Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!:-) Megjöttem a dokitól, minden rendben. Van egy szép nagy tüszőm jobboldalon és szerdán mehet is az inszemi!:))
Visszaolvastam a fórumot és nagyon klassz dolgokat írtatok, én is megfogadom minden szavatokat! Olyan nagy segítség ez a fórum és a bíztató gondolatok! Igazán hitet lehet belőle meríteni és úgy érzem, hogy nekem is segít!
Sok puszi mindenkinek!:)))))
Vendég
 


Ditus, vettél te is MagneB6-ot végül is?
Szerintem a MagneB6 valami csodálatos! Én amióta szedem, elkezdtem jókat aludni. Hihetetlenül sokat segít. Én, aki minden éjjel 1-kor felkeltem eddig, aztán 3-kor is és végül teljesen összetörve ébredtem reggel: most simán végigalszom az éjszakát. 8 órákat alszom, ami nagy szó nálam. És azóta tele vagyok energiával. Na, szóval, szeretem a MagneB6-ot!:)))
Vendég
 


VIKI
Én is hiányolok egy csomó mindenkit Évivel együtemben!
Kezd kihalni a topic! Még jó hogy tengernyi melóm van, mert különben egész nap unatkoznék a melóhelyen! :wink: :D
Lackó-fickó avatarod új nem?
Szeretnék reklamálni, hogy mostanában nem kapunk új képeket! :(

MONIC
Jajj de sajnálom, ez ám a pech! Na ilyenkor szokta volt mondani a párom, hogy addig se babanetezek! :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem azért hamar végzel és tudsz jönni!
Pindurka fincánkol már???

TWIST
Hát aranyanyám ez aztán gyorsan ment! Lekőrözöl itt mindenkit vazze'
Kiváncsi leszek, hogy megint kivel fogok párosulni, sztem nekem csak a köv. hét végefelé lesz az inszem!

Van itthon Magne B6-om!
Eddig csak egyszer vettem be belőle amikor az első inszemnél nagyon fel voltam puffadva, és görcsölt a pocim.
Lehet, hogy elkezdem szedni ha nyugtatja az idegeket, mert idegbajból nekem ki szokott járni rendesen! :roll: :roll: :roll:

Tök jó idő van!
Kicsit kertészkedtem! Tök szép virágokat vettem!
Ha kész vagyok csinálok képeket egy csomót ígértem, estefelé fel is teszem őket!

Jut eszembe a kismamiknak nad-nad dádi, mert mostanában egy szál nem sok de annyi inspiráló pocakfotó sem jött!!!!!! Minden kismami panaszkönyvébe beírok egy akkora, de akkora strigulát........... Sanyiiiiiiiiiiiiiii!!!! Hooooooo vagy?
dita75
 
 

 
 

Jajj CSIBI nem is mondtam, hogy az itthoni gépem nem tudta megnyitni a Mákszemke sztárfotót, de ma megnéztem odabentről!!!!
Hát mit mondjak....... így barnában is csodaszép, látszik, hogy igazi szerelemgyerek! Ha nem tudnám hogy fiú azt mondanám lány, mert olyan nagyon szép vonásai vannak! :roll: :lol: :lol: :lol:

Amúgy a gyógyszertárosokkal nagyon tele a hócipőm. Nincs már egy darab felszívótűm se itthon, így felmentem a városba, hogy vegyek. Gondoltam ha már ott vagyok veszek mást is. Elkezdtem sorolni, hogy 2 milis fecskendő, felszívótű, vékony rövid beadótű, bőrfertőtlenítő, folsav..... hát nem kihagyta azt a mi a legfontosabb??? A beadótűvel hogy a frászkarikába szívjam fel az ampulla tartalmát, megmondaná!!!!!! Ha hazajön a párom ugraszthatom fel, mert holnap délben adom be a 2. szurit! Aztán este megint fel kell mennem a városba hiszen az asszisztenst megkértem, hogy legyen szíves a dokkerrel kiíratni nekem gyogyit, mert már csak 2. szurim van! Tehát minden sinen van! Már csak a felszívó tű kell.

Most néztem a jövő hetet, basszus szombaton is dódozni kell!
Sztem úgy iratom ki magam szabira mint a huzat! :roll:
dita75
 
 


Ditulikám, látod, nyomatom az inszemiket itt futószalagon! :wink: :wink: Tudod, rövid ciklus - hamar inszem:-))))
Tényleg, a héten még megy valaki inszemire? Szilvi2 esetleg?
Neked mikor várható a következő? Tudom, még nem voltál ezügyben dokinál, de azért kb.?
Tegyél fel léccike egy vonalzót, hogy hadd tudjuk mikor kell szurkolni és küldeni a pozitív energiákat.

Nemár csajszi, te király vagy, hogy magadnak adod be a szurikat! Le a kalappal, nagyon, de nagyon ügyi vagy!

A MagneB6 tuti, hogy megnyugtatja fáradt idegeinket, mert rá is van írva, aszongyahogy: "Az alábbi néhány tünet együttes előfordulása magnéziumhiányra utalhat: idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, enyhébb alvászavarok....."
Vendég
 


Sziasztok!
Mindenkinek szép és vidám napot kívánok!!!

Dita!
Örülök, hogy megértettél és hogy nincs harag. Nagyon tetszik nekem az egész csapatotok, néha szívesen írnék nektek, de nálunk nagyobb a baj holmi inszemnél. Apit kellene meggyőzni arról, hogy mi már megértünk egy babára. Nekem ehhez kellene a csoda. Ha nem túl nagy pofátlanság ilyent kérni-bár tudom, hogy itt mindenkinek megvan a maga problémája- SZORÍTSATOK NEKEM!!! :oops:

Mindenkit szeretettel ölelek, bikfy
bikfy
 
 


Dita,

hát igen, idegesítő helyzetbe kerültem :evil: De úrrá leszek ezen is...
Drukk a szurikhoz és az inszemhez,a patikus meg monnyon le. :evil:
Én ma 3 órát álltam sorba a terhes tanácsadáson, aztán amikor végre sorra kerültem és végeztem az utcán vettem észre, hogy a doki elfelejtett pecsételni a kiskönyvembe, úgyhogy olyan mintha ott sem lettem volna. Legközelebb dupla pecsétet fogok kérni!

És egy pocakfotó:

18+1:

Kép

Twist,

drukkolok a 8.-i inszemhez, remélem az utolsó lesz! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

szorítok neked :wink:
És nagyon tetszenek a tanácsaid, nagyon igazad van :!:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, nagyon szép kis pocakod van!:)
Vettél már igazi kismami nadrágot, tudod, gumis hasrésszel?
Télen még nagyobb lesz a pocid, van jó bő télikabátod? Mennyi új kismami ruha kellett?

Bikfy, én is nagyon szorítok neked!!!! A legnehezebb az első lépés, mégpedig az, hogy igen, a párod is akarjon babát, minden csak ezután következhet. A legjobbakat kívánom neked! És máskor is nézz be hozzánk, el ne tűnj!:)))
Vendég
 


Twist,

a fotón is kismami nadrág van rajtam. :wink: Mivel a ruhatáram szűk cuccokból állt, így ahogy elkezdett nőni a hasam már nagyon szorítottak így váltottam kismama ruhára.
Én 5 kismama nadrággal és 7-8 kismami felsővel gazdagítottam a ruhatáramat. :wink: Nagyrészét anyukámtól kaptam, nagyon hasznosak és a derekamnak is jólesik, hogy védve van nemcsak a hasamnak. Kabátot nem vettem, mert van egy jó bő szövetkabátom, egyenlőre megteszi az is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BIKFY
Nem tudom mióta olvasgatsz minket, de ha már félig - meddig ismizel akkor tudhatod, hogy én semmiért és senkire nem haragudtam még soha ebben a topicban, na egyet kivéve, de az más tészta volt! :roll:

Már hogy a megveszekedett búbánatba ne drukkolnék Neked!

Minnyá' bizonyítom is! Tessék:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

MONCSIKÁM
CSÚCS A POCID. Igazán nagyott nőtt benne Pindurka! :wink: :lol:

Kép

TWIST
Hát ha ezt nekem valaki pár hónappal ezelőtt megjósolta volna, hogy én magamat fogom böködni 10 napon át minden hónapban akkor körberöhögtem volna az illetőt, hisz irtózom a tűtől. Vérvétel után le is szoktam feküdni, mert kb. 10 alkalomból úgy 9x elájultam! Most a 4. inszemre készülve vérprofi lettem a témában......... egy drogos megirigyelne! :lol:

Kép

Tök irigyellek a rövid ciklusod miatt, nekem a legutóbbi 37 nap volt a szemét utro miatt! :roll:
dita75
 
 


Dita,

Pindurka nevében is köszi a dicséretet. Holnap megyek nőgyógyihoz, remélem sikerül uh-t is kiharcolnom.
Néhány hónappal ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy belőled ekkora szuri beadó bajnok lesz! :wink: Minden elismerésem a tiéd, én továbbra sem tudnám beadni magamnak. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus: A szuri beadást először megtanítja a doki? Hamar sikerült begyakorolnod? Tényleg ügyi vagy csajszi!!!!!!!!!!!
Én is ilyen ájulós voltam ám. Most már azonban simán ülve kibírok egy vérvételt, nem kell lefektetni utána a "rosszulléti kanapéra".
Fejlődünk, mi? :wink:
Vendég
 


Monic, ezek szerint talán holnap megtudhatod, hogy kislányod lesz vagy kisfiad? De jóóóóó!
Vendég
 


Köszönöm Kislányok a pozitív visszajelzéseket, tényleg örülök, hogy nem bántottam meg senkit, ígérem, néha maj írogatok is Nektek. Persze addig is olvaslak Benneteket. Sok-sok puszi: bikfy
bikfy
 
 


Twist,

ez még nem biztos, mert a doki a 19-20. héten szeretne uh-n látni, ezért nem biztos, hogy holnap fogad uh-ra. Viszont a jövő héten szerdán a 4D-n úgyis kiderül :wink:
Ma azt mondták nekem, hogy az AFP eredményem alapján valószínűleg Pindurka kislány. Na erre kíváncsi leszek, nem tudom, hogy ennek a megállapításnak mennyi a tudományos alapja...
Viszont Dita boszi is kislányt jósolt :wink:
Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Fúúúúúúúúúúúúúú de izgulok! :oops: :oops: :oops: :roll: :wink:

TWIST
A sztembeszomszédom szülésznő, és ő adta be nekem a szurikat néhány alkalommal, de annyira kellemetlen volt átjárni, mert volt, hogy az asztal mellől állítotottam fel az egész családot! :roll:
Szóval eldöntöttem, hogy ha más meg tudja csinálni, akkor én is! Mondtam is magamnak, hogy Dita bakker nem lehetsz annyira béna.............. elsőre nem, de másodjára meg tudtam csinálni. Az első igen érdekesre sikeredett, mert a konyhakőről kellett összekaparni magam, de hát ezen is túl vagyok legalább! :lol:
dita75
 
 


Dita,

ha visszagondolok a konyhaköves esetre jót mosolygok rajta, akkor viszont nagyon megijedtem.
És kérdezted, hogy Pindurka mocorog-e már, igen mocorog, nagyon jó érezni, naponta kb 3-4-szer érzem.

Twist,

én sosem voltam ájulós csak nagyon gyáva, és most sem tudnám beadni magamnak a szurit :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Éreztem, hogy érzed! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Szép estét!

Bikfy kívánom Neked hogy a párod is meghallja végre kicsi lelketek suttogását, hogy jönni akarna! :wink:

Dita jönnék én többet, de tudod felmentésem van :wink: és tényleg az ominózus eset után nem gondoltuk volna, hogy te fogod magad suirizgatni,,,de ebből is látszik fasza csaj vagy!

Moncsi dönörű pocak

CSibi kicsi pocaklakótok gyönyörű

twist ez ám a tempo remélem ezúttal kicsi lelketek is bírja a tempót és beköltözik...

jaj lányok olyan szomorú ez a vonatbaleset!

:cry: :cry:
Vendég
 


BONIKÁM
Rendben most az egyszer megbocsájtok! :wink: :lol:
Kiengesztelhetsz egy Zsigi képpel, lehet kakis, vagy pisis, picsogós, vagy nevetős..... :lol: :lol: :lol:

Orrporszívózás megy rendesen??? Remélem Zsigi már nem vág akkora pánik arcot, szegénykém, kivánom, hogy hamar meggyógyuljon! +++++++++++++++

Kép

Ja Vikikém remélem most már teccccccccem neked! :wink: :wink: :wink:

dita75
 
 


Boni mami,

én is szívesen látnék Zsigi fotót! Remélem a kislegény már nem beteg. :wink:

Dita,

igazi boszi vagy, hogy érezted :wink:
Csúcs az új vonalzód és a Dituli és Bébibogyós mackók is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, gyönyörű a pocakod szerintem nagyobb mint az enyém. Amúgy az AFP abszolut nem mérvadó. Nekem azt mondták az AFP alapján kislányom lesz. Hát Oroszlán nem az. Ird már meg csak kiváncsiságból hogy milyen számok jöttek neked ki. Lehet hasonló. CSakhogy cáfoljunk. De szerintem is Neked kislányod lesz! Ditusnak legalább má egyet muszáj eltalálni ha már boszorkány a szakmája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Ma nem mentem dolgozni, így nem is jutottam gép elé :lol:
Most Lili nem igazán hagy írni, mindenáron valami filmet akarna nézni, de hát ilyenkor????????

Csak gyorsan átfutottam, amit írtatok...

Dita,
te honnan veszed, hogy én nem hiszek abban, hogy lehet még gyerekem????? Én mindig azt mondom, hogy 1000%-ig biztos vagyok abban, hogy lesz még, csak valahogy az apró lépésekkel nem vagyok így, és minden hó végén elbizonytalanodom, hogy nekem lehet ekkora szerencsém... És ezt írtam, hogy ezen szeretnék változtatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: Megkaptam a prividet és hiszem, hogy a csodda még visszatér hozzád. :D Én is őőőőőrülten türelmetlen vagyok! Add meg Uram, de máris! De amikor elkezdtük az inszemeket, akkor valahogy lenyugodtam. Azért most egy kicsit ideges vagyok, hogy ez sikerült-e, mert nagyon szeretném. Tetszik az avatárod és jó a vonalzód.

twist: Hajrá inszem, gratula a szép tüszőhöz. Én akartam B6-ot venni, de még nem jutottam odáig. A szurit először megmutatják, nekem az elsőt az ügyeleten adták be és nagyon aranyosak voltak, mert mindent elmondtak.

monic: Szép pocak! :)

Én jól vagyok, most csak a cicim fáj. És úúúgy örülök, mert leelőlegeztünk egy fekete bőr sarokülő-garnitúrát. Vettünk hozzá egy puffot. 6 hét múlva jön. Megmutatom az én gyermekemet :D
Kép



vicky79
 
 


linacska írta:Csibi,
Dec. 20-ig még nem érdekes az igazolás, mert akkor lesz Lili 3 éves, addig úgyis védett vagyok, tehát ha véletlen eljutnánk a lombikig, akkor elég lesz az az igazolás. De annyira remélem, hogy nem jutunk el. Azért ma apa is volt vérvételen.

Kezdem azt érezni, hogy nálam az a gát, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy sikerülhet, ott mélyen belül. Persze szavakkal ki tudom mondani, hogy hát mi gond lehetne..., de valahogy a tudatalattimat, a gondolataimat nem tudom pozitív irányba irányítani. Hogy lehetne magam átprogramozni??????

Zsuzska,
én is most hallottam, én annyira nem ismertem, de azért ehhez még nagyon fiatal volt. Én a hiradón akadtam ki, hogy valami ámokfutó menekülés közben áttért a szembe oldalra, és a vétlen kocsiban meghalt egy nő, és ottmaradt az öt éves kislánya, aki szintén a kocsiban volt, és meg is sérült. Hogy egy ilyen barom miatt vessze el egy kislány az anyukáját, na én ezektől borulok ki.

dita75
 
 


Zsuzska,

Terhes AFP: 19,75 IU/ml
MOM érték: 0,73
MOM korrigált: 0,86 Ref tart: 0,70-2,50

Neked milyen értékek lettek?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,

nagyon szép a bútor és nagyon jó áron! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


LINACSKA
Talán félreértettem valamit???

"Kezdem azt érezni, hogy nálam az a gát, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy sikerülhet, ott mélyen belül." ----nekem ebből a mondatodból ez jött le! :roll:

VICKY
Basszus, az én hófehérkémet amikor vettük apa feketét akart, és én is úgy voltam vele, hogy a nappali szekrényhez, illetve hozzájuk is inkább a fekete megy, hisz koszolnak folyamatosan, Bébi Bogyó is elrendezi majd napjában 25x ha megszületik! :lol:

De vagy 3 hónapig nézelődtem a neten, meg különböző boltokban, és ha akkor találok ilyet, mint most te pláne ilyen olcsón akár kettőt is vettem volna!
Amúgy ilyen az én formám, és ez pont amiatt van, amit fentebb írtam (mellesleg te is) hogy adj Uramisten, de rögtön, nem bírok várni.... ha nekem ülőgarnitúra kell akkor itt legyen de azonnal akármennyi is az ára! :?

Szóval nagyon jó vásár volt, na!
Minnyá' lecserélem hófehérkét!!! :lol:
Amúgy hol vettétek?

dita75
 
 


ZSUZSKA
Ezt kikérem magamnak! :twisted:

Mákszemet azonnal eltaláltam!
Évinél is a vegyes párosra szavaztam!
Amúgy sztem Oroszlán is lánynak készült, csak annyira akartad, hogy pöcsös legyen, hogy kinőtt neki!

:lol: :lol: :lol:

Most már tényleg megyek, megnézem a BK második felét egy kis eperfagyi kiséretében! :wink: :D ............. aztán csucsu lesz, mert holnap korán ébreszt a teló: "Te kértél ébresztést 8 órára??? Hát akko' húzzál bele, mert már fél 9 van!"
Hogy én mennyire tudom utálni reggelente ezt a hangot! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Pláne, hogy ezt 5 órakor zengi a fülembe, és nem fél 9kor! :roll:

dita75
 
 


Ditus poén volt :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:


Monic, nekem az AFP 37,58 a MOM pedig 1,1 lett. Meglátjuk az uh mit mutat.

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Na ne mond! :wink: :lol:

De akkoj is kikéjem magamnyak! :x :x :x :lol: :lol: :lol:

Nem tudok aludni, mert elkezdett fájni a fogacskám! Ráadásul a híd alatt ......... belehalok, ha le kell szedni! :?

dita75
 
 


Twist,
nem semmi! Akkor már csütörtökön meg is lesz a 2. inszem :lol:

Bikfy,
a tanácsaidból biztos én is megfogadok legalább egyetés nagyon remélem, hohy sikerül ráébresztened minél előbb a párodat a családalapításra.

Csibi,
Mákszemke nagyon helyes kissrác :lol:

Monic,
csini a pocid! Látom kúszik felfelé a kép.2 hétmúlva már a eljes arcod rajta lesz? :wink:

Boni,
Zsigi majd megszokja az orrszívózást, talán meg is szereti. Unokahugom és a hugom is 2-3 évesen magának fogta oda a nózijához, és úgy szívták ki :lol:

i.kata
 
 


dita: Most nyit a Sconto utódja a Moebelix. Csak pesten és miskolcon vannak. Véletlenül találtam ma egy katalógusban. Én csak úgy tudok bármi ilyet venni, ha éppen nem akarok. :D Úgy voltunk, hogy erre nincs pénz, csak a hitelkártyámon volt, de annyira jó áron, hogy ki kellett mennünk megnézni. És nagyon tetszett és rugós és kényelmes. egyetlen hátránya, hogy nem olyan széles a fekvőfelülete, mint a régié. De ezt úgyis csak vendégágyként használjuk és két ember így is elfér rajta.

Remélem nem kell leszedni a hidat. :(



vicky79
 
 


Reggeltet!

Vicky nagyon jó ez az ágy, és hétvégén mi is kimegyünk :lol: :lol: :lol: kösziiiiiiii

Dita drága remélem elmúlt a fogfájás

KÖszi lánykáék ZSigmondom jobban van, orrszívózást jól tűri , még csak a csövet markolja ezerrel...de nem hiszem hogy segíte, inkább kitépné :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Bikfy!

Drukkolok apóca meggyőzéséhez! ;) Írj gyakran hozzánk!!!!

Moncsi!
Szép poci!!!!!!

Vicky!
Nagyon szép az ülőkétek!!!!

Twist!

Drukk holnapra!

Csibi!

Mákkszem Manó nagyon jóképű!!!

Igen, új az avatarom. Innen származik:

Kép
20150601134430
 
 


Ditusom!
Tetszik az új avatarod és a vonalzód! Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
Üdv közöttünk! Remélem, hamar meggyőződ a párodat, hogy itt az ideje a családalapításnak! :wink:

Monic,
Sajnálom a gépedet, szerintem ettől retteg minden könyvelő! :?
Szép a pocakod! :D Pénteken én is csinálok, mert jubilálunk! :D

Czinke,
Nagyon aranyos a pici fiatok! :D

Dita,
Örülök, hogy most már jobb kedved van! Megbeszélem KisNémóval, hogy most már küldje el hozzátok a barátnőjét! :wink:

Vicky,
Klassz lesz az új sarokülőkétek, és tényleg nagyon jó ára van!

Boni,
Örülök, hogy Zsigi jobban van már! :)

Twist,
Ez gyors volt! Drukk holnapra! :D :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Hogy ne legyen egyszerű az életem, a gomba elmúlt és most jön a vesebaj. Tegnap injekciót kaptam, meg fájdalomcsillapítón élek. Az uh. lelet negatív, ami jó, mert nincs kő se és homok se, csak néha kissé görcsöl. Vizelet holnap lesz meg.

A bence is nagyon utálta az orrszívó-porszívót, a porszívótól is sokáig félt. A rossz emlék. Úgy tudtam csak porszívózni, hogy fogtam a Bencét.

Én novemberbe leszek terhes. Dita is!

Dita!

Nem igazán tudok visszaolvasni (mint mindig), mész inszemre?

Monic ari a pocid.

Viki a Lackó már kész legényke. Olyan gyorsan nőnek.

timejka
 
 


Sziasztok, nagyon szép napocskát kívánok Nektek!

Hááát, annyit dícsértetek, csak úgy irulok-pirulok. Pedig azt hittem, majd jól megharagszotok rám. De vigyázzatok ám, eddig volt a beetetés, holnaptól bikfy néni már pénzért tart lelki tanácsadást. :D :D :D

Timejka!
Te vagy az én emberem. EZ A BESZÉD! Novemberben én is terhes akarok lenni és az is leszek. Akkor a novemberi kismamik: Timejka, Dita, Bikfy. Na lányok? Még valaki? :wink: Lehet hozzánk csatlakozni.

Este, ha nem vagyok ájulásig fáradt, akkor benézek még és megírom az én történetemet. Már ha valakit érdekel.

Most elköszönök, mindenkit puszilok: bikfy
bikfy
 
 


sziasztok lányok!

ma voltam dokinál, ma vagyok a 8. napon. jobb oldalon van egy 13 mm-es tüszőm, nyálkahártya elég vékonyka, csak 4 mm. arra még rá kell gyúrnom :)
pénteken megyek vissza, szerintem jövő kedden vagy szerdán lesz az inszem.

dita? te mikor mész?

twist:szorítok holnapra:)


monic: szép poci! :)

viki: nagyon jó ez a kép Lackóról :)

boni: de jó, hogy Zsigi jobban van :)
Vendég
 


Bikfy amióta nagyjából elolvastam, hogy mit írtál, azóta folyamatosan mondogatom magamba, hogy novemberbe terhes leszek ......

Hát persze, hogy érdekel.

timejka
 
 


Na látod, ez a baj, hogy csak nagyjából olvastad. :D Nagyon fontos, hogy le is kell írni, mert akkor látod is a szöveget magad előtt, amit persze az agyad lefotóz, rögzít és nem felejt el. Így nagyobb a valószínűsége az eredménynek. -ha mást nem, hát kapsz egy fasza ínhüvely gyulladást. :D :D :D

Csók: bikfy
bikfy
 
 


sziasztok lányok,

Ditulika: fogadd meg Bikfy tanácsát!!
jó az új avatar és vonalzó!! ++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!
millió drukk nektek!!!!!!!

Bikfy: nagyon kedves tőled , amiket írtál!! nektek is megy a drukk!!!!!!!! nem könnyű a pasikat meggyőzni, de azért nem reménytelen!! +++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monic: nagyon szép a pocid!! kerekedtek már szépen!!!!!!!!!!

Twist: drukk az inszemhez!!!

Viki: úgy bírom Lackó nagyranyílt csodálkozó tekintetét, zabálnivaló!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kép

VIKI, MONIC
Ezt már szeretem! :wink: :lol:

VICKY
Ma is megnéztem a bútorodat, kicsit majd törölgesd át, mert lehet, hogy nyálas lett! :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

TIMEJKA
Te kis hazudós, te eddig minden hónapban kijelentetted, hogy most leszünk babásak! Nekem tecc, hogy eddig csak egyszer akadtál ki, erős lehetsz, hamar túlteszed magad a csalódáson. Az meg hogy néha kiborul az ember sztem természetes.
Tök bírom, hogy magad mögül sosem felejtesz ki! :wink: :lol:

VIKI
Nekem is nagyon tecc a szívecskékbe borult MiniLAckó! :lol:

BONI
Örülök, hogy a "FŐNÖK" már jobban van!

NÉMÓCI
Hol csavarogtál mostanában???

SZILVI
Sztem a 8. nap még korai, hisz neked is hosszabb a ciklusod. Majd beindulnak! Most mit és milyen adagolással kapsz?
A méhnyálkára nekem nagyon bevált a Viki által ajánlott eastradiol tapasz!
Hajrá inszem!
Nekem sztem a köv. hét végére fog esni az inszem, mert alapjáraton is kb. 17. napon volt pém, ez a gyogyik által sem változott sokat!

BIKFY
Várjuk a beszámolódat! :wink:

dita75
 
 


köszönjük a dícséretet, már most odavagyunk Mákszemért. szerintem az apjára hasonlít, az orra és a szájmozgása teljesen, bár lehet, h az én szememet örökli. bár tudom, ez még nem tuti!
pocakfotó tegnap készült, holnap felrakom, ha nem felejtem el elhozni!

ma be kell mennem a szt istvánba nődokihoz tp-hez igazolást kérni, mert pénteken elfelejtettem. 2 -re szemészetre megyek, h megnézessem, h szülhetek e természetes úton, mert 2 éve volt lézeres szemműtétem, 7-es dioptriát lenullázták.
du még felugrom!!

szép napot mindenkinek!! szerencsére egész héten gyönyörű idő lesz!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bikfy a melóba nincs időm visszaolvasni nagyon, otthon meg nem igazán jó a számítógépünk. Azért inhüvely gyulladást csak nem kapok. Le fogom írni.

timejka
 
 


Szia Csibi!
Pont rád gondoltam! :wink:

Tegnap nem is mondtam, hogy apa kérdezte mi ez a macis izé!
Mondom neki csak egy kis dísz, hogy feldobja a profilomat!
A nagy én vagyok, a pici medve meg Bogyó!
Ilyetszól ez mind szép, de Bogyó miért van szoknyában??? :lol: :lol: :lol:
bolond ez az ember! :lol:

Ma megvetettem a kedvenc kollégámmal a tegnap elmaradt tűket, persze gőze nem volt a csajnak, hogy mit adjon neki. Kész vagyok!
Lehet, hogy legközelebb felvásárolom a készletet, hgoy ne kelljen minden ciklusban újra elmagyarázni, hogy mit szeretnék!
Szegény srác aggódott, hogy majd drogosnak nézik, de egy hős volt, és meghozta ami kellett! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


dita: mi ez az eastradiol tapasz?? én erről nagyon lemaradtam, nem rémlik hogy olvastam volna itt. lehet vény nélkül is?? hol kapható és hova kell ragasztani?
Vendég
 


Csibi
Drukk a szemészethez! Időpontod van? Nekem a múltkor nem volt, és 4 órát vártam, remélem neked nem kell majd sokat!
Tényleg nagyon szép Mákszemke!

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: