Új privát üzeneted érkezett!

Pingi! Ez szuper! nagyon örülök, látod minden rendben. :wink:
Megyek, mert api nagyon kacsingat... :oops: :lol:
Holnap visszaolvasok. Jó éjt mindenkinek!!

Kép
kissedi
 
 


Hűha!egymás után 2 laptető.!!!??? most már tényleg megyek. :roll: :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Fú, ma annyi munkám volt, hogy csak most tudtam visszaolvasni, jó sokat írtatok! :D

Nikole!
Nagyon jók az UH-képek! Nagyon édesek a picik!

Princzike!

Hát őszintén szólva tesztelni nem merek egész addig, míg nem késik! Parázok az eredménytől. :roll:
A PÉ-t kérdezted, hogy mit érzünk. Én valamikor görcsölök, de csak a jobb oldalamon, mondjuk ebben a hónapban nem éreztem, viszont a tojásfehérje működik mindig. Reménykedek, hogy van PÉ-m...

Ranita!

Talán megérzés, talán nem, hogy elpakoltam a cuccot, mindenesetre jó álmodozni! :)

Pruci!
Drukkolok, úgy látszik, nagy az esélyed a ++++ tesztre!!

Bikfy!
Csak megnéztem tegnap a Jónást, és okt. 22-t írta következőnek! Nos, kiszámoltam, és pont akkor kellene PÉ-nek lennie!
Mikor mégy dokihoz, vagy már voltál?

Luli!
Az életkorom kimaradt a tábliból, bocsi, nem írtam le: 27

Loulou!
Remélem, most estére már nem kell megerőszakolnod apit, és magától rádugrik. :lol: :oops:
Az én férjemmel is így van, de általában a pasikkal, ha erőltetjük nem megy. Sőt én bevallom lányok, hogy húzodozni is szoktam, akkor annál jobban akarja... Szóval hajrá, vesd be bájaidat!

Mimilee!
Premier előtt egy erotikus masszázs a párodnak, és máris ellazul, próbáld ki, aztán már mindennek jönnie kell magától, hm? :wink:

Jaj, csajok, kicsit ki vagyok merülve érzelmileg. Megszületett az unokaöcsém, és nagyon boldog vagyok, hálát adok istennek a gyönyörű, egészséges piciért. Magyaráznom nem kell, miért vagyok kimerülve...
Pussz mindenkinek!
ácica
 
 

 
 

Nikol! Jaj de édesek a babók!

Pingi! Ez nagyon jó hír! Látod-látod! Nem szabad minden butaságot bebeszélni!!!

Én nár vettem volna tesztet, de apa nem engedi. Bár félek a csalódástól, ma is mensisen fájt a hasam. Nem tudom mi lesz a vége. Szerintem semmi :( De azért szombaton becsempészek egy tesztet a kosárba :lol: :lol: :lol: (már ha nem jön meg addig)

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci mikor kéne megjönnie? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pingi!
Örülök, hogy minden rendben a babóval! Vigyázz magatokra, és továbbra se aggódj!

Teri!
Bízz benne, hogy babás vagy. A menzis fájás attól is lehet :wink:

Nem is írtam, hogy ma láttam egy kismamit, kb. 7-8. hónap, úgy füstölt, mint a gőzmozdony, az ilyeneket fel tudnám pofozni :evil: :evil:
ácica
 
 


Bármikor megjöhet. Érzés szerint már hétfőn, de nem tudom az össze-visszaság miatt:(

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok.Pár napja nem voltam,alig bírtalak is visszaolvasni benneteket....
Nikole.irigy irigy vagyok,annyira édesek azok az aprólékok....
Pruci én már rég teszteltem volna...
Pingi örülök,hogy minden rendben van veletek.Róka koma nem kerülget még?
Loulou...ne aggódj ezen,ma nálam is vége van pirinek,gondoltam 3 hét után(azóta nem voltunk együtt)elcsábítom apát,nem a babó hanem csak a jóság kedvéért,de hát már alszik mint csuda itt mellettem,bár lehet nem titeket kellett volna visszaolvasnom,hanem őt simizni,de most így jártam!!!Szóval fel a fejjel,remélem most már rajta vagytok az ügyön!!
:wink: :oops:
Juccc!!!Nagyon szép a görbéd,bagyon kívánom,hogy jöjjön az a baba....és akkor már a fél kívánságunk teljesül!!!
Na megyek én is aludni,elfáradtam ma nagyon...
Jó éjt mindenkinek!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Ácica! ne is mondd az ilyen felelőtlen kismamikat! Múltkor anyóst látogattuk a kórházban és egy minden órás nő is szívta a cigijét (persze az udvaron h ne lássák).

Annyira aranyosak vagytok, h drukkoltok! Remélem bejön :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci sok sok drukk és +++++++++++++++++++++++ :lol:
Kép
verniek jol simizd meg a párod... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nikole,
tündériek a kicsik! :) Olyan fantasztikus, hogy ilyen idősen már ennyire emberek, mindig elképedek, hogy milyen csoda is ez! :D Én is akarooooook! :)

Pingi,
de jó, hogy minden rendben van! Akkor most már csak pozitívan! :)

Teri, Ácica,
drukkok mennek a két csíkhoz! :)

Kissedi,
reméljem, bejönnek a laptetők ebben a ciklusban! :)

Bocs a rövidségért! :oops:

E.
euonymus
 
 


Reggelt ! :)

Pingi
Örülök a jó híreknek :) Apa feldolgozta a "sokkot"? (már pozitív értelemben gondolom a sokkot)
Gondolom nagyon örül ő is :)


Ácica
Megértem, hogy parázol. Én is elég drukkos vagyok a teszt napján mikor meg kell csinálni. Mindig félek az eredménytől.
De most ebben a hónapban eldöntöttem, hogy csak ++++-os tesztet produkálhatok.
Ja.... és gratulálok az unokaöcsihez. Aztán meglátod te leszel a következő, aki babáról számol be :)

Pruci
Már alig várom, hogy hétvégén megírd a két csíkos eredményt
:lol: .
De ahogy Ácica is írta, attól hgy mensisen fáj a hasad még lehetsz terhes. Én már hallottam olyanról, hogy olyan érzése volt a lánynak, mintha meg akarna jönni, aztán csinált egy tesztet és kiderült, hogy 2 csíkja van.
Szóval szerintem meg lesz az a két csík.


És le minden dohányzó terhes nőve! FÚJ!!!
Szerintem csak akarat kérdése és meg lehet állni, hogy az ember ne gyújtson rá.
Van ismerősöm, aki dohányzott, de amint megtudta, hogy terhes letette. Bár mondta, hogy az első 2-3 hét elég szörnyű volt neki, de a gyerekért mindent.
Szóval minden csak akarat kérdése!

És mindenkinek aki ebben a hónapban babásodik sok-sok +++++!!

Kép

Kép
princzike
 
 


a doháynzó kismamához hozzászolva:az tuti ha ilyet meglátnék és volna náálam puska szó nélkül lepuffantanám..gondoljon a gyerekére,hogy ő a fűstől bent fulladhat... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitácska,
azért én örülök, hogy amikor az anyukám velem terhes volt, nem találkozott veled meg a puskáddal.
bizony ő is elszívott pár szálat naponta (de sokkal-sokkal kevesebbet, mint amúgy), aztán semmi bajom nem lett. sőt :lol:
mondjuk én is kiakadtam, amikor ezt mesélte, de a '70-es években még nem súlykolták annyira a dohányzás káros hatásait, mint ma.

de azt hiszem lehet, hogy így jártam jobban, mert ha nem dohányozhatott volna egyáltalán, elég idegbeteg lett volna a terhessége alatt, és akkor én is zizin születtem volna talán :)

a legjobb barátnőm szintén erős dohányos volt (kamaszkora óta napi két doboz). amikor terhes lett, azonnal abbahagyta. amikor először elment a nőgyógyászhoz, az látta rajta, hogy sík ideg. megkérdezte, hogy amúgy dohányzott-e a terhesség előtt. majd mikor kiderült, hogy de még mennyire, akkor azt mondta a barátnőmnek, hogy a babának sokkal jobbat tesz, ha nap egy-két szál cigit elszív, mintha 9 hónapon keresztül egy kész idegroncs lenne. (a baba teljesen egészséges, gyönyörű és okos lett, már 5 éves)

persze én is iszonyú rosszul vagyok, ha terhes nőket cigivel látok, de azért a puskát még ne vegyük elő... nem ismerhetjük más emberek életét.
speciel én is dohányzom, de most csökkentettem napi pár szálra. ha terhes leszek, biztos abbahagyom azonnal. de aztán ki tudja, lehet, hogy ha majd terhesen elmegyek egy buliba, akkor kedvet kapok egy slukkhoz. és akkor sem fogom azt gondolni magamról, hogy én egy szemét anya vagyok.
jöhetnek a kövek :wink:
mimilee
 
 


Sziasztok!

Mondtam már Nektek, hogy a Femibion 800-as most október 31-ig csak 2500 Ft a Gyöngypatikákban? Sok gyöngypatika van az ország minden részén, itt meg tudjátok nézni.

http://www.gyongypatikak.hu/index.php

Én most vettem kettőt és nem tudom, hogy rossz áron volt e bent a rendszerükben, vagy mi történt, de nekem csak 2050 ftot ütöttek be. Hát ez ahhoz képest nagyon jó, hogy máshol 3200 körül kezdődik az ára. :)

Pingi, Niklole, örülök, hogy minden rendben a babákkal!

Köszönjük a képeket és a videót! :) Én is akarok!!!!!! :) Vigyázzatok Magatokra! Pingi a történeteddel még tartozol! :wink:

Cigi téma: én is dohányoztam. Mióta a párommal együtt vagyunk kevesebbet, mert ő nem szívja. Onnantól kezdve, meg hogy kijelentette, ő már nem szeretné ha védekeznénk, egyáltalán nem szívom. Na jó volt már hogy elcsábultam 1-1 cigire, de ez az elmúlt hónapban összesen 3* fordultelő. És nem is azsretnék többet. Ha baba lesz a pociban, akkor pedig a füstőlőket sem fogom megtűrni magam mellett. Vagyis hogy inkább én fogom kerülni az ilyen helyeket és alkalmakat, illetve a dohányosokat, persze csak akkor mikor éppen dohányoznak.
ez az én döntésem és véleményem. Nem fogok kővel megdobni senki azért mert másképp dönt. De én is dühös vagyok ha meglátok egy állapotos nőt, aki dohányzik.
Ez van. :(

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Pingi, örülök, hogy minden ok, a negatív gondolatokat most aztán tessék már elhessegetni.

Pruci :?: :?: :?: . Mi a helyzet nálad :D ?

Cigi :arrow: ha hiszitek, ha nem, én még életembe egy szál cigit nem szívtam el és nem is fogok soha. De nem kövezek meg senkit, aki szívja. De tény, terhesen nem kellene. Nem egy kismamát láttam, aki közvetlen szülés előtt illetve utána szívta. Magamba nem szoktam azért az ilyet szó nélkül hagyni, de tegye, nem érdekel. Én nem tenném sose. Biztos hogy nem lehet egyszerű megállni egy dohányos nőnek, hogy ne szívja terhesség alatt, de valamit valamiért. Jó, persze hallunk olyat, hogy én szívtam, mégse lett baja a babának. De lehetett volna. Akkor?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Luli,
persze, én sem úgy értettem, hogy füstös kocsmákba fogok járni terhesen, és majd biztos a barátaim is tekintettel lesznek rám.
de én arra fogok törekedni, hogy természetesen éljek akkor is, és ne essek át a ló túloldalára, és ne parázzak mindenen (hát aztán majd meglátjuk, hogy ez sikerül-e.)
én soha nem iszom alkoholt, de szerintem pl. semmi baja nem lesz egy babának, ha az anyuka néha iszik egy pohár bort vagy fröccsöt vagy sört... vagy ha hetente egyszer elszív egy fél cigit.
az egyik kedves barátnőm a szülés előtt egy héttel szált le a bringájáról. mindenki teljesen megbotránkozva nézte (én is), hogy nagy pocakkal biciklizik. aztán kifejtette, hogy neki ez teljesen természetes, és ha mindenen aggódna, akkor ilyen alapon az utcára sem menne ki, mert a fejére eshet egy féltégla.
én biztos nem bicikliznék terhesen, de megértem az ő oldalát is.
(gondoljunk arra, hogy mondjuk 100 éve - vagy akár 50 - egy terhes parasztasszony a szülésig kapált, aztán mondjuk pár napot nem, és utána visszament a földekre)
mimilee
 
 


jaj, de nehogy azt higgyétek, hogy én bántani akarom a paramamikat!!!!
:roll:
mimilee
 
 


Persze, én is elfogadom, ha valaki máshogyan éli az életét mint én.
Nem hiszem, hogy bántani akartál volna bárkit is.
Valószínűleg, aki éveket vár egy babára, sokkal jobban "vigyáz "magára, vagy parázik mindentől. Ez is érthető.

Kép

Kép
luli
 
 


Szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki a 9 hónap alatt normális keretek között ugyanúgy aktív marad.
Szerintem az még mindig jobb, mintha valaki jó ellustulna és nem merne semmit sem csinálni, mert jaj mi lesz a gyerekemmel. :shock:

Bár a cigi dolgot én sem tudom nagyon elfogadni. Persze egy dohányosnak biztos, hogy nagy kihívás megállnia, hogy egy szálat sem szívhat el.

Bár lefogadom, hogy nekem is biztos lesznek hülye dolgaim mikor arra kerül a sor :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Ez a cigizés terhesség alatt nagyon érdekes. Van doki aki tiltja az embert, m sok bajt okozhat, a másik oldalon állók meg azt ajánlják h napi pár szál nem annyira káros mintha megvonnák. Most akkor kinek higgyen az ember? Ha dohányoznék nem tudom mit csinálnék.

Nálam még semmi. Holnap csak megveszem azt a tesztet, csak annyira félek a negatív eredménytől. Petránál meg voltam győződve h nem vagyok terhes és másnapra meg fog jönni. A barátnőm jókat nevetett ezen, aztán 2 hét késés után teszteltem a pozitívat. De a történelem ennyire nem ismételheti önmagát.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Luli
Ez szupi ötlet. Szerintem ma - holnap meglátogatok egy patikát.

Kép

Kép
princzike
 
 


Pruci!
Annyira úgy érzem ,hogy ott az a baba, máshogy nem is lehet. Hőd? Nem kaptál újabb keresztet?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


hú lányok, annyira szorítok nektek!!! :P
aztán számoljatok be hamar nekünk is!
mimilee
 
 


Képzeljétek, engem meg úgy kiütött valami. A vállam, a nyakam, a dekoltázs tele van apró pici piros pötyökkel, ráadásul nagyon viszket is. Hogy ez mi a nyavalya lehet :roll: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Most nézem nem is számol a vonalzóm. Miért nem?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Csináltam másikat, remélem ez jó lesz.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita! Hőm reggelre 36,1; nem kaptam keresztet. Szerintem nem baba.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci, mióta is próbálkoztok? Volt már, hogy nem jött meg? Petra mennyi idő után sikerült?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok Csajszik, most nincs időm visszaolvasni, de holnap jövök a jegyzetfüzetemmel (amit a babnetre külön beszereztem) és mindenkínek írok. Nem tudtam jönni, mivel esténként kuráltam magam! A hét meg meló szempontjából elég húzos volt :? Annyira nem robbantam le, de nem is voltam jól :oops:
Esténként bekötöttem a torkom, meg pihiztem, C vitamin, tea, méz.
Mostmár úgy érzem megmaradok :shock:
De sajna ez a rosszúllét (fájt mindenem de főleg a hátam, hőemelkedésem is volt, és a torkomat is éreztem) pont a peteérés idején talált meg. :oops: :oops: :oops:
Úgyhogy úgy érzem, hogy apival hiába is tettünk meg mindent a dolog érdekében ez a hónap is sikertelen lesz :oops:
Most meg megyünk anyosómékhoz segíteni kukoricát szedni. Hát gondolhatjátok, hogy egy ilyen szar hét után ehhez mennyi kedvem van.....
Amúgy tökre szeretem Őket, de ehhez most nincs kedvem.
Lehet, ha még lesz energiám, és ha hozzájutok a géphez akkor még este is benézek.
:roll:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

A cigi témához még annyit tennék hozzá,hogy sajna én nagyon sok olyan kisbabát láttam,aki az anyukája dohányzása miatt sorvadtan,kis testsúllyal jött világra.Én sem cigiztem sohasem és nem is fogok.Biztosan vannak olyan babák,akiknél semmi baj nem lett,de nem ez a jellemző.És volt olyan kismamám(na nem egy diplomázott értelmiség,ha sejtitek kire gondolhatok),aki a szülés után,miután rendbe tettem(akik már szültek tudják,hogy szülés után 2 órát még a szülőszobán kell maradniuk a kismamiknak megfigyelés miatt) én is mentem átöltözni és mire visszaértem cirka 10 perc után,a kismama sehol sem volt.Mint az őrült rohangálni kezdtünk a kolléganőimmel,mire megtaláltuk az egyik wc ablakánál állva,a második cigijét szívva.Hááát,nem kis fejre koppintást kapott,de szerintem fel sem fogta. :cry:
jucc 74
 
 


Sziasztok lanyok!
Nagyon koszi mindenkinek a batoritast! Kedvesek vagytok nagyon. Mar béke van :) . Bar az osszebujas elmaradt, na de mindegy. Most csak par percre jottem, a cigi témához. A dohanyzo nok ujszulott babai nikotinfüggők, rendes elvonasi tunetek jelentkeznek naluk... szenvednek hetekig mig leszoknak.
Puszi mindenkinek
Vendég
 


Hello lányok!
ma állásbörzén voltam, hát mit mondjak nem valami fényes volt a felhozatal. ott hagytam egy pár helyen az önéletrajzom, dehát nem sok reményt fűzök hozzá. :roll:
Adri: ismerős a helyzet. én sem vagyok vmi jól, fáj a derekam,kapar a torkom, és az én anyósomék vasárnap törik a kukoricát. nahát kellemesebb hétvégét is el tudnék képzelni. dehát muszáj segíteni :?
A dohányzáshoz annyit: én is cigiztem kb 5 évig. Középsikolában jó buli volt, megy nagy nősnek tünt, gondolom... :roll: de már kb ennyi ideje abba is hagytam. úgy gondolom kell egy jó idő,hogy kiürüljön a szervezetből valamennyire (teljesen asszem 17 év).
Szóval én is elítélem aki terhesen rágyújt, de az az ő dolga, ő tudja. mindenki a saját életét irányítja, és senkit nem lehet megvetni, mert nem tudhatod mi miért van.

Kép
kissedi
 
 


Pruci!NAGYON SZORÍTOK HOGY BABÁS LÉGY!!!!!

Kép
kissedi
 
 


Ranita! Petra is hőmérőzés mellett lett a 4. ciklusban. Csak akkor még fogalmam sem volt h mit kell nézni a görbén, a doki se mondott róla semmit. Majd megdicsért h milyen ügyesek vagyunk h ennyi idő alatt összehoztuk.

Irdab, Edi! Gyógyuljatok!!!

Loulou! Az a fő h szent a béke, akkor lehet pótolni az elmaradt összebújást! :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Edi! Köszi! Holnap délután vagy vasárnap reggel (ha nem jön meg és kibírom addig) kiderül mi a helyzet.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci megy a drukk a pozi teszthez!
ma lányok én olyan rosszul vagyok.....szédelegtem most is kicsit hányingerem is van gyengén ..de most meg a gyomrom is iszonyatosan elkezdett fájni........ :( :cry:
mimilee nem szó szerint akartam mondani hogy lepuffantom aki dohányzik..e tény hogy én elitélem azt aki kismamaként dohányzik...régen persze más volt a helyzet..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello Lányok!

Megint itt az éjszaka, mire írni tudok. :? Na úgy látom jó kis vitaindító voltam a cigitémával, és örülök, hogy sokan egyetértünk. Természetesen az a kismama konkrétan engem sem érdekelt, hadd szívja! De a babát sajnálom! Ő még nem döntheti el, hogy kér-e a nikotinból!!! és ez igazságtalan vele szemben.

Kissedi!
Ha megkérdezhetem, milyen állást keresel?

Irdab!
Kitartást a kukoricázáshoz 8)

Teri!
Nagyon szorítok a teszthez! Mióta késik, mit is írtál? Nekem még nem késik, de az is jó jel, hogy még nem kezdtem el barnázni :D (ugyanis én is szoktam 1-2 napot előtte, csak amióta nem szedem az antibabyt).

Lányok, segítesetek!!!
Abszolút antitalentum vagyok a tesztelében, mert a múlt hónaptól próbálkozunk, de akkor beköszöntött piri, még mielőtt a tesztre gondolhattam volna. Igaz, előbb megvárom, hogy késsen, és csak utána merek :wink: Milyen tesztet érdemes venni? Mennyibe kerül?
Köszi előre is. Puszi mindenkinek!
ácica
 
 


acica itt a neten rendelj jobban jársz..elég erősek és olcsóbbak is.. :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok! Nagyon úgy néz ki, h reggelre meg fog jönni (rózsaszínes folt volt a wc-papíron :oops: bocsi ha gusztustalan voltam :oops:). De most nem vagyok elkeseredve. Már megbeszéltem magamban h a hónap végén megyek a dokihoz és akkor megnézetem h van-e egyáltalán pém. Szerintem nincsen, de majd csak mond rá valamit.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci attol még lehet baba.. :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jó lenne ha lenne, de most valahogy azt érzem h még 1-2 hónapot várni kell rá. (Meg az az álom nagyon bennem van h karácsony környékén szülök.) De holnapra kiderül. :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nita! Most olvasom h szarul vagy. Gyógyulj meg minél előbb! Ez még a múltkoriból visszamaradt vagy most valami mást sikerült összeszedned? Esetleg baba van a dologban? :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!! Nem kell tesztet vennem, piri megérkezett. Nem baj, majd a következő hónapban...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem értem, már megint nem számol a vonalzóm. Kell csinálnom egy másikat. De miért nem számolhat, nem tudjátok?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Pruci :( Hajrá következö ciklus!!!! :wink:

Anita, szerintem számol. Tegnap nem 15 napot írt PÉig? Ma már csak 14-et ír!

Kép

Kép
luli
 
 


Luli!
Most megint csináltam egy másikat, mert reggel is 15 napot írt :? .

Pruci :cry: :cry: :cry: :cry: . Jön a következő hónap.

Ácica!
Az jó jel, hogy nem barnázol, sajnos én is mindig :( . Tök jó lenne, ha tesztelnél egy pozitívat, azért is, mert te lennél akkor rá a jó példa, hogy akinek van mensi előtt barnázása, az is teherbe tud esni :) .

Irdab!
Hallottál már arról, hogyha az immunrendszer kicsit le van gyengülve, könnyebb teherbe esni?
Jó kukoricázást :D :D :D , aztán gyere azzal a jegyzetfüzettel :!:

Kissedi, neked is jó munkát akkor a hétvégére :) !

A mai történetem nektek, csak azért, hogy mindenki tudja, még nem haltak ki a normális orvosok.
Szerdán mondta a doki, hogy még egy hétig használnom kell a szemcseppet és a krémet, csakhogy a krém nem lett elég. Ő itt nem tudta felírni, ne kérdezzétek miért, nem tudom (szombathelyi a doki), a háziorvos szintén nem írhatja fel :shock: . Múltkor is csak úgy kaptam meg, hogy a házidokim kért a rendelőnek, nekem meg teljes árral ki kellett fizetni.
Szóval ő ma Szombathelyről lehozta nekem a receptet,amit a kórházban megírt, hogy tovább tudjam használni. Ide hozta a házunkhoz :shock: :shock: :shock: .
Ami viszont már nem érint túl jól, hogy a maival együtt ezalatt a másfél hét alatt 9ezret hagytam ott a gyógyszertárba :evil: :evil: :evil: .

Megyek palacsintát sütni.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Pruci :cry: :cry:
Ágica! végzettségem szerint óvónő vagyok. de jelenleg egy hivatalban dolgozom,mint adminisztrátor. most is 3 ilyen helyre adtam be. tízujjasan gépelek, meg van pénzügyi tapasztalat, meg egyebek....de így is nehéz. persze a biztosítók megtalálnak..bocs ha ezzel vkit megbántottam,de én nem akarok ügynök lenni.
Ranita kösz, de legszívesebben kihagynám ezt a kukoricázást, főleg mert nemrég volt pém, és sztem így még inkább nem lesz esélyem a beágyazódásra :( vagy tévedek. sztetek számít ha ilyenkor nem vagyok kímélve?

Kép
kissedi
 
 


Pruci
Sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze. Pedig drukkoltam neked nagyon a +os tesztért.

Ranita
Nekem sem számolt a női vonalas vonlazóm, így most máshol csináltam egyet, ami teljesen jól működik. CSak az a furi, hogy ugyanitt csináltam karácsonyit, ott meg számolja. Na mindegy.


Ácica
Mennyi van még hátra tesztig? Mondjuk én gyógyszertárban szoktam megvenni a rápisilős fajtát. Azzal nem kell annyit szórakozni. De szerintem szinte mindegy, hogy melyiket veszed meg, mert mindegyik jó :) Szerintem....
Abban viszont lehet valami, hogy a neten olcsóbb.

Úhhh... palacsinta. Nyami. Nem akartok Ranita engem is örökbe fogadni? :) :roll:

A betegeskedőknek meg gyógyulást kívánok.
Sajnos ma nem tudok tovább maradni, mert egy kedves ismerősünk lányának ma lesz a 18-ik szülinapi bulija :) Hát remélem jó lesz. :roll: 8)
Kell már egy jó kis bulis kikapcsolódás :)

Puszi nektek :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Pruci!
Sajnálom, hogy piri megérkezett. :cry: De ezzel egy új ciklus, új remény kezdődik. :wink:

Princzike!
Köszi a tesztes infót, még egy hétig nem tesztelek. Ma kellett volna megjönnie, és eddig még o.k. :) , ha egy hetet késik, akkor tesztelek. Mondjuk nem tudom, hogy bírom ki addig! Olyan lassan telik az idő!

Ranita!
Persze, hogy a barnázástól még lehet terhes az ember lánya! Remélem, minannyian így gondoljátok!
Te jobban vagy már? A szemed bírja ezeket a gyógyszereket, amiket a világ végéről kell beszerezni?
Mikor tesztelsz?
És fincsi lett a pali?
Elküldöm az üzit, nehogy eltűnjön, aztán dolgozok, és jövök vissza...
ácica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?