Új privát üzeneted érkezett!

Tasin: Épp az imént olvastam a márciusiaknál valami kaki-muffin receptet :lol: :lol: :lol: :lol: Meg ott is hasonló problémával küzdenek és jönnek-mennek a jótanácsok :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tasin: nekem az vált be szorulás ellen, hogy ébredés után egyből iszom egy pohár vizet :) , úgy, hogy egyből a pohárba engedem a vizet, akkor nem olyan hideg! Azt mondják a reggeli pohár langyos víz segít, de én a langyos vizet nem tudom meginni :? , viszont nekem így is bevált :D
Sok sikert!! :)

<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-34-45-2009_04_09-.jpg" BORDER=0></A>
taminéni
 
 


Kép
taminéni
 
 

 
 

Sziasztok Kismamik!


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D JAAAAAAJJJJJ képzeljétek láttuk a kis babócánkat, és először a háta volt fent és utána megfordult és néha megbökdöste a dokibácsi, hogy jól lássuk, és utána háton feküdt a kis lelkem, és 64mm, és 1,8 a tarkóméret. azt mondta, a 18héten kell komolyabban megnézni, mert most még minden ok, és akkor azért ha viszem a családi rendellenességekről a leleteket, jobban utána tudnak majd vizsgálódni. de olyan kis édes volt, szájában volt az ujjacskája!!! apácska is csak nézett, hogy mennyit forgolódik, azt mondta, biztos azért van olyan kis kiflialakban, mert nem fér el :lol: :lol: a dokibácsi meg mondta, hogy nagyon sok helye van még, ilyenkor ezért mocorog annyit :lol: :lol: és mekkora feje van :lol: :lol: mindig mondtam apácskának, hogy az eszét legalább tőlem örökölje, és akkor nem lesz gond!!! :lol: :lol: :lol: (legfeljebb majd az unokám kiskönyvét fogja állandóan elhagyni :lol: :lol: )

és képzeljétek, találkoztam az uhra várva egy másik kismamival, ő egy héttel előttem jár, és olvasgat minket (Zsuzsi remélem minden ok volt, és majd irsz már, és megnyugtatott a doki, és raksz fel képet is!!!) és egyből kiszúrt :lol: :lol: :lol: lehet hogy más lököttnek kinéző kismami nem volt ott a párjával, és igy csak ÉN lehettem :D :D

és apát felvették a HÉVhez vezetőnek, jövö héten már kezdik a betanitást is, igy VIGYÁZZATOK!!!! :lol: :lol: :lol: ennek is úgy örülök, kezdetben 70lesz a bruttója, de utána 160körüli, és legalább bejelentett. annyira akarja, hogy megnyugodjak végre az anyagiak miatt, hogy elvállal akármit, és mondta, hogy meglesz mindenünk mikor a baba itt lesz!

tegnap a Kengurugoldban kinéztünk egy babakocsit, 80valamennyi volt, mózes és sportüléssel. és elfelejtettem a nevét!!! majd eszembe jut, és berakok képet, hátha ismeritek. kipróbáltuk a Quinnyt is, nekem tetszik, de itt majd 200lenne mózessel! egyébként ha ilyen rákapcsolható a mózes, annak tényleg kell egy kicsit mozognia??? a csaj azt mondta, hogy mindegyik igy mozog, de ez igaz??? nem akarok gagyit venni!

este rakok fel képet, mert nincs nálam a csatlakozó, de majd meglátjátok ti is! én már annyiszor elbőgtem magam :D :D :D

Kép
tünemény
 
 


Kép

Kép

ez az a kocsi. firstwheels a márkája. szerintetek jó lehet?

Kép
tünemény
 
 


hmmmmm pont most nincs senki, mikor en majd kicsattanok a hatalmasnagy boldogsagtol (bocs, hogy megint ekezet nelkul olyan palocosan irok, de egyszer enged, egyszer nem)

legyetek mar.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: na nem baj, majd este rakok fel kepeket, meg holnap is 4dset, a videot nem tudom fel tudom-e tenni...

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok Lányok!

Üdv. Taminéninek! Reméljük, gyakran fogsz minket látogatni!

Tünemény: Biztos szuper lehetett látni a kis Babót. Ha kaptatok képet, akkor felvarázsolod, hogy mi is látassuk? Vigyázz magatokra,h a későbbiekben is minden rendben legyen!
Gratula Apának az új melóhoz! Mindent bele! Én már régen közlekedtem HÉV-vel, de a napokban elvarázsolva láttam, hogy milyen hiperszuper új vagonok vannak. Mindegyik régit lecserélték?

Klassz kocsinak tűnik, én speciel nem ismerem... Mintha olyan oltári nagy rutinom lenne a babakocsik terén... :D Most, hogy az első gyermekemet várom...! :lol:

Te Tünemény, már régóta szerettem volna megkérdezni, hogy a XIII. kerület melyik részén laktok?

Tasin! Te is tedd fel a kis ufós képet! Olyan kiváncsi vagyok!

Mó! Hogy vannak az ikrek? Hogy viseled a terhességet?


Lassan mindenkinek meglesz a 12. heti genetikai ultrahang...
Én hétfőn megyek az AFP-re és a HBsAg szűrésre. Remlélem minden rendben lesz... Szorítsatok!

Kép
Kép
tisa
 
 


Szia Tisa!

Vegre VALAKI!!! :D :D :D te meg mar a 16.hetben vagy! nemsoka rugdosni fog odabent!!! ez az afp a kotelezo vizsgalat amit pont azon a bizonyos heten kell megcsinalni, vagy az egy masik, es a 18.hetben kell??? remelem minden jo eredmenyt mutat majd, es megint lathatod a babot is!

a lehel u. elejen lakunk, a bulcsu utcanal, ahol a piac is van. te is 13. keruleti vagy?? merre vagytok?

es koszi apa neveben is, olyan buszke vagyok ra, (lehet h mar irtam ezt) es elobb el akartak kuldeni h nincs felvetel, es o kerte h beszeljen a fonokkel, es igy egybol tudtak beszelni a munkarol. o volt az utolso akit felvettek! bar azt mondta, nem leszunk sokat egyutt, mert nincs sok szabi. remelem szeretni fogja.

es megint semmi kedvem dolgozni...kolleginam rahuz meg egy orat, o reszidos, es jol jon neki a kis tulora, de en nem tudom ravenni magam h ma dolgozzak...holnap elintezem h utaljuk a fizukat...arra azert lesz idom :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!

Ez az a vizsgálat, amit pont akkor kell elvégezni...Bár csak vérvétel, de minimum 2 hetet kell várni az eredményre. Aztán ott is vagyunk a második (18.-19. heti) genetikai ultrahangnál...
Anyósomék megjöttek Brüsszelből. Holnap - ha minden igaz - bemegyünk a régi munkahelyére és csinálunk ultrahanot. (Már említettem, hogy ő a szülőotthonban volt ultrahangos). Várom már nagyon, mert már nagyon régen láttam a Picurit és kép is 4 héttel ezelőtt készült... Tiszta transzban vagyok.

Mi az új ÁEK mögött, a Röppentyűn. A melóhelyem viszont a Lehel-Dózsa sarkán van.

Apropó meló! Én a héten letettem a lantot. Kiirattam magam...HURRÁÁÁÁÁ!!! :D :D :D

Nagyon eltűntek a Többiek. Vagy nagyon dolgoznak, vagy a gyerekek kötik le ennyire őket?!

Kép
Kép
tisa
 
 


Tünemény: Jaaaj, de szuper, hogy láthattátok a Babót és hogy minden rendben van! Én egy hét múlvára kaptam időpontot, azt hiszem csináltatok egy 4d-s babamozit, hogy biztosan látszódjon a neme. Már ha megmutatja nekünk :)

A babakocsihoz én sem tudok érdemben hozzászólni, semmi tapasztalatom nincs. Mi most a Bergon bolygó kerekű modelljénél tartunk :)

Holnap megyek a genetikai tanácsadóba a 12 hetes genetikai eredményért, izgulok egy kicsit...

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény, tök jó volt olvasni a jókedvedet! SZupi, hogy vége a depinek! sikerüljön minden szuperül, és a békási barátnőmnek szólok, hogy ne hévezzen, inkább buszozzon :) És szupi pasid van!!!
és a babakocsi meg nagyon dizájnos, nekem bejön, de már úgyis leírtam a gondolataim a babakocsikról :)
a barátnőm most adott egy quinnyt 80ezerért, fullextrásat, minden esővédővel zsákkal, szúnyoghálóval, hordozóval... Népszerűsítem itt a használt cuccokat, már, hogy érdemes körülnézni :) megkérdem majd tőle, mozgott-e a mózese.

Tasin, szilvalekvár? palacsintába pl?
és neked kötelező már a mintavétel? juj! hát, vedd jó komolyan, amit mondanak, és akkor biztos nem lesz gond! legalább tuti tudod majd a nemét, nem érhet meglepetés :)

kisvirág, éljen a mennyezetszigetelés! :)

És meg szeretném dicsérni itt az összes képeket, igaziból már az első hozzászólásom óta. Most itt ezekre a picikre gondolok, akiknek a tesóikat várjátok/várjuk. Annak idején, mikor elköltöztünk a 2004/2005-ös téli babák fórumból, a legszebb babák fóruma nevet vettük fel :P de azt hiszem, itt mindenki joggal csatlakozhatna. Gyönyörűségesek! olyan jó, ahogy az aláírásokban, meg Emma az avatarból ránéznek az emberre.

És még monologizálok egyet.
Mert az van, hogy én nem tudok aludni. Nappal sem, de éjszaka felkelt valamelyik gyerek, és akkor nem tudok visszaaludni. van, hgoy fél2-től, ha szerencsém van, akkor csak 4-5 felé. Most már elhatároztam, hogy felkelek, és hasznossá teszem magam, de most itt alszik anyósom lent a nappaliban, így zavarnék. Mindegy, nem ez a lényeg.
Hanem azt sütöttem ki éjjel, amíg a sötétben néztem a plafont, hogy valószínűleg itt több mindenkinek az idegeire megyek. És ez reggel sem múlt el.
Viszont nagy magányomban szükségem van valakire, valakikre, akivel a babámat várhatom. Mert nekem ez egy olyan öröm, ami nem fér belém. És most valahogy úgy alakult az életem, hogy senki nem kíváncsi rám, vagy legalábbis úgy érzem, hogy talán mivel a harmadik gyerek, ez már csak egy icike-picike csoda a környezetemnek, és nem olyan nagy, mint aminek én gondolom. Az utóbbi 4 évből szinte kettőt terhes voltam, miért is lenne az? Rékával négy éve találtam itt a babaneten egy jó társaságot, és a másodikakat is együtt szültük. (van egy csaj, a nagylányaink között egy nap van, a kicsik egy napon születtek :lol: ) És elkezdtem keresni egy társaságot, és eddig nem találtam, mert nem olyanok voltak, mint amit én gondoltam. De ti igazán szimpatikusak vagytok, és úgy látom, hogy hasonló az értékrendünk, meg minden, annak ellenére, hogy én másoknak kerítek nagyobb feneket :) De ezek a dolgok nem fontosak igaziból. Amik nekem fontosak, abban egyformán látjuk a világot.
És arra jutottam, hogy rohadt idegesítő vagyok a magam szemében is, ha belegondolok, hogy mindig mindenről van valami véleményem, vagy olvastam valamit, főleg, hogy ez többnyire más, mint amit ti tudtok, vagy olvastok, vagy gondoltok. :roll:
Szóval arra jutottam, hogy megpróbálom újrakezdeni, úgy, hogy figyelembe veszem azt is, hogy nem ismerjük egymást évek óta. Mert ezt úgy néz ki, sikerült elfelejtenem. És visszafogom magam tényleg. Mert én nagyjából otthon érzem magam köztetek, és ez nem biztos, hogy fordítva is így van. De még nem adtam fel, hogy lesz. :roll: Aztán, ha nem megy, majd eltűnök inkább, és megoldom valahogy a magánügyeimet :D írok mondjuk blogot. Az úgyis divatos mostanában :P
Na, monológ vége. Megjött nándi, és borzasztóan tetszenek neki szmájlik és a beba - figurák (hoppá! kukucs! szia!) :lol:

kikocska
 
 


De joooo! biztos mar formasabb mint egy honapja volt, es jo sokat fog majd mozgolodni nektek! a nagyiek is orulnek majd ha latjak a kis jovevenyt! :D :D es lehet hogy megnezi nektek hogy kislany lesz-e vagy kisfiu.. fotot hozzal am!!!

jol tetted! irasd csak ki magad! mit dolgozol? most majd johet egy kis pihi, meg baratnokkel beszelgetes! en meg dolgozom amig tudok, mert apa is most keveset fog kapni 5honapig, es a hitelekbol akarunk faragni amig tudunk. es lehet hogy en is elkezdem az angol oktatast, korrepetalast, mert tavaly meg csinaltam, de abbamaradt a koltozes utan

lehet, hogy Etti szegeny megint kormot vag...en a hajmosast utaltam nagyon, a fenti szomszed le is jott, mert azt hitte, a nagyim bant, annyira orditottam :lol: :lol: nekem meg alvas kozben vagtak a kormomet, mert mikor kicsi voltam, azt se birtam tul sokaig...a fultisztitast szerettem, mert az csiklandozott :D :D

ja azert irok allandoan nagyimekrol, mert 2hos korom ota ok neveltek fel. anyukammal ugyan jo volt a kapcsolat, de mikor elvaltak ok lettek a gyamszuleim. es a legjobbak az egesz kerek vilagon :D :D

Kép
tünemény
 
 


KIKOCSKA!!!! EL NE MERJ TUNNI!!!! nem vagy idegesito, es egyebkent is, annyiunknak most van pociban az elso baba, ilyenkor meg minden uj, nem tudunk annyit, es mindentol megijedunk, mi az igazan hasznos dolog a babanak, es mi a reklambol radtukmaljak dolog...egy uj maminak ezek eleg nehez dontesek lehetnek, mert pl majd egy honapja en is oda voltam a hiperszuper babakocsitol, es hogy nekem ilyen lesz...es most vegiggondolva es elolvasva a velemenyeket, tenyleg egy kenyelmesebb fajtat fogok nezni, ami lehet, nem lesz csucsmeno a jatszoteren, de ha konnyu es kenyelmes akkor ez a fontos.

a baba meg lehet a sokadik is, mindig szep elmeny. a kivulalloknak biztos eleguk van/lesz belolunk, h masrol se lehet beszelni velunk, es mindenrol O jut eszunkbe, (engem is idegesitettek az anyukak regebben) de az a jo, hogy itt egyutt tudunk orulni mindenkinek, es ha valakinek epp gondja van, akkor egybol kap valaszt! ha tudnatok nekem is milyen jol esik, ha irtok nekem is :D

szoval ird meg nyugodtan amit gondolsz, mert lehet hogy nem egyezik a velemeny, de epp ez a jo!

es nagyon vigyazni magatokra!

kepzeljetek ezen allandoan bogok: igen, itt is, az irodaban, a monitor elott...ahanyszor elolvasom

Azert mert szerettek jottem a vilagra,
lettem uj feny, csillag, szulok boldogsaga.
Szeressetek mindig, igaz szeretettel,
A kincsetek vagyok, kicsi kincs, de ember.

ez lesz majd a kepeslapon, amit szombaton adunk a jovendobeli dediknek es nagyinak.. es mi is ezt gondoljuk, a juniusban anyat es parom apujat temettuk, es az egbol kaptunk egy kis angyalkat aki a mi babank akart lenni.. a legcsodasabb dolog...tenyleg egy kincs

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

Tünemény:

grat az uh-hoz.képeket várom.
a kocsi jópofa,csak ez a fajta sport ülés nem biztos hogy a legkényelmesebb egy nagyobb gyerkőcnek ha elalszik.gondolok itt arra hogy a lábtartó is dől a háttámlával és ha elfekteted akkor égnek áll a gyerek lába.mármint a fenekétől a térdéig függőlegesen van a lába és a térdétől lefele meg újra vizszintesen.
amit én néztem kocsit annak nem mozgott a mózes része.tuti mert még meg is emeltem és rögtön jött a váz is.

én is hétfőn megyek AFP-re.csak még azt nem tudom Patrikot hova teszem.

szerintetek még most is normális hogy tudok hason feküdni??hasam van már(nem is kicsi)és mégis sokszor úgy kelek éjjel hogy hason fekszem.pedig már babu is van kb 10 cm.nem nyomom össze??

bátyóm sem szerette a hajmosást ollyanyira hogy mikor hajat mostak neki elkezdte kiabálni hogy "segítség ölnek"gondolhatjátok a szomszédok mit szóltak(ja és még 5 évesen is ezt kiabálta)

olyan jó hogy egyre jobban érzem a picurit ficánkolni.ma már én is éreztem ülve mikor a konyhában olvastam.nagyon örülök neki.ilyenkor valahogy az ember már nyugodtabb mert minden nap kap jelzést a babától hogy miden ok.

Kép
Kép
ettike
 
 


KIKOCSKA! EL NE TŰNJ!!! ESZEDBE NE JUSSON!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2008.10.09 16:58-kor.

Kép
Kép
tisa
 
 


Voltam dokinál, gyorsan elmesélem mi volt, aztán este olvasok és reagálok is!

Szal 4,5 cm körül van a bébi, minden ok, :D de nagyon nehezen mérhető és sajna elég rosszul is látszik. Hátrahajló a méhem és ezért hátul van még a bébi is. Ezért nincsen semmi pocim. Lassan elkezd kiemelkedni majd, és akkor helyre kerül minden/ki! Fotót most nem is kaptunk.
Jövő héten vérvétel és tarkóredő mérés a kórházban, szal újra láthatom majd!
Jaj és jövő 7en is hüvelyi UH lesz sajna, remlélem az utolsó, mert már kezd elegem lenni belőle. :x

este jövök..

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Én vagyok az a kibic, akiről Tünemény mesélt.
Az első perctől lelkesen olvasom (jobban mondva a párommal együtt olvasunk Titeket... "esti mese" gyanánt... biztos szoktatjuk magunkat a jövőhöz :) )
Most már, hogy megvagyunk a 12. heti UH-val, én is szertnék hozzátok csatlakozni. Előbb azért nem tettem, mert sajnos nem ez az első próbálkozásunk, s ez a várandósságom sem indult könnyen. Az első hónapban úgy nézett ki, hogy Ő sem marad velünk. Most már egyre bizakodóbbak vagyunk, s reméljük, hogy aki 6.4 cm-en így tud ficánkolni, az a baba csak velünk fog maradni,... reméljük.... Az elmúlt év megtanított bennünket arra, hogy bízzunk, de ne legyünk semmiben soha biztosak. Remélem az elkövetkezendő hosszú évek, pedig azt fogja megmutatni, hogy igenis, érdemes optimistának lenni.... remélem

Tünemény! Örülök, hogy összefutottunk. Kicsit bizarr érzés volt egy olyan emberrel összefutni, majd pedig beszélgetni, akit eddig csak virtuálisan ismertem. Úgy gondoltam, kicsit igazságtalan, hogy én annyi mindent tudok Rólatok, míg én csak csendesen olvasgattalak benneteket. Ezért is gondoltam, hogy billentyűt ragadok :D

Tudtuk ugye, hogy ma mész, gondoltunk is tegnap rá, hogy esetleg összefuthatunk Veletek. Amikor viszont megláttunk Titeket, azonnal sejtettük, hogy Ti vagytok azok.
Köszönöm egyébként még egyszer a kombinált tesztes infót.
Te is ma voltál ott?


Kikocska! Nekem olvasni is jó volt Titeket, s hidd el, jó dolog, hogy van hely, ahol az ember olyan dolgokról olvashat hasonló helyzetben lévő emberektől, amiket őt foglalkoztathatják. Megbizonyosodhat arról, hogy bizonyos dolgok amik vele történnek, azok vószínűleg normálisak, hisz rajta kívül még legalább 5 hasonló helyzetben lévő nővel ugyanaz történik.
Szerintem ez egy jó találmány, s helyettesíti a régi fonókat... csak nem tördelünk közben kukoricát :lol:

Üdvözlök Mindenkit!
annaszuszi
 
 


Sziasztok Csajocskák!

Üdv Tamimaminak és Annaszuszinak!!! Jó volt találkozni, és nagyon örülök, hogy a ti babótokkal is minden ok! Fotót csináltatok az uhról? (mi mindig viszünk gépet, és megörökitjük) és a ti picitek is 64mm!! pont ekkorát mért nekünk is :D :D

én hétfőn megyek a vérvételre, a genetikaiba. legalább ez egy kicsit biztosabb lesz, hogy minden ok. neked mikor jön majd meg az eredmény?

Zsu jövö héten már nagyobb lesz a baba és biztos a te pocid is hamarosan elkezd növögetni! :D :D :D Akkor majd hétfőn veled is találkozok!!! :D :D :D :D Pároddal fogtok jönni? Emmát hozzátok vagy valaki majd vigyáz rá, mig kórházaztok?

nekem azt mondta, mellső fali lepény. ez azt jelenti, hogy akkor kicsit később fogom érezni a rugdolozást??? mert felfogja a lepény? vagy hülyeséget irok?

Etti! néha én is fekszem hason, szerintem úgyis fogod majd érezni, hogy mikor lesz már kényelmetlen! A babát nem tudod agyonnyomni az biztos, jó kis helye van neki odabent! és köszi a babakocsis infot! látod, erre én nem is gondoltam! ezért is jó ez a fórum, mert nekem pl fel se tűnt ez a hátrahajtom és fent a gyerek lába dolog! most majd azt is meg fogom nézni, legközelebb!

ja, itt a sztárfotó! épp szopja a kis ujjacskáját:
Kép

remélem ti ki tudjátok venni, mert kollegám meg a bérszámfejtő nem tudta mit kell nézni :D :D :D balra a buksija, és látszik (szerintem) hogy szopja az ujját :D szerintem pont egyértelmű, de vicces, hogy más pl nem látja ugyanazt :D :D apa még a velünk szemben ebédelő idegennek is megmutatta, hogy látja-e amit kell, ez pl a mai ebédszünetemben volt a west endben :lol:

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Én munka miatt nem tudok gyakran jönni. Pontosabban ott nincs net, és mire hazaérek, kissé elegem van a számítógépből :)

Gratulálok mindenkinek a friss UH lelethez :)

Én is kaptam privit egy readonly "kolleginától" (olyannyira kollegina, hogy szintén ikreket vár áprilisra :D), remélem, nemsokára itt is fog írni.

Kikocska, nyugi :) Szerintem itt mindenki örül a tapasztaltabbak tanácsainak :)

AFP: én a dokim és a védőnő teljes egyetértése mellett kihagyom ezt a vizsgálatot. Megvolt a kombinált teszt, teljesen feleslegesen stresszelném magam egy jóval kevésbé pontos vérvétel miatt.

Amúgy ma voltam védőnőnél, hallgattunk szívhangot dopplerrel :D Minden rendben van, hasam is kezd nőni, mostanában megint gyakran járok p.silni, remélem, "csak" méh növekedés nyomja a hólyagot és azért... És most kezdek parázni attól, hogy 6 héten belül 2 20 centis baba lesz bennem :) (nekem ez nagyon gyors változásnak tűnik)

Tasin! Nekem múlt héten volt 6 gyötrelmes napom :( Ami praktikákat én tudok: 1. Tamarinlekvár (gyógyszertárban kapható hashajtó lekvár, terhesek is ehetik). 2. Aszalt szilva éhgyomorra 3. Rengeteg folyadék, tejtermék, joghurt 3. Végső esetben glicerines kúp (ez rögtön hozza az ingert, de érdemes pár percig visszatartani, akkor hatásosabb)
A Tamarin nem hat azonnal és nem is drasztikus. Végülis én ettem azt is, pár napra felfüggesztettem a vasat is, de a végső győzelmet a gyümölcsnap hozta meg: alma, szilva, szőlő, narancs, stb. és emellett víz v. egyéb rostos üdítő (esetleg tej), nem egészen egy nap alatt hatott.

Taminéni! Vonalzó kódját az aláírás részbe kell beilleszteni a profilban, és akkor mindig megjelenik! :)

Újaknak üdv., táblába lehet jelentkezni :)



Kép

 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!!!!!

Kikocska, ne szórakozzá máááááááááááá
Én is a harmadikat várom , ráadásul az első már kész nő, a második kezdő nő!!!
Mivel ma éppen kiverte az üzletben a hisztit, hogy neki ez a felső nem kell, mert nem tudja mihez felvenni és nincs hozzá kiegészítője......

az anyukája picsukáját :lol: :lol:
A nagy lánynál már nem is próbálkozom az egyedül vásárlásnál.
De az biztos, ha valamilyen cuccom nem találom akkor nála kell keresnem...

Épp tegnap mondtam nekik hogy jó lesz ha megint lesz egy kisbabám akit akkor puszilgathatok amikor akarok nem pedig ha éppen nincs jó szám a MTV-n vagy nem a kedvenc mese megy...

Ettike! Megjelöltelek az iwiwen!

Priviben én is szivesen megadom az elérhetőségem, ha valaki kiváncsi rám.... :wink:

Majd holnap felteszem a munkahelyemen a képet, ott mindig jobban ráérek :lol: :lol:

Egyébként nem kötelező a genetika ( boholy és amino) az orvos ránk bizza, neki kötelező felajánlani, és én döntök.

De mi úgy döntöttünk megcsináltatjuk......nagyon remélem nem lesz semmi baj....... :cry: :cry:

Ma akartam venni tamarin lekvárt, de persze nem kaptam....../szorulásra/
Így vettem egy glicerines kúpot....... :(

Tegnap hüvelyi ultrahang- ma végbél kúp-mióta terhes vagyok átmentem tisztára perverzbe :oops: :oops:

De jelentem segített!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Igazán ilyenkor tanulja meg az ember az élet apró örömeit becsülni! :lol: :lol: :lol:

Kép
tasin
 
 


Tünemény!
Ha jól emlékszem Te vagy olyan április 23 körülire kiirva és Te is a Mávba szülsz??Eddig nekem április 25-26 körül mondták .....
A dokim tegnap azt mondta, hogy valószínű 2-3 nappal idősebb terhes vagyok-így lehet, hogy egyszerre szülünk a Mávban .
Tök jó lenne :lol: :lol:
tasin
 
 


:D :D :D Tasin! igen! ápr.25re vagyok kiirva. Bár, a kórház még mindig kérdéses...jövö héten még mindig tervben van, hogy körülnézünk az imrében és az istvánban és utána talán könnyebb lesz a döntés. Nem semmik a csajaid! hátha a pici fiú lesz, és jól kiosztja őket! ha meg kislány, akkor hol ez a nyakláncuk tűnik majd el, hol a karkötő az ő kis játékládájában :lol: :lol: :lol: :lol:

Mó jó hir hogy az ikrekkel minden ok! és szivhangot is hallottál már! ilyenkor milyen? kettőt hallasz egyszerre??? vagy külön-külön lehet őket hallgatni??? és egyik jobb másik baloldalon van??? érdekes lehet!

egyébként nekem is a gyümölcsök segitettek a wc ügyben..múltkor este megettem 4mandarint, és reggel nem kellett hangokat kiadnom..bár nálam a két régi aranyérműtét miatt még mindig nehézkes a dolog, igy én problémamentes wcdolgot nem ismerek...de operáció után felirtak paraffinolajat (nem valami finom, de segitett), meg kipróbáltam a lekvárt is, de a szilva is sokat segit még most is!

pislantani meg néha csak egyszer kell kimenni este! máskor előfordult egy-egy forgalmas éjszaka, de már javulóban van!

Kép
tünemény
 
 


Hú, mennyit írtatok! :)
Apánk itthon van, és csomó mindent intéztünk, meg ki kellett volna pakolni a régi lakást, de a fele még hátra van. :x

Ildi: sikerült megnéznem nagyban is a képeket, még szebbek vagytok!
Sztem nem káros az UH, mármint egy- egy extra alkalom biztos nem. Ha vennétek otthonra egy masinát… na az már gáz lenne! Akkor mentek?
Nyugi, minden ok lesz az eredménnyel!

Ettike: a körömvágás nálunk is rémálom. Általában úgy tudjuk megoldani, h valaki folyamatosan elvonja Emma figyelmét és akkor nem rángatja el a kezét. Vajon miért félnek tőle ennyire?
Vicces ez a hordozóban való alvás, szinte látom is magam előtt! :lol:

A fürdővel meleg víz a legfőbb gond, azt hiszem. Ugye otthon is csak langyosban szabad, mert altáji vérbőséget okoz a meleg és beindíthatja a szülést.

Virág: jó kis felfordulás lehet nálatok, meddig tart?
Meg kell néznem újra a Shreket, bár most a Madagaszkár 2-re várok!!!! :wink:

Tasin: Danon activia?? A gyereket nagyon meghajtja, hátha neked is bejön!
Megértem, h utálod a hüvelyit, de talán ez volt az utolsó!
Hogy- hogy megcsinálják ezt a vizsgálatot neked? :roll: Ne félj, nem lesz semmi baj!

Tünemény: szép nagy a babód! Örülök, h minden rendben volt! Gratulálok apa munkájához! Akkor van ilyen spec. Jogsija vagy mi?
Nekem tetszik a járgány, formás és ezek szerint nem is vészesen drága!
Nem nézett a dokim tarkóredőt ma, tehát nincs leletem. Ha tudok ott UH-t is kérni, akkor megyek, ha nem akkor új időpontot kell kérnem! :( De remélem mehetek és talizunk!

Kikocske te is tehetnél egy nagyobb képet a gyerekekről!

Csajok, annyira durva, h hol tartotok már vizsgálatoknál! Én még sehol sem járok. Sem tarkóredő, sem vérvétel, az Afp pedig szóba sem kerül…. és mindig az én babám a legkisebb! :( :x
Na sebaj, csak figyeljetek, tuti nem maradok én utolsónak, nem hiszem, h bejön a papírforma!!!

Elfáradtam a gépelésben, most lelövöm magam!

Zsu
svs
 
 


sehol senki?
Ez az én formám... :(

Zsu
svs
 
 


sziasztok.

Tünemény:

édes a babud.én látom hogy szopizza az ujját,még az orrát,a fülét,és a szemét is ki tudom venni :lol: :lol: a fejük azért ilyen nagy mert ilyenkor az agyuk elképesztő tempóban növekszik.mire megszületik már formásabb lessz bár akkor is "nagy" lessz a fejük a testükhöz képest.
nekem is babaoltban mondták ezt a lább fenn dolgot.szerintem aki kitalálta az sem normális.

Zsu:

neked is gratu az uh-hoz.elvileg nekem is hátrahajló méhem van,nekem mégis van pocim.de már csak pár hét és te is szépen kigömbölyödsz.
sokan mondják hogy azért szeret a hordózóban aludni mert bele tud kucorodni,de próbáltam én már hogy sok párna közé teszem od nem kucorodik,még jó hogy jó nagy a hordozónk mert azért a 90cm-ével nem minden fajtában férne már el.de egyszer ezt is kinövi,és remélhetőleg lassan le is szokik róla.Patrik figyelmét hiába tereli el valaki.max lefogni lehetne de azt már durvának tartom.

Mó:

én úgy tudom az AFP kötelező,vagy csak errefele?
hát igen 2 baba biztos több helyet foglal mint egy.

szerencsére nekem soha nem volt gondom a nagy dologgal,pedig pár éves korom óta szedek vasat.egyszer egyszer ha nehezebb akkor langyos vizet iszom langyos tejjel fele fele arányban,na az felér egy pohár ricinussal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:

Kép így alszik el,aztán elfordul oldalra és össze gömbölyödik.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok Kismamik!

Etti! Látszik Patrikon hogy milyen jót alszik igy. Talán ilyenkor kéne levágni gyorsan a körmeit! :D :D egyem meg, biztos igy megnyugszik könnyebben, talán tényleg az összegömbölyödés miatt...

nekem talán csak az első két uh volt hüvelyi...a többi mind hasi volt. most is a genetikait igy csinálta. lehet h dokija válogatja...

Zsu nem tudom hogy ott csinálnak-e ilyet, de kérdezd meg őket nyugodtan, lehet hogy egy helyen letudhatod az egészet! Apának még a rendes jogsija se sikerült eddig, de azt itt nem kértek, mert mondták, ez teljesen mást kíván. igy majd kiokositják, hogy kell sinen vezetni :D a szentendrei vonalat kapja majd :D

ma megyünk (remélem) 4D-re, és apa egész héten nem dolgozott, erre tegnap este szóltak neki, hogy menjen be, lesz egy jó hosszú költöztetés..nem tudom, lemondjam-e vagy vigyem el unokatesómékat...olyan rossz, annyira készültünk rá pedig...szóval nem tudom, hogy legyen...mégiscsak neki kéne velem lennie...

az élet mindig dob valami akadályt.

a fürdőről is kösz a tippeket, akkor kihagyjuk, majd zuhanyzom jó sokáig a fürdőszobában helyette! bár az is elég lenne, ha fürdő helyett talán úszhatok egy tiszta vizű helyen...

na dolgozok egy kicsit, és beviszem utalásra a fizukat :D végre valami jó a hét vége fele

Kép
tünemény
 
 


Tünemény, édes a kép!! mintha ott hedonozna :D jól sikerült! nem is ufószerű, pedig ilyenkor még olyan kis ufók tényleg :) Nekem mindig nyomtatnak képet, nem kell fényképezőt vinni. És nekünk is van olyan ismerős, aki képes volt azt mondani, hogy na, mivan, lenyeltél egy szemüveget :twisted:

Tisa, hurrá pihi! Lehet kötögetni, meg hímezgetni :)

És én a Lehel tér környékére szoktam menni dokihoz, meg amúgy is, ha bemegyünk, akkor nyugatiba ugye, de aztán rájöttem, hogy hiába örülök, hiszen úgysem tudnék talizni, mert ott a két kölök, azok meg max 10 percre vannak hitelesítve... Főleg együtt :) külön lehet, hogy 20 percet is elvannak nyugton, ha elég ötletem van. Elég elevenek. beszélgetni meg rékától biztos nem lehet. az ő mondanivalója mindig fontosabb :) szóval ezt le is futtattam...

Szerintem a körömvágástól azért félnek, amiért némelyik gyerek a bilibe kakilástól is, nem? hogy egy darabot levágunk belőlük, ami aztán a szemétre kerül. Nem egyszerű ezzel megbarátkozni gyerekaggyal. Hülyeség?

Tasin, én nem bízom a puszilgatásban. Legalábbis max addig, amíg nem tud mozogni :( Réka világ életében utálta, nándi legalább a csikizést szereti, de már neki is ciki a puszi. Eltanulta a nővérétől.
Elég kemény volt feldolgozni nekem is :) És a nagyok örülnek a pici tesónak? Anyósoméknak a második kettő későn jött, és megkapták a sógornőmtől, hogy nem tudjátok, hogy hogy kell védekezni? :lol:

Gizu, mi van a pöttyökkel? meg egyébként ha hülye a gyerekdoki, váltsál. És attól sem aggodalmaskodik kevésbé az anyuka, ha több van neki. Mi is megyünk "feleslegesen" dokihoz. Mondjuk sokat megspórolunk, mert rendi a dokinéni, megadta a mobilszámát, és meg szoktuk beszélni, hogy bemenjünk, vagy ha milyen tünet jön elő, menjünk be. Tök jó telefonos dokinéni, nagyon szeretem! És ami nem utolsó, a gyerekek is... Úgy tudja mondani, hogy nem kell aggódni, hogy közben az ember nem érzi hülyének magát, hanem érezteti, hogy megérti.

Ettike, édes ez az alvós kép. Igazi kis angyalok alvás közben. Az ember hajlamos elfelejteni a körömvágásokat is :) És én viszem rékát most is a vérvételekre. Nagyon élvezi, hogy anya is kap szurit, nem csak mindig ők :lol:

mó! már szívhang??? szupi! És tök jó, hogy kihagyhatod az afp-t, ha ezt tudom, akkor utána gondoltam volna ennek a kombi tesztnek... Egyébként kötelező, aztán tényleg néhány európai országban már nem is csinálják a pontatlansága miatt. Nekem tuti nem lesz jó pl az eredmény, már majdnem 17 hetes leszek, mikor kell mennem, mert pont a hosszú hétvége alatt kellene, ráadásul amúgy is idősebb a baba.

Zsu, akkor neked hirtelen lesz óriáspocakod :D majd mindenki jól meglepődik. Egyik reggel felkelsz, aztán nekimész a hasaddal az ajtónak. :)

Este megyünk apával a cégük évzáró bulijára (kicsit korai, de valami projekt ünnepléssel kötötték össze). Nem voltunk gyerekek nélkül esti programon mióta réka megszületett. HÁtam közepére nem hiányzik most, annyira fáradt vagyok, de ha már anyósom feljött kaposvárról, csak ezért, nem mondhatom azt, hogy kihagynám. Ráadásul nem ismerek senkit, és most valahogy ez idegesít. Fáradt vagyok a kötelező udvarias körökhöz.
Vicces volt, múltkor elmentünk egy kollegájához, ahol csupa friss pár - még a nem együttlakós fázisban - volt, mi voltunk a kivétel, meg vittük a gyerekeket is, elég tanulságos volt. Meg fura, hogy nem a csajok gyerekeztek, amit gondoltam, hanem a pasik, így próbálván bevágódni a lányoknál. A csajok meg gondolom azért tartották távol magukat a gyerekektől, hogy ne ijesszék meg a pasikat :D legalábbis mi ezt szűrtük le.

Na, megyek, már másfél órája írok szeritnem, mindig van valami. Meg a felét mindig kitörölöm :D :roll:

kikocska
 
 


Tünemény:

próbáltam már alvás közben levágni a körmét de olyan éberen alszik hogy mindenre felkel,nekem akkor kell rendet csinálni mikor fenn van mert ha alszik még mosogatni sem tudok hiába csukom be az ajtókat.most akarom visszaszoktatni a szobájába hogy mire tesó jön ott aludjon.csak a felettünk lakó kiscsaj(24 éves)nem érti meg hogy gyerek lakik alatta,egész nap üvölt a zene,este meg lábat maszíroz,meg valamit huzkod a földön és írtó hangos(ja és ezeket 21-22 óra között teszi ált.)

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!
Zsu! Azért csinálják meg a vizsgálatot, mert vén vagyok :lol:


Itt a kis Ufóm: :D
Kép
Egyébként 5,8 cm a fejétől a popsijáig.
Holnap leszek betöltött 12 hetes. Bár valószínű 2-3 nappal idősebb terhes vagyok......
tasin
 
 


Sziasztok!

Uuh, mennyit termeltetek tegnap délután óta, alig győztem olvasni :D

Tünemény: Nagyon szép formás a Kisbabátok, hihetetlen, hogy egy picike petezsákból milyen gyorsan miniember válik :)

Ettike: Nagyon édes ez a kép Patrikról! Komolyan nem győzöm nézegetni :)

Zsu: igen, végül megyünk, jövő hét csütörtökre kaptam legkorábbra időpontot este fél9re, ami azt jelenti, hogy jobb esetben 9 körül be is jutunk. Már nagyon várom!

Most voltam a genetikai tanácsadóba a 12 hetes kombinált teszt eredményéért és nagyon boldog vagyok, mert azt mondta a hölgy, hogy az eredményem a lehető legjobb lett, ennél alacsonyabb kockázat nem is jöhetett volna ki. Akkora megnyugvás :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Tasin! gratula kis babóhoz! neked pont egy szembenit tudott a doki csinálni! olyan kis aranyosak tudnak már lenni :D :D

Ildi! örülök a jó teszt eredménynek! azért ez csak megnyugtató tud lenni!

Etti! én is utálom a hülye szomszédokat! alattunk lakik egy bolond család, és állandóan a leghangosabban hallgatják a tv-t. múltkor olyan veszekedés volt az apuka és a gyerekek között, hogy: engem nem érdekel, mehetsz az állami gondozásba, ott legalább nem idegesitesz és majd megtanulod milyen a jó élet! hááááát nem hiszem, hogy eszembe jutna ilyet mondani a gyerekemnek! nem is birom őket, látni nem látjuk egymást sose, csak halljuk, mikor otthon vannak... :roll: :roll: :roll:

Kikocska azért majd ha neked is lesz alkalmad, összefuthatunk, végighallgathatom én Réka és Nándi mondókáit..bár tudom, ilyenkor szeretik produkálni magukat, és be nem áll a szájuk, irtó jópofák ebben a korban, bár tuti jó sok energia kell hozzájuk!

annyira félek most (na jó, inkább izgulok) a holnapi családi nap miatt, hogy minden jól menjen, hogy másra nem nagyon tudok gondolni...

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!
NAgyon szépek a babafotók!Nekünk kistesórol jó képet még nem sikerült kapni :( ,de talán majd ma...Háromnegyed hétre megyek dokibácsihoz,kicsit nagyon izgulok,remélem megint feleslegesen!
Jó volt tegnap olvasni Tünemény boldogságát!
Ettike,nekünk is volt egy idöszak(jó hosszú idöszak)amikor küzdeni kellett minden egyes körömért,mire mind a tiz ujján sikerült levágni,addigra kezdhettük elölröl,aztán ez egyik napról a másikra megváltozott,olyannyira,hogy mostmár jön,és mutatja a körmét,hogy nyisz-nyisz.Próbáltuk az eröszakot kerülni,talán ez hozta a változást,vagy az ö kis agyában értek meg a dolgok,nem tudom,de tény hogy mostanra már csak a hajmosás ami gyarapitja az ösz hajszálaimat :roll:
Ja és nagyon drága Patrik ahogy alszik!jó hogy tettél fel képet,mert eddig elképzelhetetlen volt ez a hordozós dolog aszámomra,de igy már oké a dolog :D .Nálunk Botond azért került ki a kiságyból 11 hónaposan,mert alvás kötben sem tud egy helyben maradni,és mindig a kiságy rácsával való találkozás ébresztette.Igaz mostmeg sokszor a szoba közepéröl szedem össze hajnalok hajnalán,de legalább alszik :lol:
Még annyit,hogy a pöttyök változatlanul megvannak,de egyre biztosabb,hogy nem bárányhimlö,mert semmiféle változást nem mutatnak.Majd vasárnap megyünk haza anyukámékhoz,majd ö diagnosztizálja :lol: ,hiszen hét gyereket,meg két unokát nevelt fel,van egy kis tapasztalata... :lol:
További nagyon szép ,pocaknövesztös napot kivánok mindenkinek!
gizu
 
 


Tasin: akkor te lehetsz az első, aki megtudja a babája nemét! :) Ufó, hehe, ez aranyos!
Azért olyan vén nem lehetsz!!!! :wink:

Tünemény: mégsem úszol meg hétfőn, mehetek, aztán kedden bediktálom az UH eredményt! Tök rendesek!
Azért olyan vicces, h nincs rendes jogsija a párodnak! Legalább nem zavarodik össze a mozdulatokban! :lol:

Ildi: örülök a jó hírnek! Hú, jó későn mentek majd! :shock:

Megzabálom Patrikot ezen a képen!!! Annyira fazon!!!!! :D

Kikocska, 4 éve nem mozdultál ki?! :shock: Nahát, akkor itt az ideje. Hidd el jól is érezheted magadat, de csak ha Te is akarod! Szóval hajrá társaság!!!!!!

Megint sokat pakoltunk délelőtt, most pihizünk, aztán nemsokára megyünk az autómért!! Úgy várom már! 8)

Zsu
svs
 
 


Zsu :D Azért ennyire nem vészes a helyzet, azért összejárunk más családokkal, meg a gyerekekkel is megyünk azokhoz, akiket már írtam, hogy együtt szültük a csemetéket, meg apa is eljár sörözni néha, meg én is kb két-háromhavonta a sokat emlegetett anyukákkal vacsizni, csajpartykat csapunk, csak közös program nem volt kettesben, gyerekek nélkül négy éve. Most sem lesz, hiszen a pocakomban azért viszek egyet, de kiabálni, poharat dobálni, menjünkmározni vagy maradjunkmégezni egy sem fog. :)
Még mikor nándit vártuk, két éve, fogadtunk egy bébiszittert, hogy ideje ennek véget vetni. De mint már talán mondtam, az én gyerekeim nem hétköznapiak, és azért a bébiszitterrel is volt némi gond, de két hónap után azt mondta, hogy nem bír Rékával :( Megsértődött egy (mégnemis) kétévesre, mert az nem akart vele játszani, meg nem szólt hozzá egymás után 2-3 alkalommal- órákon keresztül. És akkor már elég közel volt a szülés, nem akartam újat keresni, szoktatni, meg esetleg újra átélni ezt, és hagytuk a fenébe. Meg utána már ugye mindig szoptattam, anélkül nem volt este lefekvés, stb stb. na, így lett. és igyekszem majd összeszedni magam, meg most itt rakosgatom az uram holmiját, biztos jó lesz, csak az utóbbi 10-12 napban max 4-5 órákat aludtam, azt is 5-10 részletben, aztán ez már kezd kicsinálni, főleg, hogy nem nagyon vannak tartalékaim. töKRE Vártam, hogy majd lesz a jókis várandós álmosság, tudok majd aludni éjjel, nem ébredek fel arra is, ha megfordul valamelyik álmában, meg mikor délben alszanak, akkor is, és feltöltöm szülésig a tartalékokat, aztán tessék. Nemhogy plusz alvás, de egyre több minusz :evil: De nem kapunk több terhet, mint amit elbírunk, úgyhogy biztos így kell lennie :)

Gizu, hajmosás nálunk is nagy para!!! vagyis pár hónapja már nem, mióta réka egyedül mossa teljesen a haját, belefekszik a vízbe, meg egyedül samponoz. Most nő bele nándi a hisztibe. Jó kilátások :) neki viszont réka mossa, és akkor jobb. Nándinak bármit csinálhat a nővére, az csak jó lehet.
és nándi is dettó ugyanez volt, ő is kapott egy évesen új, nagy ágyat, és sokkal jobban alszik benne. Sőt, összetoltuk a rékáéval, mert ezt kérték, és olyan, mint egy mini franciaágy :D és így az esti félek-sírások is csökkentek. Bár éjjel így is jön mindkettő...
és remélem kaptok jókis képet!!! amit fel is teszel :)

Ildi, éljen az eredmény!!!

Mama (anyósom) elvitte őket sétálni, azért ez a nagy ráérés :) olyan nagy könnyebség, hogy itt van, ráadásul kötött nekem egy nagy kardigánt, hogy legyen, amibe belefér a pocakom. Olyan jól esett, hát, persze, hogy elbőgtem magam :lol: ! De most már lehet, a saját cuccomat is ideje lenne összeszedni...

kikocska
 
 


Sziasztok!

Én lennék az a Mó által említett readonly, aki eddig nem mert írni. :) Ma voltunk UH-n, úgy néz ki én is áprilisban fogok szülni. Így ha megengeditek, sereghajtóként csatlakoznék én is a topichoz.

A 6 hetes UH-n két dobogó szívecskénk volt, ikreket vártunk. Ma viszont sajnos szembesülnünk kellett azzal a hírrel, hogy mégiscsak egy babánk lesz, pedig már nagyon beleéltük magunkat, készültünk az ikrekre. Ma még kicsit szomorkodom, de tudom, hogy ez teljesen természetes dolog, így holnaptól boldogan fogom várni a mi kis 46 mm-es integető, rugkapáló első babánkat. (Napra pontosan korának megfelelő, a tarkóredő 1,1 mm volt.)

Mó: Köszönöm, hogy leírtad a Margit Kórházas kombinált teszt menetét! Hétfőn megyek a vérvételre a mai UH leletemmel.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


sziasztok.

mi nem járunk el sehova.színházban voltunk a múltkor de páromnak az sem tetszett,mikor jöttünk haza jót veszekedtünk hogy elrontottam a hétvégéjét :( :( :( :(
neki nincsenek haverjai,barátai akikkel eljárna sörözni.munkatársnőivel szokott :? :? :? :? :? :?

denika:

üdv.sajnálom a babót.de a lényeg hogy a másik szépen fejlődik.
én is hallottam már hogy ikerterhességnek indul aztán az eggyik baba felszívódik.állítólag van olyan aki nem is tudja hogy ikrekkel kezdte.

Kép
Kép
ettike
 
 


ééés 15.hét elkezdődött(legalábbis ahogy én számolom)
úúúgy röpül az idő.
holnap már itt fog szuszogni a babum mellettem:):):):):)

Kép
Kép
ettike
 
 


Denika :( Sajnálom, bízzunk abban, hogy a természet tudta, miért történik mindez. Egészséges fejlődést a babádnak!!



Kép

 
 


Sziasztok!

Üdvözlet minden új csatlakozónak.

A héten nagyon sokat dolgoztam és eléggé kimerültem,én meg februárig terveztem a melót,doki szerint örűljek,ha az év végéig kibírom,

nagyon beindult a pocaknővekdés.

segít valaki,hogy tudok feltenni képet a kismanóról?
méretet már lekicsinyítettem,de azt írja ki a fájl nem megfelelő.

szeretném megmutatni nektek.

[/img]

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Ettike: hát akkor sajna nincs ötletem a körömvágásra. Tán ha nagyobb lesz megszokja.
Kende tényleg nem az a sarokban ülök és eljátszom típus. Egész nap a rosszcsontság. Pénteki nap itthon volt és persze létrázott. Le is esett, és szétverte a száját. Kb. 10 perc sírás és utána ment tovább a rosszalkodás. :)
Sajna nincs nyaralónk. Vonyarcon céges üdülőben voltunk. Pedig szívesen elfogadnám azt a házat, kertet…
Hű de jó fej Patrik ebbe a hordozóba. Bár lassan tényleg le kéne szoknia róla.
Na nekünk meg az alattunk lakó üvölteti állandóan a zenét. Kende sokszor arra ébred fel.

Tasin: lehet írtad már, de miért csinálják neked a magaztboholy vizsgálatot? És az miből áll?
Huh jól „időzítetted” az államvizsgád, de majd megoldódik.
Jöhet az iwiwes privi.
Én ápr. 23-24-re vagyok kiírva és a Mávba szülök. Veled egyszerre ;) Helyes az ufócskád :lol:

Tünemény: szuper, hogy minden ok volt az uh-n. Helyes a babóca! Szerintem tök egyértelműen látni a buksiját és a kezét. Grat apának az új munkahelyhez.
Neked a mávba a genetikai uh hasi volt? Én hétfőn megyek oda.

Kikocska: nem alvás: én dettó. Minden este Kende felkelt fél 3-kor és kb. 4-5 óra mire visszaalszok, apának 6-kor csörög az ébresztő amire én is felébredek, aztán megint nem alszok vissza, mire elbóbiskolok Kende kel….
A többi részt nem nagyon értem mit írsz, de el ne merj menni innen!!! Én bírom a szövegedet ;)

Zsu: szupi, hogy minden ok volt a dokinál.

Annaszuszi: üdv a csapatban. Drukk nektek, hogy ez a pici örökre veletek maradjon!!!

Taminéni: neked is üdv.

Denika: téged is üdvözüllek. Nektek inszem vagy lombik volt? Sajnálom, hogy elment a másik babó :(

Mó: örülök, hogy rendben vannak az ikrek. Furi lehet őket nézni.

Ildi: király, hogy jó lett az eredmény ;)

Magunkról kicsit:
Kendét kedd este elköltöztettük a mamához. Csüt este jött haza, de péntek du. megint átment hozzá és csak holnap este jön. Nagyon hiányzik már. Nem akarok átmenni a mamához, mert akkor itthon nem haladok a dolgokkal, meg amúgy se jöhet haza Kende, és csak felzaklatnám őt. És képzeljétek kitalálta a kis okoskám, hogy anya-apa elutazott és hoz neki majd ajándékot. Ezt onnan szedte, hogy januárban tényleg elutaztunk és akkor is a mamával volt több napig, és emlékezett rá, hogy akkor hoztunk neki meglepit. Na kénytelen voltam ezek után elmenni a játékboltba és vettem neki egy tök jó autot. Pénteken vitte is magával a mamához. (ezek szerint bejött neki)
A lakás már kezd alakulni. A szigetelés kész van minden helyiségben. A takarítás nagyjából kész. Ma hozták a bútort. Apa most azt szereli. Ha kész akkor nekiállhatok a takarításnak. Holnap meg elkezdek pakolni. Egyébként már nagyon fáradtak vagyunk. Na ennyit rólunk.
Ja és a pocaklakó elég jól viseli, hogy anya egész nap jön-megy-takarít-ugrál.... stb. Majd hétfőn kap egy puszit az uh-s monitorra!

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de rég voltam.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Kismamik!
Akit érdekel kismama jóga a Jászai Mari térnél szeretettel várom!
Kép
Szép Napot!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja
 
 


Sziasztok!
Andy! Én az ultrahang képet múltkor a melléklet feltöltésével tudtam feltenni.......

Kisvirág!Tök jó lenne egyszerre bennt lenni a kórházban, legalább nem teljesen vadidegenk között lennénk... :lol:
Azért csinálják a CVS-t, mert már betöltöttem a 36-ot :cry:

De tök jól esett, múltkor valahol megkérdezték, hogy első baba??
Mire én büszkén tudtam mondani, hogy a harmadik.... :)

A hasfalat-méhet átszúrják és a méhlepényből kimetszenek egy darabot és megnézik a genetikai rendelleneségeket, hogy vannak-e....Brr..... :cry: sajna van vetélési kockázata is....DE NEKEM MINDEN RENDBEN LESZ..

Tisztára parázok, hogy mi lesz kedden, megcsinálják-e a vizsgálatot rögtön...... :x
Ha igen, a héten legalább nem kell mennem dolgozni!! :lol:

Ma egész nap az internetet bújtam és néztem az árakat (kocsi kiságy.....) hát nem semmi..... :(

Az újakat üdvözlöm!! :lol:

Nagyon örölök mindenkinek a jó eredményért!!!

Denika! Sajnálom a másik kis babát, de ne aggódj, most már biztos minden rendben lesz!
A barátnőm szintén így járt, de a kislánya aki megszületett az ikrek közül, egészséges és olyan rossz, hogy kettőt kitesz!! :lol:

Na elmegyek és megpróbálok rendet tenni :?



Kép
tasin
 
 


Kép
A maszatosak nagyban :) (persze a tiszta ruhán ülnek, de nem lehet rájuk haragudni...)

Andy, nem lehet, hogy csak .jpg formátumot fogad el, és esetleg másmilyennel próbálkoztál? pl rtf vagy img vagy ilyesmi? ha ilyenről van szó, elég átnevezni, általában átkonvertálja a windows tudtommal... De lehet, hogy nekem a programozóférjem miatt van valamink, amitől átalakítja rögtön... Én is szeretném látni :)
És remélem sikerült kipihenni magad a hétvégén...

kisvirág, szupi, hogy haladtok. És cuki a Kende az ajándékkal :D De úgyis olyan szívesen ad nekik az ember valamit, legalább van rá ok :) Nekünk szinte mindig van valami a szekrény tetején, ami várja, hogy szülinap legyen, vagy valami alkalom. Sajnos nándinak kijár a bal könyöke a helyéről, szóval pl. akkor is szokott kapni valamit ajiba vigaszdíjul. és nálunk is az autó a nyerő. folyton autózik. Még a krumplival is. Múltkor meg szalonnás rántottát csináltam, és két szalonna a csücskén nem vált el egymástól, na az meg sihuhu volt, szörnyen tetszett neki. Elég nehéz volt röhögés nélkül mondani, hogy "De nándi! az ennivaló nem játék!!! "
És akkor van sorstársam a nemalvásban. Mondjuk mostanra annyira kimerültem, hogy tegnap este elaludtam a gyerekekkel fél9kor, és reggel8-ig hagyott apa. JÓ, közben felkeltem vagy 6-szor, de vissza tudtam aludni rövid idő alatt. Remélem így maradok...

Tasin, barátnőmnek nem azonnal csinálták, és be is kellett feküdnie egy napközbenre asszem. Mondjuk a schöpfiben volt ez még. Mert utána szigorú fekvés van, és utána meg még x napig otthon is. Biztos ezt fogjátok majd megbeszélni. És neked is ajánlom a használt cuccokat ;)

Üdv a még nálam is újabbaknak, és írjatok sokat,mert az jó, mikor van mit olvasni :)

Tünemény, megkérdeztem a barátnőmet, azt mondta, instabil volt a mózes a tetején, és nagyon nehéz volt benavigálni vele a szűkebb boltajtón, ezért is adta el a quinnyt.

Mi betegek vagyunk, ami nem jó, mind. Sajnos. És napok óta nem érzem mocorogni a picurt. Ami miatt meg el vagyok kenődve. De még pici nagyon, lehet, most máshol tekereg... Legalábbis hiszem, hogy baj nincs.Vagy legalábbis lebeszélem magam mindig a dokiról.

Aztán a péntek este jól sikerült, bár a kaja nagyon rossz volt, nehezen is találtam olyant, amit meg tudtam enni, salátáztam végül, hogy az tuti jó, de attól is rosszul lettem, és nem egyedül voltam ezzel... Úgyhogy az Ybl palota éttermét nem ajánlom senkinek :) Viszont jó volt a társaság, és a barátnőmhöz is felugrottunk utána, akivel rég találkoztunk nagyon. És persze lekéstük az utolsó metrót, úgyhogy mehettünk éjszakaival újpest központba, ahol az autót hagytuk, mert nem akartunk bemenni a belvárosba a nato csúcs miatt délután ugye. Érdekes emberekkel találkoztunk, és mindketten reményeinket fejeztük ki, hogy a mi gyerekeink se így nem fognak kinézni, sem pedig így nem fognak viselkedni :roll: Pedig de, és ez az idő, hipp, hopp itt lesz. Érdekes, hogy gyerekesen az ember sokkal kevésbé elnéző a link fiatalokkal szemben :)
De a gyerekek simán elaludtak a mamával - életükben először, talán a betegségnek hála, ami aztán kijött rajtuk - és fél egykor keltek fel, hogy most már ők megvárnak minket. Szerencsére egyre értünk haza, és kettőre már sikerült is mindkettőt elszenderíteni.

Megyek, eszem madártejet. Pedig asszem ez is tiltólistán van, de nagyon meggőzöltem a habokat, biztos nem lesz gond. Már vagy két hónapja szüntelenül ennék, és most végre összehoztam. :P
További szép napot mindenkinek!!!

kikocska
 
 


Kép

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

végre sikerült feltenni a kismanókámat. hát ő a mi kis szemünk fénye. név választásban még nem állapodtunk meg.18 héten elmegyünk 4d-re és azt gondoltam majd amikor meglátom,akkor megmondom a nevét,hogy hát ő egy kis Hanna,vagy Kincső ,vagy Kristóf stb.

nem tudunk még dönteni.

Nincs meg véletlenl valakinek a suttogó könyv,nagyon érdekelne,de sajna elég drága,kifizetném a másolás költségét

azt gondoltam sokat fogok pihenni hétvégén,de egnap egész nap pakoltam,addig akkarok mindent megcsinálni,amíg bírok mozogni(ablak,szekrények rendbetétele stb)

pesten ki melyik 4d centrumot ajánlja,nekem a sote 2 nél ajánlottak egyet.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Andy, én nagyon szívesen kölcsönadom neked! Nem hiszem, hogy az első kötetre szükségem lesz a közeljövőben, a másodikat inkább elő-előveszem néha.
Szóval pesten meg tudjuk beszéni, hogy odaadom, vagy ha elküldöd a címed, postán elküldöm :) aztán majd alkalomadtán visszajön :)
és örülök, hogy sikerült a manófényképet feltenni, nagyon szép!!!

kikocska
 
 


Ó hát nagyon aranyos vagy,de tényleg.

nagyon jókat hallotam a könyvről és állítólag hasznos a gyermek nevelésben.

iwiwen megtalálsz Békefiné Schnór Andrea néven,ott megbeszélhetjük privibe.

Előre is nagyon köszi

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Andy, ide írtam, mert az iwiwre én nagyon ritkán jutok fel, ide meg úgyis benézek minden nap.

másoknak is szívesen ajánlom a suttogót, akit nem idegesít fel a nagyon szájbarágós amerikai stílus. És persze nem kell szentírásnak venni, de szerintem jó, és viszonylag követhető elveket használ. Én a magyar "nagyokat" pl vekerdyt meg ramschburgot azért nem olvasok, mert bár egyetértek velük, egyszerűen képtelen vagyok betartani, és frusztrál :)
A már gyerekeseknek meg a Gyerekekre hangolva c. könyvet, és a Testvérek féltékenység nélkült. Szintén szájbarágós amerikaiak, használható ötletekkel. Én kölcsibe kaptam ezeket, de úgy döntöttem, hogy ott a helyük a polcon, és megvettem, pedig nem vagyok egy nevelési-könyv párti, inkább az ösztöneimre hallgatok, de ezek megerősítenek meg egy-két jó ötletet is adnak.

kikocska
 
 


Jó reggelt :)

Hogy telt a hétvégétek? MI voltunk tegnap a Bodies-on. Háááát, majdnem sikerült elájulnom :lol: A látványon felül borzasztó meleg volt és emellett semmi levegő, no meg tömeg. Amúgy érdekes volt a kiállítás, csak kicsit érzékeny vagyok ha érhálózatot, vagy szívet látok :lol: :lol: Láttunk embriókat és magzatokat is...

Aztán ha már Pesten voltunk, benéztünk a Bergon boltba és megvettük a babakocsit, mivel itt szinte semmi színválaszték nincs, ebbe meg első látásra beleszerettem :D Jó nagy, masszív kocsi, de nekem pont az ilyenek tetszenek, meg jó tágas belülről a Babónak.
Már csak annyi a baj, hogy lassan nem férünk a sok holmitól :lol: Nagy lakás keresésben vagyunk, egész héten meg sem álltunk, ez is nagyon izgalmas.

Én is elkezdtem olvasni a Suttogót, nekem is tetszik!

Andy: nagyon édes a Kismanód :)

Tünemény: Hogy sikerült a családi nap????

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Sildi!

Használt, vagy új lakást (házat) szeretnétek? És csak Egerben, vagy a környékén is lehet?
Mi most szétnéztünk, és annyi új épül Egerben, Felsőtárkányban, Ostoroson... nem is gondoltam volna.

Milyen színű a babakocsi?

Andy!

A Suttogó érdekes könyv. De a babáktól és persze tőletek is függ, hogy mennyit tudtok belőle hasznosítani.
Nekem az első kettő megvan, de inkább csak ötleteket merítettem belőle. Nekem kicsit poroszos volt. Nálunk sokkal lazábban mentek a dolgok. Sokat utaztunk, Beni nem szerette a szigorú napirendet, 10 és fél hónapig velünk aludt, majd azóta a saját ágyában. (Nem is akar soha velünk aludni azóta...) Én nem manpierend, hanem igény szerint szoptattam.

Szerintem érdemes megrendelni mondjuk a Bookline oldaláról, van 20% kedvezmény, és szerintem olcsóbb, mint a fénymásolás költsége... (Persze csak ha tetszik, és szeretnéd, hogy mindig otthon legyen.)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: