Új privát üzeneted érkezett!

gabi sajnálom ami veled is megtörtént..az első vetélésem nekem januárba volt de szintén oktoberbe estem teherbe..májusba ismét volt eg vetélésem és most clostit fogok kapni..hogy sikerüljön a baba.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Annus: ugye elküldted már magadtól a róka komát! Szeretettel várjuk ám mi is!
Csige-bige: mi újság Veled? Mikortól is vagytok élesben? Már vagytok ugye?
Nálam semmi változás! 2 hete szedem a barátcserje kapszulát várom a mensit,hogy próbálkozhassunk! Már 2 napja késik,baba nincsen szerintem a b.cserje miatt lehet!
Annus: Te szaki vagy! Lehet attól nem,mert nem a mensinél kezdtem el szedni,hanem 1 héttel utánna!
Pusza!
misszike
 
 


misszike teszteltél azért? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Hú Annus már túllépted a kilenc hetet :shock: hogy szalad az idő, tök jó :lol:
Igen Misszike, már éles bevetés van nálunk. Hétvégére várom a pé-t, de szerintem pár nappal később lesz mint 14 nap. Azért szombattól ráfekszünk a témára :oops: Szedem a Gravidát és a folsavat kétnaponta és iszom a cickafarkfű teát reggel-este. Jövő hét hétfőtől pedig áttérek a palástra. Hát ennyit tudok még tenni az ügy érdekében és bízva-bízom hogy ennyi elég és segít. Olyan fura, mert a férjem már valahogy annyira úgy beszél hogy ebben a hónapban teherbe fogok esni. Ez fura egy kicsit, de remélem igaza lesz. Multkór amikor egy hetet késett és akkor teszteltem, akkor szinte meg sem lepődött hogy pozitív lett, mert azt mondta, hogy ő tudta. Remélem most sem csalnak a megérzései.
Gabi: örülök, hogy elmúlt a vérésed. A hormonvizsgálat jó dolog, szerintem mindenképpen megéri elmenni.

KépKép
csige-bige
 
 


Nitacska007: nem teszteltem,de tuti nem baba,mert ebben a hónapban nem akkor voltunk együtt...amikor kellett volna!
Csige-bige: nagyon szorítok majd...
Ja, reggel azt hittem megjött,olyan görcseim voltak,hogy alig tudtam kiegyenesedni de még nincsen semmi.A görcsök is kezdenek elmúlni! Ember legyen a talpán aki érti ezt...
misszike
 
 


misszike nem csak félidőbe lehet teherbe esni..én amondó vagyok tesztelj...........kitudja.... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Misszike!

Bár én nem szedtem a barátcserjét soha,de mivel ez rendbe teszi a ciklusodat,lehet h pont így lesz a jó h hosszabb lesz pár nappal!Azért ha 1 hetet késik akkor ismét teszt és hagyd abba a barátcserjét mert lehet nem jól reagálsz rá,sose lehet tudni.Legroszabb esetben irány a doki,de szerintem ez a 2 nap még nem vészes!Ilyenkor még nem feltétlenül pontos mint egy óramű!

Hát hívjátok jobban ezt a róka komát...tegnap egész délután feküdtem annyira hányingerem volt,de hányni nem hányok :roll: Holnap doki!!!!!!Szorítsatok! :lol:

annus11
 
 


Gyere gyorsan rókakoma. Annust eleget kínoztad.

Szorítunk Annus!

timejka
 
 


Sziasztok!
Igazából búcsúzni jöttem, mert úgy tervezem kicsit alábbhagyok a babanetes látogatásokkal....
Ma reggel teszteltem és hát... NEGATÍV lett. Annyira nem vagyok letörve, mert piri még sehol, de ha jönne is, nem számít, csak most ha megjön tényleg teljesen ki szeretnék kapcsolni. Értem ezt azalatt, hogy nem fogok semmit szedni, sem a doki által felírt Clostyt, sem folsavat + méhpempőt, de még ovu tesztelni sem fogok. Egyszerűen csak élek és élvezem, az életet a kis családommal. Elegem van a minden hónapban bekövetkező csalódásokból!!! Tudom, hogy más még ennél is többet vár a babára, de nekem itt és most lett elegem az egészből!
Ugye megértitek???
Titeket nagyon szeretlek és rettenetesen hiányozni fogtok, de most egy darabig..........

Kép
oriandy
 
 


Oriandy:Te is hiányozni fogsz közülünk.De jól teszed,kapcsolj ki a babatémáról teljesen!Szerintem hamarosan ott lesz a babó a pocidban! :D Aztán,majd gyere és újságold,ha van valami!
Puszi neked!!!!

Kép

Kép
syl100
 
 


Oriandy: sajnálom hogy ismét nincs baba. A kikapcsolódás tuti, hogy jó ötlet, de agyilag a legnehezebb. Nagyon szorítok neked és hiányozni fogsz. Kívánom neked, hogy a kikapcsolódás meghozza a gyümölcsét és mihamarabb jó hírrel gyere közénk.
Misszike: azért tesztelj, mert valóban nem előírás, hogy csak a hónap közepén abban a pár napban lehet teherbeesni. Egy tesztet megér. Megjegyzem amikor terhes voltam én is görcsöltem eleinte, ezért nem is teszteltem, mert nem is gondoltam rá, hogy baba van a dologban. Szóval irány a gyógyszertár és szorítunk neked nagyon.
Jaj Annus, kergetném én a róka komát reggeltől estig otthon. De remélem annak is eljön az ideje. Elég kitartóan beköltözött hozzátok :lol: drukkolok neked nagyon holnap, de tuti hogy minden rendben lesz. Kérj képet ha lehet és tedd fel majd nekünk. Biztos hogy hatalmasat nőtt az egyébként is szép méretekkel rendelkező "maszatka" :oops: biztos jó lesz majd látni. Megy a drukk ezerrel.

KépKép
csige-bige
 
 


Azt elfelejtettem írni,hogy reggeltől barnázok!Remélem a ciszta is elmegy ezzel a menszesszel,mert az gátolta a doki szerint a teherbeesést.Ma szorgalmasan csinálom a felüléseket hátha segítene,meg iszom a cickát is.

Misszike:+++++++++

Kép

Kép
syl100
 
 


Lányok most nagyon kiakadtam,a bajai doki azt mondta,hogy 1 évig nem lehet próbálkozni!
Hát ez bolond! Jövő héten irány a pécsi doki!
misszike
 
 


Andi attól, hogy nem jössz a babanetre, attól nem biztos, hogy le is tudsz állni az agyaddal is a témáról. Fel a fejjel. Csak pozitivan.

Misszike nem is csodálom, hogy kiakadtál, tényleg menj másik orvoshoz. De miért mondta ezt?

timejka
 
 


Misszike:Mire fel mondta az egy évet?Ez tényleg hülye!Valami őskori felfogása lehet vagy mi?! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Timejka,Syl100: mondom,hogy bolond. Mindig Pécsre jártam,ott több jót már nemis lehet mondani a dokiról,de amikor terhes lettem,megbeszéltem vele,hogy a gondozásra bajára járok,hogy ne legyen nagy teher,ő volt a doki! De itt befejeztem vele! Azt mondta,hogy az 1 év alatt menjek hozzá havonta vizsgálatra meg beszélgetni a továbbiakról! Hát a tökömet! Ki sem írta a tabijaimat azt mondta,hogy majd jövő ilyenkor...Mert addigra már kevesebb esély van a vetélésre! Bolond,szerintem minden terhesség más és más,bármikor bármitől lehet vetélés! Ma felhívom a pécsi dokikámat,és megbeszélem Vele! Van itthon Clostim+Choragonom,megpróbálom most csak ezzel Merionál nélkül! Aztán ha nem dolgozom elmegyek hozzá és a következő ciklusban már lesz azom is! Egyébként mindent rendben talált oka nincs az egyévnek amire mondta,azt mondta nála ennyi az újra próbálkozás ideje!
Oriandy:szorítok nagyon,ne idegeskedj sokat kapcsolj ki! Jót tesz kis szünet! Puszi
misszike
 
 


Misszike: ez tök érdekes. Miért kellene egy évet várni??! Nem adott rá épeszű magyarázatot? Nekem azt mondta a dokim vetélés után, hogy a második menzit várjuk meg és ha rendben megjön, akkor ismét próbálkozhatunk. Hát így tettünk. Most már élesbe megy a dolog.
Olyan fura, mert a 11. napon vagyok és kijött egy pár ragya az arcomon, ami csak menzi előtt szokott ennyire. Ez mitől lehet? Vasárnap ettem szezánmagos-mézes szeletet, elárulom nem keveset :oops:, lehet hogy az hozta ki. Sajnos a sok olajos magvas dolog és csoki hozhat elő pattanásokat, lehet hogy ettől lett. Legalább is bízom benne hogy nem a hormonok szórakoznak velem. Viszont most menzi előtt nem pattogtam ki szinte egyáltalán, egy szarvam nőtt és kész. Pont előtte voltam kozmetikusnál, lehet hogy azért.
Képzeljétek kezd fájdogálni a hasam. Lehet hogy most időben lesz pém a teától?! Most napi két bögrével iszom meg, előtte pedig csak eggyel ittam naponta.
Az az igazság, így hogy nem csináltunk hormonvizsgálatot a vetélés után, kicsit bennem van a félsz, hogy minden rendben van e a hormonokkal. Minden esetre, ha első hónapban nem sikerül, akkor elmegyek a dokihoz és mondom neki, hogy nézzük meg a hormonokat, mert nem akarom azzal vesztegetni az időt, hogy próbálkozunk semmi esély nélkül.
Annus: mi van veled???? Ma még nem jelentkeztél. Mikor mész ma dokihoz?

KépKép
csige-bige
 
 


Andy!

Remélem sikerül kikapcsolnod!Ha ehhez az kell h ne írj ide,akkor ám legyen!De azért jelentkezz még vmikor!!!!

Misszike!
Dokival ne foglalkozz....hlye!!!!

Csige-bige!
Ma megyek dokihoz 4re...tiszta para vagyok,bár igyekszem nyugodt lenni.3 hete nem láttam Maszatkát.Képet bizti kapok,szóval majd tezsek fel!

annus11
 
 


Nyugiiiiii, minden rendben lesz. Szép nagy babóca már, tuti. A rosszullétek maradtak, így nincs ok aggodalomra. Várjuk nagyon a híreket és természetesen a képet.

KépKép
csige-bige
 
 


misszike tényleg nem komplet az a doki....1 év..... :roll: :?
joban jársz tényleg a másik dokiddal..... :roll: :wink:
oriandy én ugyan nem iswmerlek még nagyon de sajnálom hogy nem jössz..a lányoknak igaza van agyilag is ki kell tudni kapcsolodni teljesen..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Andy: lehet már nem olvasod, megértem, hogy így döntöttél, de próbáld meg az agyadat is kikapcsolni, tudom, nehéz lesz!! és remélem mielőbb sikerülni fog!!!

Csige: neked mindjárt pé! hajrá!

annus: ma mész dokihoz! bizi rendben van minden!!

misszike: miért kellene egy évet kihagyni? sztem keress másik dokit, ha nem vagy benne biztos. Amúgy a tüdőgondozóban a gonosz főorvosasszony nekem 2-3 évet mondom, mire lehet gyerekem.
Tesztet csináltál? Vagy megjött azóta?

Syl: remélem tényleg felszívódik az a fránya ciszta!!! ülőfürdőt csináltál?

Gabi:
örülök, hogy elmúlt a vérzésed.

Én ma vagyok a pé utána15. nap. Hajnalban görcsökre keltem, azóta is van kisebb-nagyobb, de mensi sehol még. De gondolom órák kérdése.
Vendég
 


puszedli nem biztos hogy jelentkezik piri,..............drukkolok neked azért... :roll: :wink:
annus ha megjöttél dokibácsitól gyere és mesélj... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szóval dobog a szive,35 mm!!!!!!Ami kissé nagy!Szerintem...valószínű h picit hamarabb fogant,mindegy,a lényeg h szépen fejlődik!
És 2 hét múlvára javasolta h menjek a kombinált tesztre,mert a sotén csak uht csinálnának,de ha nem akarom a tesztet akkor kérjek időpontot a SOTÉra.De szerintem elmegyek a tesztre.Aztán a papírokkal mehetek a védőnőhöz!!!

Kép

annus11
 
 


annus hatalmas gratula a 35 mm-es maszatkához!!!!!!!!!és adobogó szivecskéhez!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Annus, drukkoltam neked nagyon. Óriási gratula :lol: Mondtam, hogy minden rendben lesz, látod. Hát ez már nem maszatka, szép nagy baba.
Nekem nem volt túl jó napom. A kollegám, aki olyan "kedves" volt velem a vetélés után amikor visszamentem dolgozni, beharangozta az egész osztálynak, hogy a felesége terhes. Megjegyzem a harmadik felesége. Annyira rosszul esett, hogy azt el sem tudom mondani. Rájöttem, hogy a sors nagyon sokszor igazságtalan. Most kezdtek próbálkozni és szinte második alkalomra összejött nekik. Én nem kívántam nekik semmi rosszat, de olyan gonosz volt a pasi és olyan rossz indulatú és mégis nekik egyből összejön. Most elég rosszul érzem magam. Nem az bánt, hogy nekik sikerült, hanem az, hogy nekem ennyit kell szenvedni érte. Mindegy.
Annus, neked viszont nagyon örülök.

KépKép
csige-bige
 
 


csige-bige én a helyedbe biztos,hogy mondtam volna a kedves kollegádnak hogy köszönöd,hogy ilyen rendesen és hangosan harangozza be hogy babájuk lesz..
azért ez nagyon bunkóság volt tőle... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát igen...aki nem küzd a babáért hanem szerencsésen az ölébe pottyan,az nem tudja h mi miken megyünk át...Még jó h nekem csak pár hónapot kellett várnom(az előzményeket nem is veszem figyelembe)....

annus11
 
 


Annus: gyönyörű kép babácskádról!
Puszedli,Csige-bige,Timejka stb...: még nem jött meg a bajom,de baba nincs! Ma felhívtam a saját dokimat,teljesen kiakadt a bajai idiótától! Ennyit a nőgyógyászokról! Mondta! (ő meddőségi specialista) Szedhetem ha megjön a tabikat,adhatom a szurit és próbálkozhatunk! Nem az eltelt időtől függ,a vetélés! Szóval mindenki küldje a pirit nekem! Várom!
Csige-bige: hajrá előre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karácsony a tervezett időpont! Addigra mindenki babásodni fog,és élete legszebb karácsonyát éli meg!
Annus: Neked kell rá Ámment mondani!
misszike
 
 


misszike akor küldöm a pirit...
nekem szép és egyben szomorú lesz a karácsonyom.....remélem addigra költözik baba a pocimba..szomorú pedig azért mert a május 9-én elment baba dec 25-re volt kiírva... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Annus óriási gratula:)

misszike küldöm a pirit neked. És remélem igazat mondtál, és karácsonyra mindenki babás lesz. Mondjuk nekem a Karácsony egy kicsit szomorkás is lesz, mert december 20-án volt a műtétem, és 17-én tudtam meg hogy elment a baba.

Lányok: nekem két napja nagyon fájnak a cicijeim, de annyira hogy hozzá sem lehet érni. Tuti most volt a peteérésem, vagy 1-2 napon belül lesz.
gabi1
 
 


Akkor ÁMEN! Kép

(nekem okt.30án volt a műtétem..az is közeledik,2 napra rá meg halottak napja....)

annus11
 
 


Sziasztok lányok.
Hát mi is úgy számítunk rá, hogy karácsonyra már babás leszek. Úgy legyen. Megy a drukk mindenkinek. Jó lenne, ha nyithatnánk egy másik topicot is ahová át tudunk menni innen szépen mindannyian és megosztjuk egymással a kismamélet boldog pillanatait.

KépKép
csige-bige
 
 


Látod Annus, hogy minden rendben van?!

Misszike én átküldöm szívesen a pirit.

timejka
 
 


sziasztok..kívánok mindenkinek a fa alá egy két csíkos tesztet.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Hát nem jönnek a pirik,pedig várom ám őket! Szerintem lesznek közülünk olyanok akiknek sikerülni fog karácsonyra,mert azért nem kis kikapcsolódás lesz az év végi hajtás mindenütt+a karácsonyi vásárlás,készülődés! Mi párommal 6 éve elmúlt,hogy együtt vagyunk,de még 1 karácsonyt sem töltöttünk kettesben,akár romantikusan! Mindig vagy az ő szüleinél voltunk,vagy az enyéméknél! Most CSAKazértis előre szóltam,hogy nem megyünk sehova,én meg sutyiban fogok rákészülni!
Ti hogy vagytok vele!? Sőt még azt is kiterveltem,ha addig összejönne a baba DE ÖSSZEJÖN MINDEGYIKÜNKNEK ugye :Csige-bige,Nitacska,Timejka,Puszedli stb...a karácsonyfánál mondanám el neki! Jaj de szép lenne! Tudom sokan útálják a Karácsonyi felhajtást azért én szeretem,már most olyan hangulatom van! Bolondos vagyok mi? Sebaj...
misszike
 
 


misszike nem vagy egyedűl ..én is szeretem a karácsonyi készülődést..főzést és hasonlókat..annál szebb ajándék nincs mikor bejelented hogy jön a baba...
:lol:
tavaly a szomszédom ill tavaly előtt inkább..de dec-24-én a fa alá tette a pozitív tesztjét... :wink: :lol:
szerintem jol teszed ha kettesbe leszel a pároddal....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szaisztok: Látom sokatokat ismerem már. :)

Aki viszont tudna segíteni azt megköszönném. Adokim irt fel clostyt. Mostfogok mensizni és kezdhetem is. Irnátok róla valamit.
Nekem 2X1/2 szemet kell szednem.

Köszönöm annak aki segit kicsit nekem.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu, üdv itt. Mit mondott a doki, miért írta fel a clostit?
Nekem a hormonokkal volt gond, így clostit kaptam, napi 2*1 szemet kellett szednem, menzi harmadik napjától. Két hónapig szedtem, de nem lettem babás tőle. Utána szünet következett és első hónapban babás lettem, de sajnos hét hetesen elment a baba. Nekem nem lett cisztám tőle, szerencsére és mellékhatásai sem voltak a gyógyszernek.
Most egy kicsit alábbhagyott a hasfájásom, viszont most a jobb oldalamon is fájdogált, ami nem igazán szokott. Remélem most ind a két oldalon lesz kis tüszőcském, biztos ami biztos. A hétvége nagyon zsufi lesz nekünk, de azért összebújunk majd, mert pont akkor lesz itt az idő. Két szülinapra is megyünk, de mondtam a férjemnek, hogy az alkoholizását most mellőzni kellene, mert nem hiszem hogy spicces állapotban jó lenne egy babát összehozni. Megpróbálok mindenre figyelni. Viszont ezek a gyilkos pattanások kicsit aggasztanak. Remélem nem a hormonokkal van gond. Bár úgy tűnik, hogy most már nem jön több.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige: Köszi, hoyg válaszoltál nekem. A dokim azért irt fel clostyt mert a vérvételem a progeszteronom 6,1lett. Mai azt mondta kevés. Igy 2X fél szemet irt fel. Azt mondta 5fölötti eredmény mutat Pé-t de a 10-15fölötti eredmény a jó. Szóval ezért kaptam clostyt. Most attól félek a fél szemek nem kevesek??
Most látom Miklósi vagy:) Itt van mellettünk:)

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!

Én 4 hónapig szedtem a clostyt,én is 2x1et.Nagyon jól éreztem a pét!Szépen beállt a ciklusom.Nekem a progim jó volt(20 meg 22)de hosszú volt a ciklusom,elötte meg vetélés.A lényeg h helyrejött minden.Én a 4.hónap után a gyógyszermentes hónapban lettem terhes!

Szóval sok sikert neked is!!!



Többiek!
Ugye még mindig van táblink...de egyrészt nem jönnek új infók,másrészt csomóan eltűntek azóta....azért rajak fel egyet?Vagy szedjek ki mindenkit aki már nem ír ide és csak a kemény mag legyen benne?Vagy inkább hagyjam a francba :lol: Annak nincs sok értelme h a 25ből csak 6an írnak már ide....nem is átlátható h kihova merre :roll: Amúgy nagyon szívesen felteszek egy aktuálisat,szerintetek?

annus11
 
 


Annus: Köszi az infot. Nekem a ciklusom rendszeres ezért mondta a doki, hoyg hamar jöhet a kistesó. remélem mert nagyon várjuk már.
Remélem a 2X fél szem elég lesz.
Hát meglátjuk!

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Bár én még senkitől se hallottam h fél szemet szedne,de ha nem elég akkor max köv hónapban megemeli a doki!Amúgy mész majd uhra?Fogják nézni középidőben?

annus11
 
 


annus én nem is tudtam hogy van itt is táblázat..ha felteszed bekerűlhetek én is? :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Csucsu üdv itt közöttünk. Én is szedtem a clostyt nekem nem volt peteérésem azért kellett. Én először 2x1-et szedtem az 5. naptól de sajnos az nem volt elég, így a 3x1-re tértünk rá a 3. naptól, így lett a 17-19. nap között peteérés. Én a vetélés óta beszedtem 5 havit aztán 3 hó szünet, és most újra kezdtem. Nekem voltak mellékhatások, főleg a fejfájás, látászavar, és a hőhullám. Viszont középidőben éreztem a peteérést.

Most lányok tegnap volt a peteérésem, ez tuti, mert délutánra annyira fájt a hasam, hogy azt hittem megbolondulok, ennyire még sosem éreztem, nem tudom hány pete érhetett meg, viszont tegnap nem voltunk együtt mert apa fáradt volt, de előtte való nap és azelőtt nap igen. Hát remélem elég lesz. Illetve ma megyünk Grazba ott is tuti együtt leszünk, hátha még az is belefér.
gabi1
 
 


Nitácska!

Persze bekerülhetsz!Csak elöbb ritkítok.....

Gabi!
Még belefér a mai nap is!!Az h érzel vmit nem bizti h meg is repedt!Csak lehet már nagyon nagyra nőtt és azt érzed!!!Úgyhogy mindent bele!!!

annus11
 
 


Annus köszi, mindent megteszünk az biztos. Nekem annyi változás van hogy ettől a hónaptól újra szedem a clostyt 3x1-et.
gabi1
 
 


Csucsu: üdv itt. Kétszer fél? Ilyen adagról még nem is hallottam.

Nekem is kevés volt a progiszintem, azért kaptam clostit. 2x1-et, a ciklus 5. napjától.
Volt 41,44 napos ciklusom, ill 72, aminek norcolut vetett végre.

Szerdán kellett volna megjönnie, és nem jött! (ez volt az első clostis hónap)

lányok, teszteltem egy pozitívat!

még csak nagyon halkan örülök.
Vendég
 


puszedli hatalmas gratula neked, de jó de jó:)
gabi1
 
 


Gabi: nekem is fájt pé körül a hasam, pé előtt asszem oan 3 nappal kezdtem érezni.
Vendég
 


puszedli nekem a cicim kezdett el tegnap előtt este nagyon fájni főleg a mellbimbó, aztán tegnap délután már a hasam is de iszonyatosan ülni alig bírtam. Aztán estére elmult. Ma vagyok a 17. napon, együtt voltunk a 15, 14. napon, meg remélhetőleg az elkövetkező napokban.

Ti hogy voltatok együtt? Vagy arra nem emlékszel?

A jó hogy most abszolút nem a baba érdekében bújtunk össze hanem azért mert akartuk.
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?