Sziasztok Lányok!!!
Cicus, Csabi is nagyon nagyfiús lett....csak közeleg az az 1 éves szülinap
Egyébként szerintem lekváros kenyeret nyugodtan adhatsz Csabinak....simán elmajszolgatja....Hidd el Réka sem az első 4 fogával eszegeti hanem az ínyével rágicsálja.
Kia, Levi is nagyon édi továbbra is...azok a szemek
A lufi nálunk is nyerő...csak akkor kapok szívrohamot amikor csípkedni és harapdálni kezdi.....mert ha kidurran akkor aztán jön az üvöltés
Kingii örülök hogy minden rendben Flóra veséjével.....gondolom mennyire örültetek!!!!!!
Tejtermékek...mi is most kezdtük bevezetni a natur jughurtot ill túrót...de még nagyon kis mennyiségben kapott...ezzel én óvatos vagyok...mert ugyan nincs tejcukor érzékeny a családban....de allergiás igen....meg ugye Rékának ici-pici korában ekcémás volt a bőre szóval óvatosan vezetgetjük be.....de láthatóan ízlik neki
Betegeknek jobbulást!!!
Pont tegnap voltunk tanácsadáson...tök jó volt alig voltak nem is kellett várni....Rékuci is jól viselkedett addig ameddig a dokinéni oda nem ment hozzá...na akkor iszonyatos oooooordítás......alig lehetett megnyugtatni
Az ingyenes oltást mi is beadatjuk...alá kellett írni egy nyilatkozatot és majd szólnak hogy mikor mehetünk oltásra. Rékucica 8700 gr nagyon szépen egyenletesen fejlődik hála az égnek!!!Jó az étvágya is .....már kapja a mi kajánkat is.....pl. tegnapelőtt bolognai spagettit evett....mondjuk még turmixolom....de már nem teljesen pépesre....simán befalta.....
Narancsot , mandarint már én is adtam Rékának és semmi baja tőle...szereti is.
Egyébként Réka egy kis tündér...annnyira okos.....már tu puszit adni.....ezt 2 napja csinálja és teljesen magától kezdte el.....egyszer odajött hozzám játék közben és elkezdett nyitott szájjal közelíteni....és bekapta a számat....majd megzabáltam....kérdeztem is tőle adsz anyának puszit...és mégegyszer megcsinálta.....hihetetlen érzés volt....aztán amikor du. felkel akkor én mindig elhalmozom puszikkal...és...ezzt ő is viszonozza.....nagyon édi
És nagyon kis okos....segít teregetni...erre se kérte senki csak jön oda és adogatja nekem a ruhákat!reggel is annyira jókislány....van amikor már fenn van 6.00 kor de hagy minket aludni eljátszik a kiságyában....elbeszélget.....nagyon kis tünemyény.Már mindent próbál utánozni amit mi csinálunk.....szótagokat mond....jaaa és mindent megmagyaráz.....valamit nem szabad és én rászólok akkor jön és magyaráz mintha csak kérdőre akarna vonni hogy azt most miért nem szabad.....de rendesen hangsúlyoz mintha beszélne.....
Egyre rövidebbek a nappali alvásai...de. már csak max. 1óra......és du. is ritka ha 1,5 óránál többet alszik
Azt hiszem lassan csak egy nagyobb alvása lesz....de ezzel még várok!
Rólam is 1 picit.....jól vagyunk kistesóval...ezerrel rúgdos....pocakom elég rendesen gömbölyödik....mindjárt teszek fel képet is....hétvégén készült....Már híztam 3 kg......na ez Rékával nem így volt......néha ha van időm vissza lapozgatok amikor Rékával voltam terhes és beleolvasok mi is történt velünk akkor
Olyan furi....hogy már 2 gyermekes anyuka leszek
Tényleg elég ritkán tudok jönni mert Réka már nagyon igényli a társaságomat....de. ha alszik akkor gyorsan megfőzöm az ebédet...du. pedig együtt pihenünk...majd játék....aztán jön apa...akkor meg apázunk.....ha ideülök a gép elé akkor az nagyon nem teccik Rékucinak mert rögtön itt terem és nyávog hogy jönne fel az ölembe......és....rámolna az asztalon....csak ugye az ölem már foglalt kistesó egyre csak terjeszkedik így nem veszem fel...na és ekkor jön az hiszti
Na mennem kell mert megvolt a de.-i villámalvás....itt jön az én műszakom
A képet azért méég csatolom! Bocsi a hibákért előre is de most nem olvasom vissza és nem javítok!
Puszi
Niki és Réka baba