Új privát üzeneted érkezett!

Ma találtam egy gyönyörű videót a Kelly-famili egyik száma. Gyönyörű a videó. Jót bőgtem rajta.
melcsike70

Madamrekamé!
Csak egészen nyugodtan fecsegj bele bármikor!!!! :lol:
tünci28

Melcsi!
Megint lenyúltad a laptetőt!!! :lol:
tünci28

Szia Mirci!

Szeretettel várunk már közénk.
melcsike70

Szia Mirci!
MÁr épp kérdezni akartalak!
Gondolkodtam Rólatok, hogy mi történhetett...

Gyere majd!
tünci28

Hát most mit csináljak, ha ilyen mázlista vagyok. :lol:
melcsike70

Már mint a laptatő miatt gondoltam.
melcsike70

Bemásolja a videót nektek?
melcsike70

Sziasztok Benézők:):)

Mirci, akkor mondod el a történetedet, amikor úgy érzed, hogy van kedved hozzá. Mi várjuk :wink:
Vendég

elég ha beírod a dal címét ha emlékszel..nem muszáj visszakeresni a videót...
tünci28

Melcsi, várom a linket:)

Ja-ja, te laptető mázlista:):)
Vendég

http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=118899

csak a klippet nézzétek mert az egész oldal benne van a linkbe
melcsike70

Remélem tényleg ilyen szép helyen vannak. :cry:
melcsike70

Látjátok még mindig kinzom magam ilyen h.,... is csak én lehetek. De higyjétek el komolyan nekem jól esik.
melcsike70

Melcsi, nagyon szép a kis videó
Vendég

Jaj már megijedtem hogy elmenekültetek miattam. De tényleg amikor láttam az jutott eszembe hogy látnotok kell nektek is.
melcsike70

Melcsi, mindannyian kínozzuk magunkat, emiatt ne h..zd le magad..én azért csinálom, mert abban reménykedem ha nap mint nap hagyom, hogy ennyire fájjon, akkor már valamikor nem fog ennyire fájni...
tünci28

Én a Celine Dionos videót néztem meg pénteken vagy ötször. Annyira nagyon szép. Ott is az a rész tetszik a legjobban, mikor a kisbabát mutatja, ahogy egy kis könnycsepp csordogál a szeméből. Na, ott mindig eltörik a mécses.
És nem azért nézem, hogy fájjon, egyszerűen annyira nagyon szép, és annyira közel érzem magam ilyenkor a Picikémet. És persze fáj is, de az lenne a csoda, ha nem fájna
Vendég

Én is azt gondolom hogy a sok fájdalmat kitudjuk engedni akkor tényleg lehet ennél jobb is. Ami nem lesz ennyire kinzó fájdalmas.
melcsike70

Én is azért nézek ilyeneket, mert a Bogikámat látom az Angyalkákban. És képzeljétek már azt is tudom hogy ki vigyáz rá amig nem lehet ujra velem. Nem diliztem be ne gondoljátok.
melcsike70

amikor a celine videot néztem, a gördülő sávban van jónéhány "emlékére" videó..el sem tudom képzelni, hogy bizonyos országokban van olyan magas a kultúra, hogy engedik, hogy a család elbúcsúzzon a menthetetlen koraszülöttektől..nálunk Anyunak nem engedték, hogy megnézze az unokáját.. :cry:
tünci28

Ki vigyáz rá, Melcsi?
Vendég

Megyek aludni lányok, megfagyok itta székben, meg már hatalmasakat ásítozom...

Jó éjt..
tünci28

Hát nekem az nagyon fáj hogy a két gyerekem nem találkozatott soha egymással. Bár nem tudom mi a jó hogy találkoztak volna vagy sem. De igen az biztos nálunk a nagyszülők nagyon szerették volna látni.
melcsike70

Tünci, szerintem jobb, hogy anyudat megmentették a még nagyobb fájdalomtól. Nálunk, amíg a férjem nem ért oda, anyum kint várakozott a folyosón. Kérdezte a nővérke, hogy ne hívja e be anyut, hogy elköszönjön Lackótól, de mondtam, hogy ne. Olyan törékeny neki is a lelke, annyi fájdalmon van már túl, nem akartam még ezzel is terhelni. Had maradjon meg az emlékében úgy az unokája, ahogy eddig látta. Igaz csak inkubátorban, csövekkel, de az mégis más volt, mint ahogyan édes kicsikém az utolsó napon kinézett. Én sem mertem megnézni a kis bőrét a takaró alatt. Egyszer odapillantottam, de úgy éreztem, azt már nem bírnám másodjára elviselni, hogy mennyire szenved a Picúr kis teste.
Vendég

Jó éjt Tünci

A gyertyagyújtáson van egy fiatal pár ők együtt mentek el. És a lánynak az anyukája azt irta egyszer, hogy ő biztos benne hogy a lánya szeretettel gondoskodik a Bogikáról és tényleg úgy érzem ez igaz is. Annyira erős a megérzés hogy tényleg elhiszem hogy igy van. És mindig ha gyertyát gyújt az anyuka, azt irja képzeljétek alá hogy a te földi pótnagyid. Aranyos ugye.
melcsike70

Nálunk nem engedték hogy bemehessenek nagyszülők megnézni. Még a szép napokon sem.
melcsike70

Na lányok, én is megyek aludni, holnap korai kelés lesz :roll:
Igyekszek sokat jönni napközben is

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Jó éjszakát én is pont azon gondolkodtam mennem kéne. Puszi mindenkinek.
melcsike70

Melcsi, ez nagyon aranyos, amit a pótnagyiról írsz:) Biztosan így van.

Na, most már tényleg mentem aludni:)
Vendég

Mekkora bunkó voltam!
Basszus!
Reggel már 5-kor felkeltem és elindultam dolgozni, nem jött össze az alvás...
Takarítónőket még épp bent találtam, az egyik nagyon megörült, hogy de rég látott.
Mondtam, hogy igen, rég voltam.
Csak nem tanultál vagy iskola?
Nem, szültem.
Jaj,de jó, tényleg..........hű, jaj, hű, ne haragudj, jaj, nem tudtam, húha......és szegény elszaladt.

Ezt így nekem sem kellett volna, szegény asszony, csak érdeklődött.
Jó lesz ez a nap nyílván.

Tök álmos vagyok és még csak 7.05 van...

Betti
Kép
betti0412

Betti, sajnálom,:(

Tapintatos bunkó szobatársaim épp arról beszélgetnek, hogy vállaljanak e második gyereket, meg mennyibe kerül egy pelenka, meg egy gyerek, meg most szoktatják wc-re a kisgyereket...
Mennyire kretének szerintetek?

Én meg itt lapítok...
Vendég

Tényleg muszály akkor beszélni a még nem egy éves gyerekről meg a neveléséről, mikor én is itt vagyok?????????
Vendég

Én okos, meg kirohantam a szobából, persze a babanetet fent hagytam véletlenül a képernyőn. Na, most tuti, hogy beleolvastak, királyság...:(
Vendég

Boboka legalább elhallgatnak!!!!

Jó reggelt Mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Szia Tünci!

Hát ja, elhallgattak, de marha jó lesz így a hangulat:)
Vendég

Jó reggelt lányok!

Boboka!

A francba hogy lehetnek ennyire tapintatlanok és bunkók a szobatársaid. Nem hiszem el. Lehet kell nekik hogy beleolvassanak, mert maguktól ezek szerint úgy sincs annyi eszük. Neked azért legyen jó napod. :lol:
melcsike70

Jó reggelt lányok!

Boboka!

A francba hogy lehetnek ennyire tapintatlanok és bunkók a szobatársaid. Nem hiszem el. Lehet kell nekik hogy beleolvassanak, mert maguktól ezek szerint úgy sincs annyi eszük. Neked azért legyen jó napod. :lol:
melcsike70

Nem mérgembe tettem fel kétszer csak igy sikerült.
melcsike70

Szia Melcsi!

Hát remélem azért szép lesz ez a mai nap:) Mindenkinek:)

Betti, próbálj meg te is a jól bevált mottó szerint dolgozni ma: "Értem én, csak les..rom...":):):)
Vendég

Be kell mennem Fehérvárra a bankba, a közútkezelőhöz, meg venni egy-két dolgot, szerintem csak délután érek haza..jók legyetek, majd jövök..
tünci28

Jók leszünk, jó utat Tünci
Vendég

Tünci!

Szerinted szoktunk mi rosszalkodni :?: Néha :lol: Jó utat.
melcsike70

Még mindig álmos vagyok....
Sőt, rosszabb

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Drukkolok hogy erős tudjál lenni, de ne legyél túl kemény magadhoz jó. Én gondolok Rád sokat. Ha ez segít. :)
melcsike70

Betti, megvolt az ebéd utáni kv? :roll:

Melcsi, neked milyen napod van ma?
Vendég

Én meg vagyok ma köszönöm, most egyedül vagyok egész 4 óráig, de jól esik az egyedül lét.
melcsike70

Melcsi, aludj helyettem is egy órát meg Betti helyett is egy órát léccci:):) Most ittam kv-t, de nekem is majd leesik a fejem... Ma tuti, hogy korán lefekszek.
Vendég

hazaértem,gyorsan eszek, mert ma még nem jutott rá idő,aztán mesélek...
tünci28

Boboka
Volt kv, ebéd után, meg 10.-kor is.
Ma újítattam az útlevelem a nevem miatt, érdekes fénykép sikeredett a fáradt képemről, félő hogy átengednek e egyáltalán valamelyik határon. :D

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?