Sziasztok!
Kint volt végre a gyerekorvos, nagyon aranyos nő, mindent megmutatott, megnézte Lottit, viszont ő is a 3 óránkénti evést eröltette, így megpróbáltam felkelteni dél körül, hát nem ment, hiába tettem oda a cicit, rázogattam, aludt, így inkább letettem, fejtem mint egy őrült gyorsan, de kb. csak 30 ml lett, azt is a nagy melegítés közben kilötyköltem, odaadtam neki és böfi és alszik azóta is! Most jönne vagyis jött volna már 15-től a köv. szopi, de most megint keltsem? Nem akarom. Szóval nálunk is csúszni fog azért ez, nem lesz 3 óránként etetés!
Mtücsök - nekem kellett a kórházi csomagból minden, több hálóinget is vittem és az első két nap véres is lett mindkettő a gátseb miatt, aztán izzadtam, mint a ló, nagyon fűtöttek a kórházban, szóval jó volt, hogy volt cserelehetőség. Persze mindent hoztak be, de azért ha hirtelen kellett, jó volt, hogy volt, pl. törölközőből 3 db vagy rengeteg innivaló, mert napi 3-4 litert ittam. Amiket hazahoztam úgy, hogy nem nyúltam hozzá? Hát talán nem is volt ilyen, de lehet, hogy csak én pakoltam jól össze, persze párom csomó mindent hozott azért be utólag, minden nap.
Magzatvíz elfolyása? Hát hihetetlen riadalom, az egyszer biztos és tényleg jobb, ha fájásokkal megy be az ember, nekem nagyon jött, nem csak szivárgott, hanem éreztem, hogy folyik, jó hogy a kórház 5 perc kocsiútra van, így azért nem volt gáz, de ha valaki vagy fél-egy órát utazni kényszerül, hát abból lehet probléma. Én már 3 ujjnyira kitágultam fájások nélkül is, mire beértünk.
Gátseb - iszonyatosan fájt vagy 5 napig, az első széklet és utána még a pisilések is borzalmasak voltak, fájdalomcsillapítót kaptam a kórházban, volt egy ülőpárnám, ami nagyon-nagyon kellett, párom szerezte, azon tudtam csak ülni, nagyon ajánlom!!!
Nyugtonmalac - a gyerekorvos bedugott egy hőmérőt Lotti popójába, de nem tudott még mindig vécézni, kaptunk kúpot, hátha, valami glicerines.
Az Infacolt is mondta, etetés előtt adni neki, hogy oldja a görcsöt, ma megpróbálkozom vele.
Adri - elhiszem, hogy terhes a terhesség! Én már a 34. héten is mindig mondtam, kicsit bűntudatom is volt/van néha, mert arra is gondoltam, hogy talán megérezte Lotti, hogy nehezen viselem már ezt az időszakot és azért jött előbb. . . hülye vagyok, de hát ki tudja
Na megyek, párom főzött tésztát (szénhidrát), jövök még ha tudok, próbálok részletes lenni és reagálni mindenre, sikerült aludnom is most du., igaz csak 1,5 órát, de sokat számít az is, puszi!