Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

DRÁGA KICSI PETRA BABÁK!! VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK SOK SZERETETTEL!!!

lLyndee!!
SOk boldogságot a kispasidhoz!!

Napsugi!
Jó egészséget Nektek is!!!!!!!!!!

MINDENKINEK KÖSZI MINDENT, !!!

Nagyon erőtlen vagyok, az éjjel a keringésem nagyon ránkijesztett, de pihenéssel remélhetőleg orvosolható. Most jön ki a Klinikán összeszedett stressz.....

Íme Ábel, lehet hasonlítgatni!! :)
Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszönjük a Petrás köszöntéseket!

Nagyon nagyon szép baba Konstantin!!!

Nita, kitartás!! :?

Juca, lányod vagány nagyon! A fiam tavaly alig mert felmenni. Idén aug.20 án már igen, alig lehetett kirimánkodni az ugrálóvárból.
Vendég

Nagyon sok boldog névnapot kívánok én is a két kis Petrának!!!

Ma voltam vérvételen 5 kémcső véremet lecsapolták, de legalább minden meglesz a lombikhoz, ha véletlen szükség lesz még rá.

Zsuzsu,
nagyon édesek a babáid. Szerintem alapvető fő vonásokban hasonlítanak egymásra, az orruk, kis szájuk, a szemük környéke. De Ábi piszok helyes kispasi, nem baj, ha rá hasonlít Konstantin is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!
mostmár sajnos be is lázasodtam..olyan rossz így... :cry:
a pé-re azt mondják jó ez a closti..nektek mi a véleményetek? :roll:
zsuzsu a fiuk mintha ikrek lennének piciként.. :wink: az orruk és a szájuk uggyanaz... :wink:
lyndee köszike.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu! Ismételni tudom csak magam: nagyon édes Konstantin. És nekem is úgy tűnik, hogy hasonlít Ábira. :lol: :lol:

Petráknak boldog névnapot! :lol: :lol:

Nita! Én Marcim is Clostis baba. :wink: Második Clostis hónapban estem teherbe. Nálam is az uh-n vették észer, hogy nincs pé. Nyugi és bízzál a dokidban! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

montana ezt jó halani hogy sikerűlt!!!!!kezdek bízni magamban... :wink:
Petráknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
én is szedek Clostyt, meg szurit is. Nekem amúgy van peteérésem, ez csak azért van, hogy több, meg nagyobb legyen, hogy nagyobb esélye legyen az inszemnek. A Closty elég régi motoros a szakmában, elvileg csinál peteérést, de vékonyítja a nyálkahártyát.
De azért elég sok baba fogant tőle :lol: Nekem eddig sajnos nem volt elég.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska köszönöm a felvilágosítást....neked is és nekem is sikerűlni fog a baba....
lehet..sőt tudom oltári nagy hülyeséget fogok kérdezni ..de megteszem..
a clostitol lehetséges hogy több baba is legyen???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hogy vagy?,Lázad van még? Végül vitt haza a Zoli neocitránt?
Sokat kell inni és pihenni.

Kép
csucsu05

csucsu köszi már jobban vagyok..a lázam lement és hála kaptam neocitrant és már reggel kicsivel jobban is voltam..a torkom már nem fáj..csak az orrom folyik és néha bedugul ..meg köhögök 1-2-őt...de javulgatok..és te hogy vagy?... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nem kérdezel nagy hülyeséget: igen, lehet hogy több baba lesz. Nekem a múlt hónapban 6 tüszőm volt, tehát akár hatos ikreim is lehettek volna. De sajnos egy sem lett. Ezért nem értem igazán, hogy miért nem lett baba. Na nem baj, majd most.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hu linácska..izgi..de egy is elég..kivánom hogy köv honapba sikerűljön neked is a babó...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ggica, köszi, ari vagy hogy emlékeztél a szülinapomra. Egyébként igen, 28.-án volt.. Te fent vagy az iwiw-en? Bejelölhetlek???
Örülök hogy minden okés veled és a babával!!! Csak így tovább! Pihenj sokat és élvezd ezeket a hónapokat! És szolgáltasd ki magadd kicsit!

Nita, nem lehet hogy csak korán mentél uh-ra? Hányadik napon is voltál? Mert nem mindenki a bűvös 14. nap körül ovulál. Nekem pl. két hónapja a 28. napon van peteérésem... Úgyhogy még van esélyed...
A clostitől lehet több tüsződ, és így előfordul az ikerterhesség is.. Lehet hogy a Máténak egyszerre több tesója is lesz???
Meg állítólag igaz, hogy elvékonyítja a mnyh-át. A vastagítására azt mondják, hogy sokat kell inni, meg a méhpempő is jó rá...

Linácska, drukk erre a hónapra..

Kép
szilvia80

hu szilvi jó sok kérdés..... :roll: :wink:
szóval..a 12.napon voltam uh-on.. :roll: ...én megmondom őszintén nagyon örülnék ha két bab is jönne..de persze az egynek is nagyon tudnék örülni :lol: ....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sajnálom, hogy nem állt vissza szervezeted teljesen..
Akkor gondolom egy mensit vártok mielőtt elkezdenéd a clostit. Lehet hogy már nem is lesz rá szükség... Úgy legyen!! :wink:

Jobban vagy már? Nátha meg ilyenek? Jobbulást!

Kép
szilvia80

Nita,
nekem Lili úgy lett, hogy már ki volt váltva a Closti, hogy ha megjön, akkor a 2. naptól szednem kell. Csak olyan 15 hónapig nem jött meg utána :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Szilvi, kár, hogy nem pont a szülinapodon írtam, de majd jövőre!!! :lol: :lol: :lol:
Iwiwen én is vagyok, örülök, ha bejelölsz! Vágásiné Laczik Ági vagyok.

A peteéréssel kapcsolatban: az embert mindig érik meglepetések. Velem is ez történt. :lol:
Nita, legyen igaza Szilvinek! Linácska, én is szorítok Nektek!

Kép
Kép
ggica

NIta: Igen lehet , hogya 12. nap korai volt. Nekem pl a 16. nap előtrt nem szokott lenni PÉ-m. Nem kell menni még uh-ra?, Hátha a peték megérnek addig?

Kép
csucsu05

Gica!

Köszi szépen, akkor jövőre. Addigra remélem én is babázhatok!
Bejelöltelek! Milyen szépek vagytok! Szépek a lagzis képeitek! Nagyon csini anyuka vagy ám! És a kis Laura gyönyörű kislány! Azon a képen, ahol a bevás.kocsiban ül, olyan mintha festmény lenne. Biztos sok örömötök van benne...

Hamarosan középidőben leszel!! Nagyon rohan az idő. Te is így érzed?

Nita, elmúlt már a láz meg hasonlók??

Kép
szilvia80

sziasztok..ha volt is pém..akkor se hinném hogy sikerűlt a baba mert nem voltunk együtt..már pár napja.. :roll: nagyon szarul voltam...a nátha már jobb csak most meg ilyen száraz köhögés van rajtam..de tulélem.. :roll: ......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Jobbulást kívánok Neked! Igyál sok mézes citromos teát...

Kép
szilvia80

szilvi iszom én a teát most literszámra,jó édesen...de sajna mézet nem nagyon teszek bele mert mondhatni utálom. :(
többiek ma merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok.
Most sikerült visszaolvasnom, köszönjük mindenkinek a gratulációkat, a sok sok jó kívánságot, a boldogság megvan, de sajna a tejcsi nagyon lassan akar beindulni, ha valakinek bármilyen használható ötlete van szivesen veszem.
Zsuzsu lvastam hogy nagyxon nehéz volt neked a császár, mielőbbi felépülést kívánok nektek.
A tejcsi neked beindult időre?
Tavirózsa nem is tudom mit mondjak, tudom nagy nagy fájdalom amit átélsz, kívánom hogy mielőbb megvigasztaljon téged egy igazi kis pötty.
Lányok, a kínlódóknak sok sok kitartást kívánok, sok sok kétcsikos legyen itt.
Dreika, Lyndee, és az összes többi babavárónak, akiket most nem sikerül fölsorolnom, kellemes terhességet könnyű szülést kívánok.
Túl gyakran nem tudok jönni, csinálni fogok majd valahogy egy albumot , amihez bárki hozzáfér aki tudja a jelszót.
Balázs nagyon aranyos, 90 110-ket eszik, fejlődk szépen.sokat alszik, nagyon jó baba.Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi,
leírom, én hogy voltam a tejcsivel, hátha használ: szóval nekem Lili gégefejlődési rendellenességgel született, így nem tudott rendesen szopni, de ez csak 6 hetes korában derült ki. Addig küszködtünk, 5 naposan vittük az ügyeletre, kiderült, hogy csak éhes..., szóval lelki beteg voltam, hogy éheztetem a gyerekem. Aztán szép lassan belenyugodtam, hogy ez van, én is tápszeren nőttem fel..., és szépen kialakult minden. Lili kb. 70 g-ot tudott szopni, a többit pótoltuk tápival. Nekem soha nem lett 70 g-nál több, mert fejéssel semmi nem jött, Lili technikája meg erre volt elég. Ami viszont segített, az az utrica urens nevű homeobogyó, azt hiszem CH5-ös, attól 3 óra alatt annyi tejem lett, hogy csak na. Csak nem voltam előrébb vele, mert Lili nem tudta kiszopizni, én meg nem tudtam kifejni, és csak szenvedtem. De ha Balázs rendesen szopizik, érdemes megpróbálni, tényleg sok tejet csinált nekem. Másoknak a ricinus communis vált be, én is kipróbáltam, de nálam nem volt hatása. Ja, és 5 hónapos korára eljutottunk odáig, hogy már a reggeli csak szopi volt, és 10 hónapos koráig még ilyen nehézségek árán is szopizott.

Húúú csajok, én annyira rosszul vagyok. Az előbb 7-szer hánytam. Legalább lennék babás, de nem. Már délelőtt éreztem, hogy nem esik jól a mekis kaja, de idáig bírtam. Ahogy hazaértünk, beléptem a lakásba, már jött is ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Lina, ezt a bogyót, még a kórházban elkezdtem szedni, de nem ért semmit, elfogyott már, azóta sincs sem több sem kevesebb, ha 70 -et tudna szopizni boldog lennék, egész nap jó ha ki tudok préselni 20 ml.
Ez van , Ma reggel óta úgy érzem mintha kicsit könnyebben jönne, én fejni tudok, azzal nincs gond, nem zavar az sem ha cumisüvegből kapja, csak lenne.
Neked végülis megjött amióta negát teszteltél?

Kép

Kép
napsugár035

linácska nemlehet,hogy elkaptál valamit akkor ha nem vagy babás? :roll:
sugi az azért jó hír hogy Balázs szépen fejlődik és jó baba..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Vendég

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi,
persze megjött, már el is kezdtem az e havi inszemre való felkészülést. Meg ugye UH-n is megnézték, hogy mi a helyzet, mert nem akart megjönni. De délutánra megjött.
Az utricatól nekem nagyon sok tejem lett, de meg is szívtam, hogy nem jött ki, csak feszített. Próbáld ki a ricinus communist is, két ismerősömnek sem jött be az utrica, csak ez.

Nita,
ma voltunk mekis szülinapban, és amíg Lilire vártunk, megettem 2 baconos toastot. A 2-at a férjemnek vettem, de nem kérte, én meg feláldoztam magam. Már akkor éreztem, hogy nem igazán esett jól. Vagyis jól esett, de sok volt. Viszont vissza a reggeli virsli jött. Annak 3 nap múlva járt volna le a szavatossága, lehet, hogy már nem volt az igazi. Nem tudom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska akkor bizony lehet hogy a virsli nem volt már a megfelelő állapotu.... :( mindenestre remélem már jobban vagy...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
hát ha fekszem, akkor elég jól vagyok. Csak nem tudom mi lesz a holnapi munkába menetellel. Amúgy hétfő reggel, meg ma reggel Lili is hányt, lehet, hogy valami vírus van a dologban, bár Lilinél úgy tűnt, csak félrenyelte a vizet.
Most próbálok erőt venni magamon, hogy egy kis teát igyak, meg a Clostit be kellene vennem. Még 3 szem van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hát drukkolok neked hogy rendbegyere holnapra meg utána is........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina: remélem jobban vagy. Szerintem a toasttól hánytál a baconos nagyon tömény tud lenni. DE kiderül ha nem hánysz tovább akkor nem vírus.

Sugi:Örülök, hogy jól van a Balázska:)

Kép
csucsu05

Sugi!

Először nem tudtam kitől jött a levél az édi kisfiúval :twisted:

Nekem az ivás. Rengeteget ittam mindkettővel, gyakran szoptatás közben. Más ötletem nincs.

tjuca

Köszi csajok.
Ma reggel először spriccelt nyomásra a tejcsi, meg is lepődtem, nem lett sok , de már ez is valami, rengeteget iszok én is, .
Juca, lemaradt akkor a tárgy.Bocsi, lehet mások is kaptak akkor így levelet, pedig igyekeztem.
Zsuzsu hogy vagy,
elmúlt már a gyengeség?
Én már nagyon fitt vagyok, alig lehet ágyba parancsolni.
Anyosom itt van velünk még ezen a héten napközben, imádom, azt mondják lavkva ismerszik.... hát ő lakva is jó fej.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Küld el a kis Balázs képét nekem is lágyszi. Hadd gyönyörködjek benne . (varady73@pr.hu)

Kép
csucsu05

Megetetem balázs és már küldöm is. :lol:

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Első a Balázs :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!

Életjel.....

Jól vagyunk, Konstantin jó baba. Eszik (elég egy cici alkalmanként és jóllakik) , alszik is, de egyre többet van ébren és nézeget. Éjjel 5-6 órát is alszik, aztán nappal 2-3 óránként eszik, vagyis pótolja az éjszakát.

Napsugi!
Nekem a csasziban a felkelés, megfordulás okozta a gondot. Ha már talpon voltam, akkor lazán elballagtam bárhová és állni is lólesett, csak felkelni, fordulni az ágyban na ez okozott nehézséget. Csüt. este volt a csaszi, és csak vasárnap reggel tudtam nyögés nélkül felkelni, felpattanni. Most már jól vagyok, sőt fékezni kell, h ne rohangásszak. A sebem egy vékony vágás, a férjem elégedett.

A tejcsim vasárnap-hétfőn indult be igazán (3-4. napon) , de amikor lehetett szoptattam. Kicsi rutinom van már és kiharcoltam, h velem lehessen a fiam. Itthon amikor igényli szopi, igaz elég rafinált és sokszor cumizik a cicin :lol:

Nekem nincs mérlegem, hetente mérjük majd a tiszta súlyt. Ábival volt mérlegem, de csak idegesített, így most nincs mérlegelés, csak hetente.

Délután teszek fel képeket remélhetőleg....

Örülnék Balázsképeknek!!!!!

Monti!
Rég láttam Marcust....

Lyndee! Dreika!

SOKAT GONDOLOK RÁTOK, NYUGALMAS BABAVÁRÁST!!!!!

VÁRAKOZÓKNAK DRUKKJAIM, HIGGYÉTEK EL SIKERÜL!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Mivel nekem is császárom volt a lányomnál igy átérzem ezt most. Nekem is a forgás és felkelés olt nehéz. És valóban fájt. Ha már felkeltem semmi bajom nem volt. Pár napig illetve hétig még érzékeny lesz de utána elmúllik. Nekem igaz, hogy 3éve lesz,hogy császároztak de már szinte nem is látszik a helye. Annyira szépen gyógyult. Amúgy én körömvirág kémmel kenegettem a heget és valóban jó volt rá.

Kép
csucsu05

elment mindkettő

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!!

Napsugi!
KÖSZÖNÖM A KÉPEKET!!

BALÁZS GYÖNYÖRŰ, TÖKÉLETES EMBERKE!!!!!! :D :D

enyim gyermek tele van anyatejes pöttyökkel, foltokkal....

Csucsu!
Mi egyenlőre leragasztjuk a sebet, vagyis a vonalat....

a felkelésben a magas ágy, a sok idegen a szobában, a fájdalom is közrejátszott. Aztán már annyira hiányzott Ábel, h erőt vettem és mentem hozzá... (a szegedi klinikára nem jöhet be gyermek, így nekem kellett lemenni a kertbe hozzá)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Igen tudom , hogy ragasztjátok még a vonalat. De utána lehet majd körömvirággal kenni. Kérdezz rá a dokidnál majd.

Kép
csucsu05

Sugi: Köszönöm szépenaképeket! Igazánjól sikerült babóca a fiad:) Gratulálok mégegyszer hozzá.
Kivánom, hogy sok sok boldogságot adjatok egymásnak:)

Kép
csucsu05

sziasztok!sugi.
örülök,hogy kezd minden szépen jol alakulni veletek........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Elkaptam én is valami nátha félét,tegnap egész nap nyomtam az ágyat,még ma sem vagyok jól.Nem nagyon szeretnék bevenni semmi gyógyszert,csak ha láz van.Ami tegnap be is következett. :cry:

Sugi:ne keseredj el,be fog indulni a tejecske,a barátnőm is így volt akit szintén császároztak.minden kezdet nehéz....nekem is elküldenéd a képet Balázsról? :lol: ginagirlnet@hotmail.com

Zsuzsi:köszönjük a biztatást,jól is jön mert már jön a para a szülés miatt.Fogalmam sincs mire számítsak,ahány ember annyi szülés,kíváncsi vagyok én melyikbe tartozom :roll:

KépKép
lyndee

lyndee anno én is féltem nagyon a szűléstől de mire odakerűlt a sor nem volt időm félnmi..szóval nyugi..minden rendben lesz ... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Hidd el nem kell félned. Oylan hamar végig pörög az egész, hoyg utolag fogod csak eldönteni te melyik csoportba tartozol.

Kép
csucsu05

lányok merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én ma nem voltam netközelben, ugye itthon maradtam, és ennek örömére volt egy csomó elintéznivalóm.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?