Új privát üzeneted érkezett!

Kissedi - Sajnálom a gépet...várunk mihamarabb

Addig is felvidítalak:
http://www.metacafe.com/watch/1337824/funny_baby/
tea77
 
 


Megint Laptetős vagyok!!!!! :shock: :shock: :shock:

Itt valami készül... :roll: :wink:
tea77
 
 


Sziasztok!

Sehol, senki??? :shock: :(
tea77
 
 

 
 

Hello! itt vagyok! meggyógyult a gépünk szerencsére. eszméletlen,hogy mennyire tud hiányozni. :roll: mindjárt visszaolvasok

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Hystero 2. felvonás: okt.9.
Remélem most már nem küldenek haza.

Ennek örömére ma tök váratlanul meglátogatott a piri. de így legalább nem kell azon aggódnom, hogy késik, és emiatt tolódik a hystero.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Na megyek megetetema "gyerekeket" 3 cica, egy rossz kutya :lol:
holnap küldök nektek cicás képet.annyira gyönyörűek. :)

Kép
kissedi
 
 


Csáó!!!!

De eltüntünk csajok! Ahogy szebb az idő, szökünk ismét a szabadba? :wink: Kihasználjuk az utcsó lehetőségeket?? :wink:

Bumi - Szuper, pont elmúlik a menszid, ugye? Szóval az már nem tehet kereszbe és remélem már semmi nem is fog!
Akkor még 6-ot kell aludni! :wink:

Kissedi! - Kérünk képeket a cicákról. Picik még? :D
tea77
 
 


Kép
tessék egy kis nézegetni való!!
még kicsit, kb egy hónaposak lehetnek. nem tudjuk pontosan. az anyjuk egy hete hozta elő őket, és akkor már másztak és nyitva volt a szemük. (asszem az 3 hét után nyílik ki? :roll: )akkor 4 vagy 5 hetesek.
na mindegy sztem nagyon szépek

Kép
kissedi
 
 


Lolka és Bolka- "ennyire szeretjük egymást!" :lol: Kép

Kép
kissedi
 
 


Jaj, nagyon aranyosak...párommal olvadozunk rajtuk... Kép
tea77
 
 


Lányok Hol vagytok????? mindenki eltünt???

Kép
kissedi
 
 


Hello lányok!
Bocsi az eltűnésért, de a hét második fele elég zűrösre sikeredett, a hétvégén meg nem volt otthon net, mert elfelejtettem befizetni. Ki gondolta, hogy már október van? :roll:
Edi, a cicáid nagyon aranyosak. Nekünk is ván 3 kutyánk és 2 macskánk, csak ők már "szerencsére" nagyok. Amíg a kutyák kicsik voltak mindenünket szétrágtak még a teraszon az asztalt és a padogat is kikezdék. De most, hogy már, hogy nagyok a legjobb kutyusok a világon.
Katerina, remélem a munkád márkezd kialakulni, néha fejére áll minden...
Tea!
Látom a hangulatod már a régi. Örülök, hogy újra magadra találtál. Csak az a bibi, hogz ez hónapról-hónapra megismétlődik. A piri előtti állapot nem valami vidám, de nagy megkönnyebbülés ha már túl van az ember rajta.

Csütörtökön voltunk a klinikán a lombikot megbeszélni. Le is törték az arcomról a vigyort, amikor azt mondták, hogz sajnos ezzel a jobb eredménnyel sem fényes a helyzetünk. :cry: Ha nem produkálunk novemberig ennél jobbat, akkor újra herepunkcióval lehet az ICSI-t megcsinálni. Hát nem erre számítottam. Még megpróbáljuk, hogy a párom is hormon inyjekciókat kapjon, hogy minnél több katonája legyen és akkor hátha...
November 13-án megyünk újra ellenőrzésre, addigra én már fogigátlós hónapban leszek és a novemberi menzi után kezdődik a stimuláció.
Szép napot mindenkinek!

remeny
bnandi
 
 


Lánykák!
Bocs az eltűnésért, nem vok valami jól. Két dolog lehet, vagy valami vírust kaptam el, vagy pedig ennyire rosszul bírom ezt a fránya metet. És megjött a munkámhoz minden adat, szóval ha épp nem sétálgatok, hogy jobban legyek, akkor dolgozom. :(

Csak az utolsó üzikre van időm.

Bnandi! Jaj de sajnálom! Hátha még javul a dolog. nekünk is voltak ugye a nulláink, aztán egyik hónapról derült égből villámcsapás 16millió/ml. :wink:

Bumi! Ez már most jobban indul, mint a múltkori hisztero, úgyhogy reméljük a legjobbakat!

Kisedi! Jaj, gyönyörűek! Páromnak is megmutatom majd, ő még jobban szereti a cicákat, mint én.

Tea! Majdcsak bejön ez a laptető! :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Bnandi! mennyi volt az előző eredmény? :oops:
Katerina nem lehet baba a dologban? nekem mostanában van pé, de apival csak éjszaka talizok, és addigra én hulla vagyok, úgyhogy esélytelenek nyugalmával állok a hónap vége elé. menszi után meg átjárhatósági. hát lehet hogy utánna sikerül :roll:
Tea most meg te pihizel? :lol: cseréltél a lányokkal. csak én iszom itt Béres cseppet? :lol: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Kisedi!
Hát az csodás lenne, de semmi jele, és volt is mensi. Úh. nem hiszem. Tegnap már jobban voltam, remélem elindul a javulás és nem lesz visszaesés. Elég rossz volt ez a 4-5 nap.
Pusszantás Mindenkinek!
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!
Bocs, de mostanában megint nincs időm.

Viszont tök ideg vagyok, mert ma el kezdett fájni a torkom!
Nehogy már ezért maradjon el a hystero!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Ismered a Homeovox nevű bogyót? Homeopátiás és nagyon jót tesz. Egyébként nekem torokfájással volt már punkcióm is, csak nem marad el amiatt a hisztero. Nyugi!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Babaszabit vettem ki a héten :wink: és azt hiszem egy ideig majd ritkábban jövök. Szeretném, ha novemberig egy picit megpihennénk és inkább mással foglalnánk le a kis buksinkat. Főleg én....

Bumi - Azért bejöttem neked holnapra szurkolni...
Sok-sok-sok szerencsét a Hystero-hoz. Csinálják meg végre és legyél túl rajta! +++++++++++++++++++++

Andi - Sajnálom hogy letörtek titeket a hírrel, de az akupunktúra jónak bizonyult, hátha novemberig sikerül néhány szuperhőst gyártanotok! Fogom a csipiszt. A lényeg hogy jó úton vagytok és már csörgedezhet bennetek a remény-patak !!!! Látod, mi egy év szaladgálás, orvoslás után még mindig sehol sem vagyunk.... :( . Novemberben majd szurkolhatunk egymásnak. Addig is gyúrunk tovább vazze... :wink: :wink: :wink:

Kissedinek, Katerinának és a többieknek állandó drukkcsomagok!!!!

Milllió Cupp!
tea77
 
 


Tea! jól teszed!! én is gondolkoztam már rajta. mikor nem volt gépünk rossz is volt meg jó is.... most api betegen van, megpróbálunk egy kicsit mi is gyúrni. bár én dolgozok, nem szakítom meg magam sztem.
CSak az a baj,hogy lassan kihal a topic :(
Lilla? merre vagy?remélem jól vagy. régen hallottunk rólad.
Bumi!holnapra nagy kalappal nektek, remélem sikerül!
mindenkinek drukkkkkkkk!!!

Kép
kissedi
 
 


Zsó remélem veletek is minden ok. ilyen eredménnyel spontánra gyúrtok.
puszi nektek és szorítok mindenkinek ami miatt épp aktuális!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Csajok!
Bocsika, hogy nem jöttem mostanában, de annyi minden van, mindig programozunk, meg megy a meló ezerrel.

Bumi
Gondolok rád holnap, szorítok nagyon. Remélem minden okés lesz.

Tea
Ki is kell egy kicsit kapcsolódni. Én is ezt teszem.

Kissedi
Látom te pé körül jársz. Hajrá-hajrá.
Ésesek a cicák.

Andi
Sajnálom, hogy elvették azt a kis örömöket is. Drukk a szurikhoz, hogy novemberre legyenek alkalmas kattincsok. De miért ne lennének. Csak pozitívan.

Kép
p__lilla
 
 


ésesek = édesek :oops: bocsika

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!
Be nézek naponta, de valahogy nincs miről írnom. A kedvem lassan újra a régi, eléggé letörtek a múlt héten de csak azért sem hagyom magam. Lesz ahogy lesz. Most egy kicsit nagy a pofám mert van van még idő novemberig, de azért remélem megmarad az optimizmusom és depi nélkül indulunk neki a lombiknak. Tegnap a férjecskémen láttam a kétségbeesést, de neki is azt mondtam, hogy az a lényeg, hogy mi szeretjük egymást a többi csak ráadás. Persze, hogy nagy álmunka baba, de nem tudjuk megváltoztatni azt amit nem lehet. Egy időben az előkészülettekkel szedegetjük lassan az örökbefogadáshoz is a papírokat. No még csak azon tudok kiakadni. A helyi szociális központban olyan emberek dolgoznak akiktől felfordul az ember gyomra. Teljes érdektelenség, empátia teljes hiánya... és ők a családsegítők, a szociális munkások és ők fognak dönteni a sorsunkról és egy kicsi élet sorsáról... őrület. Így most nagyon pörögnek az események, lombik, gyógyszerek beszerzése, papírok intézése.... Majd kiderül mit szánt nekünk az Ég.

Tea!
Pihenj sokat. Hiányozni fogsz ha egy ideig nem jössz, de ha ez a javadra szolgál hát legyen. Ki kell pihenned magad az újabb ütközet előtt.

Bumi!
Reggel óta te jársz az eszemben, vajon ma sikerült -e átesni a Hysteron. Remélem jól vagy és nem voltak fájdalmaid.

A többieknek sok-sok puszi.
Szép napot
Andi

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!

Bumi! - Nem jöttél még? Sok puszi ................Várlak a beszámolóval!

Andi - Nem tudtam hogy már öribabán is gondolkodtatok és hogy már ezt az ügyet is megindítottátok, de csak azt tudom mondani, hogy ügyesek vagytok! Donorról nem akartok gondolkodni? Lehet hogy azzal is érdemes próbálkozni :roll:
Nem kételkedem abban, hogy mennyi papirológiával jár....no és az alkalmazottak! Mindha villanyszámlát kezelnének, gondolom annyi érzelemmel teszik.
De mondok egy jó hírt: Egyik ismerősömék néhány hete mentek az öribabáért. Egy 20 hónapos cukorfalat kisfiút hoztak haza :D . Sürü göndör hajacskája van és már totyog a drága! Megvan az óriási öröm a családban! Nagy a felfordulás és nincs pihenés - igazi kis örökmozgót kaptak! Annyira meghatódtam örömömben amikor hallottam a jó hírről, hogy könybelábadt a szemem is! Annyira rendes emberek! Biztos jó kezekbe került a kis kukis hisz annyit megszenvedtek érte- annyira várták.
Nektek is kitartást Andi! Először is a saját babához :wink: !
Aztán ha belegondolunk mit is jelent a család?....ugye bárki belefér akivel együtt élünk, akit szeretünk. Akik nap mint nap törődnek egymással!!!!


Lilla , kissedi - Csóközön nektek is! Pihengessünk csak, hamarosan úgyis jönnek a kakis pelusok!!!! :wink: [/b]
tea77
 
 


Bumi? remélem jól vagy. remélem jó hírrel jösz!
Andi sok sikert a babóhoz. nekem is van egy történetem. egy ismerősöméknek nem sikerült a baba. sikertelen lombikok, egy jó eredmény, egy rossz, baba sehol. örökbefogadtak egy manót. aztán még 3 lett nekik spontán. :wink: úgyhogy hajrá
Tea, Lilla nektek is jó pihit, én most megyek és gyúrunk egyet vazze.... :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Tegnap sokára került rám a sor, csak délután 2-kor. Utána még 4 órát feküdnöm kellett, és csak este 6-kor jöhettem haza. Kivették a polipot, a szövettan eredménye 2 hét múlva lesz meg. Most még pár napig táppénzen leszek, de csak azért mert kímélő életmód a javaslat és a munkahelyemen nem tudom elkerülni a cipekedést. A méhem egyébként teljesen rendben van, így nincs az IVF-nek anatómiai ellenjavallata.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi! Pihenj és vigyázz magadra! Élvezd az otthonlétet a szép kis "új" lakásban. :)

Tea! Neked is jó pihit és teljes kikapcsolódást.

Bnandi! Mi is a múlkori nullázások után megbeszéltük, hogy próbálkozunk a donoral is, mert akkor azért kicsit mégis csak saját baba. Egy aranyos lánnyal beszéltem erről, mielőtt a páromnak szóba hoztam, hogy az ő férje hogyan állt ehhez a kérdéshez. Végül is az volt a lényege, hogy nem volt más választásuk, csak így lehettek teljes boldog kis család. És végül úgy alakult, hogy a kicsi hihetetlenül hasonlít a papára. Hiszen az ő mozdulatait, az ő gesztusait tanulja meg.... Le se tagadhatná, hogy tiszta apja. Csak mi tudjuk az igazat! :)

Lilla! Sok energiát és jókedvet a sok melóhoz!

Puszi
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!
Hű, de szép napos időnk van ma. Csak ne kellene itt lenni a munkahelyen. Inkább egy szép parkban sétálnék... Szeretem az őszt, persze ha nem esik és fúj. Nekem valahogy az ősz jobban bejön a nyárnál.
Képzeljétek, kb.egy órával ezelőtt telefonált az öcsém, hogy van egy nagyszerű híre.... a sógornőm állapotos... ráadásul ikreket vár. Ez nem semmi. Már van egy 4 éves tündéri kislányuk, most meg egyszerre még kettő... el sem tudom hinni. Még sohasem születtek a családunkban ikrek. Még mindig ennek a hírnek a hatása alatt vagyok, nem tudok dolgozni sem rendesen. Nagyon örülök, senki ne értse félre, de... mért van az, hogy van aki évekig harcol és semmi, másnak meg duplázva? Most gonosznak tartatok mi? Pedig igazán nagyon szeretem őket és nem akarom ezt a keserű szájízt érezni, de mivel ezt máshol nem modhatom ki elmondom hát nektek, ti értitek mit mondok biztosan.
Az örökbefogadásra visszatérve mi úgy döntöttünk, hogy donor helyett inkább örökbefogadunk. Valahogy nekünk ez a megoldás jobban tetszik. Nálunk Szerbiában donorral nem is lehet, így külföldre kellene menni ami nem nagyon megoldható. De egyenlőre a novemberi bevetésre próbálok koncentrálni.... Valahol a szívem mélyén azt érzem, hogy minden rendben lesz, most ez sikerül...magam sem tudom miért, de ezt érzem. Jaj, már én magam sem tudom mit érzek, egyik nap ezt a másik nap azt, lassan már teljesen bedilizek.
Menjetek ki a levegőre ha tehetitek. Gyönyörű ez a mai nap. Én is ezt teszem délután, kutya, póráz és csak megyek, megyek....
Szép napot!
Andi

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!

Bumi - Itt is örülök veled, hogy végre sikerült, túlvagy ezen is!!!

Andi - Sétálgass csak. Mi holnap megyünk megvásárolni férjem gyógyszerét (4. adag!!!!! :D ) . Be van tervezve egy nagy séta is. Remélem nem romlik el az idő....
Öcsédnek és sőgörnődnek Gratula a kismanókhoz!!!
Egyébként megértelek és hiszem azt a többiek is. Férjem húga idén ment férjhez. Az én hugicám egy éve. Öcsémék most költöztek össze.....mi vagyunk a legidősebbek a családban. Bármikor beszélünk, találkozunk velük és azzal kezdik, hogy van egy nagyon jó hírük, nekem akaratom ellenére összerándul a gyomrom...pedig ez az élet rendje-módja, hogy hamarosan mindegyik tesónál indul majd a pocaknövesztés. Nagy öröm lesz de tudom, nekünk, ha addig nem előzzük be őket, egyben nagy fájdalommal is jár majd.
De ezen nem is gondolkodok. Legyen mindannyiónknál egy focicsapatravaló :D !!!!
Andikám, nektek is lesz!!!!!! Ha már érzed és tudod :wink: . Csak próbáld most megtartani ezt a pozitív érzést és gondolatot!!!!

A donor vagy örökbefogadás a ti döntésetek legyen - úgy lesztek csak boldogok. De mivel találtam infót a szerbiai spermadonor-bankról, remélem nem haragszol meg ha bemásolom a linket..
http://www.bolnicabeograd.co.yu/krio_programi.htm
Azért vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk ahol lehet. A döntés az rajtatok áll.

DE EZ CSAK AMOLYAN ZÁRÓJELES TÉMA VOLT. A TI BABÁTOK MÁR KÉSZÜLŐDIK A NOVEMBERI FÉSZEKBE..... :wink: :wink: :wink:

Puszika Mindenkinek!
tea77
 
 


Bumi!örülök,hogy túl vagy rajta. pihizz és vigyázz magadra! cuppp
Andi! nem kell bemutatni az érzést.... a hugom majdnem egy éve terhes lett. én tudtam meg utoljára, mert "majd biztos szarul esik,hogy mi már mióta akarjuk és nem jön össze". hát mit mondjak így sem esett jobban...szóval nagyon kész voltam.miért van ez így.?! szeretem én is, és örültem, de tudod hogy hogyan éreztem, gondolom... de mire megnyugodtam, és elterveztem, hogy nem irigykedem és majd lesz egy picur a családban... a hugom elvetélt 10 hetesen :cry: nagyon szar volt. valahol lelkiismeret furdalásom volt, hogy én nem is nagyon örültem neki.... szóval szar volt, és még most is hogy rágondolok. de ezt nem mondtam senkinek, és nem is akarom, de ott van bennem. :oops:
lehet hogy most gonosznak hisztek, de ez van.
Tea, Lilla puszi

Kép
kissedi
 
 


Bumi
Örülök, hogy túl vagy rajta és megszabadítottak a poliptól. Ez után kell regenerálódási idő, vagy kezdhetitek is egyből a lombikot?

Edi
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Az a baba nem azért lett angyalka, mert te nem örültél neki. Lehet, hogy beteg lett volna, vagy akármi más, és ennek így kellett lennie.
Egyáltalán nem hiszlek gonosznak, én is hasonlókat érzek.

Andi
Drukk novemberre. Nincs az már olyan messze. Csak fél hónap.

Katerina
Köszi az enerdzsit, de a jókedv elmarad. Már elegem van mindenből. Jó lenne az egészet otthagyni már, és itthon babázni.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!
Bumi!
Hogy vagy? Meszabadultál a poliptól, végre túl vagy rajta. Most csak pihengess. Ezután már csak jó jöhet.

Tea!
Kösz az infót, majd azért utánna nézek. Én rákérdeztem a dokinál a klinikán erre a donor dologra és ő állította, hogy nálunk ez még nem engedélyezett. Vannak helyek a hol lefagyasztják a spermiumokat, de csak "saját használatra", tehát ha valami miatt el szeretné tetetni az ember, pl betegség stb. miatt. De nem adható másnak. Ezt én tőle tudtam így. Megkerestem az oladalt amit írtál és láttam, hogy spermabankról is szólnak, majd írok nekik, hogy hogyis van akkor ez. Mégegyszer köszi.

Végre szombat van, igaz délelőtt még dolgoznom kellett, de olyan szép idő volt ma is, hogy még ez sem rontotta el a kedvem, pedig nagyon utálok szombaton is melózni.

Edi, jól esett, hogy leírtad amit gondoltál a húgod terhessége alatt. Néha megijedek a saját érzéseimtől, nem akarok gonoszkodni...az, hogy látom, hogy nem csak velem van ez így, egy kicsit megnyugtató, hogy akkor ezek normális emberi érzések amiket más iz érez, nem csak én.

Katerina!
Még mindig rosszul érzed magad? Ha ennyire nem megy akkor talán váltani kellene bogyót, mert félek, hogy még ártasz magadnak vele. Elég sokáig húzódik a rosszullét, nem hiszem , hogy átmeneti lenne. Vigyázz magadra.

Szép estét!

remeny
bnandi
 
 


Szép estét mindenkinek!
Andi! mit dolgozol, hogy szombaton is menned kell? nekem szerencsére nem. mondjuk ha kellen persze mennék.... :roll: nem komolyan mennék.
Kat hogy vagy?remélem azóta már jobban! jobbulást neked!
Bumi? Te hogy vagy? remélem pihizel! mennyit kell várni a babaprojektre?
Lilla! kösz a hozzászólást, jól esett. "Örülök", hogy nem csak én gondolom vagy érzem ezt. egy kicsit megnyugodtam úgymond.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Már vasárnap este van, gyorsan elrepült ez a hétvége is. Reggel újra hétfő :? nem szeretem... de kit érdekel, menni kell és kész.

Edi! Azt kérdezted hol dolgozom. Hát van egy kis üzlete a családnak ami fénymásolással, plakátok, névjegyek, meghívók stb. tervezésével és nyomtatásával foglalkozik. Olyan kis nyomda féle. Itt dolgozom én is. Nem rossz meló, elég kreatív is de valahogy mostanában nem megy nekem a munka. Tavaly amikor a lombikra mentünk teljesen beleéltem magam abba, hogy babázni fogok, hogy amikor kiderült, hogy mégse alig tudtam visszazökkenni a mindennapokba így a munkába is. Most, hogy újra erre készülünk egyre nehezebben tudok odafigyelni, de csendben vagyok, most nem mondogatom a többieknek, hogy figyeljenek, mert ha én már nem leszek itt akkor is mindennek rendben kell mennie. Úgy, hogy holnap reggel kezdődik egy új hét és egyre közelebb ér az a nap is. :shock: Mindennap más érzésekkel vagyok tele... de ha végre elindul legalább nem lesz annyi időm filózni.
Nektek, hogy telt a hétvége?

Tea!
Hogy sikerült az út, megvan a gyógyszer? A múltkori írásodból kiderül, hogy nagy családban nőttél fel te is. Húgodról és öcsédről is írtál. Nekem is 2 testvérem van. Nagy családban nőttem fel és én is több gyereket szerettem volna de már beérném egykével is. Hát igen, velem lehet alkudni...

Lilla!
Sajnálom a rossz kedved. És ha küldenénk neked még több pozitív energiát...?!

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok lánykák!

Hát már jobban vagyok, de csak egy szem gyógyit szedek, ami nem igazán hatásos (gondolom. Kedden megyek endokrinológushoz, és majd remélem kitalál valamit. Talán nem is a bogyótól voltam rosszul. Majd kiderül, ha újra próbálkozok a két szemmel, de azt már csak az endokrinológussal való konzi után.

Nagyon "egyformán" érzünk a közelünkben született kisbabákkal kapcsolatban és szerintem ebben semmi gonoszság nincs, ha "csak" ésszel végiggondolja az ember. Csakhát a szív. Én például jól viseltem az összes kisbabát a környezetemben egyet kivéve. Az egyik barátunk amikor egy közös összejövetelen voltunk kifejtette, hogy ő már semmit nem érez a barátnője iránt, aki viszont rengeteg áldozatot hozott miatta. Összevesztek alaposan, a lány el is költözött, aztán mégis kibékültek és jött a telefon egy hónap múlva, a lány terhes, két hónap múlva esküvő, várnak minket is. :( Ezen úgy elkezdtem zokogni, hogy miért van ez, hisz a fiú nem is szereti a lányt, miért oda akart jönni az a kisbaba. Azóta már úgy látom a dolgot, talán a srácnak ez volt az egyetlen esélye, hogy normális élete legyen. Persze ki tudja.... Ez az érzés azért mindig bennem marad.

Puszi mindenkinek és mihamarabbi babásodást!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Szerdán megyek a Kaáliba 15.00-a egy megbeszélésre. Gondolom ott eldől, hogy mikor folytatjuk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Nekem ma megvolt a 2. inszemem. Nagyon sokat kellett várnunk. Méhnyálkahártyám 11,5 mm, ami szerintem szuper. 2 napig iszonyatosan fájt az alhasam, ami ma reggel 7-8 körül megszűnt, úgy gondolom, akkor lehetett ovum. Csak szerintem a jobb oldalamon, ami nem átjárható. Majd 14 nap múlva kiderül. Apa ma nagyon jól teljesített, pedig sajna még a földre is ment az anyagból elég sok. Olyan kis vékony edénykét adtak. 10x annyi szuperkattincsa volt, mint múlt hónapban. Ez hihetetlen. Hogy lehet ez? Mondjuk most csak 3,5 naposak voltak, múltkor meg 5,5. Ennyit számítana?

Bumi
Drukk szerdára.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla! drukkolok,hogy most összejöjjön! nagyon szorítok érted.
TÉnyleg ennyit számítana, hogy mennyi naposak? szedett apid valamit egyébként? vitamin vagy valami?
én úgy izgulok már, hogy nekünk milyen eredményünk lesz. na és az átjárhatósági....
ha minden igaz nem kéne megjönnie 22 vagy 23-án és rá 10 napra mehetnék. az okt vége vagy inkább november első napjai.
eléggé fosok, hogy mi lesz. mivan ha rossz lesz az eredményem? jajjjj :x
na megyek mert munkahelyen vagyok és lesnek mint a borjú, hogy mit csinálok :evil:
puszka nektek, este jövök

Kép
kissedi
 
 


Lilla!
Ez szuper. Nem is tudtam, hogy folyamatos az inszemed. Vagy csak nem figyeltem?! :roll: De nagyon örülök, hogy ilyen szépek az eredmények. Te is jól teljesítettél, meg a párocskád is :D :D :D
Széppé varázsoltad ezt a nehéz hétfői napot!!!!

remeny
bnandi
 
 


Lilla! Ez nagyon jó eredmény. :) Szurkolok ezerrel!

Kisedi! Ne aggódj már előre, hogy baj lesz. Végül is ha jól meggondolod, akkor nem szabad. Nem lesz baj!!!!

Bumi! Hátha már kezditek a kezelést. :) Akadályok elhárítva.

Mielőbbi babásodást! :)

Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Jelen vagyok én is egy kicsit.... :oops: nem bírom ki, hogy ne nézzek be rátok... :lol: :lol: :lol:

Lilla! - Én sem gondoltam hogy ebben a hónapban is lesz HAJRÁ!! Akkor megint küldök babaragacsot....++++++++++++
bár a mhny-det elnézve nem is lesz rá szükség.... :D :D :D Nagyon vastagon produkáltál, szerintem ebben még két pici lurkó is megragadhat!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Bumi - Holnapra mennek a drukkok! +++++++++Nálatok is olyan lassan indulnak eé a dolgok...de mostmár NINCS MEGÁLLÁS! Közel a cél!!! Elűzted a náthát végül?

Kissedi - Szóval, ti is novemberre gyúrtok? Hűűűűű de izgiz hónapunk lesz itt a topikon. Beindulnak az események és remélem babaesőt is zúdít ránk az ÉG :!: :!: :!: :wink: Mennek a drukkok folyamatosan...Cmok!

Katerina - Végre jobban érzed magad. Lehet hogy mégis a bogyó... :roll: Kiváncsian várom mit mond az endokrinológus.. :idea:

Andi - Igen, megvettük a gyógyszert..sétáltunk egy nagyot, végignéztük a kirakatokat, ebédeltünk, fagyiztunk és a párom még rábeszélt egy magaszárú csizmára is... :oops: ( nem volt nehéz... 8) :lol: :lol: :lol: Szóval, lejártuk a lábainkat, még hólyagom is lett a cipőtől. ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj, bocsika - Az öcsém alatt az első unokatesómat értettem, de mi már csak így szólítjuk egymást, hiszen mindhármónkra sokáig a nagyszülők vigyáztak- míg a szülők dolgoztak, így mondhatnánk együtt nőttünk fel, mint három testvér. Az érzések is ugyanolyanok...és igen, mindig sokan voltunk az asztalnál...ez néha nem előnyös, mert csak sokat tudok főzni ( amitől aztán hízunk, mert szó szerint zabálunk... :lol: :lol: :lol: ) és sajna képtelen vagyok egyedül enni!!!! Mindig kell hogy legalább valaki leüljjön mellém míg eszek... :oops: :lol: 8) :lol: Ez van. Vagy itt eszek, míg fórumozok.... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek csók és meglepi-baba a pociba!!!!!!!!
tea77
 
 


Jó Kat nem izgulok igérem. már ahogy egyre közeledik az időpont, úgy egyre nem érdekel. de komolyan. túl leszek rajta és kész. nem?

Kép
kissedi
 
 


De igen. Ez a legjobb megoldás...csak pozitívan.
Bár.....én minél jobban hajtom, hogy nem gondolok rá, annál inkább minden jár a fejemben.... :?
tea77
 
 


Sehol senki???? :shock: :(

Bumi - Mit mondtak a Kaáliban?
tea77
 
 


Sziasztok!
Én itt vagyok, csak olvasó üzemmódban.
Szerintetek az lehetséges, ha a 10. napomon 3 egyforma tüsző volt, hogy abból egy kiválasztódik dominánsnak és a többi visszafejlődik? Inszem előtt 2 napig iszonyatosan fájt az egész alhasam, de vasárnap este még szúrt hozzá a jobb oldalam is. Akkor lehet, hogy csak ott volt tüsző, vagy lehetett a másikban is.

Bumi
Jelentkezz, mi volt a Kaáliban?

Kép
p__lilla
 
 


Hello csajok!
Lilla ehhez nem tudok hozzászólni, de sztem ahol szúr akkor azon az oldalon van, vagy nem? javítsatok ki ha nem jól mondom. :oops: nekem mikor uh vizsgált a doki akkor a jobb oldalon fájt, és azt mondta ott van pé. ebből gondolom hogy így lehet.
Bumi én is várom a beszámolót!

Kép
kissedi
 
 


Útálom, mindig be kell jelentkeznem újra. Pedig itt vagyok! :x

Lilla - Nekem már volt, hogy nem szúrta mégis volt tüsző. Nekem amúgy is mindig balról fáj, még akkor is ha jobbról van az érett tüsző. Ezzel nem is vagyok magam, mert ez létezik. Szóval ki tudja. Az a tuti amit a doki mond, hiszen ő látja. Ne parázz! Lesz ott érett petike nem is egy! :wink:
tea77
 
 


Sziasztok!

Kaáli: Megbeszéltem a dokimmal, hogy egy ciklust kihagyok, és utána, persze csak ha minden okés, akkor kezdjük. Legközelebb a kövi ciklus 12. napján kell mennem uh-ra.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hello lányok! Ma reggel mint derült égből a villám beköszöntött piri :twisted:
24 napra!!!!! eddig szépen 32 napos volt a ciklusom. múlt hónapban mondjuk 34-re jött meg. erre most :shock: na ehhez mit szóltok. most még azzal is küszködni kell,hogy beálljon a ciklus is? áááááááááááááá

Kép
kissedi
 
 


Bumi
Miért ne lenne minden okés? Drukk!

Edi
Ilyen hamar megjött piri? Vezetted most is a hődet? És ennyire korán lett volna peteérésed? Felrakhatnád, ha gondolod.

Kép
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: