Dbarbi: nagyon szorítottunk, holnapi napra pedig szintén megy a drukk, csak ügyesen. Nagyon büszke lehetsz magadra , hogy gyerkőc mellett is tanulsz, nem semmi!!!Fanni valami fantasztikusan jól néz ki a képen. Mekkorát nőt már. Robó is csak ülni akar. Ő felül már magától? Robó is el el dől néha , főleg akkor ha másra koncentrál a távolba....De ő sem akar már hason , háton lenni. nem tudom, így a mászás hogy indul majd be nála.
Cory: minden elismerésem a tiéd, két gyermek és még tanulsz is, nagyon nagy energiával bírsz ám, adhatnál belőle
.
Docka: síelés
, érdekes lenne Andrissal
, bár lehet, hogy élvezné. Szakmádban dolgoztál , szülés előtt?Jó, hogy írtál már
.
AnnAnn: örülök, hogy írtál. Már én is átéltem az újranagylányvagyok állapotot. Nekem a terhesség előtt iszonyatos görcseim voltak olyankor, most pedig semmi. Neked ezek szerint ismért fáj a pocid? Sajnálom
. Nem tudom, hogy nekem is hogy áll majd be, mert nem mondhatnám még igazinak(kevés idejig is tart), de arra külön kíváncsi leszek, hogy marad e így hasfájás nélkül.Nagyon jó lenne.
Zsizsa: én is hallottam olyanról, hogy vashiány miatt nem híznak a babák, érdemes megnézetni. Pedig te is szeded a vasat, ugye? Mondjuk szerintem egy héthez még nem lehet igazodni, ami a gyarapodást illeti. De ha úgy látod, hogy sápadtabb is, nézessétek meg, ártani nem árt.
Regi: tessék azokat a hímneműeket megtanítani hűtőt nyitogatni
Nálunk egész ügyesen megy már. csatlakozom hozzád, a lustább típushoz, igaz nálam csak a tanulásra igaz. Más térem izzig-vérig szorgalmas vagyok
.
Dandy: örülök,hogy írtál, annak is, hogy Martinnak vosszatért az alvásperiódusa
Én is innen szedem össze a legtöbb és leghasznosabb infókat. Még jó, hogy van honnan
.
Robó ma meggyet evett és nagyon ízlett neki, külön a levét ie megitta , még keveslette is, de sokat nem mertem még neki adni. Nálunk is megy a gagyarászás nagyon: appa, ama, "aggyá", eh, ebbe, meg ehhez hasonlók
. Imádnivaló ahogy formázza a betűket. Legkedvesebb szava az appa, dagad is tőle apucuja melle
. Jah és telefonálni is szeret
. Mamit felhívjuk, elég ha anyu beleszól, már mondja is Robó a magáét.
Még mindig nem jelentkezett mindenki, azért bízom benne, hogy csak időhiány áll a háttérben!
Jóéjt mindenkinek: Anita