Új privát üzeneted érkezett!

a féléveseinknek boldog féléves szülinapot.
hófordulósoknak grat.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


csak egy kérdés

kinek mennyi folyadékot iszik a manója?főleg annak akinek tápszeres meg fözis.mennyi vízet vagy teát vagy gyümilét adtok?baszus nem emlékszem,hogy Levinek mennyiket adtam.de ugye folyadékkal azért tudom húzni az idöt igy kicsit kitudom toldani a 3órát talán 3,5re.
ma 2x adtam neki gyümilevet.vizezem neki mert a sima vízet nem issza meg :? igy ma 2,5dc-t ivot a tápszeren kivül.adhatok neki többet is igaz?

Kristóf 1hét alatt 250g-ot hizot :shock:

ugyhogy a tápszert ritkitani kell és inkább fözit,gyümit napjában többször adni neki.2es tápszerem holnap lesz mert itt nincs olyan a gy.tárba. hát remélem beválik majd az éjszakára ,legalább arra,hogy 1x egyen.

olyan mintha első gyermekem lenne
7,25kg :D :D :oops: :oops:
de annyira különbözö a 2gyerek.nem gondoltam volna.ha egyszer lesz időm leirom a különbséget már megfogalmazódot bennem de nem birom leirni mert pár napja nem egyszerre alszanak :? :?
Vendég
 


Lekri, Mazsi szinte semmit nem iszik.... Mondjuk mi még mindig 4x tejezünk, de em nagyon fogad el inni semmit... 10-20 milli... Az szinte nulla

Kép Kép
szõlõ
 
 

 
 

meghalt az Albert Györgyi hallotátok?
Vendég
 


szőlő

a tej azért szomjoltó.nálunk sajna már semmi nincs :cry:
Vendég
 


Lekri!

Bogi nem tudom mennyit iszik....egy bögre teát két napig iszik...
az sok? Iszik minden kaja előtt amennyit kér, előfordul nappal alvás előtt iszik pár kortyot. Ha bébikaját, pépet, gyümit kap, akkor megkinálom kaja után is, ha elfogadja, akkor iszik akkor is.
Ha éjjel felébred és a cumival nem alszik vissza, akkor kap akkor is inni.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


nem az nem sok.az max 2,5deci.mármint a bögrék kb.akkorák.remélem leirja mindenki mert nagyon kiváncsi vagyok :wink: :wink:
Vendég
 


Lekri!

A bögrénk 3 decis. Szerintem akkor adj neki, ha kéri. főzis kaja előtt, táp előtt, mert ugye az anyatejnél is úgy van, hogy eleje szomj oltó...főzis kaja után, táp után nem kell.
remélem valamennyit tudtam segiteni...bár nem mintha értenék hozzá... :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


én utána szoktam adni.bár tápszer után nem.hanem inkább ugy gondoltam,hogy 2evés között :) na de megyek mert kéne aludni
jóéjt mindenkinek és ÉBREDÉSMENTES éjszakát :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ja és köszi Szőlő és Ollem a választ :oops: :oops: :oops: :oops:
olyan izé vagyok,bocsi :lol:
és tényleg:ÉBREDÉSMENTES éjszakát
Vendég
 


Közötte ritkán iszik. vagyis két evés között. nyáron annál inkább. nem tudom, én már általában tudom, hogy mit szeretne Bogi...aztán van olyan is, amikor fogalmam sincs, hogy mi baja van.... :oops:

szívesen a választ! :D

Neked is ébredés mentes éjszakát! :D

És mindenki másnak! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Hűűű én se tudom már mit akartam írni....

Ja ami eszembe jut:

Tegnap voltunk vásárolni, és amik nagyon jó akciók:

Auchan: Zegafredo (most nem nézem meg hgoy is kel lírni, nem így az tuti) kávé 1 kg 999.-

Tesco: A Tesco színes pelenka (ami amúgy pampers gyátmány :)) 1599!!!! Ft. Ami azt jelenti hogy 4-es méretben 29 ft, 3-asban még olcsóbb. Hadd ne számoljam ki :)

Jah és a Lazac: egész: 1300, szelet. 1600, filé 3e.
(az újságban drágábbra volt írva :)) Ilye nse volt még

Még egy: MInden kabát le van értékelve 30 %-al. Magamnak (álmaim kabátját) 7000.-ért, Bencének 2500.-ért, Lizának overállt 2300.-ért, kesztyűvel, Bencének mellényt 1500.-ért vettünk.

(erről jut eszembe, Kritta, címed???)

Most csak ennyi, mert amit reagálni akartam, persze elfelejtettem!E!!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah: INterspar: Ma féláron vannak a Nestlé gabonapelyhek, a Lipton Earl Grey, és Yellow LAbel teák, ill a milka csokik :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu: Köszi az infókat az akciókról. Jövő héten benézünk a Tescoba, aztán majd a többit meglátjuk. Az nekem is feltűnt, hogy ahhoz képest, hogy Tesco színes, nagyon jó minőségű a pelenka. Mi vagy azt, vagy a Liberot használjuk (asszem már írtam). Lazacot imádom, a múltkor a Metroban volt leértékelve, vettünk is pár kg-ot! :P

Atizka: Köszi az infót a fülbevalóról, megpróbálom mégegyszer. Akkor lehet, hogy kicsit még bennehagyjuk a fülébe. Egy picit begyulladt az egyik füle a belövés után pár héttel, de kis Neogranormonnal bekentem és pár nap alatt rendbejött.

Ollem, Szőlő: Nálunk sem mindig a hordozóban van Bogi, csak akkor, ha fent van és nincs el egyedül magában. De egyre több időt tölt el egyedül is. Mostanában kedvenc játéka a saját keze, karja, jobban érdekli bármi másnál.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Látszik, hogy hétvége, sehol senki. Csak én csücsülök a net előtt? (Már én sem sokáig, úgy hallom... :) )

Ollem: Bogi egyszer a védőnőt pisilte le (vitte mérni), de már engem is lepisilt. :lol:
Ma én sem tudom, mi a baja a lányomnak, de ma délelőtt nem aludt semmit, és fogalmam nincs, miért. Hajnaltól fent van. Most aludt el háromnegyed órája, de már hallom a hangját. Remélem, délután kialussza magát, mert estére olyan nyűgi lesz...

Nem lehet, hogy jön a foga a te Bogidnak, azért nyűgös?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szia Bolygó!

Én itt vagyok...de láttam pangás van... :(
Én se sokáig, mert jönnek a fiatalok a zeneszobába (és most itt netezek) próbájuk lesz.

Bogi is szokott pisilni doki néninél . ugye pelust teszek alá az asztalon, de mindig pisisen viszem haza... :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Ja az éjszakánk nagyon rossz volt. Annyit aludtam....fú nem is tudom, hogy aludtam-e....nagyon sokszor sírt, forgolódott, cumit kért stb...
aztán öt óra után úgy döntöttem megetetem...evett 150 milit és nyolcig aludt. aztán evett egy picit még és fél 10ig aludt.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Bolygó!

Tőlem kérdezed? hogy jön-e Bogi foga...??? Szerintem igen. Nyáladzás, nyügösködés, íny dörzsölés. egész nap a keze a szájában van....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Zsu: köszi a tippeket! :) ma voltunk Árkádban és a spar előtt egy nőnél annyi gabonapehely volt hogy nem látszott ki a feje! :shock: már értme, miért vett ennyit :lol: :lol: :lol:

A Rossmannos akciós bébikaja tippet is köszönöm, vettünk is, hátha amjd tetszik a kicsinek. Bár pépet eszik csak tejen kívül és azt se sokat, de 8600 g-hoz kell a kiegészítés :P

a H&M-ben meg cuki bébicipők vannak: mi még nem akarunk télre venni, csak ha már esedékes a nagy hideg, addig van cipőnk meg változhat a mérete (súlygyarapodás miatt is szerintem) de nagyon édesek vannak! Van szőeös kiscsizma is, oooolyan cuki :))) És sapik meg sálak, nagyon jók és 1000-1500 körülért vannak amiket néztem.

Meg a Deichmannban van puhatalpú cipőcske 1990-ért most akciós, pár darab van, bár azok múltkor is ott voltak. Kár, hogy férjemnek nem tetszenek, meg végül is van cipőnk, de olyan édesek azok is...

Kép Kép
celesztina
 
 


[quote="ollem"]B írta:ollemolygó!

Tőlem kérdezed? hogy jön-e Bogi foga...??? Szerintem igen. Nyáladzás, nyügösködés, íny dörzsölés. egész nap a keze a szájában van....


Igen!!! Sajnálom, hogy nyűgös. Remélem, hamar túllesztek rajta. Valahogy amiket írtál, gondoltam, hogy a fogacska bújik elő, hiszen nagyon esedékes is már.

Én is jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Celesztina,
mi ma voltunk a H&M-ben és vettem is Lilinek egy rózsaszín csizmácskát 1490 Ft volt. Voltak még ari cipők, de inkáb tavaszi-nyáriak. Szívem szerint vettem volna még, de ki tudja, hogy mekkora lesz Lili lába jövőre...

Kép
emi29
 
 


Zsu, látom megoldódott akkor a pénzkérdés?! Bence remélem már teljesen jól van! :)

Celesztina, köszi az infót, én is készülök H&M-be egy ideje körbenézni :)

Mary, mára jobb éjszakát!

Emi, muti :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Köszi Zsu, és Celesztina az akciós infokat :)
A H&M és a Tesco holnap program lesz .. körülnézünk :)

Lekri - Neked reagálok, mert az én lányom rengeteget iszik ..
Víz-függő :lol: :lol: :lol: :lol: Sokszor azt hiszem vízen él ...
Naponta 1,5-2 160 ml-s üveggel megiszik .. tehát 240ml-320ml között iszik egy nap. Teát nem adok neki. Bébi gyümölcsleveket szoktam neki adni feles pohárból .. van, hogy iszik, van, hogy nem .. de a víz éjjel-nappal sláger. Ha meglátja a zöld cumisüvegét, messziről tátog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet
 
 


SZiasztok!

Nici, azért a pénzkérdés sajna sokáig ne mfog még megoldódni :( Bence jól van, bár ha sokat ugrál, akkor azért elkezdi kapkodni a levegőt, de ez is elmúlik 1-2 héten belül, ha már hat az állandó szere.

Viszont Liza taknyos :( Éjjel többször kellett hozzá kelnem, és orrot szívni, mert nem tudta szopni az ujját. Annyira keservesen sírt, egyfolytában görbített, majd megszakadt a szívem.

KAta is köhög..kezd egy kicsit elegem lenni a betegséghullámból :(

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!
Először köszöntök mindenkit: Eminek boldog XXX.-et, Barnabásnak és Beninek pedig 1/2. szülinapot.

Szössz! Csak hogy kicsit hozzásegítselek a gyógyuláshoz (bár már remélem jobban vagy) egy hír neked. Anno még februárban mikor volt a pocakos találka feltetted te is a muffin receptedet. A héten azt sütöttem meg változatosság kedvéért. Biusomnak nagyon ízlett :D , egy negyed sütit elnyammogtunk. Úgy látszik nekünk a darabos ennik jönnek be, nem a gyümipépek.

Nagyon úgy néz ki, hogy pár nap és két fogunk lesz. :) Csak már most kezdünk szenvedni vele. :(

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Bogi,Katica,Aliz,Kristóf..nagyon édesek vagytok :)

Zsúzsófi: köszi a sok infót..ja én voltam a rossmanba hipp kajákért...sajna csak 1-2 féle van 199 Ft-ért :( de azért azokból vettem :)

Celesztina Julinka 8600 gramm? :) akkor ti is jó nagyok vagytok..engem már szekál a gyerekorvos pedig 4 óránként eszik csak és napi max 5ször...:(

Fruzsi: örültünk nektek tegnap :) Remélem jól éreztétek magatokat.Alma egy tündéri kislány :) azt mondta Ottó hogy most jövőhéten lesz aztán 3 hét szünet az usziban? sajnálom mert 3 hét sok idő.Ti hányan voltatok a órán? sajna a 2-es órán egyre többen vagyunk :(

Kérdésem lenne..Máté kinőtte már nagyon lelóg róla a sima autósülést...látszik hogy már nem érzi jól magát benne...
de nem tudom mitévő legyek...merthogy vannak a 0-18kgig valókazok is elég drágák...
meg van a 9-36ig..
szerintetek a 9től-36kgig való az tényleg csak 8 hónapos babáknak való vagy azt azért irják rá mert nagyjából annyi idősen 9kgos egy gyerkőc???
mert ha lehetne akkor én inkább azt venném meg...mert Máté 8.30 dkg...simán lesz hó végére megint 9 kg..mivel 1kg/hó
azt tovább tudnánk használni mert nem akarok 2szer venni ha egyszer ő már most 9 kg...
néztem egy naniát...ez 16600 ft most a e-bababolt.hun...de a férjem szerint azért ilyen olcsó mert bizti szar az anyagja...
nem tudom a többi 35től van felfelé...kész vagyon..
mutzok képet a naniáról..ha ki ismeri vagy tud jót ajánlani kérem irjon...
meg arról is hogy nem e gond ha a 9-36igot venném e meg...

Kép

köszi...késöbb jövök :)

ja még egy kérdés...eszik vki babája milupa milumilt simát..? 1est? arra kell váltanunk...mert a doki szerint a Novalactól ennyi kiló a gyermek :)

ja és vki babája esetleg jó éjszakát milumil tápit kap? mert én gyerkőcöm ma is fenn volt 3 kor...és egy rémálom visszaaltatni :( hátha attól nem ébredne fel...:(
Vendég
 


Lituka, szerintem ez az ülés még korai... én ilyet akkor vennék (és vettem is anno Szandiak), mikor már stabilan ül a babó egy ideje, tökéletesen tartja a fejét, ésatöbbi... szerintem nem véletlen írják rá a hónapot is, pont azért, mert vannak nagy babák, de attól még nem fejlettek hozzá pl. gerincileg sem... de hangsúlyozom, SZERINTEM!

Lehet más nem így látja :)

Zsu, jobbulást a gyerkőcöknek!

Zsuzsa, drukkolok a második foghoz, ügyesek legyetek :)
Barbinak olyan édes mindkettő, már nem csak látszik, hanem túlnött már az ínyén, és szemből, ha nevet, látni neki :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nono, nagyon boldog 5. hófordulót Márknak :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Lituka, mi egy ideje már Milupa Milumil 1-est eszünk! Szereti Barbi, nincs gond vele!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici: köszi..pont ezért kérdezem mert én nem tudom mi alapján kell dönteni :)
utána járok a dolognak :)
Vendég
 


Ezt találtam...hát nem lettem sokkal okosabb...


Vannak olyan autósülések is, amelybe a születéstől ugyan nem, de körülbelül 8 hónapos kortól-, vagy ha a baba több mint 9 kilogramm-, beültethetjük csemeténket. Ez az I. csoport, amit 18 kilogrammos testsúlyig, körülbelül 4 éves korig használható. Ezt már csak a menetiránnyal megegyezően lehet rögzíteni az autó 3 pontos biztonsági övével. Különböző övzáró csatok, reteszek segítik a minél stabilabb bekötést. Ezek az ülések minimum 2-3, de sok modell 7 fokozatban dönthető. Belső 5 pontos övvel lehet a kisgyermeket rögzíteni. Fontos, hogy minden egyes bekötésnél ellenőrizzük, nincs-e megcsavarodva az öv és igazítsuk a hosszát a pici ruházatához. Csak a kellően feszesre húzott öv nyújt biztonságot, és ez minden üléstípusnál igaz. Az öv magassága is állítható, követve a kicsi növekedését. Általában vastagon párnázott az ülés, és némelyik típusnál a fejtámasz külön is állítható.

mert ugye itt azt irják ha a baba több mint 9 kg...és ezeknek is dönthető a háttámlájuk...hmmm...
kutatok tovább :)
Vendég
 


sziasztok

Szösz
köszi a választ.Kristóf nem issza meg a vízet :? :? :? :? ugy csinálom,hogy gyümilé 30-50ml között és +100víz.igy meg issza.
ő is kb,annyit iszik :lol:

tegnap csak 6x evett Kikó és ma is ugynéz ki annyiszor fog.éjjel vagyis hajnali 3fele kel 1x utána csak 4óra mulva kér enni.ezt azzal értem el,hogy fürdés elött kap fözit pancsi után tápszert.ő is milumil 1et eszik.délben is fözit kap már.nappal is tovább huzzuk mint 3óra mert 200ml tápszert megiszik.

ma vendégeink lesznek.megsütöttem életem első sütijét,meggyeset. :lol: :lol: :lol: na persze irtó könnyü csak azért válaltam be :oops: :oops:

kerekes
gratula a fogacskához :lol:

Lituka
szerintem nyugodtan vehetsz 9-36kg ig.a miénket ami Levinek van azt picit meglehet dönteni és ugy jó volt neki kicsinak is.meg most is ha megyünk és elalszik megdöntjük ugy kényelmesebb neki aludni

mennem kell éhes Kristóf :lol: :lol:
Vendég
 


Lituka, igen a dönthető más, nekünk olyan van :) Ez a stabil asszem 2 és fél-3 éves korától volt csak!
A dönhető szerintem jó, hisz abban félig fekvőre lehet tenni, tehát nem kell ilyen egyenesen ülnie, mint abban, amit feltettél (képet)!
Ha olyat akartok,a kkor az jó szerintem!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jaj, én úgy elfáradtam, túl vagyok az ablakpucoláson, felkészítettem a télre az ablakokat :):):)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


baszus 1es tápszer 800valahány ft.2es tápszer 2500ft :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nappalra maradok az 1esnél ugydöntöttem
Vendég
 


Nici, nagyon boldog 5. hót Barbinak! :)

Nálunk tengpa itt voltak Anyuék, azért nem voltam, de este végigfutottam miket írtatok. :)

Lituka, ez a dönthető ülés szerintem is jó lehet! Egyébként nekünk is szűkös picit már a hordozó hosszra. Mondjuk 70 centivel nem csoda. :lol:

Mazsi tegnap megevett 40 gramm barackot. :) Úgy örültem neki. És most nem volt nózi-para. Bár mi úgy kanalzunk, hogy nem adom be a szájába, hanem hagyom hogy saját ritmusában lenyalogassa meg leszopogassa a kanálról a pépet, így aztán ő jobban érzi hogyan egye hogy ne menjen félre.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Lekri, ez komoly. :o Pedig én azt hittem hogy cska a hipoallergén 1-es ilyen drága.... :?

Kép Kép
szõlõ
 
 


szőlő
a 2es 3as tápszert már nem receptes hanem bárhol megveheted,már nem támogatják.talán ha jól tudom a HA-S 2ES Még talán receptes de ez se biztos.

Barbinak és Márknak boldog 5.hót
Vendég
 


[quote="szőlő"]L írta:szőlőekri, ez komoly. :o Pedig én azt hittem hogy csak a hipoallergén 1-es ilyen drága.... :?

Mi most fogunk áttérni az 1-esre .. szerintem a 2-esre nem is lesz szükség, mert akkor már úgyis gyümölcsöt meg főzeléket eszik. Max. az esti evésre fogom használni. Egyelőre Alíz még a HA-t eszi .. de ezt a dobozt tervezem utolsónak :)

Lekri - Én folyamatosan csökkenteném benne a gyümölcslevet, és lassan meginná a vizet is. Nem?

Kép
szösszenet
 
 


Igen azt tudom hogy bárhol meg lehet venni, de azt hittem receptre is felírják és úgy olcsóbb...

Márknak is boldog 5. hót!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Litu: hát igen, lassan nálunk is aktuális az autósülés-csere. Én a Minimanónál érdeklődtem nemrég, hogy ha pár hós de 9 kilót eléri mibe ülhet és azt írták, hogy mivel ennyi hósan még nem tudna ülni egyenesen (mármint magától mert előre vagy oldalradőlne) ezért csak olyan jó, ami dönthető háttámlás és nekik olyanból csak egyféle van ami már nemtom mennyi de egy vagyon és annyi pénzünk ilyenre tuti nem lesz. :shock: remélem, Karácsonyig kihúzzuk és akkor max azt kérünk több rokontól közös ajszinak Julinkának... de ha vmi plusz infod lesz, kérlek ird meg :!:
Mi Launal Pierre Cardent vettünk amikor kb 8-9 hós volt ez is 9-36 kg-s ülés és olcsó, de nagyon remélem, h jó és h ezt nem kell soha tesztelnünk. amúgy ez nem dönthető, pedig hasznos lenne, mert ha alszik Lau oldalra billen a feje :?

Kép Kép
celesztina
 
 


Lekri, Szőlő, köszönjük :)

http://www.pirulapatika.hu/tapszer - sajna tényleg nem támogatottak a 2-3-as tápszerek már, de mondjuk elviekben ilyenkor már csak reggel és este ajánlott, úgy meg nem fogy annyi, tehát havi viszonylatban ugyanott tart az ember szerintem árban!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


ja, és az e-bababolttól én már rendeltem mást és jófejek voltak

Kép Kép
celesztina
 
 


Mármint az ilyenkor-t úgy értem, hogy amikor a 2-est kezdi használni az ember, akkor nem kell már az egész napra!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Mi a dönthető támlásat anno Szandinak a Baby Outletben vettük a soroksárin, ha jól emlékszem akkor (kicsit több mint 5 éve) 33 ezer volt (9-18 kg-ig)... de közel 3 éves koráig használtuk, akkor váltottunk hasonló formájúra, mint amit Lituka feltett képen!

És persze megvan mindegyik, így szerencsére nem kell újra venni, Szandi meg már ülésmagasítót használ :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Barbinak ésMárknak sok boldogságoz az 5 hónapos fordulójukhoz!

Felsőa Benijét Isten éltesse sokáig féléves szülinapján! (Velük vajon mi van?)
Kép

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Lituk-a!

Jó a kg-ig való ülés, de csak az, ami dönthető. Ebbe az ülésben tuti nem ülne helyesen egy hónapos gyerkőc.

Bencének 1 évesen vettünk ilyen ülést, de mi addig kihúztuk a hordozóban.

Én egyébként mindenképp a 2 ülést javaslom, inkább vegyél használtan, de jót.

A nania nem egy csúcskategóriás ülés, a helyedben utánaolvasnék teszteknek ilyesmiknek. De amit javasolnmi tudok, az egy Römer, hazsnáltan.

Liza lázas is már :( Pedig annyira reméltem hogy megússza!!!! Most totál magamba zuhantam...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Újra itt :P

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MINDEN HÓFORDULÓS ÉS FÉLÉVES BABÓNAK!

Zsuzsó!

Nektek jobbulást! Kicsit beleolvasgattam az előző oldalakba és hát látom, hogy mostanában többször is betegek voltak a szépségeid :(

Lituka!


Mi megnéztünk jó pár tesztet, kikértünk pár "szakértői" véleményt és végül is 9-18 kg-ig használható Besafe ülést vettünk Zézének.../persze még nem használjuk/...állítólag most ez a legbiztonságosabb...no, persze megkérték az árát is :? :wink:

Lekri!

A mi manónk szinte egyáltalán nem hajlandó vizet inni...mást meg még nem próbáltam nála...sztem megelékszik az anyatejjel :roll: :P

Azt hiszem Te írtad a múltkor, hogy a fiúk lustábbak :D ...akkor mi a kevésbé lusta fiúk kategória lehetünk :roll: :) ...Zé ugyanis négykézlábazik, kúszik, húzza fel magát ülni...viszont egy ideje nem hajlandó hátáról a hasára fordulni :lol:

Mango!


Én is szeptemberben kaptam először családit, akkor is csak azért, mert Uram betelefonált, hogy miért nem kaptunk eddig...kiderült elkeverték a papírjaimat :evil: ...azt mondták sürgősségivel utalják...és láss csodát, 1 hét múlva számlámon volt a pénz :)

Kerekes!

Muffint evett a lánykád :shock: :?: Én azt hittem, hogy a vajaskenyérrel is csak vicceltél :roll: ...

Na, és akkor rólunk:

Mint fentebb írtam haladunk a mozgásban...de ennél lassabban a kajálásban...gyümit kóstolgatjuk...a főzelékekkel is próbálkozom, de nem igazán érti mit akarok azokkal az íztelen löttyökkel :P ...nyammog rajtuk egy picit, majd várja hogy szopizhasson :wink:
Ja, és pénteken kibújt az első, majd szombaton a második fogunk is :lol: :arrow: s eme történéseket mindkét nap csak pár perc nyűglődés kísért :lol:

Valamit még akartam...de mit is?

Aha! Látom ismét téma volt a kistesó érkezése...mi is 2010 tavaszára tervezzük :wink:

És még valami: én azért adok általában bébiételt (Hipp biot többnyire), mert annál talán tényleg ellenőrzik az alapanyag minőségét :roll: ...míg amit a piacon veszek abban nem bízok :? De lehet, hogy rosszul gondolkodom...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Barbinak és Márknak boldog hófordulót kívánok!!

Felső Andi Benijének pedig boldog félévfordulót!!!

Nici,
Lili blogján fent vannak az új szerzemények :)

Autósülés:
én egy Ferraris ülést néztem ki második ülésnek, ami több fokozatban dönthető és újszülöttkortól 36 hónapos korig használható. Már bánom, hogy nem egyből azt vettem meg Lilinek.

Kép
emi29
 
 


Benettke,
gratula a fogacskákhoz.

Nálunk még mindig semmi, viszont Szerencsére a nyűglődések elmúltak az utóbbi napokban, már kezdtem kiborulni.

Ja még annyit akartam írni, hogy az én még ülni sem tudó lányom, ma kapaszkodva felállt a babakocsiban. A kocsi ernyőjébe kapaszkodott :) Most már tényleg sehova sem lehet letenni felügyelet, vagy bekötés nélkül :roll: :roll:

Kép
emi29
 
 


Húúúúúúúúúúúú Emi!

Nem semmi, hogy felállt Lili :shock: :shock: :shock: :P ! Most már tényleg nagyon kell rá figyelned! Nagyon ügyeske :P :!:
Ti már egy fokkal lejjebb raktátok az ágyát?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?