Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi! Tudom, hogy utáljuk már az orvosokat, mégis azt mondom, talán el kellene menned :o
Ezenkívül mindenféle felfázós éa női bajra gyógyír a cickafar+tengerisós ülőfürdő. Már aki hisz benne. Én nagyon. néhánynapi próbát megér.

Kép
estike66

Zsófi! laptetű + drukkjaim meghozzák a cicifájást, meglásd! :lol: :lol:

Kép
estike66

Estike!
Én nem cicfájást szeretnék, hanem + tesztet! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
akkor ezt megbeszéltük, a szombati teszt biztos az eredmény kérdéses

Dezsi,
lehet, hogy tényleg érdemes lenne elmenned az orvoshoz

Estike,
kívánságod számunkra paransz
++++++++++++++++++++
Vendég

köszönöm csajok... épp ezen gondolkodom én is, csak el kéne menni. de annyira tudom, hogy kapok egy doboz 5000Ft.os antibiotikumot és kész.
és Nyulaszkám, már azt is el tudom képzelni, hogy lehet, hogy ez az Eisprung :roll: merthogy mostmár folyamatosan úgy fájdogál lent a hasam. :? már nem tudom.
Estike!
Teákat iszom. de véletlenül cickafark helyett citromfüvet vettem :P és azt ittam. arra is rá van írva, hogy antibakteriális...

Zsófi!
A pozitiv teszthez:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Dezsi,
irány a doki (anyának is sikerült vmi hólyaggyulladásos nyavaját összeszednie :x ma volt a dokinál)

Bella, Zsófi,

Nekem ma megjött a Niagara + 1 hete vmi köhögős lófüttyöt is összeszedtem, most úgy érzem, hogy lázasodok.... :twisted: kedvem a béka feneke alatt...

Estike,
+++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Dezsi,
ha a doki 'egy doboz 5000Ft.os antibiotikumot és kész.'-t akar neked felírni mond meg neki, hogy már hosszú évek óta van ez a nyavalyád és mindig visszajön. Meg amúgyis amit sokszor szedsz arra a szervezet egy idő után immunis lesz. Nem fog annyira hatni, mint kellene.
Írass fel vele mást!!! A te érdeked, hogy végre kigyógyulj ebből.

Lehet ennek még sajna más következménye is. :(

Nekem is volt, hogy Bogyika elött sokat fájt a derekam és a a hólyagom. A cickafarkfű nekem is csodát tett.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
mindig másik gyogyit kapok. Pont az urológus mondta, hogy van olyan ember, aki hajlamos arra, hogy állandóan hólyaghurutja legyen. és ez vagyok én. Azt mondta, ezt nem lehet megelőzni.

lányok, tudjátok olyan vagyok, hogy szenvedek egy darabig, mire elmegyek dokihoz... még nem fáj eléggé. :? és tudom, hogy el kell menni. 8) még szerencse, hogy eltolódott a lombikom!
dezsina

Lányok,nincs valaki jó közel Bellához?Valaki se..be rúghatná!
Csibém,merre vagy?Kérünk életjelet!!!
Vendég

Nyulasz
most miért :?: :shock:
Vendég

Bella!
Én tudom miért! Azért mert negatív vagy! Mert +-os lesz az a teszt és kész!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Bella, én nagyon bízom a babáidban és nagyon-nagyon szorítok!

Puszi, mikor lesz köv.ő uhu?

Dzseni, menj el az orvoshoz. Nekem is gyakoriak a hasonló gondjaim.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz,
sajna messze vagyok Bellától de egyetértek Veled!!!

Dezsi,
én is ilyen fajtából vagyok :?

Csibe,
mizujs Veled?
és persze +++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Dezsi,
nem megelőzni kell nálad ... most. Hanem kikezelni.
Nem hiszem el, hogy ez egy olyan betegség amit nem lehet valamivel kikzelni úgy, hogy az ne is jöjjön vissza vagy ha igen akkor se ennyiszer egy évben ... évekóta.
A hajlam okés :? , de akkor is. Én is hajlamos vagyok pillanatok alatt fefázni - ezt értsd szó szerint - mégis kigyógyultam belőle. :wink:

Nem lehet, hogy nem is hólyaghurutod van hanem petefészek- vagy kismedencei gyulladásod? Az is ilyen. Tudom, mert az volt nekem. Asszem Apranaxot kaptam rá.
Nődokihoz mikor mész? Lehet, hogy hozzá kellene menned nem urológushoz.

hajnoca
Dunakeszi

Lányok a fenekem illetve kissé fölötte így is eléggé fáj a sok szuritól, úgyhogy hagyjátok békén. Igyekszem pozitív lenni amennyire kell, de nem akarok túl nagyot esni!

Azért köszönöm, hogy próbáltok felrázni!

Tobi,
jobbulást

Dezsi
orvos mindenképp!
Vendég

Bella,
Richtofit gyógynövényes krém (http://www.enpatikam.hu/richtofit-gyogy ... -krem-75g/) jó izomlazító és nekem az ilyen jellegű gondokra is hatott. Ha be van lilulva és azért fáj, akkor viszont Árnika kenőcs. (http://www.enpatikam.hu/n-land-arnika-krem-60g/) Segít hamarabb felszívódnia a 'véraláfutásnak".

hajnoca
Dunakeszi

Bella!
Tudom milyen borzasztó nehezek ezek az utolsó napok...rettenetes,tudjuk már eldőlt minden,de nem tudjuk melyik irányba.Mi már csak nagyot esni tudunk,kicsit nem,az még az első spontánpróbálkozós hónapokban volt,mikor kicsit csalódtunk,de nem borultunk ki.Szerintem akármennyire próbáljuk úgy felfogni,hogy lehet nem is sikerült,ugyanolyan pocsékul érint,ha az derül ki.Mert titkon,lelkünk mélyén bízunk,és tudjuk,hogy sikerülie kell.Ezt a pár napot túl kell élni,én legszívesebben átaludtam volna,de azt ugye nem lehet.Akkor s..gbe rúgás helyett mit szólnál egy nagy öleléshez?
Kép
Vendég

Köszi Nyulasz nagyon aranyos vagy! :oops:
Vendég

Hajnoca
még úgy láttam nem lilut be, csak fáj, már akkor is ha csak beszúrják a tűt
Vendég

ne haragudjatok, hogy most nem vagyok a toppon... :cry:
de drukkolok ám mindenkinek! :wink:
dezsina

Hajnoca
úgy kell keresni, hogy Richtofit gyógynövényes krém? Csak patikában lehet kapni?

Dezsi
nem csodálom, nyugi csak menj el orvoshoz és gyógyuljál meg
Vendég

Kép Dezsi, Bella és Mindenkinek!

Bella,
popóra zöldborsós jegelés :wink:

KépKép
tobi

Bella,
igen, de szerintem DMben és Rossmanban is meg tudod venni.
Az előző üzibe tettem linket, hogy hogy is néz ki. Úgyis megmuttja mit akarna neked adni és akkor látod hogy az vagy sem.

Minidg ugyanoda szúrtok? és ugyanarra az oldalra vagy azért hol jobb, hol bal oldalra.
Nekem mentős ismerős szúrta anno. Mondta, hogy ahogy csípőre teszem a kezem onnantól a gerincem felé egy tenyérnyire van olyan hely ahol kevésbé rézed meg. (Ha husisabb az ember lánya, akkor ez az a hely ahova mindig rakódik a fölös. :( )

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
köszi igen, oda rakódik
hol egyik, hol másik oldalra felváltva naponta
ügyeletre járok, így szakképzett emberek adják be
Vendég

Bella!
Én nem bántani akartalak, csak felvidítani! :oops:
Kép

És a babáid most így bukfenceznek bent:
Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi
nyugi tudom, nem bántódtam meg
engem nem olyan könnyű megbántani és ha ez megtörténik, akkor úgyis megmondom :D
Vendég

Bella!
Akkor megnyugodtam! :lol:

KépKép
zsófikukac

Bella,
akkor egy kicsit értem, hogy miért fáj. :D Szakképzettek. :D
Gondolom nem szokott sz@r@kodni csak felszívja, fertőtlenít és bök. :?
Sajna olyan lesz egy idő ütán az ember lányának ez a része, mint a tűpárna s érzékennyé válik. Hisz nem erre van kitalálva.

A krém amúgy fáradt lábra van. Mivel ez is izomfájdalomnak mondható erre is hat.
De van olcsóbb megoldás is. :wink:
Masszírozd szét a görcsöt ahova a szurikat kapod. Én anno úgy csináltam, hogy amikor beadták a surit egyből a kisgézlappal az ujam alatt elmaszíroztam a szurit illetve a helyét. Kevésbé kékült be és szinte alig fájt.

hajnoca
Dunakeszi

Igen én is úgy csinálom!
Hát igen szó szerint nem tökölnök vele, piff-paff kész van!:)
Vendég

Bella!
Eddig is kaptál progiszurit?Én még sosem kaptam,na nem mintha hiányzott volna :oops: ,de ez utró helyett vagy mellett kell?És mitől függ,hogy valaki kapja-e?
Dezsikém,én sem vagyok toppon.Sajnálom a betegségedet,persze én örök optimista ráfogtam,hogy ez csak egy eisprung :D
Vendég

Hát csajok, olyan kedvet csináltatok nekem, hogy csak na! Már alig várom, hogy kezdhessem magam bökni :lol: :lol:

Kép
estike66

Nyulaszkám, eddig én sem kaptam, most pedig már ott kukucskál a polcon. Hogy most miért azt nem tudom. a tüszönöveőim is mások lesznek, Tanár Úr szerint "ebben a korban, már így szokták". Nem tudom, hogy tavaly miéert nem ebben a korban voltam. Érdekesek a dokik.

Kép
estike66

Nyulasz,
eddig nem kaptam, most próbálkozunk ezzel először
Vendég

Esti,
progiszuri figyel a polcon?
Azt azért kell, mert lehet, hogy alacsonyabb a szinted és rásegítenek egy kicsit.
Meg azért hogy jobban tapadjanak majd. :)
Azthiszem én is kaptam anno.
Az utolsó lombiknál Eostrefemet is vagy mit. Rásegításképpen. .. s majdnem bejött. :?

Pár oldallal ezelött valaki - talán Kisbuta - mondta, hogy abbahagyta a Bromot.
A Bromot a magasabb prolaktinszintre szedetik velünk. A prolaktin a tejelválastásért felelős hormon. Szóval ha magasabb gátolja a teherbeesést, mert a szervezet folyton abban a hitben van emiatt, hogy már van baba ésazt táplálni kell. Nekem is kellett szedni. Ha jól rémlik 2x1/2et. Reggel evés után és lefekvés elött vettem be. De, ha valaki rosszul van tőle reggel vagy napközben akkor sztem nyugodtan szedheti este. A lényeg, hogy szedje.
Ha viszont kihagyta egy ideig, akkor érdemes elmenni egy új kontroll hormonvérvételre, hogy kell-e és, hogy mennyit.
Önkényesen senki ne szedje. Dokival mindképp konzultálni.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Én is ezt mondtam Kisbutának,hogy nem szabadott volna abbahagyni,meg kellett volna egy kontroll,meg beszélje meg a dokijával,mi legyen,csak ugye már punkció elött áll,így a vv szerintem már elmarad,vagyis nem tudom,hogy középidőben nézett prolaktinból ki lehet-e deríteni valamit.
Estike!
Milyen stimud lesz most?És eddig milyen volt?Mennyi petikével?
Vendég

olyan jó, hogy vagytok :wink:
azt még el kell mondanom, hogy pénteken megszületett egy újabb ismerős újabb gyereke
de Nyulaszra gondolva, hátha most lesz az Eisprung... és apa végre rendesen beletalál 8)

Én kaptam progiszurit 3 beültinél... nekem nem számított :?
dezsina

nyulasz!

A mostanit nem tudom. Ugyan elmondta, úgy az orra alatt, meg, hogy most már ezt kell, ésez sem fog sokkal többe kerülni( nagyon remélem, mert akkor is 160.000++++volt az ára), valamint a progit rögvest felírta, mert azt a futár hozza. Majd csütörtökön már sokkal okosabb leszek.

Az előzőnél Phuregon+Luveris volt +otrivelle tüszőrepi+ a dugdodos gyogyik. 6 petesejtet szívtak le, ők megtermékenyültek, három lett visszaültetve, majd három fagyim is felébredt, ők is pocibakerültek.

Kép
estike66

jaj, Dezsikém! Pedig azt hittem ez a tuti!

Kép
estike66

Sziasztok!
Úszok a melóban, és ez így lesz egész hónapban :cry: , de azért igyekszem nyomon követni Benneteket.
Bella, Csibe, Zsófi, mennek a babaragacsok, a többieknek a tüszőérlelők.
Dezsi, szerintem se halogasd a dokit, nehogy valami komolyabb baj legyen.
További szép napsütéses napot mindenkinek!

Kép
petne

Nyulasz,
azt sajna én sem tudom. Szerintem már nem.
TE most jól lemondtál mindenféle tábláról és vonalzóról. :? :)
Megértem, ... de hogy leszünk képben, hogy hol is tetszik tartani? :wink:

Kisbuta,
most már jobb, ha el sem kezded míg ki nem derül, hogy + lesz a teszt. V
Akkor viszont meg kell modani a dokinak, hogy nem szedted és, hogy kell-e. Szerintem fog kelleni szedni. Nekem is kellett. Ha jól rémlik akkor a 12. hétig.

Esti,
'ebben a korban" biztos másképp termeli a szervezet a hormonokat és azért kell más protokoll és hozzá más gyogyik, szurik.
Nekem az a fura mindig, hogy itt a nagytöbbségnek ugyanazokat a szurikat kell kapni és nekem teljesen mást. Más orvos, másik kórház. Persze nem vagyuhnk egyformák, de hogy kórházanként más kell az fura.
(Fostimon, Merional, Suprefact, prednisolon, Closty, .. bromo)

hajnoca
Dunakeszi

Petné!

Én még nem úszom, de ez már csak rövid idő kérdése. Ma el is határoztam, hogy így nem megy ez már tovább. Holnaptól én is csak kukucs leszek. :D

Mindenkinek szép délutánt kívánok!

Kép
estike66

Petne,
ma mentek uhuzni?
Teszel majd fel képet?

Mikor teccik már hanyagolni a melót? Onnan akarsz majd menni szülni???? :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
De az avatart meghagytam :D ...nyugi,ha történés lesz,tudni fogtok róla. :wink:
Estike!
Kiváncsian várom.
Dezsi!
Ja,ez pocsék érzés.Mindenki terhes lesz körülöttünk.Már fel sem hívom azokat a barátaimat akik nem tudnak a lombikról,mert úgyis csak azt kérdezgetnék,hogy mi van már,meddig várunk a gyerekkel. :evil:
Petne!
Uhu képet kérünk!
Vendég

Sziasztok!
Piri nénjét küldhetitek, mindenkitől átvállalom, mert már jó lenne kezdeni ezt a ciklust, hogy minél hamarabb babásodjak! :)

Bella, Nyulasz, én most nem tudom mi van veletek, ez olyan izé.... :roll: Drukkolni se mer az ember, mert azt mondjátok, hogy úgyse, de közben mégis... Én azért mindkettőtökben reménykedem...

Szurizóknak jó szurizást, nemsokára én is kezdem, ha nem is hormonokat, de a véralvadásgátlót mindenképp. :( Ja, szerintetek a Clostylbegyt az hormon???? Doki bá azt mondta, Closti alatt nem kell heparin, mert az majd úgyis akkor kell, ha a megtapadás esélyeit akarjuk növelni. De én azért nem bánnám, ha nem kapnék trombózist se.... :( Szóval fincsi lesz, de fene bánja, bárcsak már ott tartanék, gondolom ezzel ti is így vagytok...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj, Estike, most olvasom csak a vonalzód szövegét! Micsoda optimizmus!
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike!
azért megnyugtatásul... a másodiknál beindult, úgyhogy lehet, hogy van valami a szurikban. de sajnos nálunk az lett a tapasztalat, hogy nem segített! De Neked fog!!! :D Mindig kapaszkodni kell valamibe! És éppen ezért fog sikerülni!!!
dezsina

Nyulasz!
főleg, hogy apa úgy mondta el, hogy tudom, hogy nem fogsz örülni neki, de megszületett a hogyishivják gyereke... :? Olyan mérges voltam, mert minek kell nekem ezt tudni, amikor is hogyishivjákkal alig találkozom, a nőt meg nem is ismerem és soha életemben nem fogom látni se őt se a gyerekét :? :evil: nagyon lepangtam és felhúztam magam. De nem mutattam ki. 8)
dezsina

sziasztok!

csibe, bella: drukk++++++

kisbuta, szezso, krisz, meli, zsófi: drukk+++++

baba: tetszik az új vonalzód. mensi?

puszi: táblába berakjalak?

estike: várom a privit.

dezsi, tobi: gyógyulást kívánok!

rólam: ma megkaptam a hiányzó hematológiás leleteket (1 még mindig nincs kész), de a többi határértéken belül van. holnap megyek a kaáliba prolaktin ellenőrzésre.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Dezsike, nyugodjál meg, Hogyishívjákot én se szeretem így ismeretlenül se .... :evil: Ja és tényleg menj el az orvoshoz, hátha kivételesen lesz értelme (antibigyót viszont ne kérjél). :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Katica! Ha gondolod, engem vegyél ki a táblázatból... :roll: Inszem lesz, nem lombik...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?