Új privát üzeneted érkezett!

Boni, megható volt a karácsonyfa elpityeredtem :cry: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


November 6-ra kaptunk új időpontot a BMC-be.
Ha Isten is úgy akarja talán nekünk is lehet már a karifa alatt egy uhus kép Bogyóról! :roll:
Addig lezavarjuk a 4. inszemet. :roll:

Piri már itt van a kapuban, derekam le-, hasam kiszakad!
Hétfőn kezdem a stimut!
dita75
 
 


most jöttünk doktornénitől, Zsigmondom beteg.piros a torka és hurutos a tüdeje.kapott kanalas gyógyszert!

ennyit az anyatejes védettségről :cry:

Dita nekem tavaly november 19én volt a nagy nap :lol:
Vendég
 

 
 

Zsiginek jobbulást! Gyógyszert is kapott a drága?
20150601134430
 
 


Viki köszönjük .. kapott ..tulajdonképpen azért vittem le, mert esténként köhicsélni szokott pár napja, és a szörcsögés miatt amit éreztem én amikor vette a levegőt.. kanalas orvosságot kapott Elix Thymi Comp napi két mokkáskanálnyi.. + az orrcseppen kívül még NAsivin ujjszülötteknek!
Vendég
 


Boni,
jól megy már az orrszívás??? Amúgy nem is kell legyöngíteni a porszívót, mert az orrszívó maga szabályozza azokkal a kis lyukakkal, ami benne van. Zsigi jobban van.
Én idén november 19-én megyek a Kaáliba, vagyis remélem nem megyek :lol:

Dita,
ezt tök jó, hogy ilyen korán kaptál új időpontot, nekem szept. közepén adták a november közepét. De Monic annyi jót mesélt róla, hogy kivárom, hogy odakerülhessek, hátha nem annyira zsúfolt, mint Pest.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: Novemberig még lehetsz bőven babás. De ha nem, akkor hajrá BMC.

linacska: Hajrá Kaáli. Vagy még előbb a baba. :wink:

Sajnálom a gyerekeket. Gyógyulgassanak meg.

Velem nincs semmi különös, fájdogál egy kicsit a hasam, nem olyan vészes, csak a nadrágot nem bírom. Mindig letolom a hasam aljára. :)



vicky79
 
 


sziasztok lányok,

Ditulika: a párod biztos , h ilyen bénus módon mutatja ki, h mennyire maga alatt van ő is!! szerintem nagyon akarta ő is BébiBogyót, és szerintem nagyon bizott, h van BébiBogyó!! néha a pasik tudnak bénák lenni! nem akarom védeni, hiszen kapott ő már hideget tőlem!
remélem azért most már jobb egy kicsit a hangulat 2tök között!!!
nagy ölelés nektek!!!++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Twist : a béres magneb6-ból azért kell 1 , mert az nem gyógyszernek számít, hanem étrendkiegészítőnek, és nem írhatnak rá 1nél többet!! a normál magneb6 ból meg 3*3 a max. de a 2-ben a tiszta magnézium kb ua. csalóka, mert a béresre vmi 200vmennyi van írva, de az nem tiszta, a normálra meg rá van írva az adalékanyagos és a tiszta is! szóval a béresből is lehet többet szedni!

NÉmóka: te egy hős vagy!! ahogy olvastam soraid, fogtam a hasam, és.... :roll: biztos azért rossz volt. de a lényeg, h túlvagytok rajta, és tuti nem lesz semmi!

Boni: tavalyi karácsonyotok is nagyon megható volt, de a mostani meg mégszebb lesz!!! :lol: nagyon aranyos vagy!!!
Zsiginek jobbulást!!!

Viki: Lackónak is jobbulást!!

Linácska: szerintem már most is kérhetsz igazolást, h te meddőségi elj-ban veszel részt!!++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!

Denika: szerdán volt az első szabadnapom, akkor ügye szülésfelkészítőn voltam. tegnap otthon pihiztem, mostam, főztem. ma meg nődokinál voltam. szóval most még gyorsan mennek a napok! :lol: és nagyon élvezem, és istenieket tudok napközben aludni, annyit számít az az 1-2 óra!!!

voltam ma uh-n. Mákszem teljesen jól van, bár érzem is, mert szépen ficánkol. tegnap nagyon sportosan aktívan rugdosott. most mutatta a fél arcocskáját, egyszer még egy félmosolyt is dobott!! :lol: az orra tisztára az apukájáé!! :lol: 1417 gr, méretei alapján teljesen korának megfelelő, bár doki szerint kis husos baba. most le is álltam 1 hete a vitaminnal, mert már annyira fogott, h nem bírtam. doki szerint már nem is kell, eddig volt fontos.
majd a méhpempőt fogom szedni a párommal együtt, h mégis legyen vmi immunerősítő.
3 hét múlva megyek legközelebb. vizesedésre annyit mondott, h ez még csak a kezdet. vízhajtó tilos, homeos bogyó szerinte nem ér semmit, csak pénzbe kerül, de szedhetem és ihatok csalánteát.
de nekem sajnos nem használ a homeos cucc + csalántea. bár lehet, h rosszabb lenne, a fene se tudja. de ez legyen a legnagyobb baj!

mindenkinek pusz!
jó hétvégét!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok csajok,


Zsiginek jobbulást, szegénykém már elkapta ezt a csúnya virust.



Csajok sokkolt most a hir, hogy Albert Györgyi meghalt. Bármilyenis volt a végefele de én annak ellenére szerettem. MInden könyvét elolvastam. Voltak gázok vele, de azért többre volt hivatott ennél. MÉg nem lehet tudni mi volt vele, de szerintem túladagolta magát gyógyóval. És ivott rá. Sztem, de nagyon sajnálom.

Kép
pgsuska
 
 


Én is hallottam Albert Györgyit. 44 éves volt! Tegnap előtt a barátnőm anyukája 58 évesen, most meg ez. Hát kikből lesznek az öregek, a "jóegészségnek örvendő" kisebbségből? Bocsi



vicky79
 
 


Csibi,
Dec. 20-ig még nem érdekes az igazolás, mert akkor lesz Lili 3 éves, addig úgyis védett vagyok, tehát ha véletlen eljutnánk a lombikig, akkor elég lesz az az igazolás. De annyira remélem, hogy nem jutunk el. Azért ma apa is volt vérvételen.

Kezdem azt érezni, hogy nálam az a gát, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy sikerülhet, ott mélyen belül. Persze szavakkal ki tudom mondani, hogy hát mi gond lehetne..., de valahogy a tudatalattimat, a gondolataimat nem tudom pozitív irányba irányítani. Hogy lehetne magam átprogramozni??????

Zsuzska,
én is most hallottam, én annyira nem ismertem, de azért ehhez még nagyon fiatal volt. Én a hiradón akadtam ki, hogy valami ámokfutó menekülés közben áttért a szembe oldalra, és a vétlen kocsiban meghalt egy nő, és ottmaradt az öt éves kislánya, aki szintén a kocsiban volt, és meg is sérült. Hogy egy ilyen barom miatt vessze el egy kislány az anyukáját, na én ezektől borulok ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én nem mondhatnám, hogy a kedvenceim közé tartozott az Albert Györgyi, elismerem, hogy nem volt hülye, sőt..... de a letargikus emberek nem az én világom. Vidámság, engem ez jellemez, lehangolnak az olyan emberek, mint ő!
Persze tudom, nem lehetünk folyton happyk, hisz tegnapelőtt nekem sem volt kedvem vidámkodni a csont negatív vértesztemen, de másnapra újra visszatért belém az élet, nincs mit tenni, mint előre. A párom kijózanodott :roll: :roll: :roll: együtt töltöttünk egy szép estét :oops: és felkészültünk a 4. inszemre!
Visszatérve az eredeti témára, sajnálom, hisz túl fiatal volt, és nem ilyen halált érdemelt volna!

Ma megint felhúztak a munkahelyemen, mert egy olyan papírt akarnak aláíratni mindenkivel, hogy kérjük az adójóváírást! Hát én nem kérem, idén is márciusban tök jól jött a 230.000,- ft adóvisszatérítés. Igaz idei évre nem kapnék, csak olyan 120 körül, de hát könyörgöm az rengeteg lóvé!!!! Elegem van, hogy folyton lehúznak ott ahol tudnak!
:twisted:
dita75
 
 


dita: Nekik miért jó, ha ti kéritek az adójóváírás?



vicky79
 
 


Kevesebb járulékot kell fizetniük akkor utánunk, mert nálunk ami papíron van, nem az megy kézbe!
Most már tényleg be kell babásodnom, vagy legalább elindítani a lombikprogramot, mert akkor táppénzre megyek, és úgy már mindegy lesz, hisz akkor azt kapom ami ténylegesen a papíron van!
dita75
 
 


Boni jobbulást! Úgy sajnálom őket, amikor ilyen picin beteg lesznek, nem kapnak levegőt rendesen, köhögnek.

Képzeljétek el tegnap kisfiam foga kiesett, már 6 és fél évesen sikerült is. Az unokatesóna már 6 foga esett ki, persze ez nem verseny. De én annyira örülök neki. És most a mellette lévő is annyira mozog, hogy szerintem a hétvégén az is kiesik.

És tanuljuk a biciklizést két keréken, bot a biciklibe, én meg rohanok. Nem baj, egy kicsi testmozgás. Kissé kajla a gyermek, de majd belejön.

Dita nektek már nemis kell menni majd novemberbe.

Albert Györgyivel nem igazán foglalkoztam soha, de azért megdöbbentett.

timejka
 
 


Na nem sokáig tartott a párommal a kibékülés, mert akkora hülyeséget csinált.
Összetört a féltető anyaga! Kárbaveszett majd 50ezer ft. Ami nem tört össze azt ő törte össze, úgy csinált mintha az egészről én tehetnék!
Közölte, hogy most már legalább nem egy darabot kell majd vennem (mert annyi hiányzott még) hanem az összeset újra kell venni! hahahahaha nagyon jó vicc, felőlem ott rohad el az egész, én ezer forintot nem költök már erre az tuti, akkor így marad! Eleve nem akartam ezt a förmedvényt, egy vasrácsot csináltatott neki potom százezerért, feketét, komolyan a börtön vasrácsai csodásabbak. Mikor megláttam azt hittem leköpöm olyan ocsmány! Én fa oszlopokat és keretet képzeltem el és tejüveg, vagy polikarbonát lemezeket. Ő meg kötötte az ebet a karóhoz és ezt a förmedvényt vetette meg velem! Olyan mérges vagyok, hogy a szívem majd kiugrik a helyéből, és mindjár kimegyek és leflexelem a vasrácsát is darabokra, azt elviszem a méhbe, vagy felgyújtom az egészet, le van a gond! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dita75
 
 


Jaj Dita! Mér nem hagynak már békén Téged?

timejka
 
 


Nem is érdekel!!!!!!!

Kezdem utálni már ezt a házat, de nagyon!

Remélem 6os ikreim lesznek és akkor eladom, mert annyian úgyse férünk el!

De hát hogy lehet ekkora marha a párom, hogy felteszi úgy, hogy le se fogatja, főleg már csak azért is mert itt a Bakonyban alapjáraton fúj mindig a szél, de min. lengedez, ha rákezd igazán akkor felér egy tornádóval. Egész nap fújt a szél. Tegnap is fújt. nem vette vissza, hát ez lett a vége!
dita75
 
 


Dita,

áramoljon benned a csííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :wink:
Biztos nem direkt csinálta.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkeb. Rendi vagy, hogy leírtad nekem a Béres és a sima MagneB6 dolgot!:)
Biztos, ami biztos tegnap bevásároltam a klasszikus Magne B6-ot 50 szemeset és abból szedek napi hármat. Állítólag nyugtató hatása is van, mert jót tesz az idegeknek, aminek nagyon örülök:)
Vendég
 


dita: Sajnálom a förmedvényt, vagyis azt hogy még ez is gondot okoz neked.

Lányok, ti jártatok már úgy, hogy egyik pillanatról a másikra nagyon begörcsölt a hasatok? Egy kicsit ma megijedtem, mert olyan szinten görcsölt, hogy haza kellett jönnünk a városból. Aztán szépen elmúlt. Az egész altestem bekeményedett, még leülni is nehezen tudtam. Lehetett beágyazódási, vagy épp most veszítettem el a babát/kat, ha már volt/ak?



vicky79
 
 


Képzeljétek, holnap lesz a 11. évfordulónk. Én vettem neki egy szép pénztárcát "bukszát a bukszától" címszóval. :D Én is már megkaptam az ajándékomat, egy cserepes orchideát. Olyan szép, majd ha mind kinyílt, akkor rakok fel képet. Holnap meg még főzök valami finomat.



vicky79
 
 


Vicky,

olyan nekem is volt amikor sikerült a lombik. Nem 100%, de lehet a beágyazódás miatt. Az 5. dpo-n az pont ideális :wink: [/b]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,

és boldog 11. évfordulót, szép ajándékot vettél és az orchidea is nagyon szép lehet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Vicky
Boldog évfordulót holnapra! 11 év! :shock:
Ennyi időt nem biztos, hogy ki fogok bírni, meghülyülök a párom mellett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jót tesz az idegeknek a Magne B6? Hát akkor én 5x5-ös napi adaggal kezdem! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Összetettük ma az előszobaszekrényt, végig szídott, mert baromira utál ilyeneket összerakni, a két másik elemet már nem is vele, hanem a gyerekkel raktam össze, nem lett tökéletes, mert egy két csavaron majd húzni kell, meg fel kell a tükrös meg az akasztós részt fúrni a falra, (bár azt még nem tudjuk hogyan, mivel gipszkartonból van! :? )
Amúgy a gyerek beteg lehet, akartam nála lázat is mérni.
Reggel úgyahogy összepakolt a szobájába, aztán nekiállt porszívózni meg felmosni! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Fél négyig meg a szekrényt szereltük! :roll:

Ancsi !
Irtam privit!
dita75
 
 


dita: Biztos már idegesítette a rendetlenség...a szekrény meg kész lett, ez a lényeg.

monic: Egy kicsit megnyugtattál, de azért elég car volt.



vicky79
 
 


Vicky,
mikor nekem Lili összejött, olyan görcseim voltak, hogy éjszaka álmomban felrántott fekvésből ülésbe. Aztán szépen el is múlt. Mondjuk nekem olyan 7. naptól.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Hát nekem csak úgy összekapta, hogy le kellett ülnöm, de ilyet még nem is éreztem. A fnekemnél is görcsölt, alig tudtam leülni.

Szerintetek ez a görcs lehetett beágyazódási? Nem késő?



vicky79
 
 


Bár ha neked a 7. dpo-n volt, akkor még nem késtem le, ugye?



vicky79
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, már jó régen írtam ide :-)

Eleveztem lombikos berkekbe :-) Long protokollom van, már 1 hete kapom a szurikat. Egyelőre Decapeptylt, ami leállítja a hormonrendszeremet. Most várom, hogy megjöjjön a mensim, és akkor indulhat a stimu :-D aztán valamikor október közepe-vége felé leszívás és beültetés :-D nagyon várom, és nagyon bízok a sikerben, itt a topikban is sok jó példa van előttem :wink:

Látom, itt ugyanúgy zajlik az élet! :-) De nem nagyon tudom követni, hogy kivel mi van pontosan, így bocsánat, de nem írok név szerint :oops:

Kismamáknak boldog, kiegyensúlyozott várandósságot kívánok! :-)

Aki meg még versenyben van, annak kitartás, mégha nem is látjuk a célszalagot, az ottvan, és bármikor átszakíthatjuk! :-)

Pusz Mindenkinek! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


szezso: Mennek a drukkok a lombikhoz. Nem félsz tőle? Én még azért örülök, hogy csak az inszemek mennek, remélem nem is jutok el a lombikig. De ha ezzel sikerülne 1-re, akkor biztosan megérte.



vicky79
 
 


Vicky: én is viszontdrukkolok! :-) Nem félek a lombiktól, inkább nagyon-nagyon várom :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


sziasztok lányok!

Szezso: megy a hiper- mega - szuper drukk a lombikhoz!
remélem átszakítjátok a célszalagot most!!! :wink: (ezt nagyon szépen írtad, és remélem ilyen poz is vagy!!!)

Twist: azért vagyunk itt egymásnak!! :wink:

Ditulika: párod szerintem még mindig dühös , és maga alatt van BébiBogyó miatt, azért ilyen bolondka. Kissrcác lehet, h tényleg beteg?? de lehet, h az égiek meghallották a panaszaid!! remélem utóbbi, ha nem , akkor remélem tartós betegsége van a kissrácnak! :lol:
és áramoljon a poz csíííííííííííí feléd!!

Vicky : utólag is boldog évfordulót!

rakok fel egy mosolygós képet Mákszemről :lol: :
1223196624.7839.doc

remélem meg tudjátok nézni.
pocakfotót már 2. napja felejtjük el! :cry: de remélem holnap meglesz.

ezzel kívánok nektek szép napot !!! és még a nap is kisütött kicsit!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Szezso,

nagyon örülök, hogy jelentkeztél, képben vagyok veled mert szoktalak olvasgatni a másik topicokban is.
Nagyon drukkolok neked, már a célegyenesben vagytok :wink: Kívánom, hogy minél előbb jöjjön a mensi, hogy kezdődhessen a stimu a beültihez.
Én is nagyon vártam a beültit. :wink:

Vicky,

teljes szívemből kívánom, hogy sikerüljön az inszemed. Ha valami miatt mégsem akkor ne félj a lombiktól, nincs miért. Szinte ugyanaz mint az inszem, csak a lombiknál van altatás is.

Czinki,

gyönyörű Mákszemke, mutattam a férjemnek is. Pocakfotót nagyon várjuk, ma én is fogok készíteni. Vizesedéssel hogy állsz? Remélem, hogy nem dolgozol az is mérséklődni fog.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én búcsúzom, mert családi névnap-ebédre megyünk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kedves Lányok!

Igaz, hogy én egy másik topikba szoktam írogatni, de az én legelső topikom ti voltatok. Már időtlen ideje olvasgatlak benneteket, nagyjából tudom, kivel mi történik. Küldenék nektek (különösen Ditának él Linácskának) egy történetet, remélem sikerül erőt merítenetek belőle:


Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Bár nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!

Ezt kívánom nektek, amikor egy-egy nemvárt mensitől elkeseredtek. Mi is megkapjuk majd a babát, akire szükségünk van. Csak hinni és szeretni kell.

És Linácskának, meg persze a többieknek is a pozitív gondolatok erejéről:
Az egyik ismerősöm apukája nagyon beteg volt még néhány hónappal ezelőtt. Agydaganatot állapítottak meg nála, nem is műtötték, azt mondták, menthetetlen. Hallott a pozitív gondolatok erejéről, úgy gondolta nincs veszíteni valója. Fogott egy nagy füzetet és 2db A/4-es oldalt teleírt azzal hogy "meggyógyulok". Minden egyes nap...
És mikor visszament a dokihoz, már nem találták a tumort.
Szóval lányok tessék az agyakat átprogramozni!

Dita, nálam nagyobb boszorkány nincs, ezt tényleg hidd el! Én úgy érzem, neked semmi, de semmi bajod nincs, csak annyi, hogy nem mersz magadban hinni. De hát ha te nem, akkor mégis ki? Higgy és higgy, na meg írj, vagy csinálj bármit ami segít a gondolataidat afelé terelni, hogy elhidd, TE IS KÉPES VAGY RÁ!!!

Persze addig se tessék elkeseredni, mert lehet, másnak nagyobb szüksége volt éppen a pillangóra és a virágra. Én nagyon szorítok Nektek és minden szépet kívánok: bikfy
bikfy
 
 


monic: Hát én pont attól félek, az altatéstól. Valószínű, hogyha az elsőn túl lennék, akkor már nem félnék ennyire, de most még ismeretlen. Persze sógornőm is azt mondta, hogy nem kell tartani tőle.

czinkeb: Aranyos tényleg pindurka. :D

Ma aludtam délután vagy 1 órát ebéd után, olyan jól esett. :)



vicky79
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
köszönöm a kedves szavakat. Próbálok hinni a sikerben, de valahogy másfél év sikertelenség után olyan nehéz. Na meg elég "anyagias" gondolkodású vagyok, értem ezalatt azt, hogy szeretem a kézzelfogható dolgokat, nem igazán vagyok fogékony a "földöntúlira", és így még nehezebb, még ha érzem is, hogy talán itt van a rejtély nyitja.

Húúú csajok, én annyira rosszul vagyok. Az előbb 7-szer hánytam. Legalább lennék babás, de nem. Már délelőtt éreztem, hogy nem esik jól a mekis kaja, de idáig bírtam. Ahogy hazaértünk, beléptem a lakásba, már jött is ki. A férjem meg eldöntötte, hogy akkor holnap én itthon maradok, mert így nem lehet dolgozni. Szerintem azért lehetne, már ég a pofám, hogy annyit itthon vagyok, pedig nem kellene, hisz ki vagyok rúgva...

Czinki,
Mákszemke nagyon édi, kis huncut mosolya van, még félig a kezébe is beletemeti az arcát, nagyon "babás".

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Egész nap a házon dolgoztunk, jól elfáradtam, de legalább volt kedvem csinálni, sütött a nap, ja még ablakot is pucoltam! Ideális volt hozzá az idő! :D

Majd teszek képeket holnap, mert du. még elvittük a gyereket haza ( :twisted: ) aztán sötét volt mire hazaértünk, mert még beugrottunk az OBI-ba, megvettem ISMÉT (de utoljára) a féltető anyagát, mert már kezdtem megőrülni a párom minden második szava az volt. Hiába papoltam neki, hogy az a pénz a számlán a lombikra van félretéve! :( :( :(
Úgy látszik neki ez annyira nem fontos mint nekem! :( :( :(

De ha ezen fog múlni, hogy lesz-e lombik (mármint a pénzen) akkor esküszöm elválok, vagy eladom a mocskos féltetőjét! :twisted: :twisted: :twisted:

BIKFY
Köszi a bíztatást! Azt hogy semmi bajom nincs úgy érted, hogy szervi???
Akkor ezt megcáfolom. Nem titok már a többieknek is elmondtam, hogy én korán érő tipus voltam, így már 8.-ban elvesztettem a szüzességemet! A srác akivel jártam szintén kezdő volt, így szinte az összes együttlétünk valamilyen bakival végződött. Volt egy csomó lecsúszott és felcsúszott
:oops: gumi, volt hogy a postinor helyett a nővére 21 napos gyógyija közül adott nekem egyet, ami ugya annyi volt mint halottnak a csók. Az orvosom 17 éves koromig nem írt fel fogamzásgátlót, nem is mertem elmenni hozzá ilyennel. Úgy 3 évig ez ment. Mire végre kaphattam fogamzásgátlót összesen 3 barátom volt, tehát azt sem mondhatjátok, hogy a fiúval lehetett valami.
Soha nem lettem babás, volt is néhány álmatlan éjszakám!
A mensim 13 évesen jött meg és csak a fogamzásgátló szedése alatt volt rendszeres. Ha nem szedtem akár 3 hónapig is kimaradozott, vagy csak gyogyival tudták meghozni. Ez az első év, hogy van ciklusom!
Már lassan 6 éve nem szedek fogamzásgátlót. Ebből 3 évig abszolút nem gondoltam babára, akkor úgy éreztem, hogy megvan a biztos munkahely, volt egy akkora lakásom ahol elfért volna a bébi.......... de igazán nem vágytam rá, úgy voltam vele, ha megfogan megtartom. A jelenlegi párommal akkora volt a szerelem, hogy első pillanattól kezdve nem védekeztünk......... mindennap többször is együtt voltunk....... (de szép is volt :wink: :lol: ) de semmi.
Akkor még a drága kisfia sem idegesített, akkor még jól megvoltunk.
Nem is értem, hogy 8 évvel ezelőtt hogy foganhatott meg mégis az a baba aki sajnos már angyalka. :cry: :cry: :cry: Az valami csoda lehetett! :shock: A baj az volt, hogy a lehető legrosszabbkor jött az a csoda!

Na ez hosszú lett! Nem tudom mit higgyek, mit gondoljak.
Úgy érzem, hogy mennem kell tovább az úton, mert segítség nélkül nem fog sikerülni...... akarom, vagy nem akarom!

Sztem tutira valami szervi bajom van, csak még nem jöttek rá mi az!

Na jó elküldöm az üzit, mert ha elszáll, nagyon-nagyon
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: leszek!
dita75
 
 


SZEZSO
Örülök, hogy ilyen lelkes vagy, én is bízom a sikeredben!
Egy ilyen nagyszerű anyukát kívánok minden kisbabának, mint te vagy!
El sem tudnám képzelni, hogy neked ne legyen babád. (persze ez a topic összes lakójára igaz!)

Erről jut eszembe a múltkor amikor az asszisztens csajszikkal beszéltem és mondták, hogy annyira el tudják képzelni, hogy nekem babám legyen,..... mert pl. van néhány páciensük akiket szintén meddőséggel kezelnek, és az egyik már most azon aggódik, hogy mi lesz ha elváltozik az alakja, megereszkedik a melle, a másik iszik és dohányzik, a harmadik meg agyilag zokni..... nem akarták nagyon fejtegetni, biztos megvan az okuk rá, hogy ezeket mondták.
Szóval én úgy érzem, mintha ti itt mindannyian a barátnőim lennétek, mindannyian nagyon jó emberek vagytok kivétel nélkül, és annyira örülök, hogy ez volt az első topic ahová írtam nagyon sokáig, de ez is maradt és maradni fog mindig a favorit, mert itt annyira érzem az összetartást!
Nagyon jól esett most az elmúlt napokban az ahogy izgultatok értem, úgy éreztem, hogy némelyőtök még jobban mint én!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom mi van ma velem, csak úgy dőlnek belőlem a gondolatok! :roll: :oops:

Na szóval a fentiekért ezt mindenkinek küldöm:

Kép
dita75
 
 


dita: Akkor mégiscsak jól emlékeztem a múltkor, hogy már voltál terhes. Megkérdezhetem, hogy akkor hanyadik hétig tartott a csoda? Ha nem akarsz, ne beszélj róla. Ha egyszer már spontán sikerült, akkor nem hiszem, hogy szervi baj lenne, de ez csak az én véleményem. A hormonjaid lehettek ideálisabbak a babához. Most ezek milyenek (hormonjaid)? A lombikot pedig a párodnak is akarnia kell, mert az szörnyű lenne, ha látnád, hogy csak muszájból csinálja. Beszéld meg vele, hogy ez pontosan mivel is jár, mert ez azért nehezebb dolog, mint az inszem.



vicky79
 
 


Jó reggelt!

Ditusom!

Kérlek ne gondolj arra, hogy csak lombikkal lehet babád (írtad,hogy a pénz is a lombikra van félretéve).

Kép
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Dita én is szeretlek! :lol: :lol:

Pici fiam végre agyügyulás utjára lépett, de az tény, hogy az orrszivó porrszivó egy jó dolog.

Bár Zsigi arcát látnotok kellene, ahogy bekapcsolom a gépet pánikarc, száj egyből lebiggyesztve betárazva az esetleges siráshoz..de odáig nem jutunk el, mert rendszerint bealszik a hang miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dita, Dita!

Még mindig nem tetszik a hozzáállásod. Ne azt bizonygasd, hogy miért nem, hanem azt, hogy neked miért igen. Csak gondolj bele, írsz vagy 15 sort nekem, hogy mi a hiba, aztán a végére kis betűkkel odailleszted, hogy volt már angyalkád. Kicsikém, könyörgöm, HIDD MÁR EL! :wink: :wink: :wink:
Ilyen pedig nincs, hogy szervi baj. A lombikos barátnőmet hazaküldték, azt mondták, nincs tovább értelme, se neki se a férjének. Azt mondták, képtelenek rá. Férj 0 spermiumszámmal és a feleség is beteg volt. Én megálmodtam, hogy lesz nekik, méghozzá hamarosan. Még aznap éjszaka terhes lett.
A másik barátnőmet endóval műtötték. Egyik petefészkét csonkolták, a másiknak csak az 1 negyedét tudták megmenteni. Azt mondta, már randira is így járt. A neve után mondta is, hogy mi a szitu vele, úgy volt vele, ha így kell valakinek, akkor kell, ha nem, hát nem. Nem hazudok, az 1. lövés betalált nála. Máig sem értik, hogyan. Talán mert megnyugodott. Szóval csodák márpedig vannak. És a következő csoda rád vár. Nem írnék neked, ha nem hinnék benned, Dita én nem szoktam tévedni. Ha magadnak nem hiszel, akkor higgy nekem!
Én nem azt mondom, hogy ne járj kezelésekre, ha te úgy érzed, higgy ebben. Akkor ez fog segíteni, de akkor hidd is el!

Nagyon kérlek, ne haragudj rám az őszinte szavakért, de én külső szemmel úgy látom, nálatok az ég világon semmi baj nincs, csak a hitetlenséged. Nagyon szorítok neked, őszinte szeretettel ölellek: bikfy

ui.: Tessék minden nap teleírni 2 oldalt egy konkrét dátummal, hogy mikorra szeretnél babás lenni. (Na jó, ne a tegnapi napot, valami konkrét célt.) :D SIKERÜLNI FOG!
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Te jó arc vagy, még nem láttalak itt a topikon, teccik amit irsz, hasonló oldalt képviselem én is, bár a Ditát is megértem abból a szempontból, hogy azon csodálkozik miért csak egy embertől tudott terhes lenni. Ismerek ilyeneket én is. Sőt a médiában is volt ilyen aki sajna nemrégen elhunyt, hasonló cipőt hordott gyermekáldás terén. Valamiért sajna nem mi választjuk hogy a baba kitől érkezzen bármennyire is szeretnénk mert akitől annyira szeretnénk valahogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem érkezik meg. Ditát abból a szempontból is megértem hogy ő ép ésszel fogja fel ezeket a dolgokat, a tényekre támaszkodik, pedig ha jól belegondolunk ez egy csoda. Én is hány embert hallottam hogy befejezik a lombikot, inszemit, mert belefáradtak vagy majdnem elváltak és aztán megtörténik a csoda. Akár az én esetem is ide tartozik. Amikor bent eldöntöttem hogy nem lesz több inszem, mert belefáradtam, majdnem elváltam, és akkor ott komolyan is gondoltam akkor Oroszlán úgy döntött marad. De akkor döntött úgy amikor én lemondtam róla mert már nem volt annyi erőm akkor hogy tudjak még hinni. Na ezek a dolgok nem kézzel foghatóak ezt hivjuk csodának amire a mi Ditánk is vár és még annyian. Feltehetném én is ezt a kérdést hogy miért akkor fogan meg a Bébi és dönt egy életen át mellettünk amikor már feladjuk a reményt, amikor belefáradunk amikor már a házasságunk is kishíján rámegy??? Na ezek itt a nagy kérdések!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lyánykák!

Szabad így kibeszélni a hátam mögött???? :wink: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek, hogy a szívén viseli a sorsomat, írtóra rendesek vagytok............. csak ismételni tudom magamat, ami tegnap kijött belőlem, hogy baromira örülök, hogy idetévedtem erre a fórumra idén január 21-én! :lol:
Akkor hallottam először, hogy az inszemináció lesz a köv. lépés a meddőségi kezelésemben, és ennek néztem utána.
Annyira örültem amikor bejött a topicotok, és talán pont aznap volt táblicsek is. Itt állt fehéren - feketén, (de lehet, hogy lilán! :lol: ) hogy Szilvának ikrek elsőre, Boninak és Bettykének elsőre, Vikinek ugyan 4.-re, de sikerült..... és én olyan boldog voltam, hogy van segítség. Még most is hiszem. Én nem látom annyira sötéten a dolgot, mint Linácska. Én nem gondolok olyat, hogy nekem nem lehet babám, sőt, nagyon is hiszem hogy lesz, csak NAGYON TÜRELMETLEN VAGYOK!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:
Sajnos mindennel így vagyok, és ez már elég rég megy! :? :D
Idegesített is rendesen sokáig, hogy ezt a kérdést nem tudom irányítani. :roll:
Ahogy Zsuzska is írja, vannak megválaszolatlan kérdések.
Talán tényleg mindennek megvan a maga miértje, és alapvetően nem akarnak nekünk rosszat odafent, épp hogy megvédenek.
Anyukám beszélt erről a minap, történt ugyanis, hogy az unokahugimnak úgy alakult a terhessége, hogy a kisbaba beteg lett és nem tudták megmenteni, előrehaladott terhesség volt, tehát halottan bár, de meg kellett szülnie a babát! :(
A srác sok évvel volt idősebb nála, nem is igazán szeretett volna babát.... lényeg az, hogy most már úgy van vele, talán jobb is, hogy így történt, mert annak a kapcsolatnak nem lett volna jó vége. A srác alkoholista, beteg. Az unokahúgom jöhetett volna gyerekkel a karján minden nélkül vissza a szülői házba ahol rajta kívül még 5 felnőtt és egy gyerek lakik, így is elég bajuk van....
Anya azt mondta, hogy a nővérem (aki meghalt) odafentről meg akarta védeni a Brigit ettől a nagy csalódástól, és attól, hogy az egész életét elrontsa egy ilyen ember mellett, és inkább magához vette a kisbabáját, hogy ne kösse magát hozzá a gyerekkel.
Nem tudom, mennyire lehet igaz, vagy mennyire lehet hinni ezekben a dolgokban, de azt elhiszem, hogy valóban mindennek meg van valahol a miértje! Dolgok nem történnek csak úgy!

Én hittem, sőt hiszek abban, hogy orvosi segítséggel előbb - utóbb sikerülni fog. Hittem a spontánban is, de ennyi év után már kételkedem, hogy így sikerülhet. Szeretnék végigmenni az úton, mert úgy érzem, már így is sok időt vesztegettem el a jószerencsére vagy a csodára várva, tehát nem akarom feladni a meddőségi kezelést. Amig bírom anyagilag addig csinálom!
Ahogy ti, és a környezetem is látja, én is úgy látom, egyszerűen nem tudom elképzelni magam egy kisbaba nélkül akire rázúdíthatom a hatalmas szeretetet ami bennem van!
Próbálok türelmesebb lenni, de olykor nagyon nehéz, de hát ezt nektek nem is kell magyaráznom, hiszen ti mindannyian már túlestetek hasonlókon............. :roll:

Nemsokára nem kell már vígasztalnotok, és erőt önteni belém, mert majd velem örülhettek........... nagyon várom a pillanatot amikor bejelenthetem nektek, és ország-világnak, hogy DITULI BÉBI BOGYÓJA MEGFOGANT! :lol: :lol: :lol:
dita75
 
 


Na én ezt a Ditulit szeretem, de nagyon-nagyon :lol: :lol: És tudom azt hogy nemsokára hallhatjuk a jó hirt amibe mindannyian beleborzongunk. Nagyon sok sikert és kitartást kivánok Neked!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Ditusom!
Ez a beszéd!!!

Éviről tudtok vmit?
20150601134430
 
 


Csinálj vmi jó kis + avatart és vonalzót lsz!!!!
20150601134430
 
 


Sziasztok,

nagyon-nagyon el vagyok havazva a munkával, hétvégén kaptam egy vírust és megzabálta a nyilvántartásaimat februárig visszamenőleg, úgyhogy kezdhetem elölről az egész évet.
:evil:
Majd jelentkezem, ha már látom a fényt az alagút végén. :roll:

Puszi

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: