Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bent voltunk délelőtt a tegnap nyílt győri Könyvszalonban és természetesen már egy Mikulásos könyvvel gazdagabban tértünk haza,azt kell most olvasnom látástól mikulásig Lollinak :D

Vernike!
Én úgy tudom,hogy nincsen nála uh,ő nem csinált uh-t a kórházban sem.Nem kell anyudnak sem megijedni a cisztától,mert nagyon sok vagy spontán felszívódik,vagy,ha műtétre kerülne a sor,akkor 2v.3 kis lyukon keresztül a köldökön át meg tudják oldani(ez a laparascop)

Pingi!
Na,ne tudd meg,én mennyit paráztam,amikor kiderült,hogy kislányom a pocakomban van!Pláne ugye márcsak a végzettségem miatt is!De sikerült rábírnom magamat a pozitív gondolkodásra,hogy márpedig NEM LEHET semmi baja a pocaklakómnak és így is lett.(azonkívül,hogy aztán faros volt,nem is volt gond,de hála az égnek,simán sikerült megszülnöm 5 óra alatt)

Anita!
Ne kímélj minket,mesélj a hülye főnökökről(nekem szerencsém van ,mert férfi a főnököm és a fia nálam született és eléggé jóban vagyunk)
jucc 74
 
 


Nyanya,
sajnálom a pirit! :( Olyan vacak, amikor a tünetek így "megvezetik" az embert, sokkal nagyobb a csalódás.

Jucc,
melyik doki engedett faros babát simán megszülni (pláne első babát)? Manapság olyan nehéz ilyen dokit találni, nagyon kíváncsi lettem! Melyik kórházban dolgozik?

E.
euonymus
 
 


Szia Euonymus!
Én a győri kórházban szültem és a végzettségem szülésznő és úgy indultunk neki a szülésnek,hogy bármikor császár lehet belőle,de aztán hála az égnek sikerült,mert én is így akartam :) Lánykám 3450g és 51 cm volt.Ja,a dokim azóta átment a komáromi kórházba.
jucc 74
 
 

 
 

sziasztok lányok!
Vernike, Nyanya :cry: :cry: :cry:
Pingi!ne idegeskedj,mert az nem tesz jót. csak pozitívan.
beszélj hozzá, simizd és azt tedd és edd amit szeretnél. így bizti minden ok lesz. :) :wink:
Loulou!megcsináltam a jónás naptárt. pontosan beírtam a születési időmet. ki is hozta az időpontokat. a fertility ebben a hónapban odatette a pém ahová a Jónás naptár, de egyébként mindig hamarabb van mint ahogy azt a ferti vagy a ciklus.hu hozza. egyszerű, sokszor kell csinálni!! :wink: :lol: :lol:
A cicával kapcsolatban: az anyjuk kinn van, a kicsik most benn. van egy kutyus is, ő néha beszökik (nyáron ha meleg van, vagy ha nyitva marad az ajtó).szóval nem igazán akarunk macskát benn tartani, meg más állatot sem, csak így alakult. most gazdit keresek a kicsiknek, de eddig még nem jelentkezett senki.
egyébként világ életemben körül voltam véve kutyával, macskával. anyuéknak mindig volt és van, meg a férjeméknek is mindig volt macska.
azt olvastam,ha valaki egyszer átesik a toxoplazma-n vagy min akkor már védett veleszemben. nem? de sztem ha voltunk is benne az már elmúlt, így nem érzem magam veszélyben.
na jó hosszúra sikeredett. :roll:

Kép
kissedi
 
 


Bikfy!köszönöm a segítséget! amit az előzőben írtam Loulou-nak azt neked szántam, csak megkeveredtem. bocsika :oops: :oops: :oops:
Szóval megcsináltam a Jónás naptárt.képzeld a nekem 2 rizikós van ami 4-es. és elég sok 0 és 1.ennek nagyon örültem. és olyan érdekes,hogy totál felváltva lány-fiú.egyik hónapban lány, másikban fiú. olyan fura,nem?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Almaecetről: nekem annyi a véleményem róla, hogy én tini koromba ittam, ha nem akartam, hogy pontosan megjöjjön. Azaz ezzel késleltettem a mensim, pl. ha pont valami nyaralásra jött volna meg… Bár nem kételkedem amit Bikfy írt, mert sose lehet tudni milyen hatása van még. Ugye akkor én még nem akartam gyereket :lol:

Jónáshoz: na megnéztem én is. Hát nekem 06.29-et írta. De Bikfy azt írta, hogy akkor már ne legyünk együtt. Hanem előtte 2-3 nappal. Szóval mi 3 nappal 29-e előtt együtt voltunk, de akkor még nem volt ovum. Úgyhogy esélye se volt a babának. Viszont 29-31-ig együtt voltunk péstűl, ovustól meg minden és babás lettem. Ja megnéztem korábbi hónapokat is és sokszor pé közelébe se volt a jónás nap. De nem veszem el senki kedvét. Csak a saját tapasztalat.

Loulou: apának: e vitamin, maca vibe (dm-se termék) vagy multi maca (aloés) és sok folyadék. (esetleg fer14 étrend kiegészítő a maca helyett)

Irdab: na akkor egy ízlésünk van vasaló terén. Csak én még nem vettem meg. :) Lehet karira azt kérem.

Edi: de helyes cicusok ;)

Bea: jó pihit.

Nyanya, Verni: sajnálom a pirit :(

Pingi: ne idegeld már magad. Minden oké a picivel!!! Utólag boldog szülinapot! Én ezek után direkt elhúznék táppénzre. Tojnék a főnök fejére.

Ranita: nekem se fájt a cicim mikor Kendével terhes lettem. Csak egy picit nőttek. Most viszont azt hittem leszakadnak annyira fájtak. Nekem a két terhesség ég és föld.

Jucc: Kende vagy egy hete azt kérdi mikor jön a Mikulás, és mikor lesz karácsony. Most is karácsonyos mesét néz. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


pingii ezt nagyon komolyan mondom..NE OLVASS ILYEN BAROMSÁGOTKAT ÉS NE HAGYD HOGY RÉMISZTGESSENEK HÜLYESÉGEKKEL...!!!!!!!!!!él és virula az a baba a pocakodba!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.
Jucc egy hülye kérdés,ha a Nagy Zoli nem csinál uh-ot akkor ki?Elküld kórházon belül?Vagy micsoda?És akkor csak a kötelező 3 uh vagy mennyi és kész????Én ezt nem akarom....ne mááááááááá,eddig olyan szép volt...
Képzeljétek a barátnőmék ma köszöntöttek fel,hoztak egy 2 emeletes isteni finom tortát,ő cukrász,meg egy tefál serpenyőt...túlhaladták a férjemet de nem kicsit....na mindegy ezen már túl tettem magam....
Van itt valaki most?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike: én még itt vagyok.
Pontosabban itt is meg a kanapén is. Egész nap a gyomorsavammal kínlódok...időnként belépek.
pingi
Veresegyház
 
 


úhh szegény...én is sokat kínlódok vele,de én inkább az epémmel...most meg inkább a sok tortával amit megettem

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike!
Privi ment!
jucc 74
 
 


Pingi!
Nekem a tejci nagyon bejött,megnyugtatta a pocimat!
jucc 74
 
 


vernike: apropó, ami késik nem múlik...utólag is Isten Éltessen!!

Az epe az a keserű izé ami időnként feljön a gyomorból, ugye? Na olyan is szokott volt ma történni velem. Ez amúgy nem az én napom, direkt nem szerveztünk a hétvégére abszolút semmi programot, hogy majd vére kisuvickoljuk a lakást, eltűntetem a vasalatlant, főzök jókat...ehelyett a legjobb barátom lett a kanapé.

jucc: köszi a tippet, ezt a tej dolgot ki fogom próbálni, tulajdonképpen nem is értem miért nem szoktam meginni néha egy pohár hideg tejet....(ehelyett most benyomtam egy tányér forró húslevest, apa rendelt nekem -ha már nem főztem-, csak mert annyira szeretem)
pingi
Veresegyház
 
 


Jucc köszi,ment neked is..

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Kisvirag koszi neked is, beszerezzuk!
Nyanya sajnalom :cry: . De nem szabad elkenodni, majd most!!
Edi nagyon dragak a kiscicak!!!
Pingi gratulalok a picihez es nem lesz semmi baj!!! Nyugi!!! Jo fej a fonokod :twisted:
Anita meselj legyszi!!! Hadd tudjam hogy van aki jobban be van kattanva mint en :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom Vernike hozzánk egyszerre jött piri :( Máshová is mehetett volna nem??

Lányok nekem már rég volt ilyen pocsék napom. Reggel kezdődött az egész a hülye pirivel. Aztán úgy gondoltuk férjemmel, hogy Barnust kivisszük a kutya-macsek kiállításra, mert nagyon szereti őket. Nekünk nincs, mert panelben lakunk. Úgy képzeljétek el, hogy több mint 1 órát utaztunk a XI. ker-ből az expó területére és egyszerűen nem lehetett parkolni. De valami beteges volt a szitu. Ott araszoltunk még vagy egy jó fél órát a kocsival, aztán visszafordultunk és hazajöttünk. :evil: :evil: Mi a francnak rendeznek meg egy ekkora rendezvényt olyan helyen, ami képtelen ennyi ember befogadására :evil:

Ezek után kimentünk férjemmel bevásárolni du., míg Barnus aludt anyósnál és nem sokkal később kaptuk a telefont, hogy belázasodott, de nagyon. Rohanás haza, mire én mértem, már 39.5 folt. Kúp stb. azóta se ment le neki rendesen, már a 2. kúpot kapta lefekvés előtt, meg előtte jó hűvös vízben fürdettem. Most meg csupa para vagyok, hogy milyen éjszakánk lesz :roll: :roll:

Kép
nyanya77
 
 


Jaj szegeny Barnus!!! Azert remelem a kup leviszi ejszaka!
Vendég
 


nyanya Barnuska már jobban van?
jol takarjátok be és vastragon öltöztessétek be és így kiizzadja a lázát... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jucc!
Olyan kis aranyos név az, hogy Lolli. Ez valaminek a becézése :oops: ? Vagy nem :oops: ?

Nyanya!
Barnuskának jobbulást. Fádalja is valamilyét vagy csak láza van?

Tényleg nemrég hallottam, hogy jövő héttől már lesz influenza elleni oltás, kicsit előbbre hozták, mert durva járványra számítanak. A gyereket beoltatom, az tuti, de hogy magamat is, azt nem tudom. Ti?

Na, akkor a történet. 43 éves, egy kislány már van. Pár évvel ezelőtt megjósolták neki, (jósnő vagy vmi természetgyógyász, mert nagyon hisz minden ilyenbe), hogy ikrei születnek. Egy fiú, egy lány. Azóta akarja nagyon görcsösen. Mindent rájuk alapoz: "majd ha az ikrek megszületnek, nem adok ruhát, mert majd az ikreké lesz, ki fog majd vigyázni az ikrekre... :shock: Volt egy nagyon aranyos kis macis kép, azt mondta odaadja a Hannának, aztán mire odakerült a sor mégse, mert azt majd az ikrek ágy fölé teszi :shock: . És ezt mondja mindenkinek, boldog, boldogtalannak. Volt olyan, hogy valaki nem ismerte közelebbről és meg volt győződve, hogy hát Ő már terhes is az ikrekkel :shock: . Mindig mondja, hogy na, most biztos ebbe a hónapba fogannak meg az ikrek :shock: . Aztán persze semmi. A lánya (9 éves) szerintem a bolondját járatja vele, vagy én nem tudom, de azt mondják rá, Ő lát dolgokat :shock: . És ha lecsukja a szemét, akkor igenis ott látja fennt az ikreket és meg fognak születni. Vásárol az ikreknek :shock: . Mindenből kettőt. Egy kék, egy rózsaszín. Esküszöm, Ti annyit babaruhát még nem láttatok egy helyen. Egy hónapba kb 10 terhességi tesztet elhasznál. És még sorolhatnám.
Ez kb3 éve van, DE Őt még orvos nem látta. Az nem kell, neki megmondták, hogy látják az ikreket és meg akkor meg is fognak születni.
Nem akarok senkit megbántani, aki hisz az ilyenekben. Egy bizonyos fokig én is, de azért ez már nagyon túlzás.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jucc,
hű, micsoda szerencse, hogy ott laktok, és hogy ő a dokid! Itt Pesten nemigen lehet találni olyat, aki vállalná. :? És most váltottál dokit, vagy utána mész majd szülni?

A Jónás naptárat én tutira nem nézem meg, mert még kihoz nekem mindenféle kockázatos eshetőséget, aztán végig parázni fogok... :roll:

Vernike,
tényleg, jól lemaradtam, utólag is boldog szülinapot!
Kép

Nyanya,
Barnusnak jobbulást, remélem, lement azóta a láza! A lázas éjszakákat én is úúúúgy utálom!

Ranita,
hát, ez valóban elég furcsa viselkedés... :roll:
Én az infuenzaoltástól azóta tartok, amióta a nagymamámnak élete legrosszabb influenzáját okozta, két hétig szenvedett, soha többet nem is kérte az oltást... De lehet, hogy ez egyedi eset, én mindenesetre a gyerekeknek sem adatom be, inkább homeozunk, ha elkapnánk.

Jó éjt!

E.
euonymus
 
 


ranita nemsemmi ami leírtál történetet..szerintem e már tulzás de nagyon..lehet hinni dolgokba de csak mértékkel szerintem... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mindenkinek olyan gyönyörű napsütéses reggelt kívánok,mint amilyen nálunk van! :)

Euonymus!
Sajnos nincsen lehetőségem a dokim után menni,mert azért Komárom kiesik a mindennapi körforgásból,de telefonon tartjuk a kapcsolatot,mert jó barátok is vagyunk és akit most választottam dokit,őt is nagyon szeretem és tudom,hogy mind szakmailag,és emberileg is 100%-san megbízhatok benne.Neked volt valamelyik gyerkőcöd faros?Vagy simán szülted mindegyiküket?

Anita!
A Lolli a Laura becézése nálunk,a nővérkém találta ki és azóta is ezt használjuk,vagy a Lolót.De ha mérges vagyok rá,csak Laurának hívom :D
A főnököd ...hát nem semmi!Szerintem lassan már szakember segítsége kellene neki,mert kezd kissé megrögzötté válni a leírásod szerint :shock:

Nyanya!
Barnusnak mielőbbi gyógyulást és gyógy puszikat küldök!Milyen tünete van még szegénykémnek?Vagy csak a láz?

Nita!
És te,hogy vagy?Jobban már?neked is gyógypuszikák!!!

Mimilee!
Ma van vasárnap,remélem hamarosan megörvendeztetsz minket(mégha állításod szerint kevés rá az esély)
jucc 74
 
 


Jó reggelt!

nyanya: milyen éjszakátok volt? Hogy van Barnus?
pingi
Veresegyház
 
 


jucc: napsütéééééés???Hooooool? :lol:
Nálunk (Bp.) nyoma sincs.

Van viszont nekem derékfájásom. Vagy azt ne reklámozzam? :?
pingi
Veresegyház
 
 


Szia Pingi!
Itt nálunk,Győrben,ragyogóan süt a napocska!Már küldöm is Bp.felé!!!! :D
Derékfájás??Nekem is reggel elkezdődött,meg is ijedtem,mert gerincsérvem van(csak nem hagyom megműteni)De most egy kicsit jobb.
Gyomrod jobb lett?
jucc 74
 
 


Szia Jucc

Köszi, várom a küldeményt, de nyagyon (napsütés).
Én ősszel és télen nagy bajban vagyok, pont úgy szoktam kinézni mint az időjárás :cry:
Ilyenkor egy "deka" napsütés is boldoggá tesz.

Köszi a gyomrom egyenlőre oké...bár ma sem tejjel indítottam hanem a szokásos egy adag ultragyenge kávémmal.
Hétfőn megyek a házidokihoz, hogy kiírjon általános vér/vizelet vizsgálatra, majd mondom neki, hogy vannak efféle gondjaim, kíváncsi vagyok ő mit mond. Néha jót mosolygok az orvosokon, mert olyan butaságokat tudnak javasolni... :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Jaj, bocsi csajok, csak végre sikerült betenni a vonalzómat...ezért az öröm.
pingi
Veresegyház
 
 


Itt is vacak az idő. :? Én ezt utálom csak az őszi-téli időszakban, hogy kevés a napsütés. Az esővel is kiegyezek, ha utána gyorsan kisüt a nap. :wink:

Jucc,
nem, én simán szültem mindhármat, a sógornőmnek volt faros az első, és már a 23. héten azzal riogatta a dokija, hogy ha így marad, császár lesz. Ezt jól bele is beszélte, onnantól kezdve a sógornőm automatikusnak vette, hogy ez már így marad, és császár lesz, a baba nem is fordult meg, és aztán császár is lett. Ezután persze automatikusan császár lett a második is, még csak esélyt sem adtak a hüvelyire. :? Valójában neki nincsen ezzel gondja, sőt, így nekem sem kéne rosszul éreznem emiatt magam, de valahogy annyira nem szeretem ezt a fajta dokihozzáállást. :?Azt hiszem, bennem van a hiba. :P

Pingi,
jó lett a vonalzó! :)

E.
euonymus
 
 


Sziasztok Lányok! Hát itt is süt a napocska(Borsod), de már nem melegít :(
Nyanya Barnusnak mielőbbi gyógyulást. Pingi neked is, és Nitának is, és mindenkinek akinek szüksége van rá.
Nekem is fáj a torkom, meg nagyon fáj a derekam.
Jucc én is félek,hogy sérvem lesz, mert egyre többet és egyre jobban fáj. most vagyis 3 hete rendeltünk egy matracot, mert a mostani már tiszta gödrös,de még nem érkezett meg. remélem jó lesz. A lányodnak nagyon szép neve van, a Laura nekem is a kedvenc neveim közé tartozik :)
Na megyek főzni, majd még benézek.

Kép
kissedi
 
 


Szia Edi!
Bízom benne,hogy nem lesz sérved,mert iszonyú tud lenni!Nekem már6 éve diagnosztizálták,aztán jártam gyógytornára,de évente 2x-3x így is előjött mindig.Aztán idén februárban egy porszívózás után úgy maradtam,és egy teljes napig csak négykézláb bírtam mászni,ami Lollinak nagyon tetszett,nekem egyáltalán nem.A fél perces utat kereken 15 perc alatt sikerült megtennem a szobánktól a wc-ig.Aztán kerestem egy gyógymasszőrt(csontkovácsot) és neki sikerült rendbe hoznia.(bár a gatyám is ráment,de inkább ez,mint a műtét!!!!!)Remélem ez a fájás,most hamar elmúlik.
Mi lesz a mai ebéd nálatok?

Euonymus!
Nem rossz a hozzáállásod,ne izgulj!Sajnos a dokik egyre jobban tartanak a műhibaperektől,mert sajnos már olyan is akad,aki a gyermeke hiperaktivitását,illetve dyslexiáját a szülés közben elszenvedett traumának tudja be és ezért perel!És ez most komoly!!!!Így a dokik inkább a "nyugisabb" császárt propagálják,csak azt felejtik el,hogy minden császár egy nagy hasi műtét,ami eléggé megterhelő a szervezetnek és a szöveteknek is.Remélem,a következő bébim is simán meg tud majd születni,de azért nem fogok kétségbeesni ,ha mégis császár lesz,mert engemet annyira nem tudnak átverni,hogy indokolatlanul belemenjek :)

Pingi!
Tényleg nagyon jó lett a vonalzód! :) A www.idokep.hu-n néztem,hogy mindjárt ott a napsütés nálatok is,de Ediéknek még várni kell egy kicsit,mert náluk eléggé felhős időt mutatnak!De ne add fel Edi!Megy a napocska!
jucc 74
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nálunk is tökig érő napsütés van, bár csak 9 fok :shock: . Nekem ez most sajnos baj, lehet megint nem tudok kimenni :(

Nyanya!
Barnus? Jobbulást neki és minden betegeskedőnek!

Mimilee :?: :?: :?:

Pingi!
Csak egy helyen látom a vonalzód.

Jucc!
A Laura is nagyon tecc.

Megyek én is főzni, bár már sül a husi. Meg mosni, takarítani :cry: .
Tegnap nagyon fini lett a rizsfelfújtam,azt ettünk ebédre, meg húslevest, tele hússal. Odarakom a gyerek elé a másodikat, azt mondja- "és a hús hol van belőle?" :evil: Tiszta apja :evil: , húst hússal :? .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok lányok!

Annyira arik vagytok, hogy így érdeklődtök Barnus felől. :lol:
Nem volt olyan vészes az éjszaka, bár köztünk aludt, aminek az lett a vége, hogy szegény férjem kijött a kihúzható kanapéra...
Barnusnak éjjel is volt láza éreztem, hogy meleg, de a nurophen segített hál' istennek. Reggel volt pici hőemelkedése, most viszont jó kedvű és játszik :lol: Egyébként meg se torok fájás, se nátha semmi, 'csak' láz. Nem tudom mi ez, de holnap viszem a dokihoz :roll:

Bikfy még a tegnapi hozzászólásodhoz: engem egyáltalán nem boszantassz sőt! Mióta megjött piri mindig a kaktusz és a hernyó történetére emlékeztetem magam, mert azóta is hullámokban akar rámtörni az elkeseredés. De ez a történet nagyon tetszik :lol:
És a jónást is tök jól leírtad, én még így sosem láttam ezt át azóta, már meg is néztem mikor van jónás napom e hónapban és képzeld 0-ás rizikót ír :lol: Ennek most tuti adunk egy esélyt. A PÉ-m már fogalmam sincs, hogy mikor van, mert most 4 napot késett és hőmérőzni nem vagyok hajlandó. Úgyhogy ebben a hónapban a jónás napot leszámítva nem fogok figyelni semmit.
Mégegyszer köszi neked :lol: :lol: ja és még valami! kislányt ír.. :)

további szép napot nektek

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a babalátogatóból, hát mit mondjak? Fáj a szívem, hogy most már nem lehetünk ott... Minden nagyon jó volt, teleszívtam magam boldogsággal. Ha valakinek szüksége van rá, tudok belőle virtuálisan küldeni. :) :) :)

Este majd jövök remélem addigra összejön a csapat, addig főzök. Mai menü nálunk:

1., húsleves
2., főtthús almamártással
3., bolognai spagetti
4., kacsasült, párolt káposztával
5., tiramisu

Remélem jó lesz, mert az illatok nagyon csábítóak.

Csak gyorsan Nyanyának írok, a többieknek este, mert ahhoz már vissza is kell olvasni.
Szóval Barnusnak örülök, remélem tényleg a gyógyulás útjára lépett. A Jónáshoz sok szerencsét! De nehogy csak akkor próbálkozzatok, tessék sokat együtt lenni. Ez max. egy kis plusz lehetőség. Vagy bejön, vagy nem. Én mindig így állok hozzá, de azt kívánom mindenkinek, hogy hozzon szerencsét.

A pillangóról és a virágról pedig úgyis tudod a véleményem, most másnak nagyobb szüksége volt rá. Majd hozzánk is elérkezik.
bikfy
 
 


nyanya: örülök hogy Barnussal minden oké, de azért fura, hgy csak láz és semmi más. Bár nekem is sokszor volt már ilyen, de felnőttként, gondolom azért gyermekeknél másképpen mennek a dolgok.

jucc: megjött a napocska(köszönöm szépen, hogy küldted), ennek örömére el is mentünk bevásárolni. Nem nagybevásárlás, csak hiányzott egy két dolog.

bikfy: ejha, szép kis menüsor. Nálunk csak egy laza snidlinges-tejfölös husi lesz rizzsel. Az utóbbi időben nincs nagy kedvem óriási főzőcskét csapni, mert elég elkeserítő, hogy folyton megmarad, megy a hűtőbe, onnan meg gyakorlatilag egyenelesen a kukába. Mondjuk ez biztos az én hibám, mert olyan nehezen tudok kis adagot főzni....

Képzeljétek. Ha nem lenne lakó a pocakomban, ma vagy holnap kellene megjönnie. És ami azt illeti fájdolgál is a hasam. Ugye nem ilyenkor szoktak megtörténni a vetélések? :roll: Valahol azt olvastam hogy ilyenkor még megérzi az ember azt ,amikor meg kellene jönnie, de azért aggódok (mint mindig).

Csajok, mindenki ilyen sokat főz, mint bikfy??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szia Pingi!

Nah, végeztem. Minden oké lett. Nekem azért kell ilyenkor többet főznöm, mert akkor a hétfő, keddet megúszom. Elég későn érek hét közben haza, akkor már nincs kedvem pepecselni. Amúgy meg szeretek főzőcskézni, ha gazdag leszek, egyszer nyitok egy éttermet. Szóval így a hét elejére van ellátmány. (Bár kétség kívül a friss kaját jobban szeretem.)

Picit visszaolvasok. Addig is mindenkinek jó sziesztát.
bikfy
 
 


Pingi, én is csak egy félét főztem. Vagyis húsleves, meg cigánypecsenye volt. Nem szoktam többfélét, mivel hétközben itthon vagyok, így inkább főzök kétnaponta, naponta frisset.
Most látom a vonalzód :D
Igen, én is úgy tudom, hogy pár hónapig még megérezheti az ember, amikor meg kellene jönnie. Szerintem a vetélésnek ehhez egyáltalán ninncs köze. Ugye, lányok? Ne gondolj semmi rosszra :!: :!: :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


sziasztok...... :lol:
jucc köszi már jol vagyok..kicsit krákogok de már sokkal jobb a közérzetem is..még annyi bajom van hogy elalszom állva..... :? mindíg van valami problémám...... :x
pingi nagyon csini a vonalzod...egyépként ilyenkor normális hogy érzed meg akarna jönni....de ugye nem fog......és ilyenekre ne is gondolj hogy vetélés........ne éld át soha de soha!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Nálunk is egy vagy max.2 féle szokott lenni,de mi is szoktunk hétfőre hagyni....
Képzeljetek el lányok egy munmkásruhát emiben drága férjetek 3 napig belső pucolást csinál (vagyis segít)...na ezt duplázzátok meg,és megkapjátok azt amit én most én anyukám régi,hagyományos mosógépébe mosok mert az automatába nem merem betenni... :?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok, szombaton jobbnak láttam, hogy nem jövök, mert nagyon negatív voltam :oops: De hogy mitől azt nem tudom :?:
Ma meg szüreteltünk, hát a nap az sütött, de kb 10 ig olyan hideg volt, h a fülem is majdnem lefagyott :twisted:
Én is most jegyzeteltem, hogy visszaolvastam, hogy ne hagyjak ki senkit :!: Remélem nem fogok :roll:
Vernika, Nyanya, Bea nagyon sajnálom pirit, de kitartás újabb hónap és remélem siker koronázza ezt a hónapot.
Képzeljétek éjjel azt álmodtam, h. mindenki babás lett, én meg nem aztán itt maradtam egyedül a topikban :shock: Amúgy elég ritkán álmodok, de abból a kevéskéből elég sok dolog amit megálmodok megtörténik :shock:
Kissedi, jó, hogy a gépetelket rendbehoztatátok :P
A cicák bórzasztóan édesek. Amúgy nekem is az jött ki a Jónásban, hogy egyik hónapban fiú, a másikabn kislány.
Nekem október 17-re tette mosta Jónás napomat ami a 27. napom lenne, és kislányt :?: Peteérésem meg elvileg pont ma van :?: :roll:
Na majd meglátjuk :roll:
Pingi: nagyon sajnálom, h leírtam a saját történetemet, amivel okot adtam arra, hogy te most izgulsz :oops: :oops: :oops: :oops:
Eléggé gytör a lelkiismeret furdolás :!: Arra kérlek, hogy próbálj meg tervezni a babóval, és rá gondolni, nem lesz baj hidd el, ha pozitívan állsz hozzá :!:
Amúgy a vonalzód gyönnyörűséges :lol:
Nyanya: remélem a mai estétek már problémmentes lesz Barnusal.
Tegnap nekem is hőemelekedésem volt, de ma már semmi bajom :?:
Biztos van valami a levegőben de azért hétfőn a doki majd biztos megnyugtat :lol:
Ranita: Mi az a Gynex? Néha nagyon tájékozatlannak érzem magam lányok hozzátok képest :oops: :oops: :oops:
És ezt már alig merem megkérdezni, hogy a mhnyakhártya vastagsága mit befolyásol? Eseteg a beágyazódást? (Most tippeltem!)
Amúgy én is tudatosan próbálok magamra figyelni folyadék ügyileg és megiszom a napi 2, 2 és fél litert. Sőt még azt is beleszámolom, hogy a kávénak vízhajtó hatása van :P
A főnököd szerintem nem százas, durván betegesnek tartom :twisted:
Bikfy nem semmi menűsórt írtál le. (Mind a kedvenceim közé tartozik :lol: )
Én is régen így csináltam mint Te, de aztán nem jött be mert nálunk is a kukában kötött ki, mert azért frissen a legjobb.
Én tegnap húslevest, meg káposztás tésztát csináltam.
Mimile :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jucc: Megkérdezhetem a dokid nevét aki már a komáromi kórházban van? (priviben is jó)
Ma végre kaptam palást teát, már ma is azt kellett volna innom de, alig bírtam felhajtani :twisted: Holnap már azzal kezdek, de elretentett ami rá van írva: enyhe hasmenésre :twisted: :?: :oops: Remélem azért eltudok majd menni...-re :?: Amúgy úgy érzem rajtam a cicka segítet, durván nyákom is van, két hónapja ilyenem sem vol. Na meg a mikrószkóp is előkeült, és durván páfrányos :shock:
De amit a dokim mondott, hogy hőmérőzzem magam 2 hónapig, na ehhez semmi kedvem, én nekem ez nem megy :twisted: :twisted:
Kicsit sokat írtam bocs :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok lányok :)

Látom zajlik az élet, alig győztem visszaolvasni. Én speciel gethás vagyok, vörös a torkom, fáj is. Felhívtam dokit, azt mondja ne szedjek be semmit ami patikában recept nélkül kapható. Na puff. Marad a mézes tea, meg az imádság, nehogy jobban elkapjon. A probléma csak az, hogy a sógorom is beteg, és a kollegáim is, de mindenki dolgozik, mert a főnök fenyegetőzött.

Egyébként el is érkeztem a második gondhoz. Még azért húzom halasztom, de tudna valaki segíteni, hogy egy férfi főnöknek hogy mondjam meg, és egyáltalán mikor? :( Nov végén lesz jutalomosztás, azt ki akarom várni, de ha rögtön dec elején táppénzre megyek, hogy bocs főnök ez van, akkor amint visszamegyek elküld a sunyiba.

A harmadik gond. Olvastam, hogy cicák. A tanárnőmnek van egy kandúrja, úgy fogadta be kóbor macska volt (ki tudja mikor). Állandóan karmol, elveszi a tollam, fúj stb. Próbáltam finoman közölni tancinénivel, hogy talán amig ott vagyok csukjuk ki a cicust, de persze a macska az isten, bármit csinálhat. Én meg a könyvem mentem, mert azt is tépi. :(

Remélem nektek jobban jött ki a mai nap, mint nekem. Jól összevesztem anyóssal, zurammal, tesómmal. :( Totál kétségbe vok esve. Csak Pocokkal ne legyen semmi baj!!!
Vendég
 


Szia Anuka, én a helyedben kiíratnám magam, ha mindenki gethás, meg persze ha te is. Szerintem ágyban ilyenkor a heyed. Ezen én egy percet sem gondolkodnék :!:
A közlést nem tudom, mert még nem jártam ilyen cipőben, de szerintem úgy, h. ekkorra anyuka leszek kerek perec.
Hát én nem foglalkoznék vele, hogy jutalom után egyből táppénzre megyek a babó legyen szem előtt mindíg.
Szerintem a mai világban arra meg nincs garancia hogy babázás után az embert visszavegyék sajna. De legyen úgy, azt kívánom. A tanítónénidnek mondd meg h babás vagy, és most nem macskáznál, vagy ha erre se reagál, hagyd ki az óráit.
És min veszekedtetek, ha publikus?
Nem hiszem hogy egy beteg kismaminak ez a jó, h mindenki csak felidegesíti?!

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


anuk ha a tanítónéni nem hajlandó alrébb tenni a macskát tőled..fogd meg te a szűrét és ted ki...keményíts igen i be..a baba fontosabb mint a macska.. :roll: ne hagyd magad.... :wink:
egyépként azt hallottam hogy akkor szokták a munkahelyen általába bejelenteni a kismamaságot mikor betöltik a 12.hetet... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jucc én csirke-ragu levest csináltam, meg sültcsirkét, főtt-sült krumplival. fincsi volt. imádom a csirke-ragu levest!!
Ilyenkor meg általában én is úgy főzök hogy két napra. általában délutánonként főzök és aznap estére vagy késői ebédre és másnapra elég.
Bikfy ha ráérsz átnézhetsz hozzám is néha főzőcskélni :lol: én is szeretek főzni, csak én is utálom ha a kukában vagy a kutyában végzi. :lol:
Anuk ne idegesítsd magad, nem éri meg.
Pingi tudom,hogy könnyű mondani (én is aggódó leszek, tuti),de ne is gondolj ilyenekre. ja és nagyon szép a vonalzót, én is szeretnék már ilyet :roll:

Kép
kissedi
 
 


kissedi milyen az a csirkeragu leves?mi az alapja? :oops: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!a csirkeragut úgy csinálom,mint a borsólevest csak teszek bele csirkszárnyat is. hhhmmmm...

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok.Edi ez nálunk becsinált leves,de,hogy miért ne kérdezd...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


kissedi nagyon jol hangzik..........nyami nyami.... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Api nézi a meccset, a kedvenc csapata játszik.
Tök jó vasárnap esti program :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


"Bikfy segíts egy picit,megcsináltam a Jónás naptárt és nagyon jó hírt kaptam,mert pé után elvileg 3 nappal lesz és akkor akarunk menni előtte pihenni apával 2-3 napra és ráadásul kislányt ír,0 rizikóval így totál beindultam rá,csak egy a bibi nem tudom mikor születtem időre és delet írtam be rá,mert így olvastam valahol.Ez mennyit csalhat???"

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Irdab!
A gynexet megnézheted itt :arrow: www.energy.sk :arrow: termékek :arrow: pentagram koncentrátum
Jól tippeltél, a jó mnyh vastagság a beágyazódáshoz szükséges. Minél vastagabb, annál jobb. Szerintem min 8 mm.

Kép

Kép
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?