Sziasztok!
Aida: nagyon jó lett a babasarok!!!! Tök jó a pelenkázód!!!!
Nyuszi: megnéztem, nagyon jó képek!!!
te hol voltál 4d-n? (lehet,h már írtad, csak elfelejtettem..
) Cuccok: hááát.....én megőrültem volna, ha 7-8 hónaposan kezdtünk volna el vásárolgatni....nagy hassal már nem jó mászkálni....sztem...
úgyse megy ez 1-2 nap alatt....meg aztán sok helyen körülnéz az ember mielött dönt....
ettike: de jó, h benéztél!!!
nemsokára már tudni fogod, h kiscsaj v egy újabb trónörökös érkezik!!!!!
reni24: őszintén? nem félek.mitől kéne? nem szültem még, tehát összehasonlítási alapom sincs...meg elvileg ez egy természetes dolog,(jó esetben) nem olyan, mint egy műtét....sőt! én már NAGYON szeretnék végre szülni. szép volt, jó volt a 9 hónap...csak már nagyon hosszú...
én ma voltam ctg-n meg szülőszoba-látogatáson: hááát, basszus a soteI-es nagyon ott van: csak épp büfé nincs a szülőszobába....full extrás....1 db 3 ágyas van, a többi egy ágyas (mármint a szülőszobák), külön wc-öltöző-szekrény.....tiszta, új, kultúrált, intim...apukának külön bőrszék... ha gond lenne a műtő egy karnyújtásnyira...(nem fönn a 20.-on meg ilyenek) olyan nyugalom volt bent,(pedig állítólag épp 2en is szültek ) hogy hihetetlen.... kérdeztem is a dokit: "hangszigetelt?" mire ő: " a nők csak a vészhelyzteben visítoznak úgy, mintha disznó-vágás lenne...ez itt a valóság" Szóval nagyon meglepődtem a viszonyokon, az ott grasszáló szülésznők és nővérkék is nagyon kedvesek voltak....
Szóval na...jól választottam..
amúgy nem rövidültem tovább
még mindig c2000, és tök zárt vagyok
egy fia jóslófájásom sincs már egy ideje
és még mindig nem tudom milyen is az a haskeményedés
a kis punis olyan jól elvan bent,h ki se akar jönni...
új védőnéni : aranyos, nem az a nyakamra-járos, mindenbe beleszólok fajta...hálistennek. Odaadta a baba-receptcsomagot.
viszont a vérnyomim már egy het 135/85 körül van...
sose volt ennyi...
este ha még képbe leszek, jövök, legytek jók, és pihizzetek!!!!!