Új privát üzeneted érkezett!

Adriék Julija annyira édes! Köszönjük szépen a képet!
Természetesen már be is költözött a webünkre :D

Szia Rajmi! Gratulálok a szivattyú kisasszonyhoz, és nagyon jó feleséged van, nagyon ügyes, és büszke lehetsz a kis családodra! Köszönjük a kellemes híreket felőlük! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Zsuzsu: gratula az első sétához! Nem kövezünk, irigykedünk rátok! :) Édes a kicsi fiad!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tercsimama: látod, ez a különbség a fiatal és az idősebb gyermekorvosok között. Én ezért váltottam fiatalra :) Irigylem azt a fiatal gyakorló apuka orvost. Olyanra azért beneveznék a gyerekeimmel szívesen. De nem panaszkodom, mert a mi doki nénink is szupi aranyos, és egész elfogadható a véleménye sok témában.

De szép kicsi lányod van! :)

Te is csatlakozol hozzánk? Mert akkor, ha szeretnéd, bekerülhettek a weblapunkra… :D Várom a PÜ-det ezzel kapcsolatban.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Marek: várjuk ám azokat a képeket, meg a szülés sztoridat is… És olyan jó, hogy megint ilyen mókás kedvű vagy! Nagyon hiányoztatok már!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: kaptuk a csomagban azt az egy db aventes poharat. Fagyaszd le a tejet benne, aztán tedd át belőle valami steril zacsiba felcímkézve, hogy mikori, a poharat elmosod fertőtleníted, és mehet a következő adag tej bele :)

Amúgy a jégkocka tartó is ugyan ezen elven működik: beteszed, fagyasztod, zacsiba át, és mehet a következő adag a fertőtlenítés után. Kockatartó előnye: könnyebben tudod variálni a felengedendő mennyiséget a kockák mérete miatt. Nem kell egy egész pohárnyit engedni, ha kevesebb is elég lenne…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Macianyu: jóóóóóó éjszakát nektek :D !

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tele lett a fórum velem... :D

Ez van, ha kidugom a lábam itthonról. Annyit írtok, és nekem annyi mondani valóm nő... ;)

Voltunk ma a ligetben délután gesztenyét szedni, de egy darab nem sok, annyit nem találtunk :S

Ellenben le van zárva a hősöktere, kerülhettünk akkorát, mint a ház... Aztán etettünk kacsákokat, és építettünk formából homok fát, meg homokházat... És csúzda is volt, meg gyümölcs evészet... Aztán hazafelé kicsit néztük a gólyalábas embereket az elkerített részen, majd szaladtunk a busz után, végül későn, de hazaértünk.

Fárasztó volt, de jól éreztük magunkat.

És nem szültem ma sem, sztem nem is fogok még egy ideig :D

És Lilim nemsokára nagy útra készül egyedül. A mamám elviszi Tokajba, és együtt maradnak ott rokonoknál 3 napig minimum. :roll: :shock: :oops: nagyon izgulok, ez lesz az első ilyen túrája. De tudom, hogy élvezni fogja.

Anno anyukám is ott nyaralt, én is a húgommal, és most Lili is kezdi... Akikhez mennek, örök fiatalok, és olyan a természetük, meg a környezetük is, hogy bármely gyermek megirigyelné a lányomat, ha tudná, mi vár rá... :D Remélem, kapok majd fényképeket is... Bár kicsi az esélye...

Ezért ma mostam teregettem mint a kisangyal, hogy legyen a kislányomnak egy halom meleg ruhája mire indulni fognak.

Ezt persze még nem tudom mikor lesz, mert ahova mennek, ott valaki most influenzás, és neki még meg kell gyógyulnia elöbb. Aztán szolnak, és már mehet is a menet... :)

Na, elteszem magam holnapra!

Kriszta: Kitartást! Ügyes leszel! Nagyon drukkolunk ++++++++++

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szüléstörténet

Kezdtem unni az állandó bizonytalanságot, amit a jóslófájások okoztak több estén keresztül. Így amikor szombat este tíz körül elkezdtem görcsölni, nem is igazán törődtem vele, lefeküdtem, gondolván úgyis elalszom és akkor bizony nem szülés lesz ebből csak pihi. Így aztán aludtam egy jót, érdekes módon egy pisivel megúsztam az éjszakát. Reggel mikor keltem, még mindig éreztem a görcsöket, de megszoktam, nekem mindig fájdalmas volt a vérzésem…Reggeli után kis fekvés, majd nekiálltam sütöttem húst meg krumplit ebédre, jól bekajáltunk Apával, nem tudtam még akkor, hogy kárba vész a sok finomság :D Nagyon vártam az első éjszakai futamot a Forma-1 sorozatban, így mondtam Apának, hogy felhívom a szülésznőmet miket érzek, de bizony én most nem fogok szülni legalább négyig. A szülésznő azt mondta, esélyes vagyok egy szülésre, de várjak amíg rendszeres lesz a görcsös fájás, amikor együtt van minden: görcs, keményedés és derékfájdalom. Háromig tudtam nézni a versenyt, aztán mikor kimentem pisilni, láttam, hogy enyhén véres lett a bugyim, és tudtam, hogy eljött az idő, de szerettem volna még kicsit itthon vajúdni, így nem szóltam semmit, csak feküdtem az ágyon és néztem a versenyt. Négy óra előtt, amikor már majdnem vége volt a futamnak, mondtam Apának, hogy azt hiszem lezuhanyzom, legyen már kedves egy szőrtelenítést végezni rajtam. Még akkor sem értette, így mondtam neki, hogy amíg zuhanyzom, öltözzön fel mert megyünk. Lázba jött, össze-vissza pakolt mindent, felvett egy ruhát aztán le, teljesen megkeveredett. Aztán bementünk a kórházba, fél 6 körül értünk be a szülőszobára, ahol mondtam, hogy azt hiszem eljött az idő. A szülésznő hívta a dokit, az megvizsgált, és mondta, 3 ujjnyi a méhszáj és rövidül, itt ma szülés lesz, hívjam a szülésznőmet ők meg hívják a dokimat. Mire kitöltöttük a papírokat, átöltöztem és beöntést kaptam hat óra lett és felraktak gépre, de Apa legnagyobb örömére megérkezett a doki bácsi is a szülésznőmmel karöltve. Párom közben beöltözött, tiszta vicces volt a zöld műtősruhában :D

Aztán elindult a buli.
Most már a saját dokim vizsgált meg, és nagyon elégedett lehetett az eredménnyel, mert azt mondta, itt az ideje a burokrepesztésnek. Megijedtem, de azt mondta nem fog fájni (honnan tudja?). Amikor sikerült neki, ömleni kezdett a majdnem forró víz, még el is csodálkoztam, milyen meleg. Aztán szinte azonnal kezdtek jönni a brutális erős fájások. AZ egyik után kérdeztem meg a szülésznőt, nem kaphatok-e valamiféle fájdalomcsillapítást, erre mondta, hogy összerakja a kéjgázt nekem. Őszinte leszek, ha azt mondom ez egy nagy átverésnek tűnik. Elkábultam és alig értettem mit beszélnek hozzám, de a fájdalmat ugyanúgy éreztem, csak kábán könnyebb volt elviselni. Apa keze már össze lett karmolva erre az időre, pedig még a java hátravolt. Fél nyolc körül megnézett a doki, és azt mondta itt még jó sok idő mire gyerek lesz, de azért majd szóljak, ha úgy érzem nyomnom kell. Aztán elsétált valamerre. Öt perc múlva szóltam, illetve kiabáltam, hogy nyomnom kell, a doki pont ott volt a folyosón, és bejött. Azt mondta, ne hülyéskedjek, hisz első babás vagyok, és még csak másfél órája vajúdok mindennel együtt, és ez lehetetlen. Mondtam neki, hogy azért legyen már kedves megnézni, hátha történik valami, mire nagy kegyesen odajött és aztán fel is pörögtek az események. Igazam volt, a tágulás tökéletes, a méhszáj elsimulóban de már nem tudtam megvárni, mert olyan erősen kellett nyomnom, hogy nem tudtunk mit csinálni. A doki bejelentette, akkor szülünk, mire a párom teljesen eksztázisba esett, szinte nem hitte el, hogy már ott tartunk. Amikor mondták, hogy melyik lábam kire tegyem, lélekben már készültem a nagy találkozásra, éreztem, hogy ügyesnek kell lennem, hogy a kicsi lányom minél gyorsabban világra jöhessen és magamhoz ölelhessem végre majdnem tíz hónapnyi várakozás után.

Első nyomás-rosszul sikerült, nem tudtam jól megkapaszkodni a csőben az ágy végében. Második nyomásra a doki megjegyezte, hogy látja szép haja van a kisasszonynak, ez olyan erőt adott, hogy harmadik nyomásra egyben kicsusszant az én kicsi lányom! Vicces, mert nem éreztem, csak amikor mondta a doki bács, hogy szép nagy kislány, gratulál, akkor döbbentem rá, hogy anya lettem! Azonnal kérdeztem miért nem sír, mire mondták, hogy azonnal, türelem, minden rendben. És akkor meghallottam az édes kis sírását. Nem nagy hangon, inkább csak reklamálva, hogy miért kellett ez az egész :lol: Megkaptam egy pillanatra a pocimra, hihetetlen volt, ahogy a kis meleg test odalapult a szívemhez és azonnal elhallgatott. Apa elvágta a köldökzsinórt, és elkísérte a kicsit élete első igazi fürdésére, amíg én egy következő nyomásra megszültem a méhlepényt is. Addigra visszaért Apa karjában a pici lányunkkal, na ekkor tört el nálam a mécses. Láttam, ahogy jönnek felém, és összeolvadunk mint egyigazi család, mi hárman. Ahogy a szülőszobában összefogtunk, és segítettük egymást, úgy fogjuk az életben is támogatni a mi közösségünket, ami felbonthatatlanul megalakult abban a pillanatban amikor 20:05-kor mindösszesen két óra alatt megérkezett a kis Nórika 3200 grammal és 55 centivel.


Utóirat: a szülés utáni varrás kezdetén a doki megjegyezte, hogy fel kéne vinni a műtőbe, de én ezt nem igazán hallottam, mert ahogy elkezdett varrni, majdnem eszemet veszítettem a fájdalomtól. Hívnia kellett egy második dokit, hogy segítsen neki feltárni a sérüléseimet. A dokim azt mondta 30 éve van a pályán, de ilyen csúnya eredményt mint az én szülésem után még nem látott. Megsérült a nyálkahártya, elpattant egy ér, megsérült a méh, a hüvely is. A varrás maga másfél órát tartott, és a fele környékén már zokogva kértem a dokit, hogy ne bántson :cry: Iszonyat volt. Összesen 25! belső és 5 külső varratot kaptam ajándékba. Mindezt leszámítva a szülés csodálatos volt, és nem felejtem soha! Nórikám most 12 napos, és szépen lassan kezdek jobban lenni a fájdalmak után, de semmiért sem cserélném el az azóta eltelt időt. Csodálatos kislány, mint ahogy az Apukája is az, hogy végigcsinálta velem ezt az egészet, és a varrás alatt végig velem volt és tartotta bennem a lelket. Nélküle nem sikerült volna, így együtt születhettünk újra Anyává és Apává, azaz Családdá.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Sziasztok!!

A "kövezzetek meg" utánról lemaradt ez: :lol: :lol: :lol: BOCSI!!!!

Ábival én is betartottam, h 4 hétig nem mentünk ki, de most lehetetlen. Ábel miatt..... Még nem is meséltem, képzeljétek itt nálunk a téren építenek egy kis játszóteret....szépen alakul és nagyon jó lesz. ( a másik játszótér 15 perc sétára van, de eléggé lestrapált ) Így csak 1 perc és játszhat Ábel. Padot is raknak, szóval klassz lesz. Talán azt is meg tudom majd csinálni, h amíg bejövünk szopizni , Ábelt kint hagyhatom egy másik anyukával játszani....

Nálunk "gyereknevelés" zajlott az éjjel...Csöppem szopizik kicsit, majd bealszik. AMint be akarom rakni a helyére felébred és sír. Ujra cici, pár szívás és alszik. kiságy..üvölt......nem hagyom az ágyunkban, mert ha éjjel Ábel megjelenik, félek, h rámászik véletlenül. Így most kínlodtunk....a hajnali etetés után szerencsére nem sírt, alszik....

Tercsi
!
Örülök Neked!!!!! Végre egy Somogyországi :D :D :D Én Balatonboglárról származom ....
Nagyon édes a lánykád!!!! A szüléstörid is jó. Sajna a nagyfiammal én is repedtem, szana szét szakadtam belül, fel kellett tárni. Két doki csinálta, de szépen meggyógyultam. JOBBULÁST!!!!!

Rajmi!
Büszke lehetsz a feleségedre, csodálatos asszony!!!!! Millió puszi Nekik!!!!!! (a csaszisoknak állítólag később indul atejcsi, szóval szuperügyik vagytok!!!!)

Marek!
Várjuk a képeket! Örülök, h otthon vagytok. Nálunk a tápról kellett leszoktatni Konstantint. Kemény volt, de megéri. (Amíg kevés volt a tejcsi tápozták, na meg lusták voltak kihozni enni)

fagyasztás: sima pohár, folpackkal bélelve. amikor megfagyott folpackkal ki, becsomizva, feldátumozva alhat a fagyiba...

Szöszke!
Lehet napocska okt. végén is!!!!! drukkolok Nektek is. Kell a napocska minden babának, mamának! :lol:

Ny.malac!
Ha felkel kincsem, ellenőrzöm a sárgaságot! Ezer köszönet!!!!! "TOPiCANYUCI!!! " :lol: :lol: :lol:

Krisztaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol:
(lesem a telcsim, de még nem jött sms..)

védőnő: múlt csüt. jött az ujszülötthöz. A férjem nem engedte be, csak miután igazolta, h Ő a védőnő.. :lol: :D (van fényképes igazolványa!) Elkérte a záróinkat, kijegyzetelte, megvizslantotta a babát, kérdezett ezt azt. Nekünk egyetlen kérdésünk volt, h hetente lemérhessük a babát. Elmondta, h a védőnői mérleg ki van adva egy családhoz, a dokinál pedig nem mérhetjük le, mert nem oda járunk. (Azóta kaptunk kölcsönbe mérleget). Ennyi volt az első látogatás.
Tegnap pont levegőztünk, amikor jött. Kérdezett néhányat (szopi, használtpelus, bukás...témakörben és kb. 10 perc után elment. Tényleg feleslgesenek tartom, h kijárjon........

Kata!!!!!!!!!
NAGYON ELTÚNTÉL!!!!!!!! hOGY VANNAK A GYEREKEK????? zSOMBIKA? zSÓFI????????????????

PERDO???????????????


Csajok!
Aki már szült, lenne szíves irni a gyerekágyról?? Kíváncsi vagyok hol mik a szokások. Én is irni fogok!!!

Kép Bealudtam a szopiba...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


BKRISZTA SMS-e:

"Nagyon friss az élmény, alighogy születtem, anyukám, apukám, irjatok helyettem. Nem sokat, csak annyit, eggyel több a létszám, ha szeretni kell, számitsatok énrám. Súlyom 3150 gr, és 56 cm vagyok. Czéh Bálint"

Innen is hatalmas gratula nekik!!!!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Jó reggelt!

Gyors leszek...
hajnali 3kor elment a nyákdugóm, addig is fájogattam, de azóta szabájos 10 percesek.Most beszéltem a szülésznőmmel meg a dokimmal, indulás a kórházba...
drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
emmalena
 
 


Sziasztok!!

Én is váltottam smst Krisztával. 4 óra 6 perckor született Bálint és gyönyörű!! :lol: :lol: :lol:
SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Emma!
Nagyon sok erőt nektek!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 



Megszületett Kriszta kisfia, Czeh Bálint :lol: 3150 gr és 56 cm-el! :lol: :lol: :lol: Gratulálok! Jó egészséget és sok sok tejcit kívánok!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Látom már értesültetek róla :D én most kaptam meg az sms-t :D

Na, rohanok,mert mennem kell vérvételre :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Krisztának Bálinthoz!!!!!!! Kép

Zsuzsu - nagyon cukika a kép!!! Amúgy neked a sárgaság miatt nem mondták, hogy adj neki vizet? Mert nekem a gyerekorvos mondta most is, hogy napii 1 dl és eddig nem bukott Lotti, adtam neki vizet és mindkét alkalommal tök sok kijött belőle... azóta nem adom a vizet neki.

Nyugtonmalac - gyertek hozzánk gesztenyét szedni, itt az utcán annyi van, mint a fene :lol:
Köszi a babakocsi tippet, amúgy nekem is nagyon tetszik, ami neked, árban sem vészes, most már hajlok az ilyen mózesszerű kocsik felé.
A lépcsőn való közlekedés érthető volt, köszi :lol: Azért még parázok tőle, de az első sétát apával tesszük meg hármasban, vett ki szabit hétfőre, juhééé!!!
A sárgaság dolgot meg fogom nézni mindenképp, mert én nem látom már sárgának Lottit!

A jégkockatartóba fagyasztás szuper ötlet, szerintem kifőzöm a tartót és fogom is használni!!!

Sensi - tényleg, jöttek ki csíkok végül a hasadon? Rakhatnál fel képet róla, akkor kb. tudnám, hogy az enyém hogy nézne most ki, így 37-38 hetesen :lol:

Tercsimama - nagyon gyönyörű a kislányod!!! Gratula!!!

Marek - szopi nekünk ugyanez volt az elején, mindig úgy éreztem, hogy Lottika bealszik, aztán most nagyon belejött, pl. tegnap 30 perc alatt 70 ml-t evett! :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mindenki megelőzött!

Pedig csak ezért keltem ki a az ágyból :)

Kriszta és Bálint: Hatalmas gratula a nagy eseményhez!
Gyors felépülést, rengeteg tejcit, és boldogságot kívánok Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Hajrá Emma! Nagyon szép nap a mai a szülésre/ születésre!

Nagyon ügyesek lesztek!

DRUKK DRUKK DRUKK!


++++++++++++++++++

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Na folyt. köv. csak közben párom is felkelt és babáztunk egyet :lol:

Szöszke - én sem értem, hogy miért így kell levegőztetni a babákat, 5 perc, 10, 15... aztán utca, érthetetlen :roll: De most így csinálom, még úgysincs babakocsink, de ha minden jól megy, akkor vasárnap már lemegyünk sétálni!

Tercsimama - mindenki mást mond mindenről, szóval a levegőztetés is egy ilyen dolog, mint ahogy az igény szerinti szoptatás vs. 3 óránkénti szoptatás vagy hogy köldökcsonkot érheti-e víz vagy sem (kórházban csecsemős mondta, hogy nyugodtan, csak ne áztassuk, védőnő azt mondta, ne érje víz), szóval van egy csomó olyan dolog, ahol inkább döntse el az anyuka, hogy hogy a jobb neki. Pl. most azt mondta a védőnő, hogy a baba haját mossuk nyugodtan samponnal, van egy Babe nevű koszmo elleni (nincs koszmoja) sampon, Brendonban kapható, jó drága, de állítólag nagyon jó. Mi eddig a fürdetőkrémmel mostuk, mert a másik védőnő azt mondta, hogy mindenét ezzel mossuk... :roll:

Mtücsök - jó a babakocsi, aminek feltetted a linkjét, nyugodtan adjatok ötleteket, én örülök neki!!!

Mi megvagyunk, képzeljétek, aludtunk éjjel és Lottika az ágyában!!! :shock: Viszont nem tudom, hogy gáz-e, de evett tegnap 21-től 70 ml-t, majd hajnali 1-kor ébredt, akkor 50 ml-t, aztán úgy elaludt (és én is), hogy 6-kor kelt!!!!!!!!! :shock: Akkor meg evett 50 ml-t, majd még 10 perc múlva 30 ml-t!!! Nem tudom, nem gond, hogy átaludt majdnem egy etetést??? Persze ha az igény szerinti szopit nézem, akkor oké, de azt is olvastam, hogy az újszülöttet ne hagyjuk 4 óránál tovább aludni, mert szüksége van az anyatejre :roll: Rögtön be is paráztattam magam szokás szerint, hogy biztos valami baja van, hogy ilyen aluszékony. Utána is csak feküdt, nézegetett és most aludt el. Normális ez?
Komolyan, dobálom magamra a parát, annyira hülye vagyok!

Adri tegnap küldött még egy MMS-t, mindjárt felteszem!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép

Adri babája!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Adrinak és Rajminak GRATULÁLOK a kis Júlihoz!!!! Kép

Krisztának pedig GRATULÁLOK Bálinthoz!!!!!
Kép
Köszönöm a hiányolást!!!

Bocs,hogy eddig nem jöttem de kicsit kiborultam.Sajnos nem elég a tejem estére/hajnalra full kiörül ezért Zsebim 2-től szenved mert éhes :cry: Két éjszaka szenvedünk tegnap pirosra bögtem a szemem és tiszta depi voltam.Mára eljutottam,hogy inkább potolom mint,hogy éhezen mert az se normális,hogy egész éjjel fent vagyok reggel mire elaludnék kell Zsófi hulla vagyok.Zsófit 8hónapig szoptattam nem kellett potolnom gondolhatjátok mit érzek/éreztem de túl teszem magam rajta Kép Ja és még nincs taj kártyája ez is boszant mert már 3-án feladták és még nem ért ide :evil:

Hajrá Emma!!!!!

Zsuzsa!Nagyon édes Konstantin!Én sem tartottam be a 4hetet gyönyörü idő van nem fogok otthon ülni Zsófival sem leheten.Hú eszembe szoktál jutni nekem van segytségem de azért elfáradok rendesen.Te,hogy birod?Ábi már nagy ágyon alszik?Ha neked az igényszerinti szopi jött be szerintem szard le a dokit védönőt és csinál ahogy érzed.

Marek!Nagyon örülök,hogy otthon vagytok!!!Hogy vagytok?Bori milyen baba?Anyagiak nem is mond nekünk is brutál ez a hónap.

Ildi!Örülj neki,hogy alszik éjszaka.Tudja Ő,hogy mennyit kell ennie.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kriszta, gratulálok!

Kata84, biztos, hogy helyre áll a tejtermelésed, amint megnyugszol. Amíg mellétáplálsz Zsombornak, addig is próbáld serkenteni valahogy.

Kép
szöszke
 
 


Csajok, erről mi a véleményetek?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

És van még ez:

http://www.bergon.hu/index.php?oldal=te ... ar=&maxar=

Bocsi, hogy ezzel nyüstöllek benneteket, de annyira tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyünk :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Túl lehet etetni egy babát? Mert Bori éjszaka rengeteget enne, de már nem mertem neki többet adni, lehet, hogy még mindig cicizne. Viszont így sírt egy csomót mire elaludt, mégse mertem többet adni neki, pedig tudom, hogy még éhes volt. :roll: Asszem ma éjszakára elfeljtem a mérleget és addig etetem, amíg éhes.

Kriszta
Gratulálok Bálint érkezéséhez!!!!


Emmaléna
Megy a drukk!!!


És néhány kép...talán... :roll:
Kép
Kép

Kép
Kép

Az elejét nem akartam vastagon, de így sikerült... :oops:

marek
 
 


Marek!

szerintem nem lehet túletetni, csak arra vigyázz, hogy egy idő után mikor te még azt hiszed ő enne és éhes valójában már csak cumizásra használja. :lol: :lol: :lol:

Küldtem pü-t megkaptad? Nagyon cuki Bori, kár, hogy élőben nem láttam. :cry:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Helló!

Na, ne máááá, minden sorstársam elmant szülni?????????? :shock:

Mondtam hogy én meg már így maradok! :(

De minden esetre NAGYON GRATULÁLOK KRISZTNEK A KIS BÁLINTHOZ! :lol: :lol: :lol:
Jó egészséget, sok tejcsit!

Emma...gondolok rád, remélem gyors és kíméletes szülésed lesz!
Drukk-drukk! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Nymalac!
Oké, köszi! Ezzel eddig is képben voltam, azt hittem, h ez konkrétan komolyabb bajra utal...de emellett nem érzem, h menne fel a vérnyomim, hétfőn is rendben volt, majd ma kiderül, h hogy állunk. :)

Tercsimama!
Tetszett a szülés story, örülök, h ilyen jól élted meg!

Zsuzsu!
Remélem a következő jobb éjszaka lesz! Tökjó, h hozzátok is építenek játszóteret, sokkal könnyebb lesz majd így.
Nagyon édes Konci, ahogy így bealudt! :)

BKriszta!
Hatalmas gratula Bálinthoz! Sok tejcsit kívánok, és remélem minél hamarabb mehettek haza!


Emmalena!
Drukkok mennek ezerrel! De talán már babázol... :)

Ildi!
Nem, szerencsére nincsenek csíkjaim, remélem nem is lesznek. Asszem korábban írtam, h a fenekem teteje picit kirepedt a derekam alatt, a csípőmön oldalt van egy kicsi pötty, valamint a vakbél hegem elején és végén egy pici sötét folt, de ennyi...a hasam szép. :) Leszámítva a köldököm, mert a piercing helyén viszont kirepedt kicsit, azért olyan csúnya...mert ugye ott eleve el volt vékonyodva a bőr. Ennyivel elégedett vagyok, remélem nem is kapok csíkokat. :) Jönnek a képek is.... :)
Gratula a ma éjjelhez! Sztem ne aggódj, lehet, h ő is belefáradt az eddigi húzós estékbe, és rájött, h neki is sokkal jobb így. :) Én tutira nem ébreszteném fel, elvégre ő úgyis érzi, ha éhes, és így legalább megtanul egyedül aludni.
Nekem a 2. babakocsi tetszik.

Inez és Rajmi!
Julcsi még mindig nagyon édes! :)

Kata! Örülök, h jöttél, én is csodálkoztam, h mi lehet veletek. Remélem majd beáll a tejcsi mennyiség, próbálj teát inni és fejni...persze te biztos tudod, h mit kell tenni, és menni fog!!!!

Marek!
Bori egyszerűen nagyon édes!!! És a közös képen is nagyon helyesek vagytok! :) Sajna túletetésben nem tudok segíteni, bár arra tippelnék, h nem lehet.

Itt semmi különös, jobban vagyok már. Tegnap este lefekvés előtt hányingerem lett, és egész este égett a gyomrom...nemtom mitől lehetett, de elmúlt szerencsére. Tegnap kicsit kevesebbet mozgott a kiscsaj, és elkezdtem izélni ezen, de ma már hajnalban és reggel is bulizott jó hosszan, úh asszem nem aggódom. Csak pl most is olvastam egy horror sztorit, h egy csaj már 3 napja járt be a kórházba, mert elindult vm, de nem akart teljesen beindulni, érezte, h vm nem ok, de mindig hazaküldték. És mire a kb 3. napon bedurvult a helyzet, a kiscsajnak már alig volt magzatvize, az is tele mekóniummal, köldökzsinór rátekeredve...pár órát volt csak életben. :( Szal inkább hamarabb megszülnék, mint figyelgessem a mozgásokat, meg parázzak, h na most nem olyan aktív, meg stb. Itt nincs Ctg vagy Nst sem, azt sem nézik már, h milyen a placenta ellátása....szal nem megnyugtató a helyzet... Jövőhéten asszem csalogatunk, ahogy csak lehet. :)
Itt vannak a pociképek, ahogy ígértem, tegnap készültek...olyan csalóka a kép, élőben valahogy nagyobbnak látszik...hmm...nemtom. :)

Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Amúgy meg most értem haza a dokitól, az Nst jó lett, az méhlepény még csak 2 fokban érett, áramlás jó!Tök jól érzi még bennt magát!
Szép nagy baba :) -ennyit mondott, de most nem mérte le :(
A fejecskéje kicsit balra néz, ami annyit tesz hogy még nincs bennt rendesen, nem készül még kifelé! :?
A méhszáj jó indulattal is fél ujjnyi, és vaskos, de eléggé megkotort :shock: így már az ujja hegye befért, kis tágítás után rá lehet fogni hogy egy ujjnyi (Ci:2100)
:roll: Nagyon fáj a puncim most!
Tehát én még nem szülök! A doki szerint ebből túlhordás lesz :cry:
A vérképem jobb lett, a vizelet is jó! :)
Ennyi!
Én megvárom még leesik az első hó! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Marek, nagyon szép Borika! Gratulálok! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Nyugi LKata, még én is itt rontom a levegőt! :D

Marek, Bori nagyon édes! :)
Mi az a ruci, amit Nektek kellett vinni a babának?

Kép
anhel
 
 


már úgy értem a kórházba

Kép
anhel
 
 


Anhel, te is zárt vagy még? Mit mond a dokid?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Anhel,mtücsök....Lehet nekünk rövid ez a 40 hetes vonalzó? :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata, nem, hétfőn már egyujjkúpnyi volt, megrövidült méhnyak és 2-3-as lepényérettség. Dokim szerint akár tegnap, ma vagy holnap... Hát várom...:)
Aztán lehet, hogy a vonalzó tényleg rövid lesz? :shock: :D
De nekem még jóslóim sem voltak, semmi, azt az egy rosszullétes estét kivéve.

Kép
anhel
 
 


LKata, már tágítani próbált a dokid, azért fáj?

Kép
anhel
 
 


Tücsök
Megkaptam a privit, bocs, hogy nem írtam!!! Én is sajnáltam, hogy nem tudtuk megnézni Borit. :cry:
Kérdezted, hogy van e hely a gyerekágyon. Amikor én jöttem, akkor épp volt hely, de azóta rengeteg dolog változhatott.
Az új szobatársaimat egyébként nagyon rosszul viseltem. Az első nap semmit nem beszéltek, aminek baromira örültem, de aztán megjött a hangjuk és akkor kiakadtam. Kiderült minden. Hatodik baba, el akarta vetetni, végül mégsem, de egy párat már elvetetett.... :shock: :shock: :shock: Hát ennél a pontnál majdnem beavattam a fogamzásgátlás rejtelmeibe a hölgyet... :?

Anhel
Ruhát nem kell vinni a babának, csak textilpelust, pelust meg popsitörlőt.
Egyébként mi lesz, ha akkor szülsz, amikor Ildi épp dolgozik? Mert most ráadásul nem a szülőszobán van, hanem a gyerekágyon. Vagy akkor cserél valakivel?
Ildi szerintem nagyon jó választás volt. Tőle bármit meg lehetett kérdezni, mindenben segített, azt is ő mutatta meg, hogy kell fejni, meg ilyenek. Pedig ez elvileg inkább a csecsemősök dolga lenne szerintem.... Szerintem vele garantált, hogy olyan szép szülésed lesz, mint nekem volt!!!

LKata
Nem úgy volt, hogy te koraszülsz???? :roll:

Sensie
Szerintem, ha eddig nem repedt meg a hasad, már nem is fog. Meg nem is akkora, hogy gond legyen vele!
Nekem olyan furcsa, hogy nálatok semmi vizsgálat nincs. Tudom, hogy mi mindent túlparázunk, meg nem kéne beavatkozni a dolgok természetes rendjébe, de akkor is...

És most szerintetek hova megyek??? Hát persze, hogy fejni... :lol: Állandóan a mellemmel vagyok elfoglalva... :lol: :lol: :lol: Mondjuk nem csoda. Mások egy vagyont kifizetnek, hogy ekkora cicijük legyen... :lol:

marek
 
 


Asszem nekem kéne egy új vonalzó... Na majd... egyszer...

marek
 
 


Ildi: szerintem tök jó, hogy átaludta az etetést. Kezd elég lenni neki a tejcsi, jót tud aludni, és ez áldás! Remélem sok-sok ilyen éjszakátok lesz még :)

Retrus
kocsi kereke nem bolyog!!! Vigyázz!

A Bergon az jó: bolyog is, vízszintes is, mózes rész kialakítható, elég zárt, jó az ára is…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kata: ne add még fel, próbálkozz a horror fejéssel a hasznosok közt van a leírása… Addig meg pótolgatsz…

Ha nem megy, akkor se sírjál! Nincs semmi baj. A barátnőm sem tudta a 2. babát úgy szoptatni, mint az elsőt, mert a nagy miatt mindig kimerült, idegeskedett, nem aludt, stb. 2 gyerekkel ez sokkal nehezebb feladat tud lenni… :(

És te mindent megpróbálsz, nem a te hibád, ha Zsombor nagyon nagy étvágyú baba, és neked meg nincs annyi tejcsid. Az is számít, hogy ami van, azt adod neki. Majd beáll…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: jó 5let, hagyd azt a mérleget, mert Bori jobban tudja, hogy mennyire éhes. Többet úgysem tud enni, mint amennyi beleférne. Evés után büfi, és ha nem bukja ki, akkor tuti kellett neki ennyi :) És el is fért benne :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sensi: nagyon szép pocakod van! :) Ne olvass rémtörténeteket! És ne izgulj! Minden rendben lesz! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: :)))

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem, azóta jó sokat írtatok!!!! Úgy látom született egypár kisbaba míg nem voltam! :D

Gratulálok minden babának és mamának!!!! Jó nektek, hogy végre találkoztatok a babátokkal!!! Irigyellek titeket!!! :oops:

Rólunk: mi jól vagyunk, leszámítva hogy 3. napja iszonyatos alhasi fájdalmaim vannak, a szülésznő szerint feszülnek a méhszalagok és ezért fáj. Leginkább csak állva tudok meglenni, ami viszont eléggé kimerítő. Ha ez még így lesz 3 hétig, ki leszek akadva a végére :cry: :cry: Pedig a nyákdugóm elment múlt hét kedden...

Megyek is mert megint nagyon fájok :(...
Kitartást minden pocakosnak!!!! (nekem is...)

linhbaba
 
 


Sziasztok. Zsuzsu, amikor leírtad az éjszakátokat, mintha magamat olvastam volna. Nórika éjféltől vergődött, cicit nem kérte, éhes nem volt, pelus rendben de amint levettem magamról sírt. Egy óránál tovább nem bírtam hallgatni a sírást, így rajtam elaludt. Én is beájultam, mire ő felébredt :roll: Nem értem miért van az, hogy egyik éjjel minden tuti, olyat alszik, hogy csak na, aztán másnap nem bírok vele, olyan vagyok mint egy élőhalott...

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Nyugtonmalac, megkaptad a privimet? Szüléstörténetet felraktam ide, be tudod másolni, és köszi, hogy gondoltál ránk is a honlap miatt.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Nórika most tart a 100 ml anyatejcinél, és még nem akarja abbahagyni :lol:

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Anhel....igen picit megtágítgatta, hogy elgalább egy ujjnyi legyen és hátha jobban beindulnak a jóslók is!Rendes volt! Elég kellemetlen maga a művelet, de más múlik a fájdalom. A méhnyak is hátul volt, azt is picit megcibálta :roll: :shock:
De ez még nem jelent semmit. a baba helyzete meg a 2-es lepény arra utal hogy még nem szülök! :cry:

Marek...de úgy volt hogy koraszülök! Még imátkoztam hogy legalább 2 kg-os legyen,aztán legalább 37.hetes, mindíg lestem a neten hogy mikor milyenek az esélyei egy koraszülöttnek! Még amikor Pestről hazajöttem a 34.héten, akkor se gondoltam volna hogy így kihúzzuk! :shock: :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Az elöbb beszéltem Bkrisztával :)
Baba is, mama is jól vannak. A szülésről majd mesél ő, én csak annyit (mert pletyós tyúk vagyok), hogy mikor 10-kor beértek, még azt mondta neki az ügyeletes doki, hogy kb 16 órát még vajúdni fog, aztán meg pikk-pakk kitágult :D
Szerintem már vasárnap hazaküldik őket, mert ahogy mondta, tegnap 18-an szültek és most is 8-an vannak a szülőszobán. (nagyüzem van a Szt Imrében :P )
Bálint neve meg a kocsiban dőlt el, befelé a kórházba, háááát, jellemző :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na, majd ezt is elmeséli.

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Szia Linh: kitartást! Már nincs sok hátra! :roll: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tercsimama: üdv köztünk hivatalosan is! Természetesen fent vagy már a webünkön, csak még frissülnie kell az extrának...

Nagyon szép Nóri babád van, és nagyon tetszett a szüli történeted. Az elején még kacagtam, a végére már megkönnyeztem... Nagyon szép volt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek - nyugi, túletetni nem tudod a babát, ha nem éhes, nem fogja elfogadni a cicit, ezt az infót egy nagyon aranyos fórumozós társunktól kaptam!!! Örülj neki, hogy ennyi tejed van!
És Bori gyönyörű baba, tünemény a kis pöttyös rugijában! :wink:

Sensi - nagyon szép a hasad, tényleg!!! A piercing nyoma most nekem se túl szép még, de gondoltam, talán visszateszem, most már visszament a köldököm, bár még elég nagy a hasam.
Nekem is a 2. babakocsi tetszik jobban, szerintem azt vesszük meg.
Ne aggódj a mozgások miatt, most már nagyon kevés a helye, többet alszik, kevesebbet mozog!

LKata - ú, sajnálom a vizsgálatot, nagyon gáz lehet, ha így megtúrják az embert :P Tarts ki!!!

Linhbaba - nem lehet kellemes, ahogy nyúlnak a szalagok, de bírd ki, már nincs sok hátra neked se!!! Persze, tudom, én könnyen beszélek, megúsztam a legvégét, pont a legkeményebb részt, bár megmondom őszintén, inkább maradtam volna még 2 in 1, persze tök jó, hogy itt van Lottika, csak olyan picike és sokszor aggódok érte, pedig jól van, rendben volt minden vizsgálat, de mégis.

Amúgy sokszor gondolok arra, hogy miattam jött előbb, mert a végén mindig panaszkodtam, hogy mennyire elegem van a terhességből és tényleg milyen terhes és hogy nézek ki és stb.stb. és aztán ő megérezte és inkább kijött. :cry: Párom azt mondja, hogy hülyeség és azért jött előbb, mert már nagyon szeretett volna velünk lenni.
Szerintetek mitől jöhet ennyivel előbb egy baba??? Ha amúgy minden oké, lepény, víz, én... :roll:

Tercsimama - nálunk dettó ez a helyzet, tegnap ugye szuper éjszakánk volt, tegnapelőtt 3-5-ig bőgés, szenvedés cicin, nagy kakilás, peluscsere, sétálgatás, kevés alvás... fene se érti.

Megvolt a 2. levegőztetésünk is, azóta alszik :lol: Úgy érzem, jót fog tenni neki a séta!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?