Új privát üzeneted érkezett!

Hát már gonolkoztunk a melltartón. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hali Lányok!
Vendégül kellett látnom a "technika ördögét" pár napra :twisted:

Csibe: azért a mell felvarrásra ne gondoljatok még! :D Nagyon édes Szofika, ahogyan bájosan néz!!! Nekem olyan kis szégyenlőskének tűnik.

Bölcsi: én is gondolkodom rajta, h olyan 2 éves kora után beíratom bölibe a Milánt. Vincével itthon voltam, de bizony az utsó több,mint fél évben már láttam, h nem vagyok elég neki :lol: Milán habitusa másabb, sokkal nyitottabb a gyerkőcökre, szerintem nem lesz baj vele.

Fürdés: mi már eltettük a gyerkőckádat. Együtt fürdenek a kispasik, vagy még apa is beszáll. :wink: Milu nagyon jókat hancúrozik benne, jó nagyokat csúszik csórikám amikor feláll :lol:

Fotókat csinálok majd, amint lesz normális elem a gépben. Tiszta ciki, ha megtalálom a zsinórt, akkor az elem nem jó. Mondtam a páromnak, h elromlott a gép, mert hiába cseréltem benne elemet nem megy. Erre aszogya nekem, h : "Jaaaa, abba normális elem kell!" Na, nem ismétlem el, h mit mondtam neki. Egyáltalám minek kell nem "normális" elemet venni.
Vendég

Most látom csak, hogy Szofika ma 8 hónapos!!! Éljen, éljen!
Sok boldog szülinapot!!!! :D Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

szia, te elveszett lélek :lol:

Csibe, halálian cukor Szofika!boldog hófordulót!

Fürcsi : én amikor kics volt, vettem olyan fürdető ágyat vagy mi a neve, de amióta pancsizik, azt nem használom, kezdetben feküdt a vízben és járt keze-lába, amióta ül, szépen ül, pancsol, fröcsköl, játszik minden nyavalyával,amit talál a kád szélén. nem vettem ilyen fürdető karikát, mert így sokkal szabadabban élvezi a vizet meg hát nem mellesleg kevesebb víz is elég így....
Vendég

én még nem akaom karika nélkül fürdetni,mert :
1.nem kádunk van hanem tusolónk és ha eldől pont bevágja a karimájába a fejét,ami tök éles.

2. én nyugodtabb vagyok vele.
Blongyi meddig voltál otthon? 5 évig? Vagy 3? Hűha!Mondjuk te otthon tudsz dolgozni,ugye?

Kép
ndombi

Na sziasztok!
szintén elveszett lélek jelentkezem. :roll: megvagyok ám, élünk és virulunk meg minden.
Édesek ezek a nagyfiúk meg nagylányok. :lol:
Lili manó most épp a második nátháját gyűri 1 hónap alatt. hol szed össze ez a kiscsaj minden nyavaját? :shock: Fejlődés téren: állunk, kapaszkodva megyünk, már pár pillanatig kapaszkodás nélkül is megy az álldogálás és ezerrel menni akarunk csak általában kopp lesz belőle. Kiabál, nem is inkább sikogat. jelenleg elment a hangja. Néha mintha már értelmes szavakat is mondana. persze lehet hogy csak én akarom hallani. :roll:
Viszont visszaesés is van. az én drága pici jóalvó lánykám, aki 3 hónapos kora óta átalussz az éjszakát két hónapja, minden éjjel kel. nem egyszer nem kétszer...sokszor. plusz visszatért az éjjeli kajcsi is. próbáltam hogy teát adok neki, de nem..amíg nem kap kaját nem alszik el. aztán meg megeszik 180at és annyi. általában nyöszörög, odamegyek a kiságyhoz megsimogatom, odaadom neki a cumit, énekelek, próbálom visszaaltatni. nem megy. akkor felveszem,ringatom, tea, éneklés. ha jó kedvében van visszaalszik. aztán két óra múlva előlröl. Nem értem. a költözés után még egész jól aludt, most meg...feláll a kiságyban szerintem álmában mert mikor felveszem már csukva a szeme. :?
Ja és FOGUNK 0!!!!!! egy darab sincs. :P De már mindent eszik. Parizer, virsli, rizsfelfújt, leveszöldség, kifli...éppen amit meglát nálunk. Rág is..csak éppen fogak nélkül. Kap chamomillát hátha attól jobb lesz az éjjel, egyenlőre nincs javulás. igaz én egy nap max 2x adok neki. És most megpróbáltam a levendulaolajat. pár csepp a fürdővízbe (a náthájára is jó) plusz néhány cseppett pötyögtettem egy pelusra és beraktam mellé a kiságyba. Hát majd kiderül. Ma van a próbanap.

Én most szeretnék felvizni egyetemre (a másikat otthagytam)...de még utána kell járnom hogy mi lesz a "trend" 2009ben a felvételi körül. Kíváncsi vagyok mi újat találnak ki. :evil:

Na ha lesz időm talán képeket is tudok dobni. Nehéz ha az ember 5 férfivel osztozik a neten. Talán egy kakis pelus az azstal alatt elijesztené őket. :wink:

Kép
móni86

jajjjj...most kezdtem visszaolvasgatni!
Vörösbegy GRATULÁLOK!!!! Szia Meglepibaba! Sok-sok egészséget és kitartást kívánok mind a 6otoknak!!! :lol:

Kép
móni86

Köszi Szofika nevében csajok. Én sem feledkeztem meg róla, csak tegnap nem volt időm ideülni. Móni, jó, hogy újra itt vagy, jöhetnél többet. Nagyon kezdünk kihalni. A többiek vajon másik topicba írnak, vagy csak blogoznak. Én csak VB, és Bingii blogját olvasom, többre nem nagyon van időm sajna. :oops: Az övükét elkezdtem az elején,és azt nem bírom abbahagyni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Haligali!

Móni, de jó, hogy jelentkeztél, tök régen hallottunk rólatok!
Ezek szerint nálatok is előjönnek ezek az éjszakai ribiliós dolgok! Emlékszel rá, hogy kb. egy hónappal ezelőtt én is erre panaszkodtam?? Nálatok akkor még nem volt gond, úgy emlékszem... Egyébként ne aggódj, meg fog ez is oldódni, nálunk Marci leszokott az éjszakai bulizásról, mondjuk két dolog is kellett hozzá:
1. egy éjszaka egyszer hagytuk több mint fél órán át bőgni :oops: Nem vagyok rá büszke, de bejött!

2. A rácsos ágy helyett most az utazóágyban alszik, ott nem tud felállni álmában! Csak dúródik-fúródik, de nem áll fel. Ébren persze ebben is feláll, de az nem baj már olyankor, csak éjjel ne áldogáljon!

Ne aggódj a fogak miatt, Marcinak sincs még egy sem! Szerintem, amilyen a formánk, tuti egyszerre fog majd kijönni vagy 4, de akkor aztán oda a nyugis éjszakáknak :)

Csibe: Szofinak boldog hófordulót!! Tényleg nagyon nőcis! Milyen más egy kisfiú meg egy kislány, nem? Baba ez is, az is, de mégis!! Még a nézése is kislányos, nem úgy mint az én kispasimnak! :)

Konkri: Marcell tényleg nagyon nagyfiús, nem csodálom, hogy visszasírod a babakort!! De, ahogy a blogban láttam, lassan csak halad a hozzátápi is!

Nálunk is megy Marci bölcsibe, kb. jövő szeptemberre tervezem. Remélem lesz helyünk, még idejében elkezdem intézni, nehogy lecsússzunk róla! Szerintem ő is élvezni fogja, nagyon bírja a babák társaságát, olyankor egész nap semmi baj nincs vele, ha a kis barátnőjével vagyunk.

Lassan a náthája is elmúlik végre, az orrát már csak kb. napi kétszer kell porszívózni, gyógyszereket már nem adok neki.

Hétvégén voltunk egy barátnőm 30 éves szülinapi buliján. Anyósom vigyázott a gyerekre éjszaka, nagyon jót buliztunk apával, fél négykor értünk haza, akkorát táncoltunk, hogy másnap fájt a lábunk! Ja, a barátnőimmel betanultunk egy retros ABBA számot, tánccal meg minden, az ünnepeltnek (a Mamma mia a kedvenc filmje) és adtuk elő neki! Szupin sikerült, állítólag a netre is felkerült, majd csatolom a linkjét :) Nagyon gatyin néztünk ki, szerintem ultravicces volt :lol:

KépKép
Kép
sagi1

Szofi is megy bölcsibe jövő szeptemberben, feltéve, ha találok addigra munkát. Én már előjegyeztettem, szóltak Bence bölcsijében, hogy ha oda akarom vinni, akkor jegyeztessem elő, mert már alig van hely( ez az idén júniusban történt)

Kép
Kép
Kép
csibe76

Dorka ma tök cuki volt,de este hisztirohamot kapott,amit sose szokott.lefeküdt,de fél óra múlva bömbölt.
Utálom,hogy nem tudja elmondani,hogy:
1. álmos
2. Canestennel bekentem a nuniját mert piros és patis és a védőnő szerint gomba,ami lehet,mert az antibiotikumtól lehet,amit a néthára kapott.-esetleg csípte-lemostam bekentem körömvirággal.

3. becsípte az ujját a kocsiban a Brendonban-esetleg fáj cumizáskor.
4. foga- adtam rá kenőcsöt
5. orra eldugult? Kicsit még szörcsög,kiszívtam.
6. Szeme? Mivel becsepegtettem,mert könnyezik az egyik.
7.füle?-Csak úgy....

ÁÁÁÁÁ,mondja meg!
Remélem csak álmos volt.Csaba nincs otthon nem szeretnék félóránként kelni.

Kép
ndombi

Móni!
Részvényem!
Remélem nálunk nem lesz ez. nem lehet,hogy a foga akar végre kijönni?
Ha bekened azzal az izékrémmel az alsó ínyét?

Dorka azóta alszik jobban,úgy értem reggel nem 5-kor kel először,hanem 7 körül(remélem ma is!!!)mióta Milli XXL-t kap vacsira és belereszelek még két babapiskótát.

Kép
ndombi

Megoldódott...
Lóg a fikolínó az orrából...ismét.... 2 hete volt...
Szerintetek ez normális?

Kép
ndombi

Háj!
Jelentem mi is újra-taknyosak vagyunk :twisted:
Otthon meló: no igen, én itthon dolgozom. Nagyon szépen lehetne a pici mellett is dolgozni, ha az ügyfelek csak egy hangyányit is tekintettel lennének ránk, de nem!
Minden előzetes bejelentés nélkül jönnek, ha kell akkor este 6 után is és hétvégén is. Erről már úgy ahogy leszoktattuk őket.
Tipikus esete, ha fizetnek valamiért akkor nehogymá' ne jöjjön akkor amikor neki jólesik. A fizu fejében még azt is hiszik, h a titkárnője és a brókere is vagy egyben. Húúúúú, tudnék mesélni, no mindegy.
Vendég

Szisztok!
Dombi, nem vagyok benne biztos hogy a foga miatt van. Két okból is:
1. Csak nem tart másfél hónapig egy fogacska kibúása?
2. Ha felveszem általában abbahagyja a nyöszörgést. Ha eszik meg mindíg elalszik.
Azért néha bekentem dentinoxxal. Az sem tett csodát
DE!! Tegnap ettem a tápszerébe nesquicket egy keveset, hátha tzöbbet eszik belőle. Először fura volt neki, de aztán lehúzott belőle 220at. Egyszer kelt fél kettőkor, akkor tea, kicsi sétálgatás és elaludt. Fél 5ig, akkor kajcsi és 7ig aludt. Nekem ez áloméjszaka volt. Ma is kapott kakót igaz ma volt egy kis hiszti mire megitta, de azért csak lehúzott 240et. jelenleg alszik. és ma is van melette egy levendulaolajos pelenka plusz a párologtatóvízbe is csöppentettem. Ja és mivel elég meleg van fent a szobában tegnap meg ma is csak bodyban alszik. Lehet hogy ez is jobban tetszik neki. Hát szurkoljatok. :roll: Egyébként én is gondoltam rá hogy főzit vagy valamit adok neki este, csak Lili a cumisüvegenbekómál, tehát nem nagyon kell atatgatnom. Plusz csak ilyenkor eszi meg a tápot. Az meg azért még kell neki.
Dombi Lili is 2x náthás 2 hét alatt. Meg unokatesóm 3 hónapos kislánya is ugyanúgy. Szerintem ilyenkor ezen nem kelkl csodálkozni. Egyszer meleg van utána meg intha tél lenne. :evil:

Ti beadatjátok a pneomococcus ellenit? Nálam már volt a védőnő, alá írtam egy papírt. Felmérik hogy ki kéri. Lili a 7-11 hónaposig esik bele, szóval ebben a hónapban már mg kell kapnia az elsőt. Mivel így 3 oltás lesz 1 hónapos szünetekkel. Lili most lesz 9 szóval hogy megkapja 11 hónapos koráig az utolsót mst kell kapnia az elsőt. Kíváncsi vagyok mennyire viseli meg. Lehet hogy most meg emiatt lőttek az éjszakáimnak??? :?

Látom páran adjátok bölcsibe a manókat. Én nem tervezem. Kivrom a 3 évet, addíg pont meg lesz 3 félévem a suliból (remélem), utána elmegyekmunkanélkülira, ott kifizetik a nyelvizsgámat, aztán ha megvan megyek dolgozni. Egyenlőre környezetvédőként próbálkozom aztán ha meg lesz a diplomám(hú de messze van még) akkor majd a művelődésszervezőként.
Sulinapokon meg vagy apa vagy anyum tud majd rá vigyázni. Vagy anyósom.

Kép
móni86

Most látom tele vagyok zagyvaságokkal. Bocs de sietek, csak ilyenkor tudok még egy kis angolt tanulni. Na jó éjszakát mindenkinek (babáknak meg anyuciknak is). :lol:

Kép
móni86

Ndombi, mire való a fenistil csepp?Mikor és mennyit kell adni???

(első betegségünk... :cry: 37,4 hónaljban, folyik a nózi, de szerencsére jól tűrte éjjel, mert csak trüszizett de engem nem keltett, magát sem, csak trüsszögött és horkolt. este adtam neki nurofent meg hütöfürdöztettem, meg nóziszívás volt és talán még időben kaptam el a betegséget....reggelre 37 fok volt csak hónapjban)
Vendég

FENISTIL CSEPP: Nem én használtam,de rákerestem...én írtam,hogy valaki mondja meg mire jó.. :lol: de legalább megtudtam!

Hatóanyag: 1,00 mg dimetinden-maleát milliliterenként..
Segédanyagok: dinátrium-hidrogén-foszfát-dodekahidrát, citromsav-monohidrát, benzoesav, nátrium-edetát, szacharin-nátrium, propilén-glikol, tisztított víz.
Leírás: csepp: tiszta, színtelen, közel szagtalan, enyhén édes ízű oldat.
Csomagolás: 20 ml, ill. 50 ml oldat biztonsági csavaros PP kupakkal lezárt, PE cseppentő feltéttel
ellátott, barna üvegbe (III. típusú) töltve. 1 üveg dobozban.
1. MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ ÉS HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT A FENISTIL BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK?
A dimetindén-maleát gátolja a hisztamin hatását, amit a szervezet termel az allergiás reakciók során. Mérsékeli a bőrkiütés okozta viszketést és irritációt, csökkenti a duzzanatot és enyhíti az allergiás orrnyálkahártya-gyulladás tüneteit, melyek nátha, gyakori tüsszentés, tüsszögés, viszkető, könnyező szemek.
A Fenistil a következő tünetek enyhítésére szolgál:
- különböző eredetű allergiás bőrkiütés és viszketés: ekcéma, bőrgyulladás, rovarcsípés, bárányhimlő okozta viszketés,
- csalánkiütés,
- szénanátha és allergiás orrnyálkahártya-gyulladás (pl. por, állatszőr, toll, és egyéb anyagokra kialakult allergia)
- gyógyszer és ételallergiák.
A Fenistil-t kezelőorvosa a deszenzitizáló kezelés során fellépő allergiás reakciók megelőzésére szintén rendelheti.
2. TUDNIVALÓK A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSA ELŐTT
Ne alkalmazza a készítményt:
- ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára,
- 1 hónaposnál fiatalabb, különösen koraszülött gyermekek kezelésére.
Egyedi orvosi elbírálás alapján adható:
- zöldhályog esetén,
- hólyagnyak szűkületben (pl. prosztata megnagyobbodás)
- terhesség ideje alatt.
Amennyiben várandós, vagy úgy gondolja, a fenti betegségek valamelyike fennáll Önnél, kérjük, a gyógyszer alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Együttes alkalmazás étellel/itallal
Mint a többi antihisztamin, a Fenistil is fokozhatja az alkohol hatását.
Terhesség, szoptatás
Terhesség ideje alatt kizárólag egyedi orvosi elbírálás után alkalmazható.
Szoptatás ideje alatt alkalmazása nem ajánlott.
A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre
Más antihisztaminokhoz hasonlóan a Fenistil is csökkentheti az éberséget. Ezért gépjárművet vezetni, vagy egyéb éberséget igénylő tevékenységet (pl. gépek kezelése) végezni csak óvatossággal lehet.
A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek:
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét a jelenleg, vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
Feltétlenül mondja el orvosának, amennyiben a következő gyógyszerek bármelyikét szedi: depresszió elleni gyógyszerek, antikolinerg hatású gyógyszerek (hasi és gyomorgörcsök kezelésére szolgáló készítmények), nyugtató- és altatószerek.
3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A CSEPPEKET!
Felnőttek és 12 éven felüli gyermekek:
20-40 csepp naponta háromszor
Gyermekek:
1-12 hónapos gyermekek részére 3-10 csepp naponta 3-szor.
1-3 éves gyermekek esetében: 10-15 csepp naponta 3-szor.
3-12 éves gyermekek számára: 15-20 csepp naponta 3-szor.
A Fenistil belsőleges oldatos cseppeket nem szabad kitenni magas hő hatásának. A gyógyszert közvetlenül etetés előtt juttassuk a csecsemő cumisüvegébe, amikor az langyos.
Amennyiben a gyermeket kanállal etetjük, a Fenistil-t hígítás nélkül teáskanállal adagoljuk. A gyógyszer íze kellemes.
Ne lépje túl az előírt adagot.
Ha az alkalmazás során a hatást túlzottan erősnek érzi, vagy a készítmény csekély hatásúnak bizonyul, forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez.
Ha az előírtnál több cseppet vett, vagy adott be:
Túladagolás esetén azonnal értesítse kezelőorvosát vagy az orvosi ügyeletet.
Ha adagját elfelejtette bevenni:
Amint eszébe jut, pótolja, ha a következő adag bevételéig még 2 óránál hosszabb idő van hátra. A továbbiakban folytassa az alkalmazást az előírtaknak megfelelően.
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, emiatt fontos figyelembe venni a következőket:
A Fenisitil kezelés igen ritkán allergiás reakciót válthat ki (tízezer ember közül 1 esetében). Amennyiben az alább felsorolt tünetek valamelyike jelentkezik, hagyja abba a Fenistil szedését és értesítse azonnal kezelőorvosát:
- bőrkiütés,
- az arc vagy a torok megduzzadása,
- légszomj,
- izomgörcsök.
A kezelés során jelentkező egyéb mellékhatások általában enyhék és csak átmenetileg figyelhetők meg. Tájékoztassa kezelőorvosát, ha úgy véli, ezek mértéke életvitelében jelentős zavart okoz.
Ilyen mellékhatások lehetnek a következők:
- aluszékonyság, mely gyakori (száz ember közül 1-10 esetében lép fel) és főként a kezelés megkezdésekor figyelhető meg,
- hasi panaszok, hányinger, száj és torokszárazság, mely ritka (ezer ember közül 1-10 esetében lép fel),
- fejfájás, szédülés, izgatottság, melyek ritkán figyelhetők meg (ezer ember közül 1-10 esetében lépnek fel).
Függessze fel a gyógyszer alkalmazását és tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármelyik felsorolt mellékhatás jelentős mértéket érne el, vagy más, itt fel nem sorolt mellékhatás alakulna ki.
5. TÁROLÁS
25 °C alatt, fénytől védve, az eredeti csomagolásban tárolandó.
A készítmény csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használható fel.
A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó.

Kép
ndombi

Dorka betegségekop-kop egy napos volt.Ma már sajtkukac volt .

Az a baby loof balzsam úgy nézem tényleg jó. A többiről nem vagyok meggyőződve.
Én előlre is rakok a mellkasára.

Meg kapott oscillococcinumot. felet/nap. Nem oldottam fel...beleszórtam a szájába.

Remélem nem kel,bár tegnap is kelt 2x éjfélig a fikusz miatt utána alszik rendesen.

Sagi: lehet,hogy a levendula is hat.elvégre nyugtató. lehet,hogy kisimítja az idegeit... :lol:

Kép
ndombi

ja,pneumococcus. feliratkoztam.elvileg meg.bár Dorka eddig 4x volt náthás. 2 x 1napot. és 2 x 4-et és a 2 4 napos a rota és a meinigococcus után volt 2-3 napra. Ráadásul novemberben kapja a meingo 2-at úgyhogy szerencsétlennek nem tudom hogy suvasztják be a másikakat. Nem nagyon örülök. Ha tudtam volna a meningo-t nem kezdem el.

Meghalt az Albert Györgyi. Tök durva! Tegnap vagy mikor reggel még láttam a reggeliben a fószerjával.(ex) én csíptem,igaz már nem volt normális a végén.Szer dolog a depresszió.

Kép
ndombi

Hello

Olvaslak Benneteket minden nap,csak írni nincs időm,kedvem.:(

Ndombi, a homeo-ban az a lényeg,hogy a száj nyh-n szívódjon fel,ha lenyeli már nincs sok hatása. Inkább old fel. :wink:
Bocsi,csak gondoltam megírom. Nem okoskodni szeretnék.

Jó éjt mindenkinek
Viki
Vendég

Köszi,mér lenne okoskodás?
De nem nyeli le.Szopogatja.

Kép
ndombi

Hunci:
Fenistil cseppet nekünk a doktornéni a köhögésre, orrfolyásra adta. Úgy magyarázta el (remélem vissza tudom adni), hogy a betegséget kísérő tünetekre hat a fenistil. Pl. csípéseknél (arra is jó) a viszketés, náthánál a köhögés, orrfolyás. Egyébként jó még kiütésekre is, pl. nálunk Marci allergiás a nurofenre, és amikor pöttyös lett tőle, akkor ezt kapott és elmúlt). Nálunk egyébként sajna nem vált be, csak a Sinecol csepp végül, ami a száraz köhögésre jó, szépen felszakadozott tőle Marci köhögése.
37,4 még nem durva, hála az égnek! Hunor stramm kislegény, legyűri egy perc alatt!

Én is beadatom Marcinak a pneomo-t, csak sajnálom szegényt, megint 2-3 szuri :( De inkább, mint a tüdőgyuszi és társai...

Ndombi: tök durva ez az Albert Gy. sztori szerintem is, tegnap csak lestem, amikor mutatta a tv, magamhoz sem tértem sokáig :!: Én is bírtam, nem volt egy egyszerű egyéniség, de egyéniség volt, az tuti, főleg e között a sok egyen celeb közt, akik most vannak :( És a filmvilágban nagyon otthon volt, és ügyes is volt, jó meglátásai voltak.

Nekünk sajna a baby loof nem jött be, legalábbis nem vettem észre. Ti hogy használtátok?? Mert mi úgy, hogy elől-hátul bekentünk, Marci felöltöztet, utána hálózsák és még utána evett, aztán ágy. Mert úgy írja a tájékoztató, hogy utána rögtön ágymeleg javallot. Lehet, h nekünk ezért nem jött be?

Ma reggel elmentünk Marcival úszásra, nagyon örült, vidám volt, alig várta, hogy a vízbe lehessen. Errefel amikor belementek a vízbe, akkor kezdett nyafogni, utána jött a többi babával a körjáték, na akkor már üvöltött, ki kellett vele jönni, mert csak kapaszkodott volna hozzám kifele és, ha vissza akartuk tenni, akkor sírt. Kivettük, megnyugodott, kocsiban hazafele elaludt. Szerintem fáradt volt, pedig aludt rendesen éjjel és ilyenkor még nem szokott álmos lenni :roll: Ki érti ezt??? Én is úgy szeretném néha tudni/érteni, h mi baja van, miért bőg, miért kell, aztán nem kell a tápszer???

KépKép
Kép
sagi1

Sági,Ndombi köszi, tegnap adtam neki végül fenistil cseppeket.
Végül tegnap megint felment este 37,5-re, de ma reggelre semmi kopp-kopp.
2 nap alatt túl vagyunk rejta, remélem.
Trüszi volt csak, meg orrfolyás, meg hőemelkedés.

kapott firstöt a nóziba, calcium kidet ezt még adom neki, kapott estére nurofent és ma már este nem trüszizett csak horkolt, szóval a tegnap este egész végig trüszihez képest tökéletes volt, bár tegnap is aludt de azért én végig sasoltam hogy mi van vele...ma már én is aludtam.
Ja és adok neki normafloret, ha jól rémlik, Ndombi, te írtad, hogy az ilyenkor nem árt neki.

viszont látszik hogy beteg, nem eszik, alig valamit. :cry:

Sági, tutti elfáradt, azért sírt!
Baby loof, én most is adtam neki, estére, kajcsizik, aztán bekenem elől és hátul , aztán alvás.
De pl tegnap voltam önkormányzatnál, és előtte is bekentem, mert tudtam, hogy nem 5 perc alatt fogok végezni és a gyerek addig is kapjon levegőt.
Tehát a gyereknél már az is elég hogy be van kenve neki, nem kell, hogy betakargassam meg ilyenek, látom,ahogy hirtelen nagy levegőt vesz és látszik a fején, hogy nem érti, most mitől kap levegőt és mitől nem kapott levegőt az előbb.

Pneumot én is akarom, szegény gyerekem, állandóan oltásokat kap.
Vendég

szerintem az oltások is legyengítik őket+az idő aztán jöhet egy nyamvadt vírus és máris kész.

Én se csináltam semmit csak bekentem.Nem melegítgettem.
Ma megyek lánybúcsúba.Minnyá elelszaom,de sebaj...

Kép
ndombi

Hello Lányok!
No, látom beindultak ezek a nyomi vírusok :twisted: Nálunk semmi más tünet nincs, csak néha elered az orra. Csórikámnak besprickoljuk :wink: Viszont ma bekapcsolom neki a hidegpárásítót, mert eléggé meleg van ha beindul a fűtés, hátha kiszárad neki a torka meg a nózi.
A fogzástól teljesen kivan szegény, már könyékig bent van a szájában mindkét oldalon, az a baj, h ott már nem tudom bekenni, mert közelítek a gyerekhez és menekül.
Egyébként meg olyan kis jókedvű baba lett. Ha nekem ezt mondja valaki amikor 2-3-4 hósak voltunk.....

Nem fogjátok elhinni, de most meg a fényképező nem akarja az igazságot, szerintem le fogjuk cserélni.

Szóval jobbulást mindenkinek!!! Kép
Vendég

Ez valamikor a nyáron készült, ezzel a kis csónakkal kezdődött az egész mászás, állás. Kép
Vendég

Látom, azért az egyen játékok mindenhol feltűnnek, nálunk is van ilyen csónak. Blo, nagyon helyesek a fiúk! Bár rólad nem láttam képet - a te bugyutaságod miatt :lol: - de a kis fotódon is világít a szemed- Milu talán a te szemed örökölte?

Látom másnál is kő van- ti hagyjátok a kövön mászni? én igen, nem csináltam belőle kérdést akkor se, mikor még csak kúszni tudott - fú de galád vagyok. lehet a tüdőgyuszin kívül valami baj? pl izület? mondjuk azért sokáig feküdni nem hagytam a padlón, de én nem teszem járókába, a dföldszinten oda mászik, ahová akar. no problémo, szófogadó gyerök. csak csütörtökön bújt belé az ördög. imádja ha porszívózom, mindig jön a gép után, de most inkább a zsinór érdekelte és a konektor. hiába mondtam, hogy nem szabad, hiába szigorúsítottam el magam ő csak vigyorgott/rötyögött - na egy idő után már én is nevettem rajta. nesze neked anyai szigor. :)

csak úgy megkérdem, már Lego is kérdezte - karácsony? várjátok? készül már valaki ? :) én igen. ajándék lista...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Konkri, én sem vagyok járókás, nálunk szabadon közlekedik a pici, (mind az 55 nm-en :D ).
A karácsonyon már én is gondolkoztam, még nincs listám, de nem is akarok írni, mert az úgyis végtelen lenne. Asszem majd az anyagi lehetőségeink szabnak határt az ajándékmennyiségnek. Itthon amúgy sincsenek elhalmozva, általában 2 félét kapnak, egy nagyobb, és egy kisebb ajándékot. Mondjuk a nagyobb az legtöbbször lego, ami sajna van, hogy 20 ezerbe is kerül. A rokonoktól is kapnak úgyis egy csomó mindent, így aztán lehet, hogy kell vennem még egy polcot is a játékoknak, mert hogy hova tesszük őket, arról fi...gom sincs. :roll:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szupi volt a buli! Egész éjjel karaoke-ztunk egy helyen.aztán átmentünk egy másik helyre és ott is rommá buliztam magam (8-ig :lol: )

4 órát aludtam,ezt megkaptam bónuszba :lol:

Picit kivagyok...gondolkodtam,hogy veszek a tescoban egy detoxot :lol: .de inkább szenvedek....

Kép
ndombi

ja,nekünk meg a fisher price kutya van meg a képről.

Kép
ndombi

2 nap és betöltöm a 3x-et.....

Kép
ndombi

Ndombi, egészségedre!!!!!!!!!!!Jól tetted, kellett a kis kikapcsolódás!

Konkri, hagyom a kövön mászni, bár nekem járókában is van.
Vendég

Ujjé Ndobbi! Akkor ez jó kis elő buli volt... irigyellek! A szülinapra még visszatérünk...

Kép
Kép
Kép
konkri

nekem is a kövön kúszik és mászik.Nem akarom 3 percenként visszatenni.

Kép
ndombi

[quote="ndombi"]2 írta:ndombi nap és betöltöm a 3x-et.....

Jó neked, hogy még ott tartasz... :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

te se vagy sokkal öregebb....32 vagy a Csibe1976 az éveid száma? :lol: Hegylakó? Joda mester?

Kép
ndombi

ááááááááá, Skacok!
Itt én vagyok a matuzsálem :lol: 38 !!!! múltam :wink:
Vendég

Blo,Milunak boldog hófordulót!Már csak két hónap....
Vendég

hát igen Blogyi! Mit is mondhatnék...... :lol:

Kép
ndombi

jesszusom! Lehet ezt elfelejteni??????
Köszi Hunci!!! Neked is minden szépet és jót!!!!!
Vendég

Bakker, itt már az első szülinapok vannak terítéken, pedig bennem még élesen él a tavaly ilyenkor... emlékszem a mikulásra... mikor jött a híretek... UTÁLOM hogy így megy az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, olyannyira, hogy tegnap voltam egy nagyon jó , modern cukiba, játszóházzal mindennel és már a tortákat nézegettem. :lol:
Vendég

[quote="ndombi"]t írta:ndombie se vagy sokkal öregebb....32 vagy a Csibe1976 az éveid száma? :lol: Hegylakó? Joda mester?

Igen, 76-ban születtem. De mellesleg kell megjegyeznem, hogy :oops: még NEM VAGYOK 32!!!! Csak decemberben leszek....

Kép
Kép
Kép
csibe76

ja!!!Én se vagyok még harminc...csak holnap leszek!

Kép
ndombi

Jaj csajok ez a kor már ajándék :lol: :lol: :lol:
nem ám, ne ríjatok! itt még mindenki szuperfiatal és ereje teljében van...

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és mit szóltok a 200. oldalunkhoz!!! Ez is egy ok a merengésre... átgondolni, hogy eddig hogy smint tengődtünk együtt... vágjátok? még pocakosan kezdtük a bandázást, most meg Hunci már tortát nézeget...

Kép
Kép
Kép
konkri

BOLDOG SZÜLINAPOM !!!!!!!!!!!

Ezzel a kis dallal kedveskednék magamnak :
:lol:

http://www.egyszervolt.hu/3d/almenu/ele ... %28klip%29

és nektek...

Kép
ndombi

imádom!