Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ :D
dezsina

Vendég

Köszi a drukkokat, de nem várjatok tőlem semmi jót, lehet mire hazaérek már meg is jön, úgy fáj a hasam! :oops:
Vendég

Bella! Köszönöm a táblázatot, és ne haragudj, de én még mindíg bízom :roll: :)

Kép
estike66

Dezsi! Laptetőcske!

:D
Nem tudom, mi van a támogatással?

Kép
estike66

Esti,
nem haragszom, miért is haragudnék :oops: köszönöm a biztatást
Nagyon szívesen.
Vendég

Sziasztok.

Hát most egyenlőre nem tudom hogy mit csináljunk.Hétfőn délután leszek okosabb ha beszéltem a házidokimmal.Egyébként 28 éves vagyok.És kb:2 éve járunk a Kaáliba.Igaz volt közte 1 év szünet.
Hát igen ezek szerint tényleg béna az aszisztens.Ráadásul beírta tegnap a gépbe hogy fogamzásgátlót szedek.Röhelyes volt az egész.De mindegy megoldom majd ezt is csak a támogatás megmaradjon.Szabin már nem sok van.Azzal sem én rendelkezem mert van téli nyári kötelező leállás a melóhelyen.Olyankor senki se dolgozik.Így az elviszi szinte az összes szabimat.5 napom van.Az meg kell karácsonyra.
1éve dolgozom itt elötte munkanélkülin voltam.Így nem tudom hogy mik a lehetőségeim a munkanélkülinél.

Kép
Kép
melánia

Meli,
A munkáltató csak a szabadságod felével rendelkezhet, a másik felét akkor veszed ki, amikor TE szeretnéd.
Vendég

bella:ne hari de megint lemaradtam.Akkor most mi van veled? Bocs. :oops:

Kép
Kép
melánia

Bella:hát igen papíron ez jól működik csak életben nem így megy itt.

Kép
Kép
melánia

Sajnálom,nem akartam senkire rá hozni a frászt ezzel a támogatással kapcsolatban.Csak nekem ezt mondta a dokim.Én is most hallottam elöszőr.

Kép
Kép
melánia

:cry: Megint egyedül maradtam.

Kép
Kép
melánia

Meli,
igen tudom. A sógorom is olyan helyen dolgozik, ahol ilyen leállás van és náluk is így van.

Nekem ez a 3. lombikom, ami úgy néz ki, hogy ismét nem sikerült, fáj a hasam és bármelyik pillanatban megjöhet, legalábbis úgy érzem.
Vendég

bella:ugyan már még nem jött meg!!!!! Attól hogy fáj a hasad az még nem jelent semmit.Én bízakodom nagyon.Teszt vagy vérvétel lesz valamikor?

estike:a párod milyen vitaminokat kap? Leírnád nekem.

Kép
Kép
melánia

Na megyek főzök valamit.Majd később benézek.

Kép
Kép
melánia

Bella!
Megjöhet,de nem fog :D ...én szinte minden kismamitól azt olvastam,hogy úgy érezte,mindjárt megjön...aztán mégse,esetleg pici barnázás,vagy pici vér...
Meli!
Azért ajánlottam múltkor a sebészetet,mert akkor nem a háziorvos tart.Bicegj be,és mond meg nagyon fáj a térded,egy kis paraszolvencia...
Estike!
Én sem értem,hogy ilyen eredménnyel miért kéne halasztani.Nekünk csak pár darab szokott lenni.Milyen vitamint kap apa?
Gonal,ráteszed a tűt,eltekered 37.5-re,kihúzod a végét,és visszanyomod,egy csepp meg fog jelenni.(légtelenítés)Utána eltekered a tollat a megadott mennyiségig,megint kihúzod a végét(amíg csak bírod),hasbaszúrod magad :D ,és megnyomod a toll végét,több kattanást kell hallani,addig nyomd,amíg bírod.Aztán tű le,vissza a kupak,és be a hűtőbe!!!Másnap nem kell már tekergetni,csak tű fel,vége kihúz,döfés,benyomás,tű le,kupak vissza és hűtő.
Vendég

Dezsi laptetős :D

Meli tudok még jobbat!
Menj el a pszichiátriára,mond el,hogy teljesen ki vagy bukva,ez a lombik,meg a sok-sok sikertelenség,meg a munkahelyi stressz,meg a hogyan oldjam meg kérdés,mond meg,hogy nem bírod ellátni a munkád,és kérd meg,hogy kicsit vegyen fel táppénzre.4-6 hétig simán tarthat,ír fel gyógyszert,amit ki kell váltani,de nehogy beszedd!
Vendég

Melani!
nagyon sajnálom, hogy idegeskedned kell ezek miatt a dolgok miatt! hihetetlenül fontos lenne, hogy ne stresszelj emiatt! Tudod, hogy mennyire fontos ez...
Miután én sohasem voltam táppénzen, tanácsot nem tudok adni! és tényleg még soha életemben nem hallottam olyat, hogy megvonnák a támogatást valakitől, hogy esélytelen :roll: :!: Mivel idokolják, hogy Ti esélytelenek vagytok :roll: :?: És ki állítja ezt?
nagyon klasszak a vonalzóid :wink:

Bella!
ne csináld már... :x nagyon bízom benned!
dezsina

Melani!
ez tényleg jó ötlet, amit Nyulasz irt! hisz pont azt írtam, hogy kivannak az idegeid, és mennyire nagativan hat az, ha az ember ideges!

Nyulasz!
Na, volt Eisprung? :D
dezsina

Sziasztok!

Bella drukkok a holnapi teszthez. Hasfájás nem számít. ++++++

Zsófi, Te mikor is? Hétvégén? Akkor neked is! +++++++++++++

Melánia, ne izgulj előre, talán tök egyszerűen megoldódnak a dolgok maguktól. Ha a Kaáliba kell menned, akkor oda mész. Ha a főnököd tudja, hogy lombikozol, köteles elengedni, és még csak ki sem rúghat a hiányzások miatt. Nyugigumi :wink: !!

Puszedli, jó 1. szurizást :) .

Csibe, én is összezavarodtam. Én úgy elékeztem, hogy ezt a javaslatot a támogatásról végül nem fogadták el. Vagy igen?

Estike, sajnálom a párod eredményeit, de szerintem is igazad van abban, hogy kevés mocorgó kiskatonával is lehet lombikozni. Furcsa, hogy ezt maguktól nem vetették fel. A bacira kérdezz rá szerintem, de lehet ám, hogy csak a körülmények (pl. nem steril edény) miatt van a vizeletedben ennyi. Én és a férjem is lombikozás közben egyébként minden eredménytől függetlenül kaptunk antibiotikumot, lehet, hogy ti is fogtok, és ezért nem foglalkozott most ezzel.

Mindenkinek szép napot!

Kép
petne

Dezsi!
Majd ma :oops: :D
Vendég

Nyulasz!
mi már kifele futunk az időből... már a tesztre gyűrök!!! :lol:
dezsina

Nyulasz!
Hát akkor jó szórakozást mára! :lol:

Bella!
Muszáj a tesztednek pozitívnak lennie, mert az enyémet a Tiedhez igazítom!!! :lol: :wink: Nekem is fájt tegnap a pocim és úgy fel is volt puffadva. :roll:

Meli!
Hát sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Én nem tudok tanácsot adni, mert családi vállalkozásban dolgozom, így akkor megyek, amikor akarok. :roll:

Estike!
Sajnálom, hogy ilyen rossz lett a párod eredménye! :cry:

Szezso!
Hajrá gonal! :lol: És akkor kedden! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,

Bella, azért amíg piri nincs, van remény...sőt, akár utána is, láttunk már ilyet.
Zsófi, drukk neked is.

Szezso, így utólag is boldog születésnapot!

Lányok, 5 lombik a támogatott és nincs életkorhoz kötve! Lehet, hogy egyesek szeretnék módosítani ezt, de nincs változás. Egyelőre. A TB-megvonás a táppénzre vonatkozik, hogy ha az orvos indokolatlannak tartja a táppénzt, akkor nem kapsz ellátást arra az időre. Illetve ha 2 hónapnál tovább vagy folyamatos tp-n, akkor van valami felülvizsgálat bizottság előtt, vagy mi.
Amúgy meg a háziorvos emberségén múlik szerintem, hogy úgy vegyen tp-re, hogy neked ne legyen belőle bajod. Nekem szerencsém volt, megoldotta a lombiknál is és a vetélés után is. A magánvéleményem meg, hogy menjen a fenébe az a házidoki, aki egy lombikossal képes kekeckedni, még hogy nem indokolt a tp :evil: A sok tényleges munkakerülővel, lébecolóval, na azzal kéne piszkálódni!

Estike, nekünk az első lombik előtt ennél rosszabb volt az eredményünk, azért volt lombik, és nem inszem.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Zsófi,
a felpuffadás az jó, nekem nincs ilyen. Csakis olyan, amikor minden pillanatban rohangálsz a WC-re és nézed, hogy mikor jön meg. Olyan mensi előtti utolsó pillanatos hasfájás.

Esti,
egyetértek Nyulasszal, nekünk is mindig halásszák, akkor szerintem csak az lehet, hogy lehet, hogy inszemezni akarnának nálatok és azért javítják apa állapotát :?: :roll:
Vendég

bella! :)
Én is rohangáltam lesni hogy : "na most tutira megjött"...... ez 2007.03.16-án volt,és azóta is semmi :) csak egy akaratos kisnő :)
Vendég

sziasztok,

Bella, +++++++++++++++
Zsófi +++++++++++++++

Szurizóknak is drukk, meg mindenkinek. Meli, neked különösen.

Dezsi, a tervezetben az volt, hogy aki idén kezd és már elmúlt 35, tehát rád semmiképp nem vonatkozik. Nyugi. :D

Kép
kisbuta

Bella,
amíg nem jön meg addig még ne add fel és ha meg is jön akkor is irány vérvételre, mert annyi minden előfordul ebben a nagy világban!!! :wink: szoval holnapra kívánok neked ilyen eredményt: II és szép HCG szintet :wink:
nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi,
neked is kívánom, hogy kétcsíkos teszted legyen :wink: megelőlegezve: II++++++++

Puszi,
első szuri megvolt??? bele jössz majd!!! :wink:

Estike,
fel a fejjel!!! és bizti javul apa eredménye!! szeretgesd, mert iszonyúan megviselik ezek a dolgok a fiúkat (tapasztalatból tudom :( )

Meli,
nem semmi, amit művel a doki :? kitartás!!!!

Szezso,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukk!!! és Pusszantás!!!

KépKép
tobi

Sziasztok.

Köszönöm a véleményeket,tényleg sokat segítettetek!
Nem én már nem akarok táppénzes maradni ezek után.Még annyit remélem sikerül majd elintéznem hogy kedden még itthon maradjak a temetés miatt.Ne keljen már az első nap elkéreckednem.Aztán megyek majd dolgozni.Én így látom.Engem ne nézzen senki munkakerülönek.Szeretek én dolgozni.Csak így egyszerűbb lett volna.Egy kicsit örülök is hogy visszaáll minden dolgoós napokra csak egy kicsit tartok a munkahelytől.Eddig rendes volt a főnök,legalábbis úgy csinált.Igaz én kértem hogy maradjon ez a lombik köztünk de sajna már tudja mindenki állítólag.Így nehéz lesz visszamennem,félek a rosszindulatú munkatársaimtól.Van belölük rendesen sajnos,pedig én még azt se mondtam senkinek hogy álljon arrébb.
De ha lesz beültim akkor azt végképp nem tudom hogyan oldjam meg mert itt 2 hét pihit javasolnak én meg fizikai munkát végzek.+van más egészségkárosító tényező is.

Kép
Kép
melánia

Zsófi:te is teszt elött állsz? Akkor neked is szorítok nagyon!!!!!

Estike:én se értem hogy miért akartak várni a lombikkal.Nálunk is hasonló a helyzet.zt mondták hogy ugye 1 spermium is elég.Egyszer volt egy 10milliós eredménye a páromnak és mindig azt kérdi a doki hogy akkor mit csináltunk.Hát kitudja azt már.

Nyulasz:akkor hajrá unga-bunga!!!!!! Kapd el apát ma! :lol:

dezsi:hát te akkor nagyon ügyi vagy hogy még sose voltál táppénzes.Hogy csinálod? Ilyen egészséges vagy? Persze ez SZUPER!!!!!!
Nem azt mondta a dokim hogy elveszik töllem a támogatást hanem hogy ez fenáll mindenkinél sajnos aki ilyen szerencsétlen mint mi.Erre én naná,hogy megijedtem,gondoltam nem hiába nekem mondja.
És most még ez a főorvosnős téma is.Mi lenne már ha valami simán menne végre az életembe.Már tényleg ott tartok hogy minket elátkoztak,rengeteg rossz dolog történik már egy jó pár éve velünk.

Kép
Kép
melánia

Meli!
Én azt mondom,nem vagy te munkakerülő.Menj el a pszichiátrira.Ez egy leellenőrizhetetlen dolog.
Vendég

Köszi nyuszi,rendes csaj vagy.Jaj,olyan jó hogy vagytok és segítettek! Igaz mostanába sokat foglalkozom magammal.Bocs érte.Majd most már igyekszem jobban. :oops:

Kép
Kép
melánia

Melani!
ilyen butaságot ne is gondolj, hogy megátokoztak! :evil: Nem szabad stresszelned magad! Nincs átok! ha lenne, már sokat nem élnénk! :lol: butiság :!:
elintézed a táppénzt, mész melózni, elkéred magad, ha menned kell. elméletileg nem is mondhatnak fel a lombik alatt. És ha valóban fizikai munkát végzel, akkor a házidokidnak nincs joga beküldeni minimum a punkció napjától!!!!
dezsina

helló lányok.
ez az átkozás téma....
ma a munkahelyemen van egy ilyen mókamiki srác,dumált hülyeségeket,hogy kinek lesz gyereke,meg minden.erre az egyik csaj(ő tudja sajnos hogy megyek lombikra,azért provokálta sajnos)nekem lesz?erre a gyerek:nem nekem nem lesz!szerintetek ez hogy esett?amúgy is annyira kimerült vagyok,csúszik minden, a szabimat nagyon előre terveztem,reggel rossz villamosra szálltam,annyira kimerült vagyok,testileg,lelkileg nagyon kivagyok amúgy is.
azt hiszem ha ez a lombik nem sikerül,soha többet nem megyek.... :
lola29

Lola, az ilyen egy bunkó, ne is figyelj rá (tudom, nehéz és ezek nagyon szíven találják az ember lányát).

Meláni, ha jól tudom, van valami olyan passzus, hogy ha egészségre ártalmas a munka, vagy vmi ilyesmi, akkor kötelesek tp-re venni téged a várandósság alatt, illetve orvosi ellenjavallat esetén. Ha beülti után kíméletes életmód az előírt, akkor fizikai munkát nem végezhetsz, Írasd rá a lombikos dokiddal ezt a papírodra és akkor köteles a házidoki kiírni.
Amúgy meg az a véleményem, hogy mivel mi rendesen fizetünk mindent magunk után és szerintem nem tartozunk a tb csalók közé, ez nekünk jár. És aki nem így gondolja, annak tiszta szívből kívánom, kerüljön ő is ilyen helyzetbe :twisted:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jajjj, Lola (Lola), annyira sajnálom.Ne foglakozz mások bunkóságával. Aki ezzel kapcsolatban rosszindulatú, annak csak annyit mondanék:imádkozzon minden nap, hogy se neki, se a családjában senkinek soha ne legyen szüksége ilyesmire és örüljön, hogy neki megadatott, hogy nem került ilyen helyzetbe.Ha pedig még nincs gyereke, akkor meg főleg fogja be a száját, mert soha nem tudhatja, ő nem kerül-e ilyen helyzetbe. :evil:

babaimádó
Kép
babaimado

különben nem rosszindulatú ez a srác,de egy egy poén kedvéért messzire elszokott menni.amúgy kedvelem.végülis nem tudhatja mi a szitu velem,hogy azért nincs gyerekem,mert nem akarok,vagy mert nem lett idáig.
inkább ennek a csajnak nem kellett volna produkálnia,ha ő tudja mi a helyzet.ez van.
lola29

Bella! A mensifájóshasacska valóban rejthet babucit, úgy-e tudod?

Petné! Az én párom is kap majd antibiotikumot, de én nem.

Tobi! Köszi, és szeretgetem, nagyon.

Meli! Valóban nem könnyű, de Nyulasz igazán jó tippet adott neked. Ez a nyuszi!!!

Lola! Ez nem tragédia, sak egy rém buta ember. Senki nem akar több lombikra menni, de hála Istennek ott van az ösztön.

:( :( :( :( :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
estike66

Na ezt, hogy a fenébe csinálta?

Kép
estike66

Meli,szerintem ha most mész dolgozni,te tudod,hogy áll a főnök a lombikhoz.Hétfőn kérdezz rá a háziorvosodra,hogy beülti után fel tud-e venni valamivel.De ha problémás,szerintem akkor hagyd a fenébe,nem éri meg ezen aggódni.A pszichiáter kipróbált dolog,én háziorvosom is elég béna,de aztán végül ő ajánlotta,csak hogy le bírjon rázni.Sajnos én munkám is olyan volt,hogy beülti után nem tudtma menni,illetve már a punkció után,mert baromira fájt a hasam.Stimu alatt még dolgoztam,de nálunk a stimu alatt csak egyszer vagy kétszer van uhu.
Estike!
Mit kell szednie a párodnak?
Biztos te is lapostetűre hajtasz :lol:
Lola!
:evil: most hol tartasz?Miért csúszik minden?
Vendég

Lola, én nem a srácra, hanem a csajra céloztam.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok,tudom már kérdeztem,de semmit nem találok róla.Nem tudjátok honnan lehet megvenni a FERULAN nevű vitamint???
Valahol olvastam itt a babaneten,de nem tudom hol.Segítsetek!
Vendég

Lola, ne is foglalkozz az ilyen rosszindulatú, vagy rossz viccnek szánt megjegyzésekkel! Emiatt kár elrontani a kedved.

Meli, nekem a doki beülti után ráírta a zárójelentésemre, hogy táppénz javasolt, pedig én irodai munkát végzem. Ha Te fizikait, akkor tuti, hogy köteles kiírni.

Bella, ne add fel, holnapig még muszáj bíznod!

Kép
petne

Lányok, szerintem érdemes kérni papírt a meddőségi dokitól a táppénzre, Nyulasz pszichos dokis javaslata is nagyon jó.

Nyulasz:http://www.pharmafort.com/ferulant.htm

Bella+++++++++++++++++++++++

Tüszőnövelő drukkok is mennek+++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

szezso: boldog szülinapot!

krisz, szezso, bella, meli, rana: drukk++++

kisbuta: sajnálom :cry: hajrá november!

meli: ki szegeden a házidokid? jöhet priviben is! fizetésnélkülit kivehetsz, ha a főnök beleegyezik. beülti után tud ajánlást adni a táppénzre a kaális doki.

lola: ölellek!

rólam: tudjátok, csináltatom a fülöp dokihoz a listát. haladok vele. mai eredmény: megvan a teljes thrombophiliai vizsgálat, ami a listán rajta van. lisztérzékenység, és immun vizsgálatok közül 2 db.
ezek mind negatívak.

katica
katica30

Sziasztok!
Ma beadták a Menopurt is, ezt még holnap meg holnapután kell adjam magamnak (ha be tudom adni, persze :oops: ), aztán hétfőn vv meg UH. Nem tudtok valami gyógynövényt vagy tippet az idegbetegség ellen? Ettől a sok hormontól megint rámjött az idegbaj, és sajnos Apán töltöm ki a mérgem. :cry: Mág gondolkodom, hogy megkérem Dokibát, írjon fel valami nyugtatót, amit lehet ilyenkor is szedni. :oops:
Amúgy úgy döntöttem, már most szúrom a Clexane-t. Azt mondták, bajom nem származhat belőle, viszont eggyel kevesebb dolog, amin idegeskedhetek.

Katica! Gratula a jó eredményekhez! Csak így tovább! Lisztérzékenységet miért néztek??? Hogy allergiás vagy-e rá???? (Ennek van köze a babásodáshoz??)

Estike, szó szerint azt akartam írni, mint Nyulasz, hogy laptetőre hajtasz! :lol: (Válaszoltam amúgy az emailedre, te kis ügyetlen!
:lol: ) Amúgy a múltkor belinkeltem Kisbutának a Gonal-F használatáról egy kisfilmet (amikor kezdte a szurizást), keresd vissza!

Lola! Sajnálom a bunkókat, akik körülvesznek. Nekem is vannak borzasztó napjaim (sajnos nagyon sok), amikor kilátástalannak érzek mindent, magamat meg a legszerencsétlenebb embernek a világon. :cry:

Puszedli! Jó a te vonalzód is, kitört a vonalzó-láz!!!! :wink:

Bella, Meli, hallgassatok a Bölcs Nyulaszra!!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok.

lola:jaj én is úgy utálom az ilyen beszólásokat! Az ilyeneknek kívánom hogy igenis tudják meg hogy milyen érzés ez !!!! És ettől függetlenül én egy jóindulatú ember vagyok. Csak annyian bántottak már engem is ezzel kapcsolatban.Próbálj meg ne foglalkozni velük bár tudom hogy nehéz mert mélyrehatóan megbántanak,de nagyon buták ők!!!!!!

Estike:nagyon kiváncsiak vagyunk apa vitaminjaira. :roll:

Kép
Kép
melánia

Szia Rana.

katica:ment a pü. a házidokiról.

Kép
Kép
melánia

Rana:én úgy tudom hogy stimukor nem igazán örülnek a gyógynövényeknek.Talán homeopátiás bogyók? De azt is meg kell kérdezni a dokidtól!
Nyugtató? Hát szerintem az sem jó.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?