Köszi mindenkinek a kakis tippeket. Tegnap volt kaki, ma még nem.Igaz már almát nem is adtam neki. Érdekesség: Robó nem nagyon ette a barackot eddig, de amióta botturmix-al keverem, kissé krémesebbre , majdnemhogy falja. Így vagyunk a körtével is. Érdekes, a darabosabb ételek eddig nem jöttek be annyira.
Dóri: jobbulást nektek, mit kapott el a családod? Vigyázzatok magatokra ebben a fránya időben.
Szisz: párod hazaért már? Hol sieltek? Körtét frisset adok neki és botturmixolom, így nagyon szépen pépessé lehet keverni. Úgy látszik ezek a fiúk nem igazán eszik az almát. Amúgy keverheted az almár barackkal is, vagy mással.
AnnAnn: mail majd megy, de apával kell összeülnöm, ő a profibb benne, mert ha én írom nem biztos, hogy párod is megérti
, most éppen filmezik a drágám. Köszi előre is. Remélem ami késik az nem múlik.....
Melyik a kedvenc méterárutók, és merre vásároltatok még?
Zsizsa: ciciméretek
, homeoskönyv milyen? Majd ha találsz benne jót, megírod?Nyelvnyújtásos kommunikáció
. Te még kenyeret is sütsz? Milyen ügyi vagy!
Marcsi: nagyon édi a pancsis kép, látszik mennyire élvezitek. Jó nektek, mi sajna nem tudunk járni, ugyanis nincs a közelben.Suliban minden rendben? Írj majd magatokról is
.
Docka: anaytejet eszik még Robó és déleltőtt délután két szopi között gyümit. Az jó kérdés, hogy mennyi tejcsit, ugyani nem szoktam mérni. Nincs pontos mérlegünk, meg örökmozgó, szóval sajna nem tudom mennyiket ehet egy egy alkalommal.
Barbi: örülök, hogy ízlet Ádinak a s.tökpüré
.
DBarbi: nagyon klassz etetőszék, valami ilyesmit szeretnénk mi is venni, az ára kb mennyi? Fanni nagyon édesen ül benne, kész nő már
.
Regina: szénné égésért sajnállak, óvatosan ám legközelebb.Pohárból iváshoz ügyik vagytok
, azaz manókád ügyi.Lehet, hogy tényleg a foga, ez annyira gyermekfüggő dolog, van akinek korán van akinek később bújik ki a foga, nálunk nincs még igaz, bár már kb két hósan is nyáladzott már.
Hanzi: jó, hogy Marcus jól viselkedett, legalább ilyenkor pihiznél te is kicsit.
Diti: átforduláshoz gratulálok. Imádom nézegetni a képeket, főleg azokat, ahol ketten vannak. olyan jó lehet. Sugárzik belőlük a testvéri szeretet. Nagyon szép gyerkőceid vannak. Pancsis kép a legjobb
.Tüncike mosolya se semmi!!
Gabi: Párod archívált már? Rágd a fülét ha még nem. Büszkék is lehettek Zsoltikára! Átrendezés jól hangzik
.Látom Zsolti is szereti az újságokat
Vera tényleg lehet, hogy Szolnokon van.
Hordozó: nálunk Robó eddig még elfér benne, pedig lassan 8 kg lesz. Mi hordozónk is 0-13 kg-ig van.Etetőszéket mi is szeretnénk venni hamarosan, köszi a tippeket , meg az akciós híreket. Majd annó megírnátok érdemes e felutazni érte vagy sem? Lehet, hogy felszaladnánk mi is szétnézni, feltéve ha nem kapkodják addigra el, igaz még nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni.
Amennyire tartottam tőle, hogy Robó nem mosolyog, most annyira beindult mosoly terén, hogy le sem lehet lőni. persze csak ha jó kedva van és nem álmos éppen. Imádom a mosolyát, meg az egész lényét.
Aranyosak vagytok, hogy kakitéren drukkoltok, remélem nem fogunk annyit szenvedni vele, mint annó a hasfájással.
Jó éjt mindenkinek, nálunk éppen esik a hó
.
Anita