Új privát üzeneted érkezett!

Kinga!

Így megjegyezted, hogy hol lakunk? :D :wink: Ez az, gyertek ti is és babázzunk együtt!! :D

Csak azért gondoltam, hogy a doki így is hozzáállhat, mert sok nőgyógyász vallja azt, hogy még 2 évet is érdemes várni a spontán babára, meg a koromat is megkérdezik, arra meg azt mondják, hogy fiatal vagyok még, ez mind szép és igaz, csak épp azt nem értik meg, hogy én sok-sok babát szeretnék, azt meg el kell már kezdeni. De lehet, hogy tényleg még nyár előtt sikerül spontán, és akkor nem is kell viaskodni semmilyen dokival. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát még jó, hogy megjegyeztem! :wink: :lol: Egyébként nekem is azt mondta a doki a múltkor, hogy fiatal vagyok még. Hát attól függ, mihez. Az idén már 31 leszek, szerintem egyáltalán nem vagyok fiatal. Még egy-két év szarakodás, aztán már itt van, hogy 35 elmúltam. :evil: Mondjuk az is igaz, hogy látom ott a meddőségiben, hogy azért tényleg sokan vannak akiknek már valóban ketyeg az a bizonyos óra.

Kép
németh
 
 


Csajok: a dokik könnyen mondják, hogy fiatal valaki. Nem is tudom miért korhoz kötik ezt. Miért nem lehet beavatkotni ha mondjuk akár fél évig nem jön össze egy baba. Na meg mihez képest fiatal??
Régen a nők 20évesen már szültek. Sőt... már a másodikat. Nem mondom , hogy az jobb volt na de tényleg kitolodtak a szülések. És akkor még várjunk arra is , hogy a megfelelő probálkozási időt kivárjuk. Amúgy is azt mondják a teherbe esés 3-8hónap alatt bekövetkezik ha minden rendben megy. Na most ha valaki mondjuk 8hónap alkatt nem esett teherbe akkor miért nem lehet maguktóül elkezdni kivizsgálni vagy esetleg segiteni?
Csak minden vizsgálat pénzbe kerül. A vérvétel és még sorolhatnám. Na de nem ezért fizetünk TB-t???
Szóval ezt én nem értem és nem is fogom.

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Csucsu: teljesen egyetértek veled. Szerintem mindenki maga dönti el, hogy mikor szeretne szülni és meddig. Mert lehet, hogy éppen valaki azt mondja, hogy majd 40 körül akar, akkor ahhoz képest pl. én tényleg fiatal vagyok még. De én magam szerint nem.
Igen, és az is felháborító, hogy pl. az uh-os átjárhatóságit nem támogatja a tb, pedig az sokkal korszerűbb, mint a röntgenes, állítólag nem annyira fáj, na meg nem terheli meg az embert felesleges sugárzással. Meg még sorohatnék ilyen példákat.
Na de nem negatívoskodok már megint. Süt a nap, pedig mára már esőt mondtak.

Kép
németh
 
 


És akkor arról még nem is beszéltünk, ha valaki megelőlegzett szocpolt vesz fel és nem sikerül neki mondjuk 2 év alatt a baba. Hiába fiatal még, de neki már akkor is csak 2 éve van, hogy szüljön, különben kegyetlenül vissza kell fizetni a pénzt kamatostul.

Csucsu!

Miért kerülne pénzbe a vérvétel? Nem az az első amit néznek a kivizsgáláskor? Nekem már volt más miatt, de nem kellett fizetnem... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Büszkékedni jöttem.4D ultrahangon voltunk ma és láttuk a kicsi fiunkat.Nem produkálta magát,teljesen szégyenlős volt.
Teszek egy képet,ami a kedvencem....egy mosoly :lol:


Kép

KépKép
lyndee
 
 


Jaj Lyndee: nagyon gratulálok!!! Olyan jó érzés ugye?

Kép
németh
 
 


Jó reggelt!
Csináltam egy 10-es tesztet, ami - természetesen mondanom sem kell - olyan negatív, hogy már szinte villogott. Úgyhogy abba is hagyom az utrot.

Kép
németh
 
 


Lyndee!

Milyen édes kis pufi arca van! :D És aranyos ez a mosoly! Tényleg jó érzés lehet! :D

Kinga!

Meddig próbálkoztok még spontán? Nem úgy volt, hogy inkább mész inszemre? Vagy az következik most?

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga: sajnálom :( :(

lyndee: nagyon aranyos a gyerkőc :)

nem tűntem el csajok, csak még mindig ki se látszok a melóból.
kedden megjött piri rendesen, most elviselhetőbb fájdalommal. úgyhogy jövőhét hétfőn irány a doki.
Vendég
 


Szilvi!

Reméltem is, hogy csak a meló miatt nem tudsz jönni! :wink:

Én úgy emlékeztem, hogy együtt halad a ciklusunk, de akkor ezek szerint már szétcsúsztunk. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi: jó, hogy itt vagy.
Tabati: igen, most az következik majd. Csak most már akkor jöjjön meg.
Ugye 10-es erősségű teszten már látszani kellett volna vminek ha terhes vagyok? Ma vagyok a 13. dpo-n. De persze tudom, hogy igen. Le is szedtem a vonalzómat, mert csak frusztrál.

Kép
németh
 
 


Szilvi: Pirit sajnálom. :(

Tabati: Sajnálom a tesztet. :(
Amúgy ha nem nődoki küld el hormon vizsgálatra ami vétvétel akkor fizetni kell. Csak akkor nem fizetős ha nődoki ad beutalót. Ha nincs beutalód de van taj kártyád: 30ezer, Ha körzeti doki küld el :15 ezer. És ma mikor levették a vért oda adták a papirt amit alá kellet irni és 186ezer ft volt ráirva annyiba kerül a Tb-nem. Mondjuk én az összeget sokaltam. Mert mikor mütőtek akkor is a lapra csak 148ezer ft volt ráirva.
Nem is értem ezt a rendszert az biztos.

Kép
csucsu05
 
 


Elnézést, hogy bepofátlankodom közétek!

Csak Kingának szeretném írni, hogy még egy 10-es teszt sem mutatja ki biztosan a 13. DPO-n. Hiszen a nagykönyv szerint a beágyazódás a 7-11 nap között történik valamikor, de lehet akár a 13. napon is. És csak ezután kezd el termelődni a HCG hormon. Ráadásul van akinél lassabban. Szerintem ha a 15. napon nem mutatja ki a 10-es teszt, akkor érdemes már a következő ciklusra készülni.

De lehet, hogy csak én gondolkodom rosszul.
Vendég
 


Sziasztok!
Voltam ma egy másik nődokihozmert a régi szar volt!6hónapig szedette velem a clostit úgy hogy nem követte semivel.Na meg is van az eredménye,most mondta a doki,hogy 2db cisztám van a jobb oldali petevezetőmön egy 3 és egy 4cm-s!Hát fasza!Holnap megyek valamilyen vérvételre és ha megjön akkor visszakell mennem hozzá,hogy megvannak-e még a ciszták és utána küld meddőségi rendelésre és ott laproszkópia meg petevezeték átfúvás!
Úgyhogy most várok hogy megjöjjön! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
syl100
 
 


Csucsu!

Kicsit összekevertél minket, nem én teszteltem, hanem Kinga! :lol:

Viszont engem a háziorvos küldött vérvételre és semmit nem kellett érte fizetni... akkor hogy is van ez? :?:

Kinga!

Én ugyan nem értek a tesztekhez, de szerintem sem kéne abbahagyni a gyogyit, mert hallottam már olyat, akinek már orvos látta a dobogó szivecskét, de a teszt méh mindig negatív lett. Szerintem szervezet és terhessége válogatja. Ki kéne várni a mensit.

Syl!

És miért nem váltottál hamarabb dokit? :roll: Én minidg tájékozódom először itt a babaneten, mert itt sok lány van aki egy csomó mindenen átesett már, persze jó, ha megbízol a dokidban, de ha sokan mondják ugyanazt, akkor lehet, hogy az orvossal van gáz. Senki nem mondta itt neked előbb, hogy válts dokit? :shock:
Sajnálom a cisztákat, reméljük már jó kezekben vagy!

Kép
Kép
tabati
 
 


Catherine: hát te olyan rendes vagy, hogy külön írtál nekem. Tényleg, úgy örülök. Én is gondolkodtam ezen, hát akkor azt hiszem még a hétvégét megvárom. Végül is már csak kellemes meglepetés érhet. Tesztem meg úgyis annyi van, mint a szemét. :D Bárcsak igazad lenne!

Sziszko: sajnálom a cisztákat, de csak azzal nyugtatlak,hogy nekem is volt 8 cm-es és felszívódott magától. És a laporoszkópiát minek kell csinálni? Egyébéként nagyon jól döntöttél, hogy orvost váltottál. Az az igazság, hogy nagyon sok kontár van, aki igazából nem is ért ehhez a meddőségi kérdéshez, csak felírja orrba-szájba a clostit. Az én előző dokim is ezt csinálta, és nekem is lett tőle ciszta, és ő is csak egy hónapban egyszer nézett meg uh-on, amikor épp magánrendelése volt. Na ha most majd normális dokid lesz, meglátod, hogy kicsit más a uh-os követés. Egyébként a mostani dokim is teljesen kiakadt, amikor mondtam neki, hogy szedtem a clostit, azt mondta, hogy kivizsgálás nélkül ennyi erővel pofont is adhatott volna a dokim. Bocsi, hogy így kifakadtam, de fel vagyok háborodva, hogy a hozzá nem értő dokik szarnak abba bele, hogy az embernek lesz-e valami baja az általuk csak úgy felírt gyógyszerektől. Gondolják, felírom aztán vagy bejön vagy nem. Arról nem is beszélve, hogy csak a pénzt várják és nem csinálnak semmit, plusz nekünk meg ketyeg az idő.

Kép
németh
 
 


Megígérem, hogy a doki szót két napig nem írom le többet. :oops: :lol:

Na meggyőztetek csajok, akkor folytatom az utrot. De attól nem lehet az, hogy "visszatartja" a menstruációmat? :shock: :roll:

Kép
németh
 
 


Tabati: Bocsi valóban rosszul írtam mert a Kingának akartam. A fizetős dolgot meg lehet attól fühh ahova megy az ember ott állami vagy már ki van adva alvállalkozónak a labor. Nem tudom. Nekem 2doki is ezt mondta. SŐt van babanetes csaj is akinek szintén ezt mondták.
Vagy hormon és hormon között is külömbség van mit néznek nem tudom. Egy biztos nekem a nődokitól kellet beutaló ha nem akartam fizetni.

Kép
csucsu05
 
 


Kinga,Csucsu:Teljesen igazatok van!Rég váltanom kellett volna,csakhogy szedette eddig velem a clostit eddig azért nem váltottam.Amúgy nem magánrendelésen voltam ma,hanem sima sztk-son.És itt Tokajba kijár 4 nődoki is,szóval nem hiszem,ha legközelebb megyek pont megint ehez a dokihoz fogok kerülni,de nem is baj,csak rendes legyen.Amúgy a régi dokim maszek volt,a pénzt azt tudta kérni,de csinálni nem csinált semmit!
Tudtok valamit erről a laporoszkópiáról?Azt mondta altatásba végzik,és,hogy leszívják a cisztákat is .

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: Én csak laparoszkopiáról anynit tudok , hogy hamar megvan. Nekem a méhen kivülit csinálták laparral. Szóval nekem beszúrtak egy csövet a köldökömbe és egyet egyet két oldalt. Amit pár nap alatt begyógyul nem is látszódik. Altatnak de nem mélyaltatásban végzik. Ez egy kis beavatkozás. És rutin műtétnak számit.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:Nem tudod sokat kell várni erre a műtétre vagy azért hamar adnak rá előjegyzést?Bent kell utána maradnom,vagy aludnom?
Helyesbítek:nem a petevezetőmön vannak a ciszták,hanem a petefészkemen!
Neked pénzbe került?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: H avan TB-d és fizeted tehát van munkahelyed akkor nem kel fizetni. Hamar adnak rá időpontot szerintem Nkeem nem kellet úgye kérnem mert sürgősségi eset voltam.
Hamar megvan a műtét nem kell félni és nem komplikált dolog. Nekem feküdnőm kellet pár órát de az altatástól igényletem is a fekvést. Pár óra alatt azonban már felkellhettem és sétálhattam. Mivel én méhen kivülivel voltam bent igy másfél napig még bent voltam de aztán kidobtak. valószinű téged hamarabb fognak elengedni.
Nem kell tőle félni hidd el mert a mandula műtét gázosabb már mint ez.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:Köszi,hát remélem!Olvastam,hogy a cickafarkfű tea is jó a ciszták ellen,csak azt nem tudom,hogy a ciklus 23.napján elkezdhetem-e inni? :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: Ezt sajna nem tudom igy nem akarok butaságokat írni.
De biztos valaki tudja majd.

Kép
csucsu05
 
 


Na jelentem az utrotól simán megjön. :evil:

Sly: nem tudom a teát én sem. De ha meg már úgyis mész dokihoz a cisztákkal, mindegy is, nem?

Kép
németh
 
 


Sziasztok! Segítségeteket szertném kérni abban, hogy az elmaradt menses előtt lehet e tesztet csinálni? És hogy akkor már kimutatja e a terhességet? (Kb 1 héttel előtte!)

Barbika...
babarka
 
 


Babarka: Az elmaradt mensi előtt 1héttel ne akarj tesztelni. Amúgy ha tudod mikor fogant a kicsi pontosan és eltelt 10nap azóta akkor probáld meg. De akkor sem valószinű , hogy kimutatja. Valakinél a HCG lassabban kezd el termelődni. a legbiztosabb ha a menis kimaradás napján vagy utána csinálsz tesztet.
A tesztek ugyan azt írják már 36napos terhességet is kimutatnak. De a beágyazódástól számitva. Tehát a beágyazódás 4-10nap. Ha eltelt 10nap probaképpen csinálj egy tesztet.

Kép
csucsu05
 
 


Nagyon szépen köszönöm a segítségedet csucsu05!

Barbika...
babarka
 
 


Barbi: szivesen. És mikor tellik le az idő, hogy tesztelhess? Irj valamit magadról. Mióta próbálkoztok stb...

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu5!
Kb 1 hét múlva tesztelhetek! Ez lenne az első baba és az első próbálkozás is! Az az igzság, hogy nekem nem igazán egyforma a ciklusom! ( van, amikor 30 napos de volt olyan is hogy 42 napra jött meg! Az utolsó 4hónap így néz ki:30,32,42,31) És ezért nem tudom kiszámolni a peteérésemet! Vettem ovulációs tesztet. Ha most nem sikerült,akkor ebbe a hónapba megpróbálom!

Barbika...
babarka
 
 


sziasztok!

ma voltam dokinál, ma vagyok a 8. napon. jobb oldalon van egy 13 mm-es tüszőm, nyálkahártya elég vékonyka, csak 4 mm. arra még rá kell gyúrnom :)
pénteken megyek vissza, szerintem jövő kedden vagy szerdán lesz az inszem.
Vendég
 


Szia Babarka!

Mi is első babával próbálkozunk, és sajnos tapasztalatból mondom, hogy tényleg nem érdemes a mensi előtt tesztelni. Én a te helyedben kivárnám a 42. napot és azután tesztelnék. Pedig nekem pontos szokott lenni a mensi, de még így is előfordult egyszer, hogy 1 hetet késett. És ez nálam nagy szám. Anyukám csak nevet rajtunk, amikor mesélem neki a babanetet, mert ő kivárt 2 mensi kimaradást, akkor már tuti volt a baba, és csak aztán ment dokihoz. Én meg mesélem neki, hogy itt sokan már az első mensi kimaradása előtt tesztelnek, ha pozitív akkor van aki már azon a héten elmegy a dokihoz és idegeskedik, hogy nem látnak semmit. Hiába, az ő idejükben még nem voltak tesztek, de nem is idegeskedtek annyit várandósan, mint manapság...

Az ovulációs teszt jó dolog lehet, sok lánynak bejött, úgyhogy a következő ciklusban én is rendelek. Sokaknak a hőmérőzés is bejött, nekem nincs türelmem, meg az éjszakáim, reggeleim sem mindig egyformán alakulnak, úgyhogy kipróbáltam, de csak idegesített.

Egy hét múlva hanyadik napon leszel?

Lányok, nagyon eltűntetek! :evil: Kinga? Szilvi :?:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi! :D

Szinte egyszerre írtunk, én meg hiányoltalak! :oops: :lol:

Azt csak viccből írtad, hogy rá kell gyúrni a nyálkahártyára, vagy tényleg lehet valamit tenni? :oops: :roll: Máshol azt írják, hogy sok-sok folyadékot kell inni. Aztán nem tudom, hogy ez befolyásol e valamit... Doki nem mondott valamit erre? Csak azért kérdem, mert nekem elég kevés a mensim, rövid ideig is tart, és valamiért azt gondolom, hogy elég vékony lehet a nyálkahártyám, ha csak ennyi képes leválni mensikor. És ha már neked ilyenkor nézik, amikor még nem is történt meg a megtermékenyítés, akkor nekem is számíthat. Mármint ha logikusan sikerült gondolkoznom és a kevés mensi tényleg vékony nyálkahártyát jelent...

Kép
Kép
tabati
 
 


Annyi kérdésem lenne a dokitól, hogy lehet előbb elmegyek hozzá, mint január, csak félek a hozzáállásától... :roll: Mindegy, megpróbálni meg lehet, legfeljebb utána elmegyek máshoz is.

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: állítólag ami erősítheti és vastagíthatja a nyálkahártyát, az a sok folyadék, fehérje, méhpempő és néhány mondták az aspirin protectet is.
Vendég
 


Sziasztok!
Csak gyorsjelentés, mert rohannom kell. Én holnap megyek dokihoz, ma vagyok az 5. napon.
Tabati: szerintem is menj el dokihoz, mert ha meg jó a hozzáállása, akkor lehet,hogy érdemes, nem?
Szilvi: majdnem egyszerre haladunk. Remélem mindketten a pozitív cél felé. :wink:

Kép
németh
 
 


Kinga:Leírnád nekem,hogy neked milyen cisztád volt meg hol?Mennyi idő alatt múlt el,és csináltál-e valamit ,hogy elmúljon?
Ma elkezdtem barnázni,fogalmam sincs mikor fog így megjönni rendesen,hogy ciszta van,de csinálok felüléseket/állítólag jó rá/,meg iszom a cickát! :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziszko: nekem a petefészkemben volt egy 8 cm-es ciszta. Már a ciklusom elején ilyen nagy volt, aztán nem csináltam semmit, mert azt mondta a doki, hogy várjuk meg, hogy megjöjjön, utána megnézi, hogy nagyobb lett-e vagy mi van vele. Na megjött és aztán el is tűnt magától. Semmit nem csináltam vele. Nem ittam semmit. De a ciklusomat jól bezavarta, mert 18 napra megjött és állítólag ez is attól volt. Szerintem neked is meg fog jönni, ha már barnázol, lehet, hogy neked is egy kicsit előbb megjön. Remélem neked is fel fog szívódni és nem kell csinálni vele semmit.

Kép
németh
 
 


Szia tabati! A kérdésed mire vonatkozott? Nem értettem? Ha arra, hogy a ciklusom hányadik napja akkor 32.

Barbika...
babarka
 
 


Igen arra! :lol: Én várnék a 43. napig. Persze ha közben jönnek a tünetek, akkor lehet előbb is tesztelni. :wink:

Szilvi!

Pontosan mi az a méhpempő vagy milyen formában lehet kapni? Folyadékot meg fehérjét próbálok sokat magamba nyomni, bár a folyadékot elég nehéz, mert én ritkán vagyok szomjas, viszont így is állandóan pisilek felfázás nélkül. Például este már nem merek inni, hogy nyugodt legyen az éjszakám és ne kelljen óránként wcre járnom. :roll:

Az aspirin protectről sem hallottam még... mire van kitalálva eredetileg? :?:

Kép
Kép
tabati
 
 


Közben meg eszembe jutott, hogy amikor egy kis ideig voltam terhes :roll: , picim még csak el sem jutott a méhembe, és mégis annyira megvastagodott a nyálkahártyám, hogy egy hónapig folyamatosan véreztem, úgyhogy szerintem a hormontól úgyis megvastagszik annyira amennyire kell neki, persze azért nem árt többet inni...

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Kicsi életjel magamról!
Elkaptam a férjemtől vmi nátha félét így nyomtam két napig az ágyat,de már jobban vagyok.

Figyelek mindenkit ki hol tart és csendben drukkolok tovább.

A méhpempőt én is hallottam sőt szedtem is,bár abban a hónapban nem lettem babás.

Én még a cukormentes diétát is ajánolom,az is sokmindenkinek segített már. :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee!

Jó, hogy csak két napig voltál beteg, vigyázz magadra!

A cukormentes diétát tuti nem bírnám. :lol: Viszont ezentúl minden ciklusban kipróbálunk valami újat. A következőben rendelek lh tesztet és megnézem pontosan mikor is van az ovum. Ebbe annyira beleéltem magam, hogy nem is értem, eddig miért nem érdekelt... Aztán szerintem kipróbálom a cickafark, palástfű tea párosítást is. Utána még nemtudom, meglátjuk. Viszont abban is döntöttem, hogy már október végén elmegyek a dokihoz. :) Most nem vagyok türelmetlen, de teljesen be vagyok sózva, hülyeség, de alig várom, hogy megjöjjön (persze ha meg kell jönnie), hogy kipróbáljam az lh teszteket. Ezek az új dolgok tényleg mindig új reményt adnak! :D Meg a dokira is kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: nekem most mondta amúlt hónapbana dokim, hoyg a cukrot ha elhagyjuks egit a babásodásban. Én már elég jól bírom. Cukor nélkül iszom a kávét teát. Semmi édes löttyöt nem iszok. és nekem azt is mondta tésztát ne nagyon egyek meg a fehár lisztet cseréljem le a teljes kiörlésüre.
Most kipróbálom hátha bevállik.

Kép
csucsu05
 
 


Persze ,meg lehet szokni.Nem kell drasztikusan nekikezdeni.Először csak az üdítőket meg a napközbeni nasikat kell letenni,majd fokozatosan a többit ha megy.
Én abban a hónapban amikor babás lettem valahogy nem kívántam a nasikat és szinte a salátákat kívántam csak.Pedig nem szoktam.Gondoltam hogy ennek is köszönhetem a kicsi babát a pocimban :wink:

Egy próbát megér :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Na jó, még a nasik haggyán. De pl. mézet sem lehet? Gondolom akkor ez szénhidrátdiéta, szóval nem csak a cukrot, hanem kenyeret krumplit, rizst, stb. sem lehet enni. Mert a teába egyebekbe én sem szoktam cukrot használni, csak mézet. Hát....lehet, hogy én is majd kipróbálom, mert ugyebár mindent a babáért! Bár a tegnap esténk elég rosszul sikerült a férjemmel... :roll: Nem vesztünk össze, de elég fáradt volt meg ideges én meg lelkes és hát eléggé lelombozott a dolog, hogy pont most nem tudtunk együtt lenni, mikor pedig tojcsim is volt. Persze tegnap előtt együtt voltunk, de hátha minden nap kéne... :roll: Ma reggel meg elég rossz volt a gyomrom, biztos influenza, nekem mindig a gyomromra megy. Páromnak meg lelkifurija volt az este miatt, pedig nem az ő hibája, csak rosszul jöttek ki a dolgok... :(

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:Mindent a cél érdekében :D Csak az elején rossz,aztán meg lehet szokni.De szerintem az is elég ha pár hétig mellőzitek a cukrot és a cukros dolgokat.
Hidd el ha sikerül,ez lesz a kedvenc diétád :lol: :lol: :lol:

Egyébként ha tegnap este nem is voltatok együtt még nem biztos hogy lemaradtatok bármiről is.Tessék ma bepótolni!Kérd meg a férjed hogy engeszteljen ki :D

KépKép
lyndee
 
 


Itt vagyok én is, csak annyi minden rohangálnivalóm van. Ma voltunk aláírni az adásvételit!!! Holnap meg megyek megint a dokihoz.
Tabati: ilyenek miatt nekünk is volt már rosszul sikerült esténk, de persze mi sem vesztünk össze, csak tényleg olyan hülyeség, hogy az ember mindig azt hiszi, hogy pont az a kimaradt lehetett volna a döntő este...
Lyndee: nem akkor nem kívántad már csak a salit, amikor már terhes voltál? Az a baj, hogy én nagyon édesszájú vagyok, pl. a kávét, teát is rengeteg cukorral iszom. Mondjuk a nasit kibírom. Lehet, hogy én is visszább fogok akkor. Amúgy sem árt. :roll:

Kép
németh
 
 


Lányok!

Délutánra már lenyugodtam és nevettem magamon, hogy milyen kis hülyeségeken fel tudom húzni magam. :lol: De tényleg így van : eltervezel valamit és ha nem úgy sikerül, akkor rögtön azt hiszed, hogy ezen az egy éjszakán múlik a siker. De nézzük a jó oldalát: ha nem sikerül, akkor majd lesz mire fognom! :lol:

Férjemet is felhívtam, hogy ne idegeskedjen ezen, nincs már semmi baj, elmúlt a rosszkedvem. Úgyhogy ma tényleg bepótoljuk a tegnapi elmaradást! :wink:

Kinga!

Gratula az adásvételihez és megy a drukk holnap a dokihoz, hogy minden jól sikerüljön. :wink:

Lyndee!

Nekem meg az a bajom ezzel a cukor dologgal, hogy az édességet még tudom mellőzni, meg mondom a teát mézzel iszom (az is rossz?, vagy azt lehet? ) viszont elég keveset iszom, mert nem szoktam szomjas lenni. Úgy kell magamba adagolni a folyadékot. Épp ezért nem tudok annyi vizet inni, mert az olyan íztelen ha nem szomjas az ember. Ilyenkor iszom teát, de azt is meg tudom unni egy idő után és akkor jönnek a cukros üdítők. Mert az legalább fini. De majd megpróbálok olyat inni, amiben nincs hozzáadott cukor, csak ami a gyümiben van. Az édesítőszernek meg rossz az íze van én mindig kiérzem mindenből, úgyhogy azt meg azért nem bírom. Egyedül a mézet, de ugye olyan üdcsi meg nincs amiben méz van cukor helyett. :D No, majd igyekszem! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: