Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, ne laptetű?! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Micsoda lélekápolás volt itt tegnap :-D

Julika: szépek vagytok! :-)

Bella: nagyon drukkolok! :-)

Csibe Neked is!!! Sajnálom a kocsidat :-(

Kisbuta: Te állsz most a legközelebb a punkcióhoz, ugye? :roll:

Zsófi: szombaton lenne itt a mensi ideje. :-) Mikor tesztelsz majd? Jövő hétvége felé?

Szuris sorstársaknak hajrá!!!!!! :-D

Nyulasz: és mennyit kell pihenni? Most milyen protokollod volt? Azt hiszem, én már a punkciód után kapcsolódtam be ide :roll:

Rana: követekző ciklusban már inszemeztek is?

Tücsi: jobbulást! Bocs, lehet, hogy átugrottam, de mi a bajod pontosan? :oops: Nem fog ez elmúlni a punkcióig?

Apa már nagyon belejött a szurkálásba :-D Nekem még mindig összeugrik a gyomrom, ha a szurira kerül sor…

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, sajna még mindig az arcüreggyulladással szenvedek+ fájnak az izületeim, és a nyakamon apró kiütések is lettek tegnap! :shock: Azért még próbálom meggyőzni a szervezetem, hogy hétfőig kapja összemagát és menjen a stimu, mert milyen dolog az, hogy nem a terveim szerint haladunk, nekem a 35-ik szülinapomon be kell töltenem a 12-ik hetet! :P :lol: Szezsokám már annyiszor akartam kérdezni, te most Suprét szúrsz vagy már stimu? :?:
Vendég

Szezso!
Hát csak akkor tesztelek, ha késik. Van egy tesztem otthon, de feleslegesen már nem pazarlom el. Bár olyan régen teszteltem. :roll: Na majd meglátom meddig bírom. :lol: Amúgy nem érzem magam babásnak. De nem baj, mert majd a lombik!! Végre elkezdődik nekünk is! :wink:
Szurizástól én is fosok :oops: . Milyen gyakran kell beadnod?

Tücsi! Jobbulást!!! :D

KépKép
zsófikukac

Sziasztok.

Csibe:én is sajnálom az autódat de ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni.

Bella:ne haragudj de nem tudom hogy hol jársz,csak sejtem hogy meg volt a beülti.De nem korai még?

Nyuszi:én nem tudom hogy mi az a antagonista protokoll.Mennyit kell pihenned,és mikor kezdhetsz? Mit mondott a doki?

Tücsi:mi fáj?????

Rana:akkor írok neked pü-t.Ott beszélgethetünk.
Katica:miujság veled? Dokinő mit mondott??????

Nekem reggelre lett egy kis rózsaszínes folyásom.Ez a fogigátlótól lehet.Nem szeressem ezt a fogigátlót,nem volt nekem ennyi panaszom anno a másiktól.

Kép
Kép
melánia

Antagonista

Menses 2-3 napján kezdõdik a stimuláció 200 NE Puregon / nap

A Puregon adás 5-6 napján UH, E2, LH kontroll.

Ha a legnagyobb tüszõ elérte a 14 mm-t vagy az LH a kezdeti érték 2x-re emelkedett, akkor kezdik adni az Orgalutrant (0,25 mg/nap sc.) addig amíg a legnagyobb tüszõ eléri a 17-20 mm-t. Természetesen a Puregont folytatni kell.

2-3 naponta UH, E2, LH kontroll

Ha a legnagyobb tüszõ elérte a kívánt méretet à hCG tüszõrepesztõ

Elõnye: rövidebb – kevesebb gyógyszer à olcsóbb, kisebb az OHSS rizikója, nincs ösztrogén hiányos tünet

Szükséges injekciók száma (átlag)
Vendég

bella:köszi az infót.
Azt akartam írni hogy nem korai még az aggódás hogy nem vagy kismama?

Rana:ment a pü.

Kép
Kép
melánia

Nyah, úgy tűnik mégsem én működök fordítva! Ezt találtam, most amikor beírtam a keresőbe az antagonista protokollt:

A stimulációs kezelések hatékonyságának növelésére különösen az úgynevezett "gyengén reagálók" illetve olyan sajátos kórképben szenvedő betegek esetén van szükség, mint például az inzulin rezisztens, polycystás ovarium syndromás (PCOS) betegek csoportja. A gyengén reagálók válaszkészségének javítására a kombinált GnRH-agonista és gonadotropin kezelés számos formájával próbálkoztak ("mini dózis", "mikro dózis" GnRH-agonista és "stop GnRH-agonista" protokoll), melyek közül néhány valóban eredményes, új módszernek tekinthető. Egyes szerzők szerint maguknak a GnRH-antagonista készítményeknek az alkalmazása is segítségünkre lehet az egyébként gyengén reagáló betegek stimulációs kezelése során. Több szerző is bíztató eredményekről számol be bizonyos aromatáz gátló készítmények gyengén reagáló betegek esetében való alkalmazása során. A metformin stimulációs kezelések során való alkalmazása az inzulin szint csökkentésén keresztül lényegesen javítja az inzulin rezisztenciával szövődött PCOS-ban szenvedő betegek stimulációra adott válaszkészségét.
Vendég

Tücsi: nem valami vírusod van? :shock: A kiütések miatt gondolom. :roll: C vitamint eszel??? Jobbulást!
Mindenképp menni fog a stimu, mert nagyon-nagyon szép szülinapod kell, hogy legyen! :-D
Decapeptylt szúrok, ugyanaz a szerepe, mint a Suprefactnak. Majd ha megjön a mensim, akkor megyek UH-ra, vérvételre meg a stimus szurikért :-)

Zsófika: még lehet, hogy be sem ágyazódott, így nincs mit érezni :wink:
A Decapeptylből minden este kapok 1 szurit :-) Nem kell félni, előretöltött fecskendő, 2 cm-es tű, és tövig kell szúrni, abszolút nem fáj :-D

Hú, nagy a szám, aztán 1 hete még itt a lányok bátorítottak :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, szedek én már minden kutyafülét: Aloe vera gél, cink Protexin, a C vitamint viszont mindig elfelejtem! :P
Vendég

sziasztok!
most jöttem, mert reggel olyan rosszul voltam, hogy csak 10kor indultam el a dolgozóba :x már jól vagyok. (relative)

Nyulasz!
és mikor kezdessz csillagom? mert azt nem írtad :D

Bella!
Tessék szépen még reménykedni! Én nagyon nagyon drukkolok Nektek!!! :wink:

Csibe!
:evil: a csoda-csibe kocsidat? :?: :shock: Felháborító! Velem előfordult már, hogy a Tescoban meghúzták... saját költség... :evil:
viszont mennek a drukkok! :wink:

Tücsi!
jobbulást

Melani!
:)
dezsina

Bella! Mi az a OHSS és az "ösztrogén hiányos tünet" ????

Tücsi! Az uccsó mondat az idézetben (A metformin stimulációs kezelések során való alkalmazása az inzulin szint csökkentésén keresztül lényegesen javítja az inzulin rezisztenciával szövődött PCOS-ban szenvedő betegek stimulációra adott válaszkészségét.) szted mindenfajta stimulációra igaz, vagy csak az antagonistára???
Hát pedig a C-vitamin nem árt.

Jut eszembe, Nyulasz! Te a múltkor írtad, hogy (ha jól emlékszem) 2000 Mg C-vitamint szedsz egy nap???? Nem sok az kicsit? Vagy rosszul emlékszem? :roll:

Melani, privit nem kaptam. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, tuti mindre igaz! Ezért is agyalok most azon, hogy talán kár volt abbahagynom ha már eddig szenvedtem... :?

Lehet, hogy megjött, már nem merek kijelenteni magammal kapcsolatban semmit! :P Jól gondolom, hogy mivel délután van ezért a holnapi napot kell elsőnek számítanom? :?:
Vendég

Felhívtam a Kaálit, a recepciós szerint ma van az elsőnap, de a vérvételben nem jutottunk dűlőre, azt mondja visszahív a dokim, remélem tényleg hív mert a múltkot hiába vártam! :?
Vendég

Dezsi: mi volt Veled reggel??? :shock:

Rana: az OHSS az a hiperstimulációs szindróma :-) a 2000 mg C vitamin nem sok, amúgy Szent-Györgyi Albert ennek a többszörösét szedte, pedig ő aztán biztos hogy tudta, mi a jó :-D

Tücsi: én eddig úgy tudtam, hogy ha este 6 urán jön meg, akkor a következő nap az első :roll: de lehet, hogy tévedek...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Nyulasz nekem mindig antagonista protokollom volt. Egy hátránya van, hogy nagyon drága. Nekem közepes dózisokkal 220000 ft körül van a gyógyszerköltség, viszont a nehezen stimulálható barátnömnek is tudtak 5 db petesejtet stimulálni pedig fsh-ja 13-as, neki bevált a antagonista protokoll.

Bella++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mennek a tüszőnövelő drukkok is++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Szezso
iszonyúan görcsölt a hasam és kicsit hánytam is (de azt csak azért, mert rosszullettem a fájdalomtól és leesett a vérnyomás) már jól vagyok. köszi :) jóóó, kicsit fáj a fejem :?
dezsina

Tücsi, Dezsi
jobbulást!

Rana,
Szezso már meg is válaszolta, amit kérdeztél:)
Vendég

Hú, Dezsi, ez nem hangzik jól! :shock:

Szezso, köszi én is úgy emlékeztem, hogy 4-5 órától kell másnapnak számítani, de gondoltam inkább megkérdezem a Kaálit! Csak azt nem értem miért bonyolította túl a kérdésem, mi szerint bent lesz-e a dokim szombaton, mert hogy meg kell beszélnünk a véreredményem...erre ő: szedem a fogamzásgátlót? Úgy meglepődtem, hogy totál hülyeséget beszéltem: igen, vagyis már nem mert beszedtem...! :oops: :oops:
Vendég

köszi a választ, csajok. Illetve még egy maradt: az ösztrogénhiányos tünet. Kevés ösztrogént kap az ember, vagy mi? :?

Tücsi, itt a Kaáliban azt mondták, hogy ha déli 12 óráig megjön, akkor a következő az első nap. Fene tudja mostmár hogy hogy van. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, én úgy döntöttem, hogy most a lehető legkevésbé akarok agyalni a dolgokon, és csak elfogadom a mit mondanak, szóval ha szerintük első nap akkor az! :lol: Az ösztrogén hiányról szintén ez most a véleményem (régen pont az ellenkezője voltam, mindent tudni akartam, esküszöm többet olvastam a szakirodalmat mint némelyik orvos! :P ), szóval nem tom mit takar és nem is akarok most belemélyedni ilyen dolgokba, majd a doki bácsi, a szervezetem meg a védőangyalaim eldöntik, hogy mi legyen!;-)
Vendég

Hát Tücsi, igazad van, sztem is mindegy már, hogy ilyenkor órára pontosan mikor van a vérvétel. A többi dologgal meg én is úgy vagyok, hogy az orvos tudja, mit csinál. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok, annyi melóm van, hogy alig tudok visszaolvasni. De megtettem.

Bella, szerintem tök mindegy mit érzel, minden terhesség más és más. A barátnőm is leeresztett cicikkel ment vérvételre, és azt hitte, semmi, de két baba tapadt meg, és semmi, de semmi tünete nem volt. Nagyon drukkolok!

Csibe baba, neked is! Mikor is derül ki, hogy mi van??

Meli, remélem tegnap megoldották a gondodat a lányok. Láttam, kaptál egy csomó privit. :wink:

Többieknek szép napot!

skrisz72

Sziasztok!

Bella, +++++++++++++++++++++
szerintem ez most csak annyi, hogy már a stimu kiürült a szervezetedből, de hát 4 nappal beülti után nem kell még feszülnie, csak bízz a kicsikben! (mi bízunk bennük!)

Csibe, ++++++++++++++++++++
az autódat sajnálom :( Nagyon bosszantó az ilyen!

Tücsi és Dezsina, jobbulást!!!

Tobi és Szezso, és még minden szurkáló ++++++++++++

Zsófi! ++++++++++++++++++

Nyulasz! Akkor nagy antagonistadrukkokat küldünk majd, lehet "anti-drukk"-nak rövidíteni :wink: - ez persze ugyanolyan pozitív drukk, mint eddig, csak külön Nyulaszra szabva.

én ma voltam vvt és uh. Az estradiol jó, bal oldalt van 6 tíz feletti, jobboldalt meg kb 11 nagyobbacska, szóval ebből most lesznek. Legközelebb szombaton kell mennem.
A punkcióról még semmit nem tudok, csak sejtek, mert doki azt mondta, ma estére engedélyez utoljára pajzán társasjátékot apával... :roll:

Kép
kisbuta

sziasztok!

nem vesztem el, csak mostanában nagyon sok a dolgom.

bella, csibe, krisz, kisbuta, szezso, lola: drukk+++++

estike: írd meg priviben az adataidat, és táblalakó leszel :wink:

julika: nagyon tetszenek a képek.

tücsi, dezsi: jobbulást!

rólam: nem volt semmi érdekes a kaáliban minap. majd jövőhéten megyek prolaktin ellenőrzésre.

katica
katica30

Lányok,
köszi a biztatást, az a baj, hogy a hasam is nagyon fáj és a petefészkeimet is nagyon érzem, olyan mintha bármelyik pillanatban megjönne és teli van ragyával a fejem. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.02 14:08-kor.
Vendég

Sziasztok!
Dezsikém,mi a baj?Nincs veseköved,hogy ennyire fáj?A kezdést azért nem írtam,mert egyenlőre pihi van.Majd még megyek kb.decemberben dokinkhoz,és megbeszélem vele a továbbiakat.
Katica!
Kivennél a táblából?Majd a másikban szeretnék csak szerepelni,és nem lesz vonalzóm sem.
Tücsike!
Hű,ez sem hangzik túl jól.Én is baromira megfáztam,egész nap tüsszögök,és az orromat fújom...szőrnyű,a fejem teljesen be van dugulva.
Csibe!
Tényleg te javasoltad a múltkor,hát most elő is hozakodtam vele.
Babaragacs,és sok türelem,már csak párat kell aludnod...márha tudsz aludni. :wink:

Én írtam a 2000mg C vitamint,sok betegségnél 5000 vagy 10000mg -ot is adnak intravénásan.Persze huzamos ideig biztos nem lehet,főleg aki vesekőre hajlamos,mi egy hónapig szedtük.

Szezsó!
örülök,hogy ilyen jól megy a szuri!Mikor lehet drukkolni a tüszőcskéknek?
Eddig mindig short protokoll volt,az alap szurinál(fogamzásgátló után 4 napig supre 1/2ml,és a második naptól 150 gonal mellé)4 petesejtem lett.Aztán úgy emeltünk,hogy ezek mellé még kaptam merionált is75ml,akkor meg csak 2 petesejtem lett.Aztán 4 merionál ment gonal nélkül,itt csak 1 petesejt,így megmaradtunk a gonálnál,kétnaponta 300,+luveris napi 75ml+closti 3x1.Ezzel 3-3 petesejtem lett.
Kisbuta!
Ma van uhu?Nagy drukk!
Vendég

Kisbuta!
Azta,hát én most nagyon irigy vagyok :oops: :D :D :D ...micsoda hírek :D Jó pajzánkodást :D Mikor repesztesz?Vagy ez is titok?
Köszönöm az anti-drukkokat :lol: :lol: :lol:
Bella!
Hívd fel Krizsát!!!!Lehet,hogy hiperstimu,rajta is van a papíron,ha erős fájdalmat érez,jelezze a dokinak!!!
Katica!
És a párod eredményére mit mondtak?Vagy nem azt mentetek megbeszélni?
Vendég

Nyulasz,
várok még holnapig, aztán lehet, hogy konzultálok vele. ha hiperstimu mit tudnak vele csinálni?
Vendég

Mondjuk kapsz infúziót.Asszem fehérje infúziót.Szerintem ne várj holnapig,ez azért nem játék.Üzenj neki,hogy hívjon fel,bár így délután könnyebbb elérni.
Igyál nagyon-nagyon sokat,és egyél sok húst meg túrót,meg amiben fehérje van.
Vendég

bella: drukk tovább++++ holnap hívd fel a dokit, szerintem!

nyuszi: remélem, hamarosan a másik táblába rakhatlak be. :wink: doki megnézte a férjem eredményét, beszéltünk a biológussal is, nem tudnak mást csinálni, mint amit eddig is. no meg kaptunk vigasztalást is, doki elmondta a statisztikát ismét. azt mondta, hogy valószínűleg hosszú távra kell berendezkednünk a kaáliban. de mindezeket már máskor is mondta.

katica
katica30

Nyulasz,
a repesztést még nem tudom, de feltehetőleg jövőhéten ezen is túlesünk.
Ejnye, Nyuszi, ne irigykedj, én adnék belőle, de a párod szerintem nem tőlem akar gyereket, és mert ennyire szeret téged a párod, irigylésre méltó vagy! :D

Kép
kisbuta

Bella,
nagyon nagy drukkok a dokihoz!
(a hiperstimu állítólag nagyon rossz, de ha megmradnak a babók, akkor megéri. Julika mondta.)

Julika,
köszi a bíztatást, én is hallottam már, de az azért rossz lenne, ha a hiperstimu miatt leállítanák az egészet, és nem kapnék vissza babát. Szóval most még inkább iszok, mint a ló. mintaló.

Csibe, :lol:
jót röhögtem az összetévesztésen. Enyém páromnak egyszer a saját anyja adott be injekciót, és attól is olyan sokkos állapotba került, hogy többé senki nem merészelte... asszem, ő sem bírná a bodies-t...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.10.02 14:46-kor.

Kép
kisbuta

Kisbuta, jaj, te már itt tartasz? :oops: Akkor nagy-nagy drukkokat küldök!!!!!

Bella, sok-sok ásványvíz, bubimentes, sajt, túró, hal, hús. Fehérjét kell bevinni!!! Sokat!

skrisz72

Kisbuta!
Igazad van,már nem is vagyok irigy... :D ...annyira :oops: :lol:

milyen összetévesztésről volt szó?
Vendég

Katica!
Nehéz dolog,nálunk sem csinálnak semmit apával...hát mi is berendezkedtünk :D
Vendég

Nyulasz,
akkor most már én sem vagyok irig ... annyira ... azért, mert neked megvannak a petevezetőid... :D

Kép
kisbuta

Nyulasz!
nem a vesém fájt, hanem a hasam. (valami miatt nem tudtam rendesen wc-re menni ma)
én is, én is decemberben megyek konzira! :D Nyuszu! együtt kezdünk :lol: :lol:
szilveszerkor megint leiszom magam (mint tavaly, amikor 2 pohár pezsgő után ébresztett apa, hogy éjfél van :lol: :lol: ) és utána babázunk szeptemberben :D
dezsina

Hoppá!
Katica prolaktinjáról jut eszembe!
Ha én a nyári sikertelenség után elsumákoltam a Bromocriptin-t is (mert úgy értelmeztem, hogy akkor az sem kell tovább), akkor most kezdjem el újra? Napi 1/4 tapletta, nem volt tőle bajom, csak már utáltam, hogy bogyóval kelek és fekszek...

Kép
kisbuta

Dezsi!
:? sajnálom a pocifájást...és már jobban vagy?
Kisbuta!
Hát ez hogy lehet? :twisted: ...ilyet nem csinálunk,irgum-burgum!Mikor nézték utoljára a prolaktinod?Mindenképp beszélj a dokiddal,de szerintem azt a 12.hétig szedni kell.
Vendég

Nyulasz,
:oops: ezer éve nem nézték. Az előző lombik előtt nézték, azt mondta a doki, hogy magas, és tessék 1/4 bromocriptint szedni nem tudom, szedtél-e Bromot, de azt a pinduri tablettát még négybe darabolni nem kis művészet... persze tudom, másoknak ennél sokkal nagyobb bajaik vannak vele, szóval nem is értem, miért utálom... Aztán elhagytam. Hoppsz, akkor mától újra beveszem. :?

Kép
kisbuta

Én meg elkezdtem Femibion 800-at enni, és olyan éhes vagyok tőle, mint az állat. :lol:

skrisz72

Na akkor Kisbuta, párjaink hasonló problémákkal küszködnek (ájulás az injekcióstűtől és a vér említésre) :D Én még azért irigylem a sok tüszőt egy picit... :oops:

A "kicsi" hiperstimu állítólag tényleg nagyon jót tesz a beágyazódásnak.

Jobban vagy már Dezsi? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi gyógyulj meg, minél hamarabb.

Kisbuta nem értem amit irtál:

[quote]C írta:sibe, Laughing
jót röhögtem az összetévesztésen. Enyém páromnak egyszer a saját anyja adott be injekciót, és attól is olyan sokkos állapotba került, hogy többé senki nem merészelte... asszem, ő sem bírná a bodies-t...
:oops: :oops: :oops:

Bella beszéltél a dokiddal?

Nyulasz van egy társaság ahova még járok írogatni. Ott járnak a csajok Fülöp dokihoz, aki immunológus, és azt vizsgálja, hogy miért nem tapad meg a embrió. Komoly belgyógyászati, nőgyógyászati, immunológiai kivizsgálást csinál, ő foglalkozik olyanokkal is, akiknek össze jönn a baba de sajna egy idő után elmegy. Megpróbálom belinkelni az elérhetőségét:
http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page827.htm Csak egy ötlet......

Kép

csibe
csibe32

Beszéltem Krizsa doktorral, én elve hiperstimus vagyok a 15 petesejttel és természetes, hogy fájnak a petefészkeim. Amíg nem fulladok, tudok pisilni stb. nincs gáz sokat kell inni és fehérje.

A hasam még mindig fáj.
Vendég

Kisbuta!
Azért ez a bromó nem egyszerű gyógyszer,hallottam,hogy komoly mellékhatásai vannak,szerintem előbb kérdezd meg a dokidat,hogy nem gond-e ha most elölröl kezded a szedését.Nehogy valamit bekavarjon.Én sose szedtem ilyet,azt tudom,hogy szépen beállítja a prolaktint,de azt is tudom,hogy vannak komoly mellékhatásai,legalábbis az első szemeknél.És mivel jó ideje nem szede,nem tudom hogy reagál a szervezeted.Inkább kérdezz rá.
Bella!
Szegénykém,de legalább megnyugtatott a doki,remélem holnapra már jobb lesz.
Csibe!
Azt hittem,hogy inkább a vetélések miatt mennek hozzá.Akkor tud segíteni azokon is,akiknek meg sem tapad?Te voltál?
Krisz!
Mi az a femibion???

Na megyek kamillával inhalálni :?
Vendég

Újfajta terhességi vitamin. Szóval azért zabálok én is annyit.
Az a baj, hogy már mensisen fáj a hasam.
Vendég

Csak bekukk, most értem csak haza a dokitól, iszonyú sokat vártam: Szezso: nyertél a kiütés vírusfertőzés miatt van, szigorú fekvés, 1 hét múlva kell visszamennem...asszem lombikot halasztok, már ha szóba áll velem valaki, mert ma sem hívtak visssza! :evil:
A mensim meg meggondolta magát napközben és csak most kezd beindulni, szóval ez mégiscsak 0-ik nap!

Ma 2 gyógyszertárban is kerestem ezt az új terhesvitamint és nem volt, nagyon mérges vagyok! Apa azt mondta megnézi holnap a melóhelyéhez közeli gyógyszertárban...

Kisbutus, húúú te aztán belehúztál! Drukk hegyek!!;-)

Csibe, Bella jó éjszakát babaragikat küldök+++++++++++++++

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Te Bella,még biztos nem olvastál olyanról,hogy a terhességnek ugyanolyan tünetei vannak,mint a menstruációnak :?: :?: :?: :!: :!: :!: Tessék már megnyugodni,hol lenne még ilyenkor mensi :?: Azt most jó hosszú hónapokra elűztük!!!Érted?Ne akard,hogy odamenjek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: mert akkor elfenekellek!
Tücsike!
Ez nagyon rosszul hangzik :evil: :evil: :evil: ...miért nem hívnak vissza?És ha a doki mobiljára üzensz?Vagy ott nem szokás?
Gyógyulj meg mihamarabb!!!
Vendég

Nyulasz, nem tudom miért csinálják ezt velem, engem soha nem hívnak vissza, pedig nem én kérek visszahívást ők mondják, nekem ez olyan sz@rul esik mert nem csip-csup hülyeségek miatt hívom őket! A doki mobilját nem tudom...Jaj, most nagyon hiányzik a Forgács tanár úr! :cry: :cry: Lehet, hogy ez egy jel, hogy hagyjam a fenébe a Kaálit, már nem először érzem azt, hogy lekezelnek a recepción...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?