Sziasztok. Szép napot!
Csajok de jó megint sokan írtatok. Igy van ez rendjén. Ha valakit valami nyomaszt azt írja le ha jó kedve van azt.DE nem csak azt szeretjük akinek mindig jó kedve van . Tessék megnyugodni. Sőt olyan nincs is itt aki mindig jókedvű.
Cat: Igen a Zsu elment a dokimhoz. annyira dicsértem na meg egy barátnője is hozzá jár. A barátnője már régóta dicsérte a dokit de mikor én is dicsértem erőt vett magán és elment hozzá. Nagyon szimpi volt a doki Zsunak is:) Remélem szerencsét hozz nekünk ez a doki:)
És jó, hoyg jöttél na meg írtad ma sem leszel soikat mert igy nem izgulunk:)
Pici: Csak optimistán. Bizzunk abban, hoyg nem jön meg most.
Nika: CSúriban kezem lábam érted is:)
És tegnap én is hallottam azt az ürgét. Az eg ytapló. De ma is lesz a műsorban. Szerintem semmi pénzt nem fog elvinni senki mert ő olyan nagyképű és bunkó. Én annyira begurultam a psira, hogy beszélhet igy??
Na kár, hogy nem velem játszik azt hiszem már leállítottam volna.
Nemlajos: Ez a terheléses vérvétel tényleg kinzás ám a kismamiknak. Most mikor voltam vérvételen mellettem egy kismama pont itta a cukros vizet. Szegény nem tudta meginni csak nagyon nehezen . Aztán sugárba ki is jött belőle. Erre a vérvételes nő azt mondja ha hozott volna citromot akkor jobb lett volna az ize. És ott morgott a kismamával. Megállt az ember esze. Jellzem nem lehet venni egy üveg citromlevet és a kismamáknak kicsit beletenni, hoyg ne annyira cukor izét érezzék. mennyi egy citromlé?? 200Ft??
Akkor mire fizetünk TB-t??
Á felháborodtam mert mondjuk egy normális hangnem mégcsak pénzbe sem kerül.
Amúgy nekem a Szabinámnál egy pohár tej volt és 1zsemle. azt azért könyebb megenni .