Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi
Nekem a dokker azt mondta általában azoknak szokták kiirni akik Clostit szednek, mert az vékonyítja a mnyh-t.
Vény nélkül lehet venni és én a cseggemje ragasztottam! :oops: :lol:
Próbáltam a hasamra is tenni, de az hamar lejött.
A nagyobbat vedd, mert a kisebből kettőt kell ragasztani!

minnyá' keresek róla bővebbet neked a neten! :wink:

dita75
 
 


http://www.pirulapatika.hu/210010740/be ... 100_tapasz

a tüszők termelik az ösztrogén hormont, ettől vastagodik a mnyh.
Ez a tapasz ezt a hormont adagolja folyamatosan!

Kb. 1000 Ft volt és 6 tapasz van benne!

dita75
 
 


dita: te egy angyal vagy!!! :) köszönöm! :)
Vendég
 

 
 

Na azé' ezt túlzás lenne állítani! (természetesen köszi!) :lol:

dita75
 
 


Dita,
végül is nem értettél annyira félre, csak én nem írtam elég szabatosan, hogy általában azt nem tudom elképzelni, hogy akkor, az adott hónapban sikerül. Valahogy olyan elérhetetlennek tűnik. Pedig ebben a hónapban már majdnem elhittem, és annál nagyobbat estem pofára.

Na mindegy. Ma megszereztem egy természetgyógyász számát, aki már két ismerősömnek is segített. Egyik négy év sikertelenség után ment el hozzá, és a 4. alkalom után megfogant a gyereke. Hátha, én már mindent bevetek...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok lányok! Kösszentyű a drukkokat holnapra, nagyon arik vagytok!:-))))
Én akkor jövő héten szurkolhatok többeteknek, igaz? Rajta leszek az ügyön!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, én is kismama leszek még e hónapban!

Csajok, nektek is lehetetlen időpontokban kell szurikat kapnotok? Én ugyebár, nem vagyok olyan ügyi és bátor, hogy beadjam magamnak, így mindig dokihoz megyek. Tegnap pl. éjjel kellett beadatni, szombaton reggel pedig hajnali 7-kor. :shock:
Bár addig egy szavam sem lehet, míg egyszer azt nem írják elő, hogy éjjel 3-kor kell szurit kapnom, igaz? :wink:
Vendég
 


Szilvi,
Drukk, hogy vastagodjon a mnyh-d! Próbáld ki, amit Dita javasolt, és azért egyél sok tejterméket (lehetőleg túrót), és igyál nagyon sok folyadékot, az is segíteni szokott.

Dita,
Sokat pihentem, de azért minden nap átolvastalak titeket is. Olyan jó volt itthon, de holnap már megyek dolgozni én is. :?

Czinke,
Várom a holnapi pocakfotót! Már biztos szép nagy helyet foglalt el magának Mákszem! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ditus, nagyon tetszik az új vonalzód és a kisbabás rajz is.) És a neved alatti cumis kismanó:))) Édesek! :P
Vendég
 


El kell búcsúznom sajnos, mert megérkezett az az ember, aki a kapunkat szépen lefesti. Elmondom neki, mit hogy szeretnék...
További szép napot kívánok nektek!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Van kedve valakinek tovább vinni a tábla karbantartását?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Rég nem látott ismerősként megint benézek. :)

Voltam ma enokrinológusnál. Kapok újra bromokriptint, mert bár nem magas a prolaktinom lappanghat a baj, és merkformint is írt. Azt mondta, hogy kiugró értékeim nincsenek, így akár teherbe is eshetnék, és mivel labor nem mutat eltérést ezért tapasztalati úton fogunk dolgozni. Javasolta a duphaston adagom emelését esetleg utrora váltását és a lapar megismétlését az endo miatt. Kb. ennyi. Ki is váltottam a gyógyikat, és most kezdem a szoktatást.
Ha megjön a mensim szólnom kell róla, 2 hónap múlva menni kell újabb adag gyógyszerért, és újabb inszem előtt újabb konzultáció lesz, de az még vagy 3 hónap, mert nagy valószínűséggel műtét lesz a P4 miatt. Jöv héten jön meg a hpv szűrés eredménye.

Dita: Neked nézték már a terheléses inzulinodat?

hofeherke
 
 


desviki: Lackó olyan cuki és tényleg úgy nő, mintha húznák.

szilvi: Hajrá inszem.

dita: Letöröltem a kanapét. :)

Köszönöm a sarokülő dícséretet. Sajnos megint megismétlődött, ami két éve történt. Örömünkben felhívtuk az anyósomékat, erre közlik, hogy a kutya elesett és lehet, hogy el kell altatni. Ez ma sajna meg is történt. :cry: Két éve a lakást választottuk ki, aznap halt meg apukám. Ebből az októberből már olyan elegem van. 1-jén halt meg a barátnőm anyukája, most meg a 12 éves kutya. Imádtuk. :( Eléggé magam alatt vagyok. Már az inszemben sem hiszek, mert a hasam egyáltalán nem érzem, csak a mellem fáj.



vicky79
 
 


Viki: Nincs minden között kapcsolat. Nem az új kanapé (ami tetszik nekem is :) ) vagy a lakás az oka egy halálesetnek. És a terhességben meg hinni kell! Ez én mondom, akit ennyi ág húz és a házidokim ma hősnek titulát! Szóval ha egy hós mundja hidd el, hinni kell benne!

"Hisz mindig van remény, hinni kell, ó hidd hát el!"

hofeherke
 
 


Kata: remélem nem akarsz itthagyni minket!!! :shock: nem akarsz pihizni menni!!
vagy csak túl sok a sulis elfoglaltságod, és ezért nem akarod tovább csinálni. tudom, legutóbb mondtad már h ez a féléved nagyon gáz lesz, de utána még 2 félév és szabadulsz!!! az nagyon felemelő lesz!! uh kitartást!!!!!!!!!!!!
párod mikor utazik?

Mara: üdv!!! metformint szépen szoktassad és meglátod az jót fog tenni, de sajnos idő kell neki. én sürgettem az időt, nekem nem volt elég akaraterőm kivárni a hatását, beleugrottam a stimukba, egy inszembe. de nekem igazán a 3*850 hozta meg az igazi eredményt!! ha nem stimuzunk és hamarabb kezdem el szedni a 3*850-t, talán akkor pár hónapot még nyertem is volna. de mindegy! a lényeg, h jött a csoda!!
remélem, h nektek is hamar jönni fog!!
az már biztos, h kell a műtét a P4 miatt?? az ismételt vizsgálat is ezt igazolta?? sajnálom!!!
egyébként nagyon pozitívnak tűnsz az írásod alapján!! nagyon tettszik!! ezt így kell!!!!!!
megy a millió drukk!!!!!!!!!+++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!4

sziasztok lányok, megyünk haza! holnap jövök vmikor!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


mara: Tudom, hogy nincs összefüggés, csak félek tőle hogy úgy járok mint a lakással, hogy a mai napig nem érzem a magaménak. Szeretek itt lakni, csak olyan érzés, mintha nem az enyém lenne. És mindig történik valami rossz, amikor örülök valaminek.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Hát lányok,tök ideg vagyok, mert ma el kezdett fájni a torkom!
Nehogy már ezért maradjon el a hystero!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szilvi!

Én is kaptam anno ilyen ösztrogén tapaszt, de azt tudnod kell,hogy vényköteles!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Dita rossz boszi vagyok. Hiába mondom, hogy majd most terhes leszek, meg mindenki, nem jön be sajna.
Tényleg egyszer voltam nagyon kiborulva. Azt nem mondom, hogy nem gondolok arra, hogy miért nem sikerül, de egyre jobban reménykedem.

Holnap én is megnézem a természetgyógyászt, hogy dolgozik-e, mert ez a szeptember, október nekem se igazán jó, gomba, most vese, bár az is lhet, hogy más. Holnap kiderül.

Figyelj Dita! Most lesz az utolsó és egyben sikeres inszemed.

Monic én valamiért úgy fel vagyok fújódva, hogy nem sokkal kisebb a hasam, mint a Tiéd. Csak tudnám mitől.

Twist drukk az inszemhez.

Nem tudom írtam-e, a Bencének a 2. foga is kiesett, és elől alul egymás mellett kettő hányzik. Tök édi. Lehet, hogy kinevettek amiért ilyet írok, de amikor a gyermekeitekkel is történik ilyen, akkor Ti is ilyenek lesztek. Ezek nekem nagy élmények.

timejka
 
 


Bocs, hogy mostanában nem igazán jövök, de sajnos nincs időm. Otthon lenne ugyan , de mire hazaérek olyan fáradt vagyok, hogy semmi kedvem a gép előtt ülni.

De drukkolok folyamatosan mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Bumi!

timejka
 
 


Sütöttem valami kókuszgolyó szerűséget. Olyan jól néz ki, nem kókuszba forgattam, hanem csokireszelékbe. Fincsi lett nagyon.

Meg sütök szerencsesütit is, hátha :lol: Ez az, amiből 3 részt tovább kell adni, és egy részt megsütni. Olyan szívesen adnék nektek, de nem tudom, hogyan juttathatnám el. Életében állítólag egyszer sütheti meg az ember, és teljesíti egy kívánságát annak, aki süti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mara,
te tényleg egy igazi hős vagy!!!!

Vicky,
nagyon sajnálom a kutyusodat :cry:

Csibi,
Párocskám 18-án utazik el, de azon a héten amúgy sem lesz itthon túl sokat, mert Németbe is megy 2 napra(ráadásul az évvfordulónkon késő este fog csak hazaérni :cry: ).
Úgy érzem mostanában nem tudok már hozzátenni szinte semmit a topic "életéhez", van bőven problémám is mostanában, jelentős része a suli miatt. Így nem mondom, hogy kivonom magam a forgalomból, de nem is leszek minden nap. Kb. úgy, mint az utóbbi 2 hétben: néha-néha írok azért és olvasni is fogok.
Szóval ezért szeretném, ha valaki átvenné a táblázatot, mert nem biztos, hogy akkor épp fel tudom tenni, amikor valaki igényelné.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.10.07 18:01-kor.

i.kata
 
 


Linácska,
majd elkérhetném a receptet?

i.kata
 
 


Kata!
Én pont azért nem venném át tőled a táblát, mert ugyanezekkel a problémákkal küzdök.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


i.kata: Köszi, de nem az én kutyám volt, hanem a pároméké, a szülőknél volt. Igazából a sógorom "szerelme" volt a kutyus, de azért én is eléggé kiborultam tőle. Talán előhozta a két évvel ezelőtti dolgokat. Én azóta nem sírtam, már azt hittem, hogy valami nincs rendben. Ma komolyan mondom, hogy megkönnyebbültem tőle. De remélem legközelebb a könnyeimre csak örömömben lesz szükségem.



vicky79
 
 


Bumi,
nem csodálom, hogy te is kivagy :roll: Msot mikor is lesz a hystero? Nem a héten, vagyis holnap?

Vicky,
én nagyon érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Tegnap oltásra vittük az egyik kutyánkat és kijött a vizsgálóból egy öreg kutyus, aki nem tudott lábra állni, süket volt és vak. Olyan szörnyű volt látni, pedig a kutyán nem lehett látni egy csöppnyi bánatot sem.

i.kata
 
 


csütörtökön lest a hystero, feltéve, ha nem leszek beteg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

Bumi,

nagyon jó hallani rólad! Nagyon drukkolok, hogy ne légy beteg és meglegyen végre a hystero+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,

mire kapott oltást a kugyusotok?

Vicky,

ne keress tüneteket, nekem sem volt SEMMI babás tünetem és mégis ott lapult Pindurka.
Részvétem a kutyus miatt. :cry:

Linácska,

remélem a szerencse süti meghozza a szerencsét, aranyos vagy, hogy adni szeretnél belőle, virtuálisan is elfogadjuk :wink:

Czinki,

pocakfotót ne felejtsd el :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: Ha én hős vagyok, akkor itt mindenki az! :)

Czinke: Még nem biztos a műtét. Várjuk a leleteket, meg lesz még egy rákszűrés mielőtt dönt a doki.

Majd jövök jöv héten is, ha meg lesz a HPV eredmény. Addig is mindenkinek drukkolok a háttérből! :)

Sziasztok!

hofeherke
 
 


Monic,
a Töpi kapott veszettség elleni oltást. Megint tiszta fogkő szegény fogsora, aztán mondta a doki, hogy mosni kellene neki, dehát nem hagyja. Így hamarosan megint vihetem fogkő leszedésre, nehogy begyulladjon az ínje. :roll: Amúgy szinte csak szárazat esznek mostanában, ami direkt jó a fogkő ellen, de nála ez úgy tűnik kevés :?

Bumi,
nem leszel beteg!!!!! :wink: Mennek a drukkok!

Mara,
mi "csak" kis hősök vagyunk, te pedig óriási :wink:

i.kata
 
 


Irtam egy olyan hosszút mint még soha, egy csomó képpel!
Úgy elszállt mint a p***a! És most kimegyek beveszek egy valag magne B6-ot, most kiderül mennyire nyugtatja az idegeket!

MERT MOST AZONNAL MEGŐRÜLÖK, ÉS AZÉRT SEM ÍROM LE MÉGEGYSZER, NEM IS EMLÉKSZEM MÁR, HOGY MIT ÍRTAM!!!!!
EGY ÓRÁJA ÍROM MÁR, ÉS ELSZÁLL!!!! ILYEN NINCS!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


Kata,

sajnálom Töpi fogkövét. A mi kutyusaink is szoktak szárazat kapni, de az aszpikos finomságokat sokkal jobban szeretik.

Dita,

áramoljon a csíííííííííííííííííííííííííííííííí, vagy a MagneB6 :wink: Ilyen már velem is sokszor történt.

Mara,

nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen és elkerüld a műtétet++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka,

jobbulást kívánok neked, remélem nincs komoly baj a veséddel!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
a mieink is jobban szeretik a konzerves kaját, de pont a foguk miatt kapnak több szárazat. :roll:

Dita,
legközelebb írd meg word-ben, aztán másold ide be.

i.kata
 
 


Kata,

mindig tanulok tőled, én nem tudtam, hoyg a száraz kaja jó a fogkő ellen. Ezután jobban odafigyelek majd, hogy több szárazat kapjanak :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


dita: Írd notepad-dal vagy word-del és másold be. Én csak akkor szoktam már onnan kilépni, amikor látom a szöveget a fórumon. Nekem bevált.

kata: A mi tacskónk is hajlamos a fogkőre, de neki vett anyu olyan kemény rágókát.



vicky79
 
 


Vicky,

én is szoktam nekik venni kutya fogtisztító rudakat, valami Denta... a neve, de a yorki nem eszi meg hanem kiviszi elásni. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, én megyek vissza vasalni. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na hát még nem nyugodtam le, de eldöntöttem, hogy azért is újra írom, de sztem a felét ki fogom hagyni, totál kihagy az agyam, fogalmam sincs már miket írtam!
Amire emlékszem:

BUMI
Méz, tea, torokgyogyi, izzadás, mindent vessél be, remélem nem marad el megint, hatalmas drukkok szállnak feléd!

KATA
Sajnálom, hogy nem tudsz mostanában sűrűn jönni, de lehet,h ogy ez a "kis szünet" talán még jót is tesz neked, kis figyelemelterelés! :wink:
Vállalnám a táblicseket, de elég béndzsó vagyok az ilyesmihez! :(

Neked és Buminak is:
Kép

VICKY
Sötét gondolatok huss! Kutyuska :(

NÉMÓCI
Még kb. ugyanennyi időd van pihizni ahány hetes terhes vagy, használd ki mert utána 24 órás ügyeletben leszel! :wink: :lol:

MARA
Az én szememben is hős vagy, és csak csodálni és csodálni tudlak..........
A lehető legjobbakat kívánom neked, és hiszem, hogy ennyi rossz után már sikerszériák következnek! Igazán megérdemled! Pusszantalak!

TIMEJKA
Nekem az az érzésem, hogy most jól megtalált az összes kehe ebben a hónapban, gondolom egy szikra esélyt nem látsz a babásodásra, lehet, hogy meglepődsz egy hét múlva??? :wink:

LINÁCSKA
Süti nyami! Teleport???
TErmészetgyogyi segít majd, ha hiszel benne! ++++++++++++++

TWIST
A kis kolléganőm tök ari volt ma, hulla fehér volt amikor meglátta a tűimet!
Mondam neki no para, nem őt fogom beoltani!
:lol: :lol: :lol:
Végig mondogatta, hogy minden elismerésem a tiéd Dita hogy ezt meg bírod csinálni! Totál rosszul volt!
Javaslom, hogy tanuld meg. 2-3 alkalommal csináld magad a dokker felügyelete alatt és sztem utána már magadtól is menni fog!
Hidd el én is ki voltam a tűktől, de ahogy Monicék sem tudtak mást tenni, mint hogy a szurikat beadták, így úgy vagyok vele, hogy nekem is ez legyen a legkevesebb, bár én a kútba is beugranék, ha azt mondanák attól babás leszek! :oops: :oops: :oops: :oops: PErsze ha nem megy, akkor sincs semmi gond, mert tényleg nem mindenki képes rá, és ezzel nem leszel kevesebb mint az aki meg igen! Én egy őrült vagyok és ezt mindenki tudja!
De hát így szerettek, nem??? :roll:

dita75
 
 


monic: Ez jó :) Dilis kutyusok.



vicky79
 
 


Csajok nekem nincs a laptopomon semmi csak a net, meg a képeim!
Se word, se excel. Nem használok semmit ezen a gépen, csak azért vettem, hogy veletek tudjak esténként is pletykálni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


dita: A kellékekben kell lennie notepadnak, az a hozzászólások szerkesztéséhez jó. A táblácskához viszont kellene valami, gondolom táblázatkezelő, de ezt Kata meg tudja neked mondani.



vicky79
 
 


Dita,
a táblázathoz kell excel is, meg valami képkezelő progi az átméretezéshez.

Monic, Vicky,
nekünk is van itthon minden sz*r a kutyák fogára (még 'szájspré' is, ami gátolja a fogkőképződést), de nem szeretik egyiket sem. Kínozni meg nem akarom őket.
Monic,
nekem azt mondta az állatdokink, hogy a legrosszabbat a házi koszt teszi a kutyák fogának, aztán a 2. legrosszabb a konzerv kaja és a legjobb a száraz. Mostanában direkt szájhigiéniás tápot veszek nekik, de a már meglévő fogkövük nem fog magától lepotyogni. :roll:
Vicuska többet tudna ezekről mesélni nekünk.

i.kata
 
 


Kata,
melyik receptet szeretnéd, a kókuszgolyó szerűséget, vagy a szerencsesütit? Mert a szerencsesüti alapját kapni kell valakitől, és úgy hozzátenni naponta hozzávalókat, és pénteken megsütni az 1/4-ét, 3/4-ét meg elajándékozni tovább.

Dita,
egyenlőre csak beszereztem a természetgyógyász számát. De azért az csak jelenthet valamit, hogy két ismerősöm is babás lett. Az egyik csajszi már 2-szer, csak egy sem maradt meg, bár már azt is tudják miért, és lehet is rajta segíteni. A másik meg már inszem előtt állt 4 év után, és 4-szer találkozott a pasival, és terhes is lett.
Én ide szoktam írni, de ha hosszú, mielőtt megnyomom az elküld gombot, kijelölöm a szöveget, Ctrl+C megjegyzi, és ha elszáll véletlen, csak Ctrl+V-vel újra be kell illeszteni.

Holnap megyek dolgozni újra. Ez a betegség most annyira nem jött jól, hogy mondjam most, hogy pénteken meg UH-ra kell mennem, mikor már 2 napot nem mentem a héten...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hát én azt hittem megpukkadok a nevetéstől. A férjem hasa is csak úgy rengett, nyihorászott a Győzikén ahogy a gigantikus méretű békák közt lubickolt!
Hát ezt kár lett volna kihagyni, a könnyem kicsordult! :)

Kép

Elálmosodtunk Bogyóval! Apa már rég durmol. Még nézem kicsit a BK-t, és szundi, mindenkinek jó éjt!

dita75
 
 


KATA
Talán a munkahelyi gépen van ilyen, holnap megnézem!

LINÁCSKA
Hát akkor hajrá!!!! ++++++++++++
Ja én is ki szoktam jelölni másolásra ha hosszút írok, de most tele volt képekkel is, és azokat hiába jelölöm! :roll:

Most már tényleg pápá!!!

dita75
 
 


Linácska,
a szerencsesüti receptje érdekelt volna :cry: Azért köszi!

Jó éjt!

i.kata
 
 


Kata,
szombaton megyünk Pestre, ha gondolod, az egyik negyedet elviszem neked, valahol összefutunk, és odaadom azzal együtt, hogy mit kell vele csinálni. Amúgy az alapja valahogy liszt cukor meg tej lehet, mert az első napokban ezt kell hozzátenni, és ezt osztod el, és utána már csak a te saját negyededbe teszed bele a többi hozzávalót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Linácska,
jajj, nagyon aranyos vagy! Csak az a baj, hogy mi szombaton hajnalban, vagyis inkább kora reggel megyünk a Mátrába, mert rendbe kell tennünk télire a hétvégi házat. :evil:

i.kata
 
 


Jó reggelt midnenkinek!

Kata, Linácska,

remélem sikerül összehozni a szerencse süti tészta átadást valahogy :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: