Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük Mirci hogy megosztod velünk a történeted. Annyira nehéz dolgokon mentél át sajnálom. Megengedsz egy kérdést nekem? A családod mennyire tudott neked segiteni?

Jó éjt. neked is.

És várom a folytatást.
melcsike70

Sziasztok!
VAgyok ám én is, csak tegnap 17.35.-kor elaludtam és ma reggel 5.-kor ébredtem, most meg már bent vagyok.
Kicsit fáradt voltam, meg lehet ez a menstruáció is, elég sok van megint.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Betti, jó is hogy ilyen nagyot aludtál,mmostanában nem nagyon sikerült, nem?
milyen volt a tegnapi napod?Most hogy vagy fizikailag,most is megvisel a menzesz, mint a múltkor?
Nekem még mindig semmi..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Mirci, a kislányod "elvesztése" (bocsi, de nem tudom ilyenkor sosem, hogy milyen szót használjak) és a kisfiad fogantatása között mennyi idő telt el?
Nagyon várom a folytatást. És olyan jó, hogy ránk találtál:)

Betti, gondoltam, hogy nagyon kimerített a tegnapi nap.

Tünci, lassan beindul tuti! Forró fürdő biztos jót tenne
Vendég

Sziasztok!

Hozzám elérkezett az első. Az éjjel, de nagyon érdekes, mert sosem volt nekem semmi előzmény és tegnap éjjel a fejfájással szenvedtem reggel fájdalom csillapitóval kezdtem a napot. És nekem is kicsit pattanásos lett a képem.
melcsike70

mostmár inkább azért idegesít, mert ezek szerint a hormonháztartásal nincs minden rendben...
csak nem járok úgy mint a tinilányok,hogy :Dehát csak egyszer voltunk, attól nem lehet.. :oops:

még viccelni se jó vele,az orvosom is biztos szívrohamot kapna..
egyébként nálam nem volt ritka a 35 nap körüli ciklus sem,sőt a terhesség előtt két hónappal, volt egy 42 napos is...
majd lesz valami.

Mirci!
Köszönöm hogy elmesélted, örülnék, ha a kisfiaddal való várandósságról is megosztanád velünk a történéseket..
amiket szerettem volna kérdezni, azt Melcsike is megkérdezte..
tünci28

Mirci történetéről jut most eszembe, még a kórházban voltam sem kértem nyugtatót, mert attól féltem hogy utána rászokom. Lehet akkor úgy gondoltam volna az a legjobb és akkor nem fáj annyira, minden. Én azt hiszem igy jobb, nem szedek gyógyszert hanem szenvedek. Mert azt én is olvastam, hogy ha valaki nem tudja a gyászt kihordani, akkor évekkel később is problémája lehet belőle.
melcsike70

a kórházban egyet kaptam aznap reggel ,amikor Viola elment..azrtán napokig szinte semmit nem aludtam, akkor írtak fel frontint,kb két hétig szedtem,továbbra sem aludtam, úgyhogy abbahagytam...nem tudom milyen adagban kellett volna szedni, hogy használjon...
tünci28

Most tudjátok tulajdonképpen mire jöttem rá. Végül is én azt gondoltam eddig, hogy én milyen erős voltam mindig és most meg összetörtem, sebezhetővé és gyengévé váltam. De nem igy van, mert lehet hogy nagyon szenvedek és fáj és sokszor úgy érzem még mindig nem tudom túlélni, de még sem szedek nyugtatót és még nem kértem orvosi segitséget. Tehát mégis csak erős vagyok! :) Egyedüli orvosságom a családom mellett csak ti vagytok most Nekem. Köszönöm Nektek hogy erősíttetek engem. Most ezt úgy éreztem le kell irnom. Én is azon leszek hogy ha másképp nem is biztatással vagy ha tudok jó tanáccsal segitselek benneteket.
melcsike70

A frontin nem olyan nagyon erős, inkább ilyen kedélyjavitó orvosság. Legalábbis én úgy tudom, mert nekem az apukám azt szokott kapni, mert van a szívével problémája.
melcsike70

Most megyek mert postára és boltba kell mennem majd jelentkezek. Pusz mindenkinek.
melcsike70

Tünci, hát kipihentem magam az biztos, olyan ramaty hangulatom is volt, mikor hazaértünk, meg fájt a hasam is úgyhogy lefeküdtem aludni.
az éjjel többször fent voltam azért, meg olyan hülyeségeket is álmodtam, de mégis többet aludtam összeadva, mint szoktam.
Olyan tompa vagyok mostanában sokszor akarattal kell rávennem magam dolgokra, mert már maguktól nehezen mennek.
Tünci, biztos meg fog jönni, nem hiszem, hogy gond lesz, nem is lehet azt várni a testedtől, hogy azonnal álljon vissza a régire, szerintem ilyenkor nem baj egy kis eltérés.

Betti
Kép
betti0412

nekem 2*1-et írtak és olvastam, hogy depresszió esetén ezt sokkal nagyobb adagban is lehet szedni..az alvásprobléma miatt kaptam,mert egy hét után már alig tudtam felkelni, egész nap szédültem a vérnyomásom 80/60 volt..de mondom, szerintem nem ért semmit sem..
tünci28

Betti!
Nem is tudom, hogy tudsz ilyen korán kelni minden nap.Én amikor dolgoztam kb fél hétkor keltem,de kb negyed 9-kor indultam munkába..csak reggel elcseszem az időt...most, hogy vidékről járok be,rövidebbre kell majd fognom a reggeli piperét, mert hamarabb nem tudok kelni, az tutti.. :)

Azt szerettem volna kérdezni, hogy Te a sporttal már le tudtad adni azt a 3-4 kilot ,amit szerettél volna???vagy diétáztál is..??
nekem egyáltalán nem mozdul a súlyom,se le, se fel... :?
tünci28

Én is fél hétkor kele, és örülök, hogy rajtam kívül más is jól el tudja cseszni az időt reggel:):):) Szerintem ha ötkor kelnék, akkor sem tudnék időben elindulni otthonról:)
Vendég

Tünci
Mérleg szerint leadtam, de a testem nem olyan lett ugyanazzal a kilóval, valami változott.
Még akarok picit lentebb menni, hogy következőre optimálisabb legyek, de mozgás és diéta együtt.
Diéta amennyire diéta, odafigyelés inkább, de nekem sem megy könnyen, rengeteg mozgás kell hozzá.
Régen könnyebb volt, ha gond volt, de a kor ugye, idősebben más az anyagcsere már. :D

Én is piszmogok reggel, van, hogy hajat is mosok...

Betti
Kép
betti0412

Van valaki?
Vendég

heló!

Egész idáig kinnt voltunk,festettük a belső ajtókat. a ház sose lesz kész, mert most meg az ablakosok nem hozzák csak jövő héten a redőnyöket és mivel vakolható tokos, ezért addig a kőműves se tud nekiállni a színezésnek..úgyhogy a belső dolgokkal nem is várunk tovább, hétvégén megrendeljük a szőnyeget, kifestünk, ma lefestettük a belső ajtókat,párom beüvegezi, az már megvan..a többi meg majd lesz valamikor..jó, ha november elejére birtokba tudjuk venni a házat..elfáradtam nagyon, jól elszoktam a fizikai munkától, egész nap guggoltam, meg hajolgattam, már be kellett jönnöm, mert a hasam is sajog..szerintem durva izomlázam lesz..

aztán másfál óráig azon aggódtam, hogy mostmár végképp elfogyott a pénzünk,amik elmaradnak, majd havonta a fizuból kell megvenni..függöny,csillárok,dekocuccok...

ezért aztán tényleg visszamegyek munkába,kell az a plussz harminc ezer..a táppénz elég vacak..

most már átöltöztem hálóingbe, alig élek..

ma igyekszem a lehető legtovább fennt maradni, mert párom éjszakás lesz, reggel minél tovább aludni kell nekem is ,hogy ne zavarjam... :D

Betti!
ÚÚÚÚgy irigyellek, hogy van önuralmad az evés terén..én szeretek jókat enni, a mindenféle húsokból, tésztákból... :oops:

KépKépKép
tünci28

Tünci, nem kell lemondani a jó kajákról, csak egy-kettőről. Már közel 60 napja diétázok, tök jól meg lehet szokni. A tésztákat kell kerülni, meg a lisztet meg a fehér kenyeret. Ja, meg a rántott dolgokat:( meg a sütiket.
De szép lassan azért bele lehet jönni:)
Vendég

nem lehet inkább úgy,hogy eszek mindent amit szeretek,és mégis gyönyörű karcsú leszek?? :wink:
tünci28

Az lenne ám az igazi:):):)

Ha nem indiszkrét a kérdés, hány kiló vagy?

Én tudom, hogy most ugye van + kilóm rendesen, de azért beírtam a testtömegindex kalkulátorba, hogy vajon mit hoz ki:
"Ön bizonyára érzi, és környezete is mondta már, hogy TÚLSÚLYOS"
Na az 100 %, hogy sosem nézem a testömegindex kalkulátort... Legalább valami kedves szöveggel közölték volna, amit már így is tudok:):):)
Vendég

Jaj,ez de jó!!Illetve nem jó,de röhej, ohgy bealáz egy szoftver,nem?,
átküldöd alinket? majd én jól beszólok neki!!!
tünci28

Boboka!
utána néztem,ez egy nagy baromság...jelenleg 170 centi vagyok(remélem ez mostanában nem változik) és 67 kilo..63-mal kezdtem a terhességet, kb75-tel lett vége..
kipróbáltam akalkulátort,57 és 73 kilo között írja ezt:
"Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik!

A családalapítás jelenti az egyik legnagyobb veszélyt a nők testtömegére. Sokan ilyenkor hagyják abba a korábbi rendszeres mozgást, és kevésbé figyelnek táplálkozásukra is. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a gyermekvállalásról is, amely a legtöbb esetben néhány maradandó kilóval járul hozzá az elhízáshoz. Ugye Ön nem esik ebbe a hibába?"

Azért ez egy nagyon nagy tartomány nem???
Szóval ne foglalkozz vele..azon aképen teljesen átlagos súlyúnak látszol,ha ahhoz képest van 10 kilo,akkor is messze vagy nagyon a túlsúlyosságtól!!!! :D

ez pont a63 kilot adta ki nekem..
http://www.hazipatika.com/tools/weight
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.10.08 19:11-kor.
tünci28

Betti!
Ma is volt nemrég a dirty dancing a film+-on! :)

Többiek?
Melcsikét nem engedi Barcika géphez. :)

Csige?
Kisanyácska remélem hamarosan többet tudsz jönni!

Mano, ha minden igaz albérletbe ment haza és lehet, hogy ott még nincs net..ugye jelentkezel???

Hettuli,hogy vagy???

Ma akarok sokáig fennt lenni,aztán nincs itt a csapat???

boboka vagy?
tünci28

Vagyok, csak most jutottam a géphez:)
Nézem a linket
Vendég

Az ideális testsúly a 167 centimhez: 60,3 kiló lenne.
A testtömegindexem most: 26,53 amire a következőt kaptam:

Kedves Hölgyem!

Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik.

Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetőség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit.

:):):) Aláz a program:):):)
Vendég

a köcsögit... :lol:
tünci28

ahgh
tünci28

Jó estét lányok.
melcsike70

Na a témához nem tudok nagyon hozzá szólni, Fogyókúra ? az egész életem azzal telik. :( Amúgy tényleg most jutottam a géphez :shock:
melcsike70

Délután táncon voltunk, meg bevásárlás este meg a BArci volt a gépen egy új játék lett neki telepítve és azzal játszott. Azért egy kicsit eltüntem. De most már vagyok.
melcsike70

Tünci, egyetértek:):)

Szia Melcsi, üdv a fogyi táborban:)
Vendég

Szia Melcsike!
tünci28

Levettem a szülinapos vonalzót.mit rakjak cserébe,karácsonyost,vagy fogyókúrást,vagy milyet??
tünci28

Van köztünk közgazdász?
El tudná nekem valaki magyarázni, hogy mi ez a gazdasági pánik dolog?
A bankok csődje, hogyan érinti a hétköznapi életet?
Drágább hitelek, ilyesmi?
Vagy reális a harmincas évekre jellemző mély válság?
Ti ezt értitek, hogy miből indult??
tünci28

Hát nekem lövésem sincs az ilyenekhez sajna:(

Annyit szűrtem le az egészből, hogy a magán + az önkéntes nyugdíjpénztárosok ne nyúljanak még a pénzükhöz. Meg, hogy a Csányi eladta a mol részvényeit, ami szintén nem valami jó jel. De, hogy ebből mi lesz azt nem tudom.
Vendég

Nem tudom mi történik de én remélem nagyobb a füstje nálunk mint a lángja. Bizok benne. Hát gondolom a hitelekre kihatna, biztos kevesebben tudnának hozzá jutni a mert drágább is lenne gondolom, és szerintem a hitelfedezet elbirálás erősebb lenne. Persze a betéti kamat meg csökkenhet? Talán.
melcsike70

Nem tudom mi történik de én remélem nagyobb a füstje nálunk mint a lángja. Bizok benne. Hát gondolom a hitelekre kihatna, biztos kevesebben tudnának hozzá jutni a mert drágább is lenne gondolom, és szerintem a hitelfedezet elbirálás erősebb lenne. Persze a betéti kamat meg csökkenhet? Talán :roll:

Megint kicsit fórumunk lányok.
melcsike70

Megint szórakozik a babanet?
melcsike70

Alig tölti be a babanetet,pedig már kikapcsoltam a tűzfalat...

engem leginkább az aggasz, hogy a hitelünk svájci frankos, h gyengül a forint az nem túl jó...na mindegy,úgyse tudok mit csinálni...

Uram elment dolgozni... :( de utálok ilyenkor egyedül lenni..

Betti ne jön megint este,biztos fáradt és alszik.

Mirci!
Elmondod majd még amit el tudsz?

Közben csinálgatok vonalzókat..csináltam olyan angyalost, mint Te Boboka..de inkább nem rakom még ki, csak majd valamikor..
tünci28

Szóval Nálad is??
Biztos nagyon sokan vagyunk ilyenkor este jelen..vagy nem tudom... :roll:
tünci28

A mi hitelünk is svájci frankos. Most, hogy jó volt a ft, csak kb. 1000 ft volt a különbség a szokásoshoz képes.
Mondjuk az nem lenne gáz, ha egy kicsit korlátoznák a hiteleket. Most fűnek fának adnak, az sem baj, ha nincs mögötte fedezet, hiszen a bank úgy jár jól, ha az adós nem nagyon tud fizetni.

Miért nem akarod már most betenni a vonalzót? Én csak arra vagyok mérges, hogy nem számol jól.
Vendég

Sziasztok
Futni voltam, de elég nehéz volt elmennem, fáradt voltam, de aztán mikor végeztem olyan jól esett.
Tünci én 179 vagyok és 66 kg. Igazából 63-62 lenne még az ideális, de így is jó.

Ami tényleg a lényeg a cukor, és a finomított liszt, és a zsír.
Hús salátával, zöldséggel, lisztes dolgok helyett tönkölyliszt, legalább napi 5szöri kajcsi és csak keveset.
Este 6 után meg nem kéne egyáltalán.
Ez az, ami én nehez tudok megállni, mindig bealmázok.

De az olyan típus, mint a Kinga a barik köztből az nem tetszik.
És a tv még kövérít is állítólag.....

Betti
Kép
betti0412

Én tegnap is elég sokáig a gépnél voltam éjfél után kapcsoltam ki a gépet. Nem vagyok elragadtatva a tévé műsorokkal pedig van közel 70 csatornánk. Ma a feleségek lesznek azt azért nézem. Mirci mindig elé későn jön fel, biztos ma is lesz.
melcsike70

Sziasztok
Futni voltam, de elég nehéz volt elmennem, fáradt voltam, de aztán mikor végeztem olyan jól esett.
Tünci én 179 vagyok és 66 kg. Igazából 63-62 lenne még az ideális, de így is jó.

Ami tényleg a lényeg a cukor, és a finomított liszt, és a zsír.
Hús salátával, zöldséggel, lisztes dolgok helyett tönkölyliszt, legalább napi 5szöri kajcsi és csak keveset.
Este 6 után meg nem kéne egyáltalán.
Ez az, ami én nehez tudok megállni, mindig bealmázok.

De az olyan típus, mint a Kinga a barik köztből az nem tetszik.
És a tv még kövérít is állítólag.....

Betti
Kép
betti0412

Azért már eljutottunk oda hogy az utóbbi időben már a fiúk sem a anorexiás lányokra buknak, talán nem fognak ész nélkül ezután a lányok sem fogyózni. De sztárok más világ nálunk presztizs kérdés a csontsoványság.
melcsike70

tiszta ideg vagyok,nem tölt be!!!!!!

Betti!
Szia!!!!!De jó, már napok óta mindig lemaradok rólad!
Azt gondoltam ki a fogyival kapcs, hogy a diétás ételek közül kiválogatom, amit meg is tudok enni,abból csinálok egy menüt és akkor nem fogom már másnap utálni az egészet...
azokkal az adatokkal,Te nagyon csini lehetsz...és milyen magas!!!
A talira a legmagasabb sarkú cipőm jöhet csak szóba! :lol:

Az a Kinga nem szép, se alak, se arc...én inkább olyan Beyonce fajta vagyok... :oops: :oops:

KépKépKép
tünci28

Gondoljátok el aki olyan gyógyszert szed azoknak, tehát nekem is nem nagyon ajánlatos a zöldség, mert főleg amiben sok a K-vitamin azok gyengitik a syncumar hatását. Amikor elkezték nálam is beállitani, azt hitte mindig a doki hogy a sok zöldség miatt nehéz beállitani. Pedig nem voltam nagyon zöldséges. Persze azóta jobban kivánom a karfiolt, paprikát, stb. amiket nem ajánlatos.
melcsike70

Nekem épp hogy csak nem kell gyerekülés a kocsiba, mert 152 cm alatt kell. Hát én 155 vagyok :D :D :D
melcsike70

Ma vagyunk ám együtt 3 éve Párommal. Bár ezt nem lehet pontosan azért meghatározni, de ezt a napot jelöltük ki.

Én is nézem a feleségeket, nemsokára lesz.

Megnéztem, az első menstruációm 28 napra jött és most ez a második is. Már csak kettőt kell megvárni és lehet próbálkozni.

Tegnap beszélgetünk és egyik kolléganő megkérdezte mit szeretnék karácsonyra.....
Szerintem nem gondolta végig, véletlen volt...
Az első az volt, hogy babát, de csak gondolatban, kimondani nem ezt mondtam.
A takarítónőt sem láttam azóta....

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?