Új privát üzeneted érkezett!

ööö... hát, én nem értek hozzá, nekem is Ti segítettetek, azóta se bántam meg 8)
Remélem, Neked is hasonló örömöd lesz a gépedben!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: mis vaciláltunk a lumixon mikor gépet vettünk bizutosan jó választás lesz :)

nika70
Salgótarján

Kukucs:)

Mi az mindenki alszik már??
Mikor én tudok jönni akkor sehol senki???
Na akkor mindenki álmodjon szépeket:)
Jó éjt :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csak gyors bekukk....
Most értünk haza a "lakásavatóról", egész jól érzem magam, bár még kicsit émelygek és nem bírom elviselni a hasamon a nadrágot, mert rögtön hányingerem van tőle. Az este jól sikerült, és megtudtuk, hogy a barátaink (aki tartották a lakásavatót) 11 év várakozás (és pár vetélés után) babát várnak. És mi az hogy babát!! Kettőt is egyszerre!!! :D :D :D :D :D :D
A párom is megérkezett fél 12 körül, szerencsére nem történt már baj aztán az úton.
Na, most megyek aludni, mert már hulla vagyok!!!!
Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Kép
oriandy

Jó reggelt mindenkinek!

Andy!

Örülök, hogy jobban vagy.
És szerintem a hányinger jó jel. :D

Nika!

A miénk is Lumix a mostani. Csak már 3 éves, és nem elég érzékeny, így a lakásban nem lehet igazán jó képet csinálni vele. Illete az automatikája is elég lassú még.
Ráadásul valamelyik tengerpari utunk során belemehetett egy kis homok, mert azóta nem mindig csinál jó képet. Bár amikor bevittem a szervízbe éppen jó volt.

Csucsu!

Remélem jól aludtál, ha már este senki nem volt itt...
Vendég

Jó reggelt :)

Andy: Örülök, hogy jó volt a lakásavató:) Azért nem lehet semmi, hogy 11év után várnak babát az ismerőseid. Nagyon hosszú az az idő. Mi panaszkodunk sopánkodunk?? ÁÁÁ 11 évet ki sem lehet birni!
Na ha ők akkor biztosan megérdemlik a kicsit. Illetve kicsiket:) Mennyi idős terhes most az Anyuka?
Andy: Amúgy ez a nadrág szorit hányinger nagyon jó is lehet:)

Kép
csucsu05

andy azta rézfánfütyülős terringettét csinálj már egy tesztet :D:D:D:D:D azért örülök hogy lakásavató buli jól sikerült :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Andy:biztató a mit mondasz szerintem ott baba lesz.

Cat:jó a fényképezőgép mondjuk én annyira nem értek hozzá,lehet,hogy nekünk isa venüünk kell egy másikat,mert a mienket megint nem lehet bekapcsolni :x .Jövő héten elvizi apa a szervizbe aztán majd meglátjuk mi lesz.
Vendég

Jó reggelt!!

Andy!

ezt nem hiszem el!! felháborító :evil: :evil: :evil:
azért remélem jobban vagy! és szerintem menjetek el,mindig ott érzi legjobban az ember magát ahova nehezen indul el :!: :)

Ja! most nézem hogy mevolt a buli!! :oops: azt hittem ma este lesz!! :oops: :) bocsi :)

Nika!
hogy vagytok?
Gege megúszta a betegségeket ebben a rossz időben?

tart még a aszavazás??

Cat!

szerintem ne filózz ezen annyit :) semelyik uhun nem lesz olyan hogyminden méret egy terhességi időt mutat :) szerintem hagyd ezt ami most van a vonalzón,ide vagy oda egynap :roll: ugy sem vezényszóra fog érkezni akicsi,, hiszen Beni is előbb jött. :)

a gép szerintem nagyon jó, ugyan ezekkel a "paraméterekkel" vettünk múltkor mi is, csaaz sony. de az is 5×opticalzoom, 10.1megapixel, full hd.....
stb. majdnem ugyan az. és n agyon jó kisgép. a hugom esküvőjét simán végig aszisztálta mint fényképező és mint videó felvevő :)
http://www.argep.hu/product_702400.html

szóval mi ezt vettük, de szerintem a lumix is nagyon nagyon jó :) biztos meg lesztek vele elégedve :)

Kép Kép Kép
asiye

most látom az oldalon amit belinkeltem hogy ,majd röpke 30.000-el olcsóbb a gép,mint amennyiért mivettük :evil: :evil: :evil: pedig csak 2és fél hónappal ezelőtt volt :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Valóban képtelenség visszaolvasni :? :? :roll: :roll:
Andy!
De izgi,mikor csinálsz tesztet???11 év becsülendő a kitartásuk,nem semmi!!Természetes úton fogantak?

Cet!
Én műszaki analfabeta fagyok,de biztos jó lehet a gép.Jól vagy?

asiye!
Hogy vagy?

nemlajos!
Hogy vagy?

Nika!
Látom lassan érted is izgulhatunk!!Hajrá+++++++++++++++

Velünk semmi küli,várom ma a keresztlányomat a héten volt a névnapja(Petra)felköszöntjük.Délután lehet elnézünk állatkertbe vagy moziba.1 év van a Vikivel köztük alig várja már,hogy jöjjön :D :D Mindenkinek szép napot!!

Kép
Kép
a.ibici

Asiye!

Csak az AFP miatt filózom a korán. Hogy tudjam mikor érdemes levetetni.
Azt tudom, hogy úgyis előbb érkezik. Illetve emiatt is fontos, hiszen a 37. hetet szeretném betölteni, hogy ne nyilvánítsák koraszülöttnek és vigyék el inkubátorba. Az ugyanis mindegy mekkora, ha nem töltötte be a 37. hetet mindenféleképpen elviszik. Ezt én nem akarom!

Ami nekem fontos a gépben és a Sonyban nincs, az a makro felvétel 1 centiről, a manuális fókusz és a zársebesség illetve rekesz előválasztás. Ez szinte egyetlen más kompakt fényképezőgépben sincs. Ezek a tükörreflexesekre jellemzőek, de én most kicsit szeretnék, amit bárhova könnyen magammal viszek.
Vendég

Ami kicsit engem is zavar, hogy csak szeptember óta lehet kapni ezt a fényképezőgépet. És még nem is mindenhol. Tehát az ára tuti magasabb, mint illene. Hiszen pár hónapja még az hangzott el a sajtótájékoztatón, hogy 50 ezer körül lesz az ára, ehhez képest most 75. És én is attól tartok, hogy egy kis türelemmel olcsóbban is hozzájuthatnánk. Majd még gondolkodom, hogy elég lesz-e karácsonyi ajándéknak.

Ibici!

Köszi, most már egyre jobban vagyok. Tegnap szörnyű napom volt. Valahol megfázhattam. Eész nap szinte csak feküdtem. Ma is ezt tervezem. Még jó, hogy itt van anyukám és foglalkozik Benivel és főz ebédet.

Az Állatkert jó ötlet, bár szerintem vasárnap elég sokan lehetnek. Mindenesetre jó szórakozást Nektek!
Vendég

Cet!!!
Akkor csak pihizz!!Mi finom lesz a hazai ebéd?Nekem ma hortobágyi palacsintát kell csinálnom.Igaz tegnapról maradt bab leves+rizskok,azt is meg kell enni.Nem félek tőle,hogy nem fogy el :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Szép vasárnapot mindenkinek!!

Köszi lányok a bíztatást baba ügyben, de a tesztel még várok. Amúgy ma vagyok a 28. napon, és Pé utáni 12.-en, így még legalább keddig várok a teszteléssel. A cickófájdalom egy kicsit alábbhagyott, de még érzékenyek, és ez a gatya elviselhetetlenség.....
Szóval majd kedden csajok!!!! OK??

Amúgy az ismerősünknél spontán jöttek össze a babók és most 14 hetes + valahány napos. Ezt pontosan nem tudom, csak azt, hogy 2009 márc. végére van kiírva.

Most mennem kell, mert ma meg egy másik társasággal fogunk partyzni (a párom gimis osztálytársaival és a párokkal), így lassan készülnöm kéne. Elég mozgalmas ez a hétvége, de élvezem is nagyon!! :wink: :lol:
Úgyhogy bocsi, hogy megint csak magamról írtam, de a férjem már így is szólt, hogy jó lenne, ha mennék öltözni. :roll: :oops:

Egyszóval: Mindenkinek szép napot!
Majd jövök!!!!
Pusszantás!

Kép
oriandy

Andy: Tényleg mozgalmas a hétvégétek. De nem is baj igy nem filózol , hogy babás vagy e .
JÓ szórakozást mára is:)

Cat: szerintem várjatok karácsonyig. Akkor annyi műszaki cikk akciós és lehet a kinézett gépetek is olcsóbb lesz.
1-2hónap alatt simán lemehet az ára.

Én ma húslevest főzők már jó is az illata. Meg rántott húsi lesz kukoricás risszel. Csináltam hozzá fokhagymás szószt is amit multkor valaki azt hiszem a Pici ajánlott. Meg vettem sajtot is.
remélem fini lesz a rántott húsihoz:)

Kép
csucsu05

Csajok 11 óta senki nem járt erre?

asiye: egyenlőre lekopogom nem volt még beteg :):):)
a szavazás még tart de anógrádiban sehol nincs a többiekhez képest a másikban meg összvissz egyetlenegyszer lehet szavazni egy gépről de ott jól áll második harmadik helyen van :)

Hát én most nem nagyon figyelem magamat vagyis annyi ha nem jön meg szerdáig akkor csütörtök péntek de inkább pénteken csinálok csak tesztet nem előbb nem akarok még egy nega tesztet de amúgys emmi tünetem nincs bár gegével sem volt míg meg nem tudtam hogy babás vagyok :)akkor is csak enyhe émelygés volt

nika70
Salgótarján

Andy, bulizás, pörgés, mi? Fogdokihoz nem akarsz elmenni, biztos, ami biztos? :wink:

Én most két napig Star War-oztam a párommal (végre összeállt a sztori, megnéztünk 4 részt), meg aludtam, amennyit csak bírtam, mert holnap az afp miatt kell korán kelni, kedden meg a jelnyelvvizsga miatt...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

http://www.gportal.hu/picview.php?prt=5 ... &index=302

megint tudtam szavazni a ygerekre próbáljátok meg hátha nektek si sikerül :):):):)

nika70
Salgótarján

nekem már az jön be, hogy köszönik, hogy szavaztam... :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika: Nekem is sikerült szavaznom megint:) Már 173szavazatnál jár:)

Kép
csucsu05

sziasztok!

Nika! én is tudtam szavazni :!: :D

Cat! szerintem a mostani uhu szerint, a 16.hét 3 vagy 4.napon menj mert esetleg ha pár nappal kisebb, vagy nagyobb a baba akkor is benne vagxy a 16. hétben. Vagy már benne vagy, vagy még benne vagy!! :) :) :)

szeriuntem is várj egy kicsit, lehet hogy 1-2 hónap múlva sokkal olcsóbb lesz a gép, báááááár....jön a karácsony :roll: olyankorminden drágább :?

Ibici%! kösszi jobban vagyok csak nem múlik a köhögés! :?

azért gyere gyakrabban ha tudsz! :)

Kép Kép Kép
asiye

hát lányok, le a kalappal, én bármelyik másik babára tudnék, de Gegére nem tudok már szavazni :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ésmivel nem nagyon fiorgalom, teszek pár képet :) egy részét ma hozta a húgom, amit a fotós hívott elő az esküvőről. ezeket lefotóztam ezért lettek elég "deformáltak" :)

meg egy pár mai kép!

hugom:
Kép

ők-fekete fehérben:
Kép

az óra alatt balra a férjem, jobb oldalt legszélén a kopasz az apukám :D jól érzik magukat :D
Kép

Alper-nagytányérból kanállal a habos süteményt :)

Kép Kép Kép
asiye

szóval Alper lemaradt :)
Kép

míg a férjemmel a nappaliban a gyerekek új legójával játszottunk, nagy volt a csend :lol: a kis szobában ez fogadott:
Kép

ezt a jószágottegnap leltük a kertben :)
túlzás nélkül min. 5-6 cm. :)
Kép

a hugom a hét elején volt 30. hetes. elmentek 4d-re. íme a kislányuk :lol:
Kép

és akkor egy mayi poci kép!

A TÜKRÖT MÁR ELVBŐL NEM TÖRLÖM LE FOTÓZÁS ELŐTT :lol: :lol: :lol:
Kép

23HÉT ÉS 2 NAP

Kép Kép Kép
asiye

nemlajos semmi gond :)

asiye: ez már igazi babás poci nyugodj meg

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Asiye:nagyon szép a pocid és a többi kép is jó! :D

Andy:megy a drukk!!

Mi délelőtt elmentünk egy rendezvényre ami nem volt nagy szám,majd játsziztunk.Délután meg jött egy volt csoporttársam és bnője 7 ig itt voltak.Márk már alszik apa tv-zik én meg vszinű összepakolok fürcsizek aztáén irány az ágy,mert tegnap sokaig kártyáztunk. :D

Remélem holnap többen leszünk.Mindekinek jó éjt!
Vendég

Asiye, gyönyörű a pocid, már én is szeretnék valami hasonlót! 8)
Kérdeztem is a párom, hogy mikortól fogja simogatni a hasam, azt mondta, ha már pocak lesz a babától, nem a hájtól. Akár meg is bántódhatnék, de éppen kedvesen mondta.

:roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Asiye!

Nagyon szép a pocakod!
És a fiúk ahogy elaludtak... Maguktól feküdtek le és takaróztak be?
Olyan édesek! :D
A húgodék is szépek voltak, és babájuk is.

Karácsonykor vannak akciók is, nem mindennek megy fel az ára. Persze ez lutri, soha nem tudni. De ennek a gépnek szerintem lefelé fog még menni az ára.
De akkor mit kérjek szülinapomra?

Nemlajos!

Sok sikert a jelnyelv vizsgához!
Én még soha nem nyelvvizsgáztam. És valahogy nem is vágyom már rá. Elegem van a vizsgákból. 14 éves korom óta mindig mindenhol vizsgáznom kellett. Még szerencse, hogy a nyelvvizsgát nekünk az érttségihez adták. Bár az sem volt egyszerű.

Nika!

Én nem tudtam szavazni. Majd holnap megpróbálom a másik gépről.

Sissi!

Pihend ki magad!
Vendég

Asiye!

Van ultrahangos párásítótok?
Mi most megint elővettük. Naponta 20 perc párologtatás Salvus vízzel, és nagyon jó köhögésre, náthára. Mi akkor szoktuk, amikor Beni fürdik, mert a fürdőszoba jól zárható, és könnyebb nagy gőzt csinálni.
De csak a hidegpárásítóval lehet.
Nekünk ilyen van, tavaly februárban vettük, és nagyon bevált:

Kép
Vendég

cat

jó hogy mondod :!: :!: :roll:
kb.1 éve alpernek kruppos rohama, volt, akkor beszereztünk mi is egyett, aztán kiraktuk a fészerbe. el is feledkeztem róla :wink:
den holnap behozatom a férjemmel :)

a fiúk így aludtak el, szerintem alpert hamza takarta be,én csak a sárga pokrócot raktam rájuk :lol:
most is együtt alszanak, alper ágyában :lol:

mostanában minig így alszanak el, és mi rakjuk a helyére Hamit :lol:
Nemlajos!!

sok sikert a vizsgához, és hidd el ma-holnap azt veszed észre hogy nagy kismamapocid van :) egyébként nekem is hájas a hasam, csak kisimul, nem húrkás :wink: ésleülve is ilyen már :lol: de leghetm érezni, hogy egy réteg háj-báj van ott :lol:

SiSi

jó pihit neked!! :lol: :lol:

és mindenkinek

Kép Kép Kép
asiye

Szép jó reggelt lányok!
Örülök, hogy ilyen sokat írtatok.
Sajnos nem tudtam jönni tegnap.
Apa uralta a gépet.
A kis édes. Kapott új GPS-t egy cégtől.
Amit megvett tőlünk a saját cége, és az árából vett nekem, szuper turmixgépet. (nekem még nem volt, és nagyon hiányzik)
És masszírozós, ágymelegítőt.
Ne fázzon a popsim :oops: :oops: :oops:
Szóval a géppel küzdött, mert lementette magunknak is a legújabb igo-t.

Csajok nem tudom mi van velem, de nem bírok aludni :shock: :shock: :shock: :shock:

Nika!
Szavaztam Gegére. És engedte is! :roll:

Asyie!
Nagyon szép a pocakod, és a többi fotó is nagyon jó.
Milyen édesen alszanak :!: :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Andy!
Nagyon szorítok neked!
Remélem babás vagy!!
És NIka Te is!!

Én meg még várok egy hónapot..
És csak aztán.
Most nagyon várom a pirit, hogy időben jőjjön, és tudjam szedni a clotil-t.

Ibici!
Örülük,hogy már te is vagy.
Hiányoztál. És rossz volt, hogy nem tudtunk mi van veled. :oops:

picimami

Én is jó reggelt, indulok afp-re, remélem, a beutalómhoz is zökkenőmentesen hozzájutok :wink:

Cat, nekem - ha nem fogadják el záros határidőn belül a jelnyelvet hivatalos élő nyelvként M.o-on, és nem lesz elismert államilag a nyelvvizsga - pedig még egy nyelvből kell majd középfokúznom, ha a diplomámat kézhez akarom kapni :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép jó reggelt neked Nemlajos!
Várunk vissza majd a jó eredményekkel.
Uh-ra is méesz ma?

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Nemlajos!

Sok sikert a beutalóhoz és a vérvételhez!

Remélem a jelnyelvet is elfogadják majd hivatalos nyelvvizsgának.
Mert nem lehet egyszerű a nyelvizsga. szerencsére ez engem már nem gátol a diploma átvételében. (A szakdolgozat és az államvizsga hiánya annál inkább... :oops: )

Pici!

Örülök, hogy Te is előkerültél!
Gondoltam, ogy van mivel elfoglalnod magad hétvégén.

Turmixgépet én 2-3 éve karácsonyra kaptam, mert semmi más nem jutott eszembe. Ebben van aprító, szeleteleő, turmix, daráló és minden földi jó. nagyon szeretem.

Asiye!

Ne felejtsd el a párásítót! Nagyon jót fog tenni.

És a fiúk nagyon aranyosak. Úgy néz ki, hogy a kistesó érkezése nagyon összekovácsolta őket. Vagy előtte is így szerették egymást?
Vendég

Jó reggelt Cat!
Én is szerettem volna már régen.
Ez is olyan, sokmindent tud.
És milyen jó lesz a babának, majd ebédet turmixolni benne.

Beni hogy van?

picimami

Pici!

Bninek én mindig botmixerrel turmixoltam, mert annyi éppen elég volt, és könnyebb volt elmsogatni.

Most még alszik a Drágám... :)
Kíváncsi leszek, milyen kedve lesz ma, hogy sem Apa, sem Mami nincs... És még bölcsibe sem mehet...
Vendég

Cat!
De jó neki.. még lustizik.
Nem tudom mi van velem, én miért nem tudok aludni. :shock: :shock:
Most én is botmixert használok.

picimami

Jó Reggelt Lányok!

Tudjátok szavazatok lécci :lol: :lol: :lol: :lol:
de most az IDE-re kell kattintani:
A honlapversenyt a Szavazz! menüben találjátok meg!
Még nincs lezárva, csak áthelyeztem a Szavazz! menübe!
Ha ide kattintasz akkor megtalálod a szavazást!
Nah puxx

Köszi

Kép
Kép
minimano74

Szép napot lányok!

Cat: Lutri, hogy lemegy e a fényképező ára. De rizikó nélkül semmi nem izgalmas:)
Amúgy miminden műszaki dolgot nem karácsonyra hanem a két ünnep közöütt vagy január eleján veszünk meg. Hihetetlen mennyivel olcsóbb akkor minden. Mi a TV-t, videokamerát, számítógét is úgy vettük.

Asyie: A fiúk egyszerűen zabálnivalóan aludtak el:)
A húgod is álomszép:) Az első képen sugárzik nagyon:)
A te pocid pedig szép formás:)

Kép
csucsu05

Gabi!
Nem működik a link :roll:

picimami

Andy!

Remélem jót jelentenek a tünetek és küldöm a sok-sok+++++++++++++++++.

Nika!

Én is próbáltam szavazni de nem sikerült :cry:

Picimami!

Jó lehetett hogy már megint :wink: kaptál ajándékokat :wink: Remélem időben megjön a piri :wink:

Asiye!

Nagyon szép a pocid és édesek a fiaid ahogy alszanak. A hugod nagyon szép volt (és most is az bizti és nagyon édi a kislánya, olyan jók ezek a képek) :lol: Jól vagy már teljesen?????

Cat!

Köszi a biztató és nyugtató szavakat neked is, biztos van benne igazság csak olyan nehéz az egész :wink:

Ibici!

Jó hogy jelentkeztél, kislánykád már belejött a sulis dolgokba?? (már nem sir?) :wink:

Nemlajos!

Vigyázz magadra és majd jelentkez!

Kép
Kép
minimano74

Pici!
Én most az előbb tudtam szavazni :wink: De amúgy nem gond. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Amit te másoltál az nem működik...
Nem tetted linkké.
Légyszi, így nem tudok szavanzni :D

picimami

Csucsu!
Milyen lett a fokhagymás, tejfölös sajtos rántott husi (Sissy)?
Megcsináltad?
Ízlett? :D

picimami

www.dmm.lapja.hu
és itt találod az előbb beírt szöveget :wink:

bocsi :oops:

Kép
Kép
minimano74

pici: Nagyon finom. Bár egy kiscit túl fokhagymás lett. Párom mondta is legközelebb kevesebb fokhagymát tegyek bele de amúgy finom volt.)

Kép
csucsu05

Köszi szépen!
Szavaztam.
Hogy vagy ma?
Párod milyen veled?
Megbeszéltétek??

picimami

Csucsu!
Örülök, ha ízlett. :oops: