Új privát üzeneted érkezett!

Laptető.... Ez meg most mit jelent? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Nekem max ahhoz kéne drukkolni,hogy a niagara hozzád költözzön.
Dezsi!
Asszem ez lehetett most biokémiai,mint az első,mert akkor is ilyen szarul voltam mensikor,nagyon darabos és erős.Ez magyarázat lehet a halvány csíkocskára.Én szerdán hagytam abba a duphastont,és csak szombaton jött meg.Pedig már akkor 7 napja ideje lett volna,és most olvastam valahol,hogy azoknak szokták adni a progiszurit,akiknek elötte már volt olyan,hogy progipótlás mellett megjött a mensije.Nekem még sosem.
Én is olyan pocsék hangulatban vagyok.Tegnap apa elvitt vásárolni,találtam is egy nagyons zép nike cipőt,de nem volt a méretemben.Így most még rosszabbul vagyok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana!
Gondolom pirosat :lol: ...vagy niagaraként,vagy dupla csíkként,de piros lesz :lol:
Vendég

nem bírom felrakni a táblát, hibát ír ki nekem....

rana: nem veszlek ki! hanyadik inszem?

katica
katica30

egy kis humor...

Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb. 8:45-re értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz.
Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok...
A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt: - Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban".
Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte: - Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából? - Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.
Mire a lányom: - De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!
Vendég

Nyulasz!
hehe :D ez jó volt...
és tényleg biokémiai volt :shock: :?:
dezsina

Dezsi!
Csak gondolom...nem biztos.
Vendég

Nyulasz! Remélem veled hasonló nem esett meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy lemaradtam vmiről, nem tudtam, hogy neked megjött már (pedig esküszöm elolvastam minden betűt, vagy csak azt hittem)... :oops: Amúgy mi van, ha nem csak biokémiai terhes voltál, hanem igazi, csak elmenstruáltad? Én nem akarlak elkeseríteni (vagy pont ezzel vidítanálak fel?), de sztem akkor ilyen darabos, ha vki elvetél nagyon korán. Bár persze a nagyon vastag nyálkahártya miatt is lehet.

Katica, még csak az első inszem, de zsinórba lezavarok vagy hármat. Egy lombik után. Jó, mi? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lányok, látom, nektek is munkanap van :arrow: alig bírtalak visszaolvasni!

Bella, Csibe, Zsófi,
továbbra is nagyon drukkolok, most már ide kéne érnie annak a babaesőnek...

Estike, neked is drukkolok! :lol:

Hajnóca,
köszi a tanácsot, így fogok tenni. Ha maradni akar, úgyis marad, ha meg nem akar, akkor nem marad, ez a progiszuris bejegyzésekből is látszik.

Dezsi, irguli-burguli, tessék elmenni orvoshoz! Én se mentem soha, amíg nem voltam már félhalott, aztán meg lehet nézni, hol tartok. (Na jó, nekem sosem voltak tüneteim, bár lettek volna...!) Menj el szépen, lehet, hogy igaza van annak, aki inkább nőgyógyászatra küld, ne vicceld el, mert aggódom érted! :?

Lányok,
nekem is drukkoljatok nagyon. Kezd a helyzet izgivé válni. Tudjátok, a hétvégén csökkentettük a Gonalt, erre ahelyett, hogy stagnált volna az estradiol, zuhanórepülésbe kezdett, ma reggel már csak 1/5-e volt a szombatinak! :evil: Most kaptam még két 75-ös gonalt. A kisebb tüszők teljesen eltűntek, a nagyobbacskák még bírták, most fogalmunk sincs mennyi petike lesz, csütörtök reggel kell mennem legközelebb, akkor már punkció lesz.

Kép
kisbuta

nyulasz!

nem semmi a csillámos sztori!
lola29

nyulasz!
szombaton mi is pandorfban voltunk!
lola29

...beültetés előtti érzés: ez az egész olyan hajmeresztő. Miért működik ilyen abnormálisan a rendszerem? Ha külső stimu nélkül azonnal leáll a pé, akkor bízhatok abban, hogy beülti után majd rendben lesznek a dolgok odabenn? :?

Kép
kisbuta

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi. most időrendbe raktam a neveket.

nyuszi: :lol:

kisbuta: nyugi, minden rendben lesz! drukk+++++

katica
katica30

Sziasztok,

Dezsi, jobbulást és irány a doki :!: :!: :!:

Bella, a mai napi drukkok++++++++++++. Hányadik napon vagy?

Tüszőnővelő lánykáknak megy a drukk++++++++++++++

Tobi Te most hol tartasz?

Kisbuta ne kombináljál annyira, sok szép petikét fognak leszívni, ugyhogy nyugi :wink:

Estike Te mikor kezdesz?

Zsófi Neked is mennek++++++++

Rólam: Hát úgy néz ki, hogy ez az inszem sem sikerült. Nem tudom eldönteni, hogy folytassam az inszemet vagy lombikozzak?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
pedig én tényleg azon aggódok, hogy csütörtökre megpurcan mind... :cry: ... nem valami jól kezdődik mindenesetre.

Honnan tudod, hogy nem sikerült az inszemetek?

Kép
kisbuta

Rana: piri elindult!

Szezso: hozzád már remélem odaért!

Hajnóca: jobbulást!

Baba:uhu nemtom mikor lesz, pént. megyek be, Harci beadja az 1. szurit! IR kontrollra is pénteken megyek! :roll:

Zsófi, Bella: Kép (szombatra) Azért vannak 3an, mert egyikőtöknek ikrek lesznek! :lol:

Csibe: Ne add fel, hélllllóóóóó! Megadrukkkkk!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok.

Nehari de nem volt erőm visszaolvasni csajok.
Hajnoca:nem volt beültim.Fogigátlót szedek.
Itt vagyok de rosszul vagyok.Meghalt egy közeli gyerekkori barátom és gyerekori szerelmem volt.Balesetbe halt meg.Kismotorral volt és egy troli nem adta meg neki az elsőbséget.Azonnal meghalt.Beszorult a busz alá.

Csajok:vigyázzatok magatokra és a családotokra.Szeressétek egymást és minden percet úgy éljetek meg mintha az az utolsó lenne.Rövid az élet és kiszámíthatatlan.
30 éves volt.

Kép
Kép
melánia

Bocs hogy ezzel terhellek benneteket de jól esett kiírni magamból.
:oops:

Kép
Kép
melánia

(((((((((((((((Melánia))))))))))))) Részvétem! :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta! Már punkció :?: ha másról van szó, akkor olyan gyors minden. :D Nagyon drukkolok. Nem a mennyiség a fontos, tudod!!!

Katica! Jelentem én már délelőtt elküldtem a privit. Ismételjek?

Csibe! Teszteltél? És ha igen, még az sem biztos.+++++++++++
Rana! Drukk inszemhez, de nagyon ám!

Nyulasz! Ezt ismertem, de akárhányadszor is tetszett :lol: :lol:

Lányok! Mindenkinek szép estét, rosszalkodjatok! Kisbuta! Te már neee!

Kép
estike66

Meli!
Ez szőrnyű.Nagyon sajnálom,fogadd részvétem...
Kisbuta!
Megy a drukk,lesz elég petikéd.És mivel beülti után sem bízzák a véletlenre,ezért sikerülni fog.Ne feledd,kapsz majd progipótlást!
Csibe!
Most akkor mi van?Teszteltél?Vagy csak olyan megérzés mint Bellának?

Jajj lányok,ez a csillámporos sztory nem velem történt ám :shock: :oops: :oops: :oops: ...jesszus,legközelebb meggondolom mit másolok ide :roll: :lol:
Vendég

Nyulasz: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
Első lombik lesz?Már csak mert Harcika adja a szurit...én is hozzá jártam eleinte,mert féltem magam hasba döfni.
Lola!
Hú,mi egyszer mentünk szombaton,de parkolni sem lehetett.Azóta szigorúan hétköznap,de a péntek is necces.Readásul másfél órát álltunk Mosonmagyaróvár elött,mivel a rádió azt mondta,arra kerüljünk.Autópályán 40 perc araszolás után jöttünk le,de másfél óra a főúton,és visszamentünk inkább a pályára :evil:
Vendég

Melánia! :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom.

Mi van most lányok? Mindenütt halál... Én ma tudtam meg, hogy egy volt osztálytársam két éve öngyilkos lett. Meg ez a vonatbaleset is.... Jaj.... :cry:

Kisbuta ne aggódj, az fontos, dehát te is tudod. A stressz árt a petikéknek a legjobban! Én sajnos a saját káromon tanultam meg. :(

Nyulasz, pedig azt hittem, hogy a gyerekeket csak félrevezetésként tetted bele a történetbe! :lol:

Puszedli, köszi pirit, remélem siet majd, már böködi az oldalamat! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
ha a stressz árt, akkor talán nyugdíjas koromra kéne halasztani az egészet. :wink:

Széplelkek ne olvassák: apa azzal vígasztalt, hogy ne parázzak semmin, mert "vagy kurva nagy szerencsénk lesz, vagy kurva nagy pechünk. A kurva nagy pech ellen nem lehet mit tenni, a kurva nagy szerencse ellen meg nem érdemes." - aztán még hozzátette, hogy legalább a kurva biztos. :oops: :roll:

Kép
kisbuta

Hát Kisbuta, a férjed az jól megmondta, az enyim is csak helyeselni tudott. :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz: igen, az első lesz. Csak az 1. szurit adja be ő, megmutatja, hogyan kell, aztán majd Uram szurkál.

Kisbuta: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Bella: drukk! :-D És a zebrapárodnak, Zsófinak is!! :-D

Csibe: ez már tuti? :-( hányadik volt? Szerintem 3-4-et érdemes csinálni...

Nyulasz: jó volt a csillámos sztori, tényleg :-D de kínos :lol:

Lola: te már kezdted a stimut, ugye? UH mikor lesz?

Dezsi: nekem tutira bejött a tőzegáfonya kapszula, minden nap szedtem 1-et, és nem volt bajom...

Kisbuta: nagyon drukkolok +++++++++++++++ Kisbutaapa jól megmondta, nagyon tetszett!!! :lol: dehát ez az igazság, nem?? :lol: Énapa is buzgón helyesel!!! :-D

Rana: miért akarsz Te zsinórba lenyomni 3 inszemet? :shock: első v. második sikerál és kész :wink:

Meli: sajnálom :cry:

Krisz: holnapra drukkhegyek! :-D

Esti: tényleg jó a vonalzód :-D szobabicaj, mi?? 8) mondjuk én egy helyben szoktam vele tekerni :roll: :lol:

Tücsi: mi van Veled? Javulgatsz??

Hajnóca: Bogyikának pussz! :-)

Ééééés, megjött!!! :lol: nem is tudom, utoljára mikor örültem ennek!!! :-D Holnap telefonozok Taplcára és szerintem csütörtökön megyünk és aznap kezdjük is a Gonalt! És az pont a szülinapom lesz :oops:

Azért erősítsetek meg légyszi, ha este fél 9-kor jött meg, akkor a holnapi az első nap, ugye??

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: igen, én úgy tudom, hogy ilyenkor a másnap az 1. nap! Akkor hajrá Gonal!!!!!!!! :P
Mire jó a tőzegáfonya kapszula? :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: hólyaghurutra (felfázásra) :P

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Igazatok van, vissza kéne vennem. Most fejeztem be a melót.
Közben voltam dokinál, de képet nem kaptam, mert nagyon eldugta a fejét egy csont mögé, és már olyan nagy, hogy nem fér rá a monitorra egyszerre csak egy-egy testrésze. Egy pocakról meg ugye miért kaptam volna képet. Talán majd 22-én, akkor megyünk mozizni.

Csibe, én sem értem, hogy most sejted vagy tudod a dolgot?

Melánia, részvétem!

Többieknek is mennek a drukkok mindenhez!

Kép
petne

Sziasztok!
Csibe,Bella és Zsófi babaragacsok++++++++++++++++++++++
Rana!
Persze a gyerekek csak félrevezetés volt,a csillámpor meg apáé :lol: :lol: :lol:
Petne!
Milyen mozizás lesz,4D?Lényeg,hogy minden rendben! :wink:
Kisbuta!
:lol: ....bromót kérdezted?Lehet,hogy azzal van a gond,hogy magas a prolaktin.Tudod,akkor nincs peteérés,ez magyarázat lenne arra,hogy kevesebb szuritól miért álltak le a pici tüszők.Nagyon drukkolok!
És minden szurizósnak,Tobi,Lola,Szezsó,Puszedli++++++++++++
Krisz!
Ma mész?Cisztamentes uhut kívánok!
Meli!
Te meg holnap,lassan csinálhatjuk az új vonalzót :wink:
Tücsike!
Aggódom,mi van veled?Jobban vagy?Vagy toljátok a lombikot?
Dezsi!
Remélem már nem fájsz!
Estike!
A tekeréshez++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Vendég

Meli, fogadd részvétem!

Katica, itt is betennél a táblába? Köszi. Mensi még várat magára, de már kis barna van, talán méltóztatik már megjönni!

Puszi, nagyon drukkolok. Csak az első 1-2 szuri necces, aztán már simán megy.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Szeszo, ha este 6 elött jönn meg akkor az első nap, ha az után jönn meg akkor másnap az első nap, tehát ma van Neked az cn 1 napod. Hajrá stimu.

Kisbuta nyugi én is jártam már úgy ahogy Te., és lettek szépen petesejtjeim, úgyhogy nyugi....... :wink:

Dezsi voltál dokinál?

Rana Neked mikor lesz az inszemed?

Nyulasz biztos, hogy nem sikerült mert ma megjött. Szerintem decemberbe lombikozni fogok.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

Bella, Zsófi ++++++++

Kisbuta, férjed nagyon bölcs ember :) De tényleg igaza van.

Csibe :( :( :( De azért Boldog szülinapot neked!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Melánia,
részvétem.

Csibe,
most teszteltél már?

Zsófi
++++++++++

Krisz, Tobi, Kisbuta
tüszőnövelők

Puszi,
hajrá szurik és első lombik

Dezsi,
hogy vagy?

Rana,
Inszem, na ez jó hír és mikor?

Én most teljesen össze vagyok zavarodva. Nem értem a szervezetem. A melleim már nem fájnak, de a hasam sem fáj egyátalán vasárnap óta, a múlt héten meg meg akart jönni. Gondolom ez a progiszuri hatása. Megérzéseim továbbra sem változtak, de azért reménykedem.
Vendég

Bella +++++++++++++

Csibe, sajnálom az inszemet. Akkor hajrá december!
És boldog születésnapot!
Neked mi okozta ezt a leállást, vagy azt nem lehet tudni?

Szezso, Ez Az, éljen Piri (de ne soká)! ++++++++++++

Krisz, drukk a mai uhu-hoz! +++++++++++

Tobi, szuridrukk +++++++++++++

Estike, tényleg jól teperhetsz, ha odébbment a szobabicaj. Csak így tovább ++++++++++++++++++++ :lol:

Zsófi, neked meg egy spontán drukk ++++++++++++++

Rana, nektek meg az inszem fog bejönni. Úgyis csak lombikos bébik voltak eddig a táblán, és ez nem igazság. ;)

Dezsi, jobbulást! Januárra teljesen rendbe kell jönnöd, mert utána már nem ér betegeskedni!

Mindenkinek drukk, amihez éppen kell!

én ma este repesztek, lesz, ami lesz.

Kép
kisbuta

Meli! Részvétem, szörnyű :cry:

Csibe! Nagyon sajnálom a sikertelenséget. Biztos, hog ynem szeretnéd folytatni az inszemeket? Egy inszem, nem inszem, azért támogatnak hatot, mert a tapasztalatok szerint hatból egyszer sikerül, illetve na igen. A lombikot jó tartalékolni , nem? Nyilván a Te döntésed, ez csak az én gondolatom.

Katica! Újra írtam privit, meglátjuk.

Lányok mindenkinek szép napot, boldog szurizást!

Bella!+++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz! :D :D

Kép
estike66

Csibécském! Boldog szülinapoT

Kisbuta! Istenem, már repesztesz! Annyira drukk, ügyes légy!!!

Kép
estike66

Sziasztok.

Nyuszi:igen holnap.Bár nagyon kivagyok.Gondolom temetés is lesz a héten.Vacakul aludtam.Nagyon sok halál történik mostanába a családban és az ismerőseink körében.Nem tudom miért?
Fel nem foghatom.
Most csak ennyire futotta töllem.

Mindenkinek szoritok !!!!! És köszönöm a részvéteket.Egy 3 éves kisfiú várná haza az apukáját.

Kép
Kép
melánia

Csibe! Boldog szülinapot!

Kati! Én is lehetnék táblalakó? Adataimat tudod! :wink:

Mai adag drukk, kinek, amihez kell: +++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Bella, Zsófi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi,
voltál dokinál????

Csibe,
:( ez már tuti????
Isten éltessen sokáig!!!!

Melánia,
részvétem!!! :(

Krisz,
uhu-hoz+++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta,
hajrá petikék!!!!! drukk ezerrel++++++++++++++++++++
kisbetűs részhez :) és mennyire igaz...........

Rana,
drukk az inszemhez!!!!!!

Puszi,
hajrá szurik és drukk+++++++++++++++++++++++++++

Petne,
kis sztahanovista :)

KépKép
tobi

sziasztok!

Melani!
nagyon sajnálom... :(

Csibe!
Boldog szülinapot kívánok! :) és egy mégboldogabbat jövőre, amikor a karjaidban tartod a babádat :wink: :!:

Szezsó!
mindennap szedek egyet... tegnap vettem cickafarkfűvet, meg málnalevelet, meg palástfüvet. ezekkel is kombinálok, de nem csak a betegségesség miatt :)

persze ma reggel sokkal jobban vagyok... nem mentem el dokihoz :oops:
dezsina

Dezsi,
gondoltam, persze ha azt veszed a fogorvosnál is mindig elmúlik a fogfájásod :wink:
Vendég

Bella!
:D látom, tudod mi jár a fejemben :D Lényeg a lényeg, húzom még 8)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Kisbuta!
tüszőnövelő és érlelő energia átküldve :D :wink:
dezsina

Melánia!
Részvétem. :cry:

Dezsi!
Örülök, hogy jobban vagy! :lol: De azért hess el a dokihoz! :twisted:

Nyulasz!
Mikor először olvastam, én is azt hittem, hogy magadról írsz! :lol: De én szőke vagyok! :oops: :lol:

Bella!
Nekem se fáj se a cicim, se a hasam. :wink: :lol: Drukk Neked!! ++++++

Szezso!
örülök pirinek! Remélem enyém is odaért! :wink: :lol:

Csibe!
Inszemeredményt sajnálom, de boldog szülinapot!!!
Kép

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nincs erőm visszaolvasni! Csak életjelet szeretnék adni, és tudatni akartam veletek hogy gondolok rátok és drukkolok minden akciózónak!
Nem nagyon javulok, de ebben közrejátszik az is, hogy a kőművés 3 hetes huza-vona után tegnap jött befejezni a lábazati szigetelést és engem össze-vissza ugráltatott, rohadtul nem érdekelte, hogy feküdnöm kéne...Ráadásul szombaton hajnalban behipóztam, előtte 1 nappal már kő kemény volt a hasam is, szóval úgy döntöttünk a párommal, hogy talán mégsem volt hülyeség Met-et szedni, így most napi 2xfélszemmel újra kezdtem és eddig úgy tűnik erre szüksége van a szervezetemnek!

Nyulaszka, igen halasztunk, de még abban sem vagyok biztos, hogy folytatom, ha igen akkor január előtt nem valószínü!

Dezsike, menj el dokihoz, mert ez úgy hangzik mint az én kismedence gyulladásom, arra meg antibiotikum és klion is kell!

Ölelek mindenkit!
Vendég

[quote="*puszedli*"]

Hajnóca: jobbulást!

Mire? Nem emlékszem miért kell nekem jobbulnom. :oops: :?

Csibe,
tuti az hogy nem sikerült?
Boldog szülit kívánunk. ... és egy ehhez hasonlóan szép csokrot apától. vagy inkább szebbet. a pocakban, hiszen a reményhal meg utoljára :wink:
Kép

Meláni,
sajnálom és őszinte részvétem.
A sok halál után jönnek majd csodák is!! :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Lányok!
Azon elmélkedtem, hogy ennyi halál után most már jönnie kell a sok kis új életnek, mert egyszerűen ilyen a világ körforgása. Szóval remélem a topik felé néznek ezek a kis új életek. :D

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?