sziasztok!
annyit írtatok, hogy alig találtam meg az utolsó beírásomat. Jó sokat kell visszaolvasnom.
Szóval jó volt tesóméknál, a tai-chi megint csak nagyon tetszett. Ez egy mozgáskultura-sport inkább, mint harci sport. De egyébként eredetileg az. Nagyon aranyosak voltak, kedvesen fogadtak megint, és hozzátették, hogy szívesen látnak legközelebb is. Menni is fogok, amikor csak tudok.
Ja, és köszi mindenkinek a vonalzó és név dicséretet.
Na meg a hasamat is összeégettem. Öntöttem ki a forró vizet a tésztáról a mosogatóba, és a mosogató szélére csurgott. Persze a hasam meg ott volt. Apácska a Drága hűtötte vizes zsepivel. Olyan édes volt. Szerencsére nem lett nagy baj, csak egy kis folt lett. Bár akkor fájt rendesen.
Apácska volt kedden a kórházba, adott le kiskatonákat a bacitenyésztéshez. Most 2 hétig várni kell az eredményre. Kiváncsi vagyok mire jutunk. Remélem rendbe hozzák, és utána nekirugaszkodunk az új esélynek. Aztán jövöre babásak leszünk!
Olvasom, hogy Zsu te is kaptál gyogyót bacira. Azért durva, hogy mindig van valami. Hogy mindannyian szednetek kell valami ezekre a bacikra. Mi lehet a baj? A levegőben van valami? Vagy mi? Annyi helyről hallom, hogy fertőzést találtak. De mitől lehet ez?
Csucsu
Ezek szerint jók lettek az eredményeid. Örülök, hogy ez rendben van. A tejcsepegésre mit mondott a doki? Mert az azért aggasztó is lehet. De az eredményed szeritn rendben vagy, és ez a lényeg.
Az autódat nagyon sajnálom. Nagoyn megsérült? Kész van már? Ne okold magad ennyire! Tudod mindig olyan jön, ami még nem volt. De az nem bekötési hiba, hgoy bezár ahelyett, hgoy nyílik? Nálunk pont kinyílik, ha valami az érzékelő útjába kerül. Nem nézettétek meg? mert szeritnem ez nem jó így.
[quote] írta:n dühömben lefestettem a falat.
A te párod akkor biztosan szereti, ha te dühös vagy!
))) Nagyon ügyes vagy! És milyenre festetted?
Nagoyn szép neveitek vannak! Az a Léna név nekem is nagyon tetszik! És apácskád mit szertne jobban? Kislányt, vagy kisfiút?
Nagyon irigylem a kislányodat! Nagyon aranyosak azok a figurák!
Te is szépítkezzél csak! Ilyenkor olyan jó begyűjteni az elismerő pillantásokat!
) A megszokottra festeted? A lányod szeret fodrászkodni? Nem fél tőle?
Érdekes a klosty adagod. Így még nem is hallottam. Miért nem egy szemet kell beszedned? miért 2 x felet? Van valami oka?
Bridget
Eszembe jutottál, a suli miatt. ez nagoyn jó, hogy egy hét után még dönthetsz. És nagyon ügyi vagy, hogy máris a haladókhoz kerültél! ezek szerint megy ez neked!!!
) Remélem azért találsz majd barátokat az osztálytársaid között.
A vasárnapi vásárban csak egy ágynemű-garnitúrűt vettem. ill. kettőt. Mást nem találtam.
Rákérdeztem a meddőségire, nálunk szakorvosi beutaló kell. Tehát nőgyógyász küld. Én így hallottam.
Nagoyn jók az új vonalzók!!
Jók a viccek!
)
Ja és a cipő megvan! Már ki is próbáltam. Nagyon tetszik. Jövő hétvégén úgyis megyünk szülinapi bulira, ott majd feszíthetek benne.
)
Remélem a honkongi barinőddel kibékültetek. jó sok dolgod van, ezt azért megértheti. És abban igazad van, hogy olyannak kell elfogadnia amilyen vagy.
Jó utat neked! Sjana már nem kapod meg a nyugtató energiket amiket küldök, mert már ott vagy! Csak anniyt, hgoy érezd jól magad! Várunk vissza a hírekkel!
[quote]T írta:udom,hogy tesodeknal vgy es nem ngyon tudsz jonni de orulok,hogy beneztel Smile ez azt jelenti hianyzunk
Ez így van! Néha rossz, hgoy nem tudok jönni. Tényleg hiányoztok!
Nócika
Aggódtam érted a vonatbaleset miatt. De aztán láttam, hogy semmi bajod. Szóval megnyugodtam. A kolléganődet sajnálom. Biztosan nagy trauma volt neki. Remélem több ismid nem volt rajta.
Na hogy áll a kandalló? Remélem már romantikáztok előtte!
Szorítok hétfőre a fogdokihoz!
Ez a cukor eredmény ez nem jó! De az jó, hogy kiderült, hogy baj van vele. Így legalább fogysz is, és babás is lezel. Szóval csupa jó! Egyébként a
www.pco-szindroma.hu-n olvashatsz erről a cukor bajról. SOk dolog le van benne írva.
Hú micsoda neveket találtál ki! Nagyon szépek! Csak már ott tartsatok, hogy kellene íratni a születési kivonatot.
A tesómék Solton laknak. Tőlünk kb 60 km. VOltam fateroméknál is, mert ők is ott laknak. Ez a város a duna vonalát követve lefelé középtájon van. Duna parti város.
[quote]A írta:mugy azt montda még a dodonéni, hogy reméli, hogy még ebben az évben találkozunk egy plusszos teszt kiséretében! Szoval asszem ez tényleg jó jel!!!!
Hurrááááá!! Ez nagyon jó hír!! Ezek szeritn minden rendben lesz egy -két hónapon belül.
Kati
Remélem jól vagytok! Hát, nem egyszerű neked nekiindulni bármerre is. A babaruhákkal legalább nincs gondod. Ezek a falatnyi ruhák már annyi pénzbe belekerülnek, és legalább ez már megvan.
Merre vagy? minden ok? GYere azért amikor csak tudsz!
Zsu!!!
Hát hol jártál te elveszett bárányka???? Nem voltál már nagyon rég! Ennyire sok a meló? Vagy még mindig a géped szórakozik?
Milyen a suli?
Mikor mégy uhura? A melled fáj is? Milyen duzzanatot talált? Valami mirigy duzzadt meg?
Hát, úgy nézem a névválasztáson már ti is túl vagytok! Remélem mielőbb lesz egy kis csemete, akinek adhatjátok ezeket a szép neveket!
A hepa az nagyon gáz betegség! De nem lehet azt csak úgy elkapni. Ne aggódj! Meglesz az oltás, és már védett is lesz! Te miért nem kapod meg?
Bocsi, hosszú lett, de volt mit bepótolni.
Holnap meló, és csak vasárnap tudok jönni.
Mindenkinek jó hétvégét!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!