Halihó Csajok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a megemlékezést!
Sajnos nem indult olyan szépen ez a nap, mint azt én elterveztem, apával reggel kicsit összekaptunk. Vagyis megmondtam neki, hogy ma nem vagyok ráhangolódva, hogy mindent szóvá tegyen, ezt miért csináltam azt miért csináltam, miért így kellett, stb.
Na, de mindegy, már küldtem neki egy képeslapot, és készülök ezerrel az estére! Persze az lenne a legjobb, ha Danira addig valaki vigyázni tudna, mert ha már itthon van, elég nehéz akármit is csinálni.
A lényeg, hogy a kajának majd most állok neki, az lesz amit beírtam ide is:
fűszeres bundában sült pulykamell, wok zöldséggel és hasábburgonyával. Na és a desszert: Eszterházy torta (a férjem kedvence). ez már nagyjából készen van, már csak a tetejéről hiányzik a marcipán, amit ha sikerül, akkor veszek meg, amikor Daniért megyek majd a bölibe. Ha ne kapok, marad olyan krém a tetejére is, mint amivel töltve van és leszórom dióval.
Aztán ha a nagyságos urat ágyba tessékeltük, egy kis gyertyafénye, pezsgős fürcsire gondoltam. Majd csinálok képeket, jó?
Ja a tortáról már van, így félig készen:
Tudom, hogy nem a legszebb, nem vagyok egy torta fenomén.
Gabi!
Jók nagyon a képek!!
Felénk is történt egy baleset. csak fél füllel hallgattam, mert igen bele voltam merülve a tortasütésbe, de valami olyasmi volt, hogy 2 autó ütközött, és az egyik az ütközéstől felmet a járdára és elsodort két 15 éves fiút, az egyiknek a lába több helyen is eltörött, de olyannyira, hogy nem tudták megmenteni és tőből amputálni kellett. Szörnyűűűűűűűűűűűűű!!! 15 évesen!!!!! Még késöbb sem, de hát, elötte az élet!!!!!!!!!!!!!