Új privát üzeneted érkezett!

Bella!
LAPTETŐ!!!
dezsina

Ditke!
köszi :)

Nyulasz!
de van ilyen tea! palástfűűű :D mától már azt iszom :D :D

Bella!
újra drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nem bírnám ki teszt nélkül... :?
dezsina

Igen Dezsi, javasasszony. és épp javasolni akartam, hogy ezüstös palástfű következzék egy kis citromfűvel. Továbbá javaslom mindenkinek a délutáni és esti lazulást, különösen Kisbutának, akinek még egy plusz ölelést is küldök :D

Ditke! Bizony-bizony :lol: :lol:

Bella! :D :D :D

Kép
estike66

bella! a vigyorgás laptetűnek szolt.

Kép
estike66

Hajnoca! Parázol holnap miatt. ha igen küggy egy cssöppet belőle felénk. Halálra idegesít, hogy az én gyerekemet semmivel enm lehet paráztatni, minden elé a kamaszok rendithetetlen mindenmindeggyével néz.

Kép
estike66

Sziasztok.

Nos csajok kisbuta is fogigátló mellet longozik.Én úgy tudom.Dokinő azt mondta hogy okt.20-án uh és akkor dönti el hogy suprefact vagy decapeptyl kapok.26. napig kell szednem a fogigátlót.27. napon uh és szuri.
Álltólag az nem baj hogy ovuláltam.Már nem emlékszem hogy mit is mondott pontosan.De én rákérdeztem hogy akkor longom lesz és ő igent mondott.

Kisbuta:segíts nekem mert már nagyon el vagyok kenődve.Írd le hogy hogy is volt ez veled!!!!!!
Holnapra meg óriási drukk!
Mi az az eisprung?

Kép
Kép
melánia

Na meggyüttem. Clostit (én nem akartam sok szurit) írt fel meg Menopurt (azt az öntögetőset :shock: ). Hétfőn vv meg UH. Remélem műxik majd így is a dolog. Kicsit megijedtem, mert a Closti papírján rajta van, hogy pajzsmirigygondokkal nem lehet szedni. :?

Meli, ezt a dolgot én se értem. Egyáltalán miért kell fogigátlót szedni short előtt? Nekem is short volt, de fogigátló nem. :roll:

Kisbuta! :(

Bella, drukközön.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most hogy visszaolvastam annyira rájöttem hogy meghosszabbította a fogigátló szedését 5 nappal mert nekem a ciklusom egyébként is hosszabb 32-33 napos.Ilyet a doki is csinált.Na nekem a 26 napon kezdődik a supre v. a deca.Utánna mensi lesz.

Kép
Kép
melánia

Rana:eddig ennél a dokinál nem szedtem fogigátlót.És nem short lesz.Az eddig volt.Most megpróbálja a longot.

Kép
Kép
melánia

Meli, végülis tök mindegy minek hívjuk. A lényeg, hogy a végén úgyis szurkáljuk magunkat, punkció lesz, aztán meg beülti. :wink: És ebből lesz a kisbaba. :lol:

skrisz72

rana:most kezded a stimut.Én nem ismerem azt a menopurt.Még sose kaptam.

Kép
Kép
melánia

Meli, szeretnél új vonalzót?

skrisz72

skrisz:tudom csak már olyan ideges vagyok.

Kép
Kép
melánia

skrisz:hááát nem is tudom.A múltkor is nehéz ügy volt.

Kép
Kép
melánia

Hányadikán veszed be az utolsó fogigátlót? Mikor szúrsz először?

skrisz72

Okt.19.veszem be az utolsó fogigátlót.20-án uh.Szuriról még semmit nem tudok. :cry:

Kép
Kép
melánia

Meli,
az úgy volt, hogy a fogigátlót azért kaptam, mert előtte minden hónapban túl aktívak voltak a petefészkeim. Az első stimumnál nem volt előtte fogigátló, a 10. napon meg már punkció volt, mert felpörögtem, de egy csomó petike éretlen maradt.
Most emiatt kaptam fogigátlót, hogy lelassuljak, és a 21. naptól kezdtem a suprét, még fogi mellett, igaz, nekem 28 naposak a ciklusaim.
Szóval nyugi, ha neked hosszabb a ciklusod, persze, hogy tovább kell szedni, teljesen rendben van ez így.

megvan végre a pajzsmirigy-kontroll eredményem. Számokat még nem tudok, csak telefonon beszéltem a dokival. Az eredmények jók lettek, az L-Thyroxint viszont emeltük napi 1 egész tablettára.

Kép
kisbuta

Meli, akkor az lenne a legegyszerűbb, ha profilodban bemennél abba a részbe, ahová bemásoltuk a vonalzós szöveget. Abban csak a dátumot kellene átírnod 20081020-ra, és a szövegben az 1. ultrahang helyett 2. ultrahang lesz. Az egyest átírod kettesre. Ennyi az egész. Először csak a dátumot írd át, utána megnézzük, sikerült-e.

skrisz72

kisbuta:köszönöm szépen.Tudom már sokszor leírattam veled. :oops:
Na látod a pajzsmirigy is rendbe van!!!!! Minden rendbe lesz holnap. :lol:

Kép
Kép
melánia

skrisz:mit csináltam rosszul?

Kép
Kép
melánia

Mostmár átírtam mindkettőt és nem jó.

Kép
Kép
melánia

Meli!
Itt a vonalzód,az új,töröld ki a régit,és ugyanaz a menet,ezt beilleszted,és a legelejére teszel egy [ jelet.Tudod,alt gr+f betű.Ha nem megy,segítünk.

img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;95/st/20081020/e/uh/dt/6/k/7bcd/event.png[/img]
Vendég

Kösz nyuszi.Mindjárt probálom.

Kép
Kép
melánia

Krisz!
Lehet,hogy nem lehet belejavítani,mert akkor azokat a fura számokat is át kéne írni...vagy nem?
Dezsi!
Hajrá palástfű :D
Meli!
Az eisprung az a Dezsi peteérése :D ott van a vonalzóján,és pont ma van a napja. :D
Rana!
Hú,kezdődik :D de izgi :D én nem szerettem a clostit,remélem neked jó lesz. :wink:
Vendég

Nyulasz, lehet... :roll: Aszittem egyszerűbb...

Meli, ne felejtsd el a végén el is küldeni a változtatásokat.

skrisz72

Igen de sajnos nem akarja a nyitó zárójelet bevenni.

Kép
Kép
melánia

Meli,még hiányzik az elejéről a [
Vendég

Hogy hogy nem akarja?
Vendég

Hát mi sem értjük de kinyit olyankor egy ablakot.Valami más betűt kell kivenni belöle.

Kép
Kép
melánia

És ha a végén nem írod be az imgelött a per jelet./

Kép
Kép
melánia

oké,akkor a zárójel után a kis i betűt tedd vissza.

[mg]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;95/st/20081020/e/uh/dt/6/k/7bcd/event.png[/img]
Vendég

Kész.Jó így?

Kép
Kép
melánia

Ha neked is tettszik,akkor jó :D
Vendég

Tetszik persze.Köszönöm. :lol:

Kép
Kép
melánia

jé,nem írtam oda,hogy a 2. lesz.Ha gondolod cseréld ki,itt megint az i hiányzik
[mg]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;95/st/20081020/e/2.ultrahang/dt/6/k/88d3/event.png[/img]
Vendég

nyulasz:miujs veled?
skrisz:itt vagy még?

Kép
Kép
melánia

De ha unod,és másmilyet szeretnél?Na?
Vendég

Meli, itt vagyok, csak közben még dolgoznom kellett egy kicsit. :wink:

skrisz72

Már egészen belejövök.Tök jó. Miért unjam? Csinálni szeretnél újat?

Kép
Kép
melánia

Meli,bármilyet :D na?
Vendég

skrisz:mit dolgozol ha nem titok?

Kép
Kép
melánia

nyuszi:aranyos vagy.Na?
Csinálj egyet.Rád bízom.Jó? Meglepetés lesz.

Kép
Kép
melánia

Jól eltököltök csajok megint Meli vonalzójával. Krisz nekem a tiéd tetszik! :twisted: :lol:

Nyulasz neked miért nem jött be a Closty???

Kisbuta, hát nekem nem kéne fogigátló, hogy lenyugtassák a petefészkeimet, mert így is olyan lusták, mint a lajhár. :(

Valamelyikőtök írta, hogy ha nehezen stimulálható valaki, akkor az biztos nem PCO-s?? És fordítva, ha vkit nagyon könnyen lehet túlstimuzni az hajlamos a cisztára? (Vagy valami ilyesmi) Jól emlékszem?

És még egy kérdés: tudom hogy a nagyon hosszú mensi az gáz, de a nagyon rövid is? Képzeljétek, mióta a metet szedem (két ciklus óta), összvissz két nap alatt lemegy piri, ebből csak egy nap az erősebb vérzés. :shock: Eddig nekem minimum 6 napig eltartott (barnázással együtt, most meg az szinte semmi). Most akkor örüljek vagy ez pont hogy rosszat jelent??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép
Kép
Kép

tettszik valamelyik?
Vendég

Rana!
Nekem látászavart okozott.
Vendég

Hát talán a középső. De ari vagy hogy itt dolgozgatsz nekem.

Kép
Kép
melánia

Rana, már javítottam. :lol:

Meli, egy bankban dolgozom. Serényen. :lol:

skrisz72

Nyuszi:de inkább ami most van az a legjobb talán.Bocs.

Kép
Kép
melánia

Nyulasz! Jaj. :shock: Mondjuk látni nem annyira akarok a kövi két hétben, ha lesznek tőle szép kövér petikéim.... De tüszőid lettek tőle azért, vagy annyira gáz volt, hogy le is kellett vele állnod?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
hihi, hát majd a Closti felpörget, sokan spontán is megbabásodnak tőle :wink:

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?