Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma kaptam egy levelet az endo.ambulanciáról,hogy októbertől részt vehetek egy új, nagyon ígéretes gyógyszeres kezelésben. :shock:
Viszont ha az elkövetkezendő hónapokban babát szeretnénk akkor nem kaphatom a gyógyszert mert még nem ismerik az ilyennemű mellékhatásokat. De jövő héten már mennem kéne a Klinikára is hogy induljon a lombik,ha minden rendben.
Ti mit tennétek a helyemben? :roll: Kísérlet vagy lombik? :roll:
Viszont ha nem veszek benne részt talán évek mire szabadalmaztatják. Esély a gyógyulásra.
Bár nem tudom honnan tudnák az endo. gyógyszerét ha azt sem tudják mitől alakul ki?

Monyo,

Miért nem met-et szedsz?
Hogy-hogy csak a diane segíthet? Mikor az nem is arra lett kitalálva?! De tbl. után állítólag nagyobb az esély, így két legyen csapnak egyszerre.
Arány: 1kuty, 2macska volt höri is. Most így is elég a bajom velük. A kutya egy kicsit elszemtelenedett mostanában.
Hát régóta próbálkozunk. 2005
nárciszka
 
 


Narciszka,akkor kezet foghatunk,mi is 2005 ben kezdtunk el probalkozni.a diane pont erre lett kitalalva,olyan nok kapjak akiknek magas az androgen szintjuk szorosodesben szenvednek vagy aknes a boruk.A fogamzasgatlas a gyogyszer mellekhatasa.mig egy atlagos fogigatlot lehet evekig szedni addig a dianet csak egy evig szabad alkalmazni,csak sajnos az orvosok tobbsege sima fogigatlonak irja fel holott nem ez a feladata.
Metet szedtem 1.5 evig es semmi eredmeny nem lett,olyan helyen is elkezdtem szorosodni ahol eddig nem ezert mentem bele ebbe a fogi dologba,na meg a doki biztatott hogy vannak olyan esetek akiknek elmulasztja a cisztakat(ideiglenesen).Mivel lapart nem akarok igy nagyon izgulok hogy lessz-e cisztam a januari kontrolnal.

Hat nem vagy konnyu helyzetben :roll: en kiprobalnam a kiserleti cuccot,de ugyis neked kell dontened.A kiserleti lehetoseg ha most mnem probalod ki akkor elszall,lombikra pedig maskor is bejelentkezhetsz.huuuu...de nehez dontes ez,nem irigyellek.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Kokusz!
Jövő hétfőn majd feltétlen írj mi volt. Nagyon kíváncsi vagyok. Apukád jobban van?

Monyó!

Szuper ez az akvarisztika dolog. Sok sikert hozzá. Így kell ezt csinálni, meg kell találni vmi másban is az örömünk. Azért remélem rendeződnek az eü problémák is és lesz baba.
Hallom nyílik vmi új meddőségi központ felétek? Ha jól hallottam sorsolnak is a nyitás alkalmából 50 párt, aki részt vehet egy ingyenes beültetésen. Nem néztél utána? Rögtön Rád gondoltam (állandóan Pannon rádiót hallgatok...)

Nárciszka!
Hááát nehéz kérdés. Én a helyedben elmennék a konzultációra és megkérdezném egyrészt a Kaális dokit ő mit gondol. Ha tehetném elmennék az endo ambulanciára is és érdeklődnék nem lehet-e hogy később szállj be a kísérletbe a lombik után. Meg amúgy is részletesen mondják el miről van szó, milyen kockázat, hány hónap kezelés, hány hónap kihagyás, pontosan milyen eljárás...
Ezután töprengenék el még egyszer.

Junko
junko
 
 

 
 

junko,igen tudom tolunk nem olyan messze nyilik a korhazban a lombik program.
mi nem megyunk.az egyik ok hogy a parom ebbe soha nem menne bele,a masik hogy nem is vagyok jogosult ra.Amit utannaolvasgattam egyenlore csak azokat vallaljak el akiknek tudjak mi a baja,elzarodott petevezeto rosz minosegi sperma.az ismeretlen eredetu meddoggel egyenlore nem foglalkoznak.

Kép
monyo83
 
 


Monyó!

Tényleg emlékszem, hogy a férjed nem menne bele. Ezért nem lehet elítélni végül is. A lombikot továbbra sem tartom gyerekjátéknak.
Hát ismeretlennel nálunk is csak 6 inszem után foglalkoznak. Mondjuk az endo azért már ok lehetne.

Junko
junko
 
 


junko.Endo?nekem nincs endom. :shock: vagyis remelem hogy nincs.
A dokim inszemet siman csinalna,amikor a klomidtol 4 tuszom lett akkor megkerdezte hogy megcsinaljuk-e az inszemet.persze nem egyeztem bele.
Az a "baj" hogy en tudok terhes lenni,ezzel nem tud a doki se mit kezdeni,egyszer azt mondta konnyebb lenne ha soha nem voltam volna terhes.lehet hulyeseg de ugy gondolom hogy a mi problemankon sem az inszem sem a lombik nem segitene,hisz lehet hogy ugyanugy jarnek mint spontan,sikerul aztan meg megjon.
Most remenykedem hogy a teszto miatt veteltem el es most ezt kikuszoboljuk es megmarad a babam.a tobbi dolog az mar olyan amin ugy sem tudnak segiteni,gondolok itt a genetikara vagy az immunologiara.

Kép
monyo83
 
 


Üdvözlet Csajok!

Úgy látom, már csak én-száni nem tértem vissza a topicra, hát most jöttem! :)

Nárciszka,
szia itt! :wink:
Hát ja, több részletet kéne tudni, de azt hiszem én nem vennék részt a kísérletben, inkább a lombik!

Monyókám,
nem könnyű a helyzeted :? Hátha a fogiszedés után!

Junko,
jó, hogy újra! :wink: :D

Kókusz,
hajrá Kaáli!
29-én megyek én is! :D

Ezen utolsó mondatkámból végülis nem derül ki, hogy hol is tartok, szal: long stimuban vagyok, a hétfői UH tüszőnézés, ha minden igaz, jövő héten attrakció!
angel37
 
 


Bocs Monyó :oops:

Annyira szétszórt vagyok mostanában... Asszem Nárciszka endoját vetítettem rád. Bocsááánat. Akkor bízzunk benne, hogy ez a kezelés helyre rak. Minden esetre kezelik azt amire gyanakszanak, hogy bibi van, így sikerülnie kell és meg kell maradnia spontán a babának, másra most gondolni sem kell.

(egyébként én évekig szedtem a Dainet...)

Szia Angyal!
Na véééégre :-) Nagyon kíváncsi vagyok hétfőn mennyi lesz az annyi. :)

Junko
junko
 
 


angeeel de jo teljes a csapat,csak most meg kokusz tunt el egy picit :?
junko,hat igen bizok mast nagyon nem igazan tudok tenni.
Sajnos mostmar egyre nehezebb elhinnem azt hogy sikerul,sok ido eltelt es sokszor ert csalodas.
nem tudom ti hogy vagytok ezzel de en nem tudom magamra eroltetni ezt a hude nagy pozitivitast.Nem fogom azt mondani hogy most sikerul vagy nem teszek fel optimista tickert,lehet hogy valakinek ez bejon nekem nagyon nem.vagy elhiszem hogy sikerulni fog vagy nem,de attol hogy sorolgatom magamnak nem lessz jobb.
kicsit zagyvara sikerult de remelem ertitek.ti mit gonoltok errol?szerintetek a negativ hozzaallas(vagy inkabb kozombos)befojasolja hogy sikerul-e?

angel,hara kezdes,kezd izgi lenni. :lol:

Kép
monyo83
 
 


Junko,
hátmégén! :wink: 8)

Monyóka,
totál mindegy a hozzáállás, nem múlik rajta! Nem osztom az "agyban dől el" nézetet! Már csak azért sem, mert akkor már többszörös ex-száni lennék, sőt, sohasem lettem volna száni! :wink:

Az viszont igaz, bár ez sem utasításra megy, hogy én érzem jobban magam, ha úgy állok hozzá, hogy sikerül. Ha nega vagyok, nekem rosszabb, utálom (magam), ha jön egy nega hullám! :roll:
angel37
 
 


Angel :D
Felhívtam a Profot, amcsiból küldtek nekik 10 nőre elegendő készítményt, de gyakorlatilag olyan mint a szuri. Tehát klimax. Csak célzottabb a hatása mert gyogyi. 2-3 év múlva elképzelhető, h kapható.
Sztm. ez csak jegeli a probllémát, mint a klimax. Ha abbahagyod a gyogyit ugyanúgy előjön a betegség. Ráadásul a csontritkulás miatt veszélyes is.
Úgyhogy irány a lombik! Úgy döntöttem. Majd jegelem a betgséget később.

Junkó! Nem Kaálizok. SE I-re járok. Úgy fejezném ki, nem túl kedvesek,de mindegy. Sok dolguk van.
Én sem tartom a lombikot gyerekjátéknak. Annyi mindent hallottam már. Kicsit tartok is tőle.

Monyo!
Tehát nálad nem a megtermékenyülés, beágy. a gond, hanem utána. Ezen a lombik nem segít. Dehát nem mondják mitől lehet a Tesztód magas? Lehet petefészek vagy vese eredetű. Nem akarok hügyeséget mondani, de mintha így lenne. Egy belgyógyásznak erre mondania kéne valmit, hogy neked milyen eredetű. Belgyogyinál voltál már? Az alap okot kéne megkeresni. Mert ok! nagyobb esélyed lesz tbl. után kb. 3 hónapig. Utána megint visszaáll a szervezet a magasabb tesztóra. Sztm.

Engem nem érdekel, hogy hol dől el csak legyen má'! :lol:
nárciszka
 
 


Halihóóóóóóóóóó huu mennyit írtatok ma.

ANGEL :) dejóóóó szia. Na akkor lehet találkozunk? Mi 2-re megyünk. Már várom nagyon, legalább történik valami. Neked drukkhegyek

Junko köszönöm kérdésed apukám jobban van szépen lassan alakul már. Ma még elvittem egy vizsgálatra hogy kizárják a tüdőemboliát, hálistennek nem volt neki.

Nárciszka hát ez tányleg fogas kérdés én is nehezn döntenék.

Monyokám halak hogy vannak?
kokusz
 
 


Sziasztok

Na megjártam ma a Kaálit. Tetszik a hely. Lesz még két inszem és ha nem sikerül egyik sem akkor februárban lombik. Most meg kell csináltatnom egy csomó labort, meg embernek is. Na ő annyira nem lelkesedett ezért, utálja a vérvételt de olyan szinten hogy vagy 15 éve nem is vettek tőle vért. Kibírja :) a doktornő is mondta neki hogy a cél érdekében mindent be kell vállaljon :)
Úgyhogy most várom a mensit aztán megyek vérvételre.
kokusz
 
 


Helló!

Kókusz, ez nagyon klassz hír, remélem, a lombikra már nem is lesz szükség! Drukkolok nagyon! :wink:
athiz
 
 


sziasztok.

kokusz ez szuper,tok jo hogy szimpi volt a hely es hogy haladnak a dolgaitok.drukkolok nagyon hogy sikeruljon az elso inszem :lol:

Kép
monyo83
 
 


Üdv!

Kókusz,
örülök, hogy tetszett! :)
Doktornő? Nem Kovács Péterhez jársz?

Ja, 5-re mentem, így nem futhattunk össze!

Nos, hát megismerkedtem a long stimu első eredményével, ilyen gyatrán még nem szerepeltem :roll: Holnap újabb UH. De hát végülis azt akartam, hogy most máshogy legyen, hát nesze! :? :wink:
angel37
 
 


Sziasztok!

De jó Titeket újra látni!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Angyal!
Nem a mennyiség hanem a minőség a lényeg! :wink: :D

Sok sok drukkom megy Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Angyalka!
Mi az a gyatra? Egy kis turbóval még be lehet hozni. Nálam is volt már általam vártnál szerényebb eredmény az elején.
Drukkolok, hogy nőjenek!!!!!!!

Kokuszka!
Szupi-szupi-szupi. Talán már a Kaális inszem is eredményes lesz!!!!Remélem most már minden kétséged félrehajítottad.

Nárci!
Ismét bocsánat a tévedésért. (még jó, hogy kevesen vagyunk, így is összekavarodok). Jól döntöttél sztem, és tetszik, hogy így utána jártál. A lombikba majd belejössz (a kockázatokkal én sosem foglalkozom, amikor éppen benne vagyok.) Háát velem sem voltak olyan kedvesek az elején a Kaáliban. De mostanra már sajnos/nem sajnos szinte "hazajárok". Ám volt egy pár rosszabb húzásuk (bár nekem is :oops: )

Monyó!
Nem tudom mennyire számít a hozzáállás. Sztem nem. Amikor Nekem sikerült, ugyanúgy nem hittem benne. Egyszer csak megtörtént, minden előjel nélkül. Igaz, nem foglalkoztam vele túl sokat....talán ez jobban számít....

Ancsa, Athiz sziasztok! :)

puszi, szaladok

Junko
junko
 
 


Ancsa,
tudom, nem kilóra megy! :wink: Annyiszor mondtam én is a kevés petéseknek ezt a minőséget, hogy most megpróbálom magamra is alkalmazni! :lol: Végülis vmi ilyesmi változást akartam!

Junko,
4-5 tüsző összvissz és 11mm-sek kb. Elég száni, nem? :wink:

Hozzáállás? Egyetérek, tökmindegy!

Kockázatok: nem szabad ezen agyalni! :wink: Nem mondom, hogy nem tartottam az elején semmitől, de már eszembe se jut!
angel37
 
 


Sziasztok

Hu megint mennyit írtatok.

Athiz köszi a drukkokat :) végülis nem duzzognék ha nem lenne lombik.

Monyokám neked is köszi :) látom te most nagyon le vagy higgadva, mondjuk ez fogigátló mellett lehet így van jól.

Angel

Kováts Tímea doktornőnél voltunk. Nagyon szimpi, kedves nő. Még a férjemet is rá tudta beszélni a vérvételes dolgokra.
Neked drukkhegyek :)

Ancsa szia :)

veled mi újság? Jársz még a Forgácsba?

Junko

Úgy legyen :)

Ja még egy kérdés: talán Angel tud nekem erre válaszolni. A genetikai szűrés során miket néznek meg?
kokusz
 
 


Kókusz,
hát ööö, milyen genetika?
Amit az Istenhegyin néznek, ott az X kromoszómákat festik meg, hogy van-e bennük hiba. Erről Junko tudna mesélni... :?
Ha a Kaáliban veszik a vért ehhez, u.úgy megy át a Géndiagnosztikára és ott nézik. Erre gondolsz?

Meg van egy rakat más, pl. ahol öröklött véralvadási zavarokat néznek, mint pl. a Leiden mutáció.
www.gendiagnosztika.hu

OKés, akkor doktornő! :wink: Vmiért KP-re emlékeztem!
angel37
 
 


sziasztok.

Lassan kifele megyek a takonykorbol,a ferjem hozta haza a bacikat a munkahelyerol :twisted:

angel gyonyoru szep tuszoid legyenek ebbol meg ikrek is lehetnek siman :wink:

kokusz,hat igen le vagyok higgadva,nem tudok mast csinalni,most erzem at igazan a lombikosokat amikor fel evet is varni kell a kovetkezo beultiig.

junko,egyik babamnal sem figyeltem oda,megis sikerult.az elsonel tudtam hogy nem marad meg,ereztem a decemberinel pedig biztos voltam benne hogy nem lesz semmi baj megis lett,ugyhogy akarhogy csinalom sehogy se jo.

lanyok most gondban vagyok,nem tudom mire halgassak a szivemre vagy az eszemre.
ugye januarban kellene abbahagynom a gyogyit es februarban mar probalkozhatnank,viszont ha minden jol megy tavasszal kezdjuk a haz renovalasat kivulrol ami miatt tolni kellene az abbahagyast par honappal.
az eszem azt mondja jobb lenne akkor abbahagyni a fogit amikor mar ok lesz a haz a szivem szerint mar februarban probalkoznek.Nem tudom mire hallgassak.
A masik amin gondolkodtam...spontan vagy stimuval.Mert ugye gyogyi abbahagyas utan csak par honapig van eselyem ezert gondopltam stimura,mivel a sexualis eletunk egyenlo a nullaval,szoval ha a spontanra hagyatkozom akkor szerintem nagyon keves az esely.Masfelol felek hogy tultomom magam hormonokkal,fogi utan rogton closty...nem e artana az nekem :roll:
hat ez hosszu lett,de jo ha leirhatom valakiknek.
ti hogy dontenetek?

Kép
monyo83
 
 


Halihó!

Angel! Monyónak igaza van. Ebből még ikrek is lehetnek. :) Emlékszel nekem mennyi volt? 5-t tudtak leszívni, de ebből 2 éretlen volt és csak 3-at termékenyítettek meg.
Drukkolok ezerrel! +++++++++++++++++++
Meg persze a többieknek is!!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Angel

Jaja az istenhegyi géndiagnosztikára gondolok, ott vennék a vért a Kaáliban. Ma voltam dokinál, megírta a beutalókat a laborokra, meg levette a chlamidiára a kenetet meg a cytológiát is. Várom a mensit, de ma nem jött .... bár ez nálam nem jelent semmit, igaz a ciklusaim egy jó ideje 28-30 naposak. Ma van 28 cn. Na meglátjuk mennék már vérvételre :)

Monyo

Na ez egy jó kis dilemma. Valszeg én is így lennék. Nem tudok tanácsot adni. Nekem is volt már ilyen, hogy csináltuk a házat és közben volt inszem és előtte én is azon filóztam hoyg akkor mi legyen. Majd megérzed mit kell tenned.

Kamilla

huuu már milyen nagyok az ikrek :) tényleg hogy bírod?
kokusz
 
 


Sziasztok!

Növögetnek, már 7-en vannak! :D
Hétfőre ki is lett tűzve a punkció!

Kamilla,
már hogyne emlékeznék! :wink: De tudod, ez is mással történt...
Nahát a párosod meg már majdnem fél éves... :D

Kókusz,
most akkor mihez drukkoljak? :roll: :lol:

Monyó,
nehéz... vársz vmit hónapok óta, aztán beúszik valami szintén nem kis ügy... :roll: Talán inkább a szívedre hallgass, de majd kialakul!
angel37
 
 


Csácsajok.

Tönkrement a vinyóm, így alig-alig bírok írni a férjem gépéről egy csigalassú Net kapcsolattal.

Monyó!
Ejj, de nehéz kérdéseket tudsz te föltenni. Én nem várnék. A mi múltunkal nincs mire várni...

Angyal!
Naaa, szupcsi. A 7 az egy pont ideális létszám. Hidd el ez a szép lassú gyarapodás lesz a nyerő! Ezt a mással történik meg dolgot nem értem. Mindig minden mással történik meg amíg egyszer csak nem veled. Érted. :)
Sok-sok drukkolás hétfőre, pláne meg keddre virradóra!!!


Kokusz!
Na jól beindultak a dolgot. Legyen már egy szép 2008 év végi siker széria. Genetika brrr. gondolni sem szeretek rá, bár tesómnak az én eredményem hozta el a babát! Az élet kifürkészhetetlen. (sztem sok értelme egyébként nincs)

Puszi csajok

Junko
junko
 
 


khmm-khmm... Figyelek! :wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Halli csajok

Segítség!!!! Megjött reggel a mensi, viszont így a 3. nap szombat. Most akkor mikor menjek vérvételre? Holnap vagy hétfőn? Nem is én lennék ha nem így alakult volna :)
kokusz
 
 


Sziasztok!

Olvasok a háttérben.

Monyó!

szerintem se várjatok. Mi az, hogy a házaséletetek nulla??? :roll:

Junko!

Akkor nincs lehetetlen. a 9 hét nem is olyan kis idő, de biztosan te is tudod, hogy sajna az a vízválasztó. :-( A következő baba remélem már a 40. hétig marad.

Nagyon szorítok mindenkiért, itt minimum egy baba mindenkinek kijár.

tjuca
 
 


sziasztok.

lanyok koszi a velemenyeket,torom a buksim hogy mi legyen hogy mire oda jutok tudjak donteni,igaz az meg odebb van de szeretem elore letisztazni a dolgokat.

angel,juhee 7 az egy szep szam,ha jovore nekunk sikerulne akkor a kedvenc szamaim koze tartozna.eddig altalaban a szivemre hallgattam,olyan nagyon rossz donteseket nem hoztam.

kokusz szerintem hetfon menj,a 3ik napi vervetelt asszem 3-5 nap kozt szoktak vegezni,hetfo az pont 5 nap.

junko egyetertek veled,legyen a 2008 vege sikeres,en meg majd nyitom a 2009 es sikerszeriat, :oops: almodik a nyomor :?

szijja Juca,Gratulalok Katahoz,sok sok boldogsagot.Kinga hogy fogadta a kistesot?
na jo nem egeszen nulla,havonta van 1-2 alkalom de szerintem ez keves egy spontan bebihez.A fogi miatt kevem sincs hozza meg olyan mellekhatasa jott elo a foginak ami miatt sikosito nelkul szinte kizart a dolog,ugy meg nekem nem jo.

Kép
monyo83
 
 


Hali!

Bocsi, Kókusz, remélem, ma elmentél vérételre! Én ma mentem volna, bár azt hiszem, még az 5. nap is jó lesz!

Drukkolok ám a háttérből mindenkinek, jók legyetek, több önbizalmat! :wink:
athiz
 
 


Üdv!

Junko,
naaa, érted azért! :wink: És én is értem! :lol: KÖSZI!

Kókusz,
a dokim úgy szokta mondani, hogy 2-5. nap között!
Mivel inkább hosszabbak a ciklusaid, mint rövidek, sztem mehetsz nyugodtan hétfőn, tuti, hogy még nem kezdenek emelkedni a hormonok, amiknek lent kell lenniük! (Nekem is volt már 5. napi hormonosom.)
Megjegyzem szombaton mehetsz sztem a kaáliba is, csak 17 rugód bánja!

Monyó,
hú, akkor már ezért is ideje a fogi végének! Ugrásszerűen fog megjönni a kedved! :wink:
Nos, ha a szíves döntés nem jött be, akkor próbáld most az eszest! De sztem hozni fogja az élet!
angel37
 
 


Köszi köszi :)

Angel

igen, mondták a Kaáliban hogy ők dolgoznak szombaton is .... csak inkább ha lehet próbálok költséget csökkenteni. Hétfőn megyek, én is arra gondoltam mivel a ciklusaim 29-32 naposak. Köszi az infót :)

Monyo

halgass a szívedre :)

Athiz

Ma semmiképpen nem jó ma 1. cn van.

Juca szijja :)
kokusz
 
 


Monyó!

Kinga jól fogadta Katát, szereti. Kicsit erősödött átmenetileg a hiszti, de már visszatértünk a normál kerékvágásba. No de ez a topik nem rólunk szól.

Értem a fogamzásgátlónak van ilyen libidócsökkentő hatása. :( Na akkor hajrá utána! :wink:

Mindenkinek Üdv! és tényleg nagyon szorítok. Tudom ez olyan üresen hangzik... nyáron szomorúan konstatáltam, hogy kihalt a topik, azt hittem a küzdőszellem is, de örömmel látom, hogy megvan a küzdés!

tjuca
 
 


Jaj, bocsesz Kókusz, azt akartam írni, hogy holnap, úgy van, ahogyan Angel írta, 2-5. napi vérvétel jó. Tehát holnap vagy hétfőn. De én tuti holnap mennék. :)
athiz
 
 


Sziasztok lányok

Látom újból pörög a topik, remélem ezúttal gyorsan kipörgetitek magatokat belőle, ahogy anno Kamilla, Fanni, én, Katica tettük :lol:

Angel tiszta szivből drukkolok :lol: +++++++++++++++++++
többieknek is, csak Angel most "finisel "

Monyó mindenképpen pároddal kellene egyeztetned, mert hiába hagyod abba a gyógyszert, ha ő meg azt mondja hogy most ne....
:roll: gratulálok a halacskákhoz..

Kókusz hajrá KAáli, hajrá sikeres inszem...

Nárciszka hajrá lombik és utána pocakos jegelés!



:lol: :lol:

Junkó drága örülök, hogy újra vagy! köldtem privit

Juca gratula KAtához, örülök, hogy jól vagytok!

KAMilla tényleg mindjárt fél évesek ikrecskék!



na megyek kicsi uralkodómat rendbe teszem

:lol:
Vendég
 


sziasztok.

juca masik foginak is ez a mellekhatasa? :? azt hittem csak a diane miatt vagyok ilyen passziv,de akkor ezek szerint hiaba szednek mast akkor is ilyen lennek :roll:

Boni a parom most nem szol semmit azt mondja azt csinalok amit akarok,tegnap azt mondta ne izguljak ha sikerul a baba akkor nem veszek reszt a munkaba..ennyi.

amugy jo kedvem van,tegnap csinaltam egy kis szamolast.Emlitettem hogy van egy kis biszniszem,nos a szeptemberi honapban annyit kerestem vele mintha a cukraszdaba lehuztam volna egy honapot :lol: es kozben nem csesztetett senki,nem kellet buszoznom se.
ha beindulnanak a halak egy egesz jo kis fizetest megkereshetnek,emelet persze szedtem megint az almat es sutottem a tortat is.olyan jo erzes hogy en is teszek a kasszaba,es a ferjem is buszke ram hogy itthonrol feltalaltam magam.

Kép
monyo83
 
 


MOnyó ügyes vagy! :lol:
Vendég
 


Sziasztok.

Először is, képzeljétek megszületett tesóm kisfia ma hajnalban. Háát én éjjel-nappal sírok azóta és adok hálát az Istennek, hogy minden rendben van. Életemben ilyen szép kisbabát nem láttam, és és és és olyan különös érzés ez az egész. Holnap muszáj felmennem megnézni a kicsit a tesóm és nagyszülőket. Fúúú én teljesen kivagyok. Csak félek ott is bömbölni fogok. :oops:

Kokusz!
Mivel stimulálnak majd? (októberben volt 2 éve nekem is az első és utolsó inszemem) Remélem javítod az októberi statisztikát. :)


Nárci!
Most hogy álltok?

Monyó!
Ez igen. Most én is ilyen otthonról végezhető munkákba szeretnék fogni. Remélem összejön. Majd jól veszek tőled halat, van akvárium tervezve az új házunkba.
(a szex dolgot rendezni kellene, messze még a nyugdíjas évek...néha mi is beleszaladunk ilyen időszakokba)

Angyal!
Hétfőn írsz majd? Akkor szerda-csüt beülti? Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de drukkolok.

Juca, Bali, Boni!
Köszönöm/jük a háttértámogatást.

Bonikám!
Majd írok, de ez a web'n'walk módszeres Internetezést nem győzőm kivárni.

Juca!
Igen azért 1 boldog hónap volt. Éppen kezdtem elhinni, hogy tényleg babát várok...

Na sziasztok, megyek újra megnézni a videót a kis rokonomról és úgyis rég bőgtem...:)

Junko
junko
 
 


Halihó

Junkokám hát gartula tesódnak :) tudom milyen érzés. Én is így voltam mikor megszületett a keresztlányom.
Stimu: Clostival lesz, a poén az hogy ilyen inszem még nem volt egyszer sem, mindig puregon vagy merional volt stimunak. Hátha ez jön be :)

Angel

Neked drukkhegyek :)

Holnap megyek vérvételre, kedden meg Kaáli, uramnak is lesz vérvétel meg a kisfickókat nézik. Aszem nála is fognak találni ezt azt, a Forgácsban nem csináltak tenyésztést sem, csak megnézték mennyien vannak. Itt meg ha jól értettem azért jobban megnézik mi a helyzet. Na majd meglátjuk.
kokusz
 
 


Sziasztok

Na tegnap megvolt a vérvétel, meg ma is. Embert majdnem fel kellett mosni :) nem nagyon bírja az ilyesmit, de hős volt.
Remélem a kiskatonákkal is minden rendben lesz.

Kivel mizu?
kokusz
 
 


Sziasztok,.

Nincs netem se gépem, potyázok.
Most csak annyi Angyal!
Gratula a 7 embrikéhez és gondolok rád sokat-.
puszi lányok

Junko
junko
 
 


Üdv Szánikák!

Kivártam a mai állást, de még mindig kétséges a beülti... úgy értem nem az kétséges, hogy lesz, hanemhogy mikor, holnap 9-kor kell újra telefonálni.
Vagy holnap du kapom őket vissza (3.nap) vagy továbbviszik... tudom/tudjátok mit mondtam a blasztókról, de most már oda jutottam, hogy mindegy! :wink:

Jesszus, most esik le, hogy leszívás után nem írtam :oops: bocsánat, azt hittem...
12 petécske lett, abból 7 embriócska, ők osztódnak szépen! :D

Junko,
gratulálok az unokaöcsihez! :)
Milyen volt a találkozás élőben?

Kókusz,
embered nem semmi! :lol:
Azért milyen jó (nekik), hogy nem a fickóknak kell szúrni magukat!

Kiszámoltam, kb 30-at böktem magamba így a longgal! :shock: És még jön a farizmos olajos is... :roll:

Nárciszka, Monyóka,
sikerült döntésre jutni a dilemmátokkal?
angel37
 
 


drukk-drukk-drukk!!!!!!!!! 3-at kapsz vissza? Holnap hány sejtesek lesznek? Én 4 sejtesen kaptam őket vissza 3. napon, de minél tovább viszik annál nagyobb az esély asszem.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Kukkolok,látom,vannak események :):)!

Angel

Nagy drukk!!!!!Húúú,de izgi :).

Kokusz

Mikor lesz eredményetek??
Hozzon szerencsét a closti :wink:!
Apának meg jobbulást :lol:!

Junko

Neked meg hozzon naaaagy szerencsét a visszatérés :wink:!

Pusztok!

anyapoc
 
 


sziasztok.

angel,szoriiiitok nagyon.szep szamu petesejtet novesztettel.
Most azon kell nagyon drukkolni hogy szepen megtapadjanak.
2vagy 3 at kapsz vissza?

kokusz szegeny ferjed,nalunk en vagyok igy hogy fel kell mosni vervetel utan.aterzem mit erezhetett a parod.

junko mi tortent a gepeddel?

rolam.El vagyok keseredve mert nem jon meg,most vagyok a gyogyiszunetben,hetfon kell kezdenem az ujabb adag fogit,nem ugy nez ki hogy meg fog jonni.A doki szerint egy verzeskimaradas nem gaz viszont a masodiknal jelentkeznem kell nala es valszeg leallit a bogyorol :cry: most 3 hetig szetcsesz az ideg hogy vajon megjon e a kovetkezo ciklus vegen.igy is mar olyan vagyok mint egy harpia,ferjem megkerdezte tegnap hogy mi a frasz van mert ugy leorditottam a fejet hogy szegeny csak nezett,pedig csak egy szenvicset kert :roll:

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok

Angel

Nagyon nagyon szorítok értetek, de nekem valahogy jó előérzeteim vannak veled kapcsolatban :)

Anyapoc

Hétfőn megyek uh-ra, akkor már meg tudják mondni hogy számszakilag hogy állnak a kiskatonák. Tenyésztés csak később lesz meg. Jó lenne ha szerencsét hozna a Clostii :)

Monyókám

Na te szegény, te sem vagy egyszerű eset .... de próbálj meg azért nem sokat idegeskedni. Hátha megjön az a mensi.
kokusz
 
 


Sziasztok!

Eldőlt, ma kell mennem fél2-re! :D Sztem 3-at ültetünk!
Hogy lesz-e fagyiba, azt még nem is tudom - bár mindegy lenne! :wink: :oops:
3. nap asszem 6-8 sejtesek szoktak lenni.

NAGYON KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT MINDANNYIÓTOKNAK! :D :D

Mindjárt indulok, kicsit még bele kell húznom a munka-dolgokba, szabadságon leszek jöv. csüt-ig! Szal elnézést, hogy most nem írok szépen mindenkinek, majd pótlom!
angel37
 
 


Sziasztok!

Angyal!
Már biztosan bent csücsülnek a babák! :D :D :D
SZÍVEM MINDEN EREJÉVEL DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többiekre is sokat gondolok!
Puszi Nektek

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa,
kösziii! :)

Megvagyunk, jelentem, velem együtt 5-en! :D 4 szépséges nyolcsejtest (gyors mikroszkópbanézés alatt megszámolva, asszem ennyi) kaptam vissza! :D

És képzeljétek, mi volt! Megtudtam, hogy a 7 embrike mellett még 4 megtermékenyült, de úgy ám, hogy 4 petesejtemet is egyszerre kapta el 2-2 apafickó! :shock: Csak ugye ők szabálytalannak minősülnek, mert egy ivarsejthez képest háromszoros kromoszómájuk lenne...
angel37
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?