Új privát üzeneted érkezett!

Zita!
De gyönyörű arcocskája van mindkét gyermekednek!Olyan szép finom vonásaik vannak.És azok a szemek...
Szandika olyan kecses.Igazi kishölgy. :lol:

Súlyról csak annyit,hogy a lányokra más mérce vonatkozik,mint a fiúkra.De ezt biztosan te is tudod.Súlyban és cm-ben is kisebbek általában.Hanna 8 hónapos korában volt ennyi kiló,meg centi mint Kevin...(7910g és 68cm)
5 hósan csak 6590g 62cm.

De nagyon szép gyerekek igazán. :wink:
Ti nem próbálkoztok Sinlaccal,gyümölccsel..
Hátha az jobban csúszna,és jobban hizna a kicsi lányod.
Egyébként meg egészséges legyen az a lényeg!!

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Norus!
Én beadatnám a Prevenart,de azt szeretném,hogy minél kevesebb szurival megússzuk.Még nem döntöttünk mikor.Ha most adatnánk be akkor 4 szuri lenne,a 4. két éves korban.
Ha egy éves kor után akkor csak kettő lenne.Hajlok efelé.. :roll:
Most még az anyatej sokmindentől megvédi Kevint sztem.

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zita! Tényleg nagyon szépek a Te gyerekeid is! Én öket nem is tudom mikor láttam utoljára, most gondolkodtam, de szerintem nagyon régen :(

Zituska! Ja, nekem úgy könnyü hogy fogytam 30 kg :lol: Cebiont Norbi akkor hányta ki, amikor nem kaja közben adtam neki. Mióta a fele adag kaja után beveszi és eszik még rá, nincs ilyen gondunk.

Zitacicu! Akkor tényleg sokkal olcsóbb. Nekem a doktonö javasolta Orsinak a másikat, tényleg szuper volt, ha beteg lett akkor is minden sokkal enyhább lefolyásu volt mint máskor, csak most 2 gyereknek nemigen tudnám megvenni. Ezért is akarom megkérdezni helyette lehet-e most a Broncho

Nekem is apára marad a 2 gyerek. De ugye altatni még tudok én, igy sok gondja nem lesz. Jobban aggodok én hogy apa nem hallja meg ha Orsi ébred és kiabál, bébiör csak Norbinál van. De azt sem mindig hallja meg, elég mély alvó. De majd kibirják azt az estét:) De most nem alszok bent anyuéknál mert most is kinlodok pár napja Norbival altatás ügyileg. Akárhányszor anyuéknál alszunk, közös szoba jut nekem vele, és utána itthon is nagy sirás van hogy nem maradok vele a szobában amig elalszik. Tegnap már nagyon sokáig huzta a dolgot, orditott, hiába szoltam az ajto elött ami máskor bevált, most reménytelen volt. Fenekére neki még nem ütök, ö még kicsi. :o Igy inkább utazok be éjjel és jövök haza, mint Szegeden aludjak :x

Súlyról. Orsi közel 4 évesen alig volt több mint 12 kg, Norbi meg már majdnem annyi :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Hát már miért ne mernék beülni melléd??? :) Köszi a felajánlást előre is.
Akkor mikor van a buli???? :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Köszi a dicséreteket.

Szilde!
A Corába pont mondta egy idősebb hölgy, hogy milyen szép formás kislány, nincs elhizva.
Mondtam neki, hogy hát elhizva az biztos nincs. :?
Márk is ilyen volt, Ő pont ilyen idősen volt kivizsgáláson, mert nem evett.Persze nem volt semmi baja. :wink: Ilyen fajták! :cry:
Almát, banánt már kostolt Szandi, ki nem hányta, de nem birtam eldönteni, hogy izlik Neki vagy nem.Persze kb. 2 felnőtt kanálnyi volt amit evett, annak fele a ruháján volt. :roll:
Prevenart én beadatom Szandinak, már ki is töltöttem a papirt a védőnőnél. Szerintem Márknak is beadatjuk, igaz neki fizetős, de hiába kapja meg a kicsi, ha Márk mindent hazahozz az oviból.
Meg Márk szerintem az influenza ellenit is megkapja majd.

Karmen!
Bronchot mi adtuk Márknak, szerintem sokat nem ért. Ugyan ugy beteg volt minden hónapban egyszer legalább. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Edit! Én is igy gondoltam. Föleg mert Orsi oltott és gondoltam Norbi nem jár közösségbe megvárjuk amig 1 éves lesz. Fel is irták, de meséltem hogy beadatni már nem tudtuk, addig fertözött lett. A dokik szerint csak Orsitol kaphatta el, aki ugy oltottként szerencsére beteg nem lett, de valszeg tényleg ö hozta neki haza. Szoval én megjártam ezzel a várok hogy sporoljak. Ne tudd meg hogy bánt a büntudat emiatt azóta is!

Zita! Köszi, kiváncsi leszek mit mond majd a gyerekorvos melyiket adjam nekik. Norbinak tudom javasolta az influenza ellenit is hogy ö betegesebb mint Orsi.

Melinda! Nincs mit, útbaesel szóval még hálálkodni sem kell :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Javulunk mindannyian. :D VÉGRE!

Jövő szombaton akkor buli??? Akkor énisénis, bár félő, hogy idő előtt haza kell jönnömm ha felébred Lali. :roll: Én olyan 9 és 10 között tudok menni, ha Lali elaludt. (szerintem jobb lenne valami csendesebb, tömegmentes helyre menni és inkább dumálni, hm? mondjuk Zacc? annyira nem vágyom a herinfílingre, füstre és büdire... persze a többség akarata szent) :wink:

Voltunk ma az új plázában,a Napfényparkban, háááááát jobbat vártam. Viszont bementünk a Kenguru Kid-be, vettünk Lalinak téli vastag overált, 7990-ről volt leakciózva 3790-re. :D Meg néztünk babakocsit is, Pikolo márkájú, egy baja volt: kicsi a bevásárlóhálója, de lehet, jövő héten megvesszük, ha nem találunk jobbat. (27900.-)

Norus, Lali megkapta a Prevenart, mi még kifizettük a sok pénzt érte, de nekünk megérte így is.

AT Zita, gyerkőcök szépek, Szandi nagyon nagyot nőtt!!! :wink:

Ruha: rajtam kb 1-2 kiló van már csak, csak ne szeretném ennyire a csokit!!! :roll: (engem ez a pici is zavar, apa meg is jegyezgeti, hogy pocakos vagyok... :evil: )

Zitus, én is azon agyaltam, h annyit eszik Lali, h csak lesünk, mégse hízik... Apukám, tesóim ilyenek, döbbenetes mennyiségeket esznek, de pálcikák. :shock: :) Jó nekik... :D

Hja nekem anno házidoi azt mondta, szopi alatt nem lehet szaunázni, amiatt, amit Zitus írt.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi!
Mi is voltunk pénteken a Napfényparkba,én a Vögele-ben egy csomó jó cuccot vettem Málninak,télikabátot,farmarruhát,farmernacit,bársonynacit,felsőket,szerintem jók!Nekünk tetszett,Málni meg odavolt,este fél 8-ig ott voltunk,volt koncert (Caramell-én nem szeretem) de Málna ott ropta a parkolóba,totál felpörgött a tömegre meg a nyüzsire,na meg a shoppingra -az én lányom :D -,evett pizzát,kapott 6 lufit a bohócoktól,szóval nagyon jól mulattunk! :D

A.T.Z.
SZépek a gyerekek,Szandi tényleg csajos,édes! :D

Én Retrot kihagyom,ott 1kor kezdődik a buli,én akkor már húzom a lóbőrt.Ha előtte beültök vhová dumálni,fél 10-10 körül,akkor abba benne vagyok! Roxy mondjuk???Az közel is van a Retrohhoz!
20140113113746

Sziasztok Csajszik!

Nos haaat ez a nap is elerkezett, es holnap indulunk, este 21:00-orakor elhagyjuk Szardinia partjait...es masnap reggel 7-kor erkezunk Livorno kiktojebe, aztan irany haza.....tuti egy ejszakat meg kell majd szallnunk, de szerdara tuti otthon leszunk, elore lathatolag okt. 24.ig maradunk....

Apatine Toth Zita: Nagyon szepek a gyerkocok....a Szandi pedig olyan kis finom holgyike....nem latszik picinek, az en fiam egy zabagep, de megis vekony.....majdnem 14 hosan meg nincs 10 kg....ne aggodj, meg a csajszik mindig egy kicsit kisebbek!

Szilcsi: Hurraaa vegre jobban vagytok!

Minden kis betegnek gyogyulast....ezer +1 gyogypuszival!

Zsuzsu: Nekem sem csereltek a kotest minden nap, otthonra mar nem is kellett! Sok sok turelmet az Abihoz...es teljesen nprmalis, hogy egy kicsit magara akarja vonni a figyelmeteket. Jo lenne titeket is latni!!!!

Lanyok, az esti szaunaban en is nagyon benne vagyok, apa elvan a gyerkoccel, no meg az utolso pillanatban kiderult, hogy velunk jo egy haverja is apanak, igaz vasarnap mar utazik is vissza.....igy nem is lesz lelkifurim...hogy egyedul hagyom a pasikat!
Tenyleg jo lenne a Retro elott egy beszelgetos buli...ugy este 10-korul....csak igy csajok....aztan aki akar Dizsizni az megy....szombat?!

En egy kicsit ki vagyok mint a liba, penteken felhivtak a bolcsibol, hogy a fiammal nem lehet birni....erte kellett mennem, a kis ravasznak nem volt semmi baja, csak haza akart jonni, azota is duplan anyas. Furcsa, eddig nem volt vele ilyen gond, es mar 1 honapja tart a beszoktatas....jajja es ejszakankent is felebred...sokszor! Remelem az uton nem lesz hiszti...igaz nekunk is faraszto..akkor milyen lehet neki!
Itt tegnap nagyon hiddeg volt, teli kabiban es sapiba voltunk egy szureten...15 fok.....meg hideg szel....koszi mindekinek az oltoztetesi infokat.....

Bocsi, hogy nem irtam mindenkinek....de mindenkire soka gondolok, es mar agyon varom, hogy talizzunk!

Ezer pusza (valoszinuleg nem irok tobbet)

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Én azt akartam pont kérdezni hogy ha ilyen sokan lennénk a bulira, akkor esetleg nem más hely kellene? Csak meg elég kicsi a táncrésze a diszkónak, sajnos. De mondjuk én ha tánc akkor csak a régi normális zenékre tudok táncolni, a nagyon hipp-hopp-ra nem :D Megvallom nem tudom van-e másutt nosztalgia diszkó.
10 elött én sem érek be Szegedre.

Kriszta! Nagy csibész a fiad! Jó utat!

Hát én megvallom szégyellem akkor hogy nem is gondoltam, nem kérdeztem a gyerekorvost mit gondol a szaunárol. :o Ki van irva ki nem használhatja, szoptatos anyák nincsenek felsorolva.
Amugy az infra szauna viszont sok olyannak is használható akinek a finn nem. De én az utóbbi hive vagyok :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok mikor lesz ez a Retrós buli????? :D Nekem most turbó szükségem van rá, hogy kimozduljak, mert depis vokk a béka segge alatt kb (túlélem szal nyugi :lol: 8) , csak most még így friss az élmény és baromi nehéz :cry: :cry: :cry: ) Szal bulizni én is én is mennék ám......... :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniko: ...hulye kerdes, mi a baj, mar annyira jo volt olvasni, hogy jobban mennek a dolgok, Viusnak jo az ovi...meg minden....Zaza egy kis zseni.... Fel a fejjel (tudom, konnyu mondani)! Egyebkent szombatra tervezzuk a bulizast....mi szerdan erkezunk, es holnap este indulunk!

A bulit barhova is szervezitek, NEKEM JOOOOO...ha Retro, nem de elotte szerintem jo lenne egy kis dumcsi valahol....az ,,ejszakaban" (olyan 10 korul)!

Szilcsi: A Teo is egy zabagep...es nem hizik....

Lanyok....en mar uuuugy izgulok....csak lennek mar tul ezen a ket napos kocsikazason.....

sziasztok
matteo0808

Sziasztok.

Hát úgy az utolsó oldalra van erőm, de azért megnéztem a képeket, minden baba gyönyörű (továbbra is).

Öltözés: Petire a hét végére előkerült a kabát, de alatta csak egy rövid ujjú body és egy vékonyka pulcsi van. Alul meg zokni, nadrág és cipő. :D

Buli: fájdalom, de én kihagyom. A diszkókat sem bírtam sose a füst miatt. :( De kevésbé füstszagú helyet én is bevállalok, csak kéne az időpont.

Zitaa, én is csaszis voltam, de velem is volt előtte szülésznő (nem fogadott), nagyon rendes volt, borogatta a hasam pl. Nem tudom, hogy most hol dolgozik...tényleg nagyon hozzáértő személy.

Zituska, miért nem próbálod meg a sima C-vitamin tablettát? Van 50 mg-s, ez 10 csepp Cebionnak felel meg, szerintem feloldhatnád. Hátha beválna. Mi már elég régóta ezt használjuk, habár hozzá kell tegyem, hogy Petinek még nem nagyon tudtam olyan gyógyszert adni, ami kijött volna belőle, ma már önkiszolgáló: egy kis kupakba megy Aloe Vera gél, Béres csepp és Vigantol, magától megissza.

Kármen, én mindig elhűlve olvasom, hogy Orsi mennyire vékony, Peti most olyan 14 kg. Ja, juteszembe, a Tescoban van egy mini helikopteres, van nála távirányítós autó. Kb. 20 centi hosszú járgány 3000 Ft, jó lenne ajándéknak neki, nem?

Szilcsi, a Tescoban tök jó overállokat láttam pénteken, 2200 Ft-ért azt hiszem. Egy hibájuk volt, nem levehető volt a lábrészük. Na meg nekünk már kicsik. Egyébként mi is voltunk odaát pénteken, de csak a DM-be és a Friessnapf-ba mentünk be.

Zsuzsu, mivel nem olvastam vissza, nem tudom, mi a gondod, de nekem anno minden nap lecserélték a kötésemet, míg bent voltam a kórházban, de azt már kötés nélkül hagytam el. Prózai oka volt, leesett, de mondták, hogy nem is baj, hadd szellőzzön!

Ági és
KépKép
exdeus

Matteo: majd elmesélem szombaton, ha érdekel :D De apával vannak gondok :cry: Történelmi mélyponton a kapcsolatunk, sok minden összejött neki (munkahelyi gondok, Viust is nehezen viseli, túlvállalta magát maszek munkákkal...stb) és nem tudom képes-e feldolgozni mindenzt :( . Nyújtom felé a kezem, de eltolja, nem engedi, hogy segítsek. És egy aljadék nő is mászik rá elég keményen...... :evil: :cry: Szal nemtom mi lesz (de így is úgy is megoldom szal nem dőlök a kardomba, kemény fából faragtak, csak most fáj a lelkem :D ), úgyhogy nekem most kikapcsolódás kell de izibe :D Most! De azonnal :D :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Nekem tökjó a beülős dumcsizós buli is, amúgy sem vagyok "a parkett ördöge"! :o :wink:
Nekem is csak 9 után okés, a gyerekeket le kell tennem.

Bocs, most csak ennyi, Noémi szopi, Boti uzsi, aztán séééta! :D

Kép
Kép
zituska28

Exi! Melyik Tescoban? Kivül valami üzletsoron láttad?

Nekem is jo egy dumálos, csak helyet irjatok, nem ismerek már semmit az éjszakában. Hát a füstöt én sem szeretem, de elviselem ha ez a kikapcsolódás ára.

Enikö! jaj neked olyan nehéz ujabban, de nagyon erös vagy, ahogy állod a sarat le a kapallal elötted!! Remélem Vius új gyógyszere beválik majd! Zalán megy majd bölcsibe? Hova és mikor?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én viszont szeretek táncolni :lol: , meg bulizni, úgyhogy először beülős, aztán meg zenés táncos helyhez mit szóltok??? :lol: És ledobtam egy tizest szenzációsan nézek ki (vagyis most ezt próbálom magamra súlykolni :lol: ) Úgyhogy hajrá, előre az Enikős úton :D :lol:

ceniko
Szeged

Eniko: ...nekunk is volt hasonlo helyzetunk....aztan megoldodtak a dolgok....idovel.....szombaton kidumcsizzuk magunkat...vagy hamarabb is, ha gondolod. Te nem kuldtel nekem telcsi szamot...igy hogyan ertesitselek.....???!!! Irgum burgum! Kitartas, nekem szeles a vallam, egy kis dumcsi jot fog tenni..talan egy ket poharka jo magyar borocska mellett (ugye mar nem szoptatsz)!!!!!

Laaaanyok en mar nem birok magammal....dugulok es megyek vasalni!

puszipaaaaa!!!!

sziasztok
matteo0808

Csajok!
Akkor a szombat 10 körül beülős dumálós tali jó mindenkinek???És hová ülünk be?Mert ált. mindenhová kell asztalt foglalni én úgy tudom szombat este!
20140113113746

Hali.

Kármen, itt, nálunk, a Rókusi krt-n láttam, kívül, középen, az üzletsorok előtt. De meg lehet találni. ;)

Enikő, ++++++++++

Anett, hát elsőre jól hangzik, hacsak addig el nem alszok. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Matteo: remélem még olvasol!
Elküldtem a számom privibe :) Talizhatunk szombat előtt is, majd csörögsz ha itt lesztek és ráérsz :) A fiaink úgyis majdnem tök egykorúak, majd összeeresztjük őket :wink: És mesélek is, meg Te is :wink:

Akkor ki jönne szombaton összesen hányan????? Én holnap Ismerős Arcok koncertre megyek, utána meg Magna Cum Laude-re :D :lol: Kirángatnak a barátaim a kátyúból :) 8)
Akkor szombat meg csajos buli naggyon jóóóó! 8)

ceniko
Szeged

Anett! Igen, elöre kell asztalt foglalni, ebben igazad van.

Helyet nem ismerek, régen jártam mindenütt. Odatalálok bárhova csak a szinvonalat már nem ismerem :lol:
Én lehet kicsit kések, bár nagy forgalom már nem várható, de azért kell az utra 20-30 perc, és ha elaludtak csak utána tudok készülödni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zacc kávézó? Ott volt Szilcsi lánybúcsúja, klassz hely, csak elég drága... ha nektek az nem gáz...... Viszont van sokféle bor meg sör, meg üdítő is gondolom ha valaki azt akarna inni :D A belvárosba van a Kölcsey utcában van (11 szám) a Plus üzletnél.... Fel kell menni az emeletre... Hja dohányzós, de a bagzósok majd külön ülnek az asztal végébe :D Azt ennyi, nem? Utána meg Retró is lesz vagy csak a beülés része érdekel mindenkit?

És összesen hányan lennénk? Mert az asztalfoglalkáshoz kéne tudni a létszámot! Elvállalja valaki a leszervezést? Ha nektek jó a Zacc mint helyszín én szivesen bevállalom :wink:

ceniko
Szeged

Hali! :)
Nekem jó a Zacc!
Szoptatás ide vagy oda, úgy érzem, egy kis vörösborocska kifejezetten jót fog tenni nekem is! :lol: Kicsit befordultam mostanság.. :roll:
(ha nem szoptatnék, még pár szál cigit is elpöffentenék)....lehet megkövezni. :oops: :oops: 8)

Akkor tuti szombat este?? Mert el kell kezdenem szervezni a gyerekmegőrzést!

Mesélek:
Botinak - így majd 3 évesen - kibújt a 17. foga! :lol:
Szóval nálunk most a nagy fogzik (visszagondolva elég sokat nyüszögött, meg ébredt éjjel, de betudtam a szokásos "takarj be" "leesett a párnám" "szomjas vagyok" műsornak...szegénykém, azért fájhatott neki. :oops: )
Amúgy semmi különös, egészségesek (kopp-kopp).

Kép
Kép
zituska28

Szombat este ok., szervezzetek lecci.....tok jo lesz, mar alig varom...aztan majd a masnapossagra is ki kell talalnunk valami okosat!
En ugyan nem tudom hol van a zacc, de majd elmeselitek....

Ceniko: koszi a szamot.... helyes, bulizz csak megerdemled.....meglatod a helyzet ugyis helyrejon.....neked ne sikerulne rendbehozni a dolgokat!

Zituska: Orulok, hogy jol vagytok....meglatod egy kis ,,panasznap" neked is jot fog tenni (borocskaval...szerintem egy fel szal cigiert nem kovezne meg senki sem...).

Karmen: termeszetesen megvarunk...nelkuled nincs buli!!!!!

Lanyok, szedjetek ossze a bandat...ha jol emlekszem a Norus is jonne....

Edus: Gyere te is....majd vasarnap kialszod magad!!!!

Toncsi: Mi ez a nagy csond.....???!!!!

Szilcsi, Anett, Melinda, Szilde, Bea, Anna. Toncsi....Zita,...AT Zita....tuti valakit kihagytam....akkor szombaton!

Valoszinuleg mostanra be is dugulok, es mar csak esetleg az utorl irok egy ket sms-t...bocsi ha nem mindenkinek.....es akkor hamarosan otthon!

Nyugis szep ejszakat minden picinek es ancijanak...es apiknak is!

Pusza

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Buli: Nekem jó a szombat, bár még apával nem egyeztettem, de szerintem jó lesz neki is. Nem lehet hogy mi elmegyünk a Retóba 10-re és fél 1-ig kibulizzuk magunkat? :)
Vicc volt ;)
Te jó ég, hogy ilyen későn kezdődnek a bulik. Én sem rég voltam "fiatal", de akkor azért már 11-12 körül buli volt. Na mindegy. Ebből is látszik, hogy öregszem...
Amúgy én benne vagyok bármiben, bár a fél 1 hallatán elbizonytalanodtam :) Szaunás buliból kimaradok :)

Nórus: Én nem adatom be a Prevenárt egyiknek sem.

Enikő: Sajnálom, hogy még mindig nincs vége :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Mára jobban vagyok kicsit (lélekben) olyan nyugalom szállt meg, nemtom mitől.... pedig semmi okom nincs rá ( :cry: ), na mindegy.....

Zituska: Én fogok is pöfögni :oops: :wink: Zazám 12 foggal bír jelen pillanatban! Asszem 3 éves korig bőven belefér a 20 fogacska kibújása, úgyhogy no para :)

Bea: Hát én is sajnálom.... :( Na majd látjuk,mi lesz!

Nagyon várom már Krisztát nagyooooon! :D Meg mindenkit :D ! Ilcsivel is olyan rég dumáltunk már jó lélekápolót.... :( Be kéne hozni a lemaradást! Anna Te is hol vagyol???????????????

A kisBjorba is van táncikálós rész és beülős is (csak hangos a zene dumálni nemigazán lehet) viszont táncizni igen, nincs belépő (Retróba van) és egész jó a zene, valamikor májusba voltunk lent, akkor szupi volt a zene..... ifjúságom nagy slágerei :D :lol:

ceniko
Szeged

Enikő!
De rendi vagy,hogy bevállalod a szervezést.Én megyek tuti és jó a Zacc!!!
Ha van vki Alsóváros környékén szivesen elviszem én kocsival megyek!
20140113113746

Na akkor kellene nekem a pontos létszám, légyszi írjatok privit akik jöttök, hogy jöttök :) :lol: MÉG MA!!!!!!!!
Köszi!!
Pusza

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Én nem megyek a buliba. Nagyon jó lett volna találkozni, meg dumcsizni, de Szandi még általában egyszer eszik éjszaka. Igaz, hogy tápot, de apától nem biztos, hogy elfogadja. Ha elkezd orditani, mire Szatymazra hazaérek, Márk is felébred. :cry:
Remélem lesz legközelebb is, mert amúgy nagyon mennék. :lol: Ráadásul minden régi cucc rámjön, szóval lehetne öltözni is! :wink:

EnikŐ!
Kitartás! Remélem megoldodnak a gondjaid!!!
:wink:
Kriszta!
Jó utat Nektek! :D

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Enikő, nem hívtál vissza. :( Vártam pedig!!! Tudod, lélekben veled vagyok...
Ja és én megyek, apával már egyeztettem! :wink: És jó a Zacc, jaj de jó volt a lánybúcsú... :oops: :D Retroba viszont valszeg már nem megyek, Lali csapnivalóan alszik megint, lehet, a Zaccból is haza kell mennem. :roll:

Zitus, hát ha Lali fogai is ilyen sokáig jönni fognak, asszem, elrakhatom a szekrénybe az alvós énemet. Ma éjjel már "csak" 3x kelt, és "csak" negyed órát kellett cipelgetni, hogy visszaaludjon. Viszont reggel ott landolt mellettem és fél 11-ig szunyáltunk. :oops: (ja és én is fogok inni picit... a múltkori két koktél után Lali átaludta az éjszakát) :lol:

Kép
szilcsi

Ilcsi itt voltak anyumék, egész nap el voltam foglalva azért nem hívtalak, bocsika :oops: Ha lesz időm csörgök, csak ahhoz nyugi kell, ami most nincs......
Pusza :D

ceniko
Szeged

sziasztok
nincs sok időm. csak ami nagyon fontos:

A.T.Zita
na, végre! mennyit vártam már,hogy megmutasd a szépen cseperedő kölköket! nagyon szépek és Szandibogyónak mennyire sok haja van! cúúúkikák.

tali
kicsit még bizonytalan vagyok. api rugdos, hogy menjek, szerezek barátokat meg minden... de azért az olyan más, hogy 8-10 "idegen" csajjal egyszere találkozni :roll: persze már ismerjük kicsit egymást az írásokból, de... ja, Enikőt legalább ismerem :D .
na, nem hezitálok pü-ben jelentkezek nála én is, legfeljebb lemondom.
amúgy nem vagyok ám ilyen nyuszi, csak szeretem kéretni magam 8) :lol: :lol:

és új kép: univer reklámarc :D még csak kicsi alma, tegnap krumpli, de ma már nem kellett sem az alma, sem a krumpli :? :( azért az előkét és a kanalat megtartjuk, mert jól áll a Mazsolának Kép
puszipá
toncsi

toncsi80

De jó, úgy örülök, hogy ilyen sokan talizunk szombaton!
Akkor 10-kor a Zaccban?
Enikő, a te nevedre lesz asztal foglalva?

Toncsi, ugyan már, ne kéresd magad! :wink: (most hízelgek neked, ha már szereted magad kéretni) :wink: Én is csak Enikőt és Zitust ismerem. Hédi nagyon céééép, :D gyönyörű szemei vannak! És micsoda sünifrizura! :wink: :lol:

Kölközős-játszóházas-játszóteres tali nem lesz valamikor?

Lalinak negatív lett az orrváladék eredménye, dokinéni bevallotta, Pneumotól tartott, szerinte kéne Lalinak az a 3. oltás is (ez azért dilemma, mert az elsőt 5, a másodikat 8 hónaposan kapta, és 7 hónapos kor előtt 3 kell). Csütörtökön viszem kontrollra, akkor kell igényelni az oltóanyagot. És tegnap már nem volt hőemelkedése! :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Csak nagyon gyors bekukk...

Zsuzsu :) Neked is köszi szépen a gratulát :lol:
Gondolom Bence meglepődött, mikor "leszólítottam" a bank előtt :lol: :lol: :wink:
Bence meddig tud otthon maradni segíteni neked?

Szilcsi :) Örülök, hogy végre jobban vagytok!! Anyukád és nagyid hogy vannak?

Enikő! Bakker nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani, de sztem ha vki menni akar, akkor menjen :evil: :evil: :evil:
Vius kapja már az új gyógyszert?

Szilde :) Nem gasztrós dokinál voltam, hanem homeopatánál - krónikus szert kaptam, ami mindenkinél egyénre szabott. Egyelőre küzdök még a savval, de talán jobb. :roll:

Téma volt a Broncho vaxom és a Prevenar is. Broncho vaxomot Klzsuzsi Dénese kapott, mert kisebb korában egyik betegségből esett a másikba. Neki sokat segített.
Prevenart én sem adatnám be, kivéve, ha a gyerekből folyamatosan a Pneumococcus tenyészne ki. Na akkor igen, egyébként nem.
Norus, egyszerre sztem ne kapjon Dóri két oltást.

Buli: sajnos úgy néz ki, Pesten leszünk - ha nem, akkor a dumcsizós részre igyekszem elmenni, de sztem 22:30-nál előbb tuti nem érek oda, mert Krizsi 22:00 körül alszik el...

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Timi, ha 10-kor találkozunk, akkor sztem éjfélig legalább ott leszünk, nem baj, ha kicsit később jössz. :D
Köszi az érdeklődést, anyum jobban van egészségileg, viszont nagyon-nagyon fáradt szegény, meló előtt-után mamit ápolja, fóliáznak is... nem könnyű neki. :(
Mamim rosszul van, iszonyú fájdalmai vannak, de végre begyógyultak nagyjából a gipsz okozta égési sebei, elmúlt a fertőzésveszély, holnap fekszik be a kórházba, aznap vagy holnapután műtik. (anyuék meg a héten mennek a betegjogi képviselőhöz, ki akarják vizsgáltatni a dolgot, miért nem műtötték meg azonnal, miért kellett 5 órát várni a kezelésre többszörösen törött karral, nagyon csúnyán beszéltek vele az osztályon stb...)

Kép
szilcsi

És még egy jó hír mára:
volt ma itt a gyógytornász és majd csak november elején jön, akkor is csak ellenőrzésre! Lali utolérte magát, teljesen rendbe jött!!! :D :D :D :D

Kép
szilcsi

Szilcsi! Én ugy tudom 1 év alatt kell megkapja a 3 oltást, nem 7 hónap alatt. Szegény mamád, remélem most már nem lesz neg. élmény a korházban! Anyukád örülök hogy jobban van!
Lali nagyon ügyes, végre valami igazán jó hír!

Toncsi! Én meg csak Eniköt ismerem. :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Nem tudom jó helyen kérdezősködök-e. Ha nem, előre is bocsi. Szegeden keresek egy megbízható, nem pénzközpontú, lelkiismeretes nőgyógyászt, aki szülést is vállal. Eddig a Dr. Sikovanyecz Jánosról elég jókat olvastam. Mi a véleményetek? És esetleg tudtok mást/ másokat ajánlani?
krisztinka82

szilcsi
sajnálom nagyon mamidat, meg az anyud is!örülök, hogy Lalika jobban van!
a Zacc az még az vagy más lett. mert ott sétáltunk ma(ez a meki utcájában van , ugye a plussz diszkontnál?) és ott vmi más néven volt hely.

és nekem jó hamarabb(hátha más is tud hamarabb jönni). én negyed kilenc fél kilencre ott tudok lenni.
és én is szeretnék inni, meg cigizni 8) , de nem fogok :roll:

ja és én nem bizti, hogy megyek táncikálni, mert nem az én világom,meg asszem az már késő. mert enyém gyerek is kell 2× és cicit is kér olyankor.

vajon még mit akartam? :shock:

puszipá
toncsi

ja, hogy mi szerda este megyünk ringatóra a szászorszépbe. valaki?

toncsi80

Toncsi!
Hánykor van Ringató??5re fogorvoshoz kell mennem!
20140113113746

Enikő,a buliba a beszélgetős elejére megyek,de ha mentek táncolni,az nekem most nem jó,mert vasárnap megyünk ebédre vendégségbe....................
A jövőhét nekem jobb volna!!! :wink: :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Karmen: te jó isten, 30 kg!!! És te jó isten, 12 kg! (Marcsi kétévesen 12,5 volt, én 17.5. :D ) Megnéztem a Trimaxot, 03-mal kezdődik a kód, huhh.

Prevenar: hát most aztán nem tudom, dokinéni olyan természetesnek vette, hogy akkor azt is kapja. Rákérdeztem az influenza-oltásra, arra azt mondta, hogy azt se nekünk, se a kicsiknek, mert szar az oltóanyag (pedig ő nagyon oltáspárti).

Buli: na azt én se tudom, mit vegyek fel, egy farmert se vettem évek óta, sebaj, megyek a játszóterezősben! Én is a dumcsizós helyre szavazok, szerintem inkább dumálnánk, mint ropnánk, nem? A füst nem érdekel, csak írjatok utcát, gőzöm nincs, mi hol van, ezek a nevek se mondanak semmit, amiket írtok. A foglalás Anett részéről NAGYON jó ötlet: jobb egy kevésbé menő hely, ahol mind le tudunk ülni, mint egy menő, ahol nem. Akkor a Zacc végleges?

Toncsi: na ne kéresd már magad!!! :wink: Van kedved, nem?

Enikő: na ez hiányzott neked, sajnálom… :cry: Írtam privit buliügyben.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!!

Velünk minden rendben! Konstantin jó baba, ügyesen szopizik, éjjel 5-6 órát is alszik. Igaz ha felébred, akkor pótolja az elmaradt evést. Egyre többet nézeget,,,,

Ábel barátkozik Vele, most már puszit is ad neki és finoman simizi. Igyekszem mindennap sétáln kettesben Ábival, mint régen, addig apa van a kicsivel.

Jó bulizást Nektek a hétvégére!!!!!

Íme a fiaim:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nórus: Mi doktor nénink is csak nézett, hogy miért nem akarom beadatni, ha ingyenes....
De én is úgy gondolom, mint Timika.....És szerencsére eddig nem voltak betegesek a gyerkőceink, és én bízom benne, hogy ez után sem lesznek.

Buli: Konkrét bulizós göncöm nekem nincs. Én csak egy sima hétköznapi anyuka leszek :) Még vacillálok a farmer nadrág meg egy sima fekete nadrág közt :) Felülre meg passz...:)
Apával le van zsírozva. Kifejezetten örült, hogy végre kimozdulok :)

Zita: Nagyon aranyosak a tesók :)

Toncsi: Hédi is csudahelyes még mindig :) És milyen ügyesen ül az etetőszékben! :shock:

Szilcsi: Örülök, hogy Lali rendbe jött! Miket csinál?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Norus! Most kaptam hivatalos levelet a Közlekedési Hatóságtól, mert apu azzal ijesztgetett, hogy hallotta a tv-ben hogy a 03-as ülések már csak 2 évig használhatóak. Szóval, egyelöre nincs korlátozás, nincs végleges időpont erre. De hosszú távon, valóban a 04-es üléseket javasolják. Igy ha veszek, most már én is tudom, majd ezt figyelem, Orsinak már végleges ülés lesz a köv.
Influenzát csak Norbinak akartam, de akkor valszeg kihagyjuk. De megkérdem majd a gyerekorvost, a mienk is nagyon jó szerintem, ö mit mond. Nekem annak idején javasolta a rotát is, aztán azt mondta késöbb de jo hogy nem kértük. Szoval megbizok benne, ha valami nem jó akkor nem fogja ránktukmálni.

Zsuzsi! Hát roppant hasonlóak!! :lol: Én azért sosem mertem Orsi ölébe ugy tenni ha nem ölelte át. Féltem elborul a kicsi mégis :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Még annyit az ülésekröl, hogy a 04-set 2005-ben vezették be, elvileg 48 hónapnak kellett eltelnie onnantól, hogy tilthassák a régibbieket. Hogy mikor fognak vele élni, egyelöre nem tudják, nem is a Közlekedési Hatóság hozza meg ezt a határozatot. De ettől az időponttól lehet rá tiltást kiadni a korábbi ülésekre, ami hosszú távon lehetséges is, hogy lesz. Ha valakinek kell a teljes, részletes levél esetleg, elküldöm, de a lényeget leirtam itt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Karmen!
Majd légyszi ird már le, hogy a dokitok mit mond az influenza oltásról. Márknak be akartam adatni!
Ma felirattam Neki is a Prevenart. Prevenarnak van utóhatása? Láz, Stb.?

Jégvirág!
Márk se volt beteges mig elnem kezdett közösségbe járni. Vagyis a bölcsibe. Azóta viszont sűrűn köhög, taknyos. Kiváncsi vagyok nektek sikerül e elkerülni.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Bea, Lali mászik, félig már le is ül a mászásból, próbálgatja, hogy is kéne, és ha meg tud valamiben kapaszkodni, akkor felhúzza magát mászásból térdelésbe és ringatja magát, meg hintázik, Bea mondta, ez már a járás előkészítése. Meg négykézlábból fejre áll, popója az égnek, lábai nyújtva és úgy is rugózik.
Szegénykém esik akkorákat, hogy csak lesek, hogy még egybe van a gyerek. :roll: (apa kitalálta, vegyünk neki itthonra bukósisakot :roll: :lol: )
Ja és én is sima mezei hétköznapi anyuka leszek. :wink:

AT Zita, Lalinak pici hőemelkedése volt a Prevenar után, kúpot nem is adtam, csak Nurofent és borogattam a lábiját.

Csajok nem tudom, mi lesz a szombattal, Lali megint alakít esténként. :roll: Tegnapelőtt 11-re aludt el, tegnap fél 12-kor. :shock: És egész este ordított, keze könyékig a szájában, még félálomban is a szájában turkált. Dentinox semmit nem ért, végül adtunk neki Nurofent, attól elaludt aztán, de már két hete kapja folyamatosan esténként, dokinénink szerint 4-5 napnál tovább nem szabad adni. :roll:
Apa aztán bekeményített, szerinte nem kellene hagyni reggel aludni (ma is 9-kor keltünk fel, de még visszaaludt volna a kicsi, ha hagyom), keltsem csak fel, várjak 11-ig, hogy jól kifáradjon, aztán alvás, aztán délután 4 után már ne hagyjam aludni, hogy jól kifáradjon estig.
Régen ez ment is magától, csak egy rosszabb éjszaka után tovább alszunk, és borul a rend. :shock: Most szenvedtünk 11-ig, nem hagytam aludni, most úgy alszik, hogy még a radiátorszerelőkre se ébredt fel. :roll:

Influenza ellenit mi nem tervezzük beadatni, apa be akarja magának, de sztem nem sokat ér. Majd a bárányhimlőt fogjuk beadatni.

Ja és apa tesót akar. De most! :shock: Minden nap rágja a fülem és fűzöget, pedig eddig nem akart. :shock: :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Mi ma voltunk 1 éves vérvételen,nagyon hős volt Málna és minden a legnagyobb rendben.Azt mondta dokinéni,hogy tökéletesen etetem és a szervezete tökéletesen hasznosítja!Még egy szurit is kapott a Neis Vac-ot,így kijutott mára a szúrásból,de nagyon jól viselte!
9870 gramm és 76 cm! :D

SZilcsi!
Sajnálom az éjszakákat,én sem keltettem fel Málnit régebben ,pedig nálunk is Lacinak kiadta az agya.Tesó? :shock: Hát kettőn álla vásár,neked mi a véleményed róla???Remélem azért el tudsz jönni szombaton!
(Ma jött Bea,vigyorog,mondja,hogy tudom ám ,hogy mész szombaton bulizni :D )

CSajok!
2 bontatlan doboz SINLAC-om van eladó,ha kell vkinek,nagyon szívesen,nem tudom már mennyi volt,de aki eszi az gondolom emlékszik rá,lécci vki,nem esszük már,mert tejpépesek lettünk!
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?