Új privát üzeneted érkezett!

Csilla!
Flóra általában akkor nem evett, amikor jött a foga kb. 1hétig tartott.

Barbi!
Irigy,irigy.... :oops:
Inkább én is tücsökzenére járnék, mint dolgozni :cry:
Asszem ha nem kapok a munkahelyemen kinevezeést, akkor jöhet a második!

Nemtom mondtam-e már, hogy bicajjal járok dolizni.
Szóval 3kg-t fogytam, pedig eszem rendesen! :shock:

Móni!
Ismerős, csak nekünk Flóra a kulcsokat és a mobilt szokta eldugni!

Na mennem kell, mert hiányol!
Ja és a héten nem mentünk csak hétfőn bölcsibe, mert nagyon folyik az orra(nem lázas vagy ilyesmi, de nem engedtem!)
Apájával vannak itthon!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Az evésről nem tudok mit mondani, mert általában Vince mindig megeszi amit elérakok, kivéve a spenót, de azt én sem szeretem :wink:

Képzeljétek, hogy rajzpályázaton nyert Szilárd két koncertbelépőt, úgy meglepődtünk, de tényleg sokat fejlődött ezen a téren :lol:

Most átaludtuk az éjszakát, Vince aludt este 8tól, reggel 6ig, igaz tegnap összvissz 1 órát aludt 2 részletben, és játszóztunk is, szóval kifárasztottam :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!

Hatalmas gratula a fiúknak! Nagyon szépen fejlődnek! Öröm olvasni mikor ilyeneket írsz :wink: :D

Gabó!

Remélem bejönnek a munkával kapcsolatos terveid...
És hát a tesó sem olyan rossz ötlet :wink:
Jobbulást Flórának!

Tesóka!

Pedig nem is! Szinte állandóan itthon vagyunk :wink:
Na jó, ma voltunk pesten, meg itt-ott :lol:

Barbi!

Gratula Szilárdnak! Nagyon ügyes lehet!
És neked is hogy összehoztál egy jó éjszakát :wink: :D Csak így tovább :D

Szisz!

Hááát szívesen, igazából inkább úgy gondoltam miután leírtam, hogy elég nagy hülyesség lehet annak ellenére hogy nekünk bevált ez az időpontosdi :roll: :lol: Örülök, hogy jól telnek az estéitek és az éjszakáitok! :D

Ma nagyon terhes agyam van, bocsi, de szinte semmire sem emlékszem abból amit írtatok :shock: 8)

Képzeljétek, a Ricsi reggel fél 7-kor leborította a tv-t a helyéről. Egy hajszálon múlott hogy ne magára, így "csak" fellökte és a kezét ütötte meg a tv. Ez a gyerek egy igazi ördögpalánta, de angyalok vigyáznak rá :shock: :)

Ma végre becaflattam a melóhelyemre hogy közöljem mindjárt szülök :oops: :D Meglát a főnök és közli hogy de jó hogy jöttem, van pár üresedés, melyiket szeretném.... :shock: Aztán leesett az álla amikor mondtam hogy dec-ben szülök :roll: De különösebben nem izgatta, egyből áttért arra hogy meddig akarok még itthon maradni mert kellenék...szépítettem, max 2 év pedig ha tudná :lol:

Na felkelt a Ricsi, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Mégse kelt, mostanában sokat magyaráz álmában, most is mondta a magáét de alszik :lol:

Visszajöttem de nem tudom mit akartam írni... úgyhogy megyek is :roll: :P

Ja, képzeljétek, a héten megkaptam az első anya szeretleket!!!!!!!!! Fürdött az úrfi, én ott ültem a kád mellett, odajött és a nyakamba borult és mondja: anya szeee :D

na itt is van mögöttem megyek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gabó, kitartás! Egyre vékonyabb leszel..én meg irigy-irigy ;)

Barbi! Akkor végre megint kipihented magad? Gratula Szilárdnak, nagyon ügyi! Majd remélem megmutatod a művét!! :)

Tesóka! De ééééédes lehetett a Ricsi, amikor mondta, hogy szeret!! Jaj, de várok már én is egy ilyenre...na persze nem mintha nem érezteté a gyerek, de ez olyan emlékezetes pillanat... :P
Ez a tv-s sztori elég ilyesztő.. :shock: :shock: Még jó, hogy nem lett baj!!!!
A munkahelyeden meg imádhatnak, ha ilyen könnyen veszik a hiányzásod :)

LÁnyok! Tali? Valami olyan tali, ahol sokan vagyunk!!! :D:D:D:D

De szép idő lett....ki merre tekereg?

Kép
Kép
encu

Encu! A nagyfiam műve a gyerekkönyvtárban lesz kirakva, ha arra járnál :wink:
Egyébként meg sokan nyertek,a csoportban 6an is...úgyhogy ez csak tőle nagyszám...aíaíííííía EZT VINCE ÍRTA...

Megyek is

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! MAjd arra járok, és meglesem a MŰVET ;)

A Vince meg író lesz ;) Két művész egy családban ;)

Kép
Kép
encu

Lányok, pisiltem egy pozitívat.....

Kép
Kép
encu

Most meg egy negatívat...most ilyenkor mi van?????? :shock:

Kép
Kép
encu

Encu!!!
Szerintem pár nap múlva csinálj egy új tesztet! A korai terhességet leginkább a reggeli első pisiből lehet kimutatni, mert akkor a legnagyobb a hcg tartalma (de lehet, hogy most hülyeséget írok... :roll: )
Szóval sztem tesztelj majd még egyet, és akkor meglátod :wink:

szisszka

Sziasztok!

Tesókaaaaaa :shock: :lol: Reggeli első pisi a tuti :wink:
Mikor kellett volna megjönnie? De izgi :D

Szerintem is pár nap múlva kéne próbálkozni, bár én nem bírnám ki addig :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Írtam csomót, erre nem eltűnik?! :evil: :evil:

Na, a lényeg, hogy elvileg nem kellene megjönnie, de a reggeli kávé utáni hányinger gyanús lett. Tehát teszt, és csontpozitív. Aztán még 2, azok meg tök negatívak...

Uccsó mensi szept 15-én volt. Na, legyek okos, mi? :D

Holnap reggel megint teszt lesz ;)

Kép
Kép
encu

Ez igen érdekes :shock: Azért ne nagyon éld bele magad egyik kifejletbe se :roll: Nem vársz inkább még pár napot a teszttel? Csak mert ha most nega attól még lehet pozitív is pár nap múlva és fordítva is. 11 nappal a mensi előtt elég labilis a dolog :roll: De nagyon izgi, én duplacsíknak vagy keresztnek drukkolok 8) :D

Elzsibbadtak a lábaim, megyek lehuppanok a Ricsi mellé :D Most épp egy hokedlin van a sz.gép, ölemben a billentyűzet és egy gyerekszéken ülök :lol: Éljen a felújítás :wink: :D

Nem is meséltem, pedig utálom, dehát ez van. Elkezdtem vizesedni :( Nem vészes még, három napja küzdünk egymással :evil: Két napja diétázom, talán hatásos de nem akarom elkiabálni, péntek estére elkezdett picit dagadni a lábam szára meg a kezem, de most semmim sem dagad ami azért jó jel :) És lement 2 deka is a 3 kilóból :lol:

Kiváltotta apa a gyógyszeradagomat, csak a vérnyomáscsökkentőért 7000 ft-ot fizetett! Egy doboz most majd 2000 ft, tavaly még csak 23 ft volt!!!!!!!!! Durva, nem? :shock: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most jöttem rá hogy nem vasárnap van :shock: :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt mindenkinek!

Encu!
Én szurkolok a Kisencuért nagyon! Bízzunk benne, hogy még nem jelent meg rendesen a megjelennivaló! :wink: :wink: :wink: :wink:

Móni!
... szóval kb. 1,5-2 év kell a vallomáshoz! Várok tovább türelemmel! :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Természetesen mi is meglessük a fiad művét! A koncerten pedig vigyázz,a harmadik babóca nehogy rákattanjon a zenére! :D :D :D :D

Zsuzsa!
Írj, ha hazajöttetek, nagyon kíváncsiak vagyunk mit mondtak Kornélnak! (Hétközben nem akartalak hívni, mert nem szokták megengedni a kórházban a telefonálást... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Gabó!
Irigyellek a fogyásért nagyon! :roll: :roll: :roll: :roll:
Flóra jobban van már?
Mi a baj a melóval? ...elszoktál a kisangyal mellett a sok kisördögtől? :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rnecsi 2008.10.29 09:15-kor.
rnecsi

Csilla
Nem semmi milyen időpontban írsz!!! :shock:

Encu
nanananana????????? :lol:

szisszka

Sziasztok!

CSilla! Hű, tényleg milyen korán írtál :shock: És még jó kedved is volt :wink: :D

Tesóka, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok, még semmi....de nem adom fel a reményt...vettem 3 tesztet, legközelebb szerdán, aztán szombaton, végül hétfőn vagy kedden lesz teszt... :D

Csilla! Mit csináltál hajnalban??? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Boldog hófordulót Marcinak és Karcsikának!
:shock: :D

Tesóka, mindjárt buliiiiiiii :D Szép ajándék lesz Karcsikának egy tesóka :wink: :P Uh, nagyon szurkolok, olyan izgi :D

Vizesedés teljesen megszűnt, úgy néz ki keveset ittam és túl sok sót ettem. :oops:

Nem vettétek észre :twisted: :wink: :lol: Petibaba lesz az öcsibaba :wink: :D Leragadtunk ennél a névnél, ill. a rosszcsontpetinél, úgyhogy jeeeeeh , van nevünk :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

30. hét :shock: A Ricsi 8 hét és 5 nap múlva megszületett :shock:
Basszus, lehet elő kéne már bányászni a pici rucikat a padlásról és nekiállni mosni, korházi cuccom sincs még csak egy rakat betét :lol: :oops: Végül is az elég a túléléshez 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Köszi a drukkot, remélem bejön....mert túl sok már a negatív teszt ahhoz az egy pozitívhoz képest... :roll: :(

Peti? Naaa, tökjó név!!!! Gratula! Már 30.hét???? Jesszus! NEmsoká tényleg lehet téged babalátogatni!!! :D:D:D:D

IZGI!!! ;)

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!
A tegnapi nap így jött össze... :roll: :roll: :roll: :roll:
Ma éjszaka is legalább 10-15 alkalommal voltam a gyerekszobában különböző problémák miatt (legtöbbször Bálint ébredt fel és ő sajnos cumi nélkül nem alszik el...)
Mostanában nem adtatok fel levelet vagy csomagot? Ahány alkalommal megyek, mindig más összeget fizetek... Ha ajánlottan adok fel egy borítékban egy darab papírt (tulajdonképpen majdnem 0 súllyal), akkor hogy változhat 150-300 Ft között? shock: :shock: :shock: :shock:
Tök ciki, hogy amit postaköltségnek megírok a teszveszen 15-30 Ft-tal kevesebbe kerül...

Móni!
Van egy csomag Tena betétem, szívesen odaadom neked! A Peti név pont most tünt fel, írni is akartam! Mikor változtattad meg? (Ennyire figyelmetlen lennék?)

Encu!
Kitartás a teszteléshez, egyszer csak sikerül két csíkot látnod! Addig is dolgozzatok az ügyért! :wink: :wink: :wink: :wink:
rnecsi

Sziasztok!

Móni! Gratula a névhez :D És igen pakolgass csak szépen lassan...

Encu! Izgulok, hogy baba legyen :wink:

Hétvégén itt voltak nálunk anyósom, meg sógornőm, és Vince falára festett sósornőm egy képet a dzsungel könyvéből, olyan szuper lett :D Persze Szilárd is sorbanállt, hogy neki is van még egy üres fala :lol:

na, megyek a hétvégi romokat elpakolni...

Kép

Kép
sbarbi

Encu, Szisz!

Boldog hófordulót a babáknak!!! :D

Kép

Kép
sbarbi

Köszönjük a köszöntést! :D

Szisz! Boldog hófordulót a fiainknak ;) :D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka! Banyek, nem vagytok semmi...én elszédültem a pörgésetekben!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Megnéztük reggel az új uszit, mert megkérdeztem az ovis úszást, már csak a nagyfiamat kéne rávennem...És képzeljétek van csecsemőúszás is, már akit érdekel...ugye mi Érdre járunk, de azért lehet megkérdezem itt mennyibe kerül
:roll:

Mennem is kell...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Megnyitott az uszi??????? :shock: Mert oda biz én is, illetve mi is járnánk... :D

Kép
Kép
encu

Encu! Megnyitott, igaz még talán lesz egy medence, meg pezsgőfürdők...meg most a látogatók csak korlátozottan használhatják hétközben, hétvégén egész nap, és ingyen...
http://www.battanet.hu/battanet4/bel_hirek.php?ssz=4018

Kép

Kép
sbarbi

Móni!

Ha kisfiam lett volna mikor Flórát vártam Peti lett volna!
Gyönyörű név!

Ha nekünk a következő baby fiú, akkor Bertalan lesz apósom után!

Kép
gabriel79

Móni!

Ha kisfiam lett volna mikor Flórát vártam Peti lett volna!
Gyönyörű név!

Ha nekünk a következő baby fiú, akkor Bertalan lesz apósom után!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Barbi, köszi a mindenre kiterjedő felvilágosítást ;)

Valakinek nincs kedve úszni? :P

Milyen meleg volt ma... :shock: Majd megpusztultam még egy szál pulcsiban is! Merre van mindenki?

Szisz! Rég voltál!

Zsuzsa! NAgyonnagyon rég voltál!!!! Mit mondtak Kornélról??? Mesélj kicsit! Hiányzol!

Niki! TE is adhatnál néha életjelt.... !!! ;)

Csilla! Tündériek a fiúk, hogy egymáshoz érve alszanak! Nagyon szeretik egymást és ez olyan jó! Biztosan jó tesók lesznek!!! Köszönöm a matricákat!! :D

TEsóka! Készülget már a kéró? Lesz helyetek rendesen? Ricsike várja már Petibabát? ;)

Gabó! Kezdesz kicsit belejönni a melóba? Könnyebb már? Mikorra szeretnétek a kövi bébit? És most akkor már fiút szeretnétek?

Naaa, lányok, igazán most kitettem magamért, tessék szépen írogatni!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Sajna tényleg hanyagoltam a topicot, bocsi lányok!

Viszont lenne egy fontos kérdésem, van már battán pneumo oltás? Ti beadattátok már a babáknak??? :roll:

Móni!
Nagyon szépen gömbölyödsz! :wink: Ricsike viszont nagyon sokat nyúlt, hova tűnt róla a sok kis párnácska!? :lol:
A Peti név nekem is tetszik! :D

Zsuzsa!
Te is nagyon-nagyon eltűntél innen! Mi újság van Kornél babával, a lányokkal, és veled?? :D

Encu!
Neked nem tudok mit írni! :P :wink: Jaaaaaa de, rég láttam már Karcsikát! :wink: Úszniiii??? Mikor, hova? :roll:

Csilla!
Ti hogy vagytok? Kb. hány órákat tudsz aludni a két gyerkőctől?? Tehetnél fel a fiúkról képeket!!

Szisz!
Veletek mizújs?

Gabó!
Szerintem látszik hogy fogytál!!! :wink: Jöhet a kövi bébi nálatok? :D

Na és akkor rólunk egy kicsit: Én perpillanat vasárnap óta szenvedek a megfázással, szerencsére lázam már nincs, de azt sem mondanám hogy túl jól vagyok. :( Nonó is megvan picit fázva de neki már elég egy nap egyszer szívni az orrát. :)
Nonó egyre ügyesebb már, és egyre akaratosabb :? . Most kezdték el érdekelni az építőkockák, van mikor képes fél órákat is eljátszani egyedül, de van mikor az kell neki hogy én építsek ő meg rombolhat :lol: . Apa , anya kimondása az luxus még, de a Lilire már mondja , hogy Gyigyi :wink: . De aminek a legjobban örülök, hogy megtanulta hogy ha kérünk tőle ölelést akkor jön oda átölel a kezével és odabújik!!! Annyira éééééééééédes!!!!!!!! :D :D

Kép
niki+baba

Sziasztok

gyors leszek mennek a napok lassan azt se tudom fiu vagyok e vagy lány magamra semmi idöm .

Na Kornél nem vak de nem lát a bal szemével rendesen nem vezet rendesen az inföt igy monták hivatalosan . látszik még hogy agyvérzése volt csunya szoval látszik az agykárosodott terület
és le van maradva a korátol nem csak az 5 honapos korához képest hanem a 3 honapos korához képest is .
bár ha agyon csapnak se tudom mit kéne csinálni egy három honapos babaának .

Egyébként erröl meg az a véleményem lehet hogy bolondnak néztek de ugy gondolom
hogy ennek a kisfiunak pihenie kéne hisz 5 honapja csak csesztetik alig van ideje megszokni az életet a hejét a szüleit
testvéreit talán ha nem piszkáják egy ideig akkor majd beindul .

Zoé megvan hisztis picsa de zabálni való

És hát Lívia ö rá jut alegkeveseb idöm de jol van
probál a megálni a hejét a suliba bár nagyon szétszort és figyelmetlen pesze a tanárnö szerint ez a mi hibánk ugy jön le mintha ami történt az a mi hibánk lenne és mijen gonoszak vagyunk hogy válaltunk még egy gyereket
és hogy koraszülöt lett . De ö mint pedagogus ix ével a háta mögöt nem tud segiteni neki nonszensz . vigyem ha kel szihologushoz . bolond . A lívi sokszor nekem nem mond el semmit nem hogy egy vad idegenek . nem az atipus
ö meg fogja oldani . csak én ismerem jobban tavaj ne volt tesoja koraszülött mégis szétszort volt .akkor mi vota baj
. talán tul nagy a követelmény . és nehezen áll rá enyi .

Na rolunk enyit .

Moni szép nevet választotatok .

Encu várom a teszt eredményét . :wink:

Kép
anha

Zsuzsa!

A Kornél látása még változhat? Csak, mert azért még elég picike!!

Én teljesen megértem a Livit, mégiscsak azt látja hogy nincs sok időtök rá, és látja azért gondolom hogy titeket is megvisel hogy sokat mentek dokihoz Kornéllal :(, meg csak látja hogy idegeskedtek stb. De sajna ameddig nincs nyugi otthon sem, addig nem nagyon tud változni ő sem! :cry:

Remélem minnél hamarabb megoldódnak a problémáitok!!!!! Szúrkolok nektek!!!!!!!!!

És nagyon tündéri Kornél! :wink: Hány kg, és cm most?

Kép
niki+baba

Niki! Üdv újra közöttünk ;) Úszi: az új battai usziba...nemtom mikor, amikor jó :)

Zsuzsa! Neked is üdv! Nagyon édes Kornél, és engem is érdekelne, hogy mekkora. :)
A Livi meg biztos meg fog küzdeni ezekkel a problémákkal...de az biztos, hogy nagyon kell fogyelni rá, nehogy depressziós vagy bezárkózó legyen...

És igen, szerintem is a nyugalom a legjobb orvosság és a szeretet! De hálistennek biztosan nagyon szeretve van az a pici ember... tegnap megint megkönnyeztem azt a nagyon picikori képét az IWIW-n... mennyire picike volt!!!! :shock: :cry: De most már szép nagy :D

Kép
Kép
encu

Niki

5700g és 65 cm Ezt most méték a korházba . hát szerintem nem nagyon javulhat hiszen ami elhalt félig azt nem nagyon veszi át más ideg mert ugy ézi hogy möködik csak azt nem érzékeli hogy nem jol meg a szem munkáját nem nagyon tudj hejetesiteni az agy a jobb szemvel segit de az meg azt monták hogy az is romani fog mert hogy többet dolgoik mint a bal
gondolom idövel szemüveg lesz mindig azt miondják hogy várjuk meg az elsö év végét adigra minen kiderül
anha

Sziasztok!

Még csak 11 óra lesz, de nekem már most elegem van a mai napból!
Úgy ébredtem, hogy nagyon fáj a fejem (látáskieséssel, úszkáló ezüst foltokkal), a gyerekeim szintén zizik! Nem akartak kajálni semmit (nem jó a gyümölcs se meg a tápszer sem) ezért amíg megnyugszom beraktam őket éhesen a kiságyba! :oops: :oops: :oops: :oops: ... most kánonban megy a sírás!

Niki!
Tulajdonképpen egész sokat is aludhatnék, de a gyerköcök mostanában felváltva kelnek 5-6 alkalommal. Tegnap este elaludtam 10 körül és felkeltem ma 5 órakkor Dávidnak a sírására. A két időpont között 5 alkalommal voltam a gyerekszobába gyereket nyugtatni és altatni...

Móni!
A terhesség elején nem akartál fényképet feltenni, de mostmár a többiek is mondják, hogy szépen kerekedsz! Tegyél fel légyszi pocakos képet magadról! :) :) :) :)

Zsuzsa!
Egyetértek abban, hogy a nyugalom segít a legtöbbet a Kornél fejlődésében! Bálint is azóta jött igazán rendbe, mióta nem húzgálom őket minden héten 1-2 alkalommal kórházról kórházra!
Az, hogy várj 1 éves koráig minden koraszülött babánál elhangzik! Nálunk szerencsére már csak 2 hónap és talán még ritkábban kell majd kontrollokra járnunk... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Encu!
Köszönjük a dicséretet, de sajnos ez az almási módi ritka és nem sokáig tart! Tegnap mondjuk a hangosbemondó volt a bűnös...
Voltál végül a könyvtárban? Én is menni akarok, de nem tudom, hogy most babakocsival hogy lehet megközelíteni! ...be lehet egyébként oda jutni iker babakocsival? :shock: :shock: :shock:
rnecsi

Ja! Nem almási, hanem alvási! :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok!

De jó hogy mindenki írogat! :D :D :D

Pneumo-s oltás: már oltják!!!!! DE nem tanácsadáson hanem rendelésre kell menni... Előtte érdemes felhívni a dokit majd ő részletesen elmondja, elég bonyesz azt mondta dokink, mi ha meggyógyul a Ricsi jövőhét pénteken oltatjuk :D

Sajna nincs most több időm írni, lebetegedett a Ricsi. Semmi baja sincs "csak" lázas, 39 fokos és nem megy 38 alá. :evil: Szegénykém egész jól viseli, 38 fokos lázzal dömperezik meg rosszalkodik persze csak visszafogottan :)

Megyek teregetni mert elkezdtem kimosni az apró rucikat :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok!
Nem tud valaki egy jó munkahelyet? Már napok, sőt hetek óta érik bennem a dolog, mert az utóbbi 10 hónapban rájöttem, hogy anyának se vagyok jó...
Ciki kimondani, de besokalltam! Úgy érzem most értem el az idegrendszerem határait, "belefáradtam" a mindennapi kilátástalannak tűnő napokba, kiégtem testileg és lelkileg egyaránt...
Minden nap alig várom, hogy vízszintesbe kerüljek, de nem tudok elaludni, hisz tudat alatt ott van, hogy rövidesen sírás lesz és mennem kell... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
rnecsi

Csilla!

Neee, neee meg ne próbálj visszamenni dolgozni!!!!! :shock:
Hidd el egyszer könnyebb lesz, de munka után még ott a sajátod (sőt neked kettő) hidd el nem könnyű!
Szóval kitartás!

Niki!
Köszi, örülök, hogy látszik bár még mindíg daginak érzem magam! :cry:

Encu!
Mi a stájsz?

Kép
gabriel79

Jó reggelt!

CSilla!!!! Miről beszélsz? Ki a rossz anya??? Én mint anya, csodállak Téged, mint anyát! Szerintem mások már régesrég begolyóztak volna..hidd el, nincs már olyan sok hátra a megpróbáltatásokból!
Az alvásra meg csak azt a megoldást tudom ajánlani, amit mi vezettünk be.... hagyni, hogy a gyerek megtanuljon egyedül elaludni és átaludni az ájszakát. És nálunk is vannak ám még ébredések éjjel... Most éjjel is át kellett mennem és megszoptatni a lurkót, mert nem volt hajlandó vacsorázni rendesen és éjjel nagyon éhes lehetett.. Szóval nem zökkenőmentes, de megoldható. És ha bármiben tudok segíteni (már a munkakeresésen kívül), akkor szólj! És mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy anyának SE vagy jó? Még minek nem érzed jónak magad??? :shock:

Tesóka! Hajrá! Tessék is felkészültnek lenni, úgy elrohan az a 60 nap... :lol:

Gabó! Még nemtom mi a stájsz, hétfőn kellene megjöjjön. (már ha erre gondoltál ;) )

Na, mennem kell, reggeli para...a gyerek fel akar rám mászni.... :lol:

Kép
Kép
encu

Csilla! Tényleg nehogy vissza akarj menni dolgozni...még nagyobb lelkiismeretfurdalásod lesz :roll: Ha besokalltál, tessék elszökni otthonról egy napra... vásárlásterápia, vagy amihez kedved van :)
Az az igazság, hogy eddig én is csak ijesztegettem a férjemet ezzel, amikor padlón voltam :oops: Egyébként pedig tuti biztos vagyok benne, hogy apával a gyerekek angyalokká válnak, és a legtöbb hisztit anya kapja :?

A pneumo oltásra a dokink még 2 hete semmit nem tudott mondani :roll: Mindegy majd az 1 éves tanácsadáson is rákérdezek.

Mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert látom, hiányoltatok.
Pár napja Marci beteg, láza már nincs, az orra sem folyik már annyira, csak köhög, de nem vészes. Viszont tegnap én is elkezdtem köhögni, reggel hőemelkedésem volt, és a torkom annyira fáj, h alig tudok nyelni :?
Most megyek is, iszom még egy kis forró teát.

szisszka

Jó reggelt!

Szisz! Jobbulást mindkettőtöknek!

LÁnyok! Miért van az, hogy elég jól alszunk, és én pár napja mégis aaaaaaaaaaannnyira fáradt vagyok, hogy esek össze reggel... Régebben simán felkeltem 6kor a gyerekkel, de kb 4-5-6 napja alig akarózik kimászni az ágyból.... Most is legszívesebben aludnék... :roll:

Többiek?

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Encu
Köszönjük szépen! Marci már sokkal jobban van egyébként,(csak én nem tudom most tartani vele a tempót) de azért ha tudom, akkor átviszem a dokihoz... biztos ami biztos.

Nem lehet, h az idő miatt van ez, h ilyen fáradt vagy? Azért elég hülye az idő, meg mindenféle frontok jönnek-mennek... Esetleg vitaminok???

szisszka

Szisz!

Lenkeit szedek, abban elvileg igen sok van...és már régóta szedem... Az idő meg ennyi ideje nyomna?... Nemtom...lehet, hogy csak "őszi fáradtság" ;)

Helyes, menjetek is dokihoz, mert nálunk is be volt gyulladva KArcsika füle, pedig én meg nem mondtam volna, és kapott is rá antibiotikumot egy hétig. Jó, hogy nem lett súlyosabb. Szóval doki mindenképp lásson titeket ;)

Kép
Kép
encu

Encu
Hát van még egy tippem a fáradtságra, csak nem akarom elkiabálni... khm... szóval az is lehet, h a kistesó keze van a dologban, nem? :oops:
Nem tudom, h te hogy voltál Karcsikával, de én Marcival az első 12 hetet kb átaludtam...

szisszka

... lehet, hogy kicsit korai, de:
http://uk.youtube.com/watch?v=Ooc5eJc5SHA :D:D:D:D
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?