Új privát üzeneted érkezett!

Hall!

Most volt nálunk a védőnő. Mondta, hogy Dávindak a Prevenar ingyenes (3 oltás), ill. lehet Leventének a gyakori középfülgyuszija végett elintézhető lesz a 70%-ban támogatott oltás. De ez utóbbit még természetesen doktornővel meg kell beszélnünk.

De ha már az egyik ingyé kaphatja én már annak is örülök! :D
szilbee

Sziasztok!

Gyors leszek...
Szilvi! Hétfőn lentvoltunk fél 5-től fél 6-ig a játszin, mégsem találkoztunk. :shock: Vagy vonatot néztetek megint?

Ditke! Köszi a gyeses hozzászólásod! Már letöltöttem tegnap a papírokatm majd ha babó felkel ki is nyomtatom.

balwin Judit! Szép körmeim vannak? :oops: Jaj, de édes vagy! :D Egyébként rágtam a köremimet (elég keményen) :oops: , aztán 19 évesen már szégyeltem a dolgot (előtte is), nagyon zavart. De nem vettem észre, hogy hogy, csak egyszerre a számban volt a kezem. A lényeg, hogy anyú mondta, hogy próbáljam meg. Bejött! :lol: Bár azért volt, mikor még ezzel is próbálkoztam... :wink: Ma már nem rágom. Egyébként rám nem volt érvényes az, hogy műköröm levetetése után elvékonyul a köröm. Nagyon erős lett a saját körmöm. Kivéve most vagy 2 hónapja, elkezdett töredezni. Revalid van itthon, de szoptatás mellett nem lehet szedni.

bbj Judit! Én is cumiztam sokáig. :oops: És szerintem nekem sem girbe-gurbák a fogaim. Babó is cumizik, nem örülök neki, de a szoptatással én úgy megszenvedtem, hogy muszáj volt pótléknak a szájába tenni. :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Cumi: Nálunk mióta Dávid kidobta a babakocsiból és nem találtuk meg, nincs használatban cumi. Nem is bánom... pláne hogy ő döntött így.
szilbee

Jó lenne ha a 2 éves emlékeztetőt már mi is ingyen kapnánk meg.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Na pont elkerültük egymást... :( Olyan 40 körül jöttünk el. Indultunk Ádámért kocsival.
szilbee

sziasztok!

Bettike meg egyáltalán nem cumizott....ő cicizet :oops:

Voltam ma a belgyógyászaton, nagyon aranyos volt a doktornő, alpaosan megvizsgált, türelmesen végig hallgatott. S pénteken vissza kell mennem kapok egy 24 órás vérnyomás mérőt..hátha pont elkap egy rohamot, hétfőn vissza kell vinnem, szerdán pedig szív UH-ra kell mennem a kórházba. Szóval két napot vhogy meg kell oldanom mert pont vizsga lesz mind a két nap,hehe nagyon örülök neki de az egészségem fontosabb:-)
Jah és azt mondta addig nem is ír fel gyógyszert vegyem be azt amit eddig amikor rosul vagyok
BBJ!

Misinek utólag is boldog névnapot!

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betty!
majd számolj be, mi volt a 24 órás megfigyelésen...anyán is volt, egyzser, hát nem mondjam, kiről szedték le előtte, egész nap vakarózott, meg rosszul volt, a tudat....na de hátha szolnokon előbb lemossák.

és köszönjük.

Ma Nikiékkel voltunk ritmikus sportgimnasztikán. nagyon ügyik a lányok! és oylan édesek voltak, ahoyg próbálták leutánozni a mozdulatokat(több kevesebb sikerrel)! Hátha egynek beválik, bár most még nagy a lelkesedés...

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja, és nincs műkörmöm. annyira kicsi volt, hoyg a tippet nem bírta rárakni, építve, meg nem maradt volna tartós, és most nekem az a léyneg, hoyg szép legyen, megmanikűrözött, kifestette halvány rózsaszínnel, aztán ha hazajöttünk, kipróbáljuk, de lehet, hogy addig ilyen szép marad. a festéket nem rágom, így lehet maradok a sajátomnál...

Olga!
Te rágtad???nekem is voltak korszakaim, amikor szépen megnövesztettem, csak aztán mindig jött egy vizsgaidőszak...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Én jobban szerettem az épített körmöket, mint a tippet. Azt meg nem értem miért nem tudta rátenni a tippet, hiszen azt a köröm közepe tájára ragasztják fel, összecsiszolják, majd ugyanúgy ráépít... Tényleg nem értem.

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Tegnap koncerteztünk, a Zene világnapja alkalmából az Adagio lépett fel a Műv.Házban. Olyan jó volt! Semmi extra, egyszerűen szépen énekeltek, poénosak voltak, jó volt rájuk nézni, miközben apa pracliját szorongattam egy-egy romantikus számnál. :oops:

Ma meg pakolás, takarítás, készülődés, szombaton anyósomék , a sógornőmék (meg anyáék, de ők már nem is vendégek :lol: ) jönnek háznézőben. Hát, készítek vödröt, ha fel kell mosni őket a fekete-piros fürdőszoba látványától :roll:

Mindenki nagyon eltűnt! Judit, Ti mikor mentek pihizni?

Olga, tesód hogy's mint?

Dorka, jobb már?

Gyerkőcök meggyógyultak? Nimi kezdte már újra a bölcsit?

Jaimee, megzabálnám néha Rékát, olyan kis harapnivaló a képeken! :lol: De egye fenyő, meghagyom Nektek, itt van nekem Jázmin :lol: (merthogy Anna olyan vékony, nem nagyon van mit harapdálni rajta :wink: :lol: )

Balwin, mintha AnnaLuca kicsit szőkülne? Vagy csak én? Mi a helyzet a tesó projekttel?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Olga!
nagyon kicsi a körmöm, és a tippről a köröm felőli oldaláról is vágni kellett volna vissza...
az építésnél megerősítette volna valami üvegszál?-lal, de még úgyis képlékeny....

Szami!
vasárnap.

én is takarítok, most a fürdővel, budival végeztem, nem biztos, hoyg a szép manikűrömnek jót tesz, de nem látok rajta sérülést, kesztyűbe meg nem bírok, mert még az s-es is nagy a kezemre...

Többiek?
Szilbee!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Judit! De szépek a lányok!!!! :lol: Fotó a friss manikűrről? Azért vigyázz rá suvickolás közben! :wink: Én se tudok kesztyűben.

Szami! Olvastad már, hogy jön az új Alma-lemez? :D :D :D (Bródy-szerzeményekkel, ami kiváltképp a kedvencünk!) Az eddigieket imádjuk. :wink: Akkor most debütál a keleti fürdőtök? Tényleg, arról még nem is dobtál fotót!!!!!!!!!

Dorka! Hányra mész dokihoz? Drukk-drukk!! Egyébként hogysmint?

Hiányzók, gyertek!!!!!

donkoaniko

Hall!

Vagyok... csak most a 2 fiú itthon, így nincs időm. Mikor Dávid alszik, akkor Leventével főzünk. Mikor meg Levente alszik, Dáviddal játszunk. Mostanában ha ébren van, nem enged a géphez.

Most csak ennyi, mert talán még van 20 percem, míg Dév ébred. Próbálok kicsit pihizni...

Este majd visszaolvasok!

Pusz!
szilbee

Hall!

Visszaolvasnom teljesen kilátástalan... csak ezen az oldalon futottam át...

Bence ma már itthon maradt... takony... a változatosság kedvéért. Most már az alvását is befolyásolja, így közöttünk aludt... elég nyűgi. Nagytakarítás készen (6 belső ajtó áttörlése nincs meg csak). Most már majd "csak" vasalnom kell, mosni, vasalni, mosni... és a rendet szinten tartani. Meg lassan be kell vásárolnom a rohamcsomaghoz... Végül is a 34. hétben járunk vagy mi... :lol: :roll: Az elmúlt napokban kicsit túlhajtottam magam... nem részletezném... nem vagyok teljesen normális, most már visszaveszek.

Este Dinya doki, remélem mindent rendben talál. (természetesen apukánk ma este sem lesz itthon, így a szomszédba adom át a gyereket)

Szilbee: Levente sem kevergőzött még ki a dáthából?

Dorka: kitartás!!!! Teljesen átérzem a közérzeted.

Na fel is ébredtünk..

Kép

Kép
szolkata

hát ez nem sok termés!

Kata!
húúú jól belehúztál! belső ajtó? talán egy éve volt utoljára lemosva... az valahoyg mindig elmarad... meg a spejz. oda rajtam kívül úgysem megy senki...

Szilbee!
Na, Dév bealudt?

megvannak az asztaljegyeim a börzére! húúú már előre izgulok!

TÖBBIEK?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Nem aludt el, viszont jót nyűglődött és már az első cicin behunyt esti szopinál... :lol:

Kata! Nem ez már egy másik... Soha nem lesz vége. :roll: :x Azta! :shock: Már csak 6 hét van... ?! hátra... :shock: vagy annyi se! ;)

Hú ennyi... Hulla vok.

Jóccakát!
szilbee

Sziótok,

csak gyors jelentés: minden oké a dokinál, van egy 22*25 mm-es petezsák, jó helyen! :)
Erősebb hányáscsill. kell (konkrétan deadalon, amitől még kómásabb leszek), de amúgy úgy tűnik, szépen zajlik minden, ahogy kell! :)

Kata, akkor kanyarodtunk ki, mikor te mentél, épp elkerültük egymást!

JObbulást a kis betegeknek!!!

Kép
Kép
dorkáék

Estét!

Dorka!!! Éljen, éljen!!!!! :lol: :lol: :lol: Remélhetőleg a rókák meg hamar elhagynak. Pihizz, amennyit csak Szabi enged!

Kata! Nemsokára NST-k jönnek! Azta! Most írtad, hogy lakik valaki a pocakban! :shock: Rohamcsomag, ez tetszik! :lol:

BBJ! Írok még ma pü-t neked!

Asszem ennyi!

Tényleg nem sok volt a mai ter :roll: més...

donkoaniko

Sziasztok!

Immár tizedik alkalommal rendezzük meg nagy sikerű Babaruhabörzénket Szolnokon a
Széchenyi Gimnázium tornacsarnokában
2008 október 12.-én vasárnap 9-12 óráig
Az esemény nagy érdelődésnek örvend városunkban, sok szép gyermekholmit lehet vásárolni.
A helyszinen gyűjtést szervezünk a Vöröskeresztnek.

Asztaljegy 1000 Ft , hely jegy (asztalt hozni kell) 500 Ft, belépő 100 Ft.

Asztaljegy 70/565-4929 tel.számon Edónál

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hali!

Dorka: Szuper!!! :P

Kata: Mit míveltél? Fát vágtál? Kanapét emelgettél? Ez már a fészekrakó pánik...vagy hogy is hívják.

Anikó: Csodaszép a vonalzód! Akkor ez most melyik szint is a kiságyban? Már a legalsó vagy a középső?

Cumiról: Rékámnak van elalváshoz. Aztán nagy ívben kiköpi. Nagy cumiellenes voltam, az én gyerekemnek nem lesz cumija....aztán lett gyerekem. :wink: Amikor már egy hete egy órát kellett vele járkálni, hogy elaludjon, míg cumival 1 másodpercet sem, gyorsan változtattam a véleményemen. Cumi ügyben többnyire a gyerekek döntenek így vagy úgy. Csak a felnőttek ezt nem látják be, akkor sem, ha úgy van.

Szami: A frufruját folyton vágom. Olyan, mintha csak ott nőne a haja. :shock:

Rólunk: Este megégettem a kezem ahogy főztem. Negyed órát hideg vízben ázott a kezem a fürdőszobában. Nem volt kedvem kivenni, iszonyúan fájt. Maradtam hát összekapcsolódva a mosdóval. Közben Popi a hátamon tombolt. :D Azt hitte játszunk. Apa hazajött. Kaptam, hogy miért nem kenem be a hólyagot (babszemnyi) fenistillel. Eszembe sem igen jutott, hogy bármit is kenjek rá, úgy fájt. Na de most, kb. 4 órával és 2 réteg fenistillel később, kutya bajom. Ha nem nyúlok hozzá.... :roll: Judit, gondoltam Huncidra...szegénykémnek is hogy fájhatott.

BBJ: Ne haragudj, hogy nem válaszoltam a cipis e-mail-edre (vagy egy hónapja...) de pici lett volna nekünk. 20-as Falcont vettünk végül. Nagyon csinik a lyányok a fotón! Az a rózsaszín kabát.... :P
Úgy néz ki, kikukkantunk a börzére. Kellene egy csinos overál télre. Olyanod nincsen véletlenül?

Kérdeztétek:
Gyulán mit csináltunk? Apa vett egy objektívet a tesz-veszen keresztül. Lementünk érte, kipróbáltuk és persze elhoztuk. :roll: :roll: Kiderült, hogy apa ismeri az eladót, egy egyesületben karatéztak annak idején. Milyen kicsi a világ? :shock: Nagyon megkönnyebbült, hogy nem vadidegen az eladó. Ezek az obik nem 2 fillérek....Aztán sétáltunk a városban és apa kipróbálta az új szerzeményét. Katt...katt...katt...katt. Rengeteg képet lőtt el.

Na befogom már, megyek aludni.
jaimee1

Sziasztok!

Én is akartam... nagyon szupik az új vonalzók!

Azta Kata! :shock: Tényleg nincs sok hátra Marcika világrajöttéig!

Dorka! Mégegyszer gratula a babóhoz!

Judit! Valószínű én is megyek nézelődni a ruhabörzére. De az is valószínű (sajna), hogy nálad nem sok pénzt hagyok ott. :mrgreen: (Gondolom csak a csajok cuccait hozod). Tényleg játékot nem hozol véletlenül?

Körkérdés: Szertenék társasjátékot venni, de nem tudom igazából milyet is szeretnék (vagy érdemes).
Most ezen gondolkodom: ez ügyességi nem logikai (annyira)

http://www.molding.hu/product/tarsasjat ... 7dhq8lks63

Várom a hozzászólásokat társas ügyben!

Olga

Kép
juhaszolga

Ja! Karácsonyra (tavaly) az 5 éves unokahugának egy mozgó-zenélő hernyót vettünk, annak a karjaira kellet kis golyókat csipesszel feltenni. Balázsnak az borzasztóan tetszik, igaz kézzel és nem csipesszel teszi bele a golyókat.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Kinek akartok társast venni? Balázsnak?
szilbee

Szilvi! Igen. :lol: Nem tudom megnézted-e a linkeket, szerintem ezekkel már Balázs is tudna játszani.

Olga

Kép
juhaszolga

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kitten13 2008.10.03 19:34-kor.

KépKép
kitten13

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kitten13 2008.10.03 19:35-kor.

KépKép
kitten13

Áve.

Majmég leszek este, most csak gyorsan:

Dorka :D ! Szép nagy petezsákocskád van :)

Fanna, itt is Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Neked! :D

Kép

Börzére nemtom kijutunk é, de Judit, egy csini, meleg, vízlepergetős, kb. 80-as (vagy 86-os?...) téli overálra mi is vevők vagyunk :D Lesegetem már neten is, de még nem szerettem bele egyikbe sem :? Olyan nagyosat, derékban húzottat, lábfej/kézfej nélkülit (vagy lekapcsolhatósat) képzeltem el :lol:

Szami, hát nagyon lassan, de szőkülget Hunci :D Tuti, hogy az új hajak már szőkék, csak a megmaradt babahaj vöröses....sztem ha letúratnánk neki, hamarosan tejfölszőkében pompázna :) De hol láttad? :oops:
Igen, kérjük a fürdőről a képeket! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

nagyon égő, de béna vagyok!!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
kitten13

Kitten, privi :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Kitten! sztem nem gond!
és nagyon szívesen, na majd legközelebb megkuksizom, Lara babát is! megyek még arra, nem is olyan soká! csak úgy is bemehetek, igaz? azért előtte szólok! :wink:

de most tényleg elfoglalt voltál, meg nekem is volt, utasom...

Jaimee!
van egy nagyon tutim!
Kép na??? 74-es. jó még Rékának?

Mindenkit várok a standomnál majd egy kis tereferére! ja Niki si jön árulni! rábeszéltem.... na nem sokáig kellett...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna Drága!
Isten éltessen!
Kép

Ma is sűrű napom volt, délután elvittem a lányokat dokihoz... sajnos megint... pedig beígértem nekik, hogy agyoncsapom őket, így legöthösödni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!

memory, egynek, de valódi állatképeset vegyél, okos játékok boltja, oylan 2000 a 72 db-os!

Norus
gyűjtőképköré az egyes (állatok, vad/házi közlekedési eszközök, gyümik)fa!!! kártyákat. nagyon ügyes dolog

ravensburger színfelismerő. micimackók, malackák színes lufikat tartanak, és össze kell párosítani a képeket velük a színek alapján!

Szintén norus kettébe vágott állatokat össezpárosítani...

állatos dominó

kis darabos, de nagy alakú puzzle

számfelismerő, csak a számolás miatt szintén disney

na most ennyi... sok jó van, ezek nem túl drágák 1000-3000 közöttiek. okos játékok boltja, és party

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Rövid leszek, talán a hétvégén több időm lesz. Mentünk volna a Bükkbe, de a rossz idő miatt lemondtuk. :(

Fanna: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Dorka: Ez szuper hír. Láttam ma anyukádat a városban Szabival. Pihentél egy kicsit legalább?

Na, most ennyi telt tőlem. Fáradt vagyok.

Niki

Kép
Kép
csni

Jaimee!
óhhh ! akkor jól megégetted!

Dorka!
ez tényleg jó hír!

hat a hányáscsillapító?

na jól összeszedett vagyok én is de annyira fája fejem, yhog már nekem is hányingerem van... muszáj lesz gyógyit bevenni... na pussz jóccak

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Gratula a jövevényhez!

Börzézni szerintem most sem jutunk be :(

Fanna!
Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok,

Anna, isten éltessen!!!! Hanyadik is? :wink:
Mi újság Nimivel? És a munka?? mesélj, ha lesz egy kis isős, kedved!

Niki, igen, anyu elvitte Szabit, én meg kifeküdtem... :? Hányáscsill. egyelőre nem segít nagyon... Elég gyakran érzem rosszul magam, de csak pozitívan!!!! Egyszer úgyis elmúlik!
Sajnálom, hogy nem jött össze a Bükk!

Katlina, ti meggyógyultatok?

Olga, a Judit által ajánlott játékok tényleg jók, én is lesegettem hasonlókat!!

Judit, pihend ki magad, fejfájásra gyogyóval együtt sztem ez segít leginkább. Igyekszem eljutni a börzére!

Kitten, Lara babával mi újság? Éjszakák? És te hogy érzed magad?? És Apa apaszerepben? :wink:

Ditke??????

Kata, mizu????

Judit, hol lehet Annalucust szőkén látni? :D Vagy én nem figyeltem, és ide tettél képet?

Kép
Kép
dorkáék

Katlina, köszi az oltásos infót :) Há egyelőre úgy tűnik, diccse semmi... kopp-kopp-kopp... Robika jobban van?

Kata, jobbulást Bencének! :( Neked meg egy kis fékolajat :wink: Ideje lecsillapodni :) 34. hét :shock: Lassan izgulhatunk Értetek is :lol:

Jaimee, ehh... hidd el, én is jobban örültem volna, ha Huncim kellemesebb körülmények hatására jut az eszedbe :wink: Mindkettőtök tekintetében! A babszemnyi hólyag is hólyag, biztos nagyon fáj(t)... Jól mondja apa, tessék kenegetni :)

Judit, gyógycupp a lányoknak! :(
Hm, mosmán kíváncsi vagyok a műkörmözhetetlen körmeidre :roll: De ha a körmös úgy ítélte meg, akkor biztosan úgy is van...ha meg így alkalomra kell (télleg, nemtom mikor mentek, de kellemes együttlétet kívánok Nektek! :wink: ), akkor nem érdemes kísérletezgetni, mer az asszem csöppet idegesítő lenne, ha a romantikus napok kellős közepén letörne az egyik :?

Dorka, nincs már olyan messze a vége! Mán a rókás időszaknak :)
Képet emlékezetem szerint nem raktam ide :oops: De 100%-ra mán semmit sem merek kijelenteni :mrgreen: Az albumunkban esetleg...

Niki, nálatok ezek a tervezett, rövid kiruccanások amolyan Fehér Foltok... :( Nem szabad előre eltervezni, hátha... :)

Cukik lehettek a lányok a gimnasztikán :D

Fannáékról: remélem nem veszi rossz néven... Nimi megkapta hétfőn az oltást, de szerdán újra belázasodott. Hétfőn már bölcsizik újra :) Fanna meg el van havazva, de majdcsak tud már jönni...

Ööööö...akartam émmég valamit, de rövid az agyam...nomajd előjön.

Judit
Kép

Kép
balwin

Fanna: nagyon boldog szülinapot!

Kép

BBJ: 80-ast keresek, merthogy most 74-es a mérete a Cseppemnek. Pont kinőné, mire itt a tél. :roll: JObbulást a lányoknak!

Rékám tud puszit adni. Persze cuppantás nincs, és nyálasabb, mint a kutyám, de a szándék a fontos. :P Egyelőre csak nekem ad. 8) 8) Nem tanította a kutya sem, bár amennyi puszit kapott az elmúlt 9 és fél hónapban...nem volt nehéz dolga.

Jó éjt, szép hétvégét!
jaimee1

Azaz 9 hónapban és 3 hétben.
jaimee1

Fanna! :D

Kép
szilbee

Jó reggelt!

Judit!
jaj nagyon csúnyák, nem szoktam mutogatni, de most, hogy kifestették, már nem rágtam egy hete...

7 óra óta fent vagyok, és vasalok...

Dorka!
muszáj volt gyogyó, de hatott, viszont 10-kor már aludtam!

Tényleg nem látta valaki a sandra brown-os filmet? mi lett a vége???, annyira kíváncsi vagyok, de sajnos bealudtam a hülye reklámblokk alatt... addig láttam, amíg a papírra felírkálta a napokat, sé a történéseket...

na megyünk reggelizni!

ÍRJATOK!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ: Összerakosgatta a hét eseményeit, kiderült, hogy majdnem viszonya volt a men. assz.-el, de aztán meggondolta magát Jim, az utolsó pill.ban megtriplázta az életbiztosítását, aztán meghalt. Méghozzá úgy, hogy a csaj ment utána, hogy megakadályozza a balesetet, és pont úgy történt mégis minden, mint ahogy megérezte. Jim autó kontra tartályos kamion (vagy mi). DE! Azzal lett vége, hogy elköltöztek a házból és Linda várta a 3. bébit.
jaimee1

Ja és Bullock volt az, nem?
jaimee1

ja persze! az az írónő!

köszi Jaimee! elég bonyolult volt. vagy csak angypn fáradt voltam....asszem meg kell néznem még egyzser, hoyg értsem. nekem nagyon tetszett, amíg láttam....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönöm szépen aranyosak vagytok!.....Még csibe vagyok...... :roll:

Szóval Dorka....SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!! Az az igazság hg mondtam Juditnak hg foglalja össze nekem szóban a fontosabb eseményeket és onnan tudom.....próbálom majd azért követni a fórumot......bár lehet hg írtál már a nevekről.... :cry:

Nem Juditom nem sertésedek meg... :lol: CSAK még nem megyünk sztem jövő héten sem.....visszaestünk ezerrel.....megint orrfolyás,köhögés...stb...stb...stb....Megmutattuk magunkat a bölcsinek és úgy döntöttünk hg oviig itthon leszünk úgy nézem a dolgot...... :evil: Más nincs.....délután folytatódik az ünnepség-sorozat.....ha lesznek épkézláb képek rólam jövök....:)))

fanna3

Anna! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Tavaly nem ilyenkor sütötted meg a zebratortát? Mert eszembe jutott és megsütöttem! :wink:

Judit! Köszi a játékos infókat!
Úgy emlékszem vasárnapot írtál, hogy mentek Bükfürdőre. Jó nyaralást? nektek! A lényeg, érrezétek jól magatokat! Lutzmansburga átmentek? Onnan már csak a következő falu.

Niminek és többi betegnek jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok,

Anna, köszönöm Neked is!!
Nimi biztos így az elején letudja a betegségeket, aztán majd alakul minden!!! JObbulást neki!!!

Olga, tesód?? Van valami jele már Norbi érkezésének?

Velünk semmi újság, minden a szokásos, semmmi éxtra...

Többiek? MIndenki odavan? Vagy csak kedv nincs az íráshoz??? :roll:

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, a photobucket csak nekem nem műxik? én nem tok képet feltölteni!
neked sikerül?

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?