Új privát üzeneted érkezett!

beagle...nekem minden uh-on nézi a doki a vesémet(kb.a27.héttől), szerencsém van vele, elég alapos!
Ne parázz, amég tudsz pisilni nincs baj. Én is hallottam erről dolgokat, de nem akarlak ijesztgetni. :? Remélejük nem lesz baj!
Szexelni mi se mertünk eddig, és nem is én csináltam a házimunkát! Feküdnöm kellett! :roll: De mikor betöltöttem a 37.hetet, akkor már bátrabb lettem.....De ezek szerint most meg nem akar kibújni ez a gyerek! :D

Ancsa....hajnalban volt 2 olyan erős fájásom, :shock: és tovább tartott mint 1 perc! :shock: :lol: Megijedtem, de tök örültem, azt hittem megyünk szülni....de elmúlt! :( Azóta se semmi!
Apa nem akart reggel :oops: :roll: félti a babát!....Várunk!

Aida...lassan le kell szokni a háton fekvésről, mert már nagy a pocaklakód, és elnyomja az őt tápláló főereket! :roll:

Ma anyóséghoz megyünk ebédre :arrow: 3.emelet...remélem meghozza a hatást! :wink:

Szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata

sziasztok

dawn: örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok :lol: és sajnállak a kórház miatt :cry:

reni24: nekem ekkora ultrahangos adatok a 31. héten voltak :shock: . most a 36.-on nekem is mértek RI-t, de fogalmam sincs mi az. :roll:

lkata: Norbika tényleg jól megtréfál téged :roll:

tegnap én is nagyon rosszul voltam. se ülni se feküdni nem volt jó. görcsöltem, voltak jóslóim, meg éjjel a hasam is ment.:roll:
ma már jól vagyok :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Micsoda fotót találtam a neten :D
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

beagle: rülök,hogy minden rendben van remélem nem lesz semmi baj a veséddel.Fura hogy mást méérnek de hát a genesisbe 100* jobb az ultrahang gép.Akkor lehet nincs is nagy buksija a babomnak csak elmérték :lol:

Aida: cuki a kép :lol:

L.Kata: már ennyire szülni akarsz? :lol:

bocsi hogy nem irok mindenkinek csak megyünk vásárolni.

További kellemes hétvégét!!!!

000kata

Lovaszkata
De jó neked! Akkor tényleg alapos dokid van!Az jó :)
Norbika most már tényleg ne viccelődjön, igazán megmutathatná már milyen aranyos kislegény :lol:

Timi
Lehet bekajáltál valamit,nem?

Aida
Ezt a képet én is láttam a neten egyik nap :lol:

000Kata
Jó vásárlást! :)

Megyek vissza az ágyikóba, a mézes teámhoz,mert nagyon szarul vagyok :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa, mi a baj? Jobbulást!

Még régebben írtad, olvastam egy hozzászólásodba, hogy neked a 27-28. héten kezdődtek a jósló fájások. Nekem is megint vannak ilyen deréktáji fájdalmaim, elég kellemetlen. Ez már vajon tényleg jóslók? De ha neked is voltak a 27-28. héten és még mindig egyben vagy azért bizakodhatok? Ma töltöttem a 28. hetem. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida

Újabban olyan szárazon köhögök,hogy majd megfulladok éjjel-nappal :(
Háziorvos csak Szerdán délután fogad :(
Nem tudtok valamit amit kismama is szedhet és köhögéscsillapító? Nagyon kéne valami,mert megfulladok szinte ugy köhögök :cry:
És annyira fáj a hátam is,szerintem tüdőgyulladásom van,mert akkor voltam ilyan szarul :cry:

Citromot,mézet eszem, mézes teát iszom sőt már hagyma teát is iszom :shock:

Igen,nekem korán kezdődtek a jóslók.
De a deréktáji fájdalom nem josló!
Ahhoz kéne társuljon görcs szerü fájkdalom is ,ami kicsit fájhat is akár és jellemző hogy nem erősödik a fájdalom, s egy idő után vagy helyzetváltoztatásra elmúlik.
Ha ilyet nem érzel mellé, akkor az nem josló fájás. :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Néha "előrejön" a méhemhez ez a deréktáji fájdalom, bár görcsszerűnek nem mondhatni. Igazából néha el sem tudom dönteni hol fáj. De nem megyünk ezzel megint kórházba, mert már voltunk párszor ilyen panaszokkal és mindannyiszor nem volt semmi.. 1 hét múlva meg látni fog a saját orvosom úgyis. Jó lenne ha már egyszer szültem volna és tudnám pontosan milyen a jóslófájás. :D Most kb. ugyanolyan fájdalmaim voltak/vannak, mint már annyiszor csak most kellemetlenebbek, de nem mondanám erősnek.

Ancsa az nem jó, jó lenne ha minnél hamarabb látna orvos. Nem tudok köhögés csillapítót kismamiknak. :( Remélem a háziorvosod ad vmi jót!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida
Mensi szerü görcsöléshez hasonlítanám leignkább,ami mellé deréktáji fájdalom is társul és közben érzed,ahogy összehuzza a görcs az egész méhed :roll:
Nem kell,hogy fájdalmas legyen,inkább csak kellemetlen. :roll:
Persze ahogy közeledik a szülés napja,ugy szokott a josló is erősebb lenni :roll:
Nekem ez a tapasztalatom.

Na,remélem sikerült érthetően leírnom :roll:

Pedig kéne valami köhögés csillapító,mert kb 3 perecként szárazon köhögök,mint egy szamár :shock:
1 hete semmi bajom nem volt,pár napja csak 1-1 köhögés, és most 2 napja éjjel-nappal egyfolytában :( Valami nem ok velem :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Értem én így, csak magamon nem tudom mit tapasztalok. :D Ezek nem igazán görcsszerűek. Franc se tudja.

Gyógyszertárban meg tudod kérdezni mit szabad szedni. NEm tudsz eljutni?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nem, az ügyeletes gyógyszertár messze van nagyon.
Apa meg persze most is dolgozik,ugyhogy nem tudom elküldeni.

Megyek eszek citromot :? ez kell az én gyomorégésemre,most még jobban ég a gyomrom is :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

:( Jobbulást Ancsa, a citrommal meg vigyi mert nem jó a gyomorégésre!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi :D

Tudom,de hát nagyon beteg vagyok,muszály valamivel kúrálnom magam addig is,mire eljutok orvoshoz :?

Jut eszembe,te szoktál torrentezni? :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Igen előfordul, miért?

Egyébként még egy kérdés a fájásokkal kapcsolatban:
Mikor kell aggódni? Ha milyen hosszan tart egy fájás? 40-50 mp-ig kitart egy igazi szülési fájás? Vagy az is 10-20 mp-esekkel indul?
És mi van akkor amikor folyamatos tompa nyomásszerű fájdalmam van lent, derekamban alhasamban..? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Akkor küldök neked egy linket,regelj be :lol:
Ott bennt megtalálsz :lol: :lol: :lol:

Igen a szülési fájások már hosszabbak, 40-50 s 60 mp-esek :roll:
És fokozatosan erősödik a fájdalom, és egyre sürübb időközönként jönnek :roll:

Passz,olyan is van nekem ott lennt :roll:
De hogy mitől,nem tudom. Talán ahogy nyúlik a méh,attól húzodik :roll:

Megy a PÜ :D szólj ha beregeltél :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

lovaszkata:Remélem,hogy azért hamarosan meg gondolja magát a kis lurkó :) Szurkolok nagyon!!!

beagle:Jobbulást!!Én nem aggódom a méretek miatt hisz tudom mindenhol másképp mérnek :D A lényeg,hogy egészséges legyen!!!És nem is szeretnék nagyon nagy babát :) Tartja magát a kis drágám a megbeszéltekhez :D Ide kint ráér megnőni :D

Ancsa:Hát igen.Nekem a védőnő pont ezért mondta,hogy ne aggódjak,hogy a dokim 1 héttel kisebbnek írja a babát bár most tuti átírja majd :D Mert úgyis ő dönti el,hogy mikor akar megszületni :D A dokik meg UH-sok csak kb-ra tudják meg mondani a baba korát.Így én ezért nem aggódom a méretek miatt és nem foglalkozom vele.Amíg a dokim nem szól addig nem aggódok.Meg hát persze én se születtem nagy súllyal :lol: Jobbulást!!Remélem hamar meggyógyúlsz!!

Timi:Majd a védőnőmet megkérdezem,hogy mi az :D Nem aggódom a méretek miatt ide kint majd megnő :D Örülök,hogy már jobban vagy.Pihenj sokat!!

Aida:Nagyon ari a kép :D

Bocsi,hogy tegnap este nem jöttem,de eléggé szarul voltam :cry: Ma végre kimozdultam itthonról :D Voltunk hugomékkal Szentendrén kicsit sétálgatunk :D Most meg jól elfáradtam és a hátam is eléggé fájdogál meg görcsölgetek is sajna :cry:

Vigyázzatok magatokra!!!

Jó éjszakát!!

Reni

Kata:Mi jót vásároltatok? :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek!

Petra,gwini nagyon eltüntetek! :roll:
Babák hogy vannak?

Reni
Ezzel én is így vagyok,nem a méret a lényeg,hanem az,h egészséges legyen.
:D Én csak 1 dologtól tartok,h nehogy az ilyen UH-ás elírások miatt akarják mondjuk visszatartani,ha megindulna a szülés, és közben meg már lehet hogy jöhetne is a babó,csak épp a dokik elnéznek itt 1-2 hetet is UH-án. Érted mire gondolok?

Éjjel voltak joslóim,de olyanok,h fel is ébredtem rá :shock:
Nagyon fáradt vagyok,így hogy egy éjszakát se tudok végigaludni,mert vagy 15 ször felkelek,így nem tudom kipihenni magam.És akkor még itt van ez a fránya köhögés is :?
Megyek,eszem is mézet,meg iszok mézes teát,aztán próbálom elérni a házi dokit,hogy fogadjon ma délután időpont nélkül, csak nem veszik fel a telefont. :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

[quote="ancsa2727"] írta:ancsa2727n csak 1 dologtól tartok,h nehogy az ilyen UH-ás elírások miatt akarják mondjuk visszatartani,ha megindulna a szülés, és közben meg már lehet hogy jöhetne is a babó,csak épp a dokik elnéznek itt 1-2 hetet is UH-án.

Ettől én is félek picit, mivel Nolit mindig 2 héttel idősebbre mondják, mindannyiszor, mindenhol, minden orvosnál dec.17-én szülök, de az orvosom egyelőre ragaszkodik papíron a dec.28-hoz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A sárgás folyás (nam büdös) már megint gombára utal?? Már 3szor kezeltek gombával terhesség alatt.. Most már eltűnhetne..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aidalehet hogy baci, :? mert nekem is ilyen folyás volt. Arrra kaptam betadine-t.

Kép
Kép
lovaszkata

OH. :( Ezzel sietni kell orvoshoz vagy elég jövőhét hétfőn, amikor úgyis esedékes elmenni a dokimhoz és megemlíteni neki?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Voltam NST-n, minden oké. Már nem ugrál annyit Norbika, úgyhogy szép görbe lett! :)
Fájásom semmi, Norbika jól el van odabennt!
Tök ari vastag mintás paplant vettem 1000 ft-ért a bababizibe, jó nagy 150x110 körüli, úgyhogy késöbb is jó lesz, most meg háromba hajtva be tudom rakni a babakocsiba a kicsi alá. :lol: Így jól fog szigetelni!
Olyan szép és olcsó dolgok voltak, de már körül se mertem nézni, mert van már mindenünk, és már felesleges bármit venni. Talán még egy bundazsák kell, de az még ráér. most van overál és vastag takaró :wink:

Ti hogy álltok a téli cuccokkal, van minden?

Kép
Kép
lovaszkata

Aida..Nem vészes, esetleg kérdezz rá telefonon. Nekem ezt a hüvelykenetből vizsgálták, tenyésztéssel.1 hét mire van eredmény! Coli baktérium!
a te esetedben azért jó elmenni, mert a baci is okozhat irritációt, görcsöt!
De lehet neked nem ez van ( én is véletlenül szedtem össze, a doki szerint a kórházi Wc-ről) :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Aida
Az nem jó,szólj a dokidnak és kezeltetsd ki magad.

LKata
Nálatok hogy van?
Ha nem születik meg a baba kiírt időpontra,akkor be kell feküdni a kórházba? :roll:
Itt Tatabányán a kiírás napján befektetik a kismamákat,ha addig nem szülnek meg :roll:
Mondjuk ez engem nem fenyeget szerintem :lol:

Éjjel óta vannak megint joslóim,ritkán,de eléggé erősek lettek már ahhoz képest,amilyen eddig volt.Ja és ma egész nap is folytatódik.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa...nálunk is be kell feküdni a kórházba, ha nem jön időre, mert minden nap néznek magzatvizet, NST-t...
S, ha 41.hét végén se semmi, akkor elindítják....de ez dokifüggő is! Nem tudom az orvosom mennyit várna. :roll: Remélem erre nem kerül sor! :(

Kép
Kép
lovaszkata

lKata, rendben. Bár az a baj hogy nekem eddig egyszer vizsgálták kenetből a bacit, de azt a kórházban, lehet hogy nem tud kenetet venni a magánrendelésén a doki!? Esetleg azt is csinálhatnám hogy holnap megyek úgyis mama klubba a kórházba és akkor levetetem a kenetet. ezt kérésre megteszik?

Ilyen hosszan jóslók? Hú Ancsa! És honnan tudod hogy csak jóslók? Ilyen rövidek? remélem még egyben maradtok. Bár ha kijönne se lenne semmi baj! :D

Amúgy én is jósólgatok ma is folyamatosan, vagy nem tom mi ez, csak úgy sajog a derekam néha. De most sokkal rövidebbek, egy egy sajgó fájáska max. 10 mp, de inkább 5. Az éjszakám jó volt! :D Leszámítva az írtó gagyi álmomat, amiből reszketve ébredtem.. :? Azt álmodtam hogy hason lőttek és véreztem és azon gondolkoztam hogy csak ugye Nolikámat nem találták el és vhogy nem tudtam bemenni a kórházba... Jujj de rossz volt. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

LKata
Nem hinném h tulhordanád :shock:
Én drukkolok h mihamarabb bujjon ki Norbika!+++++++++++++++++++

Aida
Ilyen álmok :shock: Brrrrrrrr.

Tuti joslók,mert csak 20 mp-ig tartanak és nem is jönnek sürün,kb 30 percenként :roll: csak kellemetlenebb,mint amilyenek eddig voltak :roll:
Ugyhogy szerintem nem szülök tuti :lol: vagyis most nem :lol:
Bizti a front az oka megint :wink: mindíg megérzem :(

Tutira érzem kibírom még azt a 2 hetet/16 napot/, ami a dokim számítása szerint kellene,mert ugye ő a mensit veszi csak figyelembe :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Jaj, le fog szakadni a derekam..:? Ahogy görnyedtem a gép felett jó alaposan megfájdult.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida...nekem is az ügyeletes doki vette le a kenetet, mert az én dokim szabin volt!
Szerintem ha megmondod hogy sárga folyásod van és görcsöltél, és rég néztek tenyésztést akkor biztos leveszik! :) Egy pillanat az egész, nem is nagyon nyúlnak be.

Nekem a derekam most nem fáj, hanem tegnap begörcsölt a vádlim, és azóta sántikálok! :(

Kép
Kép
lovaszkata

Ancsa...most nem fáj a pocid? Mert meleg front van! :?
Ha, elérted a 37.hetet neked is csökkenteni kell a magnéziumot, de addig még neeee!
Köszi a drukkot! :lol:
Úgy feszeng most is a kis drága, annyira nyom! :shock:

Kép
Kép
lovaszkata

Lányok raktam fel a www-re a Házunk cím alá babaszobás képet! :lol:
Még a falra kell egy kis dekoráció szerintem, meg lesz még a pelenkázó mellé fogas.

Kép
Kép
lovaszkata

LKata
Dehogynem! Éjjel óta vannak folyamatosan joslóim! Olyanok,h még fel is ébresztettek! Ma is van,de nem aggódom miatta,ritkán jönnek és csak 20 mp-esek :roll:

Szedem a magnéziumot,de már csak napi 2x1-et, jövőhéten pedig napi 1-et fogok :roll:
Így tanácsolta a dokim is most h voltam nála Pénteken ,mert ugye én nagy adagban szedtem és azt nem hagyhatom hirtelen abba,így előbb elkellett kezdnem csökkenteni :roll:

Megyek,megnézem az uj képeket :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Lkata
Megnéztem! Nekem nagyon tetszik a baba szoba :lol:
Norbika helyében én nagyon sietnék kifelé ilyen szép baba szobába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ilyen rácsvédőt nem vettem. Meg is mondom miért.
Mert anno engem nagyon idegesített,amikor benéztem a picurra és nem láttam tőle a gyereket :) Nagyon aranyos dolog,nagyon tetszik is,csak nekem ez miatt nem volt jó.
Persze ez attól is függ,hogyha benézel a szobába,milyen a rálátás a kiságyra :) Nálatok lehet h jó.
Nálunk ha benézek az ajtón,akkor pont nem látnám a picurt a rácsvédőtől és így inkább most kihagytam és nem vettem ilyet.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Reni BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sikerült eljutnom és fogadott a háziorvos........

Megyek is vissza az ágyikómba a mézes teámhoz ,mert nagyon beteg vagyok :( valami légcső és hörgő gyulladásom van :? kaptam rá antibiotikumot,meg valami folyadékot,mert ugy köhögök szárazon ,majd meg fulladok :( és beszakad a hátam is :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szegény Ancsa, pihenj! Remélem a gyógyszerek segítenek.

Mi meg voltunk ma vásárolni, vettem 2 szabadidő nacit ami rájön a nagy pocimra meg két hosszabb pulcsit ami jó így várandósan is. Utána voltunk a postán is ahol 3 csomagot is kiváltottam, tele-tele Noli ruhákkal a teszveszről. :D Annyi lett most hirtelen, hogy nagyon sok. :) Szépek, jók. Mire hazaértünk viszont úgy fájt a derekam, hogy azt hittem le fog szakadni a helyéből. :( Alig vártam, hogy lepihenhessek..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Ancsa:Értem én,hogy mire gondolsz.Szóltam is a védőnőmnek és erre mondta azt,hogy ők csak nagyjából tudják megállapítani a terhesség korát így,hogy egy hét eltérés van az nem baj ezt ő mondta.Mert úgye a szülést is úgy számolják ki,hogy plusz-minusz 2 hét.És persze azt is mondta,hogy a baba akkor jön amikor ő akar.Anyumnál is hugom 2 héttel előbb jött és csak annyit kérdeztek tőle,hogy időre jön a baba?Ő meg mondta,hogy igen.És nem kötöttek bele abba a 2 hétbe.Anyummal már beszéltem ezekről a dolgokról és mondta,hogy semmiképp ne hagyjam,ha eljön az idő,hogy visszatartsák a babót.És nem is fogom!Épp ezért dokit se fogadtam!Nagyon szépen köszönöm a képeslapot :D Aranyos vagy.Sajnálom,hogy ilyen beteg vagy :cry: Remélem hamar meggyógyulsz!!!

Rólunk:Ma egész jó napom volt.Ma csak mostam :D Meg pihenek ezerrel,mert már eléggé megvisel a sok menés.Ma olyan furit éreztem mindenhova nyilal meg csípkedést érzek ott :cry: Az egész alsó részem fáj.Meg persze a hátam,derekam is majd le szakad.Holnap délelőtt megyek dokihoz.Remélem minden oké lessz.Holnap tudom meg a vérkép eredményt meg a vizeletet is.Folyásom sajna nekem is van.És nekem is sárgás.Holnap szólok majd a dokinak,hogy írjon fel rá valamit.Délután meg megyünk párommal szülőszoba látogatásra :D Már várom.Úgyhogy a holnapi napom kissé hosszú lessz.
Remélem mindenki jól van!!Az eltűntek is :D

Megyek alukálni,mert már görcsöl a hasam alja úgy látszik front érzékeny lettem :cry:

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Jobbulást mindenkinek!

Én is elteszem magam holnapra. Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ejnye, 1 órája felébredtem és azóta csicsergek, nem tudok visszaaludni. :( Micsoda dolog ez!

Ma megyünk Kismami klubba, találkozom az esélyes szülésznőmmel is. :) Dejó lesz! Remélem a pocim is bírni fogja, na meg a derekam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

:( Én is ,én se tudok vissza aludni :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Álomkor = első trim
Álmatlanság = harmadik trim
:(

De legalább vígasztal h nem vagyok egyedül. :D Párom mindjárt kel, megy dolgozóba.. Én meg itt csicsergek. Meg fog lepődni. :D

Noel babát sem hagyom aludni. Aluszikálna nagy nyugodtan és ahogy fordulok picit rögtön rúg vagy helyezkedik. Szegényt felverte az anyja. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Az én kisasszonyom tegnap óta kevesebbet mocorog :(
Most éppen csuklik,de már vagy 15 perce :roll:

Most szereztem meg egy könyvet,gyertyakészítés az a címe :D
Akarok csinálni illatos gyertyákat saját magam :D

Ja,megálmodtam a kisasszonyt :shock: a szülésre nem emlékszem,de a pici lányra igen :D hozták ki nekem szoptatni és tök morci lett mert a bal mellemből nem tudott szopizni,üres volt :D
Csurom vizesen ébredtem meg :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Gyertyakészítés? Hmm, majd értesíts hogy ment!

Micsoda álom. Én még soha nem álmodtam Noellel. :( Mármint így konkrétan. Pedig nagyon várom, hogy itt legyen a karomban.

Apa el is ment dolgozóba. :( Szegény én, megint egyedül maradtam. Bár ma jó korán jön haza, hisz 3-tól lesz a kórházban az előadás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aha :D
Csináltam már,de az nagyon régen volt :? így megszereztem a könyvet róla :) tök szépek vannak benne :D

Ha esetleg valakit érdekel, msn áttudom küldeni nektek :lol: !

Ugy néz ki szombaton megyek fel a 4D Genesisbe a lányommal ,persze, ha kapok reggelre időpontot.
Ha nem,akkor sajna kihaggyuk :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Csatlakozom a rosszul alvókhoz! :? 4x voltam pisilni, az a hülye betadine kúp kifolyott az ágyra :twisted: most ágyneműt mosok! :(
Menjetek el hüvely kenet vételre 8) jobb ha időben kikúrálnak!
Nekem most ismétli meg a doki, hogy elmúlt e a bacim? :roll:
Biztos méhszájat is néz majd, holnaptól rendel.

Ancsa...nagyon kreatív vagy! :lol: Köszi a szoba dícséretet. Még pár apróság kell azért.
:) Én is álmodtam valamelyik nap Norbi babával, olyan 2-3 hónapos volt, mert már mosolygott, barna haj, duci pofi...nehéz leírni, de úgy emlékszem nagyon ari volt! :lol: Remélem tényleg ari lesz, bizok benne jól sikerült! :wink:

Kicsit feszülgetett este a pocakom, és ma reggel is érzek a hasam alatt olyat mintha megakarna jönni a menzeszem(legalább is régen így éreztem elötte 1-2 nappal) :wink: De ez még nem görcs!
Talán közeleg az idő? :D Csak ne félnék ennyire! :roll: :oops:

szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata

LKata
Te itt fórumozol,én meg lesem a telefonomat,mikor jön sms,h elindultál szülni :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá!DRUKK!DRUKK!DRUKK!!++++++++++++++++++

Kezdek ideges lenni,h nem mocorog a kisasszony :shock: :(

Nálam a szülés elötti 2 napban szinte semmilyen mocorgás nem volt :shock: / már rendesen az infarktus kerülgetett :oops: emlékszem /

Valahol olvastam is,h állítólag tényleg jóval kevesebbet mocorognak a szülés elötti napokban :wink:

Remélem ez most nem azt jelenti nálam, h hamarosan itt az idő :shock: kikéne még tartsunk egy kicsit :wink:
Megyek,és megpróbálom felébreszteni :D hogy egy kicsit megnyugodjak :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Jó reggelt lányok!
jó korán keltek,én fél 10ig aludtam. :lol:

Ancsa: remélemmjobban van már.Hat a gyogyo?

Mi jol vagyunk.képzeljétek pici piros póttyös lett a pocim,szerintetek az mi lehet?

000kata

Én 8kor visszafeküdtem és most keltem fel.. Hú.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

000Kata
2 szem antibiotikumtól nem lehet meggyógyulni :roll: én semmi javulást sem érzek
Te hogy vagy?

Aida
Azt a mindenit :) akkor legalább kipihented magad :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa: én jol vagyok köszönöm,bár néha köhögök de semmi komoly.a pocimon pici piros pöttyök vannak,szerinted az mitől lehet?

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?