Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee: végig mosolyogtam azon, amit Popiról írtál...tényleg öröm lehet vele az élet!!!!!!!!!!!!! Úristen...már 10 hónap :shock: !!! Hogy röpül az idő... Autósülés negatív... :cry:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Mirci,
Bálintka nagyon aranyos, főleg a második képen tetszik, hogy elvan, látszik, hogy jó baba! Tejcsi meg lesz, csak nyugi!

Bambika,
szépek a gyerkőcök! Gyere gyarkrabban!

Gyabi,
kösz a tanácsot, én is teázom, meg szombaton elmentünk a dokinénihez, aki adott fehérmályva szirupot mindkettőnknek, meg nekem tantum verde szopogatós tablettát! Mostanra már jobban vagyunk, remélem már igy is marad!
Szerintem is próbálgasd az ültetést, ha a baba is akarja, de ne sokáig!

Bibi,
igen! :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagy itt a pangás, azt hittem nem is fogok birni visszaolvasni, erre fel tessék... :cry:
sirkici
 
 


Sziasztok!

Egy-két kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

 
 

ezt láttátok már? tényleg nagyon durva! már 3 és fél éve ezt csinálja:))))))))))))


http://aaaaaaaaaa.freeblog.hu/
Vendég
 


Bíbi anyu: Háááát....orvos látta már vajon? :shock: :lol:
Ehhez képest az én blogom minimum irodalmi Nobelt érdemelne. :lol: :lol: :lol:

Heni: Bár úgysem olvasol vissza :( :( ....de....Az ott te vagy fehér ruciban? :oops: :oops: Szépek vagytok!

Mircivel beszéltem, azt mondja, jól vannak, van teje is :P :P :P , csak nagyon fáradt, Bálint baba úgy tűnik hasfájós. Egyelőre nincs ideje jönni, de készül a szüléstörténete. :wink:

Valakinek volt esetleg hasfájós pici babája? Valami tipp?? Réka nem volt hasfájós.

Gyabi: Mi sem vettünk még autósülést. Apa azzal kábít, hogy idén még megyünk Pestre. És akkor az Outlet-be is bemennénk.
jaimee1
 
 


Orvos? Minek? Olvastad, milyen egészséges! :lol: És még az időjárás is neki kedvez! :lol: :lol:

Éljen a tej! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bíbi anyu: :lol: :lol: :lol: Pszichiáterre gondoltam.
jaimee1
 
 


Hali!

Jaimee mami: pedig nagyon igyekszem visszolvasni :oops: :lol: Igen, én vagyok! Köszönjük a dícséreteket! De jó, hogy még mindig szopizik!! Nálunk elég hamar megúnta a dolgot Alexike....Nem értem miért :shock: Most már így alakult, de talán majd a második babánál....Azt el is hiszem, hogy Popi körül forog a világ! :D Alexike nekünk is annyi örömöt és szeretetet hoz, minden nap egy kész élmény...És ráadásul készülünk szépen lassan az első szülinapjára....Ennyire repülne az idő???
Tényleg Jaimee mami neked mi a véleményed: ha szeretnénk (majd) egy másik babát, akkor előtte kellene még egy hsg, vagy az már nem tud elzáródni egy "pucolás" után? Bár én inkább kihagynám...

Alexike nem volt szerencsére hasfájós... azért nálunk is volt itthon Infacol szuszi, hátha az segít....

Autósülés: nekünk nagy áldás, mert bébim imád benne lenni, rettentő könnyen elalszik, illetve nézeget, szóval az utazással nincs gond....

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Egy nagy kérdés: Ti mennyit vagytok babák között? Szerintetek ebben a korban kevés a játszóteres bevásárlós körút? Kéne már játszóházba is vinni?? Most lehet, hogy nagy baromságot kérdeztem...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok Csajok!

Bíbi,
belekukkantottam ebbe a freeblogba...hááát, mondanivalója az van!! Szerintem egy elbocsátott időjós, aki ezzel a bloggal bosszulja meg az eltávolítását. :D
Számotokra kiderült még valami erről az emberről? Mert nekem még az sem jött le, h. férfi v. nő e az illető? :shock:

Heni,
nagyon szépek vagytok a képeken! Alexike tényleg mennyire sírt! :( Szegényke, de az a lényeg, h. megkeresztelkedett, és az ülésben már jól érezte magát. :)

Csajok, a figyelmetekbe szeretném ajánlani a www.derekdolog.hu oldalt, ahol felfázás megelőzésére, lehet venni derék melegítőt. Szerintem nagyon praktikus, és akár csinos is lehet, ha egy jópofa inget veszünk alá...
Az egyik újságban olvastam már róla, és sokan dícsérték.

Ma voltam laboron, holnap már mehetek az eredményért. :)
Vendég
 


Heni:
[quote]h írta:a szeretnénk (majd) egy másik babát, akkor előtte kellene még egy hsg, vagy az már nem tud elzáródni egy "pucolás" után? Bár én inkább kihagynám...


Emiatt ne izgulj szerintem, hiszen te eleve nem is voltál bepókhálósodva. :wink: Alexi nem HSG-s bébi, szemben Rékával.

Elméletben Ketteske fogantatásával nem lehet gond, dokim is ezen a véleményen van. Aztán majd megmondom mi a gyakorlat. :wink: De majd csak jövőre. :wink: Vagy azután.

Nagggggggggyon csini voltál a keresztelőn. :P :P Új babakocsitok van? Vagy ez a Quinny volt alapból is?

Tavaszra talit szervezünk, ugye eljöttök ti is?????????????????

Bíbi anyu: Nálad anyatejjel folyó kánaán van? Hogy vagytok? Kégli? Fürdőszoba? Nappali?

Rékám: ritkán jössz mostanában. mi újság felétek? Ez most sima labor, ugye?
jaimee1
 
 


Hát a blogoLÓ szerintem is egy elmebeteg, de a jobbik fajtából :lol: , többet nem tudok róla, de én vevő vagyok nagyon az ilyesmire, tegnap fél napot ezen röhögtem. :lol: :lol: :lol:

Még Mircihez és a hasfájáshoz, Bíbi sem volt az, de mondjuk én az első hat hétben a védőnőni által eléggé el voltam tiltva mindentől, alig mertem enni vmit, tiltott volt a paprika, paradicsom, uborka, káposzta, meg majdnem minden zöldség, a narancs(lé), meg a nem savanyított tejtermékek, vakartam is nagyon vegás fejemet...aztán hogy tényleg ezért nem fájt soha Csiribébi hasa, ki tudja :?

Jaimeemami, kösz a kérdést, hát tényleg kánaán van, épp tegnap kellett elszaladnom újabb aventes poharakért, tele a fagyasztó, legrosszabb esetben is naponta félre tudok tenni egy pohárral, úgyhogy nagyon örülök!

Favilláról nem mondok semmit, már nem is gondolok rá, passz, hogy mikor költözünk, most szerelik a mosdókat, kádat, zuhanyfülkét...de várni kell a gázra, ááááááá, nem bírok várni, sose tudtam, na, csak megint felhúzom magam. :twisted:

Mikor jöttök Pestre?
Vendég
 


[quote="bíborlány"]H írta:bíborlányát a blogoLÓ szerintem is egy elmebeteg, de a jobbik fajtából :lol: , többet nem tudok róla, de én vevő vagyok nagyon az ilyesmire, tegnap fél napot ezen röhögtem. :lol: :lol: :lol:


Én is én is!! :D Azért is kérdeztem, h. tudsz e róla valamit, mert kíváncsi lennék Reája! :D AzUram és én is bírjuk az "őrülteket", úgyh. megmutatom neki is.
Képzeljétek még mindig nincs a kinevezésével kapcsolatban eredmény. Meghosszabbították, és majd 1 hét múlva lesz valami. Tök idegesek vagyunk! :evil:

Jaimee,
olyan aranyos vagy, h. hiányolsz!! "Imádom ha hiányzom!" :lol:
Igen, kérdésedre válaszolva, ez csak egy szimpla labor vizsgálat volt, főleg a felfázásom miatt csináltattam. A jövőheti uh-ra leszek marha kíváncsi, mert akkor néznek tüszőt, meg hogy nincs e ciszta... Szóval, most nem iszom cickát, h. a VALÓSÁGOT mutassam. 8) Az eredménnyel, majd nov. 3-án megyek vissza a dokimhoz, aki megmondja, h. mi legyen. Remélem csak annyit fog mondani, h. "Asszonyom, gratulálok! Ön terhes!" :D
Amúgy, köszönöm jól vagyok (vagyunk), elkezdtem nagy lelkesen az őszi nagytakarítást, közben próbálunk hétvégenként pihizni, kikapcsolódni stb.

Blogokat szorgalmasan olvasom, és nagyon élvezem! Annyira szórakoztató lehet Anyukának lenni. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Néha elveszem, de itt vagyok.
Bíbi, te hol találsz ilyen blogokat?
Azért irigylem az embert, olyan fantasztikusan jó lehet neki, meg jó helyen élhet, ha mindig tök jó az idő. :lol:

Heni, jók a képek a keresztelőről! Olyan ari Alexi a nagy könnyes szemeivel!!!:)

Arikon, drukk novemberre!!!!! Muszály bébit gyártani, meg lassan megszülök én is.... :)
Nóri, Babszi nektek is hajrá!!!!! :)

Mirci, nagyon szép a kisfiad!!!!! És örülök, hogy lett végül tejed!!!! Én még parázom, hogy nekem nem lesz, de példát veszek a többiekről és azért sem fogom feladni bármi lesz!!!!!!

Autós ülés jó dolog. Nálunk most nagy kérdés, hogy a hordozóba vagy a mózesba hozzuk haza. (Mindkettő E szabványos, vagyis autóba rakható). De nekem valahogy a hordozó biztonságosabb, főleg, hogy autópályán kell hazajönnünk. Meg hát 100 km.

Jaj, van némi kérédsem. A gyógyszertári cuccokat(popsikenőcs, 75%-os alkohol, hintőpor) csak receptre lehet kapni, vagy meg lehet venni anélkül is?
Meg mit érdemes még beszerezni? Gondolok itt hasfájás, láz ilyesmi?

A másik kérdésem, hogy a fogadott szülésznőnek vajon előre vagy utólag kell "megköszönni" a fáradalmakat? Anya szerint előre, de én most azt hallottam, hogy csak utólag...

Teszek fel én is képeket.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Gabi:Szolgáltatásért utólag szokás fizetni, ez szerintem teljesen logikus.És a fizetés függ a szolgáltatás minőségétől.Legalábbis errefelé.
Vendég
 


Én lenni tegnap:
Kép Babakocsi hordozóval:
Kép Babakocsi mózessel:
Kép Én pojénkodtam a fogkrémmel:
Kép A gyerekszoba lassan elkészül, de csak januárban tudunk beköltözni... :(
Kép Kép

Kép
Kép
gabi82
 
 


Nóri, szerintem is ez a logikus. :)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bíbi anyu: Nekem meg most kell lassan felhasználni vagy 8 dl anyatejet, mert lejár a fél év.... :roll: Csak nem öntöm már ki, amit vérrel verítékkel lefejtem. :roll:

Mikor megyünk Pöstre? Hát látod ez jó kérdés. Foggggalmam sincs.
:roll:

Réka: Mondja azt!!!!

Heni: Hihetetlen, hogy már mindjárt szülinapoztok. Világosan emlékszem, amikor bejelentetted, hogy + lett a teszted. :shock: :lol: 8)

Nóri drágám, hogy van a vérnyomásod legutóbbi hsz-ed óta? :lol: :lol:

Gabi: Fizethetsz előre is a szülésznőnek, csak ha csaszi lesz, macerás vele egyeztetni, hogy mennyi adjon vissza. Hogy mit érdemes beszerezni a babának majd megmondja a gyermekorvos.
jaimee1
 
 


Jaimee:reszelem az ereimet... :wink:

Kép
Vendég
 


NA, én jól lekéstem itt egyet s mást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nórikám!
Tudtam, h olvasni foglak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika
 
 


Ja és most lehet, h utálni fogotk, de muszáj veletek megosztanom a szöveget, amit kaptam mint ajánlás a cégemtől (ők munkavállalói bizonyítványnak hívják)

A lényeg ugye az, h kicsináltak (talán Nóri tudja legrészletesebben), és elpattant a húr, én meg beadtam a felmondásom.

Aznap, mikor szóltak nekem, h kész az ajánlás és bementem érte, akkor szembesültem azzal, h a főnököm már úgy mondta el a dolgozóimnak, h ŐŐŐŐ rúgott ki.

NA ezek miatt a szöveg íme (de kérek mindenkit, h kapaszkodjon :lol: ):

"A. M. 2008.04.01-től 2008.09.24-ig dolgozott boltvezető-helyettesi munkakörben kistarcsai üzletünkben. Ez idő alatt munkáját lelkiismeretesen és megbízhatóan végezte a munkáltató legnagyobb megelégedésére. A. M. személyében jól motiválható és lelkes munkatársat ismertünk meg.

Munkaviszonya a MUNKAVÁLLALÓ KÉRÉSÉRE közös megegyezéssel szűnt meg. További életútjához szakmai sikereket és minden jót kívánunk."

Én kb. fél órán keresztül röhögtem - mit röhögtem: nyerítettem - ezen az egész történeten.
Nevetségesnek tartom ezt az egész hozzá(m)állást a főnökség részéről. De az meg végképp vicces, h állítólag kirúgtak, ám a szövegben mégis az van, h én léptem ki.... szóljon aki érti ezt :!: :roll: :lol:

babszika
 
 


Helló Mindenki!

Hol kezdjem... :roll:

Gabi: szép a kiskuckó, szééééééééép poci, dolgokat nekünk a háziorvos írta receptre és én is utólag jattolnék!!!!! :lol:

Bibi: csak nyugalom, lsz itt költözés hamarosan... :lol:

Jaimee: majdcsak eljuttok Pestre...előbb utóbb Popinak is lesz jogsija, majd ő felvisz titeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Arikon: én is ezt a mondatot kívánom Neked!

Heni: szép képek, nagyon szép kis család!

Babszi: jól körbe lettél "nyalva"!!!!



Rólunk: semmi extra, vasárnap keresztelő! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Sajna nem nagyon van időm jönni, azért igyekszem olvasgatni Titeket. Most is csak pár sorra van időm.

HENI: Sajnálom, hogy Alexinak nem volt épp a legjobb hangulata a keresztelő alatt, de a lényeg, hogy nagyon szépek voltatok, és hogy mindenki jól érezte magát. A szülinapra is jönnek a görög rokonok? Szerintem jót tesz, ha gyerekek között van Alexi, legalábbis Peti már pici kora óta gyerekekkel volt körülvéve (két unokatesó), és talán ennek köszönhető, hogy sírás nélkül szokott be az oviba, és imádja a gyerekeket. Köszi, mi jól vagyunk. Azt szoktam mondani, két gyerkőccel könnyebb, de nem egyszerű. De itt csak azokra a dolgokra gondolok, hogy pl. oviba menés két gyerkőccel, öltözés stb. vagy esti fürdétés vacsiztatás, ha pl. apa még nincs itthon. De mindenképp jobb, hogy ketten vannak. Bence még nem próbálkozik az egyedül állással, menéssel, de kapaszkodva ügyesen lépeget. Vidám, nyugodt, türelmes manócska, mint már írtam, már 6 foga kijött. Szépen rágcsál ő is, nálunk a szopik száma nem csökkent, napi 5-ször minimum szopizik, persze ebből 3 elalvás előtt, plusz az éjszakai szopik. Nagyon ügyes Alexi, hogy már egyedül eszeget, és mozgásban, beszédben is szépen fejlődik.
JAIMEE: Köszi, hogy válaszoltál, bocsi, hogy türelmetlenkedtem, de azt hittem, napirenden van a téma, azért foglalkoztatott ketteske álmodban is. :lol: A kérdésedre a válasz, igen. Vagy ez vagy az :lol: :wink: A főziket nem anyatejjel szoktad csinálni? Én az összes anyatejet felhasználtam már.
SIRKICI: Nekem még csak most van alkalmam megdicsérni Nikit, hogy milyen szép a friss műtermi képeken. Hogy vagytok?
BIBI: Nagyon tetszik a konyhád! A blogodat is olvasgatom már a kezdetek óta. A polipos sztori a kedvencem!

GYABI írta:
[quote]C írta:sajok ti párologtattok a szobában?????

GYABI: Mi páramentesítünk :wink: Már csak pár nap és keresztelő.. Milyen ruhácskája lesz Beninek? Az autósülés, amit feltettél, az Concorde, szerintem szuper, de Beni még tényleg pici hozzá. Boldog 3. hónapfordulót utólag is.

ARIKON: Holnap mindenképp írd meg az eredményt, csak miattad kapcsolom majd be a gépet ;)
MIRCI: Nagyon kis drága Bálint! Örülök, hogy megoldódott a tejkérdés. Kíváncsi vagyok nagyon a szüléstörténetedre, és az első együtt töltött napokra.

NÓRI írta:
[quote]B írta:etsy:Bence sírt már valaha?Mert szerintem mosolyogva született...

NÓRI: Nem sírva, de nyöszörögve született Bence, amúgy tényleg nem sírós, kétszer sírt eddig úgy igazán. A katonavizsgálat drukkról lekéstem, de örülök, hogy minden rendben volt. Eredmény? Munkahelyi gondok megoldódtak?

BAMBIKA: Megértem, hogy 3 gyerkőc mellett nem marad időd magadra, de örülök, hogy azért néha- néha benézel, és raksz friss képet :lol: Lassan Gergő is fél éves lesz. Szalad az idő!

GABI írta:
[quote]A írta: másik kérdésem, hogy a fogadott szülésznőnek vajon előre vagy utólag kell "megköszönni" a fáradalmakat?

GABI: Mindenképp utólag. Nagyon szép a szoba, a babakocsi is szuper, a pocakod meg hatalmas. Már csak 1 hónap, és kibújik Lackó.

Mindenkinek szép estét!
Vendég
 


Betsy: hát a keresztelőruhát inkább ne is említsük! Egy átmeneti overált szerettem volna venni Beninek, valami világosat, így jó lett volna a keresztelőre és utána is tudtuk volna hordani. Nálunk ugyanis nagyon hideg van a templomban. Elmentünk hétvégén, hogy bevásároljunk...hát...lányos anyukák fogják be füleiket, mert szidtam mindenkit mint a bokrot.... fehér overál rózsaszín nyuszival- fehér rószaszín szívekkel- fehér rószaszín flitterekkel-világosrózsaszín-középrózsaszín-rószaszín-piros-bordó-lila..........kkisfiúkra 1 azaz egy db, bara-kék terepszínű...ennyit erről. Így egy krémsznű kordbársony bélelt nadrág lesz rajta harisnyával-fehér kispulcsi + világosbarna polár kabátka...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy,
Nagyon aranyos és figyelmes vagy! Tisztára meghatottál! :oops: :) Ígérem, amint tudom megírom a labor eredményét!
A fotóitokon nagyon látszik, h. szép, kiegyensúlyozott család vagytok. Mindig vidámak, és mosolygósak. :) picit irígykedem... :oops:

Gyabi,
"semmi extra", csak egy keresztelő??? :D Bővebben?? Lesz utána valami családi ebédelés is, v. hogy tervezitek, kis titokzatos? :D

Gabi,
Jó nagy pocid van! :) Már nincs sok hátra, és Lackó megérkezik, gondolom már nagyon izgatott vagy(tok)...
Vendég
 


Babszi:ezek szerint téged SZENTté avattak.Ezek után meg kéne köszönnöd a kedves szavakat és engedélyt kéne kérned meghunyászkodni...szánalmas egy banda!A véleményem röviden és tömören:BEKAPHASSÁK mindannyian.
:wink:

Kép
Vendég
 


Jóóóó reggelt!!!! :lol: :lol:

Nóri!
Bálintom is kész van ettől a sok hülyétől!
Ráadásul kiderült, h az is alámpakolt, akiben megbíztam. De mondtam neki, h isten nem ver bottal, úgyhogy készülhet.
Erre mi történik? Most ő kapja az áldást! Hát, ez milyen szomorú! 8)
Egyébként már totál kész vagyok. Megint nem jön meg.... Pedig most már úgy fájnak a melleim, h majd besz*rok :(
Veled mi van virtu-barátnőm?

babszika
 
 


Veled mizu meló ügyben?Az adatrögzítős-átmenetivel?További kilátások?
Velem...tudod jól... :idea:
Vendég
 


Tegnap délután voltam meghallgatáson. Hát, az adatrögzítős az nem lesz enyém, nekem egy ügyfélszolist ajánlottak. 820Ft-os órabér, és szerencsére csak bejövő hívások.
De persze ez még csak az első kör volt..... :evil:

Viszont volt egy teszt: monotonitás és összpontosítás mérésre.
3 oldalon voltak szavak. Minden oldalra 1 percem volt és ki kellett húzogatni az e betűket.
Hallott már erről vki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2008.10.09 09:10-kor.

babszika
 
 


Betsy: A téma napirenden van, amióta levittek a szülőszobáról a gyermekágyra. :lol: Réka nem szereti az anyatejes főzeléket. :shock:

Hááát, szerintem ez inkább genetika. Mármint Peti és a könnyű beszokás az oviba.Mert ott inkább az szokott lenni a gond, hogy anya nagyon hiányzik a csemetéknek, nem?

Gyabi: Azért képeket készítsetek a keresztelőről.Jó sokat. Canon majd előhívja őket. :wink: Az overál dolgok sajnálom...
Megértem.

Úgy néz ki szerdánként járni fogunk Tücsökzenére. Ez egy zenés foglalkozás, baba-mama program. Már nagyn várom. :P

Heni: Sztem már viheted gyerekek közé. Zenebölcsi, játszóbölcsi...ilyesmi.
jaimee1
 
 


:shock: én még nem...de mindigis csíptem az ilyeneket, persze hobbiból, nem állásinterjún.
Ügyfélszolgálat?Az kemény azért, főleg, ha reklamációs.
Vendég
 


Ja, én is csípem, nem hiszem, h sz*r lett az eredményem. :roll:

Figyi!
2 hónapot kibírnék ott.... csak legyen

babszika
 
 


+++mennek a drukkok+++
:wink:
És mi van a rendőrségi üggyel (balesetes)?Lezárult már?Nem cseszegetnek?
Vendég
 


Áh, a rendőrségi ügyek nem arról híresek, h gyorsan végetérnek.
Állítólag már átadták az ügyészségnek az ügyet vádemelésre, de az előadó szerint nem lesz tárgyalás, hanem majd kapok egy szép vaskos csekket..... De szólt, h év vége előtt tuti, h nem lesz belőle semmi.

babszika
 
 


Hali!

Betsy: nem semmi, hogy Bence még mindig ennyit szopizik, ügyesek vagytok! Alexikémnek tegnap bújt ki a 6. foga alul, szóval 2 felül 4 alul a helyzet... Szerencsére a közelbe költözik a legjobb barátnőm a kislányával, és már előre megbeszéltük, hogy milyen helyekre fogunk menni...Addig marad a játszótér és egyéb "családi" programok...

Jaimee: még nem izgulok, de remélem minden oké lesz a másik baba érkezésével is. Bizony eltelt lassan 1 év. Tegnap vettem gyertyát és díszeket a tortára, + szeretnék az asztalra is valamiket.. úgy döntöttünk, hogy délutáni kakaópartit tartunk tortával..... Köszönöm a dícséretet a ruhát illetőleg. :lol: Mikor és hol lesz a tali? Mindenképpen megyünk! Vettünk egy máskat is Quinny Zapp, mert mi elég sokat utazunk és ez extra kicsi helyet igényel illetve nagyon könnyű... Szerencsére Alexike imádja....Tavasszal mennénk Görögországba is (bár ez még csak terv) és a repülőr is simán fel tudom vinni... Pont most megyek útlevelet csináltatni Alexandrosz úrnak :lol:

Gabi: mekkora pocid van és milyen formás! Szuper a kép:) Tetszenek a színek is nagyon, olyan vidámak!

GYabi: köszi! Szívem szerint állandóan fotóznám a kismanómat, mert annyira édes!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Ja, azt nem is meséltem, h tegnap otthon voltam anyóssal.... hát, kikészített. Nincs túl jól és én voltam a társasága.....

babszika
 
 


Babszi:jááájjjj....beteg?Vagy mi van vele?
Én szeretem a férjem anyját, de elég belőle heti 1 alkalom.Jóindulatú, fiatalos, csak néha elfelejtkezik magáról és mindent ő akar megoldani, meg intézni.De szerencsére időbe rászólok, hogy hoooohhoooooohoóóóóó...és szerencsére kapcsol.Szóval csak jóindulatból segítene tényleg...stb, de én meg sokszor nem engedem. :oops:
Vannak dolgok, amiket én és kizárólag én akarok megcsinálni.(házunkkal és magunkkal kapcsolatban)
Vendég
 


OLIK: Téged véletlen kihagytalak.. Szuper a képösszehasonlítás, még mindig rettentően hasonlítanak egymásra a gyerkőcök! Hogy vagytok? Tündi miket csinál már?
GYABI: Ha kislányra kerestél volna overált, akkor tuti csak fiúsakat kaptál volna. Ez így szokott lenni.. Kik lesznek a keresztszülők?
ARIKON: Mikor mész az eredményért? Lehet, már csak este tudok benézni.. Tényleg jól érezzük magunkat így négyesbe, de hidd el, nemsokára Ti is 3-an lesztek. Egyre közelebb a nap!
JAIMEE: Peti születése óta velem volt, sose bíztam másra (persze az apukáján kívül), de ha gyerekek közt van, akkor nagyon jól érzi magát, észre se veszi, hogy mi nem vagyunk ott. Sőt mondhatni, volt idő, amikor nagyon anyás volt, de most már inkább apát hiányolja, hisz sokat dolgozik. De nem tesz különbséget köztünk, mert ha mondja, hogy pl. "anyuci szeretlek", akkor rögtön hozzáteszi, hogy "meg apát is és Bencét is". De amúgy tényleg gyerekfüggő a beszokás, csak szerintem nagy szerepe lehetett benne, hogy kiskora óta szereti a gyerektársaságot, barátkozós, eleven, vidám gyerkőc. Bence csendesebb, visszafogottabb, lehet, nála nem lesz könnyű a bölcsi, ovi.. Bár a gyerekeket ő is imádja.

Pénteken szüreti-sport délután volt az oviban, gyerek-szülő vetélkedő. Petivel én versenyeztem, 5 ügyességi feladat volt, majd ha lesz időm, rakok fel róla videót, a max 40 pontból 37 pontunk lett, így Peti nyerte a kicsik között a versenyt. Annyira örült neki!

Na rohannom kell. Szép napot mindnekinek!
Vendég
 


Betsy,
Először is GRATULÁLOK PETINEK!! Nagyon ügyi(k) volt(atok)! :)
lehet, h. már csak este olvasol...
MINDEN OKÉ!! :D Ami a legjobban foglalkoztatott az a vizelet vizsgálat, de szinte tökéletes lett. A ph 6-os értékű, de ennek még utána nézek, h. mit jelent ha több. Esetleg valaki tudja?
A vasam 7,9, a min. 9 lenne, de szerintem ez nagyon kicsi különbség. A thrombocytám már megint magasabb 437 a 350 helyett, de ennek már utána néztem (mivel múltkor is ez volt), és állítólag, ez gyulladásos betegségek utána szokott előfordulni. De az én 437-em az "elmegy" kategóriába tartozik. Szóval összességében és ezeket a kis eltéréseket leszámítva szinte TÖKÉLETES a labor eredményem. VÉÉÉÉGREEE! Az utóbbi időben mindig valami őrület volt velem, de most úgy látszik összeszedtem magam! :D Remélem a hétfői uh is ilyen jó eredményeket fog mutatni! :wink:
Vendég
 


Arikon: Gratulaaaaa! Növeszgesd a tüszőcskéidet, nyálkahártyát, aztán lecsóba bele!

Betsy: Nagyon ügyi Peti!!! Gratula neki is, hozzá is! :D

Heni: Biztosan gyorsan megfogan ketteske!

Háh, hogy hol és mikor lesz a tali, az homály. Majd kiforrja magát a dolog. Tekintettel Bíbiékre, talán Pöst lesz a helyszín...vagy környéke.

Mi hétvégén már a 2. babatalira megyünk, másik topikkal. :roll: :roll:
Kakaóparty? Nyammmm....

Kép

Dobok képet. :D
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Betsy: le a kalappal előttetek, nagyon ügyik voltatok!

Keresztelő: 16 fő, ha jó idő van akkor nálunk a teraszon, csülöktál lesz...éhes lettem. banditának egyenlőre csak keresztapukája lesz...a párom öccse. Nincs még komoly kapcsolata. csak úgy meg nam akartunk odaállítani valakit...majd aki a felesége lesz, az lesz a keresztmami... :wink:

Arikon: hát mit is mutathatna az a uh, mint jóóóóóóóóóó eredményeket!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Csak beköszönök: sziasztok! :lol:
Vendég
 


ARIKON: Köszi a gratulációt. Örülök, hogy jó lett a labor. A pH-ról ezt találtam:
"Ha a pH érték 7, azt nevezzük semleges kémhatásnak. Ennél kisebb pH-érték (pl. pH 5,5) savasságot, nagyobb (pl. pH 8,2) pedig lúgosságot jelez.Ha a vizelet pH-ja 7 körül van, akkor ez tökéletes egyensúlyra utal, folytassátok eddigi életmódotokat. Ha azonban 5,0-6,0 között van (vagy még alacsonyabb), akkor szervezetetek épp a savaktól igyekszik megszabadulni, és szüksége van lúgos ételek-italok fogyasztására, mely támogatja a testetek egyensúlyi helyzetének helyreállítását."
Csak halkan jegyzem meg, szerintem kislányotok lesz, mert a savas közeg az x-eknek kedvez ;)
JAIMEE: Köszi. Édes Réka nagyon! A ruhácskája is csini. Ez mostani kép? Mert mintha már láttam volna valahol.. ;)
GYABI: Neked nincs testvéred? 16 fő? Akkor lesz dolgod bőven. Remélem, szép idő lesz hétvégére.
Vendég
 


BIBI: Szia. Jó blogírást :)
Vendég
 


:shock: :shock: Betsy: Jó hogy írod, nekem 5,5 körül szokott lenni a ph. Lyányom is lett. Meg a pét sem kaptuk el telibe.

Bíbi: Némi fáziskéséssel: Szia!

:D
jaimee1
 
 


Szép reggelt!

Betsy,
Köszönöm, h. utánanéztél, nagyon aranyos vagy!! :) Én is csak halkan jegyzem meg, h. NAGYON ÖRÜLNÉK neki!!! :D
Hétvégre lesz valami programotok? Állítólag szép idő lesz; 20-22 fok, és napsütés.

Gyabi,
hmmmm, csülöktál!! Nyam-nyam, biztosan isteni lesz!

Jaimee,
Rékus milyen édes ezen a fotón (is). cupp-cupp neki

Szombaton a barátnőimmel elmegyünk táncolni. Előtte az egyik b.nőmnél gyülekező, pletyózás, szendvics-gyártás, borozgatás, majd irány a Jam pub (húú, lehet nem így kell írni :oops: ), és táncizunk egy jóóóót! Utoljára a lánybúcsúmon mozdultam ki Férjecske nélkül, de most már nagyon várom. Ő nem szeret táncolni, így "elengedett", mert már nem bírnak magukkal a lábaim. :D
Vendég
 


....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.10 16:39-kor.
Vendég
 


[quote]h írta:ogy kell kislányt gyártani???


....érdekes kérdés...
Vendég
 


Niki: Én abbahagynám a kekszezést 2-3 nappal a pé előtt. De hogy mikor van pé, az igazán csak utólag derül ki, úgyhogy.....

Boldog szülinapot nektek holnapra!
jaimee1
 
 


Khmmm... Mi minden nap adtunk az élvezeteknek, nesze Neked Czeizel :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?