Új privát üzeneted érkezett!

Klasz, szép kis laptetű! :?
Vendég

Bella,
Nyulasznál az igazság!
++++++++++++++++

Nyulasz,
én is hallottam a hatásairól, de szerencsére nálam semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, amikor szedtem. Igaz, csak 1/4-et, mert doki szerint én a fél szemtől már baromira rosszul lennék.
De most kicsit beparáztam, átkopogtattam eggyel lejjebb, a Bromocriptines topikba, és azt mondták a csajok, hogy a bromo abbahagyása után mégjobban megugrik a prolaktin, és újrakezdéskor emelni kell az adagot... :idea: a babákért bármit túlélek!

Csibe,
pedig Rana érti! :lol:
Rana leírta, hogy az ő párja milyen rosszul van a vértől, erre reagáltál, de nekem írtad, és utólag te is észrevetted a cserét. Pedig a próféta szólt belőled, mert apa is pont ilyen...
Tudod, hogy ebben a topikban a kismamák szoktak szórakozottak lenni?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Ha megengeditek, szívesen csatlakoznék hozzátok.

5 sikertelen inszem után (abból a 4. biokémiai terhesség volt) belevágunk a lombikba. 21. napon kezdem a szurizást. Long protokoll lesz. Alapinformációim vannak csak, mi vár rám, remélem "felvilágosodok" :lol: köztetek! Előre is köszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok,

csak bekukk, hogy átadjam megadrukkjaimat!!! :D :D :D

(Nyulasz,Drága,
remélem, jól vagy már...!!! )

Aki ráér, jöjjön holnap este chatelni a blogra!!! 9-től "nyitok" :lol:

Puszedli,
üdv itt is!!!

babásodást Mindenkinek!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó reggelt!

Tücsi: tuti el kell halasztani a lombikot??? A vírustól hamar megszabadulsz és kész!

Nyulasz: drukkolok, hogy ez az antagonista bejöjjön Neked!!

Bella: agyon drukkolom magam! :lol:

Csibe: neked is ezerrel ++++++++++++++++

Kisbuta: Azért tényleg jó lenne megnézni mennyi a prolaktinod, mielőtt elkezded a Bromot. Lehet, hogy nem is kell.
Amúgy spontán ciklusban szerintem több bajt okoz a kezeletlen magas prolaktin, mert vagy peteérést gátol, vagy lenyomja a progeszteron szintet...
Mennyi volt a prolaktinod, amire a negyed Bromo-t kaptad?

Puszi!!!!!!!!Hello!!!!! :-D örülök!!! Egyenesben vagytok Ti is!! :lol:

Till! Szia Neked is! Régen jártál itt! Mi újság? :-)

Na, megyek reggelizni! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Tücsi
jobbulást, melyik dokihoz is jársz a Kaáliban? Nekem azt mondta a saját orvosom, hogy küldjek neki sms-t, ha nem kapcsolnak be, vagy nem veszi fel és visszahív.

Köszi a biztatást, ma már jobban vagyok has- és petefészek fájásilag viszont előjött a mensi körül hasmenéses tünetem is. Egyébként normál esetben már kellene mensimnek lenni, mert nekem utoljára szept elején volt meg.

Puszi
üdv itt, nem felejtettem el, amit kérdeztél, de még nem válaszoltak emailben.

Csibe, Tobi, Krisz, Szezso, Kisbuta
++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz nagyon sok lopmbikos jár hozzá. Például ismerek egy lányt aki a 7. lombik után kivizsgáltatta magát, valami nagyon banális dolgot talált nála kigyógyitotta és a 8. lombik után ikreket vát...
érdemes megnézni milyen kivizsgálást csinál:http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page699.htm

Mindenkinek mennek a tüszőnövelők illetve a babragacsok+++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi jobban vagy és Tücsök?

Kép

csibe
csibe32

Bella,
hiperszupermega drukk++++++++++++++++++++++++++
nyugi!!!! pihikézzél!! :wink:

Csibe,
neked is hiperszupermega drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy vagy? :)

Puszi,
üdv itt is :wink:

Tücsi, Dezsi,
jobbulást!!!

Kisbuta,
felpörögnek az események hamarosan :) ++++++++++++++++

Szezsó,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!
köszönöm, már jól vagyok (azt hiszem)

Puszedli!
Üdv közöttünk! :D Hova jársz? Milyen kérdéseid vannak! szivesen segítünk itt Neked! :wink:

Bella!
tessék azonnal összeszedni magad! :D Sikerülni fog! :wink:

Csibe!
Drukkhegyek! :D :wink:
dezsina

szia lányok!

mindenkinek ezer drukk!
nekem ma indult a gonal....
akkor sok folyadék,és sok fehérje?
lola29

Köszönöm a szívélyes fogadtatást!!!!! :P

Sok az ismerős, azt már látom!!!!! :D

10.-én kezdem a szurikat. Mit javasolt enni/inni? Lola írja, hogy sok folyadék és fehérje. Ez már a Suprafaktnál is jó?
Milyen vitaminokkal készüljek????

Dezsina: Dr. Bernárdhoz járok a Kaáliba.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli!
ahogy a többiek is írták, sok folyadék és fehérje. Más recept nem nagyon van.
jómagam Elevitet szoktam szedni...
Vannak itt páran, akik a Kaáliba járnak, biztos tudtok eszmét cserélni! :D :wink:

Lola!
Jó szurizást és tüszőnövelő energiák mennek!!!
dezsina

Dezsi: neked is valami vírusod lehetett :roll: örülök, hogy jobban vagy!

Lola: megy a drukk! :-D én is majd a Gonaltól tervezem a még több folyadékot és a fehérjediétát :-)

Puszi: a folsavat elkezdheted szedni, ha eddig még nem tetted. Hamarosan babás leszel, és addig pont fel tudod tölteni a készleteidet. :-)
Én ezenkívül Magne B6-ot, B vitamin komplexet, E vitamint eszek. Szerintem ennél többet nem fogok. Max. C vitamint.

Hú, csajok, jó sokan fogunk együtt haladni! :-D Izgi!!! :-D

Én már érzem a hasam, szerintem ma, de inkább holnap meg fog jönni. És hétfőn akkor irány Tapolca!!! :-D
Mértem hőt is, és 4 napja 37, amit nekem igen ritkán ér el. Gondolom hat a Decapeptyl :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bella, Bella.... tessék már bízni egy kicsit!!!! Honnan tudod, hogy mensis fájdalom? Szerintem ezt nem lehet tudni.++++++++++++

Csibe, mi újság?+++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, akkor hajrá!

Lola, jó szurizást! Csak ügyesen! :lol:

Tücsikém, sajnálom... :(

skrisz72

Szezso, téged kihagytalak. Természetesen mennek a drukkjaim, hogy szépen növögessenek a tüszőcskéid!

skrisz72

Csibe!
elolvastam azt az oldalt, amit felraktál Nyulasznak! nagyon érdekes. lehet, hogy érdemes lenne végigcsinálni nekem is, hiszen akárhogy is nézzük 3 vetélésem nekem is volt :? :roll: Csak olyan nagyon nagyon hosszadalmasnak tűnik, és első olvasatra még nem is értettem a nagyját :x

Skrisz!
drukkok hétfőre az UH-hoz :wink:

Szezso!
én nem csak sokat haladtok egyszerre, de a folytatás is zsufis lesz... A nyári babáitok után jövünk mi többiek az ősziekkel :D
és Decapetyl bekavar a hődbe...

Tücsi!
most akkor mi lesz?
dezsina

Dezsina, majd kedden drukkolj! 10-re megyek.

skrisz72

Sziasztok!

Bella +++++++++++

Csibe +++++++++++

Tobi, Szezso, Lola
+++++++++++++++++

Puszedli,
üdv közöttünk, és nagy kalappal, összedrukkoljuk neked a babát. Én kaptam anno olyan drukkot, hogy növeljem az elsőre sikeresek táborát, sajnos nem sikerült, úgyhogy ezt a drukkot most neked továbbítom, használd fel jól! (meg persze Szezsonak!)
Vitaminok: én az Elevit mellett szedek még folsavat és C-vitamint (200mg), meg Aspirin Protectet. De ezeket nem saját kútfő alapján, hanem a doki rendelte el.

Tücsi! Jobbulást! A vírus monnyon le!

én kicsit izén vagyok, de néha olvaslak titeket. Apám huga ma reggel meghalt, összeesett az utcán, még csak 38 éves volt...

Kép
kisbuta

Kisbuta!
uristen, ez borzasztó, majd annyi éves vagyok én is... :cry:

Skrisz!
bocs :oops: innen látszik, hogy számolni nem tudok: péntek + 4 nap az nálam hétfő :shock: :lol:
Tehát drukkok keddre!!! :wink:
dezsina

Kisbuta, részvétem. :cry: Remélem nem visel meg nagyon... sok erőt kívánok a családodnak, hogy fel tudja dolgozni.

skrisz72

Krisz,
az benne az érdekes, hogy kicsit ő volt a példa. Két vetélése volt, meg két gyereke veszélyeztetett terhességekből, nagyon sokat küzdött ő is értük, emellé egy hülye férje, és olyan szépen talpra tudott állni. - Ráadásul még a szülei is élnek. Nekik elég rossz lesz épp a legkisebb lányukat temetni...

Dolgozóba ment éppen, és mivel a fekete humor most sem hagy el, rögtön arra gondoltam, hogy lányok, ti ne menjetek dolgozóba! Persze, szinte mindegy, nem azon múlik.
Még nem tudom azt sem, tudok-e menni a temetésre, mert ha punkció után lesz, akkor igen, de beülti után, attól függ, hány nappal.

De nektek nagyon drukkolok továbbra is!

Kép
kisbuta

Kisbuta, nagyon sajnálom :cry:

Dezsi az a link nem csak Nyulasznal szólt, hanem Neked is, csak nem akarlak mindig "piszkálni", hogy lépjél valamilyen vizsgálat irányába, és ez egy komplett kivizsgálás lenne részedre, és mint tudjuk nagy esélyed van a spontán babára!!!!!!! Ha most nem sikeredik az inszem,én is elmegyek hozzá. És összességében olcsóbb lenne Neked, mint magad intéznéd az immunót, genetikát...stb. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csajok, valaki összefoglalná Nekem, hogy ki hol tart? Elvesztettem a fonalat :oops: :oops: :oops: .Sorryyy

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok, köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, sajna nagyon nem vagyok jól (be vannak dagadva a szemeim, alig látok, és egésznap migrénes fejfájásom van a napi 3 cataflam ellenére is)

A dokim pár perccel ezelőtt hívott!!! Én már teljesen lemondtam róla...Azt mondta, hogy gyógyuljak meg rendesen és utánna megbeszéljük a folytatást, de csak akkor ha tényleg készen állok rá! Én nem tom miér nem ad egy olyan számot amin eltudom érni, mert őt magát kedvelem és mindig megnyugtat, de ezek a közjátékok a recepciósokkal... :?

Puszedli, üdvözöllek itt, rád is emlékszem a hőmérősből!;-)

Kisbutus, ez szörnyű! :cry: Őszinte részvétem!

Csibe, érzel valamit, hogy vagy? És te Bella, változott valamit a megérzésed? :roll:

Szurkás lányoknak továbbra is drukk hegyek!

Megyek eszem, hogy bevehessem a bogyóimat..a bogyókról jut eszembe: én aloe verát iszom, tegnap vettem még Magne B6-ot és szeretném majd azt az új terhesvitamint szedni már most a stimu előtt is! A stimu alatt tutira iszok majd mindenap banánturmixot... addig is megpróbálok ráhangolódni a dolgokra!;-)
puszmák!
Vendég

Kisbuta! Részvétem. :cry: Ez tényleg borzasztó.

Bella, ez még lehet baba!!!! :roll:

Tücsi! Jajjj.... :( Gyógysugarakat küldöm... :)

Rólunk: Ma volt uram a Kaáliban HBA-teszten. Nagyon jó lett, 80%-os (Ez állítólag azt jelenti, hogy 10 spermiumból 8 tutira termékenyítőlépes), úgyhogy most már tényleg nincs akadálya az inszemnek. Mégsincs jókedvem, pedig még a nap is kisütött. Talán ez a sok rossz dolog itt a fórumon....? :( :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, amúgy biztos én vagyok béna, de az emailcímemre érkezett egy értesítés, hogy privát üzenetem érkezett okt 2-án (biztos Meli írt), de amikor rákattintok és a Babanetre jutok a postafiókomba, ki van írva, hogy "nincs privid", és a bejövő üzik közt sincs új (meg máshol sem). Hogy van ez szerintetek???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nem lehet, hogy azért, mert már olvastad, és mikor ráklikkelsz a linkre, akkor a jelen állapotot mutatja? Vagy nincs teli a babanetes postaládád?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Végre túl vagyok a pozsonyi utamon, ami jól lefárasztott, de a lényeg, hogy sokat gondoltam rátok!

Estike, édes vagy, hogy lecserélted a vonalzódat, de nem haragudtam volna ám meg akkor sem, ha marad. Csak egy kicsit nehezebb lett volna megtalálnom az utolsó hozzászólásaimat.

Dezsi, nekem is elég gyakran előjött, és nekem egy homeopátiás bogyó jött be, Thuja occidentalis 15. Ha éreztem, hogy baj van, elszopogattam 5 golyócskát, és 1-2 óra múlva más semmi tünetem nem volt… ami tudjuk, nagy áldás egy ilyen nyavaja esetében.

Katica, köszi a táblát.

Lola, örülök, hogy rendeződtek a dolgok a férjeddel.

Kisbuta, drukk a tüszőcskéidnek! Sajnálom a tragédiát, sok erőt kívánok a feldolgozásához.

Csibe, Bella ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe, sajnálom a kocsidat, de remélem, nem nagyon húztad fel magad! Az nem tenne jót a bébinek a pocakodban, tudod?!

Bella, nem feladni némi mellösszeesés miatt!

Tücsi, jobbulást!

Puszedli, üdv köztünk!

Szurizósoknak is mennek a drukkok +++++++++++++++++++++

Kép
petne

Szezso,
kérdezted a prolaktint. 29,58 ng/ml volt, arra kaptam negyed szem bromot.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Kisbuta: részvétem :cry: hihetetlen... :cry:
Nem olyan túl magas ez a prolaktin. Mennyi a határérték 24 körül?

Tücsi: basszus, milyen vírus ez??? :shock: Lázad nincs?

Rana: gratula párod jó eredményéhez :-) jó hír, így inszem előtt, nem? :wink:

Skrisz: ha minden oké az UH-n, akkor jönnek a szurik?

Csibe: megpróbáltam összefoglalni, de közben rájöttem, hogy nem fog menni :oops:

Petne: üdv itthon!!!! Pihend ki Magatokat! :-)

Most olvastam, hogy meghalt Albert Györgyi, szívinfarktust kapott :cry: :cry: :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Az érkezett fiók 26%-a telt meg, és mindet olvastam már. Meli, gondolom te írtál nekem, ugye??? Írok neked akkor én pü-t és megírom az emailcímem, oda írjál!

Én is most hallottam Albert Györgyit. 44 éves volt! :shock:

Puszedli, tényleg, üdv itt, bár én meg mehetnék az inszemes fórumra a helyedre. Mondjuk nem fűzök túl nagy reményeket az inszemhez, úgyhogy ha nem bánjátok, a "kis kitérő" alatt is maradnék itt. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csibe!
Ismét a szokásos, bevált módon Téged foglak követni :lol: Kijárod az utat elöttem és jövök utánad :lol:
Vagyis, dehogy, dehogy :oops: :!: :!: :!:
vagyis de, de... mert hogy most terhes vagy és akkor jövök én... nem megyünk kivizsgálásra 8) :D

Petne!
ezer hála és köszönet!!! felírtam a gyogyi nevét! 8) És ezt homeopátiás boltban, vagy herbáriában tudom megvenni :roll: :?:

Rana!
Neked kötelezően maradnod kell :D

én is hallottam az Albert Györgyit... megdöbbentő.
dezsina

sziasztok!

bella, csibe, krisz, kisbuta, szezso, lola: drukk+++++

nyuszi: én is a fülöp dokihoz készülök, oda csináltatom a rengeteg vizsgálatot :wink:

tücsi: gyógyulást!

puszi: üdv itt is. hajrá!

kisbuta: nézesd meg a prolaktinod, enyémet a dokim rendszeresen ellenőrzi. részvétem :cry:

rana: grat az eredményhez!

katica
katica30

Sziasztok.

Rana:igen én írtam valamelyik nap.Gratula a férjed eredményéhez! Nekünk is ilyen vizsgálat kéne.Ennek ilyen gyorsan van eredménye?

Kisbuta:részvétem! Nagyon sajnálom! Átérzem a helyzeted.Nekem is meghalt az unokatesóm csak autóbalesetben.

Kép
Kép
melánia

Kisbuta:nem kaptam pü-t.

Kép
Kép
melánia

Meli! Nem az én pü-met várod véletlenül? Vagy Kisbutától is?? :roll:
Vagy te is Kisbutával keversz, mint Baba??? (Bóknak veszem ) :wink:
Szóval mindjárt megírom, csak vártam, hogy jelentkezz, hogy ne kelljen visszapörgetni a pü-s gombodhoz. :oops:

Dezsi, Petne, mire szeditek ezt a gyógyit?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli, pü ment, remélem megkapod.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta :( :( :( Részvétem.

Albert Györgyit hallottam én is, anyósom is felhívott külön ezért :wink: megdöbbentő, bár tegyük hozzá, az utóbbi időben eléggé leharcoltnak tűnt a nő, mint aki újra iszik, vagy gyógyszerezi magát...vagy egyszerre mind a kettő. De ennek ellenére sajnálom, még fiatal volt.

Mindenkinek mennek a drukkok, Bella, neked különösen, nem negatívkodni, mert kapsz egy virtuális elfenekelést! Ráérsz akkor szomorkodni, ha esetleg tényleg nem sikerül. Még nincs egy hete, hogy visszakaptad a kicsinyeidet, most még nincs tünet!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ja, Meli, elfelejtettem válaszolni, bocs: igen, ilyen hamar megvan az eredmény. 8-kor leadta a férjecském az anyagot, és délután a konzira már megvolt az eredmény. Jó drága volt mondjuk, 13 rugóval kijjebb vagyunk, de 80%-kal beljebb. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
hólyaghurutra :x
dezsina

Ja, tényleg, arra panaszkodtál. Bocsi, bennem is összefolynak az infok, de így már beugrott! :oops: Arra én is a medveszőlőt hallottam hogy jó. Gyógyulj meg, Dezsike, elég borzalmas, hogy ilyen fiatalon ennyi nyavalyánk van.... Vagy pont ezért találtunk itt ilyen sokan így egymásra....? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Alle, igen, szegény AGy-ről lerítt, hogy nagyon nem boldog. Remélem én nem így fogom végezni. (A lélek hatással van a testre, és ez fordítva is működik, én ebben nagyon hiszek) És sajnos még nem is off, ha róla beszélünk, hiszen 5-ször (!) volt abortusza, aztán hatodjára már hiába szeretett volna kisbabát... Szegény mostmár békében van.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek horpasztani csajok, mert itt nem nagyon pörögnek az események.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, patikában vettem. Nem mindegyikben árulnak homeopátiás szereket, de a nagyobbakban biztosan van.

Mindenkinek mennek a drukkok!

A férjem a Somlóra ment szüretelni, féltem őt ebben a borzalmas időben. Hideg van, és szakad az eső. Remélem, ott nem!!!!

Kép
petne

Sziasztok!
Mennek a drukkok mindenkinek,Bella,Csibe nektek babaragacsok,szurizóknak meg tüszőnövelők!!!
Kisbuta!
Fogadd őszinte részvétem :cry: ...nagyon szomorú :cry:
Csibe!
Én is beleolvastam,de a felét sem értem a Fülöp féle dolgoknak.Azt írják,ezt is,meg azt is,meg mindent csináltassunk meg mielött odamegyünk.De én nem sokra megyek a háziorvosommal,nem tudom merre induljak.
Tücsike!
Ki az orvosod?Tényleg egyszerűbb lenne,ha tudnád a mobilját,mert így lehetetlen elérni.Remélem már jobban vagy!
Dezsi!
Hurut mondjon le!!!

Tegnap nem tudtam jönni,elmentünk ausztriába shoppingolni,gondoltam még reggel bejelentkezek,de nem volt már időm,mert a barátaink elöbb érkeztek.Aztán este 8-ra értünk haza,akkor meg már kedvem nem volt bekapcsolni a gépet.Én elég szarul vagyok,tegnap picit jobb volt,aztán estére már nem csak takonykór volt,hanem rettenetesen elkezdtem köhögni is.Mensim talán ma már megjön,mert eléggé fájdogál a hasam,a múltkor csak azt hittem pár csepp barna után,hogy megjött,de nem.

Csajok,nagyon drukkolok az őszi babaesőhöz!!!
Vendég

Nyulasz, méz, méz, méz. Én is elkaptam a kórt meg apa is. Én eszem a méhpempős mézet, állítólag erre is jó, és tényleg, sokkal előbb kijöttem belőle, mint apa, aki meg nem hajlandó lenyelni belőle egy cseppet sem.

Melani, menni fog a privi, csak hosszú lesz, és még nem volt időm összerakni. Lehet, csatolt fájlban küldöm.

Csibe +++++++++++++
Bella +++++++++++
Zsófi ++++++++++++ (mi van veled?)

Rana, akkor hajrá inszem, itt maradhatsz, mindenhez drukkolunk!

Tobi, Szezso, Krisz +++++++++++

Dezsi, teljes gyógyulást!
Tücsi! Neked is!

Akit nem nevesítettem, annak is szép napot, az időjárás ellenére.

én ma voltam vvt és uh. Az estradiol már 2000 felett van, úgyhogy ma még kapok 37,5 gonalt, holnap csak supret, és hétfőn újra vvt és uh. (mert ha így haladna, akkor hétfőre már 4000 lenne az er, ami 3000 felett veszélyes, és leállítanák a stimut...) Talán szerdán lesz punkció. - Nem lesz annyira sok petikém, mert doki azt mondta, a kicsiket most beáldozzuk, hogy a nagyobbak erősödjenek. (Ennek én titokban örülök, mert lüke vagyok...)

Kép
kisbuta

Kibuta!
Oké,köszi.Érdekes,nekem sose volt még vv a stimu alatt.Drukkolok nagyon!!!
Vendég

Sziasztok.

Rana:nem keverlek kisbutával.Csak vele is szoktam társalkodni.Megkaptam a pü-det.Majd írok újra de most még nem mert sül a húsi a sütőben és nem érek rá.

Nyuszi:nem nézik sose a véredet????? Dokinál végülis nekem se nézte sose.Dokinő minden másnap nézi.Ebből is megtud sok mindent.Maradsz az eddigi orvosodnál?

Csajok:nekem még mindig van pecsételő vérzésem.Most ez nagyon nem jó? Még fogigátlotól nem volt ennyi bajom.Mellfeszülés,vérzés,hányinger.
Aggódom szerdára hogy most mi lesz. :oops:

Kép
Kép
melánia

Kisbuta, részvétem.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso, igen, ha minden oké az UH-on, akkor jöhetnek a szurik.

Bella, minden rendben? Hajrá babócák!++++++++++++++++++

Csibe, mai babaragacsok elindítva.

Többieknek jó szurkálást és tüszőnövesztést! :lol:

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?