Új privát üzeneted érkezett!

Linácska,
jó az új vonalzód! Ezek szerint rendesen megjött.

i.kata
 
 


Kata,
igen, rendesen, tegnap délután, hívtam is a dokit, hogy akkor mikor menjek hozzá. Mondta, hogy ha már délután van, akkor a mai az 1. cn, úgyhogy csütörtökön.
Holnap megcsináltat minden olyan "véres" vizsgálatot, ami a lombikhoz kell, aztán elkezdjük az e havi inszemet. Pénteken meg megy a férjem, hogy neki is meglegyen minden, ami szükséges.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
nagyon rendes ez a doki. Tarthatna egy továbbképzést a többi dokinak :roll: :wink: Ha mégis lombikra kerülne a sor, akkor ti is a szegedi Kaáliba mentek, jól emlékszem?

i.kata
 
 

 
 

Némócska
Nagy drukk mára!
Ügyik legyetek!

Monic
Boldog HÉF-t! Mi lesz a menű?

Twist, Boni
Jubbulást!

Ancsi
Láttam, hogy mennyire bízol bennem a megmaradt gyogyik topicban. :wink:

Kata
Ja semmi piri, de még szedem az utrot! Végülis én még "csak" a 16. dpo-n vagyok! Ha ma kiderül, hogy nincs baba akkor este már nem szedem be! Sajnos nagyon úgy érzem, hogy nincs! :roll: Egyszerűen nem lehet ekkora szerencsém!

Linácska
Szuper az új vonalzó, na végre megjött piri, kezdődik a köv. esély!

dita75
 
 


Dita,
Monic sem hitt benne, hogy sikerült a lombik. :wink:

i.kata
 
 


Dita,

Kata nagyon igazat beszél :wink:
Menü: fokhagymás lobamájsültburgonyával. Én kértem, hogy ez legyen :wink:

Linácska,

hajrá vizsgálatok! Nagyon rendes a dokid!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
igen nagyon rendes, pedig nem is a saját dokim. Csak nálunk ő csinálhatja az inszemeket. Ha babás leszek, megyek vissza a sajátomhoz, de ha az valamiért nem jönne össze, vagy pont szabin lesz, mikor szülök, akkor biztos, hogy ehhez térek vissza. Bárcsak már itt tartanánk!!!

Dita,
mikor tudod megírni az eredményt? Bemész a leletért, vagy odatelefonálsz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Odamegyek személyesen!

dita75
 
 


Dita,
na akkor majd a szülői alatt megnézem mobilról :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok lányok,

Ditulika: millió hiper - szuper giga drukk megy neked!!

Némóka: remélem minden rendben lesz az aminóval, és remélem nem fog fájni!!

Monic: jó ünneplést nektek!! :wink:

Kata: ez a suli nem semmi!! :x mennyi van még hátra , 1 év?

Bumi: kád :shock: én sem hallottam ilyet, sajnálom!!

Boni: jobbulást nektek!!! remélem Zsigi nem kapja el!!

Mara: +++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!! biztos minden rendben lesz!!


ma van az első szabadnapom és nagyon élvezem!! :lol: reggel voltam a házidokinál, kiirattam magam, jövőhéten kell mennem vissza, utána már csak 2hetente. nődokitól kell vinnem ajánlást a tp-hez minden hóban.
beugrottam még a mhelyre, h leadjam a belépőmet, de nem kellett. :shock: mindenki csodálkozott, h máris visszavágyódom, v csak a lábamban van az irány?? :lol: meghagyják az illúziót, h visszavárnak! :lol:
a de-t anyóséknál szinte végig aludtam 11,30kor keltem , aludtam v 1,5 órát. az éjszakám szörnyű volt, fájt a fejem és zsibbadt a kezem. :cry:
nemsokára indulok szülésfelkészítőre, kiváncsi vagyok nagyon!!
attól függ, h meddig tart a felkészítő, lehet, h felugrom még anyósékhoz és hozzátok!!! :lol:

szép napot mindenkinek!!! süt a nap!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok! Én még mindig beteg vagyok, sajnos nincs egyelőre javulás.
Linácska, ha előbb tudod meg Dita eredményét, légyszi írd meg. Dita, nagyon, de nagyon szorítok neked, ma sokszor gondoltam rád, küldem a poz. energiákat!:)

Czinkeb: gratula az otthonléthez:) Nálunk is a munkahelyen a kismamák gyakran bejárnak papírokat intézni. Hozzák a gyönyörű 4D-s képeket és körülálljuk őket és kifaggatjuk mindenről:) Csináltattál már 4D-s képeket, láttad a manódat?
Vendég
 


Hali!
Nem győzök frissíteni, annyira várom már a Ditus híreket!

Moncsi!

Boldog évfordulót! ;)
20150601134430
 
 


Ditu, mi újság? 3 óra már elmúlt!:)

Jelentem, én ma nehéz 6-os ásványvízes csomagokat cipeltem, vettem kutyaeledelt (20 kg). Kihasználom, hogy még egy hétig emelgethetek kedvemre. A múltkori inszemi után 2 hétig nem vitte be egyikünk sem az ásványvízes pakkot a kamrába, itt kerülgettük a szobában őket.
Vendég
 


Desviki, én sem merek lelépni a fórumról, nehogy lemaradjak a hírekről!:))
Vendég
 


Sehol semmi???
Vagy nagyon ünnepelnek, vagy nagyon le van törve. Azt írta, ha nem lesz hcg, akkor nem lesz kedve erről "beszélni". Remélem az ünneplés az igaz.

Csibi,
ezzel a félévvel együtt még 1,5 évem van, de abból az egyik gyakorlati félév lesz.
Milyen a Szt. Imre? Ha összejön nekünk is egyszer végre, valahára... akkor ott szeretnék szülni.

i.kata
 
 


Nemrég értem csak haza! Egész úton bőgtem, már körbetelefonáltam a fél bandát is felhívtam akinek megvolt a telszáma, mert már hülyének néztek.
Sajnos nem örömömben bőgtem! NINCS BABA!!!
Nagyon elegem van, és ez mind a szemét utrotól van, mert addig teljesen higgadt voltam, és most adta ezt a reménysugarat, de csak egy nagy PAFF lett a vége!
Rájöttem, hogy odafent nem akarják, hogy babám legyen, direkt most babrált ki velem az utro, mert holnap menni kell a BMC-be és még véletlenül se tudjak beutalót intézni. Az asszisztenst megpróbáltam felhívni, hogy esetleg ha holnap reggel odafelé beugranánk tudna - e a dokkerrel gyártatni mindkettőnknek beutalót, ugyanis ő urulógus is, ő nemcsak az én dokim a páromat is ő vizsgálta.
Természetesen nem vette fel a telót, sztem ma már nem is veszik fel, mert késő van! Tehát ugrott az időpont!
Nem is azért vagyok annyira kiakadva, mert nincs baba, hanem a BMC miatt!
A párom annyira aranyos volt, reggel is még be se kerültem vv-re már hívott hogy mi van, mondtam neki, hogy csak du. lesz eredmény. 3.00kor már hívott, még ki se nyitották a kaput. Mondtam neki, hogy nincs baba 3.15kor amikor megkaptam az eredményt, és totál ideges lett.
Anyám is, hogy hagyjam abba, mert tönkreteszem csak az idegeimet. Nyugodjak le és legyünk csak szimplán együtt a férjemmel. Annyira okosak tudnak lenni. 5 éve nem védekezem mire várjak még?
A párommal a munka miatt meg eleve nem tudok naponta együtt lenni, nem is vágyunk rá, már én sem igazán (ez nálam nagy szó!) Már kb. 3 hete nem is voltunk együtt. Az inszem volt két hete vasárnap és azelőtt voltunk együtt szerdán. Szóval pont ma három hete! Igy igen nehéz gyereket készíteni spontán! Nagyon elegem van az egészből. Asszem offolok!

dita75
 
 


Dita,
:cry: :cry: :cry:
még holnap reggel is fel tudod hívni az asszisztenst, nem? Mi van akkor, ha beutaló nélkül mentek? Hívd fel reggel a BMC-t,közben hívd a dokidat is, biztos sikerül összehozni, ne sírj emiatt.

i.kata
 
 


Dituka sajnálom:(
Lehet, hogy én még a 90-es években élek, de réges-régen, amikor ottjártam a BMC-ben még zsenge fiatal koromban, akkor nem kellett beutaló. Persze, azóta már lehet, hogy másképp van, nem tudom. Biztos, hogy kell az a fránya beutaló?
Vendég
 


MONIC, ZSUZSKA, CZINKICSEK
Köszönöm a telóban a bíztató szavaitokat!

KATA, TWIST
Nekem kihangsúlyozták, és egy másik ismimnek is, hogy csak beutalóval tudnak bennünket fogadni, de teljesen mindegy, mert nem kértünk holnapra szabadságot, úgyhogy almás az egész!
Nem is érdekel már ......... úgy éreztem teljesen higgaadtan vártam ennek az inszemnek az eredményét, hisz ismertek, folyton pörögtem ezelőtt az ügy körül ..... de most csak szépen nyugodtan vártam, és ezerszer hamarabb el is tellett az idő, mint amikor lestem az órákat, perceket! De amikor sem szombaton, sem vasárnap, sőt egyáltalán nem jelentkezett a piri asszem joggal kezdtem el reménykedni, és mára (5 nap bizonytalanság után) már teljesen kész voltam!
Hiszen ti is izgultatok, akkor mit szóljak én!
Apácskával is forró drótban voltam! De ő olyan hamar túl tudja tenni magát.
Azért remélem legalább este megszeretget egy picit, mert most itt vannak a festők aztán kint dolgozik velük a házon!

Amilyen lelki állapotban vagyok, lehet, hogy még inszemet sem akarok ebben a hónapban, bár szörnyű belegondolni, hogy még egy hónap csúszás. Legalább a karácsonyfa alatt legyen má' egy + teszt! :?

dita75
 
 


Dita,

amikor mi voltunk a Kaáliban nekünk sem volt beutalónk, utólag irattunk és utólag fűzték bele az anyagunkba amikor már bőven folyt a lombik stimu. Mondjátok azt holnap, hogy otthon hagytátok, és majd iratsz egyet. A dátumot úgysem fogják rajta nézni, hogy mikor készült.
Szerintem a főnökeitek is megértik, hogy nektek honap jelenésetek van, menjetek el szerintem.
Muszáj lépni valamit, mert ez a szomorúság nagyon el fog hatalmasodni rajtatok, és a tény, hogy folytatjátok a BMC-ben új reményt fog adni. És arra nagyon nagy szükség van most.
:cry:
Annak idején az én anyukám sem értette, hogy miért kell nekünk a Kaáiba mennünk. Pedig ennyi sikertelenség után érdemes egy meddőségre szakosodott intézménybe menni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

nincs mit, de a tlefonban a döbbenettől nem igazán jött ki szó belőlem, utólag is elnézést, hogy nem jutottam szóhoz és nem tudtalak vigasztalni, de én annyira azt hittem, hogy a vérvétel babát mutat. :cry:
Timejka sms-ben érdeklődőtt felőled és amikor megírtam neki nagyon elszomorodott, írta, hogy most úgy érzi magát mintha vele történt volna ez az egész :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jajj ne csináljátok már ezt!
Remélem ez volt az utolsó, hogy bárki napját elrontottam! :cry:

Lehet, hogy mégis végigcsinálom a hatot, ez akár jel is lehetett, hogy ne kerüljek a BMC-be, mert valamelyik úgyis sikerül!
Amig lefut a 3 addig meg csak kapunk egy új időpontot! :roll:

dita75
 
 


Dituka, tarts ki kérlek, folytasd az inszemit, ne add fel légyszi!:)

Megjegyeztem direkt a SOTE-ban a falon lévő kiírást, ami egy kis erőt adhat talán: "Akarat, Lendület és Hit a sikerben!" Ezeket a szavakat olvasgatom minden nap, amikor ott ülök a váróteremben és úgy érzem, hogy segít.
Egy másik fórumon olvastam, hogy írta egy lány, hogy "Mindenkinek lesz gyermeke, csak kitartónak kell lenni".

Hidd el, hogy a pároddal együtt túljuttok ezen a nehéz pillanaton is, hiszen ő ott van melletted mindenben és nagyon szeret!:) Fel a fejjel Dituka! :wink:
Vendég
 


Ditulika: annyira sajnálom én is!! amikor kijöttem a felkészítőről 2 nemfogadott hívásom volt, egy a tied, a másik a páromé. úgy megörültem, amikor láttam a neved, biztos voltam benne, h a jó hírt akarod mondani. téged hívtalak a párom előtt!
kimondhatatlanul, leírhatatlanaul sajnálom!!!
nem tudok semmi vígasztalót mondani, csak annyit, h sírd ki magad, nyalogasd kicsit a sebedet, szeretkessétek meg egymást a pároddal, és rázzd meg magad, és folytassátok!!!! nem szabad feladni!! de fontos, h kissé nyugisabb életet éljetek, leginkább te!!erről már sokat beszéltünk.
nekem a párom mondta mindig, h a baba egy nyugodt és boldog mamát akar magának és legyek az, és akkor jönni fog!! és tényleg akkor jött!!
a párodnak meg adjál egy nagy ölelést, nagyon drága!!!
nagy vígasztaló ölelést neked!!!

Kata: nekem jónak tűnik a szt istván. hallottam már róla jót és rosszat is. de úgy van, ha vkinek van komplikáció, v rossz tapasztalat, szidja, ha nincs, akkor csak jót mond.

Twist: köszi!! :lol: igen készült már 4d-s kép, de a kis mocsok eltakarta az arcocskáját, mind2 kezével. és amikor a doki bögdöste a pocakom, még hátat is fordított! :x majd most pénteken, talán látjuk! bár a lényeg, h egészséges, és megvan mindene! :lol:

a felkészítő jó volt, televolt az ebédlő, szerintem lehettünk kb 100-an, voltak apukák is elég sokan.
a fájdalomcsillapítás volt a mai téma. nagyon aranyos szülész nőgyógyász csajszi tartotta az előadást, aki szintén pocakos volt. érdekes, hasznos volt, és nagyon lazán adta elő a nőci, volt amikor az egész ebődlő nevetett. utána meg lehetett volna nézni a szülészetet, de nagyon sokan voltak, azt nem vártam meg. majd máskor. jövő szerdán babaápolás lesz a téma.

holnap nem leszek, mert otthon maradok. pénteken megyek nődokihoz, majd akkor du feljövök!!!
jóéjt! és szép napot !

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
nagyon sajnálom, komolyan. Bár őszintén szólva én eléggé bízom a tesztekben, ha egy 10-es teszt negatív, akkor ott valószínű nincs baba.
Nem próbáljátok meg valahogy mégis a BMC-t?, Még legalább 3-4 nap, hogy megjön szerintem neked, lehet, hogy kezdhetnétek is.
Nekem a múlt iszemnél 2 nap után megjött, hogy a Duphastont abbahagytam, most kellett öt is.

Monic,
neked hogy zajlott a Kaáliban a dolog? Arra emlékszem, hogy nagyon gyorsan ment. Én a konzultáció időpontjában kb. a 16-17 napon leszek, lehet, hogy a következő ciklusban már mehet is, ha megvan minden? Holnap megyek már a vérvételekre.

Na Lili idejött, és egyszervolt.hu-t akar.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,
küldeném a mailt, de nem jön be a freemail. Megpróbálom később, ok?

i.kata
 
 


CSIBI
Köszi ari vagyol! Sajnálom, hogy másoknak is szomorúságot okoztam!

A párom legalább már jól van! Beivott a festő haverunkkal mindent amit találtak.
Már beszélni alig tud! Próbálnak felviditani, de nem pont erre a módszerre gondoltam! Jó lett volna összebújni, és egy kis simire vágyom, meg ölelésre!
Ez is ugrott mára! :? :(

Megyek fürödni és le is fexem, bár nem biztos hogy el tudok aludni, de nem szeretem ilyenkor a páromat amikor a nyelve is összeakad ............ :roll:
most én is igyam le magam??? lehet hogy az kéne!
A spermalikőr is megvan még amit Akszinyának szántam, csak nem jött el a talira.

Amikor megkaptam a vv, eredményt nem tudtam, hogy most mi van, odaadtam a barátnőmnek, mert ő már szült, neki is mértek vérből hcg-t, és ő is csak nézett, hogy mi ez! Végigálltam megint a sort, és már baromi ideges voltam, hátraszólt egy aranyos bácsi, hogy ha nincs csillag akkor az jót jelent! Azt sem tudtam sírjak-e vagy nevessek, annyira aranyos volt! Mondtam neki ez nem olyan dolog itt két lehetőség van, baba vagy nem baba, és ő is nagyon kiváncsi lett, hogy egy kismamival beszélget-e éppen vagy mégsem! Láttam az arcát amikor megmondta a nővérke, hogy nincs baba..... sajnálkozott ő is, egy vadidegen!

Valamelyik nap megint a Mónika show ment a vasalás alatt.
Egy nagymama volt benne aki a lánya összes gyerekét ő nevelte potom pénzből, a nő meg a gyerekek többi rokona mind lekakálta őket, és még a csajnak állt feljebb.......... direkt nem mondom, hogy anya, mert az ilyen nem anya. Még ő számoltatta el a nagymamát!!! :shock:
Egy képet is mutatott a gyerekekről amikor elhagyta őket a nő!
Annyira látszott az arcukon, hogy nagyon bánatosak.
Én olyat bőgtem, mint ma! Ti itt mindannyian annyira jó emberek vagytok, de körülöttünk mennyi, mennyi rossz anya.... és belőlük csak úgy potyog!
Hol van az igazság?


:cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Linácska,

én a 28. cn-on voltam amikor a konzi volt és miután megjött 2. ciklusnap már mehettem is uh-ra és vv-re, megvártuk az eredményét és azonnal kaptam is az első szurit. Szerintem neked is a következő ciklussal indítják is a stimut. Ott nem teketóriáznak.

Dita,

az élet nem mindig igazságos. Mivel én már babát várok szebbnek látom az egész dolgot, ezért kívánom neked, hogy veled is minél előbb történjen meg ez a csoda.

Kata,

ciklusos vonalzót nem akarsz csinálni? Csak hogy tudjuk, hogy hanyadik ciklusnapon vagy, hátha összejönne a spontán baba. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


dita: Én is sajnálom, még csak most értem haza, de rögtön jöttem a géphez. Én is úgy éreztem, hogy van baba nálad. Majd a következő sikerül, tényleg. A BMC-be meg később is kérhettek még időpontot.



vicky79
 
 


Monic,
nem csinálok. Ma vagyok a 27. napon, de már vagy 3 napja barnázok, néha egyhén vérzek is, de még nem jött meg rendesen. :roll:

i.kata
 
 


Dituskám,nagyon-nagyon-nagyon sajnálom......... :(
f.ancsi
 
 


Dita nem tudom szavakkal leírni..de úgyis tudod... :cry:
Vendég
 


Döntöttem!
Nem lesz BMC, de lehet, hogy inszem sem!
Egész nap tök aranyos volt a párom, és mióta kiderült, hogy nincs baba olyan bunkó mint a föld, ahelyett, hogy vígasztalna. Hulla részeg, alig akarta elengedni a festőt, már itt volt érte a felesége, totál kellemetlen volt!

Kata nekünk ez az év tényleg elég szerencsétlen volt ahogy mondtad, de azért remélem, hogy te már karácsonykor babásan fogsz a fa alatt ülni.

Jó éjt!
dita75
 
 


Dita,
menjetek el holnap, légyszi! A párod is biztos beleélte magát, és ő úgy gondolta, így könnyebben feldolgozza majd, nem? Tudod, a pasik nem mindig a legmegfelelőbb eszközhöz nyúlnak. :roll:
Olyan kitartó, erős csajszi vagy, nem adhatod fel most, amikor végre történik is valami és nem a bacik "elköltözését" kell várnotok.

i.kata
 
 


Dita,

Katának igaza van, a férfiak máshogy dolgozzák fel a csalódást. A te párod úgy dolgozza fel, hogy jól beivott. De biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret téged, és ő is szomorú mert nagyon bízott a babában. Kívánom, hogy mindketten mihamarabb legyetek túl ezen a csalódáson.
Néhány napra nem tudnátok elutazni? Mondjuk a Czinki-féle fogadóba? Ott jó éreztétek magatokat, és most nagyon rátok férne a kikapcsolódás.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ááááá, kész vagyok a kutyáktól. Tüzel a Töpi és a kis kancsi egész nap rajta van, de rossz nézni, mit kínlódik, mert szerintem még egyszer sem ért célba. Csak liheg egész nap, és lóg a nyelve. Csoda, hogy még nem esett össze :roll:

i.kata
 
 


Kata,

a mi Mayánk is tüzel, a Smiley viszont nem, úgyhogy most nem jó barátnők. A kis Maya nagyon akarna szexelni, jobb híján a Smileynak kínágatja fel magát, szegény Smiley már azt sem tudja hova meneküljön előle :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Egy év múlva kb pároztatni szeretnénk majd, annyian kértek kiskutyát már tőle, hogy nem lenne gond gazdit keresni nekik. A kutyakozmetikus már ki is nézte a párt neki, állítólag nagyon szép yorki kisfickó :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
nálunk többnyire a Dió magától ráugrik a Töpire, de ha egy percre pihenni mer, akkor a Töpi már bökdösi, meg nyüszög neki, hogy csináljon már valamit. :lol: Kis ribanc! De mivel szerintem még nem sikerült nekik, ezért szegény Töpi csak vágyakozik, vágyakozik...
Nálunk sem lesz nehéz szétosztogatni a kiskutyákat, persze csak ha sikerül összehozniuk :wink:

i.kata
 
 


Monic,
ti már nem ünnepeltek?

i.kata
 
 


Ditus, most tudtam géphez jönni, nagyon sajnálom ami történt. Örültem hogy felhivtál, bár amikor megláttam hogy te hivsz bizti voltam a babában, aztán mondtam hogy mindjárt visszahivlak és annyit mondtál hogy jó, de akkor már hallottam a hanglejtésből hogy gáz van. Sajnálom de mint ahogy mondtam nem szabad feladni. Néha fel lehet adni fejben egy percre vagy órára,persze bele is lehet fáradni, de aztán vissza kell térni a valóság talajára . Párodról annyit férfiből van, ne hozz elhamarkodott döntést ebből a viselkedésből. Ő igy vezette le a feszültséget. Neked is kéne kicsit lazitani én azt gondolom. Nem azt mondom hogy ülj mellé és vedelj vele, de próbáld meg egy kicsit lazábban kezelni ezt. A bébi választja meg azt hogy akar-e jönni, kihez jön és mikor. És én biztos vagyok benne hogy befog hozzátok is költözni a bébi csak hagyd neki/k/meg hogy kiválasszák mikor jönnek. Tudom milyen régóta vágysz rá. Meg is lesz, hidd el. Csak picit lazits!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Próbáld meg az örömöd addig másban megtalálni ne azzal idegesits magad mindennap hogy jaj, most ez a doki ezt mondta, most ide kell futni, jaj mikor leszek terhes. Higyj nekem ha nem fogod már szinte erödön felül akarni, megérkezik hozzád. Biztos vagyok benne.
Régen jártam akupunktúrára egy nagyon okos doktornőhöz. Nagyon kevés emberről van ennyire jó véleményem mint róla de engem egy jó párszor rendbe rakott amikor beteg voltam, migrénes stb. Aztán voltam nála valamiért pont akkor amikor az inszemeket elkezdtük. Akkor behivott és leültetett. Azt mondta ugye tudom azt hogy ez mivel jár?? Nagyon kevés az esélye hogy terhes legyek és nagyon félt engem a csalódástól. De azt mondta ha hiszek benne valóra válhat. Azt mondta hivjam le fentről. Beszélgessek hozzá mintha lenne. És én ezt tettem. Akárhányszor beültem a kocsiba és vezettem haza melóból, mindig beszéltem Oroszlánhoz és éreztem hogy fiú. Mondtam neki hogy mennyire vágyom rá, hogy megérkezzen, hogy mennyire fogom majd szeretni és mennyire jó helyen lesz nálunk. Sokat beszéltem hozzá. És mit ad Isten. Meghallotta. Fel is hivtam a doktornőmet. Elmondtam neki ezt és azt mondta az agykontroll nagyon fontos. CSak igy működhet. Leirtam, ha tetszik fogadd meg! Jah és soha ne add fel!!!!!!!!!!

Addig is ölellek


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Pgsuska minden szavaddal egyetértek ..

amikor Zsigmond fogant, előtte javasolták nekem is hogy beszélgessek az én kicsi lelkemmel, aki arra vár, hogy leköltözhessen és bár szeretném a babát mégis én gátolom....én is elmondtam neki minden nap, hogy mennyire fogjuk szeretni stb stb és a következő hónapban sikerült..., sőt még biztos jeleket is küldött..

pl mentem dolgozni még teszt előtt és a buszon szólt a rádió.én meg arra gondoltam hogy ha sikerült, akkor kapjak egy jelet a pici babámtól erre a következő percben megszólalt a rádióban az édes kisfiam című szám..megborsóztam akkor is, most is... másnap vagy harmadnap reggel teszteltem pozitívat!

lehet többen nem hisznek ezekben, de ugye 1 hónappal a fogantatás előtt álmomban is kisfiút szültem akit Zsigmondnak neveztünk el :lol:
Vendég
 


Ditus!
Menjetekel a BMC-be, ha nem mentek el, hidd elm bánni fogod pár nap múlva.

Ott jó kezekben lesztek!!!!
20150601134430
 
 


dita : nem írok semmit, mert nagyon, nagyon ...... :( :( :( :(
annyira szorítottam, hogy legalább neked....
de szerintem is próbálkozzatok a BMC-ben beutaló nélkül is. legfeljebb nem jön be, de legalább megpróbáltátok.

most nem tudok visszaolvasni, mert rengeteget írtatok, én meg a rengetek meló miatt nem tudtam jönni mindig olvasgatni, de szorítok annak akinek mostanában NEM kell megjönnie, annak is aki most megy inszemre, és annak is aki spontán próbálkozik :D :wink:

rólam csak annyit, hogy kedden megjött rendesen piri, így hétfőn megyek vissza a dokihoz és indulhat a következő inszem.
Vendég
 


Sziasztok,

Zsuzska,

a beültetés után nekünk is azt mondta a nővér, hogy gondolatban beszéljünk a kis embriókhoz és fogadjuk őket nagyon nagy szeretettel, hogy érezzék mennyire vártuk őket. Hát én így tettem ott az ágyon is amíg feküdnöm kellett és otthon is.
Imádkozni nagyon ritkán szoktam, de a beültetés után elmormoltam magamban az összes imát amit csak tudok.

Kata,

ünnepi ebéd volt mert a párom már kora délután elkészítette a kaját. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
A párom egész reggel puncsolt, de én most nem akarok vele kibékülni.
Ma felhívom a BMC-t elnézést kérek, hogy nem mentünk és kérek egy új időpontot. Talán még eljutunk egyszer!
A jelenlegi lelkiállapotomban, sem orvost, sem egészségügyi intézményt nem akarok látni. A páromat meg főleg a tegnapi nap után! :twisted:

Én folyton beszéltem Bogyómhoz, apa is minden reggel keltett 4.30-kor, és mondta, hogy kúpoljak, mert kell Bogyónak!
Nálunk ezek szerint ez nem jön be! :?
Lehet, hogy megsértődött, hogy a kis tárolókáját elcsakliztam tőle! :oops:

Dolgozom tovább, mert ha siránkozom azért nem fizetnek!
Holnap fizetés, be is irtam szépen magamnak, hogy voltam végig, hiszen ugyanolyan napnak számít, mintha dolgoznék. Kimásoltam a rendeletet, és ha nem tetszik nekik akkor megmutatom, amúgy is pont jókor hozakodnék elő ezzel, mert délután itt lesz egy munkaügyi felügyelő oktatást tartani. Hehe!!!! Dita nagyon fifikás tud lenni! 8)
dita75
 
 


Igazából megint nem tudtam visszaolvasni.

Dita Te senkinek a napját nem rontottad el. Szerintem itt mindenki együttérez a másikkal, hiszen ezért vagyunk itt.

timejka
 
 


Nemone, sokat gondoltam rád, Irj majd hogy mizu veled, remélem hogy minden rendben volt, szoritottam nagyon :lol:


Ditus, kitartás!!!

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!

Megvolt tegnap az amnio, és tényleg ki lehet bírni! Igaz, míg kint várakoztam már majdnem megijedtem, mert voltak páran, akik rosszul lettek, sőt, egy nőt tolókocsival vittek fel az osztályra, mert elájult és összehányta magát. De a legtöbben jól viselték, és abban bíztam, hogy én is jól fogom viselni a szúrást.
Mikor végre behívtak, akkor fel kellett venni a cipőre egy eldobható védőpapucsot, meg magamra kellett teríteni egy zöld leplet. Bent le kellett húzni a nadrágot, a polót meg fel, mint az UH-nál. Jól lekenték a hasamat jóddal, a doki bebugyolálta az UH-ot is gumikesztyűbe, és elkezdett nézelődni. Amikor megtalálta azt a helyet ahol éppen nincs ott a baba, akkor kibontotta a tűt, mondta, hogy most egy kis csípést fogok érezni, és már szúrt is. Végülis az amikor a hasamat szúrta át az nem fájt, az tényleg csípés volt, valószínűleg az inszemek, és a lombik alatti sok szuritól megedzőttem. Viszont amikor elért a méhemhez, na az nagyon kellemetlen volt, bár nem fájdalom volt, hanem inkább valami kellemetlen nyomást éreztem inkább. Az egész vizsgálat kb. 2 perc lehetett mindennel együtt, szóval nem vészes. Utána viszont tényleg kell a fekvés, pihenés, mert amikor ki kellett mennem pisilni, akkor bizony feszült a pocakom. És KisNémó tegnap nagyon sokat mocorgott, valószínűleg ő is megérezte a vizsgálatot... :?
Az eredmény 1 hónap múlva lesz meg, de akkor a nemét is megtudjuk!

Dita,
Sajnálom, hogy mégsincs baba a pocakodban! :cry: :cry: :cry:
Sajnos sejtettem, mert nem kaptam sms-t, pedig egész délután úgy vártam, állandóan néztem a telefonomat, hátha küldtél amikor kimentem a fürdőbe, vagy a konyhába. Tényleg őszintén nagyon-nagyon sajnálom!
Kár, hogy lemondod a mai BMC-t, bár megértem, hogy most nem vagy olyan lelkiállapotban. De semmiféleképpen ne add fel, sikerülni fog!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Denika,
Ne félj, nagyon jó a dokink! Ügyes keze van, akiknek ő csinálta csak egy lány lett rosszul, de neki valószínűleg a vércukra ment le, mert evett egy kicsit, és már jobban is lett. Csak készülj fel, hogy elég sokat kell várakozni. Ott volt már 11-kor, de ki is jött, és mondta nekem, hogy most el kell mennie egy császármetszére, és csak utána tudja megcsinálni. Szóval kb. 2-2,5 órát vártam míg visszajött. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: