Új privát üzeneted érkezett!

Te csajszika! Hogy tudok én akkor képet feltötlteni?? Azaz hogy tudok kicsinyiteni?? Mert odáig eljutok simán lazan, hogy profil-->tallozás --->kiválasztom a képet---->feltöltés utána meg gondolkodik a gép és kiírja, hogy nem lehet x-nél nagyobb a kép! Na itt vagyok elakadva!! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Laptetűűűűűűűűűű!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja egyébként a hétfői hosszuzás miatt kapok 2 nap szabit is! Az eggyiket most használom ki hétfön, mert ugye megyek fogdokihoz! Ezért ez nekem nem is volt olyan nagy áldozat!
Na most már tényleg iszom egy coffét, mert fáj az az okos kis hülye fejem! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Kuzsanna: Te hova jársz vérvételre? A cspeeli sztk-ba? Oda nem kell beutaló? vagy most akkor ez nem hormonra vérvétel?


Nócika: fessétek a falat olyan szinre a kisszobában ha jön a gyerek csak elég legyen disziteni. Legyünk oprtimitsák és akkor pár hónap múlva felesleges lenne újra festeni.
Legyen krém szinű vagy sárga. Aztán ha jön a baba akkor csak a neméhez illő bordürrel diszititek a szobát.
A nappali milyen szinű lesz?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu! Ebben igazad van! Tényleg elég lenne most szépen kifesteni és akkor meg csak disziteni! Egyébként mi is sárgára gondoltunk, de sem nekem sem apácskának nem jututt eszünkbe a bordürüs megoldás! :oops: Tudtam én, hogy majd ad nekem valaki egy jó kis ötletet! Amugy a nappali narancssárga azt nem változtatjuk, mert a mi szobánk és a baba szoba fala lett kiütve. A mi szobánk pipiacs színű! De most valahogy a sok por ami szállt a fal kiütésénél attól olyan csunya, hogy az csak na! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsum! Hova tüntél??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Lassan nekem is készülnöm kell!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Nálatok már lassan etse lesz! Hogy telt a napod???? Merre jártál??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
Igen, elég messzi és szerencsére nem is olyan nehéz.
Hát ami a képeket illeti, Zozka elfelejtette feltenni a programot :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval marad az átküldöd, én lekicsinyítem és visszaküldöm dolognál. Bocsika. Legközelebb tényleg megkapod. Itthon rákérdeztem és akkor mondta, hogy elfelejtette. Jó estést nektek, aztán ha kész, lecsekkoljuk!!!!

Csucsu
!
Ez most sima vérvétel volt. Kértem teljes vérképet és pajzsmirigyet is. És a körzetisem asszisztense veszi le nekem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Valami gond van a vonallal, mert folyton azt írja, hogy Címnem található és elszáll, amit írok!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Semmi baj! Majd akkor lesz igazán esedékes, ha kész a kandalló! majd akkor szeretnék felrakni képet! Jó???? Meg persze, ha nem baj! :roll: :oops: :oops: Meg bár csak ott tartanánk, hogy már le lehessen csekkolni! De tudom azt hogy a hétvégén már igen közel leszünk a végéhez!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Super!!!!! Tök jó,hogy ilyen szépen haladtok vele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg megint társasozhatunk mjad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó volt a múltkor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika: És még van diszitési megoldás. Sajna nem tudok képet felrakni de talán Zsunak ha átküldöm akkor felteszi nekem , hoyg lásd mikkel van diszitve a lányom fala.

Szóval amig a kép nem lesz fent leírom. A lányom kerianyuja olyannal foglalkozik, hogy nikecell amivel a házakat szigeteleik ki vannak vágva és festve. Minden máretben és mintában. A lányomnak lányos dolgai vannak. Fifi a meséből, eperke ez egy mesefigura, póniló, meg virágok.
Ezek vannak megfestve és mintázva. Bárki jön hozzánk csak csodálja mert tényleg szép és nem is drága.
Vannak fiús díszek autók , repüklők meg minden ami szép. De igy leirni nem lehet. Ha valaki felteszia képet akkor szivesen átküldöm.
És látni lehet majd miről beszélek.

Kép
csucsu05
 
 


Zsuzsuka! Oké egy nagy társas banzájban benne vagyok! Majd szolj, hogy Ti mikor értek rá!!! Rendicsek!!! Amugy nehogy azt hidd, hogy gyorsan haladunk! Mert én azt hittem, hogy 2-3 nap alatt végzünk! Most ugy élünk mint a cickányok! Komolyan minden butorunk a nappaliban van bezsufolva! És én rohadtul nem nagyon tudok addig csinálni semmit míg nincs kész az összes furás faragás! és én ettől kikészülök teljesen!!!!! :cry: :twisted: :cry: :twisted: :evil:

Csucsu! Rendben! Szívesen várnám a képeket! Nagyon szeretném öket látni! Remélem Zsuzsuval megbírod beszéélni, hogy tegye fel neked őket! Nagyon kivi vagyok! Biztos tényleg nagyon aranyos lehet! Meg az is biztos, hogy nagyon egyedi! Szoval epekedve várom!!!! :shock: :D :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na most megyek bundátlanitok aztán még belesek eggyet indulás elött!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: Oké amint Zsu ir megkérem tegye fel a diszeket.
Igérem ha babásak lesztek és tetszenek a diszek ami van vagy 200 fajtában és szinben akkor a barátnőmtől beszerzési áron megvehetitek. Amúgy nekem az 5disz a falon volt talán 8000Ft. A bordür is annyi. Igaz én szeretnék még bordűrt is a falra. ezést jó az egyszinű fal mert lehet variálni.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Küldd át nyugodtan, felteszem én!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


NAgyon felcsigáztál ezekkel a mintákkal!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Máris küldöm.

Bridget: Merre vagy?? Hiányzol!!!!!!!!!!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Kuzsanna: na elküldtem a képeket igaz másodjára mert a grófnő itt kalimpált a gépen és képek nélkül ment el az első üzi.

Kép
csucsu05
 
 


MEgjöttek a képek.... eszméletlenek!!!!! Mindjárt fel is teszem őket.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bár bevallom élőben szebb szerintem. valamiért nem adja vissza gép a szineket. Lehet sötét volt a szobában mert éppen nagyon be van borulva kint.
De ha eljöttök élőben megnézhetitek:)

Kép
csucsu05
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csucsu!
Én nagyon szívesen megnézném élőben is :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: Én nyáron is mondtam , hogy gyertek el bármikor szivesen látlak Titeket.
Csajok tényleg ha van kedvetek akkor szivesen láttlak titeket.

Bár Bridget most ezért nem repül haza tudom de ha majd itthon lesz akkor:)

Azért a diszeken látszik illetve csak az utolsón a kisvirágon, hoyg van rajta egy kis sérülés. Na ez a költözéstől van. A többi mondjuk nem sérült csak ez.
Nekem az eperke tetszik nagyon aranyos.
De vannak írtó jó fiús diszek is. Cersenyautók meg ijenek.
Igazából én nem is válogatok csak a keresztanyjának mondtam mit szeret a lányom milyen mesét és abból hozzon. Megnézni képtelenség mert dönteni nem lehet.

Kép
csucsu05
 
 


Keresztfiamnak Micimackó és társai voltak a falra ragasztva és folyton nekik dumált peluscsere közben.... imádta őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha olyan egyszerű lenne össze hozni egy találkozót.....de igyekszünk majd.... más nem, apa nélkül....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: oké ahogy majd leszidőd. Persze tudom én mindig rohanunk valahova és nem egyszerű.
Amúgy Szabina is mindig dumált a diszekhez a régi házunkban a pelenkázónál voltak ezek a diszek.
Még szeretnék én is a szobába egy párat venni neki.
Amúgy én gyurmaragasztóval tettem fel a falra azt bármikor le lehet szedni.

Kép
csucsu05
 
 


Itt vgyok.... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bocsi csajok de reggel nem birtam felkelni koran mivel fel 4kor meg forgolodtam :twisted: Szal 11kor keltem hajmosas es indulas suliba...utkozben vettem kajot,csinaltam fenykepet a diakigazolvanyhoz :roll: Meghat kikellett deriteni melyik osztalyban kezdek 8)

Suli meg 5ig volt aztan meg kicsit maradtam...hazametroztam,vettem kajot utkozban vacsinak...es vegig olvastalak titeket...szal most vegeztem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: De jó, hogy jöttél:) ÉS milyen volt a suli??

Kép
csucsu05
 
 


Na latom pont most ment el mindenki szal akkor irok
Suliban mar ngyon izgultam...az osztaly oke...2feher ember van rajtam kivul a 20bol :? De itt senki sem kezdo :shock: A szunetben kerdeztem is a tanarnot,hogy en a kezdok legelsojebe szeretnek menni :roll: :oops: azaz szerettem volna...mert bar 100%ig ertettem mindent amit mondott a ragozassal problemaim vannak es 1-2anyag is kimaradt nekem anno :roll: Erre mondja,hogy a teszt amit irattak velem aszerint en ide tartozom...ez a kezdok 2.csoportja :roll: Vegulis nem valami okosak ahogy elhallgattam oket...csodalkozom is,hogy-hogy leptek a 2.csoportba :lol: Na mind1...ugy van,hogy 1hetig jarsz es egy het utan szolni kell hogy erzed magad...tul gyors itt vgy tul lassu....vgy megfelel!Es akkor aszerint atraknak :wink: Igen am de en meg holnap megyek aztan 1hetig egesz jovoheten nem :? Ugyhogy nem tom mi lesz...azon gondolkodtam,megveszem az 1.szamu konyvet atnezem es ha azt szerintem tudom akkor megyek ezzel az osztallyal tovabb...de ha nem es meg 1 hetet hianyzom is haat nem tom :roll: :oops: Mindenki ngyon fiatal....20-25koruli...es Azsiaiak a legtobben...ami vegulis nekem nem baj...bar a kiejtesuk hagy kivetni valot :lol: de azokat latok nap,mint nap...remeltem tobb feher ember lesz :roll:

Szal en ugy tudok majd jonni,hogy suli elott akkor ugye senki nincs hacsaknem hajnal 2-3fele ki nem szallsz az agybol :lol: :lol: Aztan ilyen 11- 12 korul tok bejelentkezni...azaz teli idoszamitasnal mar 8ora elteres lesz :!: ami azt jelentei mar 10-11korul itt lehetek...de persze leckem is lesz meg tanulnom is kell de majd kozben tok jonni 8) egeszendu.4-5 az a max akkor azert itt mar ngyon keso van :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Mindegy mikor irsz csakirjál magadról mi van veled. Azt később is eltudjukolvasnimax csúszásban lesznek a válaszok. De akkor is tudunk egymásról:)

Kép
csucsu05
 
 


Igen jelenleg en is asszem visszalapozok lejegyzetelem aztan irok..csak,hogy kine hagyjak mit is szeretnek :lol: Mert a memoriam nem 1szeru mostanaban :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: No probléma. Én is néha elfelejtek egy csomó dolgot.

Kép
csucsu05
 
 


Na minnya varjal 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
-Latom hianyoltal 8) :lol: A fali diszek marha jol neznek ki :shock: 8) 8) :wink: es a janykad szobajanak a szine naon tecc :D
-Az eskuvo elhalasztasa rossz omen? :shock: Ezt nem is tudtam :roll: ajaj...ne is mond amugy ugye egy csomoan mennek japanbol oda mert a fiu itt elt x evig....es csoportosan szerveztek a menetet mert ugy olcsobban kijott...hat gondolhatod :roll: Mi nem veluk szerveztuk de nekunk is megvannak...ilyenkor visszamondod es bizonyos szazalekot veszitesz....de de 3helyre van oda vissza jegyunk szal az igy mar nem keves :? :roll: Na mind1 ez parom nem erdekli....o tudja :roll:

Zsu
-Tarsasozni en is en is.....iiiiimadom a tarsasjatekokat 8) :lol:
-Megjavult a gep vgy miert szallt el mindig mindened? :shock:
-Vervetel az jo?Miert csinaltattad?Csak egyszeru lecsekkolas kepp? :roll: Nekem a nyaron csinaltak ilyet tod amikor az ejszakai izzadasommal elmentem a dokkerhez :roll: mindenem jo volt :D
-A fulem meg igen is fustolt :lol: most ha ertenek a kepek modositasahoz megcsinalnek egyet neked igy... :lol:
-Doga???Mi a szosz....biblio....micsoda :shock: :roll: ez nekem kinai :lol: :lol: :lol:

Noci
-uhu-n mi volt meselj 8) teged meg ugy neeeem neeeeztek meeeeg?!?!?!?!? :shock: Te eddig hova jartal nogyogyaszhoz :shock: :lol: EEErdekes :roll:
-Fogdokihoz oszinte reszvetem :x :?
-a 2szabadnap az jol jon majd :wink: csak ugy fustol majd a billentyuzet :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol:
-Gratula a laptetudhoz :wink:
-Kepet akarunk a kandallorol..lehet igy folyamatosan is ne varass maaa minket :twisted: :lol: :lol: :lol:
-Koszi a fagyikelyhet....bar tod az edeset en nem szeretem...fagyi johet de csakis citrom vgy sargadinnye :wink:
-Neveken mar en is gondolkodtam....gondolhatod micsoda kalamajka van itt mert nem hiszem,hogy magyar neve lenne...itt nehez kimondani a legtobbet...ugyhogy nezelodtem a japan nevek kozott is...haat 5perc utan abbahagytam :lol: :lol: :lol: :? Viszont nekem pl tetszik a "Virag" nev lanynak vgy "Brigitta" termeszetesen :lol: :lol: Viszont a Katalin mar hagyomany nem is tom miota es nekem is tovabb kene adnom pedig naon nem csipem :roll: :? Nem nekem valo na :roll: Fiunak pedig az apja neve 8) (Teruo) :wink:

Csinalok vacsit mer kilukad a gyomorom :shock: :lol: Aztan jovok kicsit bar van leckem :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az FBI-nak új igazgatót keresnek. Különféle tesztekkel kiválasztották a három legintelligensebb, döntésképes, stb. egyént. Egy utolsó teszttel a jelöltek elszántságát kívánják próbára tenni. Mindenkit külön behívnak, kezébe nyomnak egy hatlövetut és mondják neki, hogy menjen át a szomszéd szobába, ott van a felesége, lője le.
Behívják az első jelöltet, aki két honapja házas, és mondják neki a feladatot.
- Ezt nem tudom megtenni, csak nemrég jöttünk vissza a nászútról, szeretem a feleségemet, stb.
- Elbukott.
Behívják a másik pacákot, aki két éve házas. Az sem vállalja:
- A feleségem most várja a második gyerekünket, nem ölhetem meg a fiamat!
- Elbukott.
Jön a harmadik, aki már húsz éve házas. Szó nélkül átveszi a fegyvert átmegy a másik szobába. Hat lövést lehet hallani, majd jajgatás, sikolyok. Amikor a pacák visszajön kérdezik tole, hogy mi történt?
- Valami marha vaktöltényeket rakott a pisztolyba, ezért puszta kézzel kellett agyonvernem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Képzeld! A múltkor megmentettem Annát az erőszaktól.
- Hogyan?
- Hát meggyőztem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A válóperes tárgyaláson megkérdezi a bírónő a férjet:
- Miért kíván elválni?
- Azért mert a feleségem kurva lett - hangzik a válasz.
- Mi? Durva? - kérdezi a bírónő.
- Nem kérem. Kurva. K-val, mint kegyed...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No, kereskedelmisek! Így kellene ezt csinálni!
Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak.
- Van valami tapasztalata ezen a területen?- kérdezi a főnöke.
- Persze, én ne tudnék eladni ...
A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki a fiatalember önbizalma.
Az első nap után megkérdezi tőle:
- Na, hány vevője volt ma?
- Csak egy.
- Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Mennyi volt a bevétele?
- 210 325,65 dollárt.
- Mennyi???? Mit adott el?
- Először eladtam neki 1 pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem, hova akar horgászni menni?
Ő fel akart menni az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda kell egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra és vett egy duplamotoros Seawind-et. De nem volt biztos benne, hogy a Civic-je el tudja-e vontatni. Így lementünk a szalonba es eladtam neki egy Pajero-t 4WD kerékmeghajtással.
- Maga azt akarja mondani, hogy az az ember akart 1 horgot és maga a végén eladott neki egy hajót, meg egy autót?
- Háááát, nem egészen... Az Úr egy csomag tamponért jött be.. .
Erre mondtam neki, ha már a hétvégéje í gy el van baszva, elmehetne inkább horgászni.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idős házaspár gyémántlakodalmat tart. Este úgy döntenek, szeretkezni fognak. Néni bemegy a fürdőbe, hogy kicsit előkészítse magát.

Döbbenten nézi, hogy tiszta ősz a szőre... és gyorsan befesti feketére...majd befekszik az ágyba.Az öreg is kimegy a fürdőbe, de sehogysem akarodzik felállni neki.Fogja, két hurkapálcát tesz mellé és gézzel áttekeri, majd bemegy a szobába felhajtja a lepedőt és meglátja az öregasszonyt korom feketében...
- Mi van asszony? Kit gyászolsz?
- Hát... azt akit te hordágyon hozol... Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mar nincs erom pakolni almi vgyok :roll: Ugyhogy megyek agyba aztan reggel majd bepakolok....de utalom az uccso napra hagyni az ilyen dolgot :x :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Álmodj szépeket! :)

Amúgy nem is értem miért gondolták meg magukat az esküvővel kapcsolatban hisz tudták, hoyg sokan már leszervezték az útat. Szerintem itt nagyobb a gond mint mondják. Nem hiszem, hogy csak elhalasztják. Amúgy nem is mondták miért fújták le??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu egyenlore parom azt mondta,hogy a fiunak "postpone"-oznia kell az eskuvot nem tom mi az....de parommal nem surun beszelunk mert mikor itt du.5 van o akkor kell aztan megy meloba nem er ra trecselni marha sok a melo...meg emailezni se volt ma ideje :roll: De majd megtudom es megirom :wink: Csak nem valami akkora baj...mint irtam annyira nem erdekel a dolog...marmint,hogy nem utazunk :roll: (Meg jo,hogy parom nem tud Magyarul :oops: )Nem szeretek utazni foleg ez a hosszu ide-oda atszallassal....na szal nem banom :wink: Igy lesz majd egy utunk valamerre meg vissza szimplan... :) csak meg azt nem tom hova :? Most majd ezzel stresszel 2hoanpig...aztan az uccso honaban meg azert stresszelek mert utazunk :twisted: keeesz...jah napok ota mondom neki foglaljon nekem szallast arra az egy napra amig egyedul leszek :twisted: plusz kell a tobbi hotelfoglalas is ki akarom nyomtatni...es a fiu neve es teloszama akinek az eskuvojere megyunk.Mert en ugye innen egyedul megyek majd ott jol kikerdeznek a hataron...es az egy dolog,hogy van vizumom...de kell szallas,hol fogok lakni ,kihez jottem stb...csak ugy nem mehetek,hogy hat majd jon a baratom holnap es majd o tudja :twisted: :twisted: :twisted: A nagy tervezgetesei bezzeg ezzel utolso napig varat...mar tiszta ideg vgyok emiatt is...holnap meg megyek suliba...5kor vege utana meg 1000masik dolgom van es elkell mennem internet kavezoban kinyomtatni ezt a dolgot....

Erre ir nekem,hogy majd meglesz egyenlore majd csak penteken utazom :twisted: :twisted: :twisted: De konyorgom itt ma minnya csutortok :evil: :evil: :evil: ez tiszta hulye...nem gondolja komolyan,hogy uccso nap en meg printelgetni rohanok :evil: azt hiszi itthon ulok egesz nap es csak arra varok mikor mehetek nyomtatni?!?!Na most jol felhuzott megint...nem ertem miert nem lehet az a .urva foglalast megcsinalni es elkuldeni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
postpone=elhalaszt :shock: :roll: csak ennyit tudtam meg...lehet valami olyan oka van...Libanonrol van szo...a fiu meg Szaudi...szal mas ott...de majd kiderul :wink:

Mnetem csucsuzni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok mindenkinek!
Na nincs valami jó kedvem, mert nem kaptam jó híreket! Na jó! Végül is minden rosszban van valami jó! Szóval a jó hír az, hogy meg is van a bibim!
Ugye voltam terheléses cukorvizsgálaton! Na az szar lett! Ma voltam az uhun! Ami szintén szar lett! Szoval a cukor szintem 9.2! A prolaktinom 11.7 és az is jó! A vízeletem is szuper, mert semmi bacim sincs!!!! :D :D :D :D
Nos az uhun: Vannak szépen tüszöcskéim! Aminek holnap kéne érniük a doki szerint, de nem fognak, mert már most meghaltak! A magas cukor miatt!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Szoval kaptam rá bogyot amit még a terhességem alatt is szednem kell amitől most drasztikusan fogyni fogok! :lol: Ezért kell majd vezetnem egy napló szerüséget és napról napra mérni kell magam amit holnaptól kezdek, mert nincs itthon mérlegem! 8) :? Elsö héten minden nap este 1 szem második héten napi kettő 3.héten már napi 3x kell szedni! Ja és hétfön megyek vissza a korházba a kettes belre, mert ott jelentkeznem kell diabéteszre! Ott tanácsot kapok mit ehetek és mit nem! Nos ami már most tuti nem az a cukor és a fehérlisztből készült termékek! Fehérkenyér no csak teljeskiörlésű! Cukor nem csak édesítőszer! Vettem is canderert ami tényleg finom! És a legrosszabb, hogy gyümiből sem ehetek meg mindent! Azaz csak azt nem ehetek amit szeretek pl. banán alma szőlő! Szoval most kicsi káosz van a fejemben!
Ráadásul fáj is a fejem, mert szerintem utolért a megfázás! nagyon köhögök! Meg minden! Ugyhogy megyek is lefeküdni, mert korán lesz hajnal 4!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép

Azt a mindenit Noci :shock: Mennyi uj hiiiir....latod ezert jo dokihoz jarni...sokmindent meglehet tudni :wink: A baciknak naon orulok,hogy mar nincs..jol kinyirtad a .ohadekokat :twisted: :lol: Ezt a terheleses cukrot nem lehet,hogy azert csinaltattak mert a szimpla verveteleden mar eleve bibi volt valamivel :roll: (pl vercukor vgy tudom is en :lol: )Mindenesetre okos huzas volt :wink: Fogyni is fogsz megjobb :D marmint gondolom neked jobb :roll: :lol: es aztan hogyan tovabb?Mikor hat a gyogyi? :roll: Meg jo,hogy "csak" ennyi bajod van es pikk pakk rendeznek :roll:

Rolam:
Apa mar reggel 9kor hivott :) O is penteken utazik!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Lehet tegnap raijesztettem,hogy idegeskedem meg aggodok es nem tesz jot a prolactinomnak :shock: :roll: :oops: Mind1 az a lenyeg hivott es jon...es olyan pentek de.11korul erkezem o meg du1.szal vgy meg a repteren megvarom...amit kotve hiszek,hogy ott ulok 2orat meg plusszban inkabb a hotelben talan egy izgi fehernemuben(pl az Zsu amit egyutt vettunk az naon szexi :lol: )varok ra 8) Szal nem kell egyedul lennem 1napig...es mindent elkuldott a mail cimemre :wink: Ez az en parom :lol:

Kicsit nyugodtabb vgyok...bar marha szarul aludtam...es rossz almom is volt :roll: arrol nem is beszelve kozeleg a pe es ma is jol leizzadtam alvas kozben :? :oops: Most,hogy itt ulok az agyon...azon gondolkodom milyen hulye dolog,hogy en ma megyek suliba mert meg semmivel nem vgyok kesz :roll: Szal arra az elhatarozasra jutottam,hogy csak 2orara megyek be :wink: :oops: :oops: :lol: Mert 6korul ernek haza(este) es aztan kene meg kapkodnom 100fele :roll: most mat negyed 11 es suli elott max betok pakolni...de azt sem teljesen ugye :roll: Ugyhogy 2ora suli aztan elkereckedek...tyu csajok holnap lesz a nagy nap :oops: :roll: Izgulok de nem annyira :roll: Hat igy "roviden" ennyi :roll:

Meg jovok delutan az inteznivaolok kozepette vgy utana :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Ügyes vagy te és pikk pakk be fogsz pakolni. Végül milyen ruhát választottál??
Amúgy neked magyar útleveled van?
Tegnap volt a tv-ben, hogy pár héten belül már nem is kell vízum Amerikába. Igaz igazolni kell kihez mész telefon szám, cim meg ilyenek. Mert ha nem akkor bizony nem fognak beengedni.A reptéren igencsak átfogják ellenőrizni a magyarokat.
De legalább vizúm nem kell. Ez is haladás.
Párod meg cuki tényleg. Odafigyel a prolaktinodra:)
És másfél óra nem is sok idő. Azt még fél lábbal is kiíbirod:)


Nócika: Valahol jó hogy kiderül a bibi. Amúgy nekem sem szabad fehér lisztet ennem meg cukrot. Mert a doki szerint ez is gátolja teherbeesést. Szóval nekem a cukrom nem magas mégsem ehetek.Ezt kilehet bírni. Viszont milyen góygszert kapsz, hogy tutti fogyni fogsz tőlle? Amúgy mintha hallottam volna már, hoyg valaki kapott cukorra gyóygszert és fogyott. Utána hidd el a cukrod beáll és ez jobb mintha terhesség alatt lettél volna cukros. tehát minden rosszban van valami jó is:)
Nyugi mostmár tudjátok mi a baj és igy könyebb mert tudjátok korigálni:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Lányok!
Látom, már megint lemaradtam egy jó kis beszélgetésről.:shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: De így jártam. Az én hibám.:evil: :evil: :evil: :evil: Most megint nincs időm olvasni, mert mindjárt főzünk tesómmal egy kis paradicsomos húsgombócot, aztán megyek a fodrászhoz. Úgy döntöttem, hogy befestetem a hajamat barnára. Már izgatott vagyok, hogy milyen lesz. Majd meglátom. Le is akarom vágatni, valami vagány tépett fazonra.
Jól el is költöttem a pénzemet. Vettem két felsőt magamnak. Egy cipzáros csíkosat, meg egy csípőig érő kávészínű kötöttet. nagyon szépek. Ja, és tegnap megint elmentem tesómmal tai-chi edzésre. Nagyon jó volt. Olyan rendik voltak, megint nagyon barátságosan fogadtak engem. Nagyon élveztem. :lol: :lol: :lol:
Hiányoztok, de igyekszem majd jönni.
Vigyázzatok magatokra!!!!
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Halihoooo :lol:

Csucsu
A ruhat rendelni lehetett volna bar meg ha jol tom nem keso mert a usa teruleten masnapra ott van...bar asszem hetvegen nincsenek :? Nem vettem mert azt mondta a parom ott tuti tudok venni...ugyhogy a pentek du. es a szombat azzal fog elmenni,hogy ruha utan kajtatok majd :? A hotelben megkerdezzuk es tuti tudnak valami kozeli boltot szal nem lesz gond...mindenesetre viszek egy rucit csak ugy biztonsag kepp :wink:
-Bepakolni jah meg mindig nem pakoltam be de minden mas kesz :wink: meg a tekit visszuk at majd az isminkhez aki itt lakik 4percre tolunk gyalog :wink:
-Utlevelem MAGYAR :lol: En meg Magyar allampolgar vgyok es leszek is mert nem mondok le rola :!: :wink: Ugyhogy igen Magyar utlevelem van 8) Van vizumom 10evre...szal az nem is lenne gaz...a kozeljovoben azert biztos sokat jelent ha mar van egy ilyen vizumod vagy csak siman mesz :wink: Mondom meg igyis mindennel felvgyok keszulve 8) Japoba is van sima turista vizum de kell a vissza jegy,hotel foglalas es penzt i kell felmutatni...nem eleg egy szimpla amugy is ingye kaphato 90napos turista vizum :idea: En ezt meg is ertem valahol...csak amikor a dolog mar tulzott akkor van bibi :?
-Emborom meg jah kitett magaert a draga :lol: Mar alig varom,hogy lassam :roll: 2hete nem lattam lassan :shock: :shock:


Pendi
Tudom,hogy tesodeknal vgy es nem ngyon tudsz jonni de orulok,hogy beneztel :) ez azt jelenti hianyzunk :P Min is voltal :shock: Tyu az valami japan sport nem?1 :roll: Nanaaa japan sportot uzo emberek is aranyosak :lol: Vasaroltal :shock: Uj haj :shock: Uj elet uj ember :?: :lol: Az uccso csak vicc volt :oops: :lol: :lol: Varjuk a fotot az uj hajadrol 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Rolam
Csajok minden kesz mar csak bekell pakolnom :oops: igen tudooom :oops: :roll: :oops: de hamar meglesz meg jon az ismi a tekiert :roll: Fodraszt kihagytam :? Majd kivasalom magamnak holnap...bar en nem tom olyan szuperul,mint a fodraszatban :roll:
Vacsiztam is :wink: Szal mar csak paaaakoloook :x Mondtam mar mennyire utalok pakolni :twisted: Tyu meg naon izgulok :roll: :oops: Kuldjetek nekem sok-sok nyugtato energie-t holnapra pliiiz-pliiiz-pliiiz :lol: Kocce :wink: Huh megyek megcsinalom tekit indulasra aztan pakolok :x
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Az a fő, hogy minden kész lesz az útazásra:) De jó nemsokára megölelheted a párod. Biztos nagyon hiányzik neked na meg te neki.

Nóci: Megnézted a diszeket?? és tetszik??
Remélem már jobb a kedved hisz nincs nagy baj.


Pendi: De jó szép csini leszel akkor. Képet tehetnél fel az új frizurádról:)

Én holnap megyek fodrászhoz 9,30ra alányommal. nekem csak festés lesz a lányomnak meg hajmosás:)
Ma este pedig megyek a doki bácsihoz 8-ra.
Kiváncsi vagyok mit mond majd.

Kép
csucsu05
 
 


Wow itt mindenki szepul :?: :roll: (irigy)(irigy) :twisted: :lol:
en-is en-is :roll: Na majd eskuvo elott :wink: 8)
Mesz a dokkerhez ma?Es mi lesz? :roll:
A diszek nem tom olvastad-e de nekem marhara tetszenek...meg Szabina szobajanak a szine :shock: Az a lila nekem most bejon ruhaban es sminkben is 8) :wink:

Ennyi izgalmat egyszerre :shock: gondolhatod....nagy ut...egyedul...ismeretlen helyre....parommal 2het utan tali...szal marhara izgulok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A vonalcsim csak holnaptol ervenyes!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?