Sziasztok!
Nagyon élénk a topik, ez tök jó, ugyanakkor mikor végre eljutok újra ide, akkor két oldalt kell végigolvasnom az előző hsz-em óta
Tencsi, tényleg nagyon gyönyörűek a tortáid, és mivel a marcipánt imádom, hú, szóval összefutott a számban a nyál
Én is kérem, ha megvan még, annak a weboldalnak a címét, ahonnan szerezted a recepteket.
Kérdezted, h Samu mikor kezdte a bölcsit. Én elég korán visszamentem dolgozni, először heti 2 napot amikor Samu 1 éves lett. Ekkor családi napközibe járt ebben a heti 2 napban, és tavaly szeptemberben, amikor másfél éves lett, akkor pedig "igazi" bölcsis lett. Szóval ő már öreg motoros a témában.
Ikreknek hogy tetszik egyébként a bölcsis lét?
Éjszakai ivás: Samu sokáig cumisüvegezett, és vitte magával este is, ekkor elég sokat is ivott esténként. Érdekes módon a sima cumit sosem szerette, nem is volt neki, nála a cumisüveg volt a nyerő. Mióta nincs cumisüveg, nem iszik éjjel.
Wicca, gratulálok a kisfiúhoz! Nagytesó mit szólt? vagy neki nem voltak előzetes várakozásai a nemét illetően?
Tessza, Samuval én is a Milupát használtam. Most a babylove-ost vettem meg, olcsóbb és a babylove termékek nekem is bejönnek. A hasam nem lett csíkos Samuval, de a cicim sajnos igen, bár az csak a tejbelövellés alkalmával adta fel. Szerencsére szépen rendbejött.
Biztonságiöv terelőt én anno nem használtam, és igazából csak az utolsó hónapban volt zavaró nekem a hagyományos biztonsági öv. Én őszintén szólva drágáltam akkor, de aztán kipróbáltam azóta, okos dolog...
És hiába vagyok gyakorló anyuka, de a mellbimbóvédő krém nekem kimaradt. Amikor bibis lett a cicim a szoptatástól, akkor nekem a levegőztetés és a körömvirág jött be. No, azt le kell mosni szoptatás előtt.
Kukli, Botinak jobbulást! Remélem, h tényleg semmi komoly.
Mennem kell, majd még jövök!
RÉ