Új privát üzeneted érkezett!

és sikerűlt mindent elintézned? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ígértem képeket..

Kép Mi így szeretünk aludni...

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Korán reggel felüdülést hoztak a képek. nagyon szépek a gyerekek :)
T eis ilynekorán kelő vagy??

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok,

Látom, hogy már szerencsére kicsit másról is beszélgettek, mint a téma címe, de nekem most egy kis segítségre lenne szükségem, hátha tudtok segíteni. Elkezdtem az elejétől olvasni a topikot, de elfogyott a türelem :(

Pénteken fejezték be műszeresen a terhességemet, én magam 11 hetes terhes voltam, a baba 9 hetesen ment el. A műtét rendben lezajlott, a dokinő szerint nem volt komplikáció. Pénteken és szombaton volt egy kis vérzés, azóta szinte semmi, inkább csak barnázás. Estére mindig megfájdul egy picit a hasam, de tegnapig ez sem volt vészes, tegnap este viszont eléggé nagyon görcsölt és most is fáj még. Ez normális? Lehet, hogy tegnap szűk volt a ruhám (eléggé kismama pocim van és hát, gondoltam felveszem a szülés utáni hasszorítót, hátha hamarabb lemegy, hátha könnyeb lesz úgy túltenni magam a dolgon)???

Köszönöm előre is, ha válaszoltok, mindenkinek szép napot kívánok.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szkata: sajnálom ami történt. Sajnos mi ezt mind áréltük már. Néha elkalandozunk és az élet jó oldalát nézzük. Na meg sokat számít a pozítív hozzá állás. Sokan adnak erőt akik azóta már szültek. Sok sok kép kerül ide a kicsikről és nem mindiga múlton rágodunk sőt.
Nem tudom, hoyg jó e hogy fáj a hasad bár szerintem normális. azérz megbolygatják az embert a műtét során. Azt mondom ha van valami kételyed akkor hivd fel a dokidat egy kérdést megér.
Hidd el túl lehet rajta lépni mert fontos neked is , hoyg ne rágodj azon ami sajnos megtörtént. Pozítív hozzáállással nemsokára megtapasztalhatod milyen az ha problémamentes a terhességed. Kivánom , hogy minnél hamarabb testileg és lelkileg is felépülj. Ha gondolod gyere néha közénk mert ez is segithet. Mi megértjük mit érzel hisz átéltük már mi is ezt sajnos.

Kép
csucsu05

Kata!

Felesleges hasszorító (csak csaszi után kell). Gyanítom a méhed húzódik akkor össze, az bizony görccsel jár(hat). Azért kérdezz rá a doktornődnél! Az a biztos!

Lyndee!

Ne félj a szüléstől. Egy: így vagy úgy kijön a gyerek. Kettő: ha félsz, akkor az ismeretlentől félsz, fogd fel úgy, hogy valami újat kapsz. A sok hányás miegymás már úgyis megedzett. Én nagyon drukkolok.

Kép

Na mi már jószerével csak fényképezünk. Látható, hogy Katát senki nem fogja, Kinga korrektül öntözgeti, sőt még a szemét is megmossa a kis büdinek, aki rajong a közös fürdésért. Lassan kezdek átmenni "szőranyába" hihi. Na jó azért a dolgok oroszlán(y)részét én viszem. :-)

tjuca

Juca: ha senki nem fogja akkro , hogytud igy fennmaradni a vizen a kicsi lány? Vagy a nagylány lábán fekszik ?? Nagyon aranyosan fürdenek együtt:)

Kép
csucsu05

A feje az ölében, és a kép szélén látszik, hogy fröcsköl, kalimpál a lábaival. A víz pedig kb 20 centi lehet. Amúgy ellebeg a vízen, már próbáltuk. :shock: :lol:

tjuca

Köszönöm a bátorítást. Az meg egyáltalán nem baj, hogy nem a veszteség a fő témátok, a gyerekek fantasztikusak :)
Csak nekem még friss a dolog, úgyhogy egyelőre a sötét oldal az erősebb. De a kislányom nagyon sok erőt ad, nomeg őt nem hanyagolhatom el. Volt róla szó, hogy talán egy egészséges kicsivel könnyebb átvészelni ezt az időszakot, mintha az ember az első babáját veszti el. Igaz. Napközben nem agyalok, csak ha valaki kérdezi, de este-éjjel-reggel nehéz. Ha nem baj, jövök majd még :)

Juca,
képzeld a hugom is Juca. Én meg KAta vagyok :D Jó látni a hsz.edben ezt a két nevet :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kata!

Így van, én próbáltam a vetélést gyerek előtt, és egy gyerekkel is, ég és föld. azért, ha hőemelkedésed is van, nem múlik a görcs, lásson orvos.

egy-két hét, és már jobb lesz.

nagyon csajos Annamari a képen :lol:

megyek, megyünk babaklubba.

pusza

juca (és így is becézik? :lol: )

tjuca

Juca: csuda édes a két lány az biztos.

Kata. Tényleg nagyon kis csini a lányod. Őt azért erőt ad neked. És bizzál abban, hoyg a következő olyan szép és csini lesz mint az első:)
Gyere majd máskor is várunk:)

Kép
csucsu05

juca nagyon helyesek együtt ahogy fürdenek...olyan jó nézni.... :lol: :wink:
zsuzsu a két kisfiad is gyönyörű....aogy együtt vannak.... :lol: :wink:
kata sajnálom ami veled történt..én 12.hetesen vesztettem el az első babóm januárba másodikat májusba... :( de itt a lányok iszonyatos erőt adtak hogy tullegyek a dolgon..ma már előre tekintek és a kisfiammal foglalkozom..kívánok mielőbbi felépülést..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
azért maradt mára is feladat, de már végeztem. Még vasalok egy kicsit, még Lili hazajön, aztán csinálunk apának sütit.

Kata,
én is üdvözöllek. Én sem tudom, hogy normális-e a görcs, nekem nem volt semmi. 1-2 nap vérzés, és ennyi, bár csak 5 hetes terhesség volt.

Zsuzsu, Juca
nagyon édesek a gyerkőcök, ahogy imádják a kistesót. Én is akarok!!!

Tegnap az újszülött oszályon adták be a szurimat, és Lilivel mentem. Egy baba volt csak ott, a többi szopizott. Azt az egyet megmutattam Lilinek, hogy ha egyszer lesz kistesója, az ilyen lesz, és hogy tetszik-e. Majd közölte, hogy tetszik, de ő nagy kistesót akar, nem ilyen picit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata, üdv itt, bár szomorú hogy itt találkozunk.
Sajnos mind átérezzük hogy min mész keresztül, de még mind itt vagyunk, és sokunknak már kisbabája van vagy épp a pocijában növekszik valaki...
Hidd el, napról-napra jobb lesz... Persze nem szabad elfolytani a bánatodat.. Sírj csak ha kell!!! Nekem sem nagyon volt görcs, de én csak 7 hetes voltam.. Szerintem ha nagyon rossz, csörögj rá a dokidra!

Juca, zabálni valók a csajok!!

Zsuzsu, ti is nagyon édik vagytok...

Kép
szilvia80

Nita, nem érzed hogy peteérésed lenne?? Nem is mész többet uh-ra?

Kép
szilvia80

sziasztok!
szilvia köv ciklusba kezdem el szedni a clostit meg utrot és utána bizti kell menni uh-ra :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: Édes lehetett Lili amikor mondta nekinem ilyen kicsi baba kell hanem nagyobb kistesó:)

Kép
csucsu05

Csucsu,
mondták is neki, hogy beszélje meg apával, hogy jól gyártsa meg, hogy kicsit nagyobb legyen, bár az a kislány is 3300 g-os volt.
Na meg tegnap akadtam ki, de nagyon: vettem Lilinek egy olyan játékot, hogy kis fatáblán bogarak, csigák..., szintén fából, és egy kis cipőfűzővel rá lehet őket a táblára kötözni. Ezt úgy hirtelen felindulásból vettem, hátha tudnánk kicsit fejleszteni a kézügyességét, mert hát hogy is mondjam, nem áll a topon ilyen téren. Erre megyek érte az oviba, és mondom neki, hogy képzeld, anya vett neked meglepit, de nem csoki, hanem ajándék (nálunk a meglepi, az valamiért csoki). Hazafele a kocsiba kérdezte, hogy "Anya, otthon kibonthatom az ajándékom". Mondtam, hogy igen. Majd megkérdezte: "ÉS VAN FŰZŐJE?"
Na itt akadtam ki, hogy ezt honnan a francból szedte. Szó sem volt róla előtte, semmi, és így ráérzett. Még jó, hogy pont piros volt a lámpa, mert frászt kaptam ettől a mondattól.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: hú ez nem semmi. teszteld még a lányod lehet látnoki képességei vannak:)

Kép
csucsu05

linácska lehet megjósolta a lányod hogy valami f :roll: űzőset fog kapni?...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Igen most írta a Linácska , hoyg fűzős amit vett a lányának. És alánya meg ere kérdezett rá.

Kép
csucsu05

olvastam..jót is nevetem rajta........ :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
most már jósolhatna valami kistesófélét is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

de hiszen ő nagytesót akar nem? :lol:

tjuca

Juca,
rendben, akkor legyen mondjuk 4 kilós, vagy 2 2kilós, na? :lol:
Az már nagytesó!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

egyébként a lányodról anyu nővérei jutnak eszembe. 5-en vannak tesók, anyu az utolsó, az első kettő lány. Mikor anyu született kérdezték az apjukat, hogy milyen. Aztán hazajöttek az anyjukkal, erre a két csaj csak nézett. De hiszen ez kopasz, nem lehet fésülni, nincsen foga, randa kis béka. Apu miért mondtad, hogy aranyos kislány? Ezzel még játszani se lehet, pedig mi még az Ancsival (barátnőjük) hajgumit is vettünk neki...

de legyen, nem kell négy kiló, Isten őrizz. Mielőbb.

pussz:

J.

tjuca

Juca,
a mi régi házunknál is volt egy ilyen sztori, hogy egy 2 éves kisfiúnak született a kistesója, teljesen odáig volt, hogy neki lesz Gabikája..., aztán mikor hazavitték, megkérdezték tőle, hogy na hogy tetszik a kistesó, mire a kisfiú közölte, hogy mindjárt kivágja az ablakon.
Amúgy a négy kiló sem olyan vészes, Lili 3950 volt, és 5 perc alatt bújt ki. Gondoltam a 4000 kicsit több, az már nagytesó :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Hát szerintem ha megkéred a lányodat jósolő egy tesót is legyen az nagy vagy kicsi:)
Azért kettő már durva lenne:)

Kép
csucsu05

linácska nagyon jó a sztori amit leírtál..jot nevettem :wink: :D
juca ti hogy vagytok?kata szépen fejlődik? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:Mikor kapunk Liliről képeket?Már nagyon régen láttuk.
Aranyos lehetett,és tetszett neki az ajándék? :lol:

Juca:Nagyon szépek a csajok,így együtt meg különösen.Kata egyre jobban hasonlít Kingára.Azért megnéznék egy ilyen esti fürcsit :D

Zsuzsi:Konstantin egyszerűen imádnivaló!Nagyon szeretem az ilyen kis husi babákat :wink:

KépKép
lyndee

lindyee de jó hogy vagy....... :lol: :lol: :lol:
hogy vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee,
majd holnap a munkahelyemen keresek egy-két képet. Most csak épp benéztem, de megyek is Lilit altatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee majd mi is kérünk pocakfotot.. :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Már kezdek kilábalni a náthából,de elég könnyen lekűzdöttem.Remélem már nem leszek idén beteg :?
Fogok csinálni pocakfotót mert most sokat nőtt :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee: Hú várjuka pocakfotót nagyon :)

Kép
csucsu05

Na csináltam is egyet mielőtt elmegyek itthonról.
Kicsit sötét lett,de remélem látszik a lényeg :lol:

Kép

KépKép
lyndee

Lyndee,
kerestem gyorsan két képet. Nem túl frissek, azok még a fényképezőn vannak.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

@Linacska: nagyon szep a kislanyod, tunderi egyszeruen!

Kerdes: meg csak kozepido utan vagyok par nappal, de minden reggel hanyingerre kelek?Lehet kozvetlenul a megtermekenyules utan is?Furi, barcsak attol lenne.

Kép
zsozsoo

Linácska:nagyon drága Lili!Milyen sokat nőtt,meglátszik milyen régen láttam már...ha lesz még kép jöhet :lol:

zsozsooo:szerintem a hányinger nem a megtermékenyüléstől lehet,hanem a hormonoktól.Nekem nagyon sokszor volt hogy hányingerem volt és ugyan ugy jött piri.Persze ez nem azt jelenti hogy nem vagy babás,csak nem feltétlenül jelent babát.hiszen még be sem ágyazódhatott.Én nagyon hányós voltam a terhesség elejétől de nekem csak a 6-7 hét körül jöttek a hányingerek.
Azért nagyon drukkolok hogy két hét múlva zebrás teszttel gyere :wink:

KépKép
lyndee

lyndee gyönyörű kerek pocid van..remélem nemsokára én is hozhatok ilyen fotót... :roll:
linácska gyönyörű nagy lány lett lilike!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sok Boldog Szülinapot Kívánok Andrisnak!!!!![img]http://www.freeweb.hu/animaciostarhaz/szuletes/balonnen.gif[/img]
Kép
sok gyógypuszit neki!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
sok boldog szülinapot a nagyfiadnak! Mit csinált amúgy, hogy eltörte a kezét???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ez engem is érdekel hogy törte el a kezét? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera: Szegny fiad szépen ünnepelte a születésnapját. BOldog születésnapot amúgy neki.
Emlékezetes lesz neki az biztos.

Csajok: Tegnap voltam dokinál. Kaptam clostyt. Vasárnap fog megjönni és a 3. naptól szedhetem.
Remélem segit.

Kép
csucsu05

csucsu biztos segíteni fog a closti.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam ma UH-n, jól megszivattam magam, mert vagy 2,5 óra alatt végeztem. Kiderült, hogy most már nem szedik be a papírokat, hanem csak időpont alapján hívnak be. Na már most a peteéréshez elég nehezen lehet igazítani az időpontot, azt vagy azon a napon nézik, amikor kell, vagy nem, ha van időpont, ha nincs. Viszont mivel papírokért nem jönnek ki, nem is tudták, hogy ott dekkolok. A barátnőm anyósa, aki be szokott vinni, épp szabin volt, szóval már frászt kaptam. Visszamentem a biológus hölgyhöz, hogy most mi ez az új rendszer, ő sem tudta, de legalább a papíromat bevitte.
És még ráadásul az eredmények sem olyan jók: 10. nap, mnyh: 7 mm, a jobb oldalon 14,10 mm-es tüszők, a bal oldalon meg egy bazi nagy ciszta. Hogy az hogy került oda, mikor 9 napja voltam UH-n még nem volt ott semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: sajnálom a cisztát. De mitől alakult ki a ciszta?
Mondjuk biztos felszivodik de akkor is szar .

Kép
csucsu05

linácska biztos felszívódik a ciszta.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?