Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
aida: sajna még nincs hállóing, még nem kaptak árut :?
moncsi: szia, üdv közöttünk. én 24 múltam és én is az elsö babámat várom :lol: , nálunk tervezett baba volt.
mné zsuzsi:mindig azt mondják, hogy: csöstül jön a baj :evil: :evil:

Tegnap megvettem a hiányzó cuccokat a Törpémnek és nekem a kórházi csomagba. mostmár megvan minden, de azért szülni még nem akarok menni! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Moncsi:Üdv.köztünk :D Én 24 éves vagyok és első babámat várom én is :D Gratulálok a babához!!!Én csak párom nagymamáját zudom idézni :D Ő azt mondta nekem amikor mondtam neki,hogy félek kicsit.Hogy ráérek majd akkor amikor eljön a szülés ideje addig meg élvezzem a terhességet :D Megis fogadtam :D Remélem anyudék is jól fogják fogadni a dolgot :D Sőt bizti vagyok benne,hogy nagyon fognak neki örűlni :D Én is féltem anyumtól kicsit,de nagyon örűlt neki amikor elmondtam :D Persze amint nekem pozitív lett a tesztem aznap már elis mondtam neki.Én inkább párom szüleitől féltem.Anyukája örűlt nagyon apja azt mondta,hogy gondoljuk meg,de persze mi már döntöttünk :D :lol: De mostmár ő is nagyon várja az unokáját :D

Örülök,hogy mindenki jól van.Mi is jól vagyunk hál istennek.Bár néha vannak görcseim,de nem vészes.Azért még legalább 5 hetet szeretnék egyben maradni :D Remélem összejön.Net még mindig nincs nálunk pedig már egy hete,hogy megkötöttük a szerződést.A jövőhéten remélem már meg lessz.

Vigyázzatok magatokra!!!

További szép estét kívánok mindenkinek!!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok


Végreeeeeeeeee szerdán délután megyünk 4d-uh-ra :)
Már alig várom )

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 

 
 

Sziasztok!

Moncsi: üdvözöllek :D
Én 25 éves vagyok, harmadik gyerkőcünket várjuk... 19 voltam én is, mikor a nagyfiú megszületett. Szerintem nem is olyan ritka, hogy ilyen fiatalon vállal valaki gyereket "ebben a mai világban".
Számtalan előnye van: például nem néznek a gyereked nagyijának :lol: , talán könnyebb lesz megérteni a lelkivilágát a kicsinek, mikor már nem is olyan kicsi, pont amiatt, mert nincs olyan korkülönbség köztetek. Sőt: lesz esélyünk megérni az unokákat, dédunokákat (reméljük)
Itt a topicban mondjuk főleg eü ellátás kapcsán voltak olyan tapasztalatok, hogy nem igazán veszik komolyan az embert...
Régen pedig még egy 19-20 évesen először szülő már öregnek számított :lol:

Timi: :o te már mindjárt szülsz!!! Örülök neki, hogy sikerült mindent beszerezni, olyan jó érzés, mikor már minden készen várja a kisbabát, már csak az érkezéséig várható napokat kell visszaszámolgatni :)

Mné Zsuzsi: tudod fontos a pozitív gondolkodás... Majdcsak helyrejön minden
(úgy látom a topikban anyagi szempontokból mindenkinek "összejött" ez a szeptember hónap - nekünk is elég neccesen jön ki a hó vége)

Nyuszitappancs: már várjuk a képeket!!!

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Na akkor én nem is mondok semmit...
Bizti hallottátok a TVben azt a társasházkezelőt aki ellopta kb 20 társasház pénzét.Na a miénk volt az egyik.Én 16 ezret fizetek havonta(közösktg+hődíj),ebben a hónapban +40ezret kellett befizetnem,hogy egyáltalán ki tudjuk fizetni a számlákat.Több millió tartozása van a háznak,és bár a közművek részletfizetést adtak,ha elmarad egy részlet lekapcsolják a szolgáltatást...kedvesek,még jó h segítenek :evil:
Amúgy 12-18 hónapra kaptuk legtöbb esetben,persze a gázműveknél,ahol a legtöbb a tartozás ott csak 6 hónap...erre mondják h közös lónak..
Magyarul megszívtuk.Sajna én meg lelkiismeretesen fizettem mindig :( Így is +54 ezrem van benn...ez a tavalyi fűtésből visszajárt volna,de megkértek h ne most akarjak ehhez hozzájutni és fizessek én is.

Na de nem is bosszankodom rajta,mert felesleges.Bízom benne h hamar helyreáll a ház számlája(persze ehhez hozzátartozik h nagyon sok lakónak több havi tartozása van,tehát eddig én fizettem helyettük is..)

Amúgy minden oké :wink:

annus11
 
 


tegnap mostam, vasaltam, takaritottam /nem fészekrakó ösztön/.
ma folytatom a takaritást és lehet, hogy egy kicsit ledölök pihenni a tv elé, mert nagyon fáradt vagyok, 2. napja alig alszok éjjel /mindig melegem van/.

krisztina: azért még van min. 2hetem :wink: :wink: :lol:
annus: hát ez nagyon bosszantó :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok !
köszönöm a bíztatásokat:) remélem tényleg mindenki jól fog reagálni.. Anyukámmal még várok egy kicsit mert a nővéreméknek most lesz az esküvő aztán nem akarom hogy most ez legyen a téma ....mert nemtudom hogy reagálna rá...
viszont elmondtam a nővéremnek :)

timirosicka tudod hogy fiu lesz vagy lány? mi lesz a neve a babának?:)
Tényleg nem sok van már hátra... Amúgy nem is laksz messze..Én Tatabányai vagyok.:)


Kép
moncsi89
 
 


Sziasztok!
Nem is tudom h én ebbe a "csoportba " tartozom, de csatlakozok hozzátok. üdvözlök mindenkit
najke
 
 


Szia najke!

hogyhogy nem tudod hogy ide tartozol-e? :) kismama vagy és fiatal vagy nem ?:D :?:


Kép
moncsi89
 
 


annus: Ez nem semmi! biztos,hogy helyre jön minden abba a házba????És ha potyára fizeted és kikötik???Fenn áll ez a veszély???

Üvd újaknak :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Új közösképviselő van,aki már elsőre is nagyon szimpi!Szerintem mindent meg fog tenni h ne legyen ilyen gond!Remélem a többi lakónak is van ennyi esze mint nekem...és befizeti szpen az elmaradását stb.

Én ma voltam vérvételen,jövőhét doki!Már alig várom.

annus11
 
 


annus: Remélem helyre jön minden...

Én is mindig annnyira várok minden vizsgálatot :)
Olyan jó :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


jajjjjjjjjjjj egész nap egyedül punnyadok....ha ismerném pestet már régen csavarognék.......

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


moncsi: eddig úgy néz ki, hogy fiú lesz. a neve még nincs eldöntve :roll: . én a Tomit akarom, férjem az Alexandert /ö is az/.hát, tényleg nem laksz mesze. :lol:
najke: üdv közöttünk. miböl gondolod, hogy nem tartozol ide?

holnap megyek dokihoz. RETTEGEK!!!! :? :?
remélem minden rendbe lesz.
remélem holnap elküld UH-ra meg NST-re, mert holnap töltöm be a 36.hetet. és papir szerint most kellene mennem :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Hát már nincs sok hátra.. Úgy szeretném már én is érezni hogy mozog:) Elvileg mostmár érezhetném... :)
A Tomi is és az Alexander is nagyon szép név:)


Kép
moncsi89
 
 


timirosicka:Ne félj...nem lesz semmi gond :) Szorítunk :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


moncsi89: Épp 1 hete éreztem legelősször a babócámat,de azóta semmmi......kb 20.-héten állítólag érezni fogjuk rendszeresn :)
Nagyon jó érzés volt :))

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Picimanó mozgása: Én is a 16. héten éreztem először, aztán sokáig nagyon semmi vagy csak nagyon ritkán, aztán a 18. héttől egyre sűrűbben, 20. héttől sokat és mostanában van hogy egész nap parádézik a kisfiam. Néha már fáj is. De nagyon jó! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: :) Én már alig várom,hogy mindig érezhessem :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


nyuszi, hamarosan eljön a pillanat. :D Főleg ha ha vékonyka vagy. Nekem mindig mondta a védőnőm, hogy hamar és jól fogom érezni a babát, annak ellenére hogy mellső fali lepényem van, hisz olyan csepp vagyok. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


már én is nagyon várom hogy érezhessem :) Annyira jó lehet.:)
moncsi89
 
 


aida: Te tényleg vékony vagy...:)
Én nem mondanám magam annak......bár18 hét alatt sokat híztam 63-al kezdtem és már 66 vagyok szal nem fok vékony....bár soha nemis voltam...rekordom 55 kg volt :) De olyan jól éreztem magam úgy :) Most meg mint egy bálna :S

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


moncsi89 igen nagyon jóóóóóóó :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Sziasztok! Csak jöttem egy gyors bekukkra..

najke: üdv köztünk!

timi: én szerdán megyek, és én is fosok.. :? majd írd meg mi a helyzet...

moncsi, nyuszi: én a 18.héten éreztem nagyon halványan néha, h valaki ott bent lakik.. :lol: de akkor még mások nem érezték, azt csak úgy a 24.hét körül tudtam megmutatni...mostmeg!!.....már sokszor inkább fáj, mert nincs nagyon helye, DE ha bárki a hasamra hajol, lehet hallani ahogy ver a szíve.. :D

annus: hát nem semmi! az ilyen embereket megtaposnám, akik mások lakásával szórakoznak...felháborító!!! :evil: azért drukkolok,h helyre jöjjön a helyzet!

reni24: úgy tudom,h 2 héten belül szokták bekötni, remélem hamarosan lesz már neted! hogy áll a lakás? kell még vmit csinálnotok benne? a görcsökre szedsz még magnéziumot?

bfkriszta: végül is mi lett a névválasztással? majd ha megszületik akkor döntötök?

Hol van rennye?? Füstjelezz vmi életjelet!!! :lol:

Nekem mostanába ritkaság, ha nem fájok, persze lehetőleg nem egy helyen és mindig máshogy... :? hol görcs, hol nyilallás, hol elöl, hol hátul....nem vészes, inkább idegesít. Alvás közbe érzem, hogy a csontrendszerem már átrendeződött, és egyre nehezebb megtalálni az a testhelyzetet,h ne fájjon a derekam.. :? :? o, hát nem hiába, minnyá október... :D ja! lemértem a "derekam" (a hasam) a 70esből mára 115 lett... :lol: szal jó nagy a pocak!

Kép
pocimaci
 
 


Kép

Csak Neked Pocimaci!!! :D

Olvaslak ám Titeket! Jó újra "hallani", hogy milyen pocisnak lenni. Sokszor aggódtam értetek, amikor görcsöltetek, fájtatok, nyíltatok, és most örülök, hogy azért a legtöbben már túl vagytok ezeken. És persze van, akinek még csak most jön....... :P

Fiúcskáim már nagyon ügyik, szépen oviznak-bölcsiznek. Norbi berekedt, olyan mint egy kis repedtfazék :lol: :lol: Én meg nem kellek sehova (munkailag) :cry: :x

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!

Keres-kínál témán belül ELADÓ BABADOLGOK címszó alatt van egy használt babahordozóm és egy merev aljú pelenkázólapom eladó.
Ha valakit érdekel, látogasson el oda megnézni őket.
Köszi, mindenkinek szép napot kívánok! :)
Babóca
babóca
 
 


sziasztok!


Hát szomorúan veszem észre,hogy ez az oldal sem olyan,mint amikor Én ide regeltem!
Akkor ha kihagytam 1 napot már 2-3 olalt kellett visszaolvasnom,most meg kihagyok 1 napot és 2-3-4 hozzászólás van!!!
Mitörtént mindenkivel???????????????

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


sziasztok. megjöttem a terhes gondozásról.
doki mondta, hogy örül, mert már a 37. hetet elkezdtük, nagy baj már nem lehet :lol: . ha tovább hizok /vizesedek/, vagy felmegy a vérnyomásom be kell feküdnöm kórházba :evil: :?
mert ki van zárva, hogy kihúzzuk a kiirt idöpontig. :?
jövö héten kedden megint be kell mennem /ez miatt/ és akkor már megyek NST-re is.
voltam ultrahangon, de a doki nem mondott semmit :evil: , csak hogy a babával miden rendbe van :lol: , de még csak nem is láttam :? , nem tudom mekkora :cry: .

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, mi lett a rekedtség vége... :cry: Éjjel kruppos rohama volt Norbinak. Ami felháborít, muszáj megosztanom veletek: mi a 13. kerületben laktunk, és, mint kiderül, az ottani ügyelet száma volt még a telefonomban. Felhívtam, nagyon kedves nő elmondta mi légyen. Nagyon szívesen küldene orvost, csakhogy ők a 13. kerbe mehetnek csak. De megadja a 4. kerületi ügyelet számát: a Bethesda. :shock: :shock: Felhívtam. Ha nem múlik el, be kell menni. A lényeg: hogy lehet az, hogy egy 13. kerületi családnak jár az, hogy orvos megy ki éjjel a fulldokló gyerekhez, míg az újpestinek el kell mennie Zuglóba az Ilka utcába???? Annyira felháborít, főleg, hogy csak taxival tudtunk menni, ami csak oda 2200 Forintomba került. Persze visszafele éjszakai járattal jöttünk, nagy szerencsémre, mert annyi pénzem volt már csak így a hónap végén, hogy ha taxival jövök haza, nem tudom megvenni éjjel a krupp-kúpot. 4 db 1900 Ft!!! És ez életmentő gyógyszer!!!! Gondolom nem kell taglalnom mennyire kiakadtam.
Viszont Norbi egy kis hős volt :P Imádom. Annyira jókedvű volt, majdnem végig sétált (babakocsit érthető módon nem vittem, azt hittem bent kell maradni éjszakára). 22:30-kor volt a rohama, 23-kor mentünk el, és 0:40-kor már az ágyában volt.
Én úgy megijedtem, amikor elkezdett fulladni :oops: :cry: Szerencsére, aki olvas róla egyszer, tutira felismeri a kruppot.
Ja még egy: első ijedségemben a 112-t hívtam. Legalább két percig vártam, de SENKI NEM VETTE FEL!!!!

Bocsi, hogy hosszú lettem.

Timi: Örülök, hogy minden rendben. Én Levit 38 hétre szültem, ép, érett babaként, 3500 g-mal!!! Szóval innentől tutira semmi gond nem lesz!!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


És sajnálom, hogy nem láthattad, és meg sem mondták, mekkora lehet! Az olyan sz@r tud lenni.........
De nemsokára megláthatod élőben!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Timi: hogy hogy be kell feküdnöd, ha vizesedsz?????miért???? nekem a doki azt mondta,h lényegében a 37. héttől születhet a baba, akkor már nem gáz...... azért drukkolok, h még kibírd egy ideig!!! :)

Rennye: hát ez tipikus magyar egészségügy.....első a beteg, ugyebár :evil: még szerencse, hogy nem lett nagyobb baja Norbinak! :roll: remélem ma már jobban van! :)

Kép
pocimaci
 
 


Timi, a hálóing akkor már biztosan sztornó? :( Semmi hír róla. Inkább hagyjuk?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Rennye: azért ez tényleg elég durva :( még egy felnőttnél is, nemhogy ilyen kicsi gyereknél... Máskor is volt már ilyen? Vagy ez volt az első roham? (én is kruppos voltam kicsinek, de sosem kellett kórházba menni emiatt :? ...)

Pocimaci: köszi érdeklődésed - hát most pihentetjük a nevek témát, hátha egyszer csak jön a szikra :)
Ti már Timivel együtt nagyon a célegyenesben vagytok! Olyan izgi!!!

Nálunk most az oviban zajlanak az események: a fiúk egyik óvónénijét áthelyezték egy másik oviba (az új vezető óvónő szemétkedése ez) oké, hogy vegyescsoport, van most kb 6-7 új kiscsoportos, épphogy beszoknak az oviba, és akkor odaraknak egy új óvónőt??? még nem tudom ki lesz... na de mindegy, a nagyobbakkal is kitolás, hogy csak úgy elpakolják onnan az óvónőjüket, akihez kötődnek és ragaszkodnak.... :evil: :evil: :evil:
Az a legrosszabb, hogy ettől sem most, sem később az iskolában nem tudom megvédeni a gyerekeimet... nem is tudom létezik-e olyan intézmény, ahol valóban a gyerekek érdeke az elsődleges szempont...

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


[quote="Kriszti"]n írta:Krisztiem is tudom létezik-e olyan intézmény, ahol valóban a gyerekek érdeke az elsődleges szempont...


Igen jó kérdés!

Állapota javult, aztán déli alvásból 39,9 lázzal kelt. Hát, most várok, mi lesz még.....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Ja, és első roham volt

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!
Most jövök a dokitól(nem a szülészem, hanem a nőgyógy), aki szerint én egy "felelőtlen" ember vagyok, mert mi az hogy csak most jövök 2.szor ctg-re :shock: .......mert hogy nekem már hetente kell...csak ezt nekem senki nem mondta. :x ...és mi a p***áért kéne a 34.héttől ctg????? normális terhesség esetén!!?? :evil: mellesleg, mivel ő magán: 15e/alkalom :evil: ....na vajh miért nem mentem hetente vazze...(bocsi kissé felhúztam magam rajta) :oops:
Na mind1: Emma 3038gr (egy hónap alatt hízott 1 kg!!!) :D , BIP: 9,11 , FRO: 11,64 , KU: 32,84 , APD: 10,35. Nst: jó, semmi fájás. Vérnyom: 120/80, vizelet fehérje negatív. ja és C2000 (megrövidült méhnyak). súlyom 78kg. 23KG HÍZTAM (55ről indultam) :oops: :oops: , ebből 3 a gyerek, 3 a további tartozék(mell, méhlepény magzatvíz), 6 a felszedett husi+zsír, ÉS A TÖBBI VÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!!!!!!!! NAGYON GÁÁÁÁÁÁZ A LÁBAM!!! ROSSZABBUL NÉZ KI MINT ÖREGANYÁMNAK!!!!!! :lol: :oops: Na mind1, lényeg, h a kiscsaj jól van... :roll:

Rennye: aggódom értetek!!! :shock: az a drága szer nem használt????? Én lekapartam volna a falat idegességembe ha elkezdett volna ott fuldokolni a gyerek!!! :cry: ezt nem értem, akkor ahol most laktok: ott nincs egy ügyeletes, aki kijönne?????? minden kerületben kell lennie ügyeletesnek!!!!!!!olyan nincs, h menjél a 4.kerületibe, mert ő nem megy ki!!!!!!! :evil:

megyek hústkloffolni.....majd azt képzelem, h az a dokim. :lol: ....úgy jobban fog menni. meg talán lehiggadok egy kicsit.....

Kép
pocimaci
 
 


Huu csajok,zajlik az élet!!!

Nekem apcmnál volt h mikor pici volt asztmás lett,és fulladozott.De a dokik nem tudták mi baja van...azt hiszem vmi mással kezelték.Akkoriban Karcagon laktak,de nem a városban hanem kinn a tanyán :roll: Számtalanszor rohantak be vee a kórházba mert nem kapott levegőt....Kicsit félek h majd örökli a gyerek ezt az asztmát...bár azóta kinétte,de én meg allergiás vagyok,bár elég jól kikezeltem magamat.Szóval :roll: :?

15 ezer a doki????Ez a ctg miatt ennyi?Vagy ez a terhesgondozás díja?Én is magánhoz járok...na de nem ennyiért!!Amúgy én se hallottam róla h ilyen korán kéne a ctgre járni...vagy lehet én tudom rosszul :oops: A kilók miatt ne aggódj!Majd lemegy az gyorsan!!!!

Jut eszembe!Ti mikor kezdtetek el jobban hízni?Szóval hanyadik héttől indult meg a súlygyarapodás?

annus11
 
 


Annus én a 20. hét végén még 0 kg plusszal "büszkélkedhettem", utána kezdtem felszedni a kilókat. De inkább csak azt hízom, amit a baba bennem. Most 3 kg plussznál járok, abból 1 kg Noli, fél-1 kg a magzatvíz meg a lepény és a többi vhol van. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Annus: én a 2. trimeszterben híztam(úgy kb. a 20.tól-28.hétig): állandóan éhes voltam 2-3 óránként...édességet nem nagyon kívántam, de gyümölcsöt minden mennyiségben!!!! meg húst hússal....aztán a 29. - 30.-héttől már nem.mert akkorra már nem nagyon volt helye a gyomromnak... :lol: most meg úgy nyomom le, mert semmi étvágyam nincs... :(
De ez szerintem mindenkinél más: látod Aida semmit nem hízott, Noli babája pedig szép nagy! :) szóval attól,h az ember nem gurul, attól még a baba ugyanúgy szépen hízik. erre is mondják, h nem kell 2 helyett enni. a szervezted meg a gyerkőc úgyis jelez, hogy mit szeretne....
Lóvé: igen, 11e az általános vizsg.+4 az nst....de most voltam nála utoljára, már csak a szülésszel konzultálok.

rennye: jobban vagytok már? van még láza Norbinak?

timi: mi van veled? jobb lett a vizesedés?

nyuszitappancs: mostanság voltál a 4d-n???? úgy emlékszem a szerdát mondtad....várjuk a képeket!!!! :)

reni24: neted még mindig nincs? remélem nem a digi tvnél kötöttél, mert ismerősöm 8 hónapja vár rá, h bekössék.... :evil:

bfkriszta: sajnos az óvódavezetők megtehetik....az a baj, h sajnos a szülőknek nincs beleszólásuk ebbe...és később az iskolába se nagyon....ott annyi az előnyöd, h mielött beiratod a gyereket, meg tudod ismerni azt a tanítónőt, aki alsóban az ofőjük lesz 4 évig, és a legtöbb tárgyat tanítja majd... na de elég ha a tesitanár nem olyan mint kéne, vagy mondjuk a rajz, és máris meg van az ember lőve, mert nem tehet ellene semmit...(bocsi,h ennyit írok erről: én tanítónőnek tanultam, csak nem fejeztem be. Voltam gyaksin is, úgyhogy saját tapasztalat.. :? )

Én hétfőn megyek: vérvétel, vizelet, nst.....aztán háziorv., hogy kiírjon táppénzre, majd onnan az új védőnénihez....jó nap lesz a hétfő.... :cry:
kedden meg 9.40re a lehel u.-i állatkórházba viszem a tacsimat ekg-ra.....parázok, remélem minden o.k. lesz és műthető lesz a szíve miatt... :cry:

Legyetek jók!

Kép
pocimaci
 
 


rennye: ez nagyon durva. :evil: . akkor mire van an mentö, ha taxizni kell :?: :?: :?:

pocimaci: mert sok a kiló, sok a viz.ha a doki úgy látja, hogy ebböl kifolyólag gond lehet, befektethet . föleg az én dokim :!:

aida: pont a laptetön van az üzenetem, hogy nem kaptak árut. jövö héten megyek megint, akkor megnézem

pocimaci: én jövö héten kedden megyek az elsö CTG-re és nem kell érte fizetnem :!: :!: :!:

annus: nálam az utolsó trimeszterben ugortak meg a kilók. elötte havi 1,2 kg jött rám

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Na mondjuk ha én is fiatalabb lenék...lehet ez is közrejátszik.Pár éve én is 42 kiló voltam..de sajna azóta felszedtem pár kilót.....Bár gimiben olyan 47 kiló voltam kb.Na de ez úgyis alkat kérdés :wink: Azért szeretnék én is pár kiló plusszal büszkélkedni a 20.héten :wink: Aztán meg jönnek az ünnepek,pont tél is lesz,ilyenkor jobban hízik az ember :roll:

annus11
 
 


Egy gyors kérdés!Ugye sokan még most fejezték be a sulit,tehát onnan mentek szülni.Nálatok hogy megy ez a biztosítási jogviszony?tehát mit kaptok?Jár nektek a tgyás és a gyed?
Mert én februártól passzív félévre megyek,de akkor ugye kéne vmi h járjon nekem ez a 2 is.Szóval 2-3 hónapra találni kéne egy munkahelyet,nem?
Úgy tudom h ekkor a 180 napba beletartozik a nappali tagozaton folytatott tanulmány is.)ha 1 évnél hosszabb volt)
Ti hogy csináltátok?

annus11
 
 


Annus én most mentem passzívra. Alapos utánajárás után nappali tagozaton hallgató anyáknak jár a GYES, családi pótlék. TGYÁS, GYED csak normál munkaviszony mellett, ha ez az igénylés előtt talán 180(?) napig fent állt. De mivel én diákmunkában dolgoztam és csak a suli fizetett utánam TB-t így ezek nekem nem járnak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aha,igen nem jár a tgyás meg gyed.A 180 napnak akkor nem kell meglennie ha a suli után van munkaviszonyod.Csak ugye ki az akit 6 hós terhesen felvesznek vhova....
De ha sikerülne,akkor az a 2-3 hónap lenne az alapja a gyednek,tgyásnak,ekkor a 180naphoz hozzászámolják a sulit.

annus11
 
 


Sziasztok!

Na végre van netünk :D Már elvileg hétfőn lett volna,de kis gubanc volt így ma lett csak.

Timi:Sajnálom,hogy nem láttad a picurt,de nemsokára élőben is látni fogod :D Én se értem mért kellene kórházba menned hisz az én védőnőm azt mondta nekem,hogy a 36.héttől már bármikor szülhet az ember.

Reni:Hát nem semmi amit veletek csináltak hát ez a magyar egészségügy sajnos.Remélem Norbika már jobban van.Jobbulást neki!!!

Pocimaci:A lényeg,hogy a baba jól van és minden rendben vele.Én úgy tudom,hogy ctg-re a 34.héttől kell járni.Nekem van egy kismama gondozásos papirom és azon is a 34.hét szerepel.De,hogy mért ilyen korán kell menni az nekem is magas.

Rólunk:Ma voltam dokinál persze a dokim nem volt hanem egy helyettes :shock: Így csak az UH lett megcsináltatva.

Méretei:BPD:84mm
HC:308mm
Th:85mm
AC:295mm
Fl:61mm

PI:1.0 RI:0.60

Súlya:1921gramm :D

A kiírt időpont november.19.ére változott.Most vagyunk 33 hetesek és 3 naposak.

Holnap reggel megyek vérvételre megint néznek cukrot.Bocsi,ha valakit kihagytam.Remélem mindenki jól van.

Vigyázzatok magatokra és a babókra!!!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok!!!

Megvolt a 4d :-) Kisfiam lesz :-)
Képeket felrakom,mihánt rájövök,hogy hogy kell :-)
Ja és előbbre lett hozva a szülés időpontja :-)
Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


reni: örülök, hogy végre van net és nem húzták el 1 hónapig :D . nem volt jó a cukrod, hogy megint nézik?

nyuszitappancs: gratula, fotókat várom :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!
Pocimaci!
A magánorvosodnak nem havonta efgyszer kell fizetned?És egy hónapban ha 5-ször mész akkor csak egyszer kell fizetni?????
Szegeden a dokik így vállalnak!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Annus!
Nekem a védőnő azt mondta hogy a 34.héttől indul a ctg és utánna az eredmények alapján dönti el a doki,hogy hogyan kell járnod.Hetente egyszer,vagy ahogy már elkezd fájásokat látni akkor 2 naponta!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Nyuszitappancs! Gratulálok a kisfiúhoz :D Fotó? Név??

Érdekes, én még olyat nem hallottam, hogy a 34. héttől kéne ctg-re menni. Ráadásul nálunk úgy volt, hogy a 36. héttől már nem kellett magánra menni, hanem a kórházba ctg-re. És így nem kellett fizetni sem érte. És magánon alkalmanként fizettem nem havonta.

Reni! Cukor?

Norbi sokkal jobban van, végre átaludtuk az éjszakát :D !!!!!

Szép estét!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?