Sziasztok!
Itt vagyok, csak du aludtam egyet én is, amikor Csenge aludt, utána meg átmentünk anyósomékhoz, kihasználtuk a jó időt, egy kicsit megfuttattuk Csengét. Most is majd leragad a szemem, pedig nálunk nem is volt éjszakai 4 kelés.
Viki, jól vagyunk, bár néha egész jó kis jóslóim vannak, de elmúlnak. Lackóhoz tényleg kell az izom... Ha ilyen ütemben nő, Ő lesz a király a játszótéren tavasszal.
Bejcsi, grat a csajszihoz! Mi volt ma?
Kriszti, várunk még azzal az sms-sel.
Bár valami erős hidegfrontot mondanak holnapra...
Csengének is vannak ilyen napjai, hiába játszunk, semmi nem jó. Attól vagyunk már ki teljesen Robival, hogy állandóan az állataival meg a babáival kell beszélgetőset játszani. Vagyis két kézbe 1-1 valami, és akkor beszélgetnek, boltba mennek, vonatoznak, esznek stb. Ezt képes 1 órán keresztül is játszani. Mit mondjak, néha nem túl szórakoztató.
Ja, és ha közben nem úgy fogjuk a szereplőket, ahogy elképzeli, akkor ránk szól: "hogy fogod azt, te???". De azért ezzel sokat tanul, mert ilyenkor a ki mit is eszik, hogyan kell viselkedni dolgokat azért elismételjük rendszeresen.
Ne ijesztgess azzal, hogy már a dackorszak jön!!!
Tündi, tényleg jó sokat spóroltál így. De ha valaki ügyes, akkor az meg is érdemli!
Zsuzsa, tejpép szerintem is korai még, de ha a gyerekorvos, védőnő azt mondta, hogy OK, akkor biztos lehet. Én is inkább tápit adnék, ha már kell valami. Mondjuk nálunk Csenge összesen két kanállal nem evett meg soha tejpépet, mindegy volt, hogy híg vagy sűrű. Egyszerűen nem jött be neki. Inkább gyümölcsözött. Most bezzeg gyümölcs nem kell, inkább tejbegríz, tejberizs csúszik.
Buci, mekkora mázlista vagy ezzel a jól alvó gyerkőccel! Csak maradjon is így! Nálunk is volt 3 hónap ilyen időszak, aztán a fogzás ezt szépen el is intézte...
Visszatértünk az éjszakai szopihoz. Remélem, nálatok ez nem lesz így.
Na, lépek lányok, fürdetés van! Igaz, hogy apa intézi, de az öltöztetés utána az enyém.