Új privát üzeneted érkezett!

Eperke, Lilla bilizése is csak a ráülésnél tart :lol: na pl. ezt sem akarom, hogy Lillát "szobatisztaságra" erőltetve küldjék haza, mindegy, nem panaszkodom többet, szeretem az anyósom, de most Apával kiverték a biztosítékot. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke: Jó hallani, hogy lassan, de alakulnak a dolgok :wink:

Ildi: Én is veled értek egyet!! Vivivel háromhetes korától járunk anyósékhoz (Niki két és fél hetesen "kezdte" :D ), volt, hogy hetente többször is mentünk (megyünk), mégis elmúlt már 20, talán 21 hónapos is, amikor először aludt ott egyedül. Mi úgy csináltuk, hogy már elmúlt 7 hónapos is, amikor először hagytuk őt ott néhány órára. Legalábbis ez volt a terv, ki akartunk menni anyukámhoz a temetőbe. Azonban dugó volt, úgyhogy volt ürügy visszafordulni hozzá :D :oops: De aztán nem sokkal ezután kibírtuk, és elmentünk egy-másfél órára. Nem hiányoztunk neki :D :? :D Így aztán ez a fajta különválás relatíve egyre sűrűbb lett. Aztán két nappal az első szülinapja előtt volt az első olyan, hogy elmentünk egy buliba, így anyósék fektették le (ekkor még elalváshoz szopizott itthon, úgyhogy elég nagy próba volt), és mi este 11-re mentünk haza hozzájuk. Mondanom sem kell, hogy simán elaludt és aludt a csaj :D Aztán szilveszterkor, amikor már nemegész 14 hónapos volt, akkor ugyanez volt, az éjféli koccintás után indultunk vissza hozzájuk. Anyós őrködött felette a nagy durrogtatások alatt, de fel sem ébredt :D Aztán eltelt félév, Niki már a pocakomban volt, amikor felmerült, hogy lassan megkéne próbálni az ottalvást, mivel Niki születésekor lehet, hogy szükség lesz rá. Első alkalommal nem bírtam ki, sírtam, hiányzott, és mi is ott aludtunk :oops: :D Aztán csak rávettük magunkat néhány hét múlva, és ottaludt. Minden rendben volt. Aztán néhány hét után megint, és így tovább. Most már ott tartunk, hogy 3-4 hetente egy éjszakát ott tölt :D Van, hogy ő kéri :D Viszont egynél több éjszakát még nem töltött ott...
Remélem, hogy kellemesen fogsz csalódni a helyzetben, anyósban, és Lilluban is :wink:
lamme
 
 


Hú Eperke, most látom csak Zsófi szókincsét, Lillu kötheti fel azt hiszem a gatyót, mi kb. 8-nál tartunk csak :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Ildi: nem csodálom, hogy kiment nálad a biztosíték. Én is kiakdanék egy ilyen partizánakciótól! :twisted: Szerintem ne törödj vele, hogy most Te vagy az ügyeletes gonosz, tedd azt, amit jónak érzel! Én sem engedném el Barnát ennyi időre így elsőre.

Eperke: Örülök, hogy Eszti hasfájása picit javult. Ügyesek vagytok, hogy ilyen jól ment az első hét hármasban! Küldesz majd képet Esztiről?

Anett: A ti házatok kész van és azért nem tudtok költözni, mert a másik nincs kész a telken? Hát ez tényleg bosszantó lehet! :twisted: Én ezért óckodom az újépítésűektől többekközött.

A Ferihegynél van egy bevásárlóközpont, ahol van Müller drogéria. Nagyon jó árom vannak babás cuccok: bébiételek, teák, popsitörlő, tejpép. Mi most kipróbáltuk a pelusukat is és nagyon jó, és az ára is kellemes :lol: Ja pl. a Milupa tejpép 550 grammos 1000 Ft, amiből a DM-ben a 250 grammos kerül ennyibe

KépKép
kutyfül
 
 


kb. 5 hónapja járok már tornázni és tegnap azt mondta az oktató, hogy nagyon szépen látszanak már a formáim :lol: Na, nem mintha tuti alakom lenne (sőt :cry: ), de jólesett a dícséret! Bár most kicsit frászban vagyok, mert persze ők is babát akarnak és akkor ki fogja tartani az aerobicot?? :oops:

KépKép
kutyfül
 
 


Hát Kutyfül! Az én szememben az 5. hónap tornával már hős vagy :lol:

Jó, hogy két gyerek között sem hagytad el magadat (nem úgy mint én :oops: :cry: ).

Azért a babás programig, folytatom a kímélő életmódot, egy-két kiló mínusz nem árt meg :lol: Bár most úgy vagyok Vele, hogy belenyugodtam az egy gyerekembe, mert úgy látszik a nagyobb korkülönbséget tervezték nekünk odafent. :lol: De legalább a ciklusom kezd helyrebilleni, ez is valami, megtanultam kicsinek is örülni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: leginkább amiatt járok tornázni, hogy az egészségemmel törödjek kicsit, persze azért a külső változás sem mindegy :wink: De így nem fáj a hátam, jó a vérkeringésnek és jobban érzem magam testileg-lelkileg.
Na megyek, mert mindjárt indulunk Villányba, Mindenkinek szép hétvégét! :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Szép hétvégét nektek Kutyfül :lol:

Én is tekertem itthon fél órát a szobakerékpáron, legalább nem ment le mozgás nélkül a mai nap :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hát, lányok, lehet, hogy túl korai volt az örömöm. A mai napunk elég rossz volt. Eszti reggel óta megint nem aludt szinte semmit. Még kinn a levegőn is csak fél órácskát sikerült.Pedig ott szokott aludni, ha benn nem is tud. Remélem este nem folytatódik, mert jól lefárasztottak ma.

Ildi: Egy nap alatt is sokat fejlődhetnek, így Lillu még le is előzheti Zsófit a szavakban. :lol: Zsófi is mostanában jött bele inkább, eddig csak szótagokat utánozott, mondott, és egyik napról a másikra kezdett el egész szavakat is mondogatni.

Kutyfül: Kellemes villányi hétvégét és jó borozgatást! :lol: Egy fincsi villányi borocskát én is meginnék most. Hátha Eszti is jobban aludna tőle. :lol:
Hozok majd képeket, csak még nem töltöttük fel az újakat a gépre.
Ja, és a torna miatt minden elismerésem!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Most csak gyorsan Eperkének!

Nekem is nagyon elfogyott anno a türelmem estére... :( Mindig az vigasztalt, hogy fél 7-re hazaért apa, és kicsit átvette a ringatást, én meg lezuhanyoztam, megvacsoráztam addig. Persze úgy, hogy mellette ott van még egy kisgyerek, sokkal nehezebb. Kendőt vagy hordozót gyorsan!!! (A férjem itt "őrjöng", hogy gyorsan tanulj meg kendőzni! :lol: )

Amúgy Eszti dettó ilyen volt. Már 3 hetes korára 6-7 órákat aludt éjszaka, általában délelőtt is aludt még egy jót, ebéd után kivittem sétálni, általában a babakocsiban is aludt egy jót, de aztán nem volt megállás a sírásban... :( aztán kb. két hónapos korára rendeződött minden.

Kép
waterlilly
 
 


Ja, és ma hidegfront van, nincs mit csodálkozni, Eszti se vitte túlzásba az alvást már délután...! De hétfőtől melegszik megint!!! :D

Eperke, tényleg sok kitartást neked, és tényleg csak ajánlani tudom a kendőt, hatalmas könnyebbség lesz, meglátod! (Legszívesebben most azonnal odamennék hozzátok, és rádkötném Eszterkét, hogy lásd, milyen jó! Csak hát éjfél van, hehehe...)

Pont ma beszélgettünk arról a férjemmel, mit csinálnánk másképp Esztivel. "Csak" két dolgot: 1. igény szerint szoptatnék 2. kendőznék már az első naptól! Hát ezt már cseszhetjük... Talán a következőnél? :roll: :wink:

Kép
waterlilly
 
 


Torna??? Ammegmi? :roll: :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Lilly! lesz még itt tesó nálatok úgy látom :wink: másodikhoz majd én is beújítok egy kendőt szerintem :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly: Hogy ezek az Esztik milyen hasonlók...Úgy látszik a név kötelez. :D Aranyos vagy, hogy hoznád a kendőt! :D
Úgy látom Ti is meggondoltátok magatokat tesó ügyben. Nagyon helyes! :wink: Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyan nehéz lesz, mint Eszti. Sőt! Én is tapasztalom, hogy mekkora különbség van/lehet két gyerkőc között.
A kendőt pedig minél előbb megrendelem.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Én tesónál mei tai-zni fogok szerintem, én félek a kendőtől :oops: Az a parám, hogy rosszul kötöm meg, és elhagyom a gyereket menet közben :lol:

Amúgy én nem csinálnék másképp semmit Zsófinál. Vagyis de, az elején aludnék nappal, amikor ő is alszik. Na de ezt már én is fújhatom, mert a tesónál sem fogok nappal aludni, mert itt lesz Zsófi :D Sebaj :)

Amúgy két napja egészen jól vagyok, hányok még, de mérséklődött, és van étvágyam, és fél kilót visszahíztam :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Panndi, csak így tovább, hajrá a kajálással :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi! Végre, végre! Jó étvágy már nagyon jó jel. A fél kiló plusz szintúgy. :D

Eperke, Lilly! Szóval, az Esztik siirós babák? :roll: Nekünk mind3-szor Eszter nevünk volt, és a 4. babánál is maradna.....

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Képzeljétek lányok, Lilla tud mászni is, nem kapkodta el :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi: Csak így tovább! Jó, hogy van végre étvágyad!

Ildi: Gratula a mászáshoz! :D

Tücsi: Szeretnétek 4. babát? Elismerésre méltó!
Azért nem hiszem, hogy név alapján ennyire általánosítani lehetne. :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke: kitartás!! Hát nem lehet könnyű Neked. Azért tudsz néha pihenni? A képeket várjuk!

Anett: Tesóról beszélgettek?? :wink: :lol: :lol:

Tücsi: 4. baba???

Mi megjöttünk Villányból, nagyon jó volt. Voltunk borkóstoláson a Bock-pincészetben. És nagyon-nagyon-nagyon finomat ettünk Siklóson a Tenkes-csárdában. Ha arra jártok, mindenképpen egyetek ott!!
Barnabás egy angyal. Nagyon jó gyerek volt, tök jól elvolt. Persze mindig volt valaki, aki foglalkozott vele (25-en voltunk) :lol: :lol: Mi meg pont arról beszéltünk, hogy a tesó tuti valami átok rossz gyerek lesz. :?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Ildi: gratula a mászáshoz :)

kutyfül: örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!

Mi végre elhagytuk a cumisüveget, eddig abból itta a reggeli és esti dolgait, már pohárból :lol:
Vendég
 


Eperke, KutyfülBea! A tesóproject még várat magára legalább 2 évet. Majd akkor meglátjuk, hogy mi lesz. Most én biztos, hogy nem vállalkozom még egy kisbabára, hiszen Ádikám jövőre megy iskolába, és Gábor is jövőre kezdi a bölcsit.

Bea! Én is örülök, hogy jólsikerült a hétvégétek. :D Tesó sem lesz rosszcsont! :wink:

Panndi! Zsófi mindent korábban csinál az átlaghoz képest. A poharazáshoz viszont tényleg ügyesnek kell lenni. Te fogod a poharat még vagy már nem kell?

Ildi! Akkor már a mászás is pipa! (A sorrend olyan, amilyen! :lol: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Tücsi: Te jövőre mész dolgozni, ha Gábor bölcsis lesz?

Én/mi még mindig nem tudjuk eldönteni, hogyan legyen majd. Visszamenjek picit dolgozni, vagy jöjjön a tesó. Eddig nagyon azt mondtam, hogy kicsit visszamennék dolgozni, de már nem vagyok benne biztos...

Barnabás megtanult tapsolni. Már teljesen profin csinálja.

KépKép
kutyfül
 
 


Háát, ha ő fogja, akkor még aztán vannak balesetek ám :lol: Jobban járunk, ha én fogom. Ügyesen emeli a poharat egyedül, csak amikor abba akarja hagyni az ivást, az nem megy még nélkülem :lol:
Vendég
 


Zsófi nagyon ügyes.... Lilla is szeret egyedül pohárból inni, de sokszor annyira szomjas, hogy hirtelen a nyakába is önti a cuccot :lol: Ő csőrös pohárból kapja a reggeli-esti adagot, cumink nem volt :)

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nyakba öntés ismerős :lol:

Ildi, Lilla mennyi tejet iszik egy nap?
Vendég
 


Hát egyelőre ezt a Milupa Junior ital cuccot kapja, reggel és este, ebből iszik meg kb.100-100 milit. Az adagolás szerint egy étkezésre 220-250-t kellene, ezt az ismerős gyerekek le is húzzák, Lilla ezt kettőbe se bírja meginni. :lol: Én annyira nem erőltetem, mert büdös is, meg nem hiszek ezekben a porból kikevert csodákban. Most vettem akciósan, kb. ebben a hónapban elég és utána rátérünk a tejre. Addig végignézem és próbálok valami nem tartós, jó márkát keresni a tejből. Mondjuk az én kakaómból néha kér, baja nem lett tőle.
Meg amúgyis rengeteg tejterméket eszik, úgyhogy emiatt már nem aggódom.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi: Zsófi nagyon ügyes, hogy már ilyen hamar poharazik. :lol:
Amúgy a nyakba öntés nálunk is ismerős. Zsófi ha nem kér többet inni, akkor szokta "játékból" a nyakába önteni.

Végre sikerült a képeket elrendezni. Hoztam is párat.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke!
Nagyon helyes gyerekeid vannak! Lilla itt ül az ölembe és puszit küld nekik, olyan édes, mondja baba és cuppog :lol: Eszti nagyon szép kislány :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke, nagyon édeske a Te Esztid is! Nagy puszi neki! Remélem, már javult valamicskét a helyzet... Én úgy emlékszem, hogy kb. 3 hét után már egy ici-picit jobb volt a helyzet nálunk, csak egyszer kellett szoptatni éjszaka, és a sakál-vokál is csak délután 5 után indult be.

Tücsi, ne aggódj, az Esztikék csak az elején sírnak sokat, aztán 2 hónapos kor körül hirtelen tündérkékké változnak... :D

Andi, gratula a hízáshoz, csak így tovább! Zsófi egyáltalán nem alszik naközben? :shock:

Poharazás? Nálunk már az is nagy szó, hogy néhány hete hajlandó egyedül fogni a cumisüveget! :lol:

Kérlek, adjatok tanácsot! Eszti HA tápszert iszik. De hát ugye mindjárt egyéves, és nem tudom, hogy a HA tápszer után mit adjak neki inni. Ildi, ti mikor kezdtétek a Junior italt? Aki sima tejet ad, az mikor és hogyan (vizezve vagy sem), mekkora mennyiséggel kezdte? Félek, hogy ha sima tejet adok, attól esetleg hasfájós lesz. De reggel és este is tápit iszik, és nem akarom erről a szokásról egyelőre leszoktatni.

Kép
waterlilly
 
 


Lilly!
13 hósan kezdtem neki megmutatni, hogy ilyen is létezik, utána 14 hósan a szopi elhagyása után lettünk rendszeres junior ital fogyasztók. 12 hó felett adható. Mi ugye nem használtunk se HA se sima tápit előtte, így az átállás nem tudom mennyi problémát okoz vagy okoz-e egyáltalán, ill. mennyiben más ez a junior tápi a bébitől.
Én büdösnek találom :oops: , Lilla simába megissza. Főzni a tájékoztató ellenére szarul lehet vele, én ahhoz tejet használok. :lol: Az sem okozott problémát.
Gyorsan elkészíthető, nem kell forralni hozzá a vizet. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly! Akkor megnyugodtam, már ami az Esztiket illeti. :wink: :D

Eperke! Édesek a babáid! :D

Lányok! A pneumo elleni oltásra a héten kell jelentkezni. Okt. 10.-ig legkésőbb ki kell tölteni egy nyomtatványt azoknak, akik igénylik. Később -álliitólag- már nem lesz mód az államilag támogatott, tériitésmentes oltást igénybe venni.

Vicsok Anikóról és Andriskáról tud valaki valamit?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!
Tücsi hírén beijedve, rendelési idő alatt felhívtam a doktornénink :oops: Itt Monoron semmi ilyen határidőről nem tudnak, ő szerintük nincs is ilyen, be kell mennünk valamikor a hónap elejéig, hogy aztán Lilla november végén a 18 hóssal együtt megkapja a pneuomo emlékeztetőt. Ő már kettőt megkapott korábban darabját 16-16 ezerért, a mostanit nagyon ajánlom, hogy ingyen kapja. Annyira utálom a magyar egészségügyet, hogy csak na. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok :lol:
nem tudom, emlékeztek-e még rám, kb 8 hónapja nem jártam erre :oops: szégyellem is magam, és irgykedek Tücsire, h 3 gyerek mellett is van ideje. Mi anno az 2007 októberi fórummal "tovább költöztünk" és örülök, ha azt tudom követni.. :wink: ráadásul elfelejtettem a jelszavam, és ma ugrott be, h felirtam.. :oops:

Eperke, látom közben neked 2. babád is lett, nagyon gratulálok és minden jót kívánok!!! Panndi, te pedig várod a következőt, jó egészséget és kitartást, és neked is gratulálok!

Pár szóba magunkról: Banduc jövő héten lesz 1 éves, kb 2 hete elindult, és már körbetotyogja a lakást. 86os ruhákat hord, 10,7 kg, szép nagy baba lett belőle. :lol: most épp egy hólyagos torokgyulladással küzd, ez 1 hét lesz minimum, nem tud enni, és ráadásul még hasmenése is van, tápszert megeszi (bár amit kapott most laktózmentest, az tegnap kijött belőle..) szóval küzdünk..

Pneumo - nálunk is iratkozni kell, mert még nem osztottak oltóanyagot állitólag, de mi már túl vagyunk 3 oltáson előzményeket tekintve (emlékeztek, 2 hónaposan tüdőgyulladás, 1 hónap kórház, intenziv osztály lélegeztetővel és újraélesztéssel...)
Mi most meningo oltásra várunk, ha meggyógyul, akinek még aktuális, 1 éves kor után már csak 1 oltás kell, szóval én a héten kiirattam, és majd csak jövő hét után kapja meg, így 2100 ft körül kijön. Arra figyeljetek, h a recepten eü térköteleses legyen az X jel.. :wink: különben 7000 körül lesz..

bölcsi - XI. ker beirattam, májusban elbirálják, h 2009 szeptemberben felveszik-e.. :?

hmmm, nem is tudom mit írjak még ilyen hosszú idő után.. :oops: próbálok benézni gyakrabban...

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


vicsok: nagyon örülök Neked :lol: kisvicsoknak meg jobbulást kívánok :D
Vendég
 



Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Vicsok, gyere máskor is ha tudsz :lol: Andris nagyon szép kisfiú lett :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Kistesó 30 mm, és épp nagyon ficánkolt :lol: Minden rendben van vele, a laboreredményem is jó lett.
:D A köhögésem és hátfájásom nagyon nem tetszett a dokinak, jártam ma háziorvosnál is, ha péntekig nem javulok, röntgenre kell mennem, tüdőgyulladás gyanú... :? Azt mondta mindkét doki, inkább egy röntgen letakart hassal, mint egy kezeletlen tüdőgyulladás :shock:
Vendég
 


Andi: nem is tudtam, hogy beteg vagy :cry: Remélem, semmi komoly!!! Örülök, hogy babócával minden rendben! :lol:

Vicsok: persze, hogy emlékszünk rátok! Andris szép nagyfiú lett!

Na, nekem nem az eü térkötelesre tette dokinéni az X-et, mert 7000 Ft-ot fizettem :twisted: :twisted: :twisted:

Barnabás tegnap egyedül megállt. Elengedett mindent és ácsorgott egy darabig :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Anett: mikor lesz Eszti szülinapja?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Vicsok: De jó, hogy írtál magatokról!!! Gyönyörű nagyfiú már KisvicsokAndriska :lol: Pont emlegetett téged Tücsi :D

Kutyfül: Nem lehet, hogy Kisvicsoknak azért volt olcsóbb, mert volt neki az a szomorú betegsége, és így veszélyeztetett?

Panndi: Szuper, hogy minden rendben a pocaklakóval :D Remélem nem tüdőgyulladásod van :shock:

Tücsi: De jó, hogy írtad ezt a 10-i határidőt a pneumora :!: Köszi!! Hívtam reggel a védőnőt, és nálunk is így van, mint nálatok, holnap adják le a listát. Úgyhogy rohantam le 11-re a két (még nem teljesen egészséges) csajszikával (röhej, mert tegnap voltunk Nikivel, nem értem, hogy miért nem említette a dokinéni :evil: ) De úgy vettem ki a védőnő szavaiból, hogy úgy működik, hogy adott hónap 10-éig összegyűlt jelentkezőknek rendelik meg az oltóanyagot, amit következő hónapban kaphatnak majd meg. Tehát folyamatosan lesz oltás. Az, hogy nem tájékoztatják a szülőket erről, elég gáz szerintem, mert nem biztos, hogy akkor időben kapja-e meg egy gyerkőc, vagy esetleg emiatt marad le egy két év alatti baba.........
lamme
 
 


Magunkról :D

Csajok már egész jól vannak, Nikinek még folydogál az orra, de már napok óta nem kellett szívni neki, láza szerencsére csak egy-két nap volt, akkor sem magas. Vivikémnek meg már a köhögése is elmúlt.

Mi már készülünk a szülinapjukra, meg a karácsonyra is :D Már megvan néhány ajándék is :D Meg Vivi első szülinapján csináltunk egy kis meglepit a vendégeknek, ezt most Nikinél is megtesszük. Kiválasztottunk négy aranyos képet Viviről/Nikiről, ezeket összemontázsoljuk, és középre ráírjuk, hogy X.Y. egy éves, dátum. És úgy válasszuk ki a négy képet, hogy életének első, második, harmadik, negyedik negyedévéből :D

Elvittük az új autót szervizbe zöldkártyát csináltatni, és ha már ott volt, akkor kértünk egy állapotfelmérést, és végre valami, amiben nem rossz dolog ért minket :D Hibátlan a kocsi, csak a használtan vett autóknál ajánlott olajcsere, vezérműszíj csere dolog van :D Alig hittük el :D :? A szerelőnek is tetszett a járgány :D
lamme
 
 


Pneumo: reggel én is felhívom a védőnőt.

Lamme: jobbulást a lányoknak!! És ha jól emlékszem a Te szülinapod is lesz nemsokára :lol:
Mi is készülünk már Barnus bulijára. Kettő lesz, egy a családnak egy pedig a barátokkal, ahol mindenkinek van pici gyereke, szóvak lesz ereszd el a hajam :lol:

Autósülés: kinek milyen van? Mostmér nagyon kéne vennünk Barnának. A barátnőm ígért, de talán majd mire a kistesőnak kell, ideér :lol: Szóval kéne vennünk. Valami biztonságos megbízhatót szeretnék, de olyat, ami azért nem horror áron van.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Anikó! Örülök, hogy jöttél, és méginkább örülök annak, hogy Andriska ilyen szép nagyfiú lett. A torokgyulladást sajnálom, de biztosan hamar kilábaltok belőle. Gyógyszert kaptatok? Lehet, hogy emiatt van hasmenése Andrisnak.
Nagyon jól tetted, hogy fotót is hoztál! Az egy éves szülinapját ünneplő Andriskáról is kérünk fotókat!!!!! :D
Bölcsibe sztem éppen időben jelentkeztetek. Mi is megyünk szeptembertől. :wink:

Kutyfül Bea! Barnuska nagyon ügyes! Hamarosan el is indul. :D
El is felejtettem válaszolni a kérdésedre. Szóval, 4 órában tervezem a munkához való visszatérésemet. Kérdés, hogy j. szeptemberben lesz-e erre lehetőségem. Álliitólag a választások előtti egyik program éppen a kismamák csökkentett munkaidőben való foglalkoztatása. No, arra nagyon kiiváncsi leszek, hogy lesz-e belőle valami.

Lamme! Oltásnál azt még nem tudni, hogy ha most megrendelik a gyerekeknek, a jövő hónapban egyáltalán megérkezik-e az oltóanyag. Én is szeretek biztosra menni.
Az autótokhoz gratula! Vsziinűleg lemaradtam a vásárlásáról. Milyen tiipust vettetek?

Panndi! Sok meleg folyadék, C vitamin és méz. Kipróbálásra javasolnám a mézes hagymateát is, ami kimondottan ilyen esetekben javasolt. Még ami hatásos, a fekete retek (nem tudom, hogy lehet-e már kapni) belsejét kivájni, mézet önteni a belsejébe és a retken átszűrődött mézet eszegetni. Jobbulást kiivánok Neked!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Kutyfül: De jó lesz a két szülinapi buli :D Igen, nekem is nemsokára szülinapom lesz (a 30-dik :shock: :P :D ), és mintha egy babóca is aznap született volna, csak nem is tudom, hogy ki is ő :roll: :roll: :D :lol: Mi ugyanolyan ülést vettünk Nikinek, mint kétéve Vivivek: Maxi Cosi Priori XP. Ez kicsit drága fajta, 47-55 e Ft, de ennél jobbat még nem találtunk. Kellően széles, tényleg elfér benne egy 3-4 éves gyerek is. 2006-ban a legjobb ülés kategóriát nyerte el egy külföldi teszten. Nikinek ezt a színt választottuk:
http://www.minimano.hu/termekeink/bizto ... trail.html
Vivi színváltozata már nem található, de ehhez hasonló:
http://www.minimano.hu/termekeink/bizto ... _refl.html
Igazából nem csak a színt kell nézni, hanem az anyagot is. Különbözőek.

Tücsi: A védőnő most azt mondta, hogy novemberben lesz oltás.... De majd hiszem, ha látom... A kocsi csak nekünk új, mert novemberben lesz 8 éves, de nekünk nagyon tetszik :D Citroen Xsara, sötétzöld :)
lamme
 
 


Kutyfül: Elfelejtettem írni, hogy ennek az ülésnek nagy előnye, hogy alul van egy speckó övfeszítő rendszere, amivel tényleg mozdulatlanul lehet rögzíteni az autóba. A boltban, ahol vettük, volt próbaülés, azon tisztán lehetett látni, hogy mennyit ráfeszít még az övre!!
lamme
 
 


Lilly!
A vonalzótok ma szülinapot mutat. Ma van? Esztikének boldog első szülinapot kívánunk. :lol: :lol: :lol:

Panndi!
Kistesónak :lol: :lol: :lol: Betegségből gyógyulj hamar meg. Amúgy nekem is azt mondták, hogy a kezeletlen betegség rosszabb, mint a gyógyszer vagy egyéb hatás. Jobbulást. :wink:

Kutyfül!
A mi ülésünk ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Nagyon bevált. Az outlet ára kb. egy tízessel kevesebb volt. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme, nektek is gyors gyógyulást kívánunk. Mit vettetek már meg ajándékot? Ér kíváncsiskodni?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Eszternek boldog születésnapot kívánok én is :lol:

Már lassan minden baba egyéves :roll: :wink:

Ajándékok engem is érdekelnek :lol:

Ildi: Lillu mikkel játszik szívesen? Azokkal, amiket kb egy hónapja lefotóztál? Babakocsi, gumiló, és ilyesmik?

Jobbulásokat köszönöm, egyelrőe házi gyógymódokkal próbálkozom, nem szívesen megyek röntgenre...
Vendég
 


Igen, nagyjából azokkal. Annyi változás, hogy a babák nálunk előre törtek. Itatjuk, etetjük, altatjuk őket.

Én elkezdtem kiosztani a karácsonyi ötleteket a családnak, ha valakit érdekel, én ezeket kértem Lillunak.

Szivacs fotel (kerilányom szakadt darabja itt van, Lilla imád benne ülni.)
Baba hordozóval, cumival stb.
Kiskonyha (kerilányomét állandóan haza akarja hozni :lol: )
Én duplo legón is gondolkodom.

Ja meg már vettem neki mesekönyveket a bookline-ról és lapozókat is kisvakondost. :lol:

Meg múlt héten vendégségben egy kis műanyag vasalóval fél órát vasalt, szerintem a mikulás hoz neki egyet. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: