Új privát üzeneted érkezett!

Nahát :shock: most ennek örüljek :?: :roll: na jó,kis öröm is öröm :D
Vendég

Estike: rendben! :wink:

Szezso: valamit akartam neked is írni,.....ja igen, megvan! Igen, péntek! Köszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyuszi, igen örüljél a laptetőnek, mert legközelebb szükséged lesz rá! :lol: Laptetőből sosem elég. Raktározd el! :wink:

skrisz72

Kaptam néhány csillagot a vérvételre és vizeletvizsgálatra. Nem tudom mindet megfejteni, de az tuti, hogy vashiányom van . meg bacik a pisiben. A többit még "kódolom". Ezzel most menjek vissza a házidokihoz?

Kép

Kép

*puszedli*

Belgyógyász a szomszédom: átvittem neki a leletem, nincs nagy gond. 1-2 eltérés ami van, az épphogy tér el, nem gázos. :D A vashiányom nem gyenge (tehát ettől van a hajhullásom is), úgyhogy azt pótolnom kell. (már a vasraktárom is kimerülőben van, olyan alacsony). A vizeletet azt elrontottam. :oops: Nem ittam vizet se este óta, így besűrűsödött a vérem, ezért volt zavaros valószínű. :roll: Ismételnem kell rendes folyadék mellett, 1 pisiből, annak is a közepéből. Remélem az már bacimentes lesz.

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Csibe, boldog szülinapot! :lol:

Puszi: mit fogsz szedni vashiányra? Minél hamarabb kezdd el, eltart egy ideig, míg helyrerázódik. De ezt a házi belgyógyászod is biztos mondta :lol:

Nyulasz: mindennek örülni kell! :-D majd jó lesz valamire :-D ez a laptető is :-)

Hajnoca: nekem is mindig gyomorra (v. epére) megy az idegesség. :?

Kisbuta: minden oké lesz!!! Nagyon drukkolok! Mindig gondolj arra, amit Apa mondott! :wink:

Én tegnap használhatatlan voltam. Csajos este volt a barátnőimmel, egy jó kis fejfájással indítottam, mellette görcsöltem is, majd jól elálmosodtam. Nem sok témához szóltam hozzá :lol:

Ja, és tegnap este ünnepélyesen elcsomagoltam és a fiók mélyére süllyesztettem a hőmérőmet :lol: Nem lesz rá szükségem úgysem, pár évig biztosan :lol:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Csibe,
Boldog születésnapot.

Puszi,
elvileg én is vashiányos vagyok

Tobi, Krisz, Szezso, Kisbuta
+++++++++++++++++++

Dezsi
hogy vagy?
Vendég

Sziasztok,

Bella, Szeszo köszönöm :lol: :lol: .

Bella ma, hogy érzed magad? Mennek a drukkok++++++++++

Puszi engem is érdekel, hogy mit fogsz szedni vaspótlásra.

Kép

csibe
csibe32

Tobi, Krisz, Szezso, Kisbuta
+++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Szarul, de büszkén. De már nem akarok többet nyavajogni itt nektek. Szombaton tesztelek aztán majd kiderül.
Vendég

Bella! Drukk hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vashiányos kislányok! Ismeritek a Krauterblut-szirupot?

Keressetek rá: www.vita.hu/webaruhaz/termekek/1880

Szurizók! Boldog további szurizást, remélem hamarosan csatlakozhatom.

Kisbuta! A szorongás természetes és kivédhetetlen, igazad van, életed nagy eseménye zajlik

:lol: :lol:

Kép
estike66

Kép
estike66

Bellácska! Szombaton hányadik napon leszel? És lesz vérvételed. Különben pedig tudod, hogy itt mindíg meghallgatásra találsz :) , legfeljebb jön a sejhajbabillentés :lol:

Kép
estike66

Szezso, nagyon ne tedd el azt a hőmérőt, mert a babáknak mivel méred majd a lázát, ha esetleg betegek lennének ne adj Isten? :P

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot!
Csibe!
Micsoda megújulás :D új avatar,új vonalzó :D szülinap :D
Azt kívánom,hogy ez legyen életed utolsó szülinapja gyerkőc nélkül :wink:
Kép

Bella!
Drukkok mennek,babáknak üzenem,hogy kapaszkodjanak!
Szurkálóknak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Babim: jé, tényleg :lol:

Csibe: marha jó a baromfiudvaros új avatarod :-D

Bella: itt nyugodtan picsoghatsz :wink: Dezsi is azt mondta, hogy ide jár pszichológushoz :lol:

Estike: ez a szirup tök jó lehet, gondolom a gyomrot sem bántja úgy, mint a tabletta. Te szedted?

Amúgy szerintem ezek a recept nélkül kapható készítmények tuti jók, de csak enyhe vashiányra, vagy megelőzésre.
Nekem volt olyan mértékű vashiányom, hogy vénás injekcióra kellett volna járnom. De mivel ezt nem tudtuk kivitelezni, valami receptes tablettát kellett szednem, fél évig :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csibe!
Nekem az avatarodról az én elment a vásárba félpénzzel... című gyermekdal jut eszembe, mert a sógornőm kislányának már vagy ezerszer el kellett énekelnem! :lol: tyúkom mondja kitrákotty... :lol: Remélem hamarosan Te is énekelheted a babádnak! :lol:

Szezso!
Helyes, le a hőmérővel! :lol: Én fél év után most halásztam elő. :oops:

Hajnoca!
Hát persze, hogy sikerülni fog a vizsgád!!!! Aztán félhetünk, ha mész forgalomba! Még jó, hogy jó messze lakom! :lol: :lol: :wink:

Bella!
Nem nyavalygás! Mikor is volt a beültid? Bocs, de elfelejtettem. :oops:

Dezsi!
Hogy van a hasfájásod?

Puszedli!
Te mikor is kezdesz? :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
átmentem javas (fűves)asszonyba :D lekopogom, hogy jól vagyok, iszom azokat a fűveket (teának) + vörösáfonyás kapszulát...
és tudjátok mi? Egyszerűen most olyan bizalmam lett a füvekhez, hogy most iszom a beültikor szokott palástfűvemet is. Ugyan már kirügyeztem, tehát lezajlott tegnap-ma az "Eisprung" :D , de úgy érzem, hogy jövő hónapban sikerül spontán bebabásodni. Most olyan kedvem lett az egészhez! :shock: :?:
(gondolom ez csak fellángolás :roll: )

Bella!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szombatra egy kalappal! én nagyon bízom benned :!: :wink: ne hagyj cserben! :!: Tudod, hogy én is blasztókra hajtok :)

Nyulasz!
:D olvasod a vonalzóm :?: :lol:

Csibe!
Tetszik a váltás :!: :wink: megújult Csibe :lol: hajrá :!:

Zsófi!
nem csinálsz vonalzót :?: most akkor így meg kell kérdezzem, hogy hol tartassz a spontán babásodásban? Középidő? Tesztközeli állapot?

Szezso!
tényleg ide kell írni, ha bibi van :D én tényleg megmondtam :D :lol:
dezsina

Dezsi,
nem hagylak cserben, de Te is tudod, hogy nekem a múltkor is blasztók voltak:(

Esti,
szombaton ET+13. napon leszek, tehát, amit akkor mutat a teszt az biztos lesz már.
Most csak azt nem tudom eldönteni, hogy ha negatív lenne szerintetek akkor is elmenjek vérvételre?

Zsófi
A beültim 09.28-án volt.
Vendég

Lányok
hol található az a Fülöp dokis oldal?
Vendég

Bella!
Tudom, de most ez más! :wink: ennek sikerülnie kell :!:
és szerintem menj el vérvételre akkor is, mert "nekem a dokim azt mondta, hogy ET+17 nap és ha akkor nega, akkor nega" ezt már leírtam :) De Neked ott lesz a + csík! irgum-burgum :!: :twisted:
dezsina

Bella!
Szerintem menj el akkor is. Én hallottam már olyat, hogy teszt nega lett, vérvétel meg pozitív. Van akinek a 100-as hcgt sem mutatta a teszt! :shock: :lol:

Dezsi!
Nem tudok vonalzót csinálni, mert nem tudom mikor kezdődött a ciklusom. Amúgy szombaton tesztelek Bellával! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: szombatra egy kalappal!!!! :-)

Dezsi, a Sárkányfűárus :-D A füvezés legális? :roll: :lol: :lol: :lol:

Bella: még 1 szavazat a vérvételre!!! :-D Az a tuti, nem a teszt :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
azt tudnod kell, hogy nemhiszeksemmitben típus vagyok :D Ezért nagy szó nekem ez most. :D :lol: :lol:

Zsófi!
akkor Neked is egy nagy kalappal!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Bella!
hallottad a parancsokat! :wink:
dezsina

Sziasztok!

Puszedli, jól értem, hogy a vizelet vizsgálat előtt sokat kell inni? Csak mert holnap megyek, de ezt még nem hallottam soha, hogy befolyásolhatja az eredményt.

Dezsi, csak így tovább! Vidáman és optimistán januárig, illetve még utána is legalább 9 hónapig. Ja, és még azután is.

Bella, ez nem nyavajgás, ilyenkor minden rezdülésre aggódni kezdesz, de ez normális. Kitartás ++++++++++++++++++++++

Mindenkinek küldöm az enerdzsit ++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Nyulasz köszönöm :lol: :lol:

Dezsi csak így tovább :wink:

Bella, ha BMC-és lennél ma kellett volna vérvételre menned. Izgiiiiii :wink: .

Kép

csibe
csibe32

[quote="bella06"]L írta:bella06ányok
hol található az a Fülöp dokis oldal?
Vendég

Petne!
enerdzsi átjött :) Nem is tudom :roll: Talán azért örülök ennyire, mert nem fáj a poci :roll: :?:

Csibe!
fellángoltam... :) remélem tovább tart mint egy nap :?
dezsina

dezsina

Petne: állítólag igen. Igyál sok vizet!

Zsófi: pénteken lesz az 1. szuri (Supre).

Bella, Zsófi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én vasra Eisenkrauter Kraftot iszok, recept nélküli gyógyszirup kismamáknak. :lol: (hasonló, mint amit Estike belinkelt) Még a hajhullásra vettem, de ezek jól tettem, a vashiányom miatt hullik a hajam. :roll:

Nem tudtam ma elmenni újabb beutalóért vizeletre, holnap du. megyek csak. :( (de ma néztem a pisim, tök szép, nem zavaros. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
ez igazán jó hír! :) mármint, hogy nem zavaros!!! :D
dezsina

Dezsina: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok, én úgy tudom, hogy vizeletvizsgálatnál a reggeli első pisi kell, abból is a "közepéből". A sok vizet vérvétel előtt kell inni, mert a vér besűrűsödik, és nem tudnak vért venni. Velem ez meg is történt.

Bella, továbbra is nagyon drukkolok. Ha nem jön meg a mensid, de a teszted esetleg nega lenne, akkor is menj el vérvételre a 14. napon. A tesztek nem százasak...+++++++++++++++++++++

Csibe, nagyon klassz az új vonalzód. Én csakis miattad nem választottam, pedig nagyon tetszett már régebben is. :wink:

Puszi, nem akarlak elkeseríteni, de az én pisim is tök tiszta volt, és mégis tele volt kóli baktériummal. De nem gond, mert 1-2 hét alatt megdöglenek az antibiotikumtól. :lol:

Kisbuta, hogy vagy ma?

skrisz72

Sziasztok!

Bella, vérvételhez húzz be még egy szavazatot!

Reggel voltam vv-en, most megyek majd vissza a konzira. Remélem kezdhetünk.

Kisbuta, mizujs?

Csibe nagyon jó a szülinapi avatar és vonalzó! Személyre szabott! :)

Puszedli! Pisifotó? :lol: :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csibe, elfelejtettem: BOLDOG SZÜLINAPOT!

skrisz72

Rana: :twisted: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Szezso!

Én nem ittam még, de hallottam jó tapasztalatokat.

Dezsi! Én is tök hiszek a füvekben és fákban ( naná, hisz erdész vagyok, vagy mi), és egészen jól alkalmazom őket. Már nem szladgálunk dokihoz minden szirszarral és ez szépen átragadt a tágabb családomra is. :)

Bella! Vérvétel :!: Egyértelmű.

Csibe! nekem is tecccik a fészekalj kiscsibe. Döntöttél?

Kép
estike66

Sziasztok.

Megjöttem a dokitól.Hát vegyes érzéseim vannak.Szóval fogigátló mellet ovuláltam.A petefészkek ennek ellenére lustiznak.Úgyhogy meghosszabbította a fogigátló szedését Okt.19-ig.20-án kell mennem újra.
Én már azt hittem hogy kezdhetek valamit majd szúrni de semmit nem kaptam /még egy doboz fogigátlón kivül/.
Akkor most hogy lesz ez long protokoll????? Már tiszta ideg vagyok.Megint lehet várni.Papírom meg így nincsen a házidokimnak csak az amit a múlthéten kaptam a nődokimtól.Az meg ki tudja hogy elég-e neki hogy táppénzes maradjak.
Jövőhéten temetés is lesz gondolom.Gondoltam már arra hogy visszamegyek dolgozni de hogy.
Mondjam azt hogy jöttem de temetésre majd el kell mennem és utánna megint orvoshoz mert kezdem a lombikot.Úgyhogy csak max 1hetet dolgozom aztán itt sem vagyok.
Jaj,nagyon nyögve nyelősen megy ez a dolog.Ráadásul megkérdezte hogy mikor akarok kezdeni.Hát ezt még most sem értem. :shock:
Hát már szedem a fogigátlót.

Kép
Kép
melánia

Csibe:Boldog szülinapot!!!!!!!!

Puszedli:bocs,téged még nem is üdvözöltelek itt. :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Lehet, hogy én tök hülye vagyok a kérdéshez, de longhoz miért kell fogigátló? Ezt nem értem. :roll:
Házidokiddal nem tudod megbeszélni, hogy kiírjon. Az enyém olyan rendes, simán kiír, annyit kérdeznek az aszisztensek, hogy mennyi ideig akarok tp-en lenni, mert olyan betegséget keresnek hozzá. :lol:

Rana!
Pisifotó! Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi:longhoz nem értek még ez lenne az első.Egyébként meg a 7. stimu.
Az elözőnél nem volt beültim így aztán mensikor már kaptam is a fogigátlót a petefészek pihentetése miatt.És most itt tartok.

Kép
Kép
melánia

Csibe! Nekem ez a mese jutott eszembe az avatarodról :-D

Kép
Na, ki találja ki, hogy melyik ez a mese? Annyit segítek, hogy a kakast Marcinak hívják :wink:

Puszi: mennyire alacsony a vasad? Elég rá az a szirup? :roll:

Rana: kíváncsi vagyok, mit mondanak, és drukkolok a kezdéshez! :-)

Meli: én nem értek ehhez a fogamzásgátlós dologhoz :roll: a long az egyik ciklus kb. 22. napjától kezdődik, hormonrendszer-leállító szurikkal, aztán a mensi után ehhez csatlakozik a stimuláló szuri. Azt sem értem, hogy ha ovuláltál, akkor hogy lustizhatnak a petefészkek??? Ezt vérvételből állapították meg?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Meli! Ez tényleg nagyon furi. Sietve hozzáteszem, hogy még sosem fogigátlóztam, tehát lövésem sincs, cak amit itt összecsipp.

KisVukk :?: :?: Az már benézhetne hozzám is, akár tartósba. :D

Kívánás megvan. KV-t egy idő óta hanyagolom, de most majd megdöglöttem érte, szereztem. :lol: :lol:

Kép
estike66

Bella! +++++++++++++++++++
Zsófi! +++++++++++++++++++
Kéne már egy pozitív teszt, lányok!

Szurizók és Skrisz! ++++++++++++++

Dezsi, jobbulást! Még a végén és is teás leszek, ha már téged is meggyőzött, akkor biztos nem placebo! Hajrá Eisprung!

Nyulasz :D

Rana, Meli, Estike, Petne, és mindenki! :D Drukk amihez éppen kell!

Én ma nem voltam sokkal nyugisabb, igazából arra jutottam, hogy ha csak a lombik miatt kéne aggódnom, azt még tudnám kezelni, de mostanában kicsit összejött minden, és együtt ezek már sokak. Besokkaltam. De igyekszem csak a lombikra összpontosítani, ma este aktív pihenő.
Köszi a drukkokat. Hát, meglátjuk, mi jön ki ebből a stimuból.

Kép
kisbuta

Dezsi, nekem is ma van Eisprung. Vagy csak holnap lesz? Phene érti. Akkor együtt babásodunk! ;)

Kép
kisbuta

Melani!
:shock: hát én ezt nem értem. Háromszor volt longom. Soha nem szedtem fogigátlót akkor :roll: A 21. napon kezdtem szúrni a leállítót és az új ciklus 3. napjától a stimulálót :? úgyhogy ezt tényleg nem értem... és ha nem működik, akkor hogy ovuláltál :shock: :?:

Kisbuta!
ez nagyszó, tudod, hitetlen kutyi vagyok :D De ha a fűvezés alatt mégis sikerül, akkor fogom ajánlani mindenkinek :!:
és miröl beszélsz itten :D Eisprung :?: neked holnap lesz a Gigaeisprung!!! Remélem 10nél is többen lesznek :!: :wink:

Estike!
akkor Te igazi javasasszony vagy :D
dezsina

Sziasztok!

Bella

Azért én is azt mondom a vv. a biztos! :wink: Nagyon drukkolok!!!!!

Csibe

Kép

Dezsi

Örülök hogy jobban vagy!!!!! :D

Tücsök

Szerintem el kellene menned egy góckutatásra, hiszen olyan sokszor jön elő neked ez az arcüreg gyuszi! :evil: :shock:

Nyulasz

Hogy vagy? :wink:

Estike

Erdész a végzettséged? :wink: A Páromnak is! :D

Melánia

Sajnálom a barátodat! :( :( :(

Kisbuta

Nagyon drukkolok a babásodásodhoz!!!!!! :wink: :D
Sajnálom a nagynénédet! :(

Krisz

Hamarosan eljön neked is a kezdés ideje! :wink: Drukkolok!!!!!

Petne

Szerintem is vegyél kicsit vissza a munkatempóból, lazíts!!!!!!! :wink:

Loláról mi hír????????????????? Már lehet hogy meg is volt a punkciója? :shock: :roll:
Vendég

Kisbuta!
Szerintem jövő szombaton mehetsz vonatozni...de ez csak az én meglátásom,dönts ahogy érzed magad.Holnap punkció,jajj,nagyon izgi :D
Bella!
És véletlen nem teszteltél?Tényleg kibírod szombatig?Te egy hős vagy!És persze vv-re menj el,ne úgy mint én!!!
Dezsi!
Van olyan tea is,amit eisprung után kell inni.És akkor nem kéne a következő ciklusig várnod,ebben a hónapban tesztelhetnél egy szép zebrásat!Ki tudja,mi lesz jövő hónapban,kitart-e a lelkesedésed?Hajrá!
Meli!
Sajnálo,hogy még várni kell...remélem meg tudod oldani a háziorvosoddal.Mond el neki,miért kellene otthn maradnod,most úgyis járvány van,vagy jön,biztos tud mivel otthon tartani.
Vendég

Meli, akkor neked nem is long protokollod van, hanem short. Én szedek most fogigátlót 16-ig. Félidőben mentem UH-ra, hogy megnézzék van-e ciszta, és hogy tényleg nyugalmi állapotban vannak-e a petefészkek. Ha tök nyugiban vannak, akkor nincs ovuláció. Ezek szerint a tiéd még működött. Ezért nem értem, miért mondta a doki, hogy lusták... :roll:

skrisz72

Meli,
A fogigátlós az mindig short protokoll. Sőt van olyan orvos, aki két hónapig szedeti a fogigátlót. Nekem is volt már olyan, hogy vagy kevesebb, vagy több ideig kellett szednem.

Nyulasz,
nem teszteltem, én nem vagyok tesztelős fajta. Kibírom. :)Szombaton tesztelek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?