Új privát üzeneted érkezett!

Én most boritottam ki a székelykápit! Nem fogyott el annyit csináltam, a fagyóm meg tele van! :? :? :? :?
Vendég
 


Nati!

Az enyimnek is ez lenne a sorsa, de benyomtam a fagyóba! Elharmadolva.

Én ma semmit nem kívánok enni, inni se, és megy a hasam...no nem annyira, csak éppen...

Amennyire magunkaba tudjuk beszélni a babát annyira nem sikerül kibeszélni? ááááááááááá

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi :)
A hasmenés az jó jel!!!!!!! Ezt a szülésznő mondta nekem. Készül a szervezeted, nyomásnál ne legyen baleset!!! Gábornál én is fo**tam, nem is kaptam beöntést! De izgi!!!!

Nálunk meg mi történt! :D
Lányom ma megint discóba megy, visszük ki este 10-kor, megyek érte hajnali négykor. :shock: De nem is ez a lényeg! Aszonta, menjünk be vele egy kicsit, meg akarja mutatni a dizsit!!!! Ilyet mondott a 15 éves leányom a zapjának meg a zanyjának!!! :lol: :lol: Ezt az ajánlatot nem lehet visszautasítani! Tökre örülök. Szóval, ma discoba megyünk. 10 percre!!!! Megyek is szépítkezni!! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 

 
 

Zapáné!!!

na ez az igazi büszkleség jeeee :lol: :mrgreen: tökre örülnék ennek én is..mongyuk mi apjukkal együtt előre rosszul vagyunk hogy netán diszkósak lesznek a kölkök, mer apjuk nagy metálos vót, anyjuk meg nagy altermalter, én 15 évesen a feketlyukba jártam apa meg mindenféle rockkoncikra :) igaz ő az apjával, ugyhogy még reménykedhetünk mi is hogy gyermekeink bevonnak, bááár mivel addigra 500 éves leszek ez nem valószínű :lol: :lol: :wink: :roll:

Babcsi!

szóóóval....a csaszi után az őrzőbe mész valóban de ez lent van a gyerekágyon csak egy külön kórteremben....a babát lehozzák megmutizni mig fexöl addig is :lol: lehet nézegetni a kis cucikát...és mig a műtőből viszik le a bébit a babosztályra lehet fotozni keményen :) (hiszen az egy emelet különbség és a lépcsőn viszi le a csecsemős nővérke) barátnőmet reggel csaszizták és másap lehet már másik szobába menni ahol ott a baba....ugyhogy szupi lesz...tök izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nagyon szhorítok

Ticsi!!

Mit érzelllllll???????????????mikor lesz meg????????? :lol: szerda reggel adom vérmeet ha ott leszel bekukknatok :lol: kügyé mobiloszámot pliiiz ( mán ha te is akarod :oops: )

Krisz!!

annyira tetszik ahozzáállásod..!!!!!vér tudja hinnan kell jönni sikerülnie KEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!

Juj mi is van méééég?????????no majd még jööövööööokkkkkkk
Vendég
 


Hu, ez nagy élmény volt! :lol: :lol: Alig néztek ki minket! :lol: :lol: Mondtam a Zapának, csörögjünk egyet amolyan diszkósan, de tudtam rávenni! :lol: :lol:
Lefekszem, mert ku***a korán kelek. :shock:

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!
Elnézést, hogy csak így betörök, de annyira jó olvasni benneteket, kellemes a hangulat. Nekem már van 2 gyerekem, szeretnék egy harmadikat, rajta vagyunk a témán....Mindkettő császárral született, a harmadik is egészen tuti, hogy úgy fog...(bár tartanánk már ott)

Ticsi! Kitartás! de megkérdezhetem, miért jelez klét terhességet a vonalzód? vagy valamit nagyon félrenéztem? Bocsi, ha igen:))

Babcsi! Hajrá! Mindjárt hétfő!!!

Sziasztok és bocs még egyszer! tary
tary
 
 


Szép estét/reggelt banyák! :P

Most láttam az iwiwen, hogy Cirkuszkának bekötötték a fejét! Így már hivatalosan is van vejed Gyugyi! :lol:

Cirkuszka!

Ha olvasol: Sok boldogságot nektek! :wink:

Nati, Babcsi!

Köszönöm nektek is a lepényes dolgot! Ha kihúznánk így még 2-3 hetet nagyon boldog lennék! Már így is felülmúltam önmagam!

Nem semmi milyen házitündérek vagytok! Nálunk mostanság túrós-mákos tészta, fözelék a menü! :oops: Apjuk holnap megpróbálkozik a rakott karfiollal! Kiváncsi leszek! :lol: Bár szinte biztos, hogy én fejezem be! :roll:

Gyugyi!

Ugye nem mindenkire érvényes ez a hasmars és szülés? Mert én délelött óta fosok! :oops: Jópofa lányod van! Irigyellek, hogy ilyen jól sikerült minden tekintetben! :wink:

Kismamik!

Egyben vagytok még? Nem volt esti bejelentkezés! Hátha.... :wink:

Gyereknek ma szófosása van! Basszus be nem áll a szája! Ha igen, akkor meg csuklik! :lol: Jaj de nincs hozzá ma türelmem! Még jó, hogy itthon az apja és most neki mondja! Mert ugye még nem alszik! :oops: :shock:

Kép

Kép
gröni
 
 


Jó reggelt drágáim! :D

Fáááj a fejem este óta, az alvással sem múlt el.... :? Na mindegy, ma majd nem gondolkodom, így nem használom az agyam.... :lol: :lol: :lol:

Susy :D Nagyon szép nagy már a pocid! :wink:

Ticsi :D A tiéd is! :wink: Vagy már kicsi lett? Szültél még tegnap? Nem jöttél este... :oops: :roll:

Vicky :D Jobbulást a szemecskédnek! :wink:

Mami :D Mofly megijesztett hogy most akkor lehet-e Magne B6-ot szedni vagy sem. Asszem te is szedted végig nagy adagban, ugye? Mennyit szedtél? :roll:

Vicus :D Szép a kis manócskád! :wink: Istenhegyin van uh meg vérvétel, kapsz 3 képet meg dvd-t is. Én kb 2,5 órát voltam ott, várni kellett az uh-s dokira.

Gröni :D Kitartás! És ne f....sál, ráér az még! :wink:

Babcsi :D Nagyon szorítok Nektek holnapra! Holnap már Gergőzhetsz! :D :wink: Ügyesek legyetek! :wink:

Gyugyi :D Tök jó, hogy bevitt a leányzód benneteket a diszkóba! :lol:

Bogáncs és a többiek :D Köszi a 'szíves' infókat, kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli selejtes... :lol: :lol: Kedden megyek reggel vérvételre, utána meg magamra rakatom a 24 órás kütyüt. Mellesleg hétvégén nem érzem a dobogást, lehet tényleg a melóval függ össze. Pedig nem mondanám stresszesnek a melóm. Csak van sok hülye akik felhúznak és akkor kiadom a mérgem. :lol: :lol: De jobb mintha benn maradna. :D

Tündi :D Melóhelyen jól fogadta a főnököm a hírt. Persze rögtön berezelt hogy akkor most már nem leszek? Mondtam no para, még vagyok pár hónapot. :wink: Gyönyörűek a babóid! :D

Tünde :D Szörnyű, hogy kórházban el lehet bacikat kapni.... :evil: Jobbulást Dóra babának, remélem mihamarabb hazajöhettek! :wink:

Na megyek reggelizni. :wink: Ja képzeljétek, megjelent az első plussz kilóm.... :oops: :oops: :oops: :wink: Anyós felvarrt nekem 2 kismama gatyót tegnap, most mááá lesz mit felvennem. :wink:

Szép napot mindenkinek! :wink:
fenci
 
 


Szép Napot Mindenkinek :D


Gyugyikám :D
Látom buli vót az este!!! :D :D :D Mondjuk, láccik a jó viszony, hogy ha egy tinijány a szüleit dizsibe híjja! ez igen!!! :D


Mami :D
ez klasszul hangzik! Már annyira vááááárom!!!! :D :D :D :D


Tary :D
üdv. itt és ahogy mondani szoktuk mielőbbi babásodást!!!


Gröni :D
rakott karfiolt is ceretem!!! hmmm...jó sok tejföllel!!! :D


Fenci :D
igyekezni fogok!!! a fránya fejfájás valszeg a frontok miatt van! de mára már kisüt a napocska! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


babcsi, holnap ilyenkor nár meglesz a többéves vágy eredménye. emlékszem, mennyire biztattál mindenkit, és együtt örültél velünk a tesztekenek akkor is, amokir neked még sehol nem volt a bébi és csak vártatok rá. tavaly iéyenkor még nem is gondoltad, hogy 1 év mulva meglesz a várváa várt babátok. öszintén kivánok nektek sok örörmöt hozzá. te igazán fogod értéekelni s ajándéknak tekinteni a babát.
Vendég
 


Kata :D
köszönöm szépen!!! Nagyon aranyos vagy ! :D :D :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Na még egy szörnyű éccaka :twisted: most keltem :oops: 8)

Babcsi!!

Tök izgi lesz bizti, írjál pár szót az érzéseidről annyira fura lehet, hogy tudod, hopgy holnap kikapják a kismanót a pocxakodbóól... 8) valszeg nekem is ilyen lesz így nagyon érdekel :wink: na jó majd még megvárom aszüléssel a születéstörténetedet is :lol: :wink:

Fencike!!

nem is értem milért ne lehetne szedni a magneb 6ot bocs lemaradtam :oops: valami szívgubanc miatt nem lehet.......én át is tértem már a béres magnéziumra ebben az időbne mert sokkal nagyobb a hatóanyag tartalma....és napi 1500 mg magnéziumot zsedek gyakorlatilag bármennyit lehet.....szerintem teeeesék szedni!!!!!!!! :P

Grönikém!!

mekkkkora óriásbébit fogsz szülni megláááásd :) ugy de uyg szorítok hogy még még még még még bíííírd! :lol:
Vendég
 


na egyik mondatomban az állítás kérdés,,,,,valami szivgubanc miatt nem lehet????

ousz
Vendég
 


Mami :D
az érzéseim eléggé kuszák! el sem tudom képzelni milyen lesz ! :roll: nagyon izgulok és nagyon várom....de szerintem majd utána többet tudok mondani! gondlom :D :roll:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Mami :D
tényleg, a viszketés elmúlt? hatott a gyogyi? Még kb 3-4 hét és befekszel? azért, már neked sincsen sok vissza !

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Pálinkásat :!:
Na jó, csak 10-ig aludtam.... :D
Négykor keltem, hatkor aludtam vissza. :roll: ....mert hááááát, izé, ha már egyszer úgyis ébren vagyunk..... :oops: :oops: :lol:
Kép

Ticsi :)
CSAK NEEEEEM???????????

Babcsi :)
Akkor holnap? HOLNAP!HOLNAAAAP!!!!

Nati :)
Jelentem, kivasaltam. Csak azok a francos dolgozatok..... Semmi kedvem hozzá. :?

Gröni :)
Remélem, Rád nem érvényes! :roll: Szülés előtt állókra mondta a nő. Így legyen! Tessék még egy kicsit összeszorítani a combokat! :wink:

Mami :)
megnéztem a pocakos képedet iwiw-en. Jóóóó nagy! Bár azóta szerintem még nagyobb. Hogy bírod?
(Mi az az "ousz"?:lol: )

Fenci :)
Nem látom a vonalzódat. Gratulálok az első kilóhoz! :D Lesz az még több is!! :lol:

Tary :)
Üdv!!!!!

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyikám :D
Igen, holnaaaaaaaaaaaaap!!!!!!!

4-kor :?: :shock: ...hiihihihihihihi...8) :oops: 8) :oops:


Ticsi :D
tényleg, hol vagy?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Gyugyiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

te szexelsz?????????????nemáááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!miisaaaaaaaaaazzzzzzzzz??????????? :lol: :lol: 8) 8) 8)

Mi majd jövőre :wink:

PUSZ :wink:
Vendég
 


Hello!

Gtünde és Gábor!!! Mégegyszer nagyon nagyon gratulálunk!!! Nagyon szép Dóri!!! :D

Vicus! Nem én írtam, hogy nem lehet magne b6ot szednie Fencinek, nem tudom, hogy lehet-e ilyenkor, jogos az ellazítja a méhet, és hogy nem korai-e még. De szerintem lehet. Érdemes rákérdezni.

Aztán... Hűha... sok volt ... :D

És grillcsirkét főztem, vagyis sütöttem... :)

BABCSIIIII!!!!!!!!!! Nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!!! :D Apa dob majd nekünk képeket, ugye???

Mami! Kitartás!!! Szerintem vissza fogod sírni még ezeket az éjszakákat... Én mindig erre gondoltam/ok, amikor rossz éjszakám volt /van. :) Ha Bendus épp nyüszi éjszaka és persze nyomottan kelek fel hozzá, akkor is eszembe jut az, hogy hiányozni fog még az, hogy fel kelljen kelni hozzá, hisz' olyan baromi gyorsan nő, úgy elrepül ez az időszak... na jól van, ezt kiírtam magamból... :) Na jó, bevallom, a szülés előtti éjszakát nem sírom vissza... Már a tv sem kötött le.

Jajj, Babcsi!!! Még azt akartam írni, hogy VÉLETLENÜL se keljél fel az ágyból egyedül szülés után! Még ha nem érzed, hogy gyenge lennél, akkor se. Én dobtam egy hátast a szülés után 5 órával, mert felkeltem. Akkora púp lett a fejemen... :? Aztán persze utána mondták, hogy nem szabad felkelni. Mondom, bocs, elfelejtettem, pedig minden héten szülök... :evil:

TICSIKÉM!!! Kitartás!!!! Mi is először Ádámot akartunk, azért lett Bende, mert párom bátyja Ádám (Bár ott meg Viki a kisebbik lány...). Na de nem akartunk kibabrálni senkivel. Családi összeröfiken már nem reagálok, ha szólnak nekem. :lol: De szerintem jól döntöttünk, abszolút Bendegúz... :D

Na megyek! Pusszantás!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


NApot!

Csajok ...én nem értem...

este 9kor kidőltem 30percenként keményedés, mintha fájás is lett volna...feltettem egy órát, amit utálok, hogy nézzem az időt!

Az egy dolog, hogy jött a gyerek, és leszedte a kezemről, mondván neki sokkal fontosabb éjjel a tiktak... :evil: :evil: :evil:

Na de...

Lefeküdtem és elmúlt minden...pedig szó szerint érzem, hogy a seggemben van a feje...má bocsi, ha alpári voltam, de ez van...

Ha fekszek semmi...se keményedés, se fájás...

Ezért ma úgy gondoltam túlterhelem magam!

Felkeltem, összeszedtem a gyerek játékait a földről egyenként...
Kivasaltam azt is amit fölösleges má apjuk rövid ujjú ingjeit, mosok, mint a medve, tergetek, varrok, mindent eccerre, csak leülni nem kelljen...

És kujvája fáj a hátam a hasam, de nincs semmi rendszer!

Ez őrület!!!!!!!!

Az uncsitesó megálmodta a 7ék!

Hát nekem mindegy, csak nem 12-e legyen...eszembe jutott, 5 éve okt 12én halt meg apósom! Asszem ezt a napot mégis kihagynám, bármenniyre vasárnap...

nem tom jövök-e még ma, majd meglátom mennyire lesz energim

Mami

Priviben elküldtem a telómat a múltkor, te is a tiédet! :D

Nagyon ikres vagy, de elküldöm mégeccer...:D

Vicuska

Kínomban tegnap kaptam a barinőmtől egy tesztet, lepisiltem, kivi voltam igaz-e amit írtál...jelentem nem igaz...a teszt atom pozi...sztetek terehs vagyok?

Tary

Üdv köztünk, mielőbbi babásodást! Hol tartasz, bővebben írsz majd?
A másik vonalzó kedves barátunk anyukájáé, csak az én szita agyam miatt tettem ide, hogy követni tudjam őket... :wink:

Gyugyi

Ez a diszkós eset...wow gratulálok, és sose tudtam volna elvinni őket...

Gröni

Sokat gondolok Rátok! Remélem minden rendben lesz...azé ha vmit rossznak érzel, hallgass a szívedre, és ne az orvosokra, ne engedd, hogy húzzák halasszák, ha te nem érzed, hogy biztonságban vagytok!
Ha véletlenül nem szülnék időre, és még aznap megtennék vmit, hogy nehogy túlhordjam..félek a sok rémesettől...

Babcsi

De jó neked!!!!!!!! Várjuk ám az smst...és Mami megnyerte a folyékony lét!!!!!!!!!!

Babcsi okt 6!!!!!! :D

Kép
ticsimû
 
 


Fenci

A fejfájás lehet a front is, de inkább a megnövekedett vérmennyiség, el fog múlni, ne aggódj, csak hozzá kell szoknia a szerevezetnek, hogy többet kell pumpálni...

Megyek hűtőtakarítani...

Kép
ticsimû
 
 


Most kaptam égi jelet!

A faluban, ahol hivatalosan állandó lakosok vagyunk, és lesz Ádám a falu legfiatalabbja, ma meghalt a falu legöregebbje, aki rokon...ha megtudom mikor temetik pontosan, akkor már tudni fogom mikor szülök. Egy lélek a mennybe megy, egy alászáll...

Kép
ticsimû
 
 


két éve ezen a terhességi napon, 38+6on született Árpi

ebben a percben!

Ádámnak szólna vki, hogy a tesó általában megelőzi a bátyját!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
ticsimû
 
 


Viki :D
ok. bár dokibá azt mondta 24 órát feküdni kell..szóval valszeg előbb nem fog úgysem menni...gondolom :D

szerintem majd rakok fel én képet ha hazajöttünk....


Ticsikém :D
teljesen ki leszel idegileg ha így folytatod!!!! ráadásul tök fáradt leszel!!! Tessék pihizni! Tudod, gyerek bent repülő fent nem maradt még!!! Tudom nekem könnyebb mert tudom, hogy holnap van a nap! de kitartás, minnyá itt lesz a te napod!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok!

Babcsi Drága!
Holnapra minden jót kívánok Neked!!! :P :P Gondolok majd rád, de jó is lesz. Hamarosan megismerkedsz Gergellyel!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ticsi!
Akkor én leköröztelek, pedig nem kéne! :? :cry: Nekem éjszaka, 5-10 percenként keményedett a hasam. Be is voltam tojva, de aztán valahogy elaludtam,most meg jó! :shock:

Fenci!
Köszi! :P
Azert a plusz kiló már nem korai! :D :D
susy75
 
 


Gröni!
Tegnap írtad nekem, hogy neked is volt ilyen. Bakker nem tudom mire írtad... :oops: :oops: :oops: Arra,hogy nehéznek érzem a hasam néha vagy nem??? :roll: :roll:
susy75
 
 


Susy :D
köszi!!! Tegnap nagyon erős front volt és valszeg az lehetett!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


üdv Mindenkinek!

Pompom
Köszönöm a telefonszámot. Majd hétfőn megpróbálkozok vele.

Fenci
Gratulálok az első +kilódhoz és tessék pihenni :)

Babcsi!
Szorítok majd neked hétfőn és persze várjuk már a képeket :)
princzike
 
 


Babcsi!!!!!!

Front???????? Ide az összessel...

Igen erre már én is gondoltam, hogy lassan kísértetiesen hasonlítok az Árpi szülés előtti időre...akkor ugye az építkezés miatt nem aludtunk, párom semmit, én fél órát, hát nem is bírtam el a 3kilós gyereket, miutén megszületett...most ezé fekszem le hamarabb...

ha tudsz küldeni mmst, felrakom megint azzal a kis turpiszsággal, mint Tüncsiét!

Kép
ticsimû
 
 


Princzike :D
köszönöm!!

Ticsi :D
szerintem lassan front nélkül is elérkezik a nagy nap! Szóval tényleg pihenj, hogy legyen majd elég erőd!!! :D

mms-t tud küldeni a telcsóm és remélem sikerül is majd küldenem! amekkora műszaki zseni vagyok ! :shock: :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi!
Nagyon szorítok Neked holnapra!!!! ++++++++++ :lol:

Tücsi!
Neked is szorítok!!!!! :lol:

Fenci!
Én nem vagyok terhes, mégis felugrott 2 kiló! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi!

Dehogynem vagy terhes!!!!!!!!!!!!!!! Csak pozitívan!!!!!!!!!!!!

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi!
Javítok: terhes vagyok, csak még nem tudok róla!!!! :lol:
Na de a kilók kb. 1 hónapja ugrottak fel, szóval a terhességem nem magyarázat rá. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok Drágáim!

Babcsikám!
Szorítok nektek,ügyes legyél!!MInden rendben lesz és hamarosan kezedben tarthatod Gergőt!!Sokat gondolok majd rád,várom a híreket!Puszi!!

Ticsike!
Neked is hasonlóakat kívánok,mint Babcsinak!Kitartás,jól érzi bent magát a kislegény!Miért is akarna kijönni??Bár neked jobb lenne már,neki viszont jobb odabent!

Mindenkinek sok puszi,most nincs energiám hosszabban írni,2 napig pakoltam!Ma végre már a külön hálószobánkban alszunk!!Eddig 1 szobánk volt csak,úgyhogy ez nekünk nagy dolog!Már csak a konyhát kell berendezni,szép lett minden!

Majd jelentkezem majd,most csak ennyi tellett tőlem!!

Puszi nektek!
littike
 
 


Zsófi :D
köszönöm :D


Littikém :D
neked is köszönöm! Örülök, hogy szépen alakultok!

küldöm majd a csajoknak az sms-t meg ha tudok mms-t.....mindenkinek tsókozön...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi!

Én is kérek mms-t!!! Mikor szülünk holnap???
Vendég
 


Sziasztok!

Babcsi!
Nagyon szorítok neked holnap! Gondolok rád és Gergely babára! :D
Várom én is innen a híreket! :D

Ticsi!
Remélem nektek sem kell már nagyon sokáig várnotok a nagy találkozásra! :D
Addig is pihengessél! :D
kolibri28
 
 


Csajok!

Én is menni akarok az iccaka! :D

Babcsi

Szoríttunk, és várom az mmst, ha én is osztódok, továbbkülédöm, és a barátnőm felteszi mindkettő csemetét...

Tényleg akkor Mami Duplán fog piálni... :D

Tüncsi most írt smst, Dóri nagyon jól szopizik, ma már evett 80at is!Pöttyei eltűntek, kedden reggel az uccsó antibihányikumot kapják, és du már otthon lesznek! Amint tud jön!

Na megyünk mi is pancsolni, aztán lámpaoltás!!!!!!!!!

Gyugyi ma emelgettem én mindent, de nem folyik semmi belőle, csak aszót fosom itt... :D

Pusszantás

Cép jó éjt!

Kép
ticsimû
 
 


Babcsi!!!! :D nagyon nagyon szorítok, ügyes legyél, remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!! amint tudod küld a képeket!!!!!!!! reggel 4????? mindjárt itt van!!!!visszaszámlálás indul...... :D

KépKép
dike
 
 


sziasztok,

Babcsi, gondolok Rátok holnap, ez lesz eddigi életed legcsodálatosabb napja, mennyi mindenen mentél, mentetek keresztül, és most végre magadhoz ölelheted Gergely babát! Várom a híreket nagyon!!!!!!

Sok puszi mindenkinek! Megvagyok ám, alakul a szemem is, csak most meg hirtelen annyi rohangálni-intéznivaló van, de majd jövök!

Kép
vickybabe
 
 


sziasztok!

babcsi!
nagyon sokat gondoltam ma rád és kívánok holnapra minden jót!!!szurkolok nektek!!!!!!
holnap végre teljesül az álmod és én szívből örülök neked!
várjuk a híreket!!!!!!

ticsi!
szurkolok nektek is hátha te is a szülészeten kötsz ki az éjszaka!!!

viky!
csak gyógyulj meg gyorsan!!!

gröni!
szupi már a 32 hétnél jártok gratula!!!!

susy!
mi újság???

fenci!
szurkolok hogy jók legyenek az eredmények!!!

na ma ennyire futotta mert ma isznóvágás volt meg közben egész nap csak rohangásztam!
jó éjt mindenkinek!!!
tündi23
 
 


Tündi!
Vagyogatok! :? Tegnap kicsit gáz volt, este is és hajnalban is sok volt a keményedés. :cry: Bár tegnap babaáruházban voltunk vásárolni, kb 3 órát bóklásztunk, remélem,hogy csak emiatt volt több. ma már jobb, pontosabban kevesebb volt!!!
Holnap azért elemegyek dokihoz,hogy minden okés e odabent/lent. :roll:
susy75
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Babcsi :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép
....hát eljött a NAGY NAP!!!!!!
Hogy aludtál? :roll: :lol: :lol:

Ticsi :)
Ti hogy vagytok? :D

Rohanok..... Szünetben megpróbálok benézni. Izgi!!!!

KépKép
zapáné
 
 


sziasztok!

susy!
akkor vigyi magadra és drukk hogy ne legyeb semmi baj!!!
és mit vettetek???

babcsi!
már biztosan babázol!!!!!!
várjuk ma híreket!!!!!

ticsi!
mi újság egyben vagytok még???

szép napot!!!
tündi23
 
 


sziasztok!

Babcsi előre is gratulálok, na most tuti én leszek az első aki azt leirta! :D

ticsi? hogy állsz? szoritok neked is!!

valaki tudna nekem segiteni h a fertilityfrienden, h kell a görbét vezetni vagy kitölteni, mert nem értek angolul, és nem tudom mire kell rámenni. lééééccci segitsetek mert ott is szeretném vezetni.
valaki irja le a lépéseket szépen kérem!!!:lol: :lol:

KépKép
dike
 
 



KépKép
dike
 
 


Sziasztok!


Littike
költöztetek vagy bővítettetek?

Ticsi
Mi újság van veletek? Még mindig egyben vagytok?
princzike
 
 


Dike, simán lehet hogy ma van pé-d, de látom, hogy tettetek is a sikerért. :wink:
A ffriend-es dologban nem biztos hogy tudok segíteni, mert már elég rég regisztráltam, így a kezdő lépéseket is elfelejtettem, de ha kell angolos segítség, írj pü-t msn vagy skype címmel ha gondolod, esténként online vagyok, szívesen segítek.

A hőm nekem is lecsusszant ma pár tized fokot, 11.-ik napon vagyok, de mivel rövid ciklusaim vannak, nálam is simán esélyes. :)
Szóval hajrá! :) (mondom magamnak is.. ) :)
Vendég
 


Fúúú, Babcsi!!!!!!!!! :D Ha valaki tud valamit rögtön írjon!!!

TICSI!!! Csak nem??????????? Róla van hír??????????

Megyek is, mert felébredt Bende, éljen az építkezés, ami kb fél éve tart mellettünk! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Bekukk, bekukk!!!!! :D :D

....de látom, még semmi hír. Tűkön ülők!!!!! :lol:

KépKép
zapáné
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?