Új privát üzeneted érkezett!

Hajni,
Én is gondoltam Rád! :lol:

Kata,
OK, akkor várok türelemmel. :wink:

Balunak bővült a szókincse: a cici a legújabb. :D

Kép
bandika
 
 


Ja, hát biztos vannak ennél rosszabb napközik is :D De itt van az 1000 nmes kertünk, ahhoz képest azért eléggé szűkös ott a tér :?

Tegnap voltunk uh-n, mert eddig csak a Kaáliban jártunk, és biztos akartam lenni, hogy ki lesz a dokim. Szóval úgy gondolom megtaláltam. Az előző dokimnál picit nyersebb, de hihetetlen alapos, 20 percre van a rendelő, 10 perc csúszás volt mindössze, egy csomó mindent a kórházban megcsinál, nem lehúzós. Szóval most már tudom, hogy milyen az egész, úgy látom, hogy profi szakember kell, kedveskedőnek meg kerítek majd egy jó szülésznőt :D
A lényeg, hogy a drágaságunk 26 mmes és jól van :lol: :lol: :lol:
Egy dolog aggaszt egy picit: egy kis miómát fedezett fel, szerencsére pont a másik falon, mint ahova a baba tapadt, azt mondja, nem fog gondot okozni, mert majd ahogy nő a méh, kisimul, de figyeljük. Nagyon remélem, hogy nem kever be semmit. Nyaki redőt ő a 13. héten néz, az lesz a következő esemény vérvétellel.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Bandika,
még mindig van szopi? Ügyesek vagytok! :D

Emma,
gratulálok a 26 mm-es babához meg a 10. hetedhez! :D

:D
20140901102739
 
 

 
 

Emma,
örülök,hogy minden rendben van a picivel! :lol:

puszi mindenkinek,tanulok....

Andi
Kép
aanda
 
 


dkata írta:Azt mondta vmelyik nap a tvben egy doki, hogy a nőknek szülés után "helyre kell tenni" ezt a rész, addig nem lesz javulás.

Na, de a férjemnek is fáj :lol: :lol: :lol:
Pesze az övén sem segített a matrac. Viszont a török masszázs még mindig tartja magát. Néha kicsit érzem, de sehol nincs már az a meg se birok mozdulni fájdalom.

Hajni :)
Megnéztem félig egy részt, asszem nem én vagyok a célcsoport :wink:
A családi napközi: http://www.gyerekfelugyelet.extra.hu/index.html
Ez egy társasházban egy lakás, a ha jól tudom a háznak saját belő udvara van játszótérrel, oda viszik le a gyerekeket és a nagymama főzi az ebédet. Vicces lenne, ha egy helyre járnának a gyerkőcök :)
Kismügének nincs nagyon célja, csak egy technokrata tamagocsi.
Én rendeltem már a gastrolyaltol meg a foodexpressztől. Egyik kutya másik eb.... A foodexpressznél mindenek egyforma íze van :shock: Néha mondjuk belefér 1-1 hétre, de nem többre. Inne is rendeltem egy időben, ez volt a legjobb:http://www.gyerekfelugyelet.extra.hu/index.html
Itt reformkaja van és nekem ízlett is, csak picit drága.
A legjobb meg, hogy a szomszéd iskola konyhájáról 440 ft/adag áron lehet ebédet hozni 2 vagy három fogás, de pl levest annyit adnak, hogy 3 táynér jön ki belőle. Amikor a múltkor nem tudtam főzni, mert fájt a kezem onnan hoztam és nagyon jó volt. Simán veri a gastrolyalt és a foodexpresszt is, bár tagadhatatlanul vannak menza jellemzői (több köret, mint hús) De olcsó és tulajdonképpen finom.
ja meg az a bajom a házhozszálítással, hogy akkor a délelött egy részében dekkolhatok itthon, hogy mikor hozzák végre.

Bandika :)
De jó, hogy még mindig szopik :)
Néha elgondolkodom, hogy lehet törelmesebbnek kellt volna lennem a szopival, de aztán eszembe jutt, hogy kb rá kellett szögezni már a cicire, mert minden fontosabb és érdekesebb volt és olyankor megnyugszom, hogy jó ez így. De azért nagyon jók voltak azok az összebújások :)

wish
 
 


Emma :)
Örülök, hogy megtaláltad a dokidat. Melyik kórházba mész végül?
Picike szépen növöget :)

wish
 
 


Wish, aszondod, masszázs? Hát akkor én így maradok... mert úgyse tudok elmenni, akkor kivárom, míg ovis lesz a gyerek.
Nálunk is van egy magán bölcsi-ovi-gyerekőrző, mondjuk nem tudom, hogyan foglalkoznak a gyerekekkel, de 300 Ft 1 óra, ha csak úgy beviszed, egész hónap 27000. Lehet, nekem is meg kéne néznem, és ha tetszene neki, legalább a legfontosabb ügyeimet el tudnám intézni.

Emma! Bébiszitterre nem gondoltál? Mert Őt akkor mozgósítanád, mikor nagyon kell a segítség, és elvinné Zalánt sétálni, játszóházba, közösségbe. Én szívem szerint takarítónőt szereznék, hogy ne azzal töltsem az időt, mikor Bálinttal is lehetnék. Mert most az alvások alatt megint tanulnom kell(ene).

Andi! Jó tanulást, ügyes vagy!

Pompi! Bújjál már elő!

Bandika, holnap megkísérelem a mézest megsütni és akkor küldöm. Hogy egy kicsit csigázzalak meg fényezzem, ez olyan puha mézespuszedli fajta, nagyon egyszerű, és sokáig eláll fémdobozban, kávéhoz, teához nagyon fincsi. (Nincs rozslisztem, a fele az!!! :shock: ). A tetejére meg dió vagy mandula, más extra nem kell, a gyereknek meg le lehet szedni róla. :lol:

dkata
 
 


Wish! A "helyre kell tenni"-t a doki is úgy értette, hogy fizikailag, mert szétcsúszhatnak ott a dolgok. Nekem meg a 4,5 kilós gyerekem tutira széttornázta. Már csak azon gondolkodom, ha lenne 3. gyerekem, az 5és fél kiló lenne? Mert Ádám 37+3ra született 3450gr-mal, Bálint 38+3ra 4450gr-mal. Talán a harmadik gyerek bennem is maradna majd 40 hétig... :wink:

Emma! Elfelejtettem a gratuláviót, most pótolom! Képed nincs?

dkata
 
 


Kata

én meg szívem szerint takarító-vasaló és szakácsnőt kerítenék. De jó lenne!
Egész nap csak Olivérrel kellene foglalkoznom.
De bébiszitter se lenne rossz, úgy hogy itthon játszana Olikával én meg csinálnám a dolgom.
Tényleg, a szomszéd bébiszitterére nem csaptál még le?

Wish

nagyon cuki volt az a kép Balázsról, amiben a szennyestartóba mászott be.
Te a spontán babára vársz, vagy mentek Dévaihoz?
Vajon aki kimerítette már az összes lehetőséget, annak is várnia kell sokat?
Nálunk a szegedi Kaáliban aki fizet, annak nem kell várnia.

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish
Kútvölgyiben.
Akkor te is kísérletezgetsz, honnan lehetne kaját varázsolni? én is hogy ne heti 6 nap főzzek (egy nap anyumé)
Hogy tervezed a családi napközibe járást? mennyi időt lenne ott Balázs?

Kata
tesóm is bébiszittert ajánlja. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy helyben találok megfelelőt, ez olyan kicsi hely! Meg nem nagyon akarok "pótanyukát" zalánnak, és ez nem lenne gyerektársaság, amit ő igényel. takarítónénim van:)
Ma megyünk a második családi napközibe

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! De ha a bébiszitter dolga pont az lenne, hogy elviszi Gekkoba meg játszóházba, akkor lenne társaság is. Nálunk a bölcsikben szokott még lenni babaklub, mi majd oda fogunk járni, de csak tavasszal, mert most csak összeszedné a nyavalyákat. Ti hol laktok?
Összes takarítónénis anyukát irigylem! (Én is örülnék ha lenne, de nincs rá keret, meg olyan fura lenne, ha itt matatna valaki idegen a cuccaim között. De azért olyan jó lenne, ha legalább néha rend lenne! :P )

dkata
 
 


Zsuzsi! Nem csaptam még le rá, ma is láttam sétálni a kisfiúval. Csak épp mentünk el Bálinttal... érdekes, hogy az anyjával még nem láttam a gyereket. Olyan hülye érzés ez, nem is tudom, kire merném rábízni. Persze először mindenképp úgy kellene, hogy én is ott legyek, meg alvásidőben.

dkata
 
 


zsuzsi73 írta:Kata

én meg szívem szerint takarító-vasaló és szakácsnőt kerítenék. De jó lenne!

a szakácsnő nekem nem kell, a főzésről le nem mondanék semmi pénzért, de épp most találtam egy takarítónőt, kiváncsi vagyok mennyire válik be :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


emma1976 írta:Nem nagyon tudom elképzelni, hogy helyben találok megfelelőt, ez olyan kicsi hely!

szerintem meg pont ezért sokkal könnyebb bárkit is keríteni, mert jobb az információáramlás.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi
már 2 hónapja elhintettem mindenhol, hogy kellene... Sokan szeretnének, jelentkező meg nem nagyon van :(

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta:Orsi
már 2 hónapja elhintettem mindenhol, hogy kellene... Sokan szeretnének, jelentkező meg nem nagyon van :(

az nem jó :(

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

én is szeretek főzni, csak egyszerűen nincs időm rá. Ha lenne napi 1 órám, csak erre, ezer örömmel főznék. pl. ma is olyan diós gubát csináltam (a múlt heti mákos guba után), hogy mind a 10 ujjam megnyaltam. De hát ezt 5 perc volt elkészíteni.
Vagy pl. most neki állok egy rakott krumplit összedobni, azt úgyis szoktam egy napig a hűtőben állni hagyni, holnap csak ki kell sütni. De minden nap nem jut idő a főzésre.
A Te gyerekeid mikor fekszenek le aludni? Mindenki egyszerre?

Kép
zsuzsi73
 
 


Lányok!
Én a vízet még mindig forralom Daninak, szerintetek mennyi idős korig kell? :D
És az lehet, hogy egy új ételtől három nap után lesz kiütése? Konkrétan szombaton adtam neki egy fél főtt tojás sárgáját, most először és ma a homlokán és a szemöldökénél piros kiütések jelentek meg, nem vészes, de azért ott van. :shock:

Ez a bébiszittyó dolog már hónapok óta erősen foglalkoztat engem is, de valahogy aztán mégsem teszek semmit az ügy érdekében. :)

Kép
jud71
 
 


bújj-bújj zöldág... :D
Nincs túl sok mentségem... egyre elevenebbek... nem beszélve arról, hogy Bencsi 3x kikapcsolja a gépet, mire én egyszer be. Amúgy kezdek elsárkányosodni asszem... egész nap csak azt hajtogatom, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad. Ha kimegyek WC-re, akkor is azon jár az eszem, mit találnak ki addig. A lemenés a legszörnyűbb, pedig muszáj, mert 10-kor már balhé van. Tízszer visszaszaladnak, elfutnak a cipő-felvevés elől, közben kirámolják a cipősszekrényt, betolják a babytaxit a szobába... Na jó, nem panaszkodom... de hát kemény! - (Mester Tamás szavaival élve 8) ). /Mit szóltok a Megasztár kiválasztottjaihoz?/

kata,
igen, először háziorvoshoz mentem, az ad beutalót az SZTK-ba, reumatológiára, és az meg a gyógytornára meg a rehabra. Egy kicsit időigényes, de akkor már muszáj volt tennem valamit, mert mozdulni sem tudtam. Szerencsére akkoriban 5 körül előkerült a férjem, így 6-ra mentem a mágnesre, fél 7-re a tornára. Mostanság ez nem menne. Amíg eljutsz, addig is vegyél Flector tapaszt, az jó!
Gekkoba voltatok végül is?
Én sem bírnám, ha valaki matatna a holmijaink között!
Szerencsére a vasalást anyukám megcsinálja. Mármint a gyerekeknek. Magunkra már rég nem vasalunk - direkt olyan ruhákat veszünk, amit nem kell. Ha valahova fel kell öltözni, a férjem előveszi a nem-gyűrődős ingét. :roll: :?

kaját mi innen rendelünk régóta és meg vagyunk elégedve vele:
www.tozsde-etelfutar.hu

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi! NA végre! :lol: :lol: :lol:
No, akkor most tényleg nem kezdek bele, mert nálunk most nincs járóbeteg rendelés az sztkban, mert sztájk van. :shock: :shock: :shock: Akkorra meg lehet, hogy a beutaló is lejárna...
Gekkoban voltunk, akcióban befizettem 1 hónapot, 15000 és ingyenes volt a felmérés. Bálintnak nagyon tetszik, kedves nagyon a csajszi (aki egyébként a módszertani bölcsiben is dolgozik és van 3 gyereke - úgyhogy építem a kapcsolatokat), és Bálint egyelőre maga a csoport, ami nagyon szuper. Aztán biztos lesz később másik gyerek is, de ez most nagyon jó így. :lol: :lol: :lol:

Vasalni én sorozatnézés közben szoktam, pl. most a született feleségeket néztem végig, előtte meg a 24et. Főzni én is imádok, azt nem adnám semmiképp. :lol:

Emma, milyen volt a napközi?

dkata
 
 


Kata
Köszi a kérdésed! Szuperjó a hely! Minden szempontból megfelelő! önálló családi ház, klassz belső tér, szuper játékokkal, tágas udvar, tünemény óvónők. 16 gyerekre (ami max. 20ig megy fel) 3 felnőtt. Totál biokaja. El vagyok ájulva. Csak ahogy ez lenni szokott, 20%kal drágább, mint a többi :? Szóval meghányjuk-vetjük apával a dolgot. Én olyan helyen szeretném elkezdeni, ahol kb. 4 éves koráig folytatná, mindig egy kicsit több ottléttel. De ezek után azt hiszem más már nagyon nem fog tetszeni..........
www.babuka.hu

Takinénim vasal is, de nagyon nem tetszik, hogyan :x Sőt 2 éve van nálunk, a takarítás színvonala is visszaesőben... Azt hiszem, le kell ülnöm vele elbeszélgetni, és ha nem változik megköszönöm. Csak emberileg tök bejön, 3 gyereke van, Zalán nagyon szereti, és hát nem enged be akárkit az ember az otthonába...

Kép
Kép
emma1976
 
 


A takarítónénis dilemmát értem...

Emma, mikor én bölcsibe adtam Ádámot, akkor az egyetemi bölcsi (ahova addig is járt) alapítványi lett, havi 5000ftra emelték (90es évek eleje!), annyi volt a havi ösztöndíjam. Kerestem másik bölcsit, ami jóval olcsóbb volt... azt hiszem 2 napig jártunk oda. :lol: :lol: :lol: Utána úgy döntöttem, bármi áron kigazdálkodom, mert nekem is és a gyereknek is ez a jó. Sztem az a jó bölcsi/ovi, ahol jól érzi magát a gyerek és Te nyugodt szívvel hagyod ott. Örülök, hogy megtaláltad a megfelelő helyet. :lol:

Hajni! Megjött a csomag! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Emma

és mennyibe kerülnek a bérletek? az nincs ott a honlapjukon az árak-nál.
Amúgy tényleg jónak tűnik nagyon.
milyen messze van tőletek?

Jud

én még mindig forralom a vizet, de már rég nem kellene.
azt nem tudom, hogy 3 nap múlva jöhetnek-e a kicsattogások, de azt igen, hogy a tojás a második legallergénebb.
Én kb 2 hete adtam először a sárgáját, tojáskrémként a kenyérre.

Kata

én is szoktam nézni a született feleségeket, de akkor már nincs lelkierőm vasalni, vagyis attól félek, hogy felélénkülök és nem tudok elaludni. (nagyon rossz alvó vagyok)

Kép
zsuzsi73
 
 


Kata
igen, ha csak lehet, megoldjuk....

Next-es cuccot apukám átvette hétfőn, alig várom, hogy holnap hozzák!

Reggel óta fáj a fejem, csak Apirin Plus C van itthon, az mehet?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsuzsi
10x félnapos bérlet 30000+kaja
3 teljes nap/hét havi bérlet 60000
5 napos hetes havi bérlet 80000
Szóval k.sok :(

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish,
Köszi a linkeket. :D A reformkajásat megadnád még egyszer, mert ugyanazt írtad oda, mint a családi napközihez. Te mikor akarod vinni Balázst? Melyik részén van ez a XIII. ker.-nek? (Mi a VI.-ban lakunk. )

Kata, Pompi,
A takarítónővel én is így vagyok. Pedig ismerős is, meg elképesztő ügyes, ócsó is, de úgy utálom, ha itt van. :oops: :( Úgyhogy ritkán is van itt. :?

Pompi,
Én sose vasalok (apa se ). 8) :lol: Úgyhogy a nagyon gyűrődőseket ált. nem teszem szárítóba, de van, hogy mégis besikerül, úgy is fölvesszük. Mindig megjegyzik, de mi büszkén viseljük a gyűrt cuccokat!8) :lol: Én ált. nem is látom már gyűröttnek a ruhákat.:roll:
Köszi a linket!

Emma,
Tök jónak tűnik a napközi. Kirándulni nem viszik őket vagy még kicsik ehhez? (Nem tudom, bölcsiben hogy szokás…:roll: )
Aspirint szerintem nem nagyon lehet, én mindig algopirint kapkodtam. Vagy vmi paracetamol tartalmút esetleg.

Zsuzsi,
Adjál már tojás fehérjét is lassan Olivérnek, mert a 15 hós oltás előtt mindenképp találkoznia kell vele, hogy megkaphassa az oltást. Tojást kb. én is ekkor kezdtem.

Én kicsit kialvatlan, Olivért alig tudtam lenyomni, éjfél volt, mire elaludt tegnap, de fölébredt 7-kor, szerintem megneszelte, hogy megy el az apja. Ráadásul napközben is keveset alszik mostanában, biztos direkt, hogy ne tudjak tanulni. Elég rosszul állok, és már 3 hetem sincs. :? :(
20140901102739
 
 


Zsuzsi! Én nem akkor vasalok, mikor a tvben megy a született feleségek, hanem mikor a laptopomon... Van hogy 3 rész is lemegy a maratoni vasalásaim alatt. Kb. 4 rész és odaérek, ahol a tvben is tart. :lol: Este már én is nehezen veszem rá magam.

dkata
 
 


dkata írta: Vasalni én sorozatnézés közben szoktam, pl. most a született feleségeket néztem végig, előtte meg a 24et.

Én most Szívek szállodáját nézek, de már beszereztem a 24 2. évadot,meg a Veronika Mars és a Monk első évadját. MINDIG sok a vasalnivaló :twisted:, de legalább a kellemeset a hasznossal :lol:
Egyébként a Gekko sokal jobb, ha más gyerekekkel is együtt van.
(El se hiszem, hogy már másfél hónapja járunk, de eddig csak kétszer sikerült elemennünk + a felmérés :evil: )


Hajni :)
Bocsi :oops: http://napkonyha.hu/
A családi ovi a Párkány utcánál van, kb a 3. utca a Duna felől és középtájt a Dózsa György út és az Árpád híd között, talán az utóbbihoz kicsit közelebb. Kocsival szerintem nincs túl messze tőletek, persze attól is függ a VI melyik részén laktok.
Takinénid nem vállal még mást is? Épp takarítónő keresésében vagyok.

Jud :)
Ha jártok játszótérre, akkor kb felesleges forralnod a vizet. Ott több kosszal és bacival találkozik, mint a csapvízben vagy a palackozottban.

Emma :)
Nekem a dokim mindig az algopirint mondta. Paracetamol tartalmút én inkább nem vennék be, a paracetamol nagyon durva kemikália.

wish
 
 


Wish,
köszi, hát ez tényleg egészségesnek tűnik! :lol: Mindenképp kipróbálom. Az ovi elég messze van nekünk akkor, pont az V. ker.-i részen lakunk. :( Szerintem tutira vállal még melót, bár mindig nagyon sok a dolga, mert nagyon fontos ember. :lol: Az egyetlen hátrányát nem írtam, elképesztően sokat beszél, nem lehet levakarni. :? Ha még így is érdekel, akkor küldöm az elérhetőségét. :D

Még amit elfelejtettem írni az előbb. Tegnap ismét megpróbáltam ráadni a pont egy hónapja vásárolt gyönyörű cipőt. Most már fél óráig birkóztunk, a gyerek meg egyre jobban üvöltött, hogy azt a cipőt nem veszi fel. :shock: Hangsúlyozom, felpróbáltuk vásárlásnál, tök jó volt rá. De azóta akárhányszor próbáltam ráadni, sose hagyta. Tegnap feladtam, visszavittük a cipőt, szerencsére kicserélték. Persze csak csúnya volt rávaló, úgyhogy így jártunk. Szerintetek ez normális?
20140901102739
 
 


Hajni :)
Megbízható rá lehet hagyni a lakást? Nekem az lenne a jó, hanem kellene otthon dekkolnom amíg takarít. Az eddigi takarítónőim kaptak kulcsot.

Nem lehet hogy volt a cibőben valami, ami nyomta/szórta. Tudod elég valahol egy rossz varrás, és már szúrja a lábát. Egyébként meg simán lehet, hogy dacból nem veszi fel, nekem Bali a sapkával szokta ezt csinálni, hogy neki másik kell, mint amit én ráadok. Pl nagy szélben füles sapka helyett baseball sapit akar :roll:

wish
 
 


Wish,
teljesen megbízható, ezt mindig külön hangsúlyozza magáról. És nagyon önálló, mikor először jött, elkezdtem volna mondani, hogy mit, hogy, de nem engedte, hogy elmondjam, azt mondja, hogy látja majd ő, hogy mi koszos. Meg anyuék régi ismerőse, egy városban is laknak.
Cipő lehet, hogy szorította kicsit a lábfejét, mert nem cuppant rá. Az a baj, hogy olyan kis krinolin lába van, annyit szopok vele. :roll: De remélem, nem lesz egy válogatós piperkőc! :roll:
20140901102739
 
 


Wish! Szívek szállodájából már 2 évad be van tárazva, a 24ből meg az összes szériát végigvasaltam... :oops: :oops: :oops:
Látom, aktív Gekko járók vagytok! :lol:
Persze, jó lesz majd ha lesz más gyerek is, csak még most nyitottak, és akkorra Bálint megszokja a közeget meg a nénit (reményeim szerint). Már kikutattam, hogy fejlesztő pedagógus. :lol:

Csapvíz: én csak palackosat adok. A párom írt valami szoftvert ahhoz a kukucskálóhoz, amit a csatornákba leengednek, felkutatandó a hibákat. Ő mondta, hogy csak 1 kamerája van az ürgének, azzal kukucskál a szennyvízben és a csapvízben is, és épp erre kukucskáltak a múltkor. Persze ha rendesen fertőtlenítenék, oké, de nem szokták. Úgyhogy ritka az a tanács, amit azonnal megfogadok, de én azóta a gyereknek csak palackozottat adok.

dkata
 
 


Kata :)
Én is palackozott vizet adok, de pl nagymamámnak nem szokott az lenni olyankor adok neki csapvizet. De ezek szerint nem biztos, hogy jó ötlet. A kocsiban már sztenderd van 2-3 üveg víz mindig :)

Hajni :)
Balinak hosszú vékony lába van (apától), magas rüszttel (tőlem). Hát nem lesz egy egyszerű eset cipőt venni neki, nekünk sem az. Egyelőre nem tiltakozik, hordja, amit ráadok, bár most an egy benti cipője, ami hosszban jó lenne, de szűkre van varrva pont a rüsztnél és vastagabb zoknival már nem tudom belebujtatni a lábfejét.
Köszi a telefonszámot, mindjárt felhívom :)

wish
 
 


Húúúú de jó nektek, hogy így tudjátok cserélgetni a takarítónéni tel. számokat! :cry: Írigy vagyok, nagyon.

dkata
 
 


Mennyiért dolgoznak most a takarítónénik? (Mindenkié érdekel, vidék is, hogy képben legyek. :lol: )

dkata
 
 


Hajni
krinolin láb :D mi is csatlakozunk a táborba

Wish, Kata
én most néztem végig a sziveket, felvettem minden nap, és f9től megnéztem. Tök hiányzik! most egy sorozat se izgat...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Takinéni minden pénteken jön, 3ezer ft/alkalom. Ezért a kezdetben 4 órát volt itt, aztán 3 és felet, most néha 3at :x Azért 1000 ft os órabér kicsit durva...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Ja és 24 óra összes évadját végignyomtuk apával :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! De jó neked, én filmet nézni is egyedül szoktam...
Hát, tényleg soknak tűnik az óradíj, ahhoz képest, hogy én 1200ért adtam órát (mondjuk az csak 45 perc :lol: ). Mintha a barátnőm 500at mondott volna, aki csaj hozzá jár, de ez már régebben volt, és nagyon be volt táblázva. (De még a sütőt is klasszul kitakarította, meg a polcokat lepakolta...) Szerintem ha visszamegyek dolgozni, ott a takarítónéniket meginterjúvolom, hátha szeretnének nálam is takarítani. :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Szerintem az se mindegy, hol kell takarítani: Pesten vagy vidéken. És szerintem egyáltalán nem sok az 1000/óra. Mi hívtunk ide párat, amikor átalakítottuk a lakást, és hogy ne nekem kelljen babásan a sittet meg a dzsuvát takarítani. De 3000-3500/óra alatt senki nem jött ide. Az egyik meg fogta az összesöpört port, és besöpörte egy láda alá. Ablakokhoz hozzá se nyúlt, semmit le se törölt. És mint aki jól végezte dolgát, kért asszem 5500 Ft-ot másfél óráért! :shock:
20140901102739
 
 


Hajni
ne hülyéskedj! Takarításért 3000Ft/óra????!!! Ilyet még nem hallottam - pesti viszonylatban sem :shock:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma,
mi is nagyot néztünk! :twisted:
20140901102739
 
 


zsuzsi73 írta:A Te gyerekeid mikor fekszenek le aludni? Mindenki egyszerre?

nem, Lili f7 körül, a fiúk f8 körül általában.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jud71 írta:Lányok!
Én a vízet még mindig forralom Daninak, szerintetek mennyi idős korig kell? :D

én sosem forraltam Lilinek, 6 hótól pohárban találkozott vele.

Emma :D
az nem kicsit sok azért :shock:
persze, látom én, hogy jó hely... de azért ezek nagyon magas árak.

takarítónő: én mindig elmegyek, amikor jön. Engem is zavar, ha itthon vagyok, de arra a délelőttre mindig programot csinálok magamnak.
enyém 800 ft/óráért jött most, szitter is ennyit kap

azért a 3000 ft/óra nagyon durva, én Pesten sem találkztam ennyivel, amikor ott volt takinénim ő 1000ért volt ca. 2.5 éve.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi
a ti magánbölcsitek mennyi?
Egyébként a többinél 23000 +kaja a 10 alkalmas délelőtt és 60e a teljes hó... Ennél olcsóbbat még nem láttam erre...

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta:Orsi
a ti magánbölcsitek mennyi?
Egyébként a többinél 23000 +kaja a 10 alkalmas délelőtt és 60e a teljes hó... Ennél olcsóbbat még nem láttam erre...

Lilinek tesókedvezménnyel 25e Ft kajával együtt/hónap.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata

mifelénk 400 /óra simán lehet takarítónőt találni, de az egyik ismerősömhöz 250 ft/óra jár a takarítónő. ennyit már szégyellnék adni.

Orsi

jó hamar lefekszenek a gyerekek, főleg Lili. Akkor neked tenger időd van éjszakáig :D :D

Mi az a Szívek szállodája? és hol megy, mikor?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi
most sehol nem megy. Ment az M1-en vasárnap délutánonként, most meg fél év alatt lenyomta a viasat minden este 7től.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Orsi
tesókedvezmény mindenhol úgy van az ittenieknél, hogy 50%a a normál árnak

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta:Orsi
tesókedvezmény mindenhol úgy van az ittenieknél, hogy 50%a a normál árnak

anélkül 30 lenne :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: