Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nálam is kopogtatott végre Pirike (Szezso, egy hullámban vagyunk! :) ), úgyhogy holnap vérvétel, aztán indul a mandula. Inszem? Kb. 12-14 nap múlva, gondolom én.

Tücsi szard le a kőművest és pihenjél, az most fontosabb!

Csibe! Boldog szülinapot, és jövőre meg még boldogabbat, amikor már ölelheted a pici babádat! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Elraktározom holnapra, mert akkor lesz aktuális a dolog :wink: Kicsit siet a vonalzóm. :wink:
Még mindig nem tudom eldönteni a hogyan továbbot. Van rá 2 napom :twisted: :twisted: . Az a gond, hogy nem hiszek az inszembe, és a hátam lúdbörzik, ha rágondolok :roll: :roll:

Kép

csibe
csibe32

Rana akkor lehet, hogy egyszerre lesz az inszemünk (ha lesz nekem inszemem)?

Kép

csibe
csibe32

Küldjétek már nekem is pirit, légysziiiiiiiiiiiii!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
én küldöm. Bár már egy ideje lelécelt, de nem is akarom látni még néhány hónapig.

Csibe,
akkor te egy napon születtél a bátyámmal!
És van, akinek az inszem sikerül, csak ne add fel!

Tücsi,
részvétem a kőmíves miatt. Csak téged be ne falazzon, arra figyelj.
És egy kérdés. Hipózás előtt tünet, hogy megkeményedik a hasad? És az milyen? (Komolyan érdekel.)

Rana, hajrá.

Kép
kisbuta

sziasztok!

drukk mindenkinek, mindjárt visszaolvasok.

katica
katica30

Hajnóca: :oops: Lehet összekevertelek vkivel? Bocsánat, még nem vok teljesen képben, sokan vagyunk. Bocs.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi,
nem tudom. Lehetséges. :wink: Annyit írnak mostanában a csajok, hogy nem győzőm őket én is követni. ... néha meg sem próbálom. :oops: csak gyorsan átolvasom és amire tudok reagálok.
Lehet, hogy a fáradtságomra írtad?! Az sajna nem múlik és még egy darabig maradni is fog. :?
jogsi, fősulli, Bogyika, itthoni dolgok, tanulás, ...

9.-én megyek vizsgázni a rutinpályára. :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem elsőre meglesz. :?
Azthiszem egy kicsit bevállaltam magam. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

csibe: sajnálom :cry: boldog szülinapot!

bella, kisbuta, krisz, szezso: drukk+++++++

meli: részvétem :cry:

estike: nem jött privi. szerintem írd be az hszedbe az adatokat.

baba, puszi: beraklak titeket a táblába :wink:

tücsi, dezsi: gyógyulást!

rólam: ma reggel voltam prolaktin ellenőrzésen, délután megyek vissza az eredményért.

katica
katica30

Meli, nagyon sajnálom. :( Holnapra viszont drukk!!!

Csibe, én a helyedben, most egy lombikkal folytatnám. Ha az sem sikerül, megint inszem. De azért még várjuk ki a végét, hátha sikerült!

Bella, ne figyeld a jeleket! Tudod, alapszabály!!!! Nagy-nagy adag pozitív energiát küldök neked, hogy végre bízzál egy kicsit jobban.

Kisbuta, hajrá tüszőrepi!!!

Katica, jó hogy eddig nem találtak semmit. Este majd gyere a prolaktin eredménnyel.

Baba, neked rengeteget vacakol piri! Már a múltkor is nekem kellett közbeavatkoznom, hogy nálad is járjon... :wink: Már megint én kellek? Na jó, akkor küldöm!!! Holnapra meg fog jönni!!!!!

Puszikám, ne félj a szuriktól, nagyon eccerű!

Rólam: minden oké, nincs ciszta. 16-án veszem be az utolsó fogigátlót. 21-én kezdek el szúrni Suprefactot, Gonalt és Merionalt. Beülti után progiszurikat is fogok kapni. Na és persze az elmaradhatatlan kedvencem, Klion is társul piri után. :?

skrisz72

Skrissz: :P Én is fogok kapni Kliont. (Mi a baj azzal? Mesélj!)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, utálom, mert hülye alakja van, és az egy tabletta. Nem pedig csúszós kúp. Sokkal nehezebb felhelyezni.

skrisz72

Jobban vagy már, Kőmíves Kelemenné???? :wink:

Csibe! Én se vagyok oda az inszemért, pedig nekem még sose volt. :? De neked nem inszem lesz, hanem kisbaba!!! :) Lányok, mi ez a negatív hozzáállás (Bella, Csibe, Nyulasz)???? Kérdem én, Negatív Királynő... :roll:

Krisz! Jó hírek! Tényleg, mire kell a Klion???

Hajnóca! Biztos ami biztos, a jobbulás sose árt! :wink: Aztán csak ügyesen! (De jó, hogy neked "csak" ehhez kell drukkolni, mert Bogyika ott mosolyog melletted! Irigyellek!)

Tudásbázis kérdés: MI A LÓFÜTTY AZ A HIPÓZÁS????? :shock: (Biztos megint vmi hihetetlenül evidens dolog, csak én vagyok a béna :oops: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli!
Klion,szóval az egy olyan kúp,ami lapos,éles széle van,és nincs rajta bevonat,hogy egy picit legalább csússzon,már félúton elkezd szétmálni...engem például csípett is,nagyon nem szerettem.
Krisz!
Akkor lassan indu a menet :D
Kisbuta!
Jó repesztést.Nem válaszoltál a bromós kérdésemre :roll:
Tücsike!
Rettenetesen sajnálom,mielöbbi felépülést kívánok!
Dezsi!
Akkor ez most eisprung vagy nem? :D
Katica!
Eddig minden oké?És most csak prolaktint néznek?Gyere majd az eredménnyel.
Zsófi!
:D nahát,egy spontán laptető...és micsoda meglátással!Én nagyon drkkolok!
Bella!
Csak pozitívan!Ott vannaka babák,hát hol máshol lennének :D
Csibe!
Én akkor ma nem köszöntelek fel,de azt kívánom,hogy a következő szülinapodon már szarospelenka legyen mindenfelé :D
Vendég

Krisz,
akkor célegyenesben vagy, már látszanak az időpontok!

lányok,
az normális, ha az embernek már punkció előtt olyan a hasa, mint ami meg akar jönni? Főleg úgy, hogy a hormonjaim mélyrepülésben vannak? - Lehet, hogy ez buta kérdés, de én épp most állok itt, és már annyi mindenen mentem keresztül, hogy minden ilyen tünettől megijedek...
:?

Kép
kisbuta

Jaj, te Kis Buta! Persze hogy normális! Nekem a stimu alatt végig ilyen volt, pedig nem mondanám, hogy túlstimuláltak, mint tudjuk... :(
Szóval ne aggódj, minden oké lesz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: a hipózás az, amikor leesik a vércukrod: szédülsz, hányingered van, legyengülsz,..... én ilyenkor 1-2 korpovit kekszet szoktam bevenni.

Kép

Kép

*puszedli*

Rana,
hipózás az a rosszullét, amikor az ember vércukorszintje leesik, és elveszíti az eszméletét, vagy ahhoz nagyon közel kerül.

Nyulasz,
újra és újra elfelejtettem. Tudod, dokit is nagyon meglepte, hogy mi a csudától esett le az estradiol 1/5-re két nap alatt? Utána már arra koncenrált, hogy a megmaradt petikéket megmentse, azonnal beadatott 75 gonalt, és még ma is kellett szúrnom, reggel 9 előtt. A kétnapontai vérvételeken csak estradiolt néznek ilyenkor, prolaktint nem, az ciklusindításkor nézték a múltkor, de most nem, mert nem is volt igazi ciklusindítás. A suprét még a fogigátló mellett kezdtem el, rá egy hétre a gonalt. Most meg csak reménykedek, hogy nem lesz baja a maradék petikének (kb 10 db, de egy sincs 20-as). Múltkor túl begyorsultam a stimutól, most hogy lassítani akartak, túlságosan lelassultam, erre kéne gombot varrni valahogy. Igazából borzasztóan aggódok, mert attól félek, hogy ez a hormonális kavar majd tart a punkció után is, és bekavar a beágyazódásnál. Gondolhatod, hogy emelett a prolaktint tök elfelejtettem... :oops: pedig nem ártott volna...

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Aha,értem :? kicsit aggódom,nehogy ez gond legyen.De ne legyen!!!... azért kérdezd meg mindenképp.Petikéknek nagy drukk!
Vendég

úgyhogy apa azt is mondta, hogy ha ez nem sikerül, akkor hosszabb időt kihagyunk, nehogy teljesen kikészüljön a hormonrendszerem a stimuktól...

Kép
kisbuta

Ja,és hogy alakult az utazásod?Tudod ami miatt aggódtál a múltkor.
Vendég

krisz: örülök, hogy nincs ciszta. hajrá!

nyuszi: most csak prolaktin. haladok a vizsgálatokkal a fülöp doki lista szerint. most már majdnem minden vizsgálatot kiderítettem, hogy hol tudom megcsináltatni, vagy épp megvan rá az időpontom. persze van amin túl vagyok, vagy csak az eredményre várok. ami kész van, az mind jó lett.

kisbuta:a prolaktint bármikor leveszik, mindegy, hogy hanyadik napon vagy.

katica
katica30

Katica!
És voltál is már Fülöp dokinál?Vagy majd ha kész lesz minden lelet?
Vendég

miután azt olvastam a honlapján, hoyg amíg nincs kész az összes lelet, addig érdemben nem foglalkozik az emberrel. így az összes papír birtokában szeretnék elmenni hozzá. ha már látom, hogy kb. mikorra lesz meg minden eredmény, akkor kérek hozzá időpontot. de bízom benne, hogy kb. november közepe/ dec körül el tudunk menni hozzá.
katica30

Nyulasz,
a munkaútra gondolsz? Jövő szombaton lesz, vonattal Bp-re. Kéne menni, szerintem akkor már nem is gáz utazni, hiszen legkésőbb hétfőn lesz beülti. Majd nem viszek semmit egyszem női kistáskán kívül, akkor nem lesz megerőltető. Vagy szerinted az lesz?
és én is aggódom ám. De végülis a múltkori prolaktinom nem volt nagyon magas, csak kicsit, és remélem, hogy azóta sem szökött az egekbe. A héten találkoztam egy nővel a Kaáliban, akinek olyan magas volt a prl, hogy elindult a teje, pedig baba a kanyarban sem (hihi, ráadásul óra közepén, egy középiskolában!) Velem ilyesmi még nem történt, úgyhogy reménykedem... Végülis, már kétszer teherbe estem anélkül, hogy tudtam volna a magas prl-ról (na jó, tudtam róla akkor is, de nem szedtem semmit, nem is tudtam, hogy gáz.).

Kép
kisbuta

Nem tudom már ki volt az aki hypósodott, de ...
mint annyiszor írtam már én akkor voltam így amikor Bogyika bekapaszkodott a zümimbe. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Katica, készülj fel rá, hogy elég fura stílusa van. A kollégám volt nála a feleségével.

skrisz72

krisz: jártunk már olyan dokinál, akiről azt mondták mások, hogy fura a stílusa, de mi nem éreztük. majd meglátjuk, hogy milyen lesz. de addig még jópár vizsgálat vár rám.

katica
katica30

Sziasztok!

Bella: nagyon-nagyon +++++++++

Zsófi: jövő kedden UH? Amikor is megállapítják, hogy babás vagy? Még a végén összefutunk :-)

Krisz: szuper, hogy nincs ciszta, hajrá!!! :-)

Csibe: akkor Te is mérleg :-D mivel már volt mérhető HCG-d, szerintem nálad reális esély van arra, hogy sikerül az inszem. 3-4-nél több inszemmel viszont nem érdemes szórakozni…

Hajnoca: jó rutinvizsgát csütörtökre! :-D annó nekem térdig érő hóban kellett megcsinálnom :-D

Kisbuta: nagyon drukkolok!!! :-D és arra tippelek, hogy kurva nagy szerencsétek lesz :-D

Rana: na, akkor együtt fog haladni a ciklusunk! :-D

Baba: ha nálam vége a mensinek, azonnal küldöm Hozzád! :-D Hacsak Krisz vuduja nem hat már ma! :-D

Puszi: hajrá péntek! :-D (Ugye?)

Dezsi: akkor jó, ha szeded az áfonyakapszulát :-D meg a többi tea is jó :wink: meg az eisprung is :lol:

Tücsi: de jó, hogy jelentkeztél, már aggódtam, mi lehet veled. Pihenj sokat és gyógyulgass!

Kati: majd jelentkezz az eredménnyel :-)

Mi csütörtökön megyünk Tapolcára :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, UH lesz?

skrisz72

Lányok! Ismeritek a mondást: addig jár a korsó a kútra, míg havazni nem kezd az irodájában.

Puszi!
Nem tudom mondtam e már, hogy nagyon zeccik a jelmondatod, magamévá teszem :D

Zsófi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Házitücsi!
Ölelés+ jobbulást!

Rana és Szezsó hullámlovasok
! Örölök az örömötöknek és együtt lovagolásotoknak! :lol:

Hajnóca ! Én gyerekem is 9-én 6.15-re megy rutinból vizsgázni. Én vizsem, hogy aztán repíthessem a suliba. Mindkettőtöknek szorítok! :wink:
Skrisz! Kétségtelen októberben így vagy úgy mindenki elindul. :lol: :lol:

Kisbuta! Ne aggodj, összedrukkoltuk mi már azokat szép megtermékenyíteni való tüszőlet! :wink:

Kép
estike66

Szezso!
Igen, ha addig nem törénik semmi! :lol: :wink: És nem fog! :lol: Akkor jövő kedden találkozunk! :wink:

KépKép
zsófikukac

Olyan nehezen tudok itt bekapcsolódni! :roll: Olyan sokmindenkinek kell drukkolni :P
Csajok!
mindent bele! őszikék! Babásodjatok!

Nyulasz! Szezso!
én titokban Eisprungozok :D
dezsina

Estike! Akkor a csemetéd és Hajnóca is együtt hullámlovagolnak! :)

Szezso! És hány napos a ciklusod? Most akkor már szúrod magad, vagy hogy is van ez? :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisz! Vérvétel lesz, meg UH.

Dezsi: titokban Eisprungozol? Azért Apának legalább célzást tegyél rá, mire készülsz :-D

Zsófi: annyi azért történhet, hogy csinálsz egy pozitív tesztet :wink:

Rana: nekem a spontán ciklusom 25 napos. Ma kapom a 10. Decapeptylt, az előző ciklusom 20.napjától és majd a 3. naptól jön hozzá a Gonal.
A Decától késett egy kicsit, így 28 napos lett az előző ciklusom.

SzezsoKép
KépKép
szezso

hazaértem. jó lett megint a prolaktinszintem, így marad a negyed szem bromo.

katica
katica30

Katica,
mennyi lett a prolaktinod?

Nyulasz, Dezsi,
annyira hallgattok. Szerintetek is necces ez a stimum? (Bocsi, kicsit beparáztam... :oops: )

Kép
kisbuta

Kisbutus,
ne parázzál már ennyire. :!:
Attól nem lesz jobb, hogy hergeled saját magad.
Majd 2 nap múlva úgyis kiderül minden.
Ráérsz akkor idegeskedni, ha megvan az eredmény.

hajnoca
Dunakeszi

Nekem sikerül a rutin, neked meg a punkció!
Okés???

hajnoca
Dunakeszi

Úgy legyen, Hajnóca!

Sajnos nem tudok nem parázni, mert ez most életem nagy eseménye, és éppen olyan zűrösen alakul, ahogy az egész életem szeptember óta. Jó lenne most átugrani néhány évet, amikorra már minden egyenesben lesz...

Kép
kisbuta

kisbuta: nyugi, nyugi! minden rendben lesz! 9 egész vmennyi lett, és a kaális skálán 0-25 közötti a jó érték.

katica
katica30

Kisbuta!
szerintem, mint laikusnak, az a véleményem, hogy idegeskedni kár. Csak rontassz azzal, ha stresszelsz,mert az semmiképpen nem jó a stimukor, a beültikor és utána sem :evil: Tessék megnyugodni és pozitiven gondolkodni. A doktorok tudják a dolgukat. Figyelnek Rád! No para! :wink:
És tök jó az új vonalzód :D

Szezsó!
apának mindig szólok :D :lol:
dezsina

Katica,
9 egész valamennyire Bromot kaptál :shock: :?: (Nekem 29 egész valamennyi volt anno...)

Kép
kisbuta

kisbuta: eddig is szedtem a bromot negyed szemével. ha abbahagyom, akkor újra felugorhat magasabb értékre, ez a negyed szem pedig kordában tartja, hogy a határértéken belül maradjon.
katica30

Kisbutus,
elhiszem, hogy zűrös időszak. Nehezen lehet ezeket átélni, megélni.
Ha stresszelsz, akkor nehezebben gyógyulsz mind lelkileg, mind fizikailag.
Tudom, könnyen beszélek egy rohangálós kispelussal a háttérben, de ... nekem sem volt egyszerű az élet.
Hosszú volt az út és megtanultam, hogy ha idegeskedem, akkor csak egyet érek el ... hogy folyton fáj a gyomrom és gyomorfekélyem lehet belőle. Na abból nem kérek. ... és neked sem kívánom.
A dédimamától kaptunk egy borítékos lapot amin Kanga volt egy lufival és az volt ráírva a lapra, hogy ...' Egy apró csodára ... megéri várni. " Ezt már én tettem hozzá: Nagyon megéri!! :) Még akkor is, ha addig hosszú és göröngyös az út!

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi,
nagyon igyekszem megnyugodni, lehet, le kéne húznom valami hatásosat. :roll: Ez tényleg nem fog jót tenni a babóknak. Igaz, a múltkor tök lelkes voltam és hiába, nem is tudom, múlik-e ezen valami...

(nekem is tetszik a vonalzó. Még nem mertem belenézni a ládába, remélem az van benne, amit én szeretnék, nem holmi hiábavaló arany és drágakő...) :D

Kép
kisbuta

Hajnóca,
tényleg köszi. Ez nem úgy van, hogy te bezzeg könnyen beszélsz, mert ahhoz, hogy ezt megtudd, végigmentél sokmindenen. De hát azt is biztos tudod, hogy ilyenkor nehéz. No, megyek, mosok, vacsorát készítek, olvasok, kikapcsolom az agyam, amennyire csak tudom.

Katica,
és mennyi volt, amikor felírták?

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Nem azért "hallgattunk" Dezsivel,mert szerintünk nagy baj van a stimuddal :lol: Hogy gondolhatsz ilyet :?: Én is aggódnék a helyedben,ez teljesen érthető,de tudod mit?Lesz sok szép petikéd,és szépen randiznak apa katonáival,és visszaköltöznek a pocódba,és ki sem jönnek jövő nyárig :D :D :D

Nem vagyok nagyon toppon,ezért írok kevesebbet a szokásosnál,de nagyon-nagyon drukkolok,és persze it vagyok minden nap!

Katica!
Ja,én is olvastam a Fülöp doki honlapját,hááát nem egyszerű,annyi mindent leírt,és ezt mind előre meg kell csináltatni,egy kuka háziorvossal :evil: ...úgyhogy én most kihagyom,de kiváncsi vagyok nálad miben tud majd segíteni.Örülök,hogy jó a prl-d
Dezsi!
Nem is olyan titkos,hiszen ott van a gólya alatt :D :D :D ...aztán csak ügyesen!Amíg anyukám nem tudta,hogy lombikozunk,de azt tudta,hogy babát akarunk,akkor nagyon édes volt,azt mondta,hallott egy műsort,Ceizler Endre mondta,hogy azokon a napokon minden nap együtt kell ám lenni...csak ezt 30 évvel ezelött mondta :roll: úgyhogy felvilágosítottam anyut,elég minden másnap :lol:
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz, igen, 4D lesz, már alig várom.
Akár veled, akár mással esett meg, azért ez a csillámos sztori elég jó. Én vagy 10 percig nem bírtam abbahagyni röhögés nélkül :lol: . Most is mosolyognom kell, ha csak rágondolok.

Csibe, sajnálom, de hajrá december! Azt persze neked kell eldöntened, hogy belevágsz-e az inszembe, de ha nem hiszel benne, akkor lehet, hogy tényleg nem érdemes elkezdeni.
Ééééés boldog szülinapot!!!!!!!!!

Bella, Kisbuta, Szezsó ++++++++++++++++++++++++++++

Tobi, nem vagyok én sztahanovista, csak bolond lelkiismeretes :cry: . Le kellene szarnom az egészet, de képtelen vagyok megtenni velük :oops: .

Tücsi, vigyázz magadra!!!!

Dezsi, én megértem, hogy húzod, halasztod a dokit, én is ilyen vagyok :oops: .

Katica, ez jó hír :D .

Kisbuta, nyugi, minden rendben lesz. Nem tesz jót a picuriknak odabent, ha folyton stresszelsz, irgum-burgum :D ! Amúgy meg ne akarj átugorni néhány évet, hidd el, kár lenne kihagyni a terhességet. És igen, terhesen és babásan könnyű ilyeneket mondani, de itt mindannyian keresztül mentünk sok mindenen a babáért, ki többön, ki kevesebben. De én a rögös út kellős közepén is tudtam, hogy megéri.

Kép
petne

Petne!
Igen,én is vizuális típus vagyok,és többször eszembe jut a sztory :lol:
Gondolom,hogy várod már a 4D-t,az egy csodás élmény lehet :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?