Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vanda!!Rutascorbint nem szedtem nem irt fel az orvos. Akkor még várjak, hogy meg jön e rendesen pénteken kéne mennem vérvételre!
maci30
 
 


Sziasztok!

Maci a rutascorbin csak vitamin, recept nélkül adják a patikában! Érfalakat erősíti...nem olvastál vissza?? anival mindketten barnáztunk..

Mazsi én mézes kamilla teát ittam és fokhagymát rágcsáltam napi 3*1-2cikket.

Ani hogy vagytok????
Mi nem kevergőztünk még ki, egyik nap tök jó se orra nem folyik se köhögés aztán kezdődik :(
Vendég
 


Sziasztok

Már írtam egy hosszút, és áramkimaradás :evil:

Maci Nyugi!!!

Marejke, Maci küldöm a sok pozitív energit++++++++++++

Timi remélem már helyrejöttél lelkileg :)

Mazsibaba kifelééééééééééééé :lol:

Kincs nem a Paripáról beszélgettünk Vandával, az hétvégén fixáras ebédes nagyon szupi hely.
A másik étteremről eltér a véleményünk :wink:
Sok-sok gyógypuszi kukisodnak.

Vanda, Szőke hercegem Kitartás!!!!

Móni olyan szépek, olyan irigy vagyok :lol: :lol: másold be a vonalzódhoz a webcímet, mert így mindig vissza kell keresni. Ha van egy kis időd, írd le miért jöttek a bébikéid hamarabb.
A szoptatáshoz kitartás, próbálgasd a nunisod is, van olyan akinél egy-két hét után kezdett el magától szopni a baba.
remélem Te is jól vagy már.

Ani nálatok Szabi és Jázmin foglalkoznak egymással??? -vagy csak tudomásul veszik hogy ott a másik is. :)

Én lányok teljesen nyomorék vagyok, komolyan mondom, mostmár kivagyok magamtól, mindig történik velem vmi bajság.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 

 
 

maci, ne izgulj, a barnázás még jót is jelenthet, hívd fel a dokit szerintem, hogy most akkor mi van, szedjél e valamit. Van akinek elhagyják az aspirint, hívd fel és tisztázd, megnyugszol legalább.
Velem minden rendben van, vagy ki tudja, semmi különöset nem érzek, várom már a pénteket, holnap kellene megjönnie pirikének, hát őt aztán nem várom úgy kb 9 hónapig.
Úgy döntöttem nem csinálok tesztet megvárom a vérvételt, addig legalább reménykedem.

Árnika, mi történt veled?
marejke
 
 


na, lányok szépen vagyunk...most én vagyok kénytelen egyetérteni árnikával: "Én lányok teljesen nyomorék vagyok, komolyan mondom, mostmár kivagyok magamtól, mindig történik velem vmi bajság." :-)
1szálpasi
 
 


Sziasztok!!Most beszéltem az orvosal, és azt mondta hogy holnap menjek vérvételre és megnézük !!! Örülök hogy jol vagy Marejke csak igy tovább!!!Megfogadtam a tanácsodat!!
maci30
 
 


Árnika, mi a baj?? :roll:
Pasi??

Kamillázok, mézes teázok ezerrel, de ez már végigmegy rajtam... :( Tök "jó", így szülésre... Elég sz@rul vagyok, lángol a torkom, az orromon nem tudok levegőt venni :evil:

Kép
mazsi02
 
 


Sziasztok!

Maci!
Ne idegeskedj!Ahogy írta Kincs,mi is barnáztunk.

Mazsi!
Akkor téged gondolom nem altatnak el szülésnél,ha meg vagy fázva,és esetleg császározni kéne. :roll: De gondolom te a "sima"szülésre hajtassz!

Árnika!
Most már egyre jobban foglalkoznak egymással,de még nem az igazi.Már mosolyognak egymásra,olyan édesek.Amivel az egyik játszik,az biztos kell a másiknak.Az a legérdekesebb.Olykor előfordul már harc is emiatt.
Jázmin kiskakas lett újabban.Olyan harcias lett,hogy alig birok vele.Hisztis a drága.Úgy betud rágni,hogy pipacs vörös lesz a feje.Szabi csak nézi,és tudomásul veszi,hogy ő mindig csak a második marad....

Kincs!
Szörcsögés még megvan,mi sem lábadozunk ki olyan hamar ki belöle.
Donát már sok mindent csinál?Mi elég lusták vagyunk,de ez a koraszületés következménye is lehet.Le vagyunk maradva 1 hónappal mindennel.

Móni!
Nálunk is tiszta türelem-játék volt az etetés.Nekem egy nagy kudarc az egész mai napig.Annyit tudok tanácsolni,hogy ne add fel,ha nem kéri elsőnek.Próbáld meg 5 perc múlva,esetleg fél óra,nekem is nagyon-nagyon sokat kellett könyörögni,hogy megegye Szabi az adagját,de nem adtam fel.Nem hagytam annyiban,amig az utolsó cseppig meg nem itta.

Marejke!
Ez az!Én is kibirtam vérvételig! :wink:

Kép
ani0227
 
 


Ani!
Most foglak összeszidni! Mi az, hogy kudarc??? Gyönyörűen fejlődnek a gyerekeid, elég sokáig anyatejet is kaptak és nem adtad fel egy pillanatra sem! Tessék ezt befejezni! Akkor nekem is kudarc volt Manó, hiába kapott 10 hónapig anyatejet, mert ebből 7 hónapig fejtem és üvegből itta. Akkor persze én is kudarcnak gondoltam. Aztán avédőnő letolt. Hogy ezt a sok kínlódást meg a fejést nagyon kevesen vállalják be. Inkább tápszereznek és hagyják elapadni a tejet, mert így könnyebb. Sőt, anno a kórházban olyat is láttam, aki meg sem próbált szoptatni.
Na ennyit a dörgedelmeimről.
Hogy bírsz velük egyedül?
vovanda
 
 


mazsi, jobbulást kívánok neked, vigyi magadra és és gondolunk ám rád, nemsokára itt a nagy nap!
Ani, nem tesztelek kibírom, aztán pénteken jelentkezem a hírekkel. Bizakodó vagyok, semmi tünetem nincs az ég világon, de azért hátha hátha...
Maci nemsokára megtudja az eredményt, úgy reménykedem, hogy jó hírekkel tér vissza.
marejke
 
 


Maci, Marejke drukk

Maci gyere a jó hírekkel minél hamarabb. :lol:

Ani megkuksiztam Őket, :) annyira tetszenek, olyan jó lenne meggyömöszölni Őket. :lol: :wink:
Jázmin lesz a női egyenjogúság hirnöke, arra gyakorol :lol: :lol: :lol: :wink:

Mazsi akkor nem is tudom, azt mondjam hogy még maradjon egy pár napot???
Gyógyulj meg minél hamarabb (Én is a term.dolgok híve vagyok: forró tea, sav.káposzta stb.)
De ami tuti 1000mg. C-vitamin 3*1 naponta, gond nem lehet belőle mert vízben oldódó, a felesleget kipisiled.

eredményem jövőhéten, a derekam csípődött be se ülni, se állni :( mostmár jobb kicsit

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Sziasztok!!! Sajnos nem sikerült :( Már az idén nem kezdem el megint majd csak jövöre január felé!!! Bevallom biztam benne, hogy már harmadjára sikerülni fog de nem !!!Marejke szoritok neked remélem te szerencsésebb leszel!!!Majd irj!!Köszönöm mindenkinek a biztatást jol esett nagyon!!!
maci30
 
 


Maci :(

Marejke DRUKKK++++++++++++++++++

Árnika, a derékbecsípődés se kutya... Remélem hamar helyre jössz.

Ma elmentem a házidokihoz, már fáj az egész nyelőcsövem :( Lázas nem voltam, úgyhogy antibiotikumot nem írt, ő is tea és vitamin párti. Pluszba még a Tantum Verde gargalizálót ajánlotta.
Csajok, eddig is paráztam a szüléstől, de így erőtlenül, leépülve méginkább... Holnap megyek a nőgyógyimhoz, meg NST-re, kíváncsi vagyok, mit mond majd.
Ja, két hete szinte semmit nem híztam (na nem mintha nem lenne elég +14kg), ez normális?? És babucim ma, meg tegnap nem igazán aktivizálta magát :? Na, holnap hátha többet tudok.

Kép
mazsi02
 
 


Maci, annyira sajnálom :(((( pedig úgy reménykedtem.
Én is úgy vagyok vele, ha most nem sikerül akkor csak januárban kezdek.
marejke
 
 


Sziasztok

Maci :(

Marejke++++++++++++

Árnika gyógyulást!!!!!!!!!
nőgyógyihoz van már időpontod?

Vanda hogy van a család kinti benti tagja/i??

Ani, mit csinál kiskincs?
Morog és visít ezt nagyon tudja! :lol:
Pörög forog és evickél hátra...de a kiszemelt játék így távolodik ő meg bemérgeli magát :lol:
gagyarászik....ennyi. De ahogy a képeket nézegettem Ti sem vagytok lemaradva!!!! Gyönyörűek vidámak eszesek! Minden baba más ezzel Te szembesülhetsz legjobban az ikreknél!
Meggyógyultatok?? Ja és szopival ne gyötörd magad, sztem mindent elkövettél amit lehetett!!

Móni???

Timi, Gigi? Poppi??

Kabócával mi lehet?, És a többi lánnyal?
Vendég
 


Értettem Vanda!De másnak olyan könnyen megy......

Kincs!Mi még csak hasra fordulunk!Ezért mondom,hogy le vagyunk maradva.

Maci!Én is sajnálom! :cry:

Árnika!Apa gyömöszkölje meg jól a csípődet!!Lehet,hogy az hiányzik neki! :D

Mazsi!A vége felé,már nincs nagy aktivitás a pociban.
Gyógyulj meg minél előbb!

Kép
ani0227
 
 


ani: Jázmin és Szabi gyönyörű babák. Bárcsak már én is ott tartanék ahol te.

szmet
 
 


mazsi: Kitartás már nincs sok hátra. :lol:
Jobbulást neked.

szmet
 
 


Mazsi!
Szülés előtt már nem nagyon nyüzsögnek, szerintem hamarosan kibújik a pocaklakód. És nyugi. Én iszonyat kialvatlanul szültem anno (nem tudtam aludni az utolsó napokban) de nem volt gáz. Ha elhúzódik és nagyon fáradsz, kérj fájdalomcsillapítást, úgy kicsit könnyebb elviselni.

Ani!
Akinek könnyen megy, el se tudja képzelni, más mennyit küzd. És nagyon könnyen ítélkezik...

Kincs!
Mindenki l van, Manó ebben a hónapban végig itthon lesz. Kaki gond van az oviban, nem ragozom. Pocaklakók nőnek, méhszáj zárt, doki bácsi nagyon elégedett velünk. :lol:
vovanda
 
 


sziasztok, valamit sikerult visza olvasni

puszi mindenkinek es koszi a tamogatasokat!

a fiacskam szopizik, de nem eleg neki a tejcsi mert kel szivjak a kis nunasnak is, ugy hogy egyszer eszik a cicirok egyszer meg tapot, Michelle-t probaltam szopiztatni, ott marad, de nem szivja, csak ugy el van a cicivel es neki is egyszer adok tapot es egyszer a cumibol anya tejet, valahogy at mentem azon az idoszakon hogy busulok mert nem eleg a tej, mivel Michelle nem evet, oda jutottam hogy aszt mondtam hogy akar meg aszt se banom ha a "falat" eszi, csak egyen valamit, nem ugy van ez a szoptatas mint ahogy gondoltam, de bele kel torodni abba ami pont van... most eppen orulok hogy anyi amenyi tej van, vagy igy vagy ugy meg eszik :D

nem akarom el kiabalni, de nagyon jo gyerekek, esznek, alszanak, probaljuk nem el kapatni a sok olbe vevesel, de ugy jon hogy puszilgasuk oket egy fojtaban, remelem nem lesznek ejszakai gorcsok, mert igy is nem sokat sikerul aludni, meg tisztaba teszuk meg esznek mindketten legalb egy vagy masfel ora, majd el telik egy ora es kezdjuk elorol, apa a jovo heten kezdi a melot :cry: , nagyon jol el vagyunk igy ...

a szulesrol, csutortok este voltunk a korhazban a szulesi kurzuson es valami relax massazsokat csinaltak a ferjek nekunk, ami segit a normal szules alat, nagyon jo volt, haza jotunk, minden ok volt, majd negyed 2-kor arra ebredtem hogy el ment a magzat viz, Mattia volt az, semmi fajasok, szepen le zuhanyoztam, fel oltoztunk es be vonultunk a korhazba, meg csinaltak valami analiziseket, nem volt semmi problema, de mivel nem voltak fajasok meg vartak a reggelt a csaszaral amikor bent voltak tobb dokik meg noverkek stb, az aneszteziologus aszt monda hogy mivel 2 baba van jobb ha el altatnak, de csak utolso percben adtak be az altatot, mar a hasamat is fertotlenitetek mikor kaptam az altatot, Mattia volt az elso es meg almomban ereztem hogy huzak a vagast es halotam nyoszorogni a babat is, kozben gondoltam hogy fogom halani Michelle-t is, de ot mar nem halotam, majd mikor fel ebredtem nagyon faztam, majd el vitek a szobaba ahol vart apa
Mattia-t majd cska deluatan hoztak hogy lasam es Michelle-t meg csak masnap, mert elso nap inkubatorban volt, valami legzes problema, semi komoly, de inkab ott tartotak egy nap, csak szombat delutan volt szabad leszalnam az agyrol, probaltuk kozben is szoptatni oket hogy induljon a tej, de nem sok sikerrel es majd vasarnap a hideg zuhany, hogy Michelle nem eszik, vagyis evet, de nem tobbet mint 10 ml 30 helyet
na most enyit, mert megyek fejni

puszika mindenkinek es drukk...

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


moni: Annyira de annyira édesek a picik. Nyugi minden rendben lesz. :lol:

szmet
 
 


Móni!
Fel a fejjel. Eddig nagyon ügyesek voltatok. Szopival kapcsolatban: próbálj minden szoptatás után még fejni, akkor is, ha látszólag üres a cici. Ha kapja az ingert, több tej termelődik. Ha már rendesen megindult a súlyuk, próbálkozhatsz azzal is, hogy kicsit kevesebb tápot adsz és sűrűbben szoptatsz.
A másik: vegyetek nagyon jó minőségű pelust (pl. Pampers) és ne pelenkázzatok éjszaka. Nekem nagyon bejött, utolsó éjszakai peluscsere a kórházban volt. Éjjel próbáljátok őket minél kevesebbet mozgatni.
Kényeztetés: BÁTRAN!!! Kb. fél éves korukig nem lehet elrontani őket. Gondolj bele: 9 hónapig a pocakodban laktak, a szívverésedet hallgatták. Természetes, hogy igénylik a testközelséget. Ha nagyon nyugtalanok, attól se félj, hogy esetleg odavedd őket magad mellé az ágyba. Legalább fekszel te is, nem kell 50szer felkelni hozzájuk. Ha pihentebb vagy, a tejednek is jót tesz.
A babák gyönyörűek, meglátod, minden be fog állni. (mondom ezt én, aki azon parázik, hogy fog bírni egyszerre két babával... :P )
vovanda
 
 


Sziasztok, jó híreim vannak!
A hcg szint 122,5. Még fel sem fogtam, jaj csak minden rendben legyen továbbra is, 21-én uh.

Köszönöm, hogy szorítottatok nekem, és a babaragacs is jónak bizonyúlt, kösz, kösz, kösz.
marejke
 
 


Szia Marejke hát örülök nagyon hogy sikerült ! :D !Akkor menyi tapadt meg??? Mit mondot a doki neked is T Z a dokid??
maci30
 
 


maci, Igen, nekem is ő a dokim, nem tudjuk még, hány tapadt meg, azt mondta a doki egynek tűnik de azért még változhat ez az érték nincs még kizárva, hogy kettő, az uh-on derül ki.
marejke
 
 


Értem!!Akkor még van idö 21 ig!! Te végig feküdtél beülti után?? Ja még azt szerettem volna megkérdezni hogy ez hanyadik beültid volt?? Pihenj sokat kismama :D !!! Remélem majd a következö nekem is sikerül!!!
maci30
 
 


Móni!
Kitartás!Ismerős dolgok nekem ezek!Az első pár hét a legkeményebb...legalább is nekem az volt.Sajnálom,hogy nem lesz segítséged,nehéz lesz tudom.
Szépek a picik nagyon!

Marejke! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vanda!
A jó éjt tápiról tudsz valamit?Van tapasztalatod vele?Alig aludtunk az éjszaka.....
Magamhoz veszem én is őket,és megnyugszanak,de ez most nem jön be.Tegnap beszélt erről a tv-ben egy pszichológus nő.Nagyon pártolta a dolgot(együttalvás).Végre valami jót is hallok amit nem szúrok el annyira!

Kép
ani0227
 
 


Maci, nekem ez volt az első lombik, előtte volt három sikertelen inszem.
Nem feküdtem én csak első három négy napban szigorúan, utána azért már felkeltem jöttem mentem a házban, főzicskéztem, trómbózis hajlamom van, úgy gondoltam a sok fekvés sem jó, ezért mozogtam, hogy jobb legyen a keringésem. De a házból nem nagyon jártam ki.

Az éjszaka nagyon gürcsölt a hasam most kicsit aggódom, megyek is pihizni.
Maci, fel a fejjel, összefog az jönni, kitartás! Jó, jó, tudom, könnyű mondani, de muszáj bíznunk, és folytatnunk kell amit elkezdtünk, csinálni kell és meglesz az eredménye, hidd el. Vigyi magadra.
marejke
 
 


Mrejke!
Ez egybabás HCG-nek tűnik. Magne B6-ot szedjél, akár 4*2vel is mehet. Nagyon szorítunk!

Ani!
Nem szúrsz el semmit! Erről a tápról nem tudok semmit, mi nagyon keveset és rövid ideig tápszereztünk. Próbálhatsz levendulaolajat párologtatni a szobájukban, meg van egy homeopátiás kúp, Viburcol a neve. Én azt adtam Manónak, ha már hetekig nem aludtunk. Csodát nem tesz, de nálunk javított a helyzeten. És tényleg nem "rontassz el" semmit. Ne edd magad. (mondom ezt én, aki szobatisztasági gondokkal küzd és eszi magát, hogy mit szúrt el, mert nem megy, legalábbis a kaki része) :oops:
vovanda
 
 


Szia Marejke!!Remélem elmult a hasgörcsölés és minden rendeben!!! :D
maci30
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.19 20:04-kor.
vovanda
 
 


Vovanda, köszi a jótanácsot, odafigyelek már a Magne B6-ra, tegnap előtt este elfelejtettem bevenni, biztos azért görcsöltem, ahogy reggel bevettem szűnt a hasfájás, most már jobban odafigyelek hogy ne felejtsem el.
Amúgy jól érzem magam, kicsit fáradok és nincs étvágyam, ilyen nálam ritkán fordul elő :) Na de ennél nagyobb baj ne legyen.
Aranyosak a gyerekek, és hasonlítanak egymásra :)

Maci, már jól vagyok, minden rendben, remélem így is marad.
marejke
 
 


Sziasztok

Marejke hurrráááá :lol: :lol: örülök, vigyázz magatokra, Ha bármi gondod van, telefonálj a kaáliba, az a tuti!

Vanda tényleg akár még tesók is lehetnének :lol: aranyosak mindketten. :)

Ani ne izgulj, JÓ Anyuka vagy!!!! A babákon látszik, hogy kiegyensúlyozottak.

Móni és Ani ha nem bírtok velük, küldjétek el nekem Őket :) :wink: , a nehezebb részét már letudtátok, ha gondoljátok írok címet.

Mazsi remélem meggyógyultál! -és már lehet babázol.

Kincs puszi, még nem kértem, majd ha kicsit több időm lesz, írok privit, vagy lehet hívlak.

olyan szép idő van, használjátok ki míg lehet, jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Kicsit eltűntem, mert:
10. 9-én megszületett várva várt kisfiúnk, Attila. 2990g, 48 centivel!!!
Ma jöttünk haza, amikor lesz idő mesélek.
Pusz, drukk mindenkinek!

Kép
mazsi02
 
 


Szió!

Mazsi gratulálok!
minden szépet és jót!!!!

várjuk a részleteket és képeket!

marejke neked is gratula!
Nekem 150volt a hcg-m,magnét szedd rendesen :wink:

Vande aranyos a két gyerkőc!

Árnika oké,várom! pusz!
Miért nincs időd?Dolgozol?
jó lenne egy tali is!
Vendég
 


Mazsi!
Gratulálunk!! A legjobbakat!! :lol: :lol: :lol:

Árnika!
Hozzánk mikor jössz?

Kincs!
Jól vagytok?
vovanda
 
 


mazsi: Nagy nagy gratula, sok sok boldogságot.

szmet
 
 


Vanda köszi jól :)
bár a szeme körül reggelre piros lett, egyből arra gondolok nem a veséje működik rosszul? :?
hogy te milyen korán kelsz :shock: :shock: ma sikerült 8.30kor ébrednünk :lol: ollllyan kipihent vagyok

szép napot!

többiek?
Vendég
 


mazsi: Gratulálok, sok sok boldogságot és jó egészségek kívánok az egész családnak.
marejke
 
 


Kincs!
Sajnos elég rosszul alszom. Fáradt vagyok állandóan, de ez van. Nagy a pocak...
vovanda
 
 


Sziasztok

[color=red]Mazsi gratulálok, jó egészséget és sok-sok Boldogságot nektek![/color] :P :P

Kincs sajnos még nem, de tennivaló van bőven, tali jó lenne, úgy szeretném már látni Kiskincset :) és erről a fránya pco-ról is mindig tudnék kérdezni.

Vanda inkább most nem mondom hogy megyek, mert tudod kb. egy hónap mire meg is érkezem, és dolog is van. és tudod messze Józsa :lol: :lol: :lol:


Marejke te dolgozol vagy otthon???





"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


mazsi! gratulalunk! nagyon szep sulyal szuletet Attila, sok sok boldogsagotkivanunk es neked is minel hamarabi felepulest!

marejke! gratula!!!!!!!!!!!! vigyaz magatokra

vanda! nagyon edik Mano es Laura, nem soka mar 4 gyerkoc lesz a kepeken, meg hogy nem fogsz el banni 2-vel, nedek van tapasztalatod es sokat fog segiteni, nagyon ugyi leszel

ani! ha te valamit el rontotal akor en semmit sem csinalok jol! :oops:
Mattia sem eszik a cicirol, nem is csodalom a meregtol hogy nincs papi osze visza harapdalt (pedig nincs is foga, nem mintha nem tudnatok eszt), a lenyeg az hogy a 2 cicirol sikerul oszesen 20 ml-t fejni, kb egy nap osze hozok 180-200 ml, amit egy evesnel meg esznek, nagyon hulyeul erzem magam hogy nem vagyok kepes tobb tejcsit produkalni, pedig nem is picik a cicik... iszok, eszek es megsem...

vanda! en ki probalnam hogy ne cserelyek ejszaka pelust (nekunk most newborn huggies pelus van, de 4 kg-tol van pampers), de szinte minden eves utan van kaki, legalabis Mattianal bizti es felek hogy kinoznam szegenyket, most picit piros a feneke, a krem amit hasznaltam Michelle-nek nagyon jo, de neki nem, most 2 napja csereltem es mintha kezdene visza huzodni a piros folt, remelem mert nagyon sajnalom a dragat :cry:
ejszaka szoktam magam melle venni, mert maskulomben tenyleg ugralok az agybol es ma ment apa elso nap dolgozni, ugy hogy neki kene aludni ejszaka, hangsulyozom ,kene...

szoktunk setalgatni, kb egy orat, oda meg visza vannak az emberek mikor latyak oket hogy milyen picikek, esok pedig angyalian alszanak, most nagyon jo gyerekek, remelem nem kiabalom el...

arnika! en neha el postaznam oket neked de csak max fel napra :wink:

na megyek mert kaja ido
puszika mindenkinek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Ne keseregj. Első gyerekkel nagyon nehéz a szoptatás, főleg, ha nincs senki, aki segítsen. Nekem sokat segítettek, ennek ellenére sem sikerült úgy, ahogy terveztem és szerettem volna. Ettől még nem rontottál el semmit. Sajnos ez előfordul, ha sokat kell cumisüvegből pótolni: másképp kell szívni a cicit, másképp az üveget. Ez megzavarhatja a babát. Elvileg minél többet szopik a baba, annál több tej termelődik, de ha nem jó technikával szív, akkor ez sem működik rendesen. De ezen ne kenődj el, két babával sokkal nehezebb, mint eggyel.
Levegőzzetek, élvezzétek ki a jó időt!
Pussz.
vovanda
 
 


Árnika, táppénzen vagyok a punkciótól kezdve. Rendes a háziorvosom szerencsére, egyébként veszélyes a munkahelyem, vegyszerekkel dolgozom, ezért szerintem nem is kell visszamennem, legalábbis remélem.

Móni, ne szomorkodj, te vagy a világ legügyesebb anyukája!
marejke
 
 


sziasztok!
jelenléti aláírva. a munkahelyről írtam egy szép hosszút (vagy 4 sor is megvolt), de nem küldte el a rendszer.....a lényeg:

mazsi és marejke: grat-grat-grat....

a többire lusta vagyok:-)
1szálpasi
 
 


moni: Nagyon édi a családod! :D :D :D :D :D

szmet
 
 



"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika, nagyon tetszett, jót nevettem rajta :)
marejke
 
 


Sziasztok


Hol van mindenki???????????????

Nagy a pangás errefelé :roll:

Nekem megjöttek az eredményeim, nagyon rossz :( ...........már semmit nem értek.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Mazsi!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.mindenkinek.Bejelentkezem,hogy még élek!Jól vagyunk,még mindig küzdünk az alvással,de talán a kúp segít enyhíteni a dolgon.

Puszi mindenkinek!Már mennem is kell :(

Kép
ani0227
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?