Új privát üzeneted érkezett!

Én is könnyen elsírom magam :cry: :cry: :cry: :roll: :oops:
Igen, kell hozzá Java.
majd akkor otthon nézd meg.

Nika!
Köszönöm, aranyos vagy.
Én is nagyon várom már a pocakot :oops: :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Lányok!

Most fogtam 2 hónapos kislányt a kezeimbe, olyan JÓ VOLT :P :lol:

Kép
Kép
minimano74

De jó lehetett.
Én ezer éve fogtam pici babát.

Mit ebédeltál ma Kedves?

picimami

Kinaiba vettem rizst és gombás csirkét. :roll: Fini volt.

Na én most már megyek haza. Puszi Mindenkinek szerintem jövök hétvégén.

Kép
Kép
minimano74

Szép hétvégét neked is!
Most akkor egyedül maradok?? :shock: :shock: :oops: :oops:

picimami

Szép hétvégét neked is!
Most akkor egyedül maradok?? :shock: :shock: :oops: :oops:

picimami

picike hamarosan te is foghatsz picibabát a SAJÁTODAT :):):):)

én ma nem főztem de a muffin oltári finom lett és előszőr csináltam :)

nika70
Salgótarján

http://3dpregnancy.parentsconnect.com/c ... gnant.html

Találtam egy jó oldalt :oops: :D

Nika!
Várom már..
Nagyon jó érzés lesz.

te is nemsokára a kistesó babát tartod majd a karodban. :D

picimami

bízom benne :)

nika70
Salgótarján

Nika: Milyen muffint csináltál??
Ha kinyitom az ablakot küldesz nekem fénypostával? :)

Kép
csucsu05

csucsu: karamellásta :) küld fénypost -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megjöttünk a vásárlásból Márk kapott akbátot, Elmot 101 kiskutya dvd-t és egy kis repülőt :D .Magamnak is vettem kabátot.Sajna bodyt nem tudtam neki venni,mert csak rövid újjuak voltak de talán legközelebb lesz az is.

Most alszik a adrágám,nekem megint fáj a fejem és van egy kis hányingerem vszinű,hogy nem nagyon ettem még ma.Most bűnöztem és megettem egy krémtúrót :)

Gabi:jó 7végét neked.

Pici:nagyon jó a "csajod" és tényleg hasonlit rád :D nemsokaRA meg nőni fog a pocija is.

Nika:muffint nekem is külddj, nagyon jól néz ki.

Lehet,hogy lefekszem Márk mellé mert nagyon fáradt vagyok.
A szinház után mindenféleképp megpróbálok jönni.
Vendég

Nika: Köszi:)

Kép
csucsu05

hát ezt nem én csináltam aképen de ezt találtam aneten :lol: :lol: :lol: és igy el tudtam küldeni csucsunak :)

nika70
Salgótarján

nem baj akkor is jól néz ki :)

Márk még mindog alszik én is próbáltam de nem nagyon sikerült.Ezért most megint ittam kávét.Komolyan mondom ezen a héten többet ittam mint egész évben,de egyszerűen kómás vagyok.
Vendég

tán babás vagy nem lehet?

nika70
Salgótarján

Ó, muffint én is akarok sütni, de még muffinformám (vagy mim) sincs.
Az IKEÁban néztem, de nem volt szilikon, csak mittoménmilyen.
Egyébként először voltam az IKEÁban, de nekem nem nagyon jött be...
Persze a kütyüs rész igen, szóval nem is jöttem haza üres kézzel, vettem két toll kispárnát, egy szőrhengert (ami összeszedi a párom autójáról... :oops: ), egy teaszűrőkanalat, egy dupla reszelőt dobozzal, meg Mogyorónak egy szép kutyapárnát (piros, tappancsos és pereme van, pont belefér a kosarába :roll: ).
Ezért fizettem 3740Ft-ot.
De a kedvem nem lett jobb, a buszon el is sírtam magam, amikor a barátnőmnek elmeséltem, hogy utoljára akkor hallottam a férjem nevetni, amikor Al Bundy azt mondta a sorozatban: Minek mennék máshová tejért, ha van itthon tehén is... :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!

Cat írt párórája, csakpont ebédeltünk,aztán aludtam :oops:
szóval azt írta minden rendben, jók az eerdmények, nemmondtak semmit a nemére a babának, és majd később tud jönni és felrakja aképet :lol:

Kép Kép Kép
asiye

jupppppííííííííí, várjuk már nagyon a képet!!! :D

Nekem meg meglepetésszerűen hazajött a Zuram fél órája, azt hittem, valami történik, de nem, köszönt, megnézte, amit vette, aztán most ül a gép előtt, és csinálja a dolgát.
Én közben kikalkuláltam, hogy ha mégse a Cruz konyhaszekrényt vesszük, hanem egy másikat (de hasonlót), 50E-et spórolunk, úgyhogy most ez a kiválasztott:
Kép
Szerintem nincs akkora nagy különbség...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

persze nem ez az egész, én úgy számoltam, hogy a baloldali végig, sarok is, de a páraelszívó egy ajtóval közelebb megy a sarokhoz, és ott vége is (a konyhámnak is). Esetleg még a sarok, vagy oda, vagy a másik oldalra, majd ahogy fér.
Persze ehhez még mérni kell, de mindenképp olcsóbban jövünk ki, és ez most nagy kőlegördülés nekem 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos ezaz csak pozitívan tök jó hogy elfoglalopd magadat )::):)és ügyesen kalkulálsz

nika70
Salgótarján

Itt vagyok. Nem olvastam vissza, mert megyünk vásárolni, csak felteszem a képet és az eredményeket.

Íme Ő:

Kép

Csak ezt az egy képet kaptuk. :?

UH eredmény:
Magzatvíz mennyiség: átlagos
szívmüködés: szabályos
placenta helyzete: hátsó fali
ép koponya
jól telt gyomor és hólyag
zárt hasfal és mellkas
normál hasi echogenitás
négy végtag

NB: látható
CRL: 60,1 mm
BPD: 17,3 mm
NT: 1,5 mm
HC: 66,2 mm
AC: 58,4 mm
FL: 8,2 mm

grav. s. 12+4

Down kockázat:
Anya életkora alapján: 1:690 Számított kockázat: 1: 13777

13+18 triszóma kockázat:
Anya életkora alapján: 1: 5653 Számított kockázat: 1: 113033

Csak ennyi gyorsan, minden szép és jó.
A nemét még csak meg sem akarta nézni a doki, azt mondta, majd később.
Vendég

Cat!

örülök hogy minden rendben :lol:

de meglepődtem, hogfy nem csináltak 4d-sképet,pedig ugy is hírdetik :? na mindegy!
a lényeg hogy minden rendben,és ezen a képen is nagyon babás már a pofija! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

örülök Cat, hogy minden rendben! Nagyon szép a pici!
Jé, hogy nekem mennyi mindent nem néztek! (pl Down-kór arányt se számoltak...) :shock:

Na, majd a 18. hetin, az is itt van mindjárt :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok lányok!

Nemlajos. Remélem már jobban vagy.
Sokat gondoltam rád délután.
Mostanra én is sírós hangulatba kerültem.
Párom nem tett semmi olyat...
Csak rossz most egyedül..
És elment pinyózni..
És sok most kicsit.

Voltam városba, de igazából semmi nem tetszett.
Egy parfümöt vettem magamnak :oops:

Cat!
Nagyon szép az uh kép.
Nem is kérdeztél rá a 4 D-re?
Vagy azt nem szerettetek volna?

picimami

Sokkolt ez a hír!

Meghalt péntek délután Albert Györgyi. A 44 éves újságíró, műsorvezető egy taxiban lett rosszul, a mentők hiába próbálták egy órán át újraéleszteni.

Albert Györgyi (1964-2008)
Meghalt Albert Györgyi televíziós újságíró péntek délután - erősítette meg az [origo] információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A 44 éves Albert halálának körülményeiről annyit mondtak: egy taxiban lett rosszul, a kiérkező mentősök hiába próbálták megmenteni az életét. Bűncselekményről nincs szó, a rendőrség a helyszínt biztosította, amíg a mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni - tette hozzá.

Albert Györgyi rádiós műsorvezetőként dolgozott, majd az MTV, később a kereskedelmi televíziók több műsorában is feltűnt. Az utóbbi időben könyveket írt, köztük a magánéleti problémáiról szóló "Miért pont én? - A depresszió szorításában című könyvet.

picimami

Nemlajos! Most olvastam vissza.
Komolyan nem is köszönt??
:cry: :cry: :cry:
Sajnálom.

Sissi!
Tesztelj kérlek. Te babás vagy :D :D

Nika! Hogy tetszett apának, a meglepi muffin?

picimami

pici!!

ez komoly???????????????????

meghalt??ma?
Nem hiszem el!! :shock: :shock: :cry:
talán egy-két hete láttam :?
hihetetlen hogy ilyen fiatalon :cry:

nemlajos!
bizony gyorsul az idő, te is mindjárt félidős vagy :roll: :)

sisis!!

tesztelj már tényleg!! hátha!! :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Sajnos igen!
Ha minden igaz, megállt a szíve.
És a taxiban rosszul lett, nem tudták újjáéleszteni.
Sajnálom őt.
Nem tudom miért, de én kedveltem, és nagyon sajnáltam. :cry:
Sajnálom

picimami

Engem is sokkolt a hír. Nagyon szomorú. Iszonyú értlkes ember volt csak valahogy nem akarta már elhinni. Nagyon sok gyógyszert szedett és sokat ivott. Depressziós volt. DE nem értem, hogy hol voltak a rokonok, testvérek , barátok, szomszédok, simerősők, kollégák??? Miért nem segitettek? Merts zerintem magára lett hagyva nagyon. Remélem azért sokan elgondolkoznak , hogy figyeljenek a másikra , egymásra.
Hisz amit adunk azt kapjuk!!! Nagyon sajnálom őt!

Cat: Tök jó minden oké bár én azt reméltem ma megtudjuk a nemét.
Na mindegy várunk még. Igy izgalmasabb talán:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Élek ám még, csak mostanában a gyakorlat mellet felgyűltek a programok is, szóval nem unatkozok. Meg amúyg is napok óta nem vagyok jól. Nem tudom mi lesz velem, hogy valami kerülget-e vagy mi ez, de most is annyira hányingerem van.... :? :evil:

Cat!
Nagyon édes a kis bébikéd! Nemét illetően, akkor várunk még egy kicsit, bár az oldalam már lyukas a kíváncsiságtól!!!

Nemlajos!
Sajnálom, hogy nem stimmelnek a dolgok a pároddal! Fel a fejjel! Lesz ez még jobb is!!!

Asiye!
Jobban vagy már???

Sissi!
Tesztet kérünk!!!!

Picikém!
Hogy vagy mostanában??
Úgy hiányoztok ám, de egyszerűen semmi időm nincs leülni a gép elé.
Pláne apa mostanában rákattant a netes pókerversenyre, így minden este 10-től övé a gép. :roll:

Na, most lépek is, ha tudok még jönni holnap, akkor jelentkezek, de a hétvégénk is elég kacifántos lesz. Össze vissza utazgatunk és persze "bulizunk"!!! :lol:

Kép

Kép
oriandy

hát csajok engem is sokkolt a hír és csucsui én már nem csodálkozom rengeteg híres és igazán erős egyéniség tünt el a sűllyesztőben mert elfeledkeztek róluk pl Antal Imre ,Bessenyei ferenc ( őt személyesen simertem vásárlóm volt mikor újságoztam imádtam őt tündéri ember volt mégis alig cikkezte róla mikor meghalt) :)Albert Györgyi beteg ember volt voltak is mellette sokan de nem hagyta magát hogy segítsenek rajta az aktívban nyilatkozott egy barátnője hogy nem akart kórházba menni pedig szüksége lett volnqa rá mindenesetre értékes ember volt

nika70
Salgótarján

andy te is babás?

nika70
Salgótarján

Megjöttem a szinházból nagyon jó volt, megint. Imádom a musicaleket, anyuéknak is vettem jegyet a Csárdáskirálynőre és a Mágnás Miskára(ezt kapják névnapjukra), én meg remélem,hogy a bnőmmel el tudok még az idén menni vmi jó darabra. Nagyon érdekelne a Szentibvánéji álom is.

Nem csinálok tesztet mert ugye hétfőn megjött.Az álmosságot és a hányingert a front és az éhség számlájára irom.

A párom mondta most,hogy meghalt Albert Györgyi én azt hittem viccel,de aztán megmutatta,hogy nem :(

Cat:örülöka jó eredményeknek talán a 18. hetin meg tudják mondani a baba nemét.

Andy:te viszont lehet,hogy babaás vagy. Már annyira régóta vágysz rá. Bocsi a többiektől(Pici és Zsu Ibici) ti is megérdemelnétek egy pozitiv tesztet.

Most rendeltünk pizzát mert baromi éhesek vagyiunk :oops: egy kis bűnözés belefér.

Szép álmokat holnap jövök :D
Vendég

Jó reggelt!

Itt elég borongós,sőtaz előbb szakadt az eső :? amit megmondok őszintén néha nagyon szaeretek. mert olyan jó a hangja meg az illat utánna :roll: :)

hát a topic nem neagyon pörög a napokban :? de van ilyen, biztos mindenkinek összejötte a dolgok! :)

Afra!
Jobban vagy? Márnins 3 hét és mentek :roll: addig azértmég találkozunk? :) Neki isállok amit ígértem hogy kötök, de nem tudom olyan lesz e a színe mert pont abból a fonalból van nagyon kevés :roll:
esetleg fekete-fehér? vagy tiszta fehér? vagy rózsaszín(nagyon szép pasztel rózsaszín, nem olyan erőszakos :) )
bárlehet hogy veszek a napokban fonalat,ha bejutok az örsre, kéket és kekit szeretnék,meg mustár sárgát :)
Halimának vagy kék vagy szürke lesz,mert ő azt szereti. eltudod őt képzelni rózsaszínnel :roll:

Sisi!
látod Nemlajosnak is megjött,ésmégis..... :roll: :)
de végülis te tudod, jobb ha nem beszéled be magadnak
:)

Andy!

biztos nehezebb így hogy a családés a háztartás mellett még meló is van, de talán pont most fog sikerülni a baba is, mert nincs annyi időd és energiád hogy ezen rágodj :)
:)

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Nekem is végezték ezeket a számításokat Törökországban az AFP-vel együtt,kérésnélkül :shock:
és az egész 4 nap alatt megvolt, pedig repcsivel küldték Ankarába, ahol végezték a vizsgálatot :)

legközelebb mikor mész uhura?
akkormár bizti mondanak valamit a nemét tekintfve! :)
bár ha nagyon körmnfont lennék,akkor azt mondanám hogy ha fiúlenne akkor valami biztos látszódott volna és mert volna legalább egy feltételes "fiú"-t mondani :wink: :)
nekem ez elég egyérteklmű volt az Alpernél, de most ugye hogy jártam :!: :?: a 16.hétenkinn törökbe mondták hogy lány :) azóta összesen 4uhun-4 más doki láttalánynakés a mostani emég meg is mutatta a kiis ajkakat meg nagy ajkakat :)

Pici!
nekem is teteszik ez a csajszi a hozzászólásaid végén :) :) olyan PICI-s!! :) :)

mamit csinálsz?

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

nekem tetszik a konyha!! :)

a férjed meg valószínűleg egy ilyen hülye korszakát éli :?
bármi vagyunk a terhesek, de ne felejtsük el, hogy nekik terhesség nélkül(baba a pocakban,vizsgálatok, mocorgás), nélkül kell feldolgozni, hogy apák lesznek. és nem megy ez mindenkinek olyan könnyen :? meg hát sok férfiféltékeny ilyenkor és nem tudja hogy kell viselkedni jelen helyzetben :?

a türelem a fontos mind a két fél részéről :)

Kép Kép Kép
asiye

na akatratm gfolytatni,de hív a kötelesség :) sziasztok! szép hét végét!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt :D:D:D:D:D

sisi én sem akarok erősködni csak látod nemlajos esetét és amúgy szokott neked ilyen lenni hogy fáradtabb vagy meg hányingered van ha kimerűlt vagy?

nika70
Salgótarján

apa három napot itthon lesz

nika70
Salgótarján

jó reggelt Nika!

jó neked az én párom mindjárt megy melóba :?

Kép Kép Kép
asiye

http://www.dmm.lapja.hu/

vivi kicsit lemaradt! :lol:
gyerünk csajok nem aludni :)

Kép Kép Kép
asiye

Szép jó reggelt Lányok.
Attól féltem nem írtatok, de azért mégis!
Aminek nagyon örülök.

Asyie!
Én is szeretem az esőt, néha, megnyugtató.
Itt este viszont vihar volt.

Csajom :roll: :roll: Igen, lesz majd mami is belőle, pocakosan, majd bébikével is :oops: :oops:

picimami

Szavaztam Vivire! :D

Albert Györgyi sokat eszemben van.
Olvastam a könyvét.
És olvastam róla, mennyi aborusza volt, mert a férje nem engedte a babákat.
Abból is lehetett érezni, hogy szegény gyenge ember. De biztos vagyok benne, ha van egy kicsikéje, nem jióut el erre a sorsa.
Én is hallottam a barátnője nyilatkozatát. :cry: :cry:

picimami

Andy!
Te is nagyon hiányzol.
Jó lenne, ha sokkal többet jönnél, mint nyáron.
De pessze megérti az ember, hogy nincs idő..

Remélem babás vagy, azért érzed magad rosszul.

Sissi!
Én a helyeden tesztelnék. :oops: :oops:

picimami

ZSUUUUUUUUUUUUUUU!!

ELHISZEM HOGY SOK A DOLGOD, DE REMÉLEM AZÉRT NÉHA FELNÉZEL MÉG IDE!

TE INDÍTOTTAD A TOPICOK. ÉS HIÁNYZIK A KÖNYVTÁROS NÉNI :)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!

Még tartozol egy e-heti pocakfotóval nekünk :D :D :D

picimami

HÁT IGAZIBÓLKEDDEN MEGYEK VÉDŐNŐHÖZ AKI LEMÁZSÁL ÉS ATTÓL FÜÜGG HOGY POCI FOTÓ VAGY PLUSSZ HÁJ-BÁJ LESZ BELŐLE :lol:

DE SZERINTEM MIN.2 HÉTKELL HOGY LÁTSZÓDJON RENDESEN :lol:

Kép Kép Kép
asiye

ÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Már minden héten változik.
Tessék csak fölrakni.
Én már tennék a csajomra pocakot :lol: :lol: :lol: :lol: De hol van még az nekem :oops: :oops: :oops: :oops: :?

picimami

Szép napot csajok!

Pici: Lesz nemsokára pocakja a csajszidnak. Türelem. Csakpozítívan. Ilyet nem is szabad irni, hoyg hol van az még. Okés??

Nika: Igazad van, hogy sok hires ember és értékes ember ment a sülyesztőbe már. De az Albert Györgyin nem most hanem évekkel ezelőtt kellet volna segiteni. Most már persze, hogy nem akart menni kórházba.
Egy szónak is száz a vége mi BOLDOG emberek vagyunk itt a topicban. Mégha küzdünk is , hogy legyen babánk de mindegyikünknek vannak céljai.
Mert célok nélkül nincs élet.ÉS ennek a szegény nőnek is ez lett a veszte.
Semmi célja nem volt már.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?