Új privát üzeneted érkezett!

Nincs is jobb, mint egy szombati laptető! :lol:

skrisz72

Meli!
Szerdára drukk!
Krisz!
Neked még csak olyan uhu lesz,ahol azt nézik nyugszanak-e a petefészkeid,ugye?

Egy kérdés,valaki tudja hol lehet Ferulánt kapni?

.
Vendég

Sziasztok!

Krisz: akkor keddre drukk :-D

Nyulasz: írd be a keresőbe, hogy Ferulant, és kidob pár helyet, ahonnan lehet rendelni :-) merrefelé voltatok shoppingolni Ausztriában? Ja, és miket vettél? :-D

Petne: nyugaton nem esett, csak reggel egy picit. Remélem az Urad nem nagyon ázott meg...

Kisbuta: nagyon drukkolok szerdára :-D

Meli, Neked is :-)

Mára vártam a mensit, de nem jött meg, gondolom a Deca bezavart :roll: de már eléggé érzem a hasam, úgyhogy holnap talán...Jó is lenne, mert agyon zabálom magam. :-D
Mai program fodrász volt, aztán a barátnőmmel ismét megnéztük a Mamma mia-t a moziban :-D A fél várost átgyalogoltam, úgyhogy testmozgás is megvolt :-D

Szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, igen. Én még csak itt tartok.

Szezso, Mamma Miát mi is láttuk, azt hittem már sosem lesz vége a kornyikálásnak. Annyira utálom ezt a műfajt... És az Abbát meg végképp nagyon utálom...
Neked tetszett?

skrisz72

Krisz: nekem bejött :-) jót nevettem a "kornyikáláson", Te vagy az első, akitől azt hallom, hogy nem tetszett :D persze ízlések és pofonok...a párom helyből el sem jött megnézni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Igyekszem "képbe kerülni", de nem egyszerű.... :lol:

Táblát csinál vki ebben a topicban? Ha igen, feltennétek, hogy lássam ki-hol tart? Köszi.

Szezso: pirinénje? Msnre mikor jössz?

Bella:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krissz, Kisbuta, Meli, Csibe: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszikám, itt is Katica csinál táblát. :lol: Én vagyok msn-en, de a tiédet nem tudom. Ha van kedved néha dumcsizni, keress meg.

skrisz72

Sziasztok!

Ma olyan szép idő volt, elmentünk Badacsonyba kirándulni! :lol: Uram jó sokat gyalogoltatott velem, de rámfér egy kis mozgás. :lol:

Puszedli!
Üdv itt!! :wink:

Szezso!
Drukk, hogy megjöjjön és mehess Tapolcára!!! :wink: :lol:

Bella!
Hogy vagy? Szorítok!!!

Petne!
Remélem nem ázott el a férjed. Nálunk tegnap délelőtt már nem esett, talán ott sem. :wink:

Kisbuta!
Köszi megvagyok! lett egy csomó pattanásom, szóval gondolom piri közeleg. :evil: Neked drukk a szurikhoz!! És részvétem. Nekünk egy barátunk halt meg múlt vasárnap. 40 éves volt. :cry:

Krisz!
Én is 3-szor láttam a Mamma miát, nekem tetszett! :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Halihó!

Puszi: most értünk haza, most vagyok msn :-)

Mensi nem jelentkezett, csak görcsölgetek néha-néha :shock:

Zsófi: azért az még nem tuti, hogy piri jön :wink:

Csáó

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Ja tényleg, hiszen terhes vagyok!!!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófikák, akkor biztos rosszkor néztem meg a Mamma Miát. Van az úgy, hogy nincs ráhangolódva az ember. A lényeg, hogy nektek tetszett.

Zsófikukac, neked mikor derül ki, hogy terhes vagy-e? :wink:

Bella, drágám, ugye minden rendben van? Tudom, hogy nem mindig jutsz gépközelbe, de azért én nagyon várom a híreket.

Csibe, nálad van valami? Monnyatok már valamit!

Unatkozom.... egyedül vagyok itthon... :?

skrisz72

Krisz!
Hát nem tudom mikor lehetett pé, szóval hétvége előtt tuti nem tesztelek. Ha babás vagyok, akkor úgyse jön meg. :lol: :wink:

Én is egyedül vagyok, de vacsit kéne főznöm. Spagetti lesz. :wink: Csak lusta vagyok. :oops:

KépKép
zsófikukac

Csajok, szerintetek mi van akkor, ha nem jön meg? :shock: attól még mehet a stimu???

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsófikukac, én is spagettit csináltam. Pesto-sat. :lol:

Szezso, de hát te már 7 napja szurkálsz, nem? Vagy longon vagy?

skrisz72

Krisz, longon vagyok...(Decapeptyl).

SzezsoKép
KépKép
szezso

És mikor kell megjöjjön?

skrisz72

Tegnap. Néha olyan érzésem van, hogy na, most. De nem. Ez csütörtök este óta tart :roll:
Mindegy, szerdán mindenképp telefonálnom kell, mert elfogy a Decapeptyl. :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

És meddig kell szúrni a Decapeptylt?

skrisz72

Végig. Mármint a stimu alatt is. Egyelőre 14 adag lett felírva, ami jövő szombaton elfogy. Úgyhogy a jövő héten mindenképp vissza kell mennem, ha megjön, ha nem.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Értem. Szerintem a mensi nem befolyásolja a szurikat. Nyomasd tovább a Decát.

skrisz72

Nyomatom :lol: direkt a lelkemre kötötték, hogy semmilyen körülmények közt ne hagyjam abba :-)
Azért reménykedem, hogy megjön holnap, vagy legkésőbb kedden.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó lenne, mert olyan szar várni, hogy most mikor....állandó készenlét... :?

skrisz72

Na igen, a várakozást én is nagyon nehezen viselem, leginkább akkor, ha nincs konkrét időpont. Csak úgy várni bele a vakvilágba..Utálom. :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Én úgy tudom, hogy a decapeptyltől késhet a piri. Kérdezd meg a pri honlapján a csajokat, ők ezt szokták írni. :roll: :D

Krisz!
Én meg milánóit főztem. :lol:

KépKép
zsófikukac

Szezso,
kérdezd majd meg, de én úgy tudom, longnál nem számít mikor jön meg. Az én kezelőlapomon pl le van írva, hogy "a menstruációs vérzés az utolsó tabletta bevétel után 2-7 nappal kezdődik, de ez a kezelés szempontjából nem lényeges". Nekem pl. egyáltalán nem igazították a gonalt pirihez, történetesen pont a 3. napon kezdtem, de ez csak véletlen, akkor is elkezdődött volna, ha nem jön meg.

Lányok,
köszönöm a sok együttérzést, remélem, most már bővülni is fog a család, mert így a mérleg az elmúlt években: 4 halál, 2 méhen kívüli terhesség és 1 sikertelen lombik, szemben 1 megszületett gyermekkel. Ez így kicsit erős. (Főleg, hogy a lombik és a két méhen kívüli személyesen hozzám kötődik)
De nem akarok panaszkodni, éjjel-nappal csak arra koncentrálok, hogy jól kapaszkodjanak a babák, értük mindenre képes vagyok.

Zsófi, +++++++++++++++++++
terhességi pattanásokról még nem hallottál? :lol:

Csibe +++++++++++++++ (mikor tesztelsz?)
Bella +++++++++++++++

Szurizók! +++++++++++++
Krisz, neked is keddre ++++++++++++++

Mindenkinek jó éjt és szép napot!

Kép
kisbuta

Szezso: lecsúsztam rólad, vendégek voltak. Holnap? Nekem a Gonalt mensihez fogják (elvileg) igazítani.

Kati: kérlek rakj táblit! Köszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

csak gyors bekukk.
puszi: holnap délután rakok táblát....

mindenkinek drukk+++++

katica
katica30

Sziasztok!

Puszi: pont elkerültük egymást :-) ma akkor estefelé felnézek, olyan 7 körül...? Amúgy nekem is mensihez igazodna a Gonal...:roll:

Kisbuta: köszi :-) mondjuk nekem annyiban más, hogy ez egy normál ciklus, amiben elkezdődött a Decapeptyl, nem tudom gondot okoz-e, hogy pl a méhnyálkahártya nem válik le. De majd megkérdezem :-)
Nagyon drukkolok, hogy javítsd a mérleget!!!

Katica: hello 8)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jelentem, én is megjöttem.

Visszaolvastam, igaz kicsit kapkodva.

Puszedli! Üdv köreinkben!

Petné! Tudom, hogy harag nem fenyegetett, de jobb így. Jól vagy?

Bella! Nehogy máris jöjjék para! Drukk!++++++++++++++++++++

Csibe!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta! Részvétem neked és családodnak! Nálunk az a mondás járja, hogyha valaki távozik, annak a helyébe új lélek lép.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulam-bulam! :D :) :D :lol: :lol:

Katica! Próbálok privit írni.

Kép
estike66

Sziasztok,
Köszi a drukkokat, sajnos a megérzéseim nem jók. Most ugyan már nem fájdogál annyira a hasam, viszont a melleim sem.
Ha nem jön meg szombatig, akkor fogok majd tesztelni.

Zsófi, Kisbuta, Krisz, Tobi
+++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
Bella,már hogy jönne meg :?: Hiszen lakók vannak odabenn :D :D :D
Csibe!
Birod még teszt nélkül?Neked is vannak lakók,és lehet,hogy a június,amit éreztél az nem velem,hanem veled kapcsolatos,tudod ikreknél előfordul,hogy picit hamarabb jönnek :D
Szezsó!
Parndorfban voltunk.Én egy darab gin tonic pólót vettem.Apának viszont jól bevásároltunk,nagyon szeretem a mustang boltot,farmereket mindig ott veszünk.Ott még a hagyományos számozás van,derékbőséghez kapsz hosszt,és fordítva.De ezenkívül nekem ritkán kapunk jó dolgokat,inkább apának.Pirit küldöm,aztán nőhetnek azok a tüszők!
Zsófi!
Spontánbébi már jól kapaszkodik.Nagyon izgi,kell már ide egy csodababa!!!
Estike!
Na,milyen volt a pihi?
Kisbuta!
Tüszőnövelők!
Tücsike!
Hogy vagy?Tolódik a stimu?Vagy meggyógyultál?
Dezsikém!
Hurutod már a múlté,ugye?Hiszen jön az eisprung :D
Puszedli!
Üdv nálunk! :wink: ...én meg a kaálisban szoktam olvasgatni.Mennek a drukkok!
Krisz!
De edden már felírják a szurikat,az már olyan jó,lassan beindul a dolog
:D
Vendég

Csibe
++++++++++

Nyulasz,
egyetértek, szerintem is csak a Mustang bolt jó, mi is voltunk ott nyáron és két-két farmert vettünk, azonkívül semmit.
Vendég

Bella!
A gin tonic boltban mindig jó pulcsik,ingek vannak,most is hármat vettünk apának.Meg a timberlandban jók a férficipők.Meg néha ki lehet fogni jó dolgokat,mondjuk jó kis porshe mellényt.Mi tavasszal meg ősszel mindig elmegyünk.
Vendég

Mikor mi voltunk, sajna semmi olyan nem volt, igaz elsősorban tényleg csak farmerért mentünk.

Viszont az egyik üzletben megfogtam egy gyönyörűséges kardigánt, átszámolva potom 600eFt lett volna.
Vendég

Jujj,én ilyen drága dolgot ott nem láttam :shock: ...mennyiről lehetett leakciózva?
Vendég

Rana,
[quote="rana33"]J írta:rana33a, amúgy biztos én vagyok béna, de az emailcímemre érkezett egy értesítés, hogy privát üzenetem érkezett okt 2-án (biztos Meli írt), de amikor rákattintok és a Babanetre jutok a postafiókomba, ki van írva, hogy "nincs privid", és a bejövő üzik közt sincs új (meg máshol sem). Hogy van ez szerintetek???? :roll:

Van, hogy késöbb ér a mailodra az értesítés, mint ahogy olvstad és reagáltál rá.

Én a napokban küldtem el egy levelet egy olyan mail fiókra ait én is tudok olvasni és még mindig nem ért oda a levelem. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bella, Nyulasz, szerintem az valami elírás lehetett... :roll:

Bella, hányadik napon vagy?

Csibe baba!!!! Mi van már? Itthagytál minket?

Tobi, hol tartasz?

Szezso, piri??

Dezsina, jól vagy már?

Alle, túlélted a hétvégét? :wink:

skrisz72

Meláni,
[quote="melánia"]S írta:melániaziasztok.

Csajok:nekem még mindig van pecsételő vérzésem.Most ez nagyon nem jó? Még fogigátlotól nem volt ennyi bajom.Mellfeszülés,vérzés,hányinger.
Aggódom szerdára hogy most mi lesz. :oops:

Te most hol is tartasz? beülti után vagy?

Bocs, hogy nem vagyok képben, de annyi mindenen jár az agyam. .. és fáradtabb is vagyok a kelleténél.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Igen nyuszi, nagyon jó volt. :D :lol:
Kánban jártunk, nem előszőr és nem is utoljára. Remélem.

Most viszont csúnya, melós hétköznap :( . tisztára, mitha két év távolságban lenne az elmult néhány nap.

Bella! Ha csak pénteken kell tesztelned, akkor ma még semmit sem tudhatsz.

Kép
estike66

Esti,
Ma vagyok ET+8. napon

Munkanap nem szeretnék, mert inkább otthon kisírom magam, ha arról van szó.

Nyulasz,
fogalmam sincs, azt tudom, hogy egy nagyon elegáns üzlet volt, de anyukámmal gyorsan ki is fordultunk.
Vendég

Estike, megnéztem a neten Kánt. Gyönyörű kis település. Hol szálltatok meg?

skrisz72

Bella, nem szeretném, ha sírnál! Kismamit akarok!!! :lol:

skrisz72

Krisz,
aranyos vagy, de tudod, hogy ez nem kívánságműsor, az a Petőfi rádión van hétfőn délután 2-5-ig:)
Vendég

Sziasztok!
megint szarul vagyok. fáj a hasam :cry: de most nem annyira, ahogy a múltkor, enyhébben, de akkor is idegesít, hogy mitől :shock: :?:

Bella!
Tessék pozitivnek lenni :!: Mennek a drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
Neked is mennek a drukkjaim! :wink:

kinek kell még drukkolnom? :roll: :?:

Szezso!
nekem eddig mindig csak long volt. és mindig megjött. Úgyhogy nem a Decapeptyl kavar be :?
dezsina

Skrisz! Most épp a Benedek házban aludtunk, de tapasztalat, hogy ez majdnem mindegy.

Dezsi! A felfázásról papírod is van, vagy ez csupán a saját diagnózisod?

Kép
estike66

Dezsikém ! Nekem is kell még drukkolnod! Sosem lehet tudni alapon! :lol:

Kép
estike66

Estike!
máris küldöm a drukkokat! :wink: :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
diagnozis saját, mert 5 évig jártam rendszeresen évi több alkalommal urológia szakrendelésre. 8a hólyaghurut miatt) Amúgy 1993óta van folyamatosan.
De most már ez nem felfázás. Ez valami más. mert görcsöl a hasim. :cry: nem tudom,hogy ez most mi a fene. már mindent elképzeltem, természetesen csak a legrosszabbakat :cry:
dezsina

Jaj Dezsina, ez már borzasztó. Hát már sosem múlik el? Ötletem sincs mi lehet. A Chlamydia szokott még hasfájós tüneteket produkálni. Csináltattál már ilyen jellegű tesztet?

Bella, tudom-tudom... de akkor is... :wink:

skrisz72

Dezsi!
Ez nem eisprung?????????
Estike!
Sose tudni,így drukk!!!
Bella!
Nyugi,nem lesz itt sírás,maximum örömünkben :D
Vendég

Dezsina!
Jobbulást kívánok. Sajnos én nem értek hozzá mitől lehet!!! :cry:

Estike!
Én drukkolok Neked! :lol: +++++++++

Bella!
Még ne add fel!
Én is szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg! És én tudom, hogy mindkettőnké kétcsíkos lesz!!! :lol: ++++++++++

Nyulasz!
Köszi! Átadtam spontánbabynek! :lol: Csak az a baj, hogy még a cicim se fáj. Igaz az uram szerint szépen megnőtt, de ez csak azért van, mert a ciklusleállítás alatt fél évig teljesen összement. Szóval ahhoz képest nagy csak. :roll: Na de se baj, tünet nélül is lehet tünetmentes az ember fia! :lol: Vagy inkább lánya! :lol:

Szezso!
na hogy állsz? nem jött még meg mindig? Én Neked küldtem az enyémet is pedig! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?